ΛΕΩΝ & ΧΡΥΣΟΣ* ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ*

στις

Φανταστείτε να περπατάτε σε έναν δρόμο χρυσοπυρινο στρωμενο απο χρυσό οπου θα τρεμοπαιζει το φως απο τους κρυστάλλους των ματιών της τίγρης μέσα από τις τοξωτές πύλες επενδεδυμένη με χρυσα λιοντάρια. Αυτή είναι η δόνηση του αστερισμού του Λέοντα καθώς μπαίνουμε στο μήνα Αύγουστο κάθε χρόνο. Συντονίζοντας τον ευατο μας στο μάτι της τίγρης και τον μεταλλικό χρυσό, μπορούμε να οδηγήθουμε απο την υψηλή ισχύ του Λέοντα στο ηλιοβασίλεμα των περιπετειωμένων ονείρων μας με πολύ περισσότερη υποστήριξη και καθοδήγηση, νιώθοντας προσγειωμένοι στο προσκήνιο της ζωής μας, στην οποία προοριζόμασταν να λάμψουμε.

Ο Λέων και ο χρυσός έχουν την ίδια ενεργητική δόνηση. Εξαιτίας αυτού, ο χρυσός είναι ένας από τους καλύτερους βοηθούς δόνησης που μπορείτε να καλέσετε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου για να αυξήσετε το επίπεδο δόνησης και να σας συντονίσει με το υψηλότερο δυνατό δυναμικό. Ο συμπαγής χρυσός καθώς και ο μονοατομικός χρυσός είναι οι δύο κατάλληλοι σύμμαχοι. Το να φοράτε χρυσά κοσμήματα και να αγοράζετε χρυσό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συχνότητά σας και να βοηθήσει στο να αποκομίσετε τα χαρούμενα οφέλη και για να βρυχηθείτε στη ζωή σας αλλα και στον κόσμο. Ο μονοατομικός χρυσός είναι προ-μέταλλο και υπάρχει στο έδαφος και στα νερά των πηγών ως αυτό που έχει ονομαστεί «στοιχείο συνείδησης». Με την κατάποση αυτών των στοιχείων, η συνείδηση ​​προσαρμόζεται για να μαγνητίσει πιο εκλεπτυσμένες εμπειρίες και μορφές σκέψης.

Η ίδια η συχνότητα του χρυσού είναι πολύ υψηλή και όταν τοποθετείται στο πεδίο του σώματος αυξάνει τη δόνηση σε έναν ακόμη συντονισμό όχι μόνο με υγεία και ευεξία, αλλά δεκτικότητα σε υψηλότερη καθοδήγηση και τι μπορεί να ορίσει κάποιος «Χριστική συνείδηση». Από πολλούς, ο χρυσός αναφέρεται ως κύριος θεραπευτής και έχει την ικανότητα να βοηθήσει κάποιον να ενεργοποιήσει το δυναμικό της ψυχής του.

Το μάτι του Τίγρη είναι μια πέτρα που ενεργοποιεί και υποστηρίζει το τρίτο τσάκρα στην κοιλιά. Μας βοηθά να συντονίσουμε την προσωπική δύναμη, τα κίνητρα και την ενδυνάμωση. Όταν δεν αισθανόμαστε τόσο σίγουροι, το μάτι της τίγρης δανείζει τους πανέμορφους δακτυλίους του ως σκαλοπάτια στην ψυχή μας, για να ακτινοβολεί και να απορροφα τους κραδασμούς και να ελκύει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε. Κρατώντας ένα κομμάτι στην τσέπη σας τον Αύγουστο, τα κύματα της αλλαγής μπορούν να ληφθούν με δύναμη και σιγουριά.

Αυτή η πέτρα ενεργοποιεί επίσης το τρίτο τσάκρα και βοηθα αλλά και απομακρύνει τυχόν χαμηλότερες δονήσεις, ενισχύοντας την υγεία του εντέρου και τις πεπτικές λειτουργίες, έτσι ώστε οι νέες ενέργειες να μπορούν να αφομοιωθούν εύκολα. Αυτή η χρυσή ριγέ πέτρα φέρνει επίσης προστασία σε αυτον που την χρησιμοποιεί, η οποία, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, θα μπορούσε να είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο σε ενα προσωπικό ταξίδι θεραπείας και επέκτασης. Ο φόβος επίσης διαλύεται πιο εύκολα με τη βοήθεια του ματιού της τίγρης που καταλύεται από την ικανότητα αυτής της πέτρας να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών του σώματος, γιατί όταν είμαστε πιο αρμονικοί, είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσουμε το περιβάλλον μας και τις αλλαγές που συμβαίνουν εκεί.

Το να βοηθάς αλλα και να βλέπεις τις δικές σου ανάγκες και να ζυγίζεις σωστα με τις ανάγκες των άλλων είναι μια από τις πιο ισχυρές ιδιότητες που προσφέρει το μάτι της τίγρης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτήν τη στιγμή στο συλλογικό μέρος όπου τόσοι πολλοί επικεντρώνονται στον εαυτό τους, αλλά η κοινότητα και το μεγαλύτερο σύνολο βρίσκονται σε έναν τέτοιο χώρο όπου η ομαδική σκέψη είναι σίγουρα υψηλή προτεραιότητα.

Απάντηση