ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ* Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ* ΟΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ * 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022*

στις

Μερική Ηλιακή εκλειψη Ηλιου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, 2022 ώρα Ελλάδος, 13:48:30 στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου (παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις). Σχεδόν συμπληρώσαμε ένα χρόνο από την πραγματοποίηση της πρώτης έκλειψης- που ήταν Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου, 2021, στον Ταύρο που συνδέθηκε με την «κιβωτό της συνείδησης». Είδαμε πολλά να συμβαίνουν από τότε.

Η εκλειψη της 25ης Οκτωβρίου, θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Νότιο/Δυτική Ασία, την Βόρεια/Ανατολική Αφρική, τον Ατλαντικό. Συγκεκριμένα, θα είναι ορατή από την Ευρώπη, τα Ουράλια και τη Δυτική Σιβηρία, την Κεντρική Ασία και τη Δυτική Ασία και από τη βορειοανατολική Αφρική. Η μέγιστη φάση της μερικής έκλειψης θα καταγραφεί στην πεδιάδα της Δυτικής Σιβηρίας στη Ρωσία κοντά στο Nizhnevartovsk. Η Σελήνη θα περάσει μπροστά από τον Ήλιο, δημιουργώντας μια μερική έκλειψη του Ήλιου ορατή από την Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη, τη Γροιλανδία και το Γκέρνσεϊ μεταξύ 10:00 και 14:01 BST.

Θα εχει διάρκεια 3 ώρες, 23 λεπτά, ενώ ολόκληρη η διαδικασία 5 ωρες και 25 λεπτά. Αν και η επιρροή της δεν είναι τόσο σημαντική, ωστόσο, θα συμβάλλει στα γεγονότα που ξεδιπλώνονται μέχρι το 2025.

Από το Λονδίνο, ο Ήλιος θα εκλείψει σε μέγιστο 15%, αλλά αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ήλιος θα εκλείψει στο μέγιστο 37%.

Από την Αθήνα, ο Ήλιος θα έχει έκλειψη το πολύ 25%, αλλά αλλού στην Ελλάδα ο Ήλιος θα εκλείψει το πολύ στο 35%.Θα την δούμε στις 13:48:30. μμ. να σκιάζει τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας.

Στο βόρειο ημισφαίριο, το πολύ 82% του δίσκου του Ήλιου θα επισκιαστεί από τη Σελήνη, αλλά πουθενά στη Γη δεν θα δει ολική έκλειψη Ηλίου. Ανήκει στον κύκλο Saros 124. Η σειρά ξεκίνησε με μερική έκλειψη ηλίου στις 6 Μαρτίου 1049. Περιλαμβάνει ολικές εκλείψεις από τις 12 Ιουνίου 1211 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 1968 και μια υβριδική έκλειψη Ηλίου στις 3 Οκτωβρίου 1986. Η σειρά τελειώνει στο μέλος 73 ως μερική έκλειψη στις 11 Μαΐου 2347. Η μεγαλύτερη ολική έκλειψη σημειώθηκε στις 3 Μαΐου 1734, σε 5 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα.

Το μονοπάτι της έκλειψης καλύπτει τις εξής χώρες:

 • Στοκχόλμη, Σουηδία
 • Ελσίνκι, Φινλανδία
 • Ταλίν, Εσθονία
 • Μινσκ, Λευκορωσία
 • Κίεβο, Κίεβο, Ουκρανία
 • Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία
 • Τιφλίδα, Γεωργία
 • Ερεβάν, Αρμενία
 • Νουρσουλτάν, Καζακστάν
 • Μπακού, Αζερμπαϊτζάν
 • Βαγδάτη, Ιράκ
 • Τεχεράνη, Ιράν
 • Ασγκαμπάτ, Τουρκμενιστάν
 • Τασκένδη, Ουζμπεκιστάν
 • Μπισκέκ, Κιργιστάν
 • Αλμάτι, Καζακστάν
 • Ντουσάνμπε, Τατζικιστάν
 • Καμπούλ, Αφγανιστάν
 • Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν
 • Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία

Το μονοπάτι της έκλειψης θα περάσει από χώρες που περιλαμβάνουν:

Χώρα Ποσοστό
έκλειψης Ήλιου      Ώρα έναρξης
(UTC) Ώρα
λήξης (UTC)
Νορβηγία     63%    09:03 11:26
Φινλανδία   62%    09:10 11:35
Ρωσία            82%    09:13 12:26
Καζακστάν   80%    09:43 12:35
Τουρκμενιστάν       68%    10:01 12:46
Ουζμπεκιστάν        71%    10:01 12:43
Κιργιζιστάν  70%    10:23 12:23
Κίνα   70%    10:25 12:08
Αφγανιστάν 64%    10:26 12:55
Τατζικιστάν  67%    10:26 12:33

Απο ιστορικης αποψης,αναφερω πολυ συνοπτικα δύο σημαντικες χρονιες, το 1211 και το 1986

Η μερική ηλιακή εκλειψη στην 2η μοίρα του Σκορπιού, πραγματοποιείται στον 2ο δεκανο, και είναι μια νέα σελήνη- εκλειψη ηλίου διάρκειας 3 ωρών, 23 λεπτών. Ο Αρης και Κρονος κυβερνούν τον χάρτη της έκλειψης, η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι σε πτώση στον Σκορπιό. Λίγες ωρες πριν η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης πραγματοποιείται στον Ζυγό, αλλά όταν η εκλειψη ολοκληρώνεται η συνοδος κλείνει στις αρχές του Σκορπιού. Η Αφροδίτη είναι σημαντικός πλανήτης καθώς συνδέεται με την οικονομία, τις διπλωματικές σχέσεις στην πολιτική, την ειρήνη. Το γεγονός ότι είναι σε πτώση σημαίνει ότι δημιουργεί προβλήματα, υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, εμπόδια, και πρέπει να ανταπεξέλθει σε ακραίες συνθήκες και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την δύναμη της ολοκληρωτικά.

Θα δούμε όμως την σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού, να παραδίνεται στις ενέργειες κυρίως του Πλουτωνα που περιλαμβάνει παιχνίδια εξουσίας και το χειρότερο βίαιες επιθέσεις και σκληρότητα, άνοδος θνησιμότητας και εγκληματικότητας που συνδέονται με τα παιδιά. Κυβερνούν θέματα 7ου και 4ου οίκου, δηλαδή, θέματα πολέμου, εξωτερικής πολιτικής, στον οικο των ανοιχτών εχθρών, και προβλήματα με ξένες χώρες, διεθνής σχέσεις. Δεν είναι καθόλου θετικό μια ηλιακή εκλειψη να κυβερνάται από Άρη/Κρονο, καθώς συνδέονται με τον πόλεμο, τις μάχες, τις επιδημίες, τους στρατιώτες, φωτιές, το αίμα, φόνους και εγκληματικότητα, αυξηση θνησιμοτητας, ενώ ο Κρόνος επίσης συνδέεται με την μιζέρια, περιορισμό, πείνα, ελλείψεις, την σπανιότητα των ειδών, απώλεια.

Τα πάθη αναζωπυρώνονται, τα αίματα ανάβουν, υπάρχει έλλειψη συγχώρεσης, η εκδίκηση, η ζήλια, η κτητικότητα, η μυστικότητα, η ανάληψη υπερβολικού κινδύνου, ο φόβος της προδοσίας και της απώλειας των υλικών αγαθών. Αυτή η εκλειψη στάζει δηλητήριο!

Η εκλειψη Ηλιου-Νέα σελήνη είναι σε συνοδο με την Αφροδίτη, πραγματοποιείται ο δεύτερος κύκλος Ηλιου/Αφροδίτης (0,39) στην 2η μοίρα του Σκορπιού και η κοντινότερη οψη στον χάρτη, οπου μετά ακολουθεί ένα κουινκαξ προς τον Δια (1,45), μετα μια στενή συνοδος προς τον Apollo, ένα τετράγωνο προς τον Vulkanus και ένα κουινκαξ προς τον Άδμητο. Στον ιδιο οικο, που πραγματοποιείται η εκλειψη, παρατηρούμε μια συνοδο ακριβείας, Ερμή/Zeus στις 22 μοίρες του Ζυγού, που τελικά ίσως να είναι πολύ υψίστης σημασίας από την ιδία την εκλειψη Ηλίου. Η συνοδος Ηλιου/Αφροδιτης ειναι το κλειδι ,οπως φαινεται της ολης καταστασης, κι αυτο γιατι , ενω βρισκοταν στο ζωδιο του Ζυγου, εχει εισελθει στο ζωδιο του Σκορπιού, ενω απο τις 23/10 και ο Κρονος εχει ηδη επιστρεψει σε ορθη πορεία, που ειναι πολυ σημαντικό.

Πρώτος δεκανος Σκορπιού- (5 Κούπα) πόλεμος, αναταραχές, σφαγές, αιχμαλωσία και προδοσία, φρικτές βροντές και αστραπές και σεισμοί.

Ο Σκορπιός έχει την ικανότητα της μετάλλαξης, μετασχηματισμού και της μεταμόρφωσης των πάντων καθώς κυβερνά τον 8 οικο. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού δημιουργούν όπως είπαμε πολύ έντονα συναισθήματα από γεγονότα που θα χαραχτούν στην μνήμη των ανθρώπων. Επηρεάζουν το νερο και τους οργανισμούς που ζουν μεσα σ αυτό. Ολες οι εκλείψεις-γεγονότα στα σταθερά έχουν διάρκεια.

Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί με προσωπικούς πλανήτες και δείχνουν περίπου 0 έως 3 μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος ) και ίσως από 27 έως 30 μοίρες των Παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

Αυτή η έκλειψη ευθυγραμμίζεται πολύ στενά με την Αφροδίτη, που συνδέεται με το χρήμα, την αγάπη, την ειρήνη, τούς πρέσβεις την διεθνή διπλωματία, τις τέχνες. Είναι ένα από τα κύρια  χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής, διότι ανοίγει μια πύλη σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Ισως, να χρειαστεί να επανεξετάσουμε η’ να παρουσιαστούν ζητήματα από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2022.

Οι εκλείψεις έχουν την τάση να φέρνουν μοιραία γεγονότα στη ζωή μας που μας εκτοξεύουν στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης. Αυξανουν τη συνείδησή μας και να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις για την ζωής μας. Κάτι από το παρελθόν μας μπορεί να επιλυθεί ή να ολοκληρωθεί, δημιουργώντας χώρο για να αναδυθεί κάτι νέο. Αυτή η Έκλειψη θα λειτουργήσει παράλληλα με την επερχόμενη Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης τον επόμενο μήνα, που ειναι πολυ πιο σημαντικη* καθως η συνοδος Σεληνης/Ουρανου, ειναι σε ιδιομοιρια.

Ο Miaplacidus βρίσκεται στον αστερισμό Carina, αντιπροσωπεύοντας την καρίνα του πλοίου στο οποίο έπλευσαν ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες στην αναζήτησή τους για το Χρυσόμαλλο Δέρας, η Carina ήταν κάποτε μέρος του πολύ μεγαλύτερου αστερισμού Argo Navis (το πλοίο Argo), ο οποίος χωρίστηκε σε τρία μικρότερα – Carina , Puppis and Vela – του Γάλλου αστρονόμου Nicolas Louis de Lacaille τον 18ο αιώνα.

Η Carina περιέχει μια σειρά από αξιοσημείωτα αντικείμενα του βαθέως ουρανού.

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο τα φωτεινά αστέρια είναι φύσεως Κρόνου/Δια. Η Αργώ λέγεται ότι δίνει ευημερία στο εμπόριο και τα ταξίδια, και δύναμη του μυαλού και του πνεύματος, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι συνοδεύει περιπτώσεις πνιγμού. Είναι πηγή αλήθειας και περιοχή του βαθέως διαστήματος από όπου γεννήθηκε το δικό μας. Ο Ήλιος στην καρίνα του μεγάλου πλοίου Argo Navis συνδέεται επίσης με ναυάγια. Υποδηλώνει την ανάγκη να κατευθύνουμε την πορεία μας με ιδιαίτερη προσοχή αυτή την στιγμή μεταξύ ατόμων εξουσίας ή σημαίνει επικίνδυνες ή περίπλοκες καταστάσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει ταξίδια σε άγνωστη περιοχή (διάστημα π.χ.). Μπορεί να υποδηλώνει ένα «ναυάγιο» στην οικονομία, χρηματιστήριο και γενικότερα στις διαπραγματεύσεις, με αργούς ρυθμούς, όπως βυθίζεται ένα πλοίο κτλ.

Ο Αρης κυβερνά την εκλειψη αλλα και ο Κρονος, ο Πλούτωνας, αρκετά επικίνδυνοι, δείκτες υψηλής επιθετικότητας και βίας, διαφωνιών και συγκρούσεων, θνησιμότητας όπου μπορεί να υπάρξουν και απόπειρες δολοφονιών. Οι αρνητικές όψεις Αρη/Πωσειδωνα και Πλουτωνα θα συνεχίζουν να βγάζουν σκάνδαλα περι παιδοφιλίας ενώ και θα υπάρξουν δολιοφθορές με επίκεντρο τους αγωγούς και το φυσικο αέριο.

Επιπλέον, η κάρτα ταρώ 5 Κούπα: “φέρνει θλίψη, απώλεια, οδύνη και ταλαιπωρία. Η ίδια η παρουσία του δείχνει ότι έχετε υποστεί ένα συντριπτικό πλήγμα σε συναισθηματικό επίπεδο . Πρέπει όλοι να μάθουμε να δεχόμαστε την απώλεια ως μέρος της ζωής, που εμείς οι ίδιοι το φτιάχνουμε». Έτσι λοιπόν, κυβερνά τον 8ο οικο και δεν είναι ευχάριστη καθόλου.

Έχουμε μια νέα σελήνη στην 2η μοίρα του Σκορπιού, που σημαίνει ότι είτε, θα ενωθούμε όλοι μαζί η θα πέσουμε όλοι μαζί, καθώς όλοι μας θα βιώσουμε αναπόφευκτα πολύ έντονες στιγμές και συναισθήματα σε αυτό το κρίσιμο σημείο της ιστορίας, που θα τραυματίσουν την ανθρωπότητα, μέσα από την απώλεια. Θα πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να τα βγάλουμε πέρα με τα προβλήματα που θα προκύψουν, οπου ο θυμός, το άγχος και η επιθετικότητα θα ελέγχουν την ζωή μας και θα είναι ένα πολύ έντονο χαρακτηριστικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η χειραγώγηση θα συνεχιστεί σε ακραίο επίπεδο. Θα πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες και την κατάλληλη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που θα αναδύονται. Είναι μια σκοτεινή περίοδος, κυριολεκτικά, με έντονη εγκληματικότητα και θα υπάρξουν αποκαλύψεις για τη διεστραμμένη διαφθορά σε μεγάλο βαθμό. Η πτώση αυτή, συμβαίνει ηδη, όπως είχα αναφέρει στις εκλείψεις 2020-1 που είχα ασχοληθεί με το θέμα της παιδοφιλίας, θυμηθείτε όταν έγραφα για την πτώση κυβερνήσεων και σκάνδαλα που θα προκύπταν, αυτή η εκλειψη Ηλιου, θα αποδειχθεί καταστροφική για τη σκοτεινή πλευρά τους.

Ουρανός/Βόρειος Δεσμος απέναντι από το MC και ακριβως τον Νότιο Δεσμό, αναφέρεται σε μια ξαφνική αντιστροφή με μεγάλες αναστατώσεις μιλώντας για πολιτική αναξιοπιστία. Δημιουργείται μια ασταθής κατάσταση, διότι οι μοίρες στον Σκορπιό αναφέρονται αποκλειστικά σε σκάνδαλα της ελίτ με περιεχόμενο την πολιτική και το σεξ, την κατάχρηση κάθε εξουσίας, με οποιαδήποτε μορφή, ακόμα και για τα εμβόλια και τα παιδιά, οπου ήδη απόκαλύπτονται ακομη περισσότερα.

Με τον Δία να επιστρέφει στις 0 μοίρες του Κριού, η αλήθεια θα αγωνίζεται να αναδυθεί από την σκιά, στο φως, και πάλι, οπότε μπορεί να δούμε μεγάλες διαδηλώσεις και ξεσπάσματα ενέργειας.

Η έκλειψη θα επικεντρωθεί εκ νέου σε υπόγειες σφαίρες που κυβερνά ο Σκορπιός. Είναι πιο πιθανό να δούμε μια μεγάλη ρωσική στρατιωτική απόσυρση σε συγχρονισμό με την ολική έκλειψη Ηλίου στις 29° Κριού στις 19 Απριλίου 2023, είναι απέναντι από την γενέθλια ευθυγράμμιση του Πούτιν στον Ζυγό. Μαζί με την σεληνιακή έκλειψη ο Δίας ήδη θα βρίσκεται στις 0 μοίρες του Κριού, από τις 11 Μαΐου, καθώς συνάδει με ένα νέο κύκλο πολέμου αλλά δεν θα υπάρξει μεγάλη αποκλιμάκωση μέχρι τον επόμενο Απρίλιο.Ο Πούτιν στο παρελθόν είχε αφήσει τη Συρία κάτω από μια ολική έκλειψη Ηλίου και νομίζω ότι τότε θα δούμε να αποσύρετε σημαντικά από την Ουκρανία κάτω από την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Αν και εδώ αρχίζει να μπαίνει ο ίδιος σε μια φάση κατάπτωσης, ωστόσο θα κατατροπώσει τους εχθρούς του καθώς στις 9 Μαΐου απογοήτευσε πόλους, σίγουρα θα αιφνιδιάσει τους πάντες σε ανύποπτο χρόνο (κάτι που έκανε με την νέα σελήνη στο ζώδιο του).

Αν και αυτο το σημειο θα πρεπει να το σκεφτουμε ξανα, η εκλειψη Ηλιου, θα συνδεθεί και με την εναλλακτική ιατρική και φάρμακα αλλα και λύσεις στα προβλήματα, καθότι ο Σκορπιός σχετίζεται με την έρευνα, τα αλληγορικά μηνύματα και λογοτεχνία, καθώς τα φάρμακα που παρέχονται. Αναφέρεται στην χειραγώγηση, την υπονόμευση της ενότητας και της ειρήνης, των διαφόρων ομάδων και κάθε ομαδικής δραστηριότητας που προσπαθεί να χτίσει μια κοινωνία από την αρχή, ο έλεγχος, ο βιολογικός πόλεμος, οι περιορισμοί.

Μεγάλα πράγματα μπορούν να επιτευχθούν, αν αποφασίσουν όλοι να συνεργαστούν. Όμως, μπορούμε να πετύχουμε προς το παρόν ένα μέρος αυτού και μετα από 6 χρονια να ολοκληρωθεί και δεν είναι ίσως τυχαίο καθόλου, αν δεν παραβλέψουμε τον χρόνο και τα γεγονότα. Δύσκολα έργα μπορούν να αναληφθούν και να ολοκληρωθούν ενεργώντας ως κοινότητα και όχι ξεχωριστά. Η ανταλλαγή εμπειριών οικοδομούν τις αξίες της κοινότητας. Θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Όμως, οι όχι και τόσο θετικές όψεις δείχνουν εντάσεις, άρνηση συνεργασίας σε πολιτικό επίπεδο. Η εκλειψη Ηλιου θυμίζει επίσης στον Άνθρωπο, ότι πρέπει να ζήσει σε αρμονία με την φύση, γιατί είναι μέρος της ιδίας της φύσης.

Η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης, είναι η στενότερη οψη, με την Αφροδίτη σε πτώση (αδυναμία), στον Σκορπιό και πολυ πιθανο, να συνδεθεί με την υποχώρηση; Ισως. Η λέξη «πτώση» εχει και μια πνευματική έννοια. Υπάρχουν πολλές λέξεις στο λεξικό που περιγράφουν την λέξη πτώση. Υπάρχει αντιξοότητα, εξορία, αντίθεση και αποξένωση. Υπάρχει μια άλλη λέξη που χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει την πτώση – η ταπείνωση. Η πτώση είναι μια πνευματική έννοια γιατί μιλά για τη μεγάλη κάθοδο—την πτώση από την Εδέμ. Αυτή είναι η ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Σε αυτή την περίπτωση αντιλαμβάνονται τις πράξεις τους και προσπαθούν να συγκαλυφθούν αλλα μάταια, επειδή ο Σκορπιός συνδεεται και με τα μυστικά. Οπότε δημιουργούνται προβλήματα στις κυβερνήσεις και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, για την περίοδο COVID-19 και τα παιδιά από κάθε άποψη. Αν θυμηθούμε τι εγινε το 2021, τότε έγραφα ότι ο Κρόνος στον Υδροχόο θα αποκάλυπτε πολλά σχετικά με τα παιδιά σε σημείο αηδίας.

Με λίγα λόγια όμως αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η κατάσταση πιθανον να είναι πολύ χειρότερη από ότι στο πρώτο εξάμηνο. Από την Ρωσία, ο Αρης θα διασχίζει την Ευρώπη, η συνοδο Ηλιου/Αφροδίτης, στα σύνορα, ανάμεσα στο Βερολίνο και την Πολωνία, την Τσεχία, την Αυστρία, την Σλοβενία, την Ιταλία, την Σουηδία. Αλλαγές και αναταράξεις θα φέρει ανάμεσα στις χώρες του Ειρηνικού και Ατλαντικού Ωκεανού. Ο Ουρανός μεσα από την Κωνσταντινούπολη, φέρνει μια απότομη στροφή των γεγονότων. Η Τουρκία θα συνεχίσει να μας να προχωρήσουμε σε αλλαγές στο Αιγαίο. Η Ευρωπη πρεπει να υποχωρήσει και να υπαρξει μια συμφωνία η συμβιβασμός.*

Μια αλλη σύνοδος κλειδι στην εκλειψη Ηλιου, είναι ο Ερμής -Ζευς που επηρεάζει το Βέλγιο, την Ολλανδία. Την Γαλλία. Υπάρχει αντίδραση, ο κόσμος επαναστατεί σε αυτές τις περιοχές εναντι του αυστηρού έλεγχου, σε κάθε υπαγωγή για πειθαρχία. Είναι υπερβολικά άθλιο! Η ταυτότητα σου ως άτομο υποτιμάται αυτομάτως, ανέχεσαι να μειώνεσαι. (22 μοιρες τού Ζυγού- παρατηρούμε μια αναστάτωση η’ μια είδηση που θα μας αναστατώσει,όμως η συνοδος επισης, καθαρά δολοφονικές διαθέσεις.) Είναι μια απειλή που ταυτόχρονα μπορεί να εχει πολλές ερμηνείες! Ομως επηρεαζει τις Βρυξέλλες-Γαλλία και την Ολλανδία στις όποιες συνομιλίες και διαπραγματεύσεις.

Hades και Kronos δίνουν

Συζητήσεις σχετικά με δημόσιες ελλείψεις – Μειονεκτήματα σχετικά με συνομιλίες – Επικοινωνίες σχετικά με δημόσιες απώλειες -ελλείψεις

Νευρικές ασθένειες – Αρνητική σκέψη – Άκαρπες συζητήσεις – Παιδική ή ανώριμη συμπεριφορά – Έλλειψη ωφέλιμων ιδεών – Ημέρες ή χρόνια κακών ειδήσεων ή επιχειρηματικές απώλειες – Επίσημες συγκρούσεις – Καταναγκασμός – Μεγάλες πυρκαγιές

Μεγάλα έθνη σε πόλεμο

Διακοπή ή αντίσταση που σχετίζεται με προσπάθειες συνεργασίας

Επαναστατικές ή ανατρεπτικές κοινές δραστηριότητες – Ένταση στο χώρο εργασίας – Εκρήξεις-προβλήματα που σχετίζονται με το σεξ – Προβλήματα που σχετίζονται με τη φωτιά ή την ανάφλεξη – Εγκατάλειψη στόχων

Μαζί με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Άρη στους Διδύμους, καιρό τώρα, δείχνουν να χτυπούν το «κακό», ίσως αναφέρεται σε δικαστικές μάχες που κερδίζονται, για παράδειγμα. Θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί στο « Ύποπτο Κόσμος του Τουίν Πικς» του David Lynch η’ στο «Η ζωή είναι Ωραία» με τον Roberto Begnini, αφού ο Κρόνος στον Υδροχόο, αποδείχτηκε εν μια νυκτι, ενας αρκετα “σκληροπυρινικος φασίστας”.

Το Chaos Computer Club ( CCC ) είναι η μεγαλύτερη ένωση χάκερ στην Ευρώπη με 7.700 εγγεγραμμένα μέλη. Ιδρύθηκε το 1981. Το CCC αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια γαλαξιακή κοινότητα μορφών ζωής, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή ή κοινωνικό προσανατολισμό, που αγωνίζεται πέρα ​​από τα σύνορα για την ελευθερία της πληροφόρησης…». Γενικά, το CCC υποστηρίζει μεγαλύτερη διαφάνεια στην κυβέρνηση, την ελευθερία της ενημέρωσης και το ανθρώπινο δικαίωμα στην επικοινωνία. Υποστηρίζοντας τις αρχές της ηθικής των χάκερ, ο σύλλογος αγωνίζεται επίσης για δωρεάν καθολική πρόσβαση σε υπολογιστές και τεχνολογική υποδομή, καθώς και για τη χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα.

Η συνοδος Ερμή -Ζευς, Ερμής σε κουινκαξ με Πωσειδωνα, θα μπορούσε να αναφέρεται και σε έναν ιό στα χρηματιστήρια η βλάβη η’ χάκερ, κυβερνοεπίθεση η’ σαμποταξ, η’ απλά να ρίξει περισσότερο φως στα παγκόσμια γεγονότα σε οτι εχει σχεση με αγωγους, φυσικο αεριο, ασθενεια, χημικα και δηλητήρια, σε οτι ψεύτικο κτλ)

MC/Βόρειος Δεσμος/Κρόνος/Πλούτωνας, δείχνει ξανά μια τάση για αποκοπή από την κοινωνία, περίεργες συνθήκες που δημιουργούνται και πάλι. Ο Πλούτωνας εχει επιστρέψει στην 26η του Αιγόκερω πίσω στο 2021.

Το στελλιουμ στον Σκορπιό, σκιάζει τον χάρτη της έκλειψης, καθως συνδέεται και με την ακραία ρητορική, ακραία κόμματα, την ανοδο του φασισμού, είναι μια ευθυγράμμιση υψηλών βολτ, το σκοτάδι απλώνεται και πάλι από πάνω μας.

Ο Άρης ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του,λιγο μετα την εκλειψη Ηλιου, στις 31 Οκτωβριου, και θα συναντήσει τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς, την Αφροδίτη σε πτώση, που υποστηρίζουν την προδοσία και την ανταρσία, την δολιοφθορά κτλ. Είναι επιτακτική ανάγκη κυριως για τους ηγέτες και τους διπλωμάτες να ειναιείναι σε επαγρύπνηση στις διαπραγματεύσεις με ηγέτες διάφορων χωρών, καθώς θέματα εσωτερικής ασφάλειας ίσως να αποτελεί ενα μείζον ζήτημα. Η Ελλάδα με την εκλειψη Ηλίου να σκιάζει τον 6ο οικο της, η ασφάλεια της από τα θαλάσσια σύνορα και τους λαθρομετανάστες (αυτους που στελενει ο Ερντογαν), απειλείται, καθως η εκλειψη Ηλιου καλυπτει τα σύνορα στο 65%, οπως βλέπουμε στον χάρτη της εκλειψης.

Θα υπάρξουν προκλήσεις που αφορούν τη γεωργία και την προμήθεια πετρελαίου- φυσικού αερίου κτλ, λόγω εντόνων διπλωματικών προβλημάτων και την ακίνητη περιουσία. Αυτή η έκλειψη προμηνύει μεγάλους σεισμούς και φυσικές καταστροφές, που θα συνεχιστούν, με τον Ουρανο να εμπλέκεται στον 4 οικο της έκλειψης. Θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για ισχυρές εκρήξεις και καταστροφές ή ηφαιστειακή δραστηριότητα καθώς θα είναι επιτακτική ανάγκη ο πληθυσμός να βρίσκεται σε εγρήγορση τους επόμενους μήνες.

Θα υπάρξουν αναταράξεις στην οικονομία και χρηματοπιστωτικές αγορές που θα επηρεάσουν τον πληθυσμό, θα προκύψουν σοβαρές ανησυχίες για την υγεία του πληθυσμού (ειδικά γυναίκες και παιδιά), με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, ενώ συνομιλίες, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις με συμμάχους και/ή φίλους θα είναι κρίσιμες. Ωστόσο, η σύνοδος του Ερμή με το σταθερό αστέρι Spica και τον Αρκτούρο θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή για αυτές, αλλα με παρα πολυ προσπάθεια.

Ιστορικά, ειναι επισης πολυ σημαντικο να ανεφερουμε, οτι η εκλειψη Ηλιου, μας θυμιζει την Κουβανική πυραυλική κρίση μεταξύ των δυτικών πυρηνικών δυνάμεων και της Ρωσίας, την περιοδο που ηταν και παλι ο Κρονος στον Υδροχοοο, κατι που αναφερμα εστην αρχη της διέλευσης. Πρώτα απ ‘όλα, όπως και τώρα, τότε ο Κρόνος μεσα από τον Υδροχόο, και ο Ουρανός σε οψη με τον Κρόνο. Κατά τη διάρκεια της πυρηνικής κρίσης του 1962 ειχαμε μια οψη κουινκαξ μεταξύ Ουρανού στην Παρθένο και Κρόνου στον Υδροχόο, ενώ σήμερα υπάρχει ένα τετράγωνο, μεταξύ Ουρανού στον Ταύρο και Κρόνου στον Υδροχόο. Με άλλα λόγια, οι ίδιοι πλανήτες στα ίδια στοιχεία.Αλλωστε ιστορικα, τα ειχα αναφερει, με την νεα διελευση του Κρονου στον Υδροχόο.

Οπως γνωρίζουμε, η κρίση τότε επιλύθηκε και δεν υπήρξε πυρηνικός πόλεμος. Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί το ίδιο, ποντάροντας ίσως στην συνοδο στον Ζυγο, οσο και στην Αφροδίτη που ειναι σε πτώση, αργοετρα, αν και αυτο μπορει να σημαινει, ειτε “κινησεις αυτοκτονίας” η’ οπισθοχωρηση, επαναλαμβάνω, για την Ευρωπαικη Ενωση. Η ημερομηνία ήταν 28 Οκτωβρίου 1962, όταν η νέα σελήνη στον Σκορπιό, στις πρώτες μοίρες,τετραγώνιζε τον Άρη, τον Κρόνο και τους Δεσμούς, ενώ παράλληλα εξαγωνιζαν τον Ζευς και τον Ουρανό. Όλα πήραν ένα τέλος, την ημέρα της νέας σελήνης, που είναι σημαντική σε ισχύ. Η νέα Σελήνη της 28ης Οκτωβρίου 1962 έσβησε την απειλή του πυρηνικού πολέμου που τότε συμβολιζόταν, από τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ωστόσο, δύο ημέρες πριν, στις 26 Οκτωβρίου 1962, η κατάσταση επιδεινώθηκε αλλά ταυτόχρονα άρχισαν κινήσεις αποκλιμάκωσης, καθώς ο Ήλιος στον Σκορπιό σχημάτισε ένα τέλειο τρίγωνο προς στον Δία, ανάδρομος στους Ιχθείς, που αποδείχτηκε σωτήρια, για τον πλανήτη μας καθώς συγχρονίστηκε με την προσφορά αποκλιμάκωσης του Χρουστσόφ που σοφά ο Πρόεδρος Κένεντι δέχτηκε.Βεβαια σημαντικο, να προσθεσω οτι ο ενας ηταν Κριος και ο δευτερος Διδυμος (κυριως αυτος που δεχτηκε την προσφορά αποκλιμακωσης). Με ηγετες σε παρορμητικα και σταθερα ζωδια, ανησυχω.

Θέλω να είμαι αισιόδοξη ομως, για τα γεγονότα που έρχονται και για οσα συμβαινουν, λόγω αστρολογικών παραγόντων, προς το παρόν. Φαινεται οντως, μετα βιας, ένα παράθυρο αποκλιμάκωσης. Αν και η νέα σελήνη της 24ης Νοεμβρίου, 2022, δεν έρχεται σε επαφή με τον Κρόνο ή τους Δεσμούς όπως το 1962, ο Ήλιος στον Σκορπιό, στις 5 Νοεμβρίου, θα τετραγωνίσει την πυρηνική κρίση, με θέμα τον Κρόνο στις 10 και 11 Νοεμβρίου, καθώς θα είναι η τελευταία ημερομηνία. Η νέα σελήνη της 24ης Νοεμβρίου εχει θετικές όψεις προς τον Δια (στον οίκο των ανοιχτών εχθρών) σε ορθή πορεία πλέον, με κάποια καθυστέρηση αυτή την φορα, γιατί τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, και με ένα τετράγωνο Άρη/Δια, ταυτόχρονα να επιμένει να θέλει να κανει κακό. Δεν ειναι ακριβως η ιδια συγχρονικοτητα, αν και μοιαζουν πολυ, ωστοσο αυτη η αποκλιμακωση μπορει να αργησει, γιατι ολα συμβαίνουν μετα την έκλειψη.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες- διαπραγματεύσεις και η εκλειψη Ηλιου παρουσιάζει αυτη την σπάνια σύνοδο μεταξύ Ερμή/Ζευς στις 22° Ζυγού, που μπορεί να ερμηνευθεί επισης, ως μια παρέμβαση για τα πυρηνικά, από άνωθεν η’ και κάτωθεν, όπως θέλετε δείτε το (είχα μιλήσει γι’ αυτό στις αρχές του 2022) η’ οι μεθόδουι αποκλιμάκωσης να γινει καπως ανορθοδοξα και επεισοδιακά. Ο Πούτιν και ο Τραμπ, που ο δευτερος, βγήκε μπροστά να διαπραγματευτεί την ειρήνη, δεν θα εκπλαγώ αν τελικά και αυτο συμβεί, καταπατώντας όρια, πρωτόκολλα και συμφωνίες,προφανώς, γιατί και οι δυο συνδέονται με τον Δια, (το θάρρος και την πρωτοβουλία) και στις 0 μοίρες του Κριού, σηματοδοτεί νέα ισχυρά ξεκινήματα, αν και ο Τραμπ με τον Άρη στους Δίδυμους ειχα πει οτι θα παίξει ένα πολύ δυνατό ρόλο, το επόμενο χρονικό διάστημα στις εξελίξεις.

Βλεπουμε σημαντικά πραγματα στον χαρτη προσάρτησης περιοχων της Ουκρανίας!Το τέλειο τρίγωνο Ουρανου/Δια, απο τον οικο του εξωτερικού (ξενα εδαφη) και των ανοιχτων εχθρών. Η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης στον Ζυγο μαζι με τον Ζευς στο ιδιο ζώδιο, οχι μονο εξαγωνιζει το γενέθλιο στελλιουμ στον Λεοντα, αλλα νομίζω οτι εδω, ο αναδρομος Ερμης την ωρα της υπογραφης, εχει αλλη σημασια και όχι την κλασσικη. Ο Ερμης κυβερνα τον 8ο οικο, και αναδρομος ισως κανει λογο για τα ηδη χαμενα εδαφη απο το παρελθον.
Η ακριβης αντιθεση Ερμη/Πωσειδωνα, ισως να αποκαλύπτει σύγχυση, την πικρία των αλλων για το γεγονός η το αυτο φανταζει καπως εξωπραγματικο.Η ιδια η υπογραφή ωστόσο φανερωνει ασταθεια και απορω πως εγινε αυτο.
Η Ουρανιαν κανει λογο για αυτοθυσια, και απο τις δυο μεριές; Είναι μια υπογραφη που θα αποδομηθουν πολλα στην συνεχεια. Φανταζει καπως αποκαλυπτικη, για το μέλλον!
Σαφως υπαρχει και συνεχεια, αλλα ομως ισως να υπαρξει διακοπή διπλωματικων διαλογων, αρα και την διακοπη φυσικού αεριου, η’ το γεγονός οτι οι διαλογοι για την παροχη φυσικου αεριου ειναι σε πολυ ευθραυστη τροχια.
Αφου ο Κρόνος ειναι στην μεση περιπου με τον Βορειο Δεσμο, η Ρωσια στοχευει να προχωρησει σε πληρης απομονωση η’ διακοπή; ομως σημαινει και δυνατους εχθρους που δημιουργουν πλεον πολύ σοβαρα προβληματα μεσα στην Ρωσία, απενατι απο τον Πλουτωνα του Πουτιν, οσο αφορα και τα γεγονοτα που εγιναν, (βορβαδισμος της γεφυρας στην Κριμαια, ξηλωμα ανωτερων στρατιωτικών).
Στον δευτερο χαρτη σύγκρισης, βλεπουμε τον χαρτη προσαρτησης.

Το τριγωνο Κρόνου/Ουρανου/Δια ειναι ξεκάθαρο, ως προσαρτηση γειτονικών εδαφων, ενα τέλειο στενό τρίγωνο, εντος 1 μοιρας, ενώ και η κυρια συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης στον 4ο οικο της Ρωσιας, μιλαει για συγκρούσεις/ επανενωσεις,οπως ειπαμε απο την αρχη της χρονιας.
Η αντιθεση Ερμη/Πωσειδωνα, ομως απορροφάτε απο τους μεγαλους πλανητες, καθώς συνδεεται και με την χρήση πυρηνικων. Ισως επισης, η καθυστερηση απο την μερια του Πούτιν, να ειναι ενας τροπος αποσταθεροποιησης/απροσανατολισμου της Ευρωπης η ακομα και του ιδιου του Πουτιν, απο ανωτερους και γι αυτο ξηλωθηκαν.

Σε σύγκριση με τους Ελληνικούς χάρτες, η εκλειψη Ηλιου, δημιουργεί υπερένταση σε θέματα 6ου οίκου (υγεία, συνθήκες διαβίωσης, θαλάσσια σύνορα, ανοιχτοι εχθροί κτλ). Η εκλειψη Ηλιου -Αφροδιτης, ειναι ακριβως απεναντι απο τον γενεθλιο Χειρωνα της Ελλαδος, και αυτο ειναι δείκτης αυξησης της εγκληματικότητας,διαφθοράς και προβληματων. Ξεκαθαρισματα σε επιπεδο πολιτικο, σχετικα με τα τελευταία γεγονότα. Ομως, αυτο μπορει να δειχνει εντονα περιστατικα και φυσικες καταστροφές. Πάντως είναι γεγονός ότι τέτοια φαινόμενα θα εξαπλωθούν μέσα στον χειμώνα 22-23. Οι ελλείψεις, και ολα αυτα που συζηταμε τόσο καιρο, η έκλειψη Ηλίου στοχεύει στην εξαθλίωση μας η σε μεγαλες δυσκολίες, οτι αφορα τις συνθηκες διαβιωσης μας.

Το κουινκαξ Άρη/Πωσειδωνα και η συνοδος Σελήνης πρωταγωνιστούσαν στους χάρτες. Και θα το συνδέσω για άλλη μια φορα με την πανσέληνο Οκτωβρίου που μιλούσα για διαφθορά και εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας σε βαθμό κακουργήματος σε θέματα 5 και 6 οίκου. Ο Αρης που αγγίζει την Σελήνη της χωρας μπορεί να είναι η συνοδος εν μέρει παραγωγική αλλα πυροδοτει μεγαλες εντασεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις να εκτροχιαστούν, όταν βρίσκεται απέναντι από τον γενέθλιο Άρη της.

Η εκλειψη Ηλιου είναι θετική προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που ισούνται με τον Βουλκανους ακριβως, στν 2η μοιρα υδατινων ζωδιων.

Έντονα δραστήριοι άντρες – Ισχυροί άντρες – Μέρες ή χρόνια εξουσίας, επιρροής ή σημαντικές δουλειές . Χαρισματικοί άντρες -Πρόσωπα με πολιτική εξουσία – Ημέρες και ώρες ή χρόνια επιρροής, αριστείας ή κυριαρχίας – Δύναμη, που σχετίζεται με κοινές προσπάθειες – Αύξηση επιρροής – Εδραίωση αρμονίας και συμφιλίωσης – Ειρήνη – Δράσεις που συμβάλλουν σε κέρδη ή εισόδημα.Ειρήνη – Μεγάλη βοήθεια – Αγώνες που σχετίζονται με την ελευθερία ή την ισότητα.

Εξαιρετικές ιδέες – Επίσημοι διάλογοι -Επικοινωνίες σχετικά με επίσημα θέματα – Ημέρες ή χρόνια σημαντικών επικοινωνιών .

Επικοινωνίες σχετικά με σοβαρά δημόσια προβλήματα – Άγχος στις σκέψεις – Συζητήσεις σχετικά με ασθένειες των γυναικών – Συζητήσεις σχετικά με δημόσιες ελλείψεις – Επικοινωνίες σχετικά με δημόσιες απώλειες – Συζητήσεις σχετικά με ελλείψεις-Απειλές

Αρης/Κρόνος/Βόρειος Δεσμος/Ηλιος– αποστέρηση, νέα θλιβερά γεγονότα σχετικά με παιδια, ισχυρή καταπίεση, ψυχική κρίση, φοβίες

Αρης/Δίας/MC– ευνοικες διευθετήσεις- συμφωνίες

Απροσδόκητα ενεργειακά μπλοκ – Ξαφνικά ισχυρά εμπόδια – αναταραχές ή σοκ που σχετίζονται με καταστροφή – Σεισμοί

Περιορισμός σχετικά με την επιτήρηση ή την εποπτεία – Αναγκαστικές οριστικές αναχωρήσεις ή αποστάσεις – Ανατροπές υψηλών επιπτώσεων

Συνεχής ένταση – Στρες – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Ανασφάλεια ή αστάθεια σχετικά με τη στέρηση – Αδυναμίες που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Ελλείψεις νερού ή αέρα – Ζημιές από πλημμύρες

Τελος, σημαντικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις είναι σε συγχρονισμό με το εβραϊκό ημερολόγιο. Το Γιομ Κιπουρ πού ξεκίνησε στις 4 Οκτωβριου, λιγο μετα τις απανωτές ηλιακες εκλαμψεις, στις 2/10/2022 θεωρείται η πιο σημαντική γιορτή της εβραϊκής πίστης. Επισης, ο Κρονος θα ξεκινησει τον αναδρομο κυκλο του, στις 23/10, λιγο πριν την εκλειψη,οπου το θέμα είναι να συντονιστούμε και να ενταχθούμε στο συλλογικό πεδίο που εκπέμπει η φύση προκειμένου να δημιουργήσουμε και να συσσωρεύσουμε την απαραίτητη δύναμη για την τελικη μάχη, η οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει μετά την εκλειψη Σεληνης, στις 8 Νοεμβριου 2022.

Για άλλη μια φορά η αστρολογία επιβεβαιώνει ότι αυτές οι ιστορικές στιγμές στις οποίες έχουμε την τυχη προφανως να συμμετέχουμε διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο μέσα μας. Παρατηρωντας, ολα δείχνουν ότι η συνείδηση συλλογικά στην ανθρωπότητα αυξάνεται, γεγονός που καθιστά ολοένα και πιο αδύνατο για τις χαμηλότερες δονητικές οντότητες, να διατηρηθούν και να συνεχισουν να υπαρχουν στον πλανητη.Οι μέρες των καταπιεστών μας είναι μετρημένες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επικών αλλαγών ολα θα αρχίζουν να γίνονται πλήρως αληθινά .

Απάντηση