ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ- 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

στις

Μετα την μεγάλη πλανητική ευθυγράμμιση που σχηματίστηκε στην έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω κατά των διάρκεια Χριστουγέννων, όπου προαναγγέλλει έναν μεγάλο ηγέτη και καθοριστικές αλλαγές στην οικονομία και την πολιτική, η νέα χρονιά μας υποδέχεται με μια αρκετά έντονη Σεληνιακή έκλειψη στην 20η μοιρα του Καρκίνου, που θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 21:10 μμ. Ενώ η Ηλιακή έκλειψη με τον Δια μας υποσχέθηκε ευημερία για το πρώτο εξάμηνο και άνοδο μέσω σκληρών προσπαθειών (Κρόνος/Πλουτωνας), με τις εξελίξεις να τρέχουν ταυτόχρονα, από την άλλη όμως η Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο εστιάζεται στις ελπίδες μας για ένα πιο ασφαλές μέλλον, μια πιο ασφαλής πατρίδα και σπίτι.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗΝ 7 ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ»

Υπάρχει η ανάγκη για προστασία των αθώων ανθρώπων, να παρέχουμε προστασία και στέγη, να προσέχουμε τις αλλαγές που γίνονται. Προσοχή όμως στην υπερπροστατευτική συμπεριφορά στις σχεσεις, δεν μπορώ να λύσω προβλήματα, δε επιτρέπω στους άλλους να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν, βλέπω τον κόσμο σαν ένα μέρος τρομακτικό. Επίθεση.

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου,2019, έκλεισε έναν κύκλο εκλείψεων που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου 2019, και ανοίγει τώρα έναν νέο κύκλο που θα κρατήσει περίπου για 6 μήνες και θα τελειώσει με την έκλειψη της 5ης Ιουνίου 2020 στο ζώδιο του Τοξότη. Οι εκλείψεις στον Αιγόκερω, με κυβερνήτη τον Κρόνο, ξεκίνησαν από τον Ιούλιο του 2018 και βέβαια θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2020 όπως και ενας κύκλος γεγονότων που περιέγραψα μέσα από αυτές τις εκλείψεις. Τα γεγονότα που θα συμβούν από την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, φαίνεται κατά μια άποψη να ξεκαθαρίζουν αλλά και κάποια να υλοποιούνται με την σεληνιακή έκλειψη, της 10ης Ιανουαρίου 2020.

Πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των εκλείψεων η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα θα ολοκληρωθεί και θα κλείσει λίγο μετά την σεληνιακή έκλειψη στις 12 Ιανουαρίου 2020. Αναφέραμε όμως αναλυτικά σε ξεχωριστά κείμενα τι σηματοδοτούν στην πολιτική οι σύνοδοι Κρόνου/Πλούτωνα που συνδέονται με άκρως επικίνδυνες καταστάσεις, εντάσεις και συγκρούσεις σε πολλούς τομείς που θα βιώσουμε μέσα στο 2020. Τέτοιες σύνοδοι έγιναν τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ των ετών 1914-1915, 1946-1947, και η πιο πρόσφατη μεταξύ 1981-1982. Κρόνος και Πλούτωνας θα προκαλέσουν σημαντικά γεγονότα και αλλαγές όπου θα γεννήσουν νέα πράγματα ενώ στην ουσία μας δείχνει ότι η γέννα αυτή είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου, στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου, σημαίνει ότι οι λαοί θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις η να παίξουν σημαντικό και δυναμικό ρόλο η θα βρεθούν, προ τετελεσμένων γεγονότων, για σημαντικά πράγματα που εξελίσσονται εδώ και καιρό σταδιακά. Η ευθυγράμμιση αυτή δεν είναι τόσο απλή καθώς εμφανίζει πολλές εικόνες μαζί, μπορεί να σημαίνει ότι τα γεγονότα θα είναι πολλά και πολύπλοκα καθώς και οι αντιδράσεις. Εμφανίζει επίσης δυσαρέσκεια προς κάθε μορφής εξουσία σχετικά με την ακίνητη περιουσία, τις συντάξεις, τις απαγορεύσεις, τους φόρους, τη φορολογία, το προσφυγικό, το κλίμα, τον θρησκευτικό φανατισμό, το πετρέλαιο και πολλά άλλα.

Όμως τόσο η εξουσία Όμως και οι λαοί θα είναι αποφασισμένοι να «κλείσουν λογαριασμούς»  και να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους μέσα από ξαφνικές ενέργειες, όχι και με τόσο ευχάριστο τρόπο. Η πίεση προς την εξουσία θα είναι ανυπόφορη αλλά όμως πιστεύω ότι το συναίσθημα του φόβου θα περιοριστεί. Το τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταυρο, συνδέεται με την υλική ευημερία, δείχνει τις ξαφνικές αλλαγές που θα επιβληθούν σχετικά με τα οικονομικά, τις συναλλαγές, τις Τράπεζες, τα δάνεια, τις οφειλές, τις συντάξεις αλλά και την τεχνολογία όπου αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία (κρυπτονομισματα ..κτλ). Ένα είδος όμως αγανάκτησης η επανάστασης η αναμενόμενο σε οποιαδήποτε μορφή. Μην ξεχνάμε ότι λόγω της μετάπτωσης των ισημεριών, η έκλειψη Ηλίου βρίσκεται στον αστερισμό του Τοξότη, όπου είναι έτοιμος να εκτοξεύσει τα βέλη του.

Η πανσέληνος του Λύκου, στις 10  του μήνα, λοιπόν, αλλά και τα δυο φεγγάρια Ιανουαρίου, η αλλιώς φεγγάρια του αίματος, λόγω του κοκκινωπού χρώματος, ονομάζονται και Wolf Moon, όπου σύμφωνα με το Αλμανάκ του Παλαιού Αγρότη που χρονολογείται από την εποχή των Ιθαγενών Αμερικανών αλλά και από τις πρώιμες εποχές των Αποικιών, που πήρε το όνομά του από ινδιάνικες φυλές καθώς τότε οι λύκοι κατέβαιναν για να κυνηγήσουν την τροφή τους και ούρλιαζαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Η έκλειψη Σελήνης στον τρίτο δεκανό του Καρκίνου, είναι ψυχρή, αδίστακτη, καταπιεστική και αυταρχική, ακριβώς σε αντίθεση με την σύνοδο, δικτατορικής επιρροής, Κρόνου/ Πλούτωνα. Άν η Ηλιακή έκλειψη τα Χριστούγεννα, σχημάτισε την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω, η Σεληνιακή έκλειψη όχι μόνο την ενεργοποιεί αλλά την θέτει και σε κίνηση, που είναι πολύ δυνατή επίσης σε ενέργεια. Η έκλειψη σελήνης θα είναι η «διελκυστίνδα» διότι κάτω από την ευαίσθητη φύση της, βρίσκεται σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Castor,ένα από τα δίδυμα αδέρφια στον αστερισμό των Διδύμων. Αυτό αφορά τους λαούς αλλά και τους ηγέτες σε σχέση με το μέλλον.

Η σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο του 2020 είναι εξαιρετικά προκλητική επειδή η Σελήνη (λαός) φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους. Η έκλειψη Σελήνης μας καλεί να προστατέψουμε ότι είναι σε κίνδυνο και απειλείται. Σε αυτά όμως συγκαταλέγονται τα πιστεύω και τα ιδεώδη της ανθρωπότητας, ζητήματα ασφάλειας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ηθική της τεχνολογίας και τόσα άλλα. Να υπενθυμίσω ότι η Σελήνη στον Καρκίνο, είναι σπίτι της, οπότε είναι και πολύ ισχυρή, συνδέεται με την οικογένεια, το σπίτι, το Νερό, την πατρίδα, την τροφή, το ασήμι, τις ρίζες μας, ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Η ανασφάλεια των λαών θα είναι ένα συναίσθημα που θα βιώσουν όλοι μέσα από γεγονότα που θα προκληθούν.

Ο 11ος οίκος συνδέεται με το κοινοβούλιο και τα μέλη της, είναι το υπουργείο δικαιοσύνης, το νομοθετικό έργο. Είναι οι φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι η αεροπορία και τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κράτους. Ομάδες στις οποίες είναι μέλος ένα έθνος (ΝΑΤΟ, Ηνωμένα Έθνη, όπου η θα εξαλειφθούν η θα υποστούν αλλαγές κ.λπ.) Οι εθνικοί στόχοι και οι πολιτικές που θεσπίστηκαν για την επίτευξη αυτών των στόχων. Οι διεθνής αναγνωρισμένες ομάδες και οργανώσεις, ιδρύματα · Δημόσιες τελετές και εορτασμοί · Το εθνικό ταμείο. Τα δημοτικά συμβούλια, το υπουργικό συμβούλιο, ο σύμβουλος ή η ομάδα συμβούλων ενός βασιλιά ή ενός διευθύνοντος συμβούλου μιας κυβέρνησης, τοπικές κυβερνήσεις, πόροι του κυβερνώντος κόμματος, ενώσεις, κοινοτικές ομάδες, νομοθέτες, νομοθεσία, μελλοντικά σχέδια, ελπίδες και ιδανικά του έθνους.

Η διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης στον Καρκίνο, θα είναι τέσσερις μήνες, εφόσον πέφτει στο Ανατολικό μέρος του χάρτη , 4 ώρες και 5 λεπτά συνολικά. Είναι μέρος του κύκλου Σάρος 144.

Τρίτος Δεκανος [Σελήνη]. Φέρνει το θάνατο στο γυναικείο φύλο. Ξαφνική καταστροφή και δυστυχία. [Τέσσερα Κουπα].Στην αριθμολογία ο αριθμός το άθροισμα του 2020 είναι το 4.

Σημαντικό όμως ότι θα σκιάσει άρα και θα επηρεάσει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη, εφόσον θα είναι ορατή από την Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, το μεγαλύτερο ποσοστό της Βόρειας Αμερικής, της Ανατολικής Νότιας Αμερικής, τον Ειρηνικό Ωκεανό, τον Ατλαντικό Ωκεανό, τον Ινδικό Ωκεανό, την Αρκτική.

Το μονοπάτι της είναι το εξής:

 • Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία
 • Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
 • Βρυξέλλες, Βέλγιο
 • Τόκιο, Ιαπωνία
 • Νέο Δελχί, Ινδία
 • Κάιρο, Αίγυπτος
 • Λισαβόνα,
 • Τζακάρτα, Ειδική Πρωτεύουσα της Τζακάρτα, Ινδονησία
 • Βουδαπέστη, Ουγγαρία
 • Ρώμη, Ιταλία
 • Άγκυρα, Τουρκία
 • Μαδρίτη, Ισπανία
 • Αθήνα, Ελλάδα
 • Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Yangon, Μιανμάρ
 • Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
 • Καλκούτα, Δυτική Βεγγάλη, Ινδία
 • Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
 • Πεκίνο, Δήμος Πεκίνου, Κίνα
 • Μόσχα, Ρωσία

Εκλείψεις στον κύκλο Σάρος 144, είχαμε στις 6 Νοεμβρίου 1911,

 • 17 Νοεμβρίου, 1929, Το Δελχί αντικαθιστά την Καλκούτα ως πρωτεύουσα της Ινδίας. Η ομάδα του Ρόαλντ Αμούνδσεν, αποτελούμενη από τον ίδιο και από τους Όλαφ Μγιάαλαντ, Χέλμερ Χάνσεν, Σβέρε Χάσελ και Όσκαρ Βίστινγκ, γίνεται η πρώτη που φτάνει στο Νότιο Πόλο. Η Μογγολία αποκτά την ανεξαρτησία της από τη δυναστεία Τσινγκ, ενθρονίζοντας τον Μπογκντ Χαν ως χαγάνο της Μογγολίας. Η Ιταλία πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίθεση στο οθωμανικό λιμάνι της Βηρυτού. Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος: η Σερβία και η Βουλγαρία υπογράφουν συμφωνία, βάζοντας τα θεμέλια του Βαλκανικού Συνασπισμού. Βύθιση του Τιτανικού: το βρετανικό υπερωκεάνιο Τιτανικός βυθίζεται στο βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό στις 2:20 το πρωί, δύο ώρες και σαράντα λεπτά μετά την πρόσκρουση σε παγόβουνο. Επιβίωσαν μόνο 710 από τους 2.224 επιβαίνοντες.
 • 28 Νοεμβρίου 1947

Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών εγκρίνει ένα σχέδιο για την κατάτμηση της Παλαιστίνης. Ξεσπούν ταραχές στην Ιερουσαλήμ ως απάντηση στο σχέδιο του Ο.Η.Ε. για τον διαχωρισμό της Παλαιστίνης. Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος 1946–1949: Ξεκινά η μάχη της Κόνιτσας μεταξύ του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) και του Εθνικού Στρατού.

Ψυχρός Πόλεμος: Ο βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας αναγκάζεται σε παραίτηση από την υποστηριζόμενη από τη Σοβιετική Ένωση κομμουνιστική κυβέρνηση της Ρουμανίας. Τίθεται σε εφαρμογή η Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου. Δολοφονείται στο Νέο Δελχί ο Ινδός ειρηνιστής και ηγέτης Μαχάτμα Γκάντι. Δύναμη ανταρτών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας εξαπολύει βομβαρδισμό κατά της Θεσσαλονίκης σκοτώνοντας 6 αμάχους. Το Κομμουνιστικό Κόμμα αναλαμβάνει τον έλεγχο της κυβέρνησης στην Τσεχοσλοβακία. Το Βέλγιο, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία υπογράφουν τη συνθήκη των Βρυξελλών, πρόδρομο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που οδήγησε στην ίδρυση του ΝΑΤΟ. Ο Αμερικανός πρόεδρος Χάρυ Τρούμαν υπογράφει το Σχέδιο Μάρσαλ, που προβλέπει βοήθεια 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για 16 χώρες.

 • 8 Δεκεμβρίου 1965- Υιοθετείται η Διεθνής Σύμβαση για την Κατάργηση Κάθε Μορφής Φυλετικών Διακρίσεων. Ισχυρός σεισμός καταστρέφει την Τασκένδη, τη μεγαλύτερη πόλη της σοβιετικής κεντρικής Ασίας, με απολογισμό 8 νεκρούς.
 • 20 Δεκεμβρίου 1983. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ επισκέπτεται τον Μεχμέτ Αλί Αγκτσά στη φυλακή και τον συγχωρεί προσωπικά για την επίθεση εναντίον του στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου το 1981. Ο Macintosh, ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής με ποντίκι και γραφικό περιβάλλον χρήστη, παρουσιάζεται σε διαφήμιση κατά τη διάρκεια του Σούπερ Μπόουλ. Σαλιούτ 7: Η κοσμοναύτης Σβετλάνα Σαβίτσκαγια γίνεται η πρώτη γυναίκα που πραγματοποιεί περίπατο στο διάστημα. , STS-41-D: Το Διαστημικό Λεωφορείο Ντισκάβερι απογειώνεται για το παρθενικό του ταξίδι. Το Μπρουνέι αποκτά την ανεξαρτησία του από το Ηνωμένο Βασίλειο. Τίθεται σε κυκλοφορία το χαρτονόμισμα των πέντε χιλιάδων δραχμών.
 • 30 Δεκεμβριου,2001-Το Ευρώ εισάγεται επίσημα στις χώρες της Ευρωζώνης. Το Ισραήλ πραγματοποιεί επιχείρηση εναντίον Παλαιστινίων μαχητών, στη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στη Δυτική Όχθη από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η έκλειψη στις 20 ° 00 ‘ του Καρκίνου βρίσκεται στον αστερισμό των Διδύμων. Το Σταθερό αστέρι Castor στις 20 ♋ 31 δίνει διάκριση, φινέτσα, έντονη διάνοια, ηθική, επιτυχία στο νόμο και πολλά ταξίδια, αγάπη για τα άλογα και ξαφνική φήμη και τιμή.

Αλλά όταν σχηματίζει αρνητικές όψεις μπορεί να προκαλέσει αταξία, βία, ασθένεια, σπασμένα άκρα, νευρική κατάρρευση, προβλήματα, μεγάλη θλίψη, απώλεια τύχης και ντροπή.

Η σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Castor: Απαλή, ευαίσθητη, έλλειψη εμπιστοσύνης, απόκρυφα ενδιαφέροντα και ψυχικές ικανότητες, τύφλωση, τραυματισμούς προσώπου, ντροπή, τραυματισμούς, μαχαιρώματα, πληγές, φυλάκιση. [1]

Το όνομα αυτό (και στα λατινικά Castor), χρησιμοποιούμενο για αιώνες, προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία, και συγκεκριμένα από τον ένα από τους δύο Διοσκούρους, γιους του Δία. Ο άλλος, ο Πολυδεύκης, έδωσε το όνομά του στον άλλο φωτεινό αστέρα του αστερισμού (τον βήτα), και οι δύο μαζί την επωνυμία «Δίδυμοι» σε ολόκληρο τον αστερισμό.

Οι Διόσκουροι (> Διός+Κούροι), ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης, ήταν παιδιά (δίδυμα) του Δία και της Λήδας και αδέλφια της ωραίας Ελένης. Ήταν θεοί του φωτός και προσωποποιούσαν για τους Έλληνες την εντιμότητα, τη γενναιοψυχία, την τόλμη, την ευγένεια και την αρετή. Ήταν προστάτες των καραβιών και των ναυτικών. Οι Έλληνες τους λάτρευαν και τους τιμούσαν σαν θεούς, ενώ συχνά ζητούσαν από αυτούς συμπαράσταση και βοήθεια στις δύσκολες ώρες. Ήταν οι προστάτες και σωτήρες των θνητών όπως τους είχαν χαρακτηρίσει την εποχή εκείνη.

Σύμφωνα με τον μύθο, η Λήδα, από την ένωσή της με τον Δία, γέννησε δυο αβγά. Από το πρώτο γεννήθηκε η Ελένη και η Κλυταιμνήστρα, ενώ από το δεύτερο δύο δίδυμα αγόρια, οι Διόσκουροι, ο Κάστορας και ο Πολυδεύκης. Οι Σπαρτιάτες τους είχαν σε περίοπτη θέση όσον αφορά τη λατρεία. Επίσης, όταν βαδίζανε να συναντήσουν τον εχθρό τραγουδούσαν έναν παιάνα προς τιμή των Διοσκούρων.

Όταν ο Θησέας, με την βοήθεια του Πειρίθου, απήγαγε την αδελφή τους Ελένη με σκοπό να την παντρευτεί, όταν εκείνη μεγαλώσει, οι Διόσκουροι εισέβαλαν στην Αττική. Εκεί, αφού ελευθέρωσαν την αδελφή τους, απήγαγαν τη μητέρα του βασιλιά της Αθήνας, την Αίθρα και βοήθησαν να ανέβει στον θρόνο της Αθήνας ο Μενεσθέας, εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Θησέα ο οποίος ήταν φυλακισμένος στον Άδη.

Τα δύο αδέλφια έτρεφαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Ο Κάστωρ σε μία σύγκρουση έχασε τη ζωή του και τότε ο Δίας πρόσφερε στον Πολυδεύκη την αθανασία. Έτσι λοιπόν, όταν αυτός δέχθηκε, ζήτησε από τον Δία να μοιραστεί αυτήν την αθανασία με τον αδελφό του. Δεχόμενος ο Δίας όρισε τότε τη μία ημέρα ο ένας να είναι στον Κάτω Κόσμο του Άδη και ο άλλος στον Όλυμπο και την άλλη αντίστροφα.

Βέβαια, το θέμα εδώ είναι ότι ο αστερισμός των Διδύμων έχει να κάνει με τις πολικότητες, ενώ κυβερνάται από την Σελήνη και τον Δια, και βέβαια λόγω της διπλής φυσης των Διδύμων. Αυτά τα δίδυμα αστέρια ήταν πάντα αντίπαλοι, αλλά και αχώριστοι. Από μια άποψη σημαίνει ότι το Καλό και το Κακό, οι ζωντανοί και οι νεκροί, ο αριστερός-εγκέφαλος και ο δεξιός εγκέφαλος, η Σελήνη και ο Ηλιος. Ο κόσμος μας είναι γεμάτο από πολικότητες. Ο Κάστορας όμως θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τον Απόλλωνα τον θεό του Ηλιου. Η φαντασία είναι πολύ ισχυρή εδώ, έχει τη δυνατότητα να συλλαμβάνει ιδέες και να τις μετατρέπει σε λέξεις. Οι άνθρωποι που γεννιούνται εδώ γίνονται εξαιρετικοί συγγραφείς.

Ο Κάστορας τείνει προς την αισιοδοξία, κοιτάζοντας τη φωτεινή πλευρά της ζωής ενισχύοντας την εκτίμησή του. Συνήθως έχει μεγάλα κίνητρα. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός, του αρέσει εξερευνά το κρυμμένο, ότι βρίσκεται στην σκιά και θέματα που θεωρούνται ταμπού.

Castor 20º “Διάκριση σε απόκρυφα θέματα, κυβερνητικές εργασίες που ασχολούνται με τις εξωτερικές υποθέσεις, σοβαρά ατυχήματα, χτυπήματα, (χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμοί, πληγές), πυροβολισμός, ναυάγιο, τραυματισμοί στο πρόσωπο, τύφλωση, ασθένειες, βίαιοι πυρετοί, (που χρησιμοποιείται ως όρος στην αστρολογία για την ομοφυλοφιλία), τον βιασμό ή τη δολοφονία που διαπράττεται ή υπέστη, φυλάκιση, εξαφάνιση, αποκεφαλισμός.”

Ειδικευμένος με τη γλώσσα, επαγγέλματα που συνδέονται με τη γραφή και την επικοινωνία. Ένας αφηγητής, ένας ποιητής ή τραγουδοποιός, αυτός που αγαπά να μάθει. Δίνεται μια ομιλία, τιμάται ένας συγγραφέας. “

Ο Κάστορας είναι ο δήθεν «καλός» δίδυμος και ήταν ο εκπαιδευτής των αλόγων. Έχει μια άρπα στο χέρι του, έτσι έχει μουσικό ταλέντο και τέχνη. Ο εκλεπτυσμένος Κάστορας ήταν επιπροσθέτως εξευγενισμένος και πολιτισμένος, αλλά εξακολουθεί να έρχεται σε σύγκρουση με τον αδύναμο αδελφό του. Η επιρροή της σκοτεινής πλευράς του όμως σημαίνει ότι δεν είναι ποτέ μακριά, όπως λέει ο Robson. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η σεληνιακή επιρροή του σημαίνει οτι είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο περιβάλλον μας. Αυτή η ευαισθησία έχει να κάνει με τις ψυχικές ικανότητες, αλλά σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσε να εκφραστεί προς τα εξω πολύ μεγάλη πίεση.

Ο Eric Morse λέει: “Ο Κάστορας επίσης στη γενέθλια αστρολογία συνδέεται με διανοητικές καταστροφές και νευρωτική δυσφορία. Οι άνθρωποι με αυτό το αστέρι και θετικές όψεις είναι εξαιρετικά προικισμένοι πνευματικά. Αυτές οι ιδιοφυΐες συχνά χρειάζονται βοήθεια για να παραμερίσουν τις ανησυχίες τους ώστε να ανέβουν στην κορυφή “[3]

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ- 4 ΚΟΥΠΑ

Η κάρτα Ταρω που σχετίζεται με αυτό τον δεκανό είναι το 4 Κούπα. Η αμφιθυμία που εμφανίζεται σε αυτήν την κάρτα ταιριάζει καλά με την πόλωση αυτού του δεκανού. Είναι η κάρτα της πλήξης και της απάθειας από τη μια πλευρά και της ονειροπόλησης και των φαντασιώσεων από την άλλη. Ίσως αυτή η κάρτα να λαχταρά για δραματικές αλλαγές της.

Τα τέσσερα Κύπελλα γενικά φέρνουν μαζί τους απογοητεύσεις και σκαμπανεβάσματα στη διάθεση. (Ο 3ος δεκανος του Καρκίνου είναι ο πιο διάχυτος, που κυβερνάται από τη Σελήνη) Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να τονίσει την κατάθλιψη … ίσως έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα που είναι εντελώς αβάσιμες. Μπορεί να έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να επιδοθεί σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις και έχετε γίνει υπερβολικά ιδεαλιστές οσο αφορά για το πώς φαντάζεστε την ζωή και τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει πάρα πολλές ζωές έχουν δαπανηθεί περιμένοντας το  τέλειο πρόσωπο ή την ευκαιρία. Μπορεί μερικές φορές να υπογραμμίσει απλώς το γεγονός ότι είστε υπερβολικά δεμένοι με τον δικό σας μικρό κόσμο, που είναι πολύ εγωκεντρικοί. Ίσως αισθανθείτε ότι ολόκληρο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω σας και δεν έχετε χρόνο για τα προβλήματα ή τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μπορεί να φανείτε αρνητικός στους άλλους και να δείτε το «ποτηρι ως μισό άδειο» σε αυτή την αρνητική κατάσταση του νου »~

Η πλήξη, η απάθεια, η αδιαφορία, η απογοήτευση, το γυαλί είναι μισο-κενό, η αποσύνδεση, ο διαλογισμός, η κουρασμένη, η κόπωση, η απόσυρση, η κατάθλιψη, η μη γνώση, οι χαμένες ευκαιρίες, η ονειροπόληση, η φαντασιώσεις,

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ MC ΣΤΗΝ 4Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ, Η 4Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ: «ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΚΕΤ»

Αυτή είναι μια εποχή που το παιχνίδι ναι μεν είναι σημαντικό, αλλά το θέμα είναι πώς παίζεται. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ακεραιότητά σας είναι ζωτικής σημασίας και η ειλικρίνεια θα σας δώσει την ανταμοιβή, ακόμη και αν υπάρξει κάποια θυσία. Παίζοντας με τους κανόνες. Αν είναι αρνητική – δυσκολία στην εμφάνιση των αληθινών συναισθημάτων. Απειλητικές κινήσεις. Η πρόοδος που καταργεί την αγάπη. Ο δρόμος της οργής. Κάνω πολύ θόρυβο. Επιφανειακή επίδειξη δύναμης. Συναισθηματικά φορτισμένος. Εκφοβισμός.

MC ΣΤΗΝ 4Η ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ «ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ»

Είστε κίνητρο για αλλαγή και αν και δεν μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι ποια κατεύθυνση θα πάρετε, ακούτε τα μηνύματα που είναι γύρω σας. Κοιτάξτε περαιτέρω μέσα σας για την αλλαγή στην κατεύθυνση που χρειάζεστε. Το δράμα μιας κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντίδραση, αλλά το να μην κάνεις τίποτα μπορεί να οδηγήσει σε αδράνεια. Ανάγκη για μεταρρύθμιση. Προκλητικές προοπτικές. Αν αρνητική – είναι επιθετική.

Ο Αρης στον Τοξότη στην ακμή του 4ου οίκου, σε όψη αντίθεσης με το MC και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο στην Παρθένο, υποδηλώνει θάνατο και καταστροφή από ασθένεια. Δολοφονία με σπαθιά. Αιματοχυσία (και αυτά τα πράγματα θα σταματήσουν στον Νότο, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που εμφανίζεται στο Χοράσαν). Ισως να υποδηλώνει μια ευρεία δοκιμασία για τους λαούς; ωστόσο η αρχή θα έρθει περισσότερο από τον Βορρά.

*Χορασαν** Khorāsān, που συχνά ονομάζεται Greater Khorasan, είναι μια ιστορική περιοχή που σχηματίζει τη βορειοανατολική επαρχία του Μεγάλου Ιράν. Το όνομα σημαίνει “η γη του ήλιου” ή “η ανατολική επαρχία (το σημερινό βόρειο / βορειοδυτικό Αφγανιστάν, το βορειοανατολικό Ιράν, το νότιο Τουρκμενιστάν και στο Ουζμπεκιστάν )

Και αν ο Άρης στον Τοξότη, αυτό σημαίνει έναν πόλεμο που θα είναι στα δυτικά μέρη; και ότι θα υπάρξει μικρή ισχύς σε αυτά τα μέρη; και θα υπάρξει ένα κακό εμπόδιο και θάνατος στις κατοικίες αυτών των περιοχών και σε εκείνους που κάνουν επιχειρήσεις; και θα υπάρξουν ιοί που θα σκοτώσουν αγόρια, ακόμα και θα τραυματίσουν άλλα; και υποδηλώνει μια έλλειψη βροχών; και ότι το κρύο θα δημιουργηθεί στις δικές του εποχές, έτσι ώστε εξαιτίας του θα καταστραφούν τα δέντρα και τα βότανα; και οι μέλισσες θα υποστούν βλάβη σε αυτή την επανάσταση.

Που αν είναι με καλες όψεις, την κάνει ευτυχισμένη και ισχυρή, σημαίνει την καλή κατάσταση των υπευθύνων για τους πολέμους και των συμβούλων τους και τους κομιστές των όπλων, εξαιτίας των μαχών και αυτών που πολεμούν στις μάχες; και [την καλή κατάσταση] εκείνων που αναζητούν αδικία και κόφτες δρόμων, ακριβώς όπως εκείνοι που εργάζονται με αυτές τις μεθόδους θεωρούν ότι η κατάστασή τους είναι καλή.

Και ο Abū Ma’shar είπε ότι αν ο Άρης ήταν στα ανθρώπινα ζώδια, όπως ο Δίδυμος, η Παρθένος, ο Ζυγός, το τελευταίο μισό του Τοξότη και ο Υδροχόος, σημαίνει πλήθος πολέμων και μάχες; και ότι οι άνδρες θα επαναστατήσουν ενάντια στον βασιλιά τους. Σημαίνει ακόμη αιφνίδιο θάνατο, και τρίτον πυρετό, και άλλους ισχυρούς και σοβαρούς πυρετούς, και ένα πλήθος αδυναμιών; ακόμη και ένα πλήθος κοπτών δρόμων και το χύσιμο του αίματος των αντρών; και πυρκαγιές και αστραπές. Πράγματι, αν με αρνητικές όψεις, σημαίνει ότι η κακία όλων των προαναφερθέντων θα είναι πιο σοβαρή και χειρότερη και πιο επιζήμια, εκτός αν ο Δίας δουλεύει για το αντίθετο.

Πράγματι, εάν το γεωγραφικό πλάτος του ήταν βόρεια, αυτό σημαίνει την καλοσύνη του αέρα και την εξαίρετη [ή όμορφη] διάθεσή του. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του ήταν νότιο, αυτό σημαίνει τον πλούτο εκείνων που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις [ή διαπραγματευτές] και την αριστεία του πλούτου τους. Και αν ήταν ανατολίτικος, σημαίνει ειρήνη και ξεκούραση και ασφάλεια. και οι πόλεμοι θα είναι ελάχιστοι ή πρακτικά κανένας. Και αν ήταν δυτικός, αυτό σημαίνει την υγεία [ή τη διάσωση] των δέντρων, και ένα πλήθος φρούτων. Εάν, ωστόσο, ήταν άμεσος, σημαίνει επιδημίες που πρόκειται να έρθουν σε ζώα που ζουν δίπλα στην ακτή. Ο Αρης στον Τοξότη όμως κυβερνά τον Νοτο και την Ανατολή.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2020-Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4.

Το Τέσσερα συμβολίζει την ασφάλεια, τα όρια που παρέχουν την ασφάλεια στο Τρία, που είναι ο προηγούμενος αριθμός. Όπως βλέπεται ίσως να μην είναι τυχαίο ότι το 4 είναι το άθροισμα του 2020, αλλά και η κάρτα Ταρω του 2ου δεκανού της έκλειψης αυτής. Όπως το τετράγωνο, είναι το δεύτερο τέλειο σχήμα στα μαθηματικά, που υπονοεί τα σταθερά θεμέλιά και περίμετρο που περιέχει και προστατεύει. Το 4 όμως είναι συγκεκριμένο και συντηρητικό, εργάζεται σκληρά για να παράσχει δυνατά προστατευτικά πλέγματα και συντηρητικά γεύματα για την διατροφή της Τριμελούς οικογένειας.

Αυτό σημαίνει ότι το 2020, επιβεβαιώνεται και από τις προβλέψεις μου ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, πρακτικοί, επιφυλακτικοί και αξιόπιστοι, (Δίας στον Αιγόκερω), συμβολίζει το αλάτι της γης, τους τέσσερις ορίζοντες  και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης αλλά και τον εσωτερικό προσανατολισμό των ανθρώπων . Συμβολίζει την σταθερότητα των θεμελίων, αλλά μπορεί να αισθανόμαστε και υπεύθυνοι για αυτο από τα οποία εξαρτάται το μέλλον για να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Μπορεί να είμαστε φορτωμένοι στην επαγγελματική μας ζωή, αλλά όμως σημαίνει επίσης ότι ολοκληρώνουμε τις δουλειές και τα καθήκοντα που μας έχουν αναθέσει. Είμαστε περήφανοι όμως για την δουλειά μας και αυτά που εχουμε καταφέρει. Ο αριθμός τέσσερα, στρέφει το ενδιαφέρον του προς τη γη, την φύση, αλλά ,και τον ιδιο τον πλανήτη που ζούμε, και συνδέεται ενδεχομένως θέματα ιδιοκτησίας, αλλά δείχνει ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο περιβάλλον. Τα οικονομικά θέματα θα μας απασχολήσουν, όπως και η αξία των ικανοτήτων μας. Το 2020 μας ετοιμάζει την προσαρμογή μας σε νέα δεδομένα που θα οριστούν από τα κέντρα εξουσίας…

Συμβουλή, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη, την υπερβολική εργασία αλλά και την συσσώρευση πολλών χρημάτων. Έμφαση δίνεται στην τάξη, την οργάνωση, την εργασία, τον προϋπολογισμό, τις στενές σχεσεις και το σώμα του ανθρώπου .Όμως το τέσσερα είναι ο κύκλος του χρήματος, αυτά που μπαίνουν στην τσέπη σας είναι σε άμεση αναλογία με την εργασία που προσφέρετε. Εργαστείτε καλά και θα ανταμειφθείτε.

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΗΝ 20 ΜΟΙΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΜΙΑ PRIMA DONNA ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ»

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αρετές σας, οι ικανότητες σας, τα πιστεύω σας ενδεχομένως θα δοκιμαστούν σε ακραίο σημείο. Εάν μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε τις αναστολές σας, τότε θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Όπου ακούγονται πολλές φωνές, η δική σας θα ακουστεί περισσότερο. Μια Ισχυρή φωνή. Η φωνή των λαών. Συναισθηματικο δράμα. Αναφέρεται στο κεντρικό στάδιο. Αν αρνητική – πάνω από το ρόλο του ενός. Ο θορυβώδης.

Ρομαντικές φαντασίες, συναισθηματική χειραγώγηση, τραγούδι και μουσική, παραστάσεις, δημόσιες ομιλίες, οι άνθρωποι και οι λαοί που κερδίζουν. Μια κωμωδία που παίζεται και καλύπτει την αλήθεια, λέω αυτό που χρειάζεται να πω για να πάρω θετική απάντηση από αλλους, υποχώρηση, επιφανειακά, κατι που είναι στημένο, η χαμένη εμπιστοσύνη.

Η Έκλειψη Σελήνης είναι σε αντίθεση με την σύνοδο Κρονου/Πλούτωνα, τον Ηλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σχηματίζει ένα άβολο ημιτετράγωνο με τον Ωροσκόπο της έκλειψης, στην Παρθένο και το Ζενίθ του χάρτη στους Διδύμους που είναι σε αντίθεση με τον Αρη στον Τοξότη, όπου εξήγησα πιο πάνω. Εκτός από μια οψη τριγώνου με τον Πωσειδωνα προς τον 7ο οικο, είναι η μοναδική θετική όψη αλλά δεν έχει δύναμη εδώ μπροστά στο ισχυρό πλανητικό σκηνικο που δημιουργείται και επιφέρει τεράστια ενέργεια. Αυτή η αντίθεση από την άλλη δηλώνει μεγάλες δυσκολίες, διαφωνίες, αλλαγές σε θέματα που συνδέονται με τον 11ο /5ο οίκο, αλλά πολλές φορές δεν είναι απαραίτητο να κολλάμε στους οίκους, αλλα να βλέπουμε την γενικότερη εικόνα και το μήνυμα.

Επηρεάζει τις κυβερνήσεις, την παιδεία, τους νέους, την διασκέδαση, τα παιδιά, τις αποικίες, τους νόμους, τους πρέσβεις ,τις συμμαχίες, τις φιλίες μας, τις ομάδες, τις εταιρίες, τις ομαδικές δραστηριότητες, το ίντερνετ, τα μίντια που έχουν περιοριστεί η θα υποστούν αλλαγές η έχει συμβεί μια μετατόπιση εξουσίας.

Η έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο γενικότερα, είναι ουσιαστικά το αντίστροφο της εκλειπτικής δραστηριότητας του περασμένου Ιουλίου. Αν κάτι φάνηκε να είναι έντονα εκτός ισορροπίας τότε, μπορεί να δούμε ένα αντίθετο είδος ανισορροπίας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης. Μερικοί άνθρωποι θα βιώσουν την ανατροπή του ρόλου τους, είναι πιθανόν να δουν τις συνήθειες τους να μεταβάλλονται, ενδεχομένως μέσα απο τη μαζική συμμετοχή ανθρώπων οπου ισως αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε ένα πολύ διαφορετικό μοτίβο επιλογών και ενεργειών, ονομαζόμενοι ως νέοι κανόνες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι μονόδρομος. Με αλλα λογια, για παράδειγμα, ίσως κάποιος ενεργεί διαφορετικά εν μέρει επειδή ξέρει ότι σίγουρα θα το κάνουμε αυτό.

Μπορούν να υπάρχουν σοβαροί λόγοι για ακραίες αλλαγές στη συμπεριφορά, είτε εκ προθέσεως είτε σε λιγότερο συνειδητό επίπεδο. Ενδέχεται να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση αυτών των λόγων κατά τη διάρκεια της έκλειψης, που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε κάτι σημαντικό σχετικά με το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. Εναλλακτικά, ορισμένοι από εμάς θα γνωρίζουν ότι αλλάζουμε ενεργά μια συνήθεια – ίσως τον τρόπο σκέψης ή μια σωματική δραστηριότητα. Και αυτή η αλλαγή θα είναι πιθανότατα ισχυρή, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουμε τον πλήρη αντίκτυπο που θα έχει στο μέλλον. Η κυρια πρόκληση όμως θα μπορούσε να είναι η απλή προσαρμογή μας στο νέο μονοπάτι, παρά το γεγονός ότι μπορεί να βιώσουμε συναισθηματικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Ισως η πρόκληση είναι ότι μέσα στα δυνατά συναισθήματα και την σφοδρότητα της έκλειψης, να πρέπει να σταματήσουμε και να ερευνήσουμε σε βάθος, ώστε να ελέγξουμε συναισθήματα και σκέψεις που πρέπει να αλλάξουμε η να απαλλαγούμε. Αυτό ομως θα ήταν ένα είδος σημαντικής στρατηγικής σε κάθε περίπτωση, γιατί ο Πλουτωνας πάντα δημιουργεί εμμονές.

Αυτή η ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανθρώπων η κάποιον ισχυρο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ο Ηλιος, ο Ερμής, ο Κρονος και ο Πλουτωνας, αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό, αλλα όμως οι πράξεις έχουν πιο ισχυρο αντίκτυπο από τα λογια.

Η οψη με τον Πωσειδωνα θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη λύση; ισως να φαίνεται ως λύση η τρόπος διαφυγής; σίγουρα είναι μια πολύ ελαφριά ενέργεια ανάμεσα στις υπόλοιπες, που είναι ιδιαίτερα βαριές, θα μπορούσε να συνδέεται με την τάση για ονειροπόληση, τις αθώες πράξεις, την τέχνη, τον πνευματισμό και την προσευχή; την ευαισθησία; την συμπάθεια και την κατανόηση; την βοήθεια προς τους αδυνάμους; την διαίσθηση; γιατί δείχνει προς τον 7ο οικο;

Αντι να επικεντρωθεί προς την σύνοδο Κρονου-Πλούτωνα, μπορεί να μεταφέρει την φαντασία μας σε κάτι άλλο. Προς στις σχεσεις; Αυτό μπορεί, βεβαίως, να είναι ευκολότερο να λέγεται παρά να γίνεται όταν υπάρχουν έντονα συναισθήματα οδηγώντας σε ενα φαύλο κύκλο ανησυχητικών σκέψεων. Ομως πιθανόν είναι το τρίγωνο με τον Πωσειδωνα να μας ωθεί να ψάξουμε απαντήσεις στο πρόβλημα κάπου αλλού.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι μέρος του πλανητικού μίγματος της έκλειψης – και έτσι συνδέεται στενά με τον Ποσειδώνα – ισως μια κλήση σε έναν φίλο μπορεί να μας βοηθήσει. Ίσως αυτός ή αυτή αναφέρετε σε κάποιον που μας βοηθά να δούμε τα σχετικά τα πράγματα με άλλο ματι. Έτσι, το τρίγωνο προς τον Πωσειδωνα ισως να παίζει ένα ρολο αντισταθμιστικό σε ένα θέμα που δεν μπορούμε εύκολα να επιλύσουμε.

Μπορούμε επίσης να λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι, η έκλειψη Σελήνης μπορεί, ως ένα σημείο, να μας κάνει να αισθανόμαστε μάλλον μικροί ή ανίσχυροι- η Σελήνη βρίσκεται στο φυσικό της σπίτι και αυτό ισως να σημαίνει ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να αναλάβουμε δράση. Ωστόσο, μπορούμε να είμαστε παράξενα προστατευμένοι ή, τουλάχιστον, να αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή ακατάλληλο για τα ένστικτα και τις ανάγκες μας. Κάποιοι ισως αλλάξουν επαγγελματικούς στόχους, συνεργασίες, ομάδες μέσα στις οποίες δουλεύουν και σχέδια.

Σε κοσμικό επίπεδο, σίγουρα, αυτό που βλέπουμε, μοιάζει με μια ηφαιστειακή έκρηξη που είναι πιθανόν να υπάρξει ένα κύμα αντίστασης παγκοσμίως ενάντια στις αλλαγές που έρχονται και τα σχέδια της ΝΤΠ. Όμως, αυτή είναι μια εποχή κάθαρσης αλλά και θεραπείας ταυτόχρονα όπου νέα πράγματα γεννιούνται μέσα από αυτές τις δυσκολίες, την αστάθεια και την έκρηξη. Οι εκλείψεις έχουν κακή φήμη, επειδή οι άνθρωποι είναι αρκετά ευαίσθητοι, ανασφαλής και αναστατώνονται με τις αιφνίδιες αλλαγές. Οι εκλείψεις χωρίς αμφιβολία, μερικές φορές μπορεί να βίαιες, εξαιρετικά έντονα συναισθηματικές περίοδοι. Αλλα, εφόσον ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται μέσα στην ευθυγράμμιση σημαίνει ότι τα «Παλιά καίγονται», ίσως όμως όχι όλα, και αυτό διότι ο Κρόνος με τον Νότιο Δεσμό, έχουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους, όμως είναι μέσα στην σύνοδο (έως 10 μοίρες ανοχή).

Η αλήθεια είναι ότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα, που συνδέονται άμεσα με την κακομεταχείριση και την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυξάνετε το κακό και προκαλεί εγκλήματα κατά των γυναικών, των παιδιών και ανηθικότητα. Θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά τα προβλήματα οπου θα έρθει στην επιφάνεια περισσότερη βρωμιά. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο, επειδή βέβαια θα υπάρχουν και κρυφές συνεννοήσεις.

Η Σελήνη είναι η «σημαντική αιτία των ενεργειών μας» όπως η ανασφάλεια και η απώλεια, η έλλειψή πλούτου και κέρδους ,η έλλειψή ουσίας, η εχθρότητα φίλων και συμμάχων, όπως και η έλλειψη εμπιστοσύνης, η φτώχεια, η καταπάτηση ελευθεριών, η έλλειψη οράματος.

Η Σεληνιακή έκλειψη, βρίσκεται όπως βλέπουμε απέναντι από την Ceres,και χωρίς να μπω σε ιδιαίτερη ανάλυση, καταλαβαίνουμε ότι γενικότερα ,οι ισχυρές αυτές όψεις αντίθεσης, σημαίνουν οτι πρόκειται για μια έντονη περίοδο και αρκετά προκλητική τόσο σε προσωπικό οσο και σε κοσμικο επίπεδο. Τα πράγματα θα είναι εκτός ισορροπίας δημιουργώντας συναισθήματα θλίψης. Θα μπορούσαμε να δούμε τις ισσοροπιες να ανατρέπονται σε όλα τα επίπεδα, οπου οι συμμαχίες έχουν αλλάξει, οι κοινωνικές συνήθειες συνεχώς μεταβάλλονται, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, μέσα από επιλογές, ενέργειες και νέους κανόνες.

Ισως κάποιος η κάποιοι να δρουν διαφορετικά, σε αυτό που υπαγορεύεται. Η έκλειψη σελήνης αντιπροσωπεύει τους λαούς, συνδέεται με ακραίες συμπεριφορές, αλλαγές, άσχετα με το αν αυτές είναι σκόπιμες η συνειδητές. Θα υπάρχει δυσκολία στο να κατανοήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο, οπου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, εντάσεις, στην καθημερινή μας ζωή, ασυμφωνίες και συγκρούσεις.

Υπάρχει υπερβολική ευαισθησία. Στις σχεσεις μας ισως θα είναι δύσκολο να καταλάβουμε και να μεταδώσουμε τα συναισθήματά μας. Ψέματα, σκάνδαλα και κουτσομπολιά θα μπορούσαν να έρθουν στο φως σε όλα τα επίπεδα. Ο εθισμός, ο ρατσισμός και οι προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάσουν σκέψεις, λόγια, σχεσεις και συμπεριφορές.

Η σεληνιακή έκλειψή απέναντι από τον Κρόνο δημιουργεί απογοήτευση και απομόνωση, κακές και απότομες συμπεριφορές, θλίψη, τύψεις, μελαγχολία, φθορά και τάση για μοναξιά.

Επιπροσθέτως η αντίθεση με τον Πλούτωνα, δημιουργεί συναισθήματα απελπισίας, φόβου, ζήλιας, εμμονές, εκφοβισμό, προσπάθεια να ελέγξουμε τους αλλους. Αυτα ισχύουν τόσο στις προσωπικές μας σχεσεις με τους αλλους, που ισως αναγκαστούμε να εχουμε απώλειες, με την κορύφωση της συνόδου στις 12 Ιανουαρίου και των εκλείψεων, αλλα και σε παγκόσμιο επίπεδο, οπου η ΝΤΠ, για άλλη μια φορά θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο.

Η αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί πάντα περισσότερο δράμα, εκρηκτικές αντιδράσεις και γεγονότα που δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν ενώ η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία θα ανέβουν στα υψη. Θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συμφωνίες, συμμαχίες που ισως διαλυθούν και αυτό απαιτεί στρατηγική ζωτικής σημασίας. Οι παγκόσμιοι οργανισμοί θα υποστούν αλλαγές η κάποιοι θα διαλυθούν.

Το 2020 είναι μια χρονια, με τον καπιταλισμό να δύει, αργα-αργα, μεχρι το 2023, καθώς ο Πλουτωνας προχωρεί πλέον στο τελευταίο του στάδιο, οπου το ευρώ θα δοκιμαστεί σοβαρά αλλα και η συνοχή της Ευρωπαϊκής ένωσης, που ισως να σημάνει και το τέλος της Παγκοσμιοποίησης, αφού θα αποκαλυφθούν, αυτή τη φορά, φριχτές μυστικές συνομωσίες κατά της ανθρωπότητας που θα σοκάρουν παγκοσμίως. Οι όψεις αντίθεσης στον χάρτη, δείχνουν την έντονη δυσαρέσκεια των λαων και την εξέγερση τους μέσα από βίαιες και αιφνίδιες εκρήξεις οργής και συγκρούσεις στην προσπάθεια τους να προστατέψουν ότι θεωρούν πολύτιμο, (δηλαδή στην ουσία οι λαοί νιώθουν ανασφάλεια με αυτά που συμβαίνουν) όπως στα Βαλκάνια, τη Γαλλία, την Αγγλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία και αλλου στον κόσμο που θα δει την έκλειψη. Σαφώς εχουμε μια πρόγευση ολων αυτών, στην Νότια Αμερική, οπου ήδη έχουν δει τις προηγούμενές εκλείψεις του άξονα.

Το παιχνίδι για εξουσία και επιβίωση θα είναι αρκετά σκληρό, με την ακροδεξιά να ανέρχεται με τρομακτικούς ρυθμούς και τα τρομοκρατικά χτυπήματα να αυξάνονται πλέον σε πολύ επικίνδυνο βαθμό, σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλα και τις ΗΠΑ, οπου είναι πιο πιθανό να ξαναβιώσει ένα τρομοκρατικό χτύπημα σαν κι αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου, (ισως και με διαφορετική μορφή..) αλλα και μια απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ (μέσω άξονα Διδυμων-Τοξοτη οπου υπάρχει και στον χάρτη του).

Καθώς η προεκλογική αναμέτρηση θα ξεδιπλώνεται στις ΗΠΑ, μέσα στους επόμενους μήνες, η ΝΤΠ, είναι ικανή για τα πάντα, ακόμα και να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κραχ η μια κατάσταση εκτατού ανάγκης καθώς οι ΗΠΑ είναι η χωρα που βάλλετε άμεσα από τις όψεις αντίθεσης της σεληνιακής έκλειψης.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην αντίθεση των δύο αυτών πλανητών το 2001 έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι στην Αμερική, συνδέεται με τον πόλεμο του Βιετνάμ ενώ το 1898, η Αμερική έγινε παγκόσμια δύναμη αλλα είδαμε και την κατάρρευση της Ρωσικής οικονομίας το 1980-82. Ισως οι ΗΠΑ να ξαναβιώσουν ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα αν και πιστεύω ότι το 2020 θα στιγματιστεί από αυτά. Ισως να βιώσει και ένα μεγάλο σεισμό και γενικότερα το 2020 θα είναι ετος δυνατών φυσικών καταστροφών. Ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται ότι θα νικήσει τις εκλογές, όπως και ο Σαλβινι να επιστρέφει στην εξουσία γκρεμίζοντας τα σχέδια των Βρυξελλών.

Η αποπομπή του πρώτου, δεν επιβεβαιώνεται, αλλά το μέλλον θα εξακολουθεί να διαμορφώνεται και υπάρχουν πολλές προθεσμίες που θα μπορούσε αυτο να γίνει πραγματικότητα και πέραν της επανεκλογής του. Η αριθμολογία του Trump για το έτος 2020 είναι ο αριθμός 6 που θα μπορούσε να σημαίνει μια ευτυχισμένη χρονιά ή ένα ταραγμένο έτος γι ‘αυτόν.

Αν η μοίρα και οι Δημοκρατικοί κατορθώσουν να τον εξαπατήσουν, το Χρηματιστηρίο θα αρχίσει πραγματικά να καταρρέει. Θα προκαλέσει μεγάλες αναταραχές και πανικό. Αλλωστε αυτό το επιβεβαίωσε και ο ιδιος. Τι άλλο όμως θα μπορούσε να συμβεί, καθώς η εκλείψεις αυτές επηρεάζουν τον 2ο οικο της; εκτός από το να εξάγει την κριση της σε πόλεμο όπως συνηθίζει; Η ημερομηνία γέννησής του (6 + 14 + 1946 = 22) στην αριθμολογία είναι 22, οπου είναι ο αριθμός Master Number, ο μεγάλος Δάσκαλος. Είναι ένας αριθμός δύναμης και μπορεί να φέρει ακραία σκαμπανεβάσματα. Όταν συναντήσετε ένα 22 στο Προσωπικό Έτος σας καταλαβαίνετε ότι εργάζεστε με τις θεμελιώδεις ενέργειες που σχετίζονται με τον αριθμό 4. Έτσι θα χρειαστεί πολλή υπομονή και ικανότητα να “παίξετε το παιχνίδι καλά με τους άλλους”. Και επίσης θα κληθεί να ενισχύσει τις επιχειρήσεις του και να επεκταθεί – να αναλάβει ρίσκα και να σκεφτεί μεγαλύτερα. Σε περίπτωση που το Trump παραιτηθεί η παραπεμφθεί, φαίνεται ότι το Κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει για τα καλά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μήπως είναι λάθος ο χάρτης του Μπερμπω; θα μπορούσε; όπως και να έχει, οι αστρολόγοι που ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν θα συμβεί κατα την σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα, είναι επίσης και αυτό τελείως λάθος.

Πολλά θα είναι αυτά που θα συμβούν και θα αλλάξουν την ιστορία της ανθρωπότητας, για άλλη μια φορά, με την Μέση Ανατολή να είναι το επίκεντρο, οπου ήδη ξεκίνησε με το “Καλημέρα” η δολοφονία του του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί και του ‘Αμπου Μάχντι αλ Μουχάντις, του κύριου υπολοχαγού του στο Ιράκ, που σκοτώθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή σε αμερικανική επιδρομή….με έναν νέο πόλεμο που ετοιμάζεται εδώ και καιρο όπως είχα προβλέψει και την πτώση και ισως δολοφονία του Ταγίπ Ερντογαν. Η Κίνα, εκτός από τη πρόβλεψη που είχα κάνει σε σχέση με το Χονγκ Κονγκ, θα κάνει προσπάθειες να επεκτείνει την επιρροή της ως νεα κυρίαρχη υπερδύναμη αλλα θα πρέπει να προσέχει.

Η σεληνιακή έκλειψη απέναντι από την Ceres διαχειρίζεται επίσης τα τρόφιμα, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον όπως γνωρίζουμε. Επομένως, αυτή η αντίθεση μπορεί να προκαλέσει ένταση ανάμεσα στην ανάγκη για καλή διατροφή, τρόπο διαβίωσης των ανθρώπων και την περιβαλλοντική συνείδηση, σε αντίθεση με τις πιέσεις του σύγχρονου κόσμου, τους χρονικούς περιορισμούς. Η έκλειψη αυτή όμως ευνοεί θα λέγαμε περισσότερο τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής. Ομως το σημαντικότερο που εχω αναφέρει είναι ότι η Ceres εδώ θα προσπαθήσει να προστατέψει, το πνεύμα και τις αρχές της Δημοκρατίας που βρίσκονται σε κίνδυνο, κάτι που είχα αναφέρει μέσα από τις εκλείψεις του 2017 και του 2018.

Η σεληνιακή έκλειψη τριγωνίζει τον Πωσειδωνα προς τον 7ο οικο, και δίνει προφανώς την ανάγκη για ελπίδα, θετική ενέργεια, και βοήθεια. Ο Ποσειδώνας συνήθως παρέχει ευαισθησία, συμπόνια, πίστη και έμπνευση. Η πνευματικη καθοδήγηση και η υπόσχεση μπορούν να προέρχονται από πνευματικές ή θρησκευτικές απόψεις και πρακτικές όπως ο διαλογισμός και η προσευχή που μπορεί να μας βοηθήσουν να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον μας .

Μέσα στην ευθυγράμμιση του Αιγόκερω, βλέπουμε και την σύνοδο Ηλίου/Ερμή στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι η σεληνιακή έκλειψη εστιάζεται στην σκέψη και τις επικοινωνίες, αλλά και το εμπόριο και οι μεταφορές, τις συμφωνίες κτλ. Ολοι οι  πλανήτες μέσα στην ευθυγράμμιση, σχηματίζουν οψη συνόδου με τον Ηλιο και τον Ερμή. Συνδέεται με τις φωνές που θα προτιμούν να παραμείνουν βυθισμένοι στην σιωπή, έναντι αυτών που θα βροντοφωνάζουν, ακόμα μπορεί να συμβολίζει αυτούς που πιστεύουν ότι οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια η και οι φωνές ου θα καταπνιγούν από τον περιορισμό των ελευθεριών. Ο Ηλιος, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας έχουν αρσενική ενέργεια και αυταρχική.

Ερμής στην 21η του Αιγόκερωκατάρρευση των ψευδαισθήσεων, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα, ξεπερνώντας την μοναχικότητα και κατάθλιψη, διατηρώντας τον σκοπο και τον στόχο. Αναγέννηση, Προσοχή στο συναίσθημα του ότι χάσαμε τα πάντα, δεν έχουμε χάσει τίποτα, προσοχή στο συναίσθημα της αποτυχίας που καλλιεργείται και την προπαγάνδα, του ότι παντού υπάρχει ασχήμια και έλλειψη αισιοδοξίας και χαράς. Μην τα παρατάτε, μην εγκαταλείπετε. Κολλημένος με το συναίσθημα ότι ποτε δεν θα τα καταφέρουμε και δεν θα βελτιωθούμε. Πυροβολώντας αυτόν που μεταφέρει το μήνυμα. Κατάθλιψη. Μάχες στις σχεσεις και συγκρούσεις. Απώλεια.

Σε προσωπικό επίπεδο, οι σκέψεις και τα λόγια είναι πιθανό να είναι ψυχρά και σκληρά, καλά υπολογισμένα και αδίστακτα. Δεν υπάρχει χωρος ενδεχομένως για συναισθήματα έναντι μιας σκληρής πραγματικότητας, για παράδειγμα, σε μια σχέση, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πιθανόν να βιώσουμε το μπουλινγκ, θα υπάρχουν οι φανατικοί και οι θρησκόληπτοι και αυτοι που έχουν μεγάλο στόμα και θα επιδείξουν τόλμη και θάρρος, θα προσπαθήσουν να έχουν το πάνω χερι. Η σεληνιακή έκλειψη στο σταθερό αστέρι Castor αυξάνει τη συναισθηματική ευαισθησία και το νευρικό άγχος.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ελευθερία του λόγου και η ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης θα περιοριστούν από τις κυβερνήσεις και ακόμη και από πολυεθνικούς οργανισμούς. Οι λαοί που εκπροσωπούνται από τη Σελήνη, θα συνεχίσουν να υπόκειται σε ψέματα και προπαγάνδα. Ακόμη και η ελευθερία κινήσεων και η ελευθερία του συνεταιρίζεσθε θα απειληθούν, καθώς οι κυβερνήτες και τα κράτη θα αυξάνουν την ισχύ τους.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα θα χαθούν στο όνομα της εθνικής ασφάλειας η και να περιοριστούν σε σημαντικο βαθμό. Το τρίγωνο με τον Πωσειδωνα, όμως φαίνεται όμως να δίνει φωνή στους θρησκευτικούς και πνευματικούς ηγέτες, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις περιβαλλοντικές ομάδες. Αλλά σε συνδυασμό με αυτήν την αδίστακτη σεληνιακή έκλειψη υποδηλώνει ότι οι ισχυροί θα εδραιώσουν τη δύναμή τους, οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι. Τουλάχιστον όμως αυτή είναι και η αντίθεση μεταξύ της ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου, έναντι της Σεληνιακής στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Πιστεύω όμως ότι η ύπαρξη του θετικού τριγώνου με τον Πωσειδωνα μεταφέρει το εξής μήνυμα. Ανανέωση της πίστης μέσα από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς. Αναγέννηση του Φοίνικα από τις στάχτες, ορθώνομαι από τον φόβο και την απώλεια, ανάταση μέσα από συγκεντρώσεις με φίλους η ομάδες. Ανάσταση. Άνοιξη. Προσοχή στις επιπόλαιες ενώσεις, κανω κατι επειδή κάποιος άλλος κάνει το ιδιο, νιώθω χαμένος μέσα στο πλήθος, να μην νιώθω ενοχές για ότι συμβαίνει, αποκλεισμός των πεποιθήσεων των αλλων.

Οι μελλοντικές γενιές θα καταδικάσουν τον κόσμο μας ως ναρκισσιστές και μεσαίου πνεύματος. Ωστόσο, υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι στη Γη, αλλά όχι αρκετοί. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιο μίσος και θυμό σε όλη μου τη ζωή μέχρι τώρα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων συμπεριφέρονται πολύ άσχημα μεταξύ τους. Σας προτείνω να σταματήσετε όλοι σας την οργή και την μισητή ρητορική και να επικεντρωθείτε στις επερχόμενες καταστροφικές ΑΛΛΑΓΕΣ της ΓΗΣ, που έρχονται στον πλανήτη μας και να σκεφτείτε περισσότερα για την επιβίωσή σας και την οικογένειά σας. Βλάπτετε τον πλανήτη με τα αρνητικά συναισθήματά σας! Όπως οι αυτόχθονες πιστεύουν ότι αν τιμήσουμε τη Μητέρα Γη και όλα τα ζωντανά πλάσματα, η Γη θα γίνει πιο ειρηνική και θα υπάρξουν λιγότεροι σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις. Η Μητέρα Γη μας αισθάνεται αλλά και αντιδρά απόλυτα στην συναισθηματική μας κατάσταση. Οι σκέψεις είναι ενέργεια!

Αυτα είναι μόνο μια προεπισκόπηση των προσεχών αλλαγών της Γης που θα επηρεάσουν όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη. Θα υπάρξουν έκρηξεις ηφαιστείων, άνθρωποι θα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω φυσικών καταστροφών, τσουνάμι, μπλακ- άουτ και τεράστιους σεισμούς και βίαιους ανέμους. Κάτι σημαντικό συμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας. Αυτή τη στιγμή, όλοι θα βιώνουμε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μέχρι το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε πολλά πράγματα να καταρρέουν, όπως τα χρήματα, η θρησκεία, οι κυβερνήσεις, αλλά αυτές οι αλλαγές θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για να ξαναφτιάξουμε τα πάντα για το καλύτερο συμφέρον της ανθρωπότητας. Θα υπάρξουν πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για μέλη σκοτεινών κοινωνιών, ομάδων, μελών πλουσίων οικογενειών, για κορυφαίους ηγέτες, πολιτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες. Αυτό είναι το πιο σκοτεινό μυστικό της ανθρωπότητας.

ΑΞΟΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός/Ουρανος– Καλλιτεχνικές ενώσεις, καλλιτεχνικοί κύκλοι, η κατάσταση μιας αρχής κάποιας ένωσης.

Αρης/Ουρανος/Βόρειος Δεσμός– διαμάχες, φασαρίες. Προσπάθεια για αυτοέλεγχο μετά από μεγάλη προσπάθεια, Βίαιες διενέξεις και πράξεις.

Δίας/Βόρειος Δεσμός-κοινότητες ανθρώπων, ομάδες ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και δυσαρμονική συμπεριφορά.

Αρης/MC/Δίας/Ουρανος/Δίας- σκληρές ενέργειες, μια θερμή ιδιοσυγκρασία, ο μαινόμενος, ο έξαλλος, ο βίαιος, απρόβλεπτα αναποδογυρίσματα η καταστάσεις, εμποδισμένα σχέδια. Η επιθυμία να επιβληθούν τα σχέδια των άλλων, μέσα στην κοινωνία αναλαμβάνοντας ηγετική θέση, αναλαμβάνοντας την εξουσία, η πραγματοποίηση.

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.

Η Σεληνιακή έκλειψη στην 20η του Καρκίνου τριγωνίζει την Αφροδίτη, τους Δεσμούς, αλλά και τον Ωροσκόπο. Προφανώς να υπάρχει μια επιτάχυνση σχετικά με νόμους που ψηφίζονται που εν τέλει μπερδέψουν τον Ελληνικό λαό, γυναίκες ως υποψήφιοι για την Ελληνική Προεδρία και ίσως ένα όνομα που θα μας εκπλήξει, ίσως να υπάρξουν αιφνιδιαστικές κινήσεις από την μεριά της κυβέρνησης. Ωστόσο, η σεληνιακή έκλειψη σε σχέση με τον χάρτη του 1830 δίνει μεγαλύτερη έμφαση, στις γειτονικές σχεσεις με άλλες χώρες, που είναι ο άξονας επικοινωνίας -διπλωματίας, και εδώ η σεληνιακή έκλειψη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.) που συνδέεται με εξαπάτηση, παγίδες στην εξωτερική πολιτική, κλοπή, θαλασσοταραχές, ναυάγια, ατυχήματα ακόμα και στον εναέριο χώρο. Οι προσφυγικές ροές θα παραμείνουν και θα αυξηθούν, και σ αυτό συμβάλλει και ο Αρης στον Τοξότη, όπου θα δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις εντός της χώρας.

Ωστόσο, φαίνεται να δημιουργούνται ανακατατάξεις στο κοινοβούλιο, διαγραφές- παραιτήσεις κομματικών στελεχών, αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο. Οι εναέριες παραβιάσεις όμως θα συνεχιστούν, ο στρατός θα είναι σε εγρήγορση. Η έκλειψη σελήνης δείχνει αναστάτωση στις μεταφορές, τα μιντια, απεργίες, κλείσιμο η προβλήματα οδικών αξόνων ή των συνόρων. Ισως προκαλέσει μια κρίση στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Η αντίθεση έκλειψης με τον Ποσειδώνα, θα βγάλει στο φως μυστικές συμφωνίες που έγιναν κάτω από το τραπέζι σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, προφανώς για την συμφωνία των Πρεσπών, εκκλησιαστικά σκάνδαλα, ποινικές διαδικασίες, και δυσκολίες στο εμπόριο

Περισσότερο βάλλεται ο χάρτης της Μεταπολίτευσης οπου η σεληνιακή έκλειψη στον Καρκινο είναι σε αντίθεση με την ευθυγράμμιση του Αιγόκερω προς τον 7ο οικο, αλλα και με ένα στενό τετράγωνο του Κρονου προς τον Ουρανο της στον 4ο οικο, μόλις 1 μοίρας διαφοράς, ενώ επίσης τετραγωνίζει τους Δεσμούς της, οπου και παλι βγάζει τις ίδιες ερμηνείες. Αναστάτωση, εκρήξεις, αναπάντεχα γεγονότα κι εκνευρισμός…ατύχημα σε σχέση με τους γείτονες αλλα και εσωτερικές εντάσεις. Η συγκρουσιακή αντίθεση Αφροδίτης-Αρης, δεν προοιωνίζει θετικά γεγονότα στην ακμή του 9ου οίκου. Εκτός από τα σκάνδαλα και την παραίτηση θρησκευτικού ηγέτη, προκαλεί δυσάρεστες υποθέσεις στα δικαστήρια και ισως αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι θα συρθούμε στα δικαστήρια για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Βέβαια, η νέα χρονιά ξεκινά με ένα ισχυρό γεγονός που ήδη κλονίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια των λαων όπως η σύγκρουση με το Ιράν. Όμως αυτή η σύρραξη μεταφέρεται περισσότερο προς το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Τα δύσκολα για την χωρα μας θα αρχίσουν από τα τέλη Ιανουαρίου και μετα. Ομως και το ταξίδι του Πρωθυπουργού προς τις ΗΠΑ δεν είναι ιδιαίτερα ευνοικο. Θυμηθείτε τους χάρτες που είχα βγάλει το 2015- 2016 με τον Κρονο να διχοτομεί το Αιγαίο.


ΣΥΜΦΩΝΙΑ EASTMED

Στις 18:50 οι υπουργοί υπέγραψαν την συμφωνία για τον EastMed.Η συμφωνία υπογράφτηκε με την ευθυγράμμιση 6 πλανητών Ηλίου/Κρονου/Πλούτωνα/Ερμή και Δια/Νοτίου Δεσμού στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (θαλασσα, οι μάχες στην θαλασσα, ο στρατος, οι εθνικές υπηρεσίες, η τροφή, η εργατική τάξη και η γενική τους κατάσταση).

Η συμφωνία κυβερνάται απο τον Αρη/Κρόνο (εμπλοκή, εμπόδια, παρέμβαση).Σε πτώση μόνο ο Δίας στον Αιγόκερω. Ο Αρης σε αναιρετική μοιρα στον Σκορπιό (ο αγωγός ως σημείο έριδας και εμπλοκών, κάποιοι, προφανώς οι γείτονες χωρες, ίσως να φροντίσουν με υπόγειο και ύπουλο τρόπο να μην εκπληρωθεί και να δημιουργήσουν προβλήματα).

Η ευθυγράμμιση απεικονίζει την κοινή απόφαση τριών δυνάμεων (συμμαχία προς 11ο οίκο).

Σαφώς η σύνοδος ακριβείας Ερμή/Δια, δεσπόζει στον χάρτη, κατά την ώρα της υπογραφής, αναμφισβήτητα, συνδέεται και με τον πλούτο, μια συμφωνία που θα αποφέρει φαίνεται οφέλη προς την χώρα, τα εργατικά στρώματα ..σαν ενας νέος τρόπος τροφοδοσίας προς τον Ελληνικό λαό.. κτλ.

Μια συμφωνία όμως, όπως επισήμανε και ο Πρωθυπουργός, ο αγωγός, περισσότερο είναι διπλωματικής και γεωστρατηγικός σημασίας για την ειρήνη και την σταθερότητα στη Μεσόγειο, παρά για το αν θα μεταφέρει αέριο η οτιδήποτε αλλο στο μέλλον καθώς μέσα στην επόμενη δεκαετία, οι πηγές ενέργειας θα έχουν αλλάξει, μέχρι το 2030-40.

Η ευθυγράμμιση περικλείεται απο τον άξονα Αρη/Ουρανού/Αφροδίτης, έναν άξονα αστάθειας, με τις συμμαχίες να αλλάζουν στο μέλλον, με τον τελευταίο να βρίσκεται στον Υδροχοο, αλλά και αναβαθμίζοντας κατα αυτο τον τρόπο την χώρα μας, γεωστρατηγικα, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε ,την συμφωνία, κατα την περίοδο με τον Κρόνου/Δια στον Υδροχοο, 2021-2023,γιατι η συμφωνία κυβερνάται απο τον Ουρανό και το Κρόνιο στοιχείο ταυτόχρονα, όπως και η χώρα μας, καθότι ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Όμως θα αποτελέσει αιτία για Casus Belli ενώ και η κατασκευή του θα φέρει απώλειες, κινδύνους με το νερό, ατυχήματα.

Όμως η Ουράνιαν γι αυτό επισημάνει τα εξής κατά την ωρα υπογραφής της..

Συνεργατικές προσπάθειες – Αρχές που συνεπάγονται με σχέσεις ειδικά με τους άνδρες – Σημαντικά επιτεύγματα στην εργασία – Ημέρες ή χρόνια ουσιαστικής δραστηριότητας ή ξεκινήματα που σχετίζονται με εταιρικές σχέσεις – Ενεργοί άνδρες στο περιβάλλον – Γνωστοποίηση επιτυχίας – Καλά νέα – Κέρδη ή εισόδημα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες – Εμπορικές επιτυχίες – Επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις – Απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την ειρήνη – Ξαφνικές διακοπές με συνεργασίες.

ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΥΡΑΝΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Νευρικότητα – Αναστάτωση ή αγχωτικές ημέρες ή χρόνια – σοκ -συγκρούσεις

Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – απώλειες που αφορούν ειδικά τους άνδρες – Ημέρες ή χρόνια απογοήτευσης

Περιπετειώδεις καιροί -Εμπειρία συναισθηματική ένταση ή σοκ- Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί σχετικά με την επέκταση

Προσωπικές επισκέψεις ή συναντήσεις – Συναντήσεις

Ημέρες ή χρόνια θυσίας ή σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία – Ανησυχίες σχετικά με εταίρους – Ανάγκη άλλης βοήθειας – Βρώμικα αντικείμενα ή άτομα στο άμεσο περιβάλλον – Ζημίες, τραυματισμοί ή βλάβες που σχετίζονται με άνδρες συνεργαζόμενους – Ζημίες που σχετίζονται με άνδρες συντρόφους ή συνεργάτες – Φυσικοί κίνδυνοι -Ημέρες ή χρόνια αντιμετώπισης προβλημάτων ή απωλειών

Εξαφανισμένοι πληθυσμοί ή έθνη – Θλιβερές ώρες

καταστροφή ή επικίνδυνες καταστάσεις – Έκθεση σε βασικές ενέργειες – Χειραγώγηση σε αλληλεπιδράσεις – Αλλοι που προκαλούν ζημιά ή τραυματισμό – Απειλή

Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με τις τοπικές πυρκαγιές – Αυξήσεις που αφορούν πυρκαγιά

Σημαντικές εντάσεις ή άγχος στο περιβάλλον – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Ειδικά προβλήματα – Σημαντικές διακρίσεις ή διαφοροποιήσεις – Έκτακτες καθυστερήσεις – μεγάλα διλήμματα – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Εκπληκτική ψυχρότητα ή Κρύο

Αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα σχετικά με την ελευθερία του κράτους

Πόλεμος – πληθυσμοί ή έθνη – Εμπλοκή- Ένθερμα επιχειρήματα – Ο φανατισμός – δεσποτισμός

Μη αναμενόμενες νομικές συγκρούσεις

Ρήξεις ή θραύσεις που σχετίζονται με θανάτους

Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Ενέργειες που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – Τεχνική απάτη μεγάλης επίπτωσης – ισχυρές καταιγίδες- Θρησκευτικές ή ιδεολογικές διαφορές – Διαχωρισμοί που σχετίζονται με τη θρησκεία- Θρησκευτικοί μετασχηματισμοί ή μετατροπές

Απάντηση