ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ALDEBARAN-ANTARES*

στις

Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μοίρες των Διδύμων (στον άξονα Διδύμων -Τοξότη), στον 4ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ακριβως στις 11:29:40 π.μ. ώρα Ελλάδος. Αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες εντάσεις και θα επηρεάσει θέματα που συνδέονται με τις επικοινωνίες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετακινήσεις, την εκπαίδευση, το εμπόριο και το χρηματιστήριο καθώς το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Ερμή. Θα φέρει στο φως κρυφές πληροφορίες αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις. Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκανου με προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η έκλειψη σελήνης επηρεάζει θέματα 6ου και 9ου οίκου που σημαίνει ότι θα εχει παγκόσμια επιρροή. Υπάρχει η κλασσική οψη αντίθεσης Ηλιου/Σελήνης, η συνοδος Σελήνης/Βορείου Δεσμού, οπου στην συνέχεια σχηματίζει μια οψη χιαστί με την Αφροδίτη, οπου και αυτή με την σειρά της είναι σε αντίθεση με τον Ουρανο. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού είναι ομως ανατρεπτική και μέρος ενός Ταυ-τετραγώνου.

Η σεληνιακή έκλειψη είναι σε συνοδο με τον Aldebaran, ένα από τα σημαντικότερα αστέρια και για την ακρίβεια πρόκειται για την αντίθεση Aldebaran-Antares οπου δημιουργεί πόλεμο, κάθε είδους αντιθέσεις, μετωπικές συγκρούσεις, επιθέσεις, ξεσηκωμούς και βία, οπου την είχαμε ξαναδεί στο μακρινό 2018.. Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σύνεση τα όποια εξωτερικά γεγονότα και προβλήματα ξεσπάσουν και προκύψουν ξαφνικά.

Καλώς ήρθατε ολοι στην πιο σκοτεινή περίοδο του 21ου αιώνα! Θα θυμίζει εικόνες από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και Μεσαίωνα.Έκπληκτος ολόκληρος ο πλανήτης στις 3 Νοεμβρίου, 2020, παρακολούθησε την μεγαλύτερη εκλογική νοθεία (αφού ακριβως φωτογραφήθηκε αστρολογικά η υπερνοθεια )και την πιο αδίστακτη αρπαγή ψήφου στην ιστορία με τις εκλείψεις Δεκεμβρίου 2019, να προειδοποιούν αυστηρά την ανθρωπότητα. Με την Νεα σελήνη στον Σκορπιό, στις 15 Νοεμβρίου, να απλώνει το σκοτάδι της, τα χειροτέρα μπορεί να συμβούν, με ένα πυρηνικό πόλεμο και άλλα δεινά να απειλεί ξεκάθαρα τον πλανήτη. Ομως ολόκληρη η χρονιά μας προειδοποίησε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και ότι μια μεγάλη προσευχή θα έσωνε τον κοσμο (το επίμονο τρίγωνο με Πωσειδωνα).Η μάχη σκοταδιού -φωτός δεν τέλειωσε, τώρα θα αρχίζει. Όταν ο Ερμής εισχωρήσει στον Σκορπιό και ο Αρης θα επιστρεψει σε ορθή πορεία στον Κριο, με ένα έντονο Φθινόπωρο, οπου δείχνει μια συνεχής κλιμάκωση, με την συνοδο Δια/Πλουτωνα να πραγματοποιείται δυο ημέρες πριν την νεα σελήνη Νοεμβρίου, θα αρχίζουν οι ραγδαίες εξελίξεις, με συλλήψεις κτλ τουλάχιστον κανονικά έτσι πρέπει να γίνει.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο χαρτης σημειωνει την απόπειρα κλοπής των εκλογών – με τον Ερμή στον Ζυγό να τετραγωνιζει τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Πρόκειται για την κλοπή κατά τη διάρκεια της ευθυγράμμισης του Κρόνου, ειναι σημαντικό να γνωρίζουμε,οτι και αν συμβει!.

Η έκλειψη Σελήνης αντιστοιχεί στον 4ο οικο Al Debaran (The Eye of God) οπου τα προβλήματα επιδεινώνονται, δείχνει διαμάχες, φασαρίες, εξαπάτηση. Ανήκει στον κύκλο Σάρος 116, οπου παρόμοιες εκλείψεις είχαμε και αναφέρω εν συντομία γιατί τα εχω ξαναγράψει, το ..

 • 1912 (Α Βαλκανικοί Πόλεμοι, Βύθιση Τιτανικού, Ίδρυση Κινέζικης Δημοκρατίας, Ανεξαρτησία Αλβανίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία)
 • 1930 (Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα μετονομάζονται σε Ιστανμπούλ, Παγκόσμια οικονομική ύφεση από το κραχ του 1929)
 • 1948(Δολοφονία Γκάντι, Ενσωμάτωση Δωδεκανήσων, Ανεξαρτησία Ισραήλ και Αραβοϊσραηλινός πόλεμος, Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εμφύλιος στην Ελλάδα συνεχίζεται)
 • 1966 (είναι μια παράξενη χρονιά γεμάτη βία, πραξικοπήματα και πολέμους, σεισμούς και πλημμύρες. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος αναθέτει εντολή σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης και η Ελλάδα ετοιμάζεται για εκλογες που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 1967. Οι Τούρκοι εντείνουν τους διωγμούς εις βάρος των ομογενών και η Ελλάδα απειλεί να απελάσει ισάριθμους με τους Έλληνες Τούρκους υπηκόους. Η απειλή της εφαρμόζεται στην πράξη, με επίκεντρο τα Δωδεκάνησα. Όταν, όμως, η Άγκυρα υπαναχωρεί, αναστέλλονται οι απελάσεις Τούρκων από τα νησιά.)
 • 1984 (Δολοφονία της Ιντιρα Γκάντι, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκλέγεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Διαρροή χημικών στο Μποπάλ: Μία διαρροή ισοκυανικού μεθύλιου από εργοστάσιο φυτοφαρμάκων της Union Carbide στο Μποπάλ, στη Μαντία Πραντές της Ινδίας, σκοτώνει ακαριαία χιλιάδες ανθρώπους και προκαλεί τραύματα σε πάνω από 500.000 άτομα, στη χειρότερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία.)
 • 2002(Το Ευρώ εισάγεται επίσημα στις χώρες της Ευρωζώνης, Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ γλιτώνει από απόπειρα δολοφονίας κατά τη διάρκεια των εορτασμών της ημέρας της Βαστίλης. Το Σχέδιο Ανάν, σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που συνέταξε ο γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε. Κόφι Ανάν, παραδίδεται στην Κύπρο, την τουρκοκυπριακή πλευρά και τις εγγυήτριες δυνάμεις Ελλάδα, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο.)

Η έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου θα σκιάσει ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, ένα μεγάλο μέρος της Ασίας, Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικό, Ατλαντικό, Αρκτική. Το μονοπάτι που θα ακολουθήσει είναι το εξής:

 • Σαντιάγκο, Χιλή
 • Μανίλα, Φιλιππίνες
 • Καράκας, Βενεζουέλα
 • Washington DC, Περιφέρεια της Κολούμπια, ΗΠΑ
 • Ταϊπέι, Ταϊβάν
 • Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
 • Λίμα, Λίμα, Περού
 • Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία
 • Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς
 • Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα
 • Χονγκ Κονγκ
 • Σεούλ, Νότια Κορέα
 • Τόκιο, Ιαπωνία
 • Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
 • Ρέικιαβικ, Ισλανδία
 • Πόλη του Μεξικού, Ciudad de México, Μεξικό
 • Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία
 • Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο
 • Πεκίνο, Κίνα
 • Αβάνα, Κούβα

Penumbral Eclipse begins30 Νοε, 07:32:2230 Νοε, 9:32:22 πμNo, below the horizon
Maximum Eclipse30 Νοε, 09:42:5330 Νοε, 11:42:53 πμNo, below the horizon
Penumbral Eclipse ends30 Νοε, 11:53:2230 Νοε, 1:53:22 μμNo, below the horizon
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο 1ος δεκανος των Διδύμων κυβερνάται από τον Δία και τον Ερμή (Τριπλοτητα των Δίδυμων). Ο Ηλιος ξεκίνα ενας είδος σταυροφορίας θα λέγαμε μέσω των αστερισμών του Ταύρου, του Ήρωα Περσέα, το Γλυφείον (Scalptorium) που είναι η λέξη «γλυφείον» (και γλύφανος) σημαίνει το εργαλείο του γλύπτη, τη σμίλη, ωστόσο ο αστερισμός δεν συνορεύει με αυτόν. Σε αυτό το τμήμα του ουρανού στεγάζονται διάσημα αστέρια όπως οι ξακουστές Υάδες, οι Πλειάδες και το βασιλικό αστέρι Αλντεμπάραν στο μάτι του Ταύρου. Αυτά τα σμήνη έχουν φημισμένη φήμη, η Αλκυόνη και οι Υάδες που φέρνουν δάκρυα και βία.

Η δυαδικότητα του αναφέρεται στο «Καλο Vs Κακό» « Σκοτάδι vs Φως » των Δίδυμων είναι ισχυρή εδώ. Αναφέρεται ως ο πρώτος στρατιώτης του θεού, είναι, επομένως, ο κύριος δολοφόνος όλων των σατανικών  πραγμάτων. Με την επιρροή του Δία εδώ λοιπόν, έχουμε ακτιβιστές και μαχητές που έχουν να διαπεραιώσουν μια αποστολή με ζήλο είτε πνευματική ή θρησκευτική. Έτσι 1ος δεκανος των Διδύμων βλέπει τον εαυτο του ως πνευματικό πολεμιστή και μεταρρυθμιστή, που ήρθε σε αυτήν τη γη για να εξαλείψει το κακό!

Ο Ήλιος εδώ έχει μεγάλη δημιουργικότητα και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα και όλους .. Φορούν πολλά πρόσωπα και μπορούν να φορούν και να αλλάζουν προσωπεία ευκολά καθώς είναι οι τέλειοι ηθοποιοί. Το πρόβλημα που μπορεί να έχουν αυτοί οι άνθρωποι να είναι πολλά πράγματα η να υποδύονται πολλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα. Πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούν σε ένα πράγμα κάθε φορά αντί να είναι ο διαρκής ζογκλέρ.

Λέγοντας όλα αυτά, εάν αυτοί οι άνθρωποι καταφέρουν να βρουν ένα επάγγελμα λόγω του ότι υπάρχει έντονα το στοιχείο του Ερμή, τότε μπορούν να τα καταφέρουν πολύ καλά. Ο Ηλιος εδώ σίγουρα μπορεί να κάνει πολλές εργασίες και μπορεί να χρειαστεί εάν συνεχίσει να έχει μια μεγάλη οικογένεια. Η ύπαρξη πολλών παιδιών ή / και διδύμων είναι δυνατή εάν υποστηρίζουν άλλοι παράγοντες τον χάρτη. Αυτοί οι νέοι στην καρδιά άνθρωποι μπορούν να γίνουν σπουδαίοι δάσκαλοι. Η ευφυΐα και ο ενθουσιασμός τους είναι πάρα πολύ μεταδοτικά. Έχουν επίσης μια πραγματική παιδική ποιότητα για αυτούς και διατηρούν το νεανικό σθένος μέχρι τα γηρατειά. Το κύριο ταλέντο τους είναι η επίμονη περιέργειά τους που δεν τους αφήνει ποτέ. Πειραματίζονται συνεχώς και μπορούν να κάνουν μεγάλες καινοτομίες εάν παραμείνουν σε ένα έργο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τους προσελκύει πολύ συχνά στο θέατρο όπου μπορεί να ντυθεί και να παίξει διαφορετικούς χαρακτήρες.

Πρώτος Δεκανος [Δίας]. Απειλεί  με εισβολές και λεηλασίες από εχθρούς. [Οκτώ σπαθιά]

Σαμπιαν Σύμβολο: Μια φαρέτρα γεμάτη με τόξα***

Πρέπει να οπλιστείτε πριν κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να ελπίζουμε για το καλύτερο, αυτό θα σας αφήσει να αισθάνεστε ανεπαρκείς όταν βρίσκετε κάτι. Συνθέστε τον εαυτό σας για μια στιγμή και συνειδητοποιήστε ότι έχετε τα πυρομαχικά και τη σίγουρη σκοπευτική ικανότητα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Συνθέστε μια στρατηγική και μετά χτυπήστε τον στόχο. Να φτάσουμε στο νόημα. Εάν είναι αρνητικό – στη μάχη απροετοίμαστος. Υπερπιστία στην αποστολή κάποιου.

Θα επηρεαστούν υπό την σκιά της έκλειψης, όλες οι μορφές επικοινωνίας, ότι κινείται πάνω στον πλανήτη, μέσα μαζικής μεταφοράς, τα social media, τηλέφωνο, ο Τύπος, και γενικότερα τα μιντια ραδιόφωνο, τηλεόραση οι σχέσεις κρατών με όμορα κράτη, τα παιδιά, η παιδεία, οι νέοι, το εμπόριο, οι συμφωνίες, φέρνουν μεγάλες αλλαγές σε ότι είναι φύσεως Ερμή, προλέγει ποικίλες αλλαγές, στην βιομηχανία ωστόσο είναι ένα ζώδιο που διαιρεί, διχάζει, διασπά.

Πολύ σημαντικό όμως είναι ότι επηρεάζει και την ελευθερία του λόγου, προφορικού είτε γραπτού. Ισως μια μέρα να ξυπνήσουμε και να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε.

Τρομοκρατικά χτυπήματα, ατυχήματα και βιαιότητες είναι πολύ πιθανά και εχουν ήδη ξεκινήσει υπό την επίρροη του ανατρεπτικού Blue moon εν οψη Αμερικανικών εκλογών (ένα παγκόσμιο πραξικόπημα). Η πανσέληνος στους Δίδυμους προμηνύει όμως μια μεγάλη τρικυμία που έρχεται με τα γεγονότα που εχουν προηγηθεί. Οι εχθροί απειλούν με εισβολή και αρπαγή εδαφών, και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα. (1ος δεκανος Διδύμων)

Η Σελήνη εδώ δίνει έμφαση στην πολύ σκοτεινή πλευρά του Δίδυμου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο και αυτός ο δεκανος ασχολείται ειδικά με την ανάγκη να αντιμετωπίσει κάποιος την σκιά του η κάποιου άλλου την σκιά η πράγματα που προέρχονται από την σκιά. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να δούμε την σκιά στο σκοτάδι. Σε αυτήν την σεληνιακή έκλειψη τα βαθιά συναισθήματα μας κάνουν να νιώθουμε πολύ άβολα που μπορεί αυτή η περίοδος να είναι πολύ ακραία και ασταθής. Αυτή η έκλειψη βγάζει την επιφάνεια τον «σχιζοφρενή», βγάζει βαριά πράγματα στην επιφάνεια από την σκιά, το υποσυνείδητο του ανθρώπου. Εκείνοι που αγγίζονται αυτή τη σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αισθάνονται σαν ο χειρότερος δαίμονας στη γη, η μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας τον δικο του εσωτερικο «δαίμονα» επειδή απλά ο καθένας από μας θα αισθανθεί ότι θέλει περισσότερο χωρο να αναπνεύσει κυριολεκτικά. Ισως να έχουμε λίγη υπομονή με τα νεύρα των άλλων ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μας βοηθήσει πολύ να θεραπεύσουμε τις σκοτεινές σκιές μας από τις σκληρές λέξεις και την μισαλλοδοξία των άλλων.

Ο 4ος οίκοςοπου θα κινηθεί η έκλειψη συνδέεται με τα ακίνητα, τη στέγαση, γη και γαιοκτήμονες, νεκροταφεία, τάφοι, φυσικοί πόροι, αγαθά της γης, αγροκτήματα, το κλίμα, συγκομιδή, ορυκτά, μεταλλεύματα, υπόγειοι πόροι, θησαυροί στη γη, το αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα, οι εθνικές παραδόσεις , οικογένειες, πατρίδα, πόλεις, κωμοπόλεις, φυλές, πατριωτικά κινήματα. Οι αρχαίοι αστρολόγοι χαρακτήρισαν το 4ο σπίτι ως «υπόγειο μέρος».

Ο Ερμής κυβερνά τον λογοτεχνικό κόσμο, τις εφημερίδες, τους εκδότες, τους πρεσβευτές, το εμπόριο και το εμπόριο και τον πνευματικό κόσμο. Επίσης, είναι η διάνοια, η εκπαίδευση, οι νέοι, οι μαθητές, οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι βιβλιοθήκες, οι ομιλητές, η επιστήμη, οι υπάλληλοι, η γραφική εργασία, οι ταξιδιώτες, το ταχυδρομείο, τα ΜΜΜ, οι σιδηρόδρομοι, το εμπόριο, οι διαπραγματεύσεις, η διαφήμιση, οι ειδήσεις, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαλέξεις, δημόσια ομιλία, πολιτικές συναντήσεις και συζητήσεις. Θα επηρεάσει τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η αρνητική πλευρά της έκλειψης, δείχνει την έλλειψη καλλιεργειών, και είναι πολύ κακό για θέματα που συμπεριλαμβάνονται μέσα στον 4ο οικο. Συχνά σηματοδοτεί στην ιστορία εως και πόλεμο. Τα αντιπολιτευτικά κόμματα βρίσκονται σε δυσμένεια, δείχνει κακές καιρικές συνθήκες, και πολλά προβλήματα σε γεωργικά θέματα. Αναμένεται να είναι μια εντονη περίοδος οσο αφορά σεισμούς ειδικά αν πέσει στο μέσο ακριβως του 4ου οίκου αφού αναμιγνύεται η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού που συνδέεται με ΣΕΙΣΜΟΥΣ. Ωστόσο επηρεάζει θέματα 3ου οίκου, τόσο την διεθνή διπλωματία και σχέσεις που θα υπάρξουν ανατροπές, δείχνει ατυχήματα, περιορισμούς, εκρήξεις, κλοπές και προβλήματα όπως και εντονη τρομοκρατία. Θα φέρει πολλά προβλήματα και γενικά ενοχλεί τις υποθέσεις αλλων οίκων, στην συγκεκριμένη περίπτωση καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη της έκλειψης, δηλαδή τον 6,9,7,12, 8, 5, και 2, οπου και θα υπάρξουν αλλαγές και μια σειρά από γεγονότα και ραγδαίες εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή.

Ο χάρτης της έκλειψης καθορίζει καθαρά πλέον τα γεγονότα που έρχονται με πολύ δυσοίωνες επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τον 6 και 9 οικο. Υπάρχει μια εντονη και γενική ανησυχία για θέματα 4ου οίκου και την προστασία τους, όπως η έννοια έθνους -κράτους, παραδόσεις κτλ. Παρόλο τις δυσκολίες όμως θα πρέπει να φανούμε γενναίοι και ταπεινοί, ότι και αν συμβεί , καθότι ο Ωροσκόπος στην 8η μοίρα του Υδροχόου, εχει την έννοια μιας δυνατής μεταστροφής και της δραπέτευσης από τους καταναγκασμούς που δημιουργηθήκαν μέσα στο 2020 σε συνοδο με τον Toliman, που πιστεύεται ότι η ανθρωπότητά πλέον έμαθε το μάθημα της (ταραχές, περίοδοι άγχους και εξέγερση ενάντια στον περιορισμό της ελευθερίας, ενάντια του Algol (με σημαντική ένταση και βία).

Ο άξονας Ταύρου/Σκορπιού στην 28η μοίρα μας δίνει το μήνυμα, ότι αργά ή γρήγορα, οι σκλάβοι ελευθερώνονται, οι μάσκες πέφτουν και ο τύραννος ανατρέπεται, τόσο από την αποκάλυψη μυστικών, από βίαιο θάνατο, υποσχόμενη στο μέλλον καλύτερα πράγματα.Αλλωστε η έκλειψη συνεχίζει την εξερεύνηση του τι είναι αληθινό και τι είναι ψευδές μέσα από τους Δεσμούς στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, σύμφωνα με τα γεγονότα και εξελίξεις που ήδη εχουν προηγηθεί.

Η σεληνιακή έκλειψη στους Δίδυμους είναι καλή για να αντιμετωπίσετε τη σκιά σας και να εξορκίσετε το κακό, όμως δείχνει συγκρούσεις με διάρκεια, βασανιστήρια, χαος, γιατί εχει υπερβολική δύναμη. Προσοχή στις σχέσεις με κοντινούς συγγενείς, σε θέματα παιδείας, τα παιδιά. Δημιουργεί μια ποικιλία γεγονότων ώστε στην συνέχεια να επιφέρει αλλαγές. Οι εκλείψεις στα ζώδια του αέρα είναι δυνατές διότι μπορεί να υποδηλώνουν κοινωνικές αναταραχές, εξεγέρσεις, καταστροφές, καταστροφικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ή πανδημίες ανάλογα τις οψεις, κομματικές διασπάσεις, επηρεάζει τα κοινοβούλια αρνητικά, γίνονται αλλαγές στις παγκόσμιες συμμαχίες, τις συνθήκες και συμφωνίες που εχουν υπογραφτεί.

Ορισμένες εκλείψεις μπορεί να υποδηλώνουν σεισμούς. Οι λαοί πέφτουν σε δυσμένεια, υπάρχει διαίρεση ανάμεσα σε πλουσίους και φτωχούς, δημιουργούνται κάθε είδους διαχωρισμοί και εμφύλιοι, επηρεάζει την γη και τους καρπούς της, βέβαια οι εκλείψεις στον 4ο οικο είναι πιο δύσκολες, προειδοποιώντας για πείνα τεράστιων διαστάσεων. Εκλείψεις στον άξονα αυτόν θα ακολουθήσουν και μέσα στο 2021, και είναι αρκετά ισχυρές σε αυτά τα ζώδια διότι εχουν πνευματικά κίνητρα.

Οι πανσέληνοι συνήθως υποδηλώνουν μια κορύφωση και είμαστε συνήθως πιο συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου. Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό οπου και κυβερνά την έκλειψη δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τραπεζικό κλάδο, την οικονομία, αλλά κυρίως τον θάνατο και την αναγέννηση όλων των πραγμάτων και τις βιομηχανίες που σχετίζονται με το θάνατο τους. Τα σεξουαλικά ζητήματα-σκάνδαλα/παιδοφιλία, έρχονται στην επιφάνεια ,αλλά και για τα γεγονότα της προηγούμενης περιόδου που προηγήθηκαν (εκλογες ΗΠΑ)- και στο πλαίσιο αντιμετώπισης της «πανδημίας-επιδημίας».

Από τις τέσσερις εκλείψεις, οι τρεις είναι στον άξονα Διδύμων -Τοξότη το 2021. Ακόμα και η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού, σε μοίρες είναι εντός της ζώνης επιρροής της έκλειψης και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι ζώνη όχι απλά ενεργοποίησης αλλά υλοποίησης. Σκάνδαλα θα ξεσκεπαστούν στα δικαστήρια, που θα επηρεάσουν και αλλους τομείς σε παγκόσμιό επίπεδο.

Αυτή η έκλειψη είναι επίσης σημαντική για τον Καναδά, την Κούβα, τη Γαλλία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Βόρεια Κορέα, την Πόλη του Βατικανού, τη NASA, τα Ηνωμένα Έθνη, τη Νέα Υόρκη, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Roswell και τον Λευκό Οίκο. Τη Βόρεια και Ανατολική Αφρική, Αρμενία, Βέλγιο, Νότια Αίγυπτο, Σαρδηνία, Τρίπολη, Ηνωμένες βόρειες Πολιτείες Αμερικής, Ουαλία, Δυτικά της Αγγλίας, τη Βόρεια Κορέα, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Ιαπωνία, το Αφγανιστάν, την Ρωσία. Οι χωρες που εμπλέκονται είναι πολλές.

Θα επηρεάσει την υγεία, θα φέρει ανεργία, επηρεάζει την σίτιση των λαών, τις υπηρεσίες ενός κράτους, απεργίες, επηρεάζει τις αποικίες, την θρησκεία, τις θρησκευτικές σέχτες, τη θάλασσα, τους ναυτικούς, τα αεροπλάνα, ταξίδια και μετακινήσεις. Η έκλειψη επηρεάζει και τον Αρη/Κρονο ,οπότε θα υπάρξουν ακόμα σημαντικοί περιορισμοί και καθυστερήσεις, όποιοι πιστεύουν  ότι το lockdown (εγκλεισμός)θα τελειώσει στις 30 Νοεμβρίου που δυστυχώς είναι έκλειψη σελήνης (επηρεάζει τους λαούς), επίσης απειλεί σε υψηλό βαθμό την οικονομία και τα χρηματιστήρια, θα υπάρξουν τρομοκρατικές ενέργειες καθότι όπως είχα πει πριν 5 χρόνια, είναι η γλώσσα των πυρηνικών. Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα συμβεί. Σε κάποιες χωρες μπορεί να αλλάξει το καθεστώς και να εξεγερθούν οι πολίτες του, γιατί τέτοιες εκλείψεις έγιναν στις αρχες του αιώνα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το Ιράν και Ιράκ και ότι η συμφωνία ειρήνης που υπογράφτηκε υπό την προεδρία Τραμπ, δεν θα ισχύσει τώρα.

Κατά την ώρα της έκλειψης, η σελήνη σχηματίζει μια οψη χιαστί με την Αφροδίτη στον Σκορπιό προς τον 9ο οικο ενώ εκείνη με την σειρά της σχηματίζει οψη αντίθεσης με τον Ουρανο, στον άξονα διπλωματίας, δικαιοσύνης και επικοινωνίας και εκεί βλέπουμε επίσης ανατροπές και προβλήματα. Η Αφροδίτη συνδέεται με τους διπλωμάτες και διεθνής διπλωματία, πρέσβεις, τις συμμαχίες κρατών, την ειρήνη, τα χρήματα, θέματα δικαιοσύνης.

Σε προσωπικο επίπεδο, θα επηρεαστείτε από αυτήν την έκλειψη εάν έχετε πλανήτες ή σημεία μεταξύ 6 και 11 μοιρών στους Διδύμους. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν απλά την έκλειψη ως πανσέληνο. Ωστόσο, ως μερική έκλειψη Σελήνης πιστεύω ότι δεν εχει ιδιαίτερη επιρροή. Δεν θα είναι αρκετή για να μας αναστατώσει και να ανατρέψει ελπίδες και όνειρα αλλά μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι λείπει, ή ένα σχέδιο μας δεν έχει οργανωθεί σωστά, είναι μια άλλη άποψη. Αντίθετα, ισως να μας αγχώσει περισσότερο, επειδή δεν αφοσιωθήκαμε αρκετα στα σχέδια μας και υποθέσεις μας, ισως επειδή κάποια πράγματα δεν έγιναν με τον σωστο τρόπο ,ισως να παραβλάψαμε λεπτομέρειες που ήταν σημαντικές και να ταλαιπωρηθήκαμε. Αυτά φαίνεται ότι θα γίνουν πιο ξεκάθαρα υπό την επιρροή της έκλειψης. Σε αυτήν την περίπτωση, η Σελήνη στους Δίδυμους τονίζει ιδιαίτερα το ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύο πιθανά σενάρια στην ζωή μας.

Ισως η ζωή μας γίνει πιο πολύπλοκη, αν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο πράγματα. Εάν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε, τότε αυτό σημαίνει ότι απλά δεν είμαστε έτοιμοι – σε αυτήν την περίπτωση, η μοίρα θα αποφασίσει για εμάς. Παρόμοια κατάσταση είχαμε και στο φεγγάρι της 1ης Οκτωβρίου, που συνδέθηκε με την συγκομιδή, εδώ όμως βλέπουμε ότι ούτε η Σελήνη ούτε και ο Ηλιος κάνουν ιδιαίτερο διάλογο με αλλους πλανήτες.

Η κλασσική οψη αντίθεσης Ηλιου/Σελήνης, πιθανόν μας υπογραμμίζει ότι είναι η κύρια ενέργεια και η υποστήριξη από άλλες πηγές για οποιοδήποτε θέμα δεν είναι εύκολη, σαν να αποτελεί δηλαδή ένα μονόδρομο.

Όταν ο Ήλιος αντιτίθεται στη Σελήνη, πιθανο να είμαστε θεατές σε μια μάχη εξουσίας με μια άλλη εξουσία. Δημιουργούνται έντονα συναισθήματα. Ισως να έχουμε λίγες επιλογές. Αξίζει να θυμόμαστε όμως ότι αυτό είναι προσωρινό και ότι συναισθήματα και καταστάσεις αλλάζουν, δεδομένου του χρόνου. Η έκλειψη Σελήνης μας προετοιμάζει για την περίοδο του χειμώνα και Χριστουγέννων.

Υπάρχουν συναισθηματικές συγκρούσεις εσωτερικά, είτε με αλλους ανθρώπους, τα οποια συναισθήματα μεγεθύνονται, κάποιοι μπορεί να υποσκάπτουν καταστάσεις στη ζωή μας, με σκοπό να δημιουργήσουν ανισορροπίες, φασαρίες, προβλήματα, απώλειες και εντάσεις, ισως να μην μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά, να υπάρχει ανωριμότητα ενώ ασυνείδητα δεχόμαστε τις αρνητικές αντιδράσεις των αλλων. Η έκλειψη σελήνης μας καλεί να ασκήσουμε την δύναμη της θέλησης και να ελέγξουμε τα συναισθήματα αυτά, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνείδηση βρίσκοντας με ποιο τρόπο μας επηρεάζουν. Το γεγονός ότι βρίσκεται στον 4ο οικο μπορεί να σημαίνει κάθε είδους προσκόλληση στην ζωή μας, ενώ το τρίγωνο της σεληνιακής έκλειψης με τον ωροσκόπο της, μας καλεί να απομακρυνθούμε από αυτές τις προσκολλήσεις και να δουμε το όραμα μας για το μέλλον οπου θα χαράξουμε ένα νέο μονοπάτι.

Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού δεν αναζητά τα παραδοσιακά στοιχεία μέσα στις σχέσεις, αντίθετα την ανάγκη μας για απομάκρυνση από αυτά, η το γεγονός ότι δεν χρειαζόμαστε το βάθος, την προσκόλληση και ότι τα έντονα συναισθήματα μπορεί να μας πνίγουν στις σχέσεις, αναζητώντας περισσότερη ελευθερία. Όμως εναλλακτικά, μπορεί να υπάρχει εντονη ανάγκη για πνευματική υπερδιέγερση, περιπέτεια, ανεξαρτησία η να βγούμε από την ρουτίνα και να κάνουμε κατι διαφορετικό. Υπό αυτή την έννοια πολλά ζευγάρια και σχέσεις ισως βρεθούν κάτω από μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Ενώ ο ενας εχει ανάγκη για βαθύτερη δέσμευση, ο άλλος για παράδειγμα, εχει ανάγκη για συναρπαστικότερες καταστάσεις και ελευθερία.

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα στη συνέχεια ισως μας λέει ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τους αλλους όπως είναι, άλλωστε ισως να είναι το στοιχείο που μας μάγεψε στην πρώτη μας συνάντηση με κάποιον και στην συνέχεια να θέλουμε να το ανατρέψουμε, χάνοντας την μαγεία από την σχέση. Όλα είναι θέμα αντίληψης, λες και υπάρχει ένα είδος ασυνείδητου προγραμματισμού για απογοήτευση. Όλα είναι θέμα παιδικών βιωμάτων και εμπειριών.

Είναι θέμα νοοτροπίας (Ερμής) και τα δυο σίγουρα αφού έχουν άμεση σχέση. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα το αναλύσει, θα το ψάξει βαθιά στο υποσυνείδητο, και θα μας ενθαρρύνει να αποκτήσουμε περισσότερη και βαθύτερη γνώση της όποιας κατάστασης και του εαυτού μας, είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για άλλα ζητήματα. Τα εξάγωνα με τον Κρόνου/Δια μας ζητά να πειθαρχήσουμε πνευματικά ισορροπώντας δυο διαφορετικά πράγματα.

Είναι παράξενο το γεγονός ότι αυτή η έκλειψη εχει κι άλλο ονομα.Ειναι το φεγγάρι του Πένθους, του Θρήνου. Καλύτερα να μην τρομάξουμε από την ονομασία, καθότι μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά εχουν τον συμβολισμό τους. Αφού η έκλειψη κυβερνάται από τον Ερμή στον Σκορπιό, θα έλεγα ότι ισως μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε συνήθειες, κατώτερες συμπεριφορές και συναισθήματα που δεν βοηθούν πλέον τη ζωή μας. Ισως να σχετίζεται με την ανάγκη για αποτοξίνωση και απομάκρυνση από οτιδήποτε εχει νεκρώσει. Αντίθετα, αν εξετάσουμε την επιρροή του Ερμή υπό το πρίσμα της έκλειψης θα δουμε ότι το θετικό εξάγωνο με τον Δια, τον αστεροειδή Παλλάς και τον Κρόνο, που μας δίνουν το πράσινο φως για να κάνουμε εσωτερικές αλλαγές. Ο Ερμής σε συνοδο με την Juno, έναν αστεροειδή που συνδέεται με τη δέσμευση, ισως να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε πού βρίσκεται η αφοσίωσή μας πιο έντονα για το μέλλον.

Ισως να δείχνει επίσης τη νοημοσύνη που συνδέεται με το συλλογικό ασυνείδητο. Μπαίνουμε σε μια εποχή οπου πρέπει να κυριαρχούν οι πνευματικές διδασκαλίες. Ισως συμβολίζει το κάρμα που σχετίζεται με τη χρήση του μυαλού, της νοημοσύνης και του συστήματος πεποιθήσεων του κοσμου. Οι κάθε είδους περιορισμοί που δημιουργούνται, πρωταρχικά στο μυαλό. Οι θετικές οψεις με Δια/Κρόνου ισως μας δώσουν το πράσινο φως σε κοσμικο επίπεδο να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Μπορεί να υπάρξουν φιλοσοφικές, δικαστικές ή εκπαιδευτικές επιδιώξεις ή να υπάρξει εμπλοκή στη μάχη για τη δικαιοσύνη ή την υπεράσπιση της αλήθειας.

ANTARES-ALDEBARAN***

Η γνωστη αντιθεση των δυο βρισκονται στα ζωδια Διδυμων/Τοξοτη , κατα 2 μοιρες διαφορα απο την εκλειψη Σεληνης που θα εχει διαρκεια 4 μηνες, μεταξυ ΗΠΑ και Κινας.Σημαντικο να σημειωσουμε, οτι ο Aldebaran βρισκοταν στο ζωδιο των Διδυμων από το 1286 μ.Χ., ακριβώς κατα την διαρκεια των Χριστιανικών Σταυροφοριών ενάντια στο Ισλάμ, ένας ενδιαφέρον δείκτης σύγκρουσης μεταξύ δύο σημαντικων δυναμεων. Ο Antares, απο την άλλη πλευρά της σύγκρουσης, ειχε εισελθει στον θρησκευτικό Τοξότη το 1272 μ.Χ. και έδειξε την ανωτερότητά του, ίσως, επειδή οι Σταυροφόροι δεν εκδιωξαν ποτέ τους Σαρακηνούς. [The Living Stars, Dr. Eric Morse, σελ. 36]

Ο Aldebaran, δίνει τιμή, ευφυΐα, ευγλωττία, σταθερότητα, ακεραιότητα, δημοτικότητα, θάρρος, αγριότητα, τάση για καταστολή, υπεύθυνη θέση, δημόσιες τιμές και κέρδος εξουσίας και πλούτου μέσω άλλων, αλλά τα οφέλη της σπάνια αποδεικνύονται διαρκή και υπάρχει επίσης κίνδυνος βία και ασθένεια. [Robson *, σελ.120.]

Με Σεληνη: Ευνοϊκό για τις επιχειρήσεις, την τιμή και την πίστωση, ειδικά αν στον 1ο ή 10ο οίκο, αλλά υπάρχει κίνδυνος καταστροφής. Ευνοϊκό για οικιακά, δημόσια και θρησκευτικά θέματα. κίνδυνος βίαιου θανάτου. Εάν την ίδια στιγμή ο Άρης ή ο Κρόνος είναι με τον Antares (απέναντι), ο ντόπιος ενδέχεται να κρεμαστεί ή να σκοτωθεί από μια ώθηση με σπαθί. [Robson *, σελ.120.]

Αν κορυφωνεται: Τιμή, προτίμηση, καλή τύχη και ευνοεί τις γυναίκες.Μεγάλη τιμή μέσω της βίας με δυσκολίες και θύματα.

Επιρροές του 2ου αραβικού φεγγαριού Al Dabaran: Προκαλεί την καταστροφή και εμπόδια κτιρίων, σιντριβάνια, πηγάδια, ορυχεία χρυσού, την πτήση των ερπυστικών πραγμάτων και δημιουργεί διαφωνίες.

Ο Antares με τον Ήλιο: Προσποιημένη θρησκεία, ανέντιμη, τιμή και πλούτη που καταλήγει σε ντροπή και καταστροφή, στρατιωτική προτίμηση, κίνδυνος προδοσίας, βία που διαπράχθηκε ή υπέστη, πυρετοί και ασθένεια, τραυματισμοί στο δεξί μάτι, βίαιος θάνατος. Εάν αυξάνεται ή κορυφώνεται, μεγάλη τιμή μέσω της βίας συνοδεύεται από δυσκολίες και θύματα.

Ο Antares ειναι φυσεως Άρη, στην οποία προστίθενται οι δυνάμεις Ερμή και Δία και του Κρόνου. Ο Antares κάνει τους ανθρώπους σκληρούς, εχθρικούς και πνευματικούς. Αυτό είναι ένα σημαντικό αστέρι για το στρατιωτικό προσωπικό και λέγεται ότι μεταδίδει ψυχική εγρήγορση, στρατηγική ικανότητα και θάρρος και να κάνει τολμηρούς διάβολους. Εάν συνδέεται με τον Άρη, το θάρρος λέγεται ότι γίνεται ανόητος καποιος, οδηγώντας σε αυξημένους κινδύνους. Οι ντόπιοι με αυτήν τη συγκεκριμένη διαμόρφωση πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ανά πάσα στιγμή για ξαφνικά συμβάντα, απρόβλεπτα γεγονότα και πιθανά ατυχήματα. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Antares έχει βίαιο χαρακτήρα και θεωρείται ότι είναι σημαντικός για βίαιο θάνατο, είτε σε μάχη είτε μέσω νομικής διαδικασίας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκύψει κίνδυνος από πυρκαγιά, όπλα ή μηχανήματα. Ο Antares λέγεται επίσης ότι είναι ατυχής για τα μάτια, εάν σε συνδυασμό με το Ωσροκσοπο,Σεληνη η Ηλιο, και αυτό έχει αποδειχθεί ότι συνέβη από μεταγενέστερους ερευνητές.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Η σεληνιακή έκλειψη θα κινηθεί μέσα στον 1ο οικο του ελληνικού ωροσκοπίου, που είναι ο λαός, επηρεάζει και το υπουργείο εσωτερικών, θα δημιουργήσει εντάσεις, δυσαρέσκεια οπου σε αντίθεση με τον Αρη της Ελλάδος στον Τοξότη αλλά όχι ακριβείας, διατηρεί τις εντάσεις υψηλού κινδύνου με τις εχθρικές χωρες. Η έκλειψη σελήνης τριγωνίζει τον Ηλιο, Ουρανο,MC της στον Υδροχόο, μια οψη χιαστί προς τον Δια της, και ένα εξάγωνο προς τον Πλουτωνα.Αυτο ισως να είναι μια ένδειξη εύκολης προσαρμογής του ελληνικού λαού μπροστά στην πειραματική συμπεριφορά της κυβέρνησης. Μέσα από τους προοδευτικούς χάρτες, βλέπουμε τις έντονες διαφωνίες σε θέματα νομικά με τις γείτονες χωρες, που σημαίνει ότι για άλλη μια φορά θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε συμβιβαστικές διαπραγματεύσεις, μετα ισως από ένα επεισόδιο μερικών ημερών, ένα είδος ύπουλης επίθεσης και παρασκηνίου, που έδειξε η νεα σελήνη Νοεμβρίου.

Παρατηρούμε ένα στενό τετράγωνο Ερμή/MC στον Σκορπιό από τον 7ο οικο προς τον γενέθλιο Ερμή της στον Υδροχόο, με 2 μοίρες διαφορά, από 27-29 μοίρες. Ωστόσο, πολύ στενή είναι και η συνοδος του ωροσκόπου της έκλειψης προς τον γενέθλιο Ουρανο της στον Υδροχόο, αυτό μπορεί να συνδέεται με γεγονότα που θα τρέχουν πολύ γρήγορα, εκτοξεύει πολύ νευρικότητα και ένταση και αυτό σηματοδοτεί μια εντονη σεισμική περίοδο και πάλι. Ωστόσο, το πολιτικό της σύστημα- κυβέρνηση επηρεάζεται έντονα από σκάνδαλα/περίεργες καταστάσεις που θα αποκαλυφτούν και μυστικές συμφωνίες -προδοσίες-υποσκάπτουσες καταστάσεις, με παραιτήσεις και αλλαγές ισως να έρχονται στην συνέχεια.

Βέβαια από μια άποψη πολλά είναι αυτά που ενεργοποιούνται, με την συνοδο Δια/Κρονου (κοσμική δικαιοσύνη), ένα πολύ σοβαρό κεφάλαιο, στην ιστορία της χώρας μας, και πολλά ισως προετοιμάζονται τα επόμενα χρόνια όπως μια μελλοντική σύγκρουση και έξοδο της Ελλάδος από την Ευρώπη ενώ ξαφνικές αλλαγές και αναταραχές πυροδοτούνται εντός χώρας αλλά και στην λεκάνη της Μεσογείου.

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης η έκλειψη σελήνης με τον Ποσειδώνα, το τετράγωνο Ερμή/Αρη, η παραπάνω εικόνα φαίνεται πιο ξεκάθαρα, με σκάνδαλα, ύπουλες κινήσεις να έρχονται στο φως, όπως και έντονα προβλήματα με τις γείτονες χωρες, ειδικά αν εχει προηγηθεί μια ύπουλη επίθεση από την γείτονα χώρα, διάρκειας περίπου 7-10 ημερών. Ο πρωθυπουργός της χώρας εκτίθεται ανεπανόρθωτα σε αντιπαραθέσεις, εκπλήξεις και ανατροπές, είναι μια εικόνα που θα κλιμακώνεται τους επόμενους μήνες.

Η έκλειψη σελήνης επηρεάζει πάνω από όλα αρκετά έντονα τον Ουρανο της Αμερικής , μετα την άνοιξη που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για τα καλά, ακριβως στην 8η μοίρα των Διδύμων, έτσι κατά αυτόν τον τρόπο αυτά που είδαμε μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βυθιστούν στο απόλυτο χαος. Ο δρόμος είναι μακρύς προς την ορκωμοσία τον Ιανουάριο του 2021 με συνοδο Δια/Κρονου.

ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!

Υπήρχαν ήδη πολλές συζητήσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Τραμπ αν χάσει τις εκλογές καθώς επικρατεί πλήρης αλαλούμ στους αστρολογικούς κόλπους παγκοσμίως. Όμως έρχεται μια αρκετα εντονη και επικίνδυνη περίοδος από 3 Νοεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου 2021. Οι προοδευτικοί χάρτες του Τραμπ, οι δύσκολες οψεις Σελήνης/Ουρανού (κλασσικά εμφανίζεται ως ανατρεπτικός, ενας είδος δηλαδή αντι-πραξικοπηματος από την μεριά του) δημιουργούν μια άνευ προηγουμένου επικίνδυνη κλιμάκωση με μέγιστη ημερομηνία ισχύος 24 Ιανουαρίου, 2021. Ο κίνδυνος θα κλιμακώνεται ακόμη περισσότερο από τις 14- 26 Δεκεμβρίου 2020 όταν οι πλανήτες στον ουρανό παίρνουν άκρως επικίνδυνες θέσεις, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έρχεται και ηλιακή έκλειψη στις 14-15 Δεκεμβρίου (οπου θα συναντηθεί το εκλογικό κολλέγιο και στην συνέχεια θα αποφασιστεί επισημά ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ). Τότε όταν ο Άρης θα κινείται στους ουράνιο θόλο για να σχηματίσει μια οψη συνοδου με τον Ουρανό με ημερομηνία ισχύος 20 Ιανουαρίου 2021, ο πλανήτης Γη φαίνεται ότι θα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό.

Η συνοδος Αρη/Ουρανού/Σελήνης είναι ενας άξονας αρκετα εκρηκτικός. Ο Ντόναλντ Τραμπ εικάζεται πώς μπορεί να αντιδράσει έντονα, αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στις 3 Νοεμβρίου του 2020, ο Άρης σε συνοδο με τον Ουρανό στις 20 Ιανουαρίου 2021 είναι μια “βομβα μολοτοφ”, παράγοντας για δικαστικές συγκρούσεις, πόλεμους, φυλετική βία, αστυνομική βία, καταστολή, διαμαρτυρίες, αναρχία και σίγουρα η επαναστατική αλλαγή είναι κάτι που ο κόσμος δεν γνωρίζει.

Στις 11.25 π.μ. ET στις 7 Νοεμβρίου 2020, ο Joe Biden δείχνει να κερδίζει τη μάχη του για τον Λευκό Οίκο και επίσης ακολουθούν όλα τα άλλα μεγάλα δίκτυα ειδήσεων. Βέβαια, εκείνη την ημέρα ο 10ος οίκος του ήταν αρκετα αρμονικός καθώς η προοδευτική Σελήνη της Αμερικής τριγώνιζε τον Ποσειδώνα στο 5ο οικο με μέγιστη ημερομηνία ισχύος 23 Νοεμβρίου, 2020. Ευρωπαίοι ηγέτες συγχαίρουν με χαρά τον Μπάιντεν ενώ αρκετοί έτρεξαν να τον συγχαρούν πριν καν βγει. Οι μάσκες πέφτουν!

Οι προεδρικές εκλογές του 2020 διχάζουν την Αμερική. Ο Τραμπ θα είναι στο Οβάλ γραφείο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021 την ημέρα που ο Άρης θα είναι σε οψη συνοδου με τον Ουρανό. Με τον Ουρανο ενεργοποιημένο στο φουλ, στον χάρτη της Αμερικής, τον Δεκέμβριο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μεγάλης ,ανατροπής και αναπάντεχων γεγονότων. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ειρηνικά. Ωστόσο, το άμεσο μέλλον του Τραμπ φαίνεται πολύπλοκο, δύσκολο δεν φαίνεται καλό.

Τον Ιανουάριο του 2021 η σελήνη του διεγείρεται πολύ έντονα και στις 7 Φεβρουαρίου 2021, η προοδευτική Σελήνη με μέγιστη ημερομηνία ισχύος είναι 7 Μαρτίου 2021.

Το 2020 Κρόνος και Πλούτωνας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Αμερικής και θα ισχύει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2021. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της απώλειας και το 2020 η Αμερική υπέστη μεγάλη πτώση όπως είχε προβλεφθεί χρόνια πριν, μέσα από παλιές αστρολογικές μελέτες και κείμενα όπως μαρτυρείται από τα οικονομικά δεινά που υπέστη και ασταθεια. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της διαίρεσης και της παραπληροφόρησης και το 2020 η γη των ελεύθερων (με γενέθλια επιστροφή με Πλουτωνα στην 27η μοίρα του Αιγόκερω από την εποχή ίδρυσης της, ετοιμάζεται για μια ριζική αλλαγή σύντομα στην ιστορία,οπως ειχαμε πει το 2015 ) καθώς μπήκε σε τροχιά ανατροπής. Θα μπορούσαμε εύκολα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το 2020, με το προοδευτικό ημι-τετράγωνο του Ήλιου/Πλούτωνα και Κρόνο, η απώλεια, η θλίψη και τα δεινά έκλεισαν το φως του Ήλιου και η Αμερική σκεπάστηκε από το σκοτάδι.

Στις 3 Νοεμβρίου 2020 όμως η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και με το προοδευτικό της γενέθλιο τρίγωνο του Ηλιου-Δία δίνει ακόμη μια ακτίνα ελπίδας. Τίποτα δεν εχει τελειώσει όλα τώρα αρχίζουν.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ 8 ΣΠΑΘΙΑ

Τα 8 Σπαθιά είναι αρνητική κάρτα που συνδέεται με περιορισμούς. Η γυναίκα που απεικονίζεται στα 8 Σπαθιά νιώθει χαμένη και μόνη. Δεν μπορεί να δει γιατί έχει δεμένα τα μάτια. Δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα επειδή είναι περιορισμένη από μια φυλακή σπαθιών. Φαίνεται ότι είναι μακριά από το δικό της μέρος που νιώθει ασφάλεια μακριά σε ένα λόφο. Πώς μπορεί να επιστρέψει πίσω; Δεν γνωρίζει καν με ποιον τρόπο να πάει.

Τα Οκτώ Ξίφη αντιπροσωπεύουν εκείνες τις στιγμές που αισθανόμαστε χαμένοι, μέσα σε απόγνωση, σύγχυση και αδυναμία. Η βοήθεια και η ανακούφιση φαίνονται να είναι πολύ μακριά η να αργούν.

Μερικές φορές αισθανόμαστε περιορισμένοι από συγκεκριμένες περιστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Ξυπνάμε μια μέρα σε μια αδύνατη κατάσταση. Αδιέξοδο στην εργασία. Μια ταραγμένη σχέση. Βουνά χρέους. Πως έγινε αυτό; Δεν έχουμε ιδέα. Ακόμα και λίγα προβλήματα μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε παγιδευμένοι. Απλά δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος. Μερικές φορές η ζωή φαίνεται ωραία – στην επιφάνεια. «Έχω ό,τι θέλω, πρέπει να είμαι χαρούμενος, έτσι ποιο είναι το πρόβλημα;» Απλά δεν το ξέρουμε. Είμαστε συγκεχυμένοι και αβέβαιοι.

Τα Οχτώ Σπαθιά είναι συχνά ένα σημάδι ότι κατευθυνόμαστε προς (ή ήδη σε) μια κατάσταση στην οποία θα αισθανθούμε την έλλειψη ελευθερίας και επιλογών. Τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολες επειδή, όσο περισσότερο εισερχόμαστε σε αυτά, τόσο πιο περιορισμένοι θα αισθανόμαστε. Σε κάθε βήμα, οι επιλογές μας φαίνεται θα περιορίζονται μέχρι να αισθανθούμε εντελώς κολλημένοι.

Όταν βλέπετε αυτή την κάρτα, θυμηθείτε ότι πάντα υπάρχουν επιλογές και ισχύ. Ανεξάρτητα από το πόσο παγιδευμένοι αισθανόμαστε, μπορούμε να βρούμε μια διέξοδο εάν πιστεύουμε ειλικρινά ότι είναι δυνατόν. Το νεαρό κορίτσι στην εικόνα θα μπορούσε να ελευθερωθεί. Θα μπορούσε να σκαρφαλώσει ελεύθερο, να σκίσει τον επίδεσμο που έχει στα μάτια της και να κτυπήσει τα σπαθιά. Οι λύσεις δεν είναι πάντα εύκολες σε ένα τέτοιο σημείο, αλλά υπάρχουν. Αποκτήστε περισσότερη σαφήνεια της σκέψης και του σκοπού σας (τα ιδεώδη σπαθιά) και χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα προς την επιστροφή σας πίσω στο σπίτι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ότι τα 8 Σπαθιά συμβολίζουν μια συγκεκριμένη κατάσταση σε μια συγκεκριμένη περίοδο.

 • αίσθημα περιορισμού
 • περιβάλλομαι από εμπόδια
 • παραμένοντας σε περιορισμένη κατάσταση
 • αίσθηση παγιδευμένη από περιστάσεις
 • λίγες επιλογές
 • είμαι τυφλός προς στην ελευθερία
 • αίσθημα διωγμού- διωγμοί
 • νιώθω μπερδεμένος
 • δεν είμαι σίγουρος με ποιον τρόπο να επιστρέψω
 • απώλεια
 • έλλειψη κατεύθυνσης
 • αισθανόμαστε συντριβή
 • χρειαζόμαστε καθοδήγηση και σαφήνεια
 • δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει
 • αίσθημα αδυναμίας
 • περιμένοντας εξωτερική διάσωση
 • αμφιβολίες
 • αποφεύγοντας την ευθύνη
 • αναζητώντας έναν ιππότη
 • θυματοποίηση
 • αποδεχόμενοι την αδράνεια

ΑΞΟΝΕΣ

Πωσειδωνας/Πλουτωνας MC– παράνομα σκάνδαλα, μεγάλες παραβάσεις η απάτες σχετικά με κυβέρνηση***

Ερμής/Πωσειδωνας/Πλουτωνας- περίεργες απογοητεύσεις η απαγορεύσεις, μεγάλη σύγχυση

Κρονος/Πλουτωνας/Δίας– δυσκολίες σε σχέση με ασθένεια, θρησκευτικός και κοινωνικός φανατισμός

Ηλιος/Πωσειδωνας/Κρονος-μια ασθένεια, μια μεγάλη δοκιμασία

Αφροδίτη/Αρης/Κρόνος/Ηλιος/Πωσειδωνας- εξωσυζυγικές σχέσεις, περιορισμοί, δυσκολίες, χωρισμοί, σύλληψή και γέννες, απογοήτευση και έλλειψη ικανοποίησης.

Κρονος/Ουρανος/Πωσειδωνας/ ψευτιά, ανακρίβεια, λύπη, στενοχώρια

Δημόσια καταναγκασμούς – Έθνη και μάχες τους – Δημόσιες ταραχές

Δημόσιες υποχρεώσεις – Έθνη και οι μάχες τους – Δημόσιες εκδηλώσεις

Αντίσταση ή εμπόδια που επηρεάζουν τις σχέσεις -τις επαφές – Τερματισμός των σχέσεων

Υποχρεωτικές δημόσιες εντολές – Δημόσια νέα σχετικά με πυροβολισμούς ή πυρκαγιές

Πόλεμος – Πολεμικοί πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμοί

Εργασία υπό απαιτητικές συνθήκες -μειώσεις – Καταστολή – χειραγώγηση – Άκαρπη εργασία – Κοινή αδράνεια ή ανεργία – Ανικανότητα ή στειρότητα

Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εξαφανίσεις-εξαϋλώσεις

Νέα σχετικά με εντολές για καταναγκαστικά μέτρα

Σημαντικές εκπλήξεις – Μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Κρατικά γεγονότα – Τεχνολογία – Υψηλή τάση – Υψηλή τεχνολογία – Υψηλή ένταση

Περιορισμοί σχετικά με το εμπόριο

Τερματισμοί σχετικά με την ειρήνη – περιορισμοί που σχετίζονται με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – Περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια – Περιορισμένη επέκταση

Διάλογοι σε σχέση με επίσημα θέματα

Περιορισμοί επικοινωνίας σχετικά με αναταραχές ή αναστάτωση – Συνεχής νευρική ένταση – Ειδήσεις σχετικά με καταπίεση – Καταστροφές

Σημαντικές μεταρρυθμίσεις σχετικά με την εργασία – Ένταση που σχετίζεται με επίσημα θέματα στην εργασία – Έκτακτα ατυχήματα

Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την τέχνη – Εντάσεις που σχετίζονται με συζυγικούς χωρισμούς – Ένταση σε ομάδες ατόμων που ωριμάζουν – αναταραχές που σχετίζονται με – Συνεχείς εντάσεις με άλλους – Εταιρίες, Όμιλοι, Συνεταιρισμοί σε κρίση – Κοινωνικές κρίσεις

Συνεχής ένταση σε σχέση με επίσημα θέματα – Εξέγερση που σχετίζεται με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις

Ευεργετικά νέα μέσω τηλεπικοινωνιών – Επιτυχής διαφήμιση – Υπολογιστές

Αύξηση προβλημάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά – Εναλλαγή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας – Κρίσιμη Στροφή σε σχέση με νομικά προβλήματα

Προτιμήσεις σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις – Επιθυμίες που αφορούν την ένοπλη επέμβαση

Συνεχής αβεβαιότητα ή αστάθεια – Προβλήματα που σχετίζονται με την εξαπάτηση – Φυσική ασθένεια – ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση – Ημέρες αντιφάσεων – Χρόνια ιατρικών προβλημάτων – Ασφάλεια ή αστάθεια στα επόμενα χρόνια

Πολλά προβλήματα – Ανεπαρκής ελευθερία – Πολλοί φυσικοί περιορισμοί – Αργή φυσική ανάκαμψη – Ημέρες ή χρόνια πολλών καθυστερήσεων ή εκτεταμένου περιορισμού

Πράξεις που σχετίζονται με προσωπικά προβλήματα – Ελαχιστοποιημένη δραστηριότητα – Εξαιρετικές καθυστερήσεις – Επιβλητικά εμπόδια – Προβλήματα μεγάλης κλίμακας – Αναχωρήσεις ή αποστάσεις υψηλής πρόσκρουσης – Μειωμένη ή παρεμποδισμένη φυσική δύναμη

Οικονομικά προβλήματα υψηλού αντίκτυπου — Νομικά προβλήματα σχετικά με πολιτικά ή εξουσιακά ζητήματα

Αρχές που σχετίζονται με ασθένειες – Παροχές – Προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ – Καθυστερήσεις που σχετίζονται με εκρήξεις αερίου

υλικές ζημιές ή βλάβες – Εμπόδια που σχετίζονται με ζημιές ή τραυματισμούς – Καταστροφές σε κατάσταση βλάβης – Απόσβεση γης ή περιουσίας (Καλιφόρνια- Ιράν- Ουάσιγκτον -Παπούα)

Εκτεταμένη ρύπανση των υδάτων – Τοξική αποστράγγιση – Επιβλαβείς ατμοί – Εκτεταμένη ασθένεια – Διάδοση μολυσματικών ασθενειών – Ελονοσία

Μεγάλη στέρηση που σχετίζεται με απώλειες – Κρυφές παραπλανητικές διαδικασίες – Αναρχία

Απάντηση