Μια σκοτεινή σκιά* ✨✨ή μανδύας που ρίχνονται ξαφνικά* στον δεξιό ώμο*✨✨

στις

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ, 47 ετών, συνελήφθη σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου, από αστυνομικούς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στην Πρεσβεία του Ισημερινού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Απόλυτη κατάλυση του διεθνούς δικαίου και της ελευθερίας του λόγου από τις μεγάλες «δημοκρατικές» δυνάμεις, στην υπόθεση του δημοσιογράφου ακριβιστή Τζούλιαν Ασάνζ. Ο ιδρυτής των Wikileaks και ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τα εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ κρατείται στις πιο σκληρές φυλακές της Βρετανίας. Παράλληλα, με μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Anonymous προειδοποιούν τους υπέυθυνους για την «οργουελική» σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ, με χάος.

«Αφήστε ελεύθερο τον Ασάνζ αλλιώς θα το πληρώσετε», προειδοποιούν συγκεκριμένα οι Anonymous σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησαν στο facebook μετά τη σύλληψη του ιδρυτή των WikiLeaks από τις βρετανικές αρχές.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την κουστωδία τους σε όλο τον κόσμο, που δουλεύουν ώστε να σιωπήσουν οι whistleblowers», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακόμη, αναφέρουν ότι ο ιδρυτής των WikiLeaks, συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές «εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Αυτή είναι μια κίνηση που αναμενόταν και ο ίδιος ο Ασάνζ μας προειδοποίησε για την επικείμενη σύλληψή του», τονίζουν. «Οι κυβερνήσεις θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα βγουν στο φως τα μυστικά τους».

Εν συνεχεία, κάνουν μια αναδρομή στις αποκαλύψεις του Ασάνζ, και στέκονται περισσότερο στα ντοκουμέντα που δημοσίευσε για την κυβέρνηση Μπους και τις δολοφονίες αμάχων στη Βαγδάτη.

Assange και Ηνωμένες Πολιτείες, και οι δύο, έχουν την ίδια Ερμή, στην 24η του Καρκίνου!

O Assange και οι Ηνωμένες Πολιτείες, και οι δύο, έχουν τον ίδιο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, μάλιστα στην 24η μοιρα!Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Julian Assange και οι ΗΠΑ έχουν τον Ερμή (πληροφορίες) στην 24η του Καρκίνου! Επιπλέον, ο Ερμής των Η.Π.Α. είναι ανάδρομος (μυστικές πληροφορίες) στον 8ο οίκο ενώ του Assange κυβερνά τον 12ο οίκο.

Η διέλευση του Πλούτωνα προς στον Καρκίνο στην 24η του Ερμή – 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πλούτωνας ήδη πλησιάζει προς τον σχηματισμό μιας αντίθεσής στην 24η του Καρκίνου, αλλά η ακριβής αντίθεσή για τον Assange θα είναι στις 22 Φεβρουαρίου 2020 (αργότερα, τον Μάιο / Ιούνιο του 2020 στην ανάδρομη του κίνηση και ξανά κατά το Δεκέμβριο του 2020, σε ευθεία πορεία)! Η διαφορά μεταξύ του Ερμή του Assange και του Ερμή των Η.Π.Α. είναι ότι έχει εξάγωνο Ερμή/ Πλούτωνα, και από την άλλη πλευρά οι ΗΠΑ έχουν μια αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα, οπότε η διέλευση του Πλούτωνα προς στις Η.Π.Α. μπορεί να φέρει μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις Η.Π.Α., όσο αφορά το κομμάτι των μυστικών πληροφοριών, καθώς θα φέρει περισσότερη επίθεση προς τον Assange, αλλά θα του δοθεί περισσότερη δύναμη– λόγω του εξάγωνου.

Έχει στην τσέπη του πολυ πιο ισχυρές πληροφορίες! Τη στιγμή σχηματισμού ακριβούς αντίθεσης Πλούτωνα προς τον γενέθλιο Ερμή του (20 Φεβρουαρίου 2020) η διελαύνων Σελήνη θα είναι στην 21 ° Υδροχόου, δημιουργώντας όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη του (ο οποίος κυβερνά τον 12ο οίκο). Αλλα, ο άξονας 21 ° Υδροχόου / 21 ° Λέοντα γνωστός και ως άξονας της Γαλλίας (21 ° Υδροχόου) /  Μεγάλη Βρετανία στην (21 ° Λέοντα). Εντούτοις, ο Assange θα μπορούσε βγάλει δημοσίως πολυ πιο ισχυρές (“επικίνδυνες”) πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να του δώσουν περισσότερη δύναμη, αλλά όμως θα μπορούσαν να βλάψουν τις ΗΠΑ περισσότερο (γιατί οι ΗΠΑ έχουν στον χάρτη τους αντίθεση Ερμή / Πλούτωνα, έτσι η διέλευση αυτή προς στις ΗΠΑ θα μπορούσε να φέρει σοβαρά προβλήματα στη χώρα.

Η διέλευση του Κρόνου προς τον Ερμη στην 24η του Καρκίνου – 24 Ιανουαρίου 2020

Όταν πήρε το άσυλο από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο στις 16 Αυγούστου 2012, ο Κρόνος βρισκόταν στην 24º του Ζυγού (ο Ερμής του Πούτιν είναι πολύ κοντά δηλαδή στην 23η του Ζυγού και μάλιστα στον 12ο οίκο που συνδέεται με τις μυστικές πληροφορίες), τετραγωνίζοντας τον γενέθλιο του Ερμη στην 24º του Καρκίνου, όπου ο διελευνων Άρης ήταν στην 25º Ζυγού, τετραγωνιζοντας τον ιδιο Ερμη.

Στον γενέθλιο χάρτη του, ο Assange έχει ένα κουινκαξ Ερμη/Αρη και αυτή είναι η εικόνα της αντιμετώπισης της αστυνομίας. Θα ήταν ενδιαφέρον να να δούμε από τις  24 Ιανουαρίου 2020 όταν ο Κρόνος θα βρίσκεται στην 24 μοιρα του Αιγόκερω όπου πρόκειται να σχηματίζει όψη αντίθεσης προς τον Ερμή – θα είναι μια νέα σημαντική στιγμή της ζωής του, όταν θα μπορούσε να πάρει κάποια πολύ σοβαρή απόφαση και όταν προφανώς η δικαιοσύνη τότε να ασχοληθεί με κάποια νέα πιθανή σύλληψη λίγο πριν ο Πλούτωνας χτυπήσει τον Ερμή του τον Φεβρουάριο 2020 (το οποίο ανέφερα παραπάνω).

Ντόναλντ Τραμπ : “It is not my bussines…”

Οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις πληροφορίες του WikiLeaks για τη Χίλαρι Κλίντον δεν ήταν, σε καμία περίπτωση, ένδειξη ότι υποστηρίζει αυτόν τον ιστότοπο, διαβεβαίωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Όταν ρωτήθηκε την Πέμπτη για τη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ, του ιδρυτή του WikiLeaks, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε αόριστα: «Δεν ξέρω τίποτα για το WikiLeaks, δεν είναι δουλειά μου», είπε, παραπέμποντας για περισσότερες διευκρινίσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης / Κρόνου του Τραμπ είναι στην 24η του Καρκίνου, η Αφροδίτη κυβερνά το MC του, καθώς ο Κρόνος κυβερνά τον 7ο του, ο οποίος είναι ο 10ος από το MC του (ως πρόεδρος), έτσι μιλάει για τη φήμη του σίγουρα.

Διέλευση του Δία προς τον Ερμή στην 24ºτου Καρκίνου- 29 Μαρτίου 2020

Στις 29 Μαρτίου 2020, η διέλευση του Δία θα κάνει μια αντίθεσή προς στον γενέθλιο Ερμή του (τον Ιούνιο του 2020 σε ανάδρομη κίνηση για άλλη μια φορά και την τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2020)! Όπως έχει στον γενέθλιο χάρτη του, το τρίγωνο Ερμη/Δια, αυτή η αντιθεση θα μπορούσε να λειτουργήσει γι ‘αυτόν με θετικό τρόπο. Ο Δίας είναι στον 12ο οίκο του (υποστήριξη πίσω από την πλάτη του, καθώς και μυστικούς εχθρούς …), ως βασικό σύμβολο του νόμου … Έχει και τον Δία και τον Ποσειδώνα στον 12ο του, ο οποίος είναι πολύ ισχυρός, φέρνοντας τον σε επαφή με μυστικές υπηρεσίες και πολυ βαθύτερα μυστικά γενικά. Αλλά και εγώ θα έλεγα ότι κάποιος πολύ ισχυρός ίσως προστατεύει ακόμα και από τη σκιά του …

Γυναίκα από τη σκιά του Assange;

Στις 16 Μαΐου 2020 η διέλευση του Ουρανού θα είναι σε αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη του στις 7 μοιρες του Σκορπιού στον 12ο οίκο, όπου μπορεί να είναι και ένα σημείο καμπής. Επίσης, κάποια γυναίκα από τη “σκιά” του μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή του … Στο δρακονικό του χάρτη υπάρχει η Σελήνη στην 22η μοιρα του Τοξότη, ακριβώς πάνω από την Σεληνη του Τραμπ, και ακριβώς απέναντι από τον Ηλιο του στην 22 η των Διδύμων (όπου η Ρωσία έχει στο χάρτη της τον Ήλιο – πρόεδρο) στους Δίδυμους. Πολυ ενδιαφέρον, ειναι ο άξονας στην 22º Διδύμων / 22º Τοξότη διότι θεωρείται ως άξονας του Λευκού Οίκου και αυτό με βοήθησε όταν πρόβλεψα τη νίκη του Trump το 2016! Έτσι, η ψυχή του Assange έχει ισχυρή μνήμη από την προηγούμενη ενσάρκωση του σχετικά με τις μυστικές πληροφορίες που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο. Η γενέθλια Σελήνη του είναι στον 12ο οίκο, όπως είπα ήδη, γι ‘αυτό δεν θα εκπλαγούμε αν κάποια «μυστική γυναίκα» από το Λευκό Οίκο ειναι πιθανό να συμμετάσχει σε όλη αυτή την περίπτωση …

Ιούλιος 2019 – Δύο εκλείψεις

Οι επερχόμενες καλοκαιρινές εκλείψεις, θα “χτυπήσουν” τον χάρτη του Assange – στις 2 Ιουλίου όπου θα έχουμε έκλειψη στην 10ο του Καρκίνου, στον γενέθλιο Ηλιο του, ο οποίος τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ουρανό του. Αυτό θα μπορούσε να του φέρει μια μεγάλη αλλαγή, αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ουρανός στον Ταύρο και πρόκειται να εξαγωνισει το 2020  τον Ήλιο του, έτσι ώστε η αλλαγή μπορεί να είναι καλή γι ‘αυτόν, ακόμα και ένα είδος ελευθερίας…

Η άλλη έκλειψη είναι στις 16 Ιουλίου 2019, στην 24 ° του Καρκίνου σε συνοδο με τον γενέθλιο του Ερμή (και τον Ερμή των Η.Π.Α.), οπότε θα έλεγα ότι περισσότερες πληροφορίες που έχει διατηρήσει θα μπορούσαν να δημοσιευτούν. Αυτό θα μπορούσε να του φέρει περισσότερη δύναμη, όπου η διέλευση του Πλούτωνα ειναι πιθανό να δουλέψει για τον ίδιο και ταυτόχρονα θα μπορούσε να βλάψει τις μυστικές πληροφορίες των ΗΠΑ …

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να παρουσιάσουν την υπόθεσή τους για αίτημα έκδοσης του Julian Assange από τη Βρετανία μέχρι τις 12 Ιουνίου 2019. Επίσης, συνελήφθη σε σχέση με ένα ένταλμα έκδοσης για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο τον κατηγορεί για συμμετοχή σε μία από τις μεγαλύτερες διαρροές διαβαθμισμένων πληροφοριών.

Ο Ερμής σε ευθεία πορεία “μετακινεί” τον γενέθλιο Ερμή του Assange, καθώς και τον Ερμή των Ηνωμένων.

Την 1η Αυγούστου 2019, ο Ερμής (πληροφορίες) πρόκειται να επιστρέψει σε ευθεία πορεία στην 23º Καρκίνου 57 ‘(24º Καρκίνος) μετακινώντας τον Έρμη του Assange, καθώς επίσης και τον Ερμη των Ηνωμένων Πολιτειών! Μεγάλη στιγμή και για τους δύο, όσον αφορά τις μυστικές πληροφορίες!

Είναι αυτός που έχει το “κλειδί”

Πρόσφατα, ο Νοτιος Δεσμός διασχίζει τον γενέθλιο του Ερμή και ο Νότιος Δεσμός μιλά πάντα για μαθήματα. Ο dispositor του γενέθλιου Ερμή του, η Σεληνη στον Σκορπιό, φέρνει το μυαλό του (Έρμης) μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (όπου οι πιο ισχυρά και πολύ επικίνδυνα μυστικά ζουν), σε τετράγωνο με τον γενέθλιο άξονα του και Δεσμούς πάνω στον Υδροχόο / Λέοντα. Με άλλα λόγια, αν μιλάμε από μυθολογικής άποψης, ο Assange ζει ένα μέρος του μύθου της θεάς Εκάτης (Στην αστρολογική της έννοια, η Εκάτη είναι: η Σελήνη στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο, σε όψη με τον Πλούτωνα, και σε όψη με σεληνιακούς Δεσμούς).

Είναι μια θεά στην αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία, που συχνά εμφανίζεται κρατώντας ένα ζευγάρι πυρσούς ή ένα κλειδί και σε μεταγενέστερες περιόδους που απεικονίζονται σε τριπλή μορφή. Διαφορετικά συνδέθηκε με σοβαρές αποφάσεις, τρόπους διαφυγής από  μυστικές πόρτες εισόδου, φως, αλλά και με τη μαγεία, γνώση για βότανα και δηλητηριώδη φυτά, φαντάσματα, νεκρομαντεία και μαύρη μαγεία.

Σχετίζεται με την ισχυρη ενόραση, την προφητεία και την τελετουργική μαγεία. Είναι η σοφία που συσσωρεύεται με την ηλικία, τη ισχυρη διαίσθηση; την προστασία και την καθοδήγηση, ειδικά κατά τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ζωής, όπως η εφηβεία, ο τοκετός και η εμμηνόπαυση η άλλες δυσκολες περιόδους στην ζω ενός ατόμου.

Φαίνεται ότι είναι αυτός που έχει το “κλειδί” ;! Ενδιαφέρον είναι ότι όταν γεννήθηκε, ο αστεροειδής Hecate στον χάρτη του ήταν στην 22η  του Τοξότη, όπου βρίσκεται η δρακονική του Σελήνη (η μνήμη της ψυχής από την προηγούμενη ενσάρκωση του) και όπου είναι η γενέθλια Σελήνη του Trump, απέναντι από το γενέθλιο Ηλιο στις 22º των Διδύμων , όπως έχω πει παραπάνω, που ειναι ο άξονας για την είσοδο στον Λευκό Οίκο!

Έτσι, καθώς ο Δίας ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Τοξότη, ειναι ήδη σαν να έχει διασχίσει την Δρακονικη Σεληνη του Assange (και της Εκάτης του) τον Μάρτιο του 2019, αλλά πρόκειται να επαναληφθεί για μια ακόμη φορά, καθώς ο Δίας μόλις γύρισε ανάδρομος (10 Απριλίου 2019 ) τον Μάιο του 2019, και μια ακόμη φορά αργότερα, κατα τα τέλη Οκτωβρίου του 2019.

Ο Δίας φέρνει πάντα και θέτει μπροστά μας νομικά ζητήματα, υποθέσεις επίσης. Καθώς ο Λευκός Οίκος «δονείται» πάνω από τον άξονα 22º Τοξοτη / 22º Δίδυμων, θα έλεγα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως να είναι πίσω από την πλάτη του Assange, με «νομική πίεση». Αλλά, μην ξεχνάτε, είναι αυτός που έχει το “κλειδί”! Επίσης, καθώς η Σελήνη μιλά πάντα για κάποια γυναικεία φιγούρα και έχω ήδη αναφέρει κάποια γυναίκα από τη «σκιά» του, έτσι μπορεί να είναι και η δικηγόρος του, η Jennifer Robinson (γυναίκα) θα μπορούσε να είναι αυτή που κρατά το «κλειδί». .

Το σύμβολο Sabian για τον Καρκίνο στην 4º -Μια σκοτεινή σκιά ή μανδύας που ρίχνονται ξαφνικά στον δεξιό ώμο – Περισσότερη δύναμη για τον Assange; Θα δούμε…

 Έμπνευση: Μετά από την εσωτερική σκέψη, ένας άνθρωπος ξεκινά με τολμηρό τρόπο με το πλήρες φως του Ήλιου.

Επτά χρόνια χωρίς το φως του ήλιου … που ζει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο … αυτό μπορεί να είναι τόσο μεγάλο σημάδι ότι θα αισθανθεί και πάλι το φως του ήλιου πάνω του στο μελλον, όταν ο Πλούτωνας θα αρχίζει να “ανοίγει” κατα μια έννοια το μονοπάτι για τον Ερμή του …


Μια σκοτεινή σκιά ή μανδύας που ρίχνονται ξαφνικά στον δεξιό ώμο …ίσως να είναι μια πράξη της επιλογής μου, αυτός είμαι εγώ, αυτό που πιστεύω και υποστηρίζω.

Απάντηση