Μπλε Κοσμική Καταιγίδα(13 CAUAC) ξεσκεπάζει το κοσμικό παιχνίδι.

στις

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ» FARSIDE CME: Κάτι μεγάλο μόλις συνέβη στην άκρη του ήλιου. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Μαρτίου, οι στεμματογράφοι SOHO κατέγραψαν ένα μακρινό φωτοστέφανο CME που προφανώς έφευγε από τον ήλιο γρηγορότερα από 3000 km/s. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Λόγω της εξαιρετικής ταχύτητάς του, αυτό το CME ταξινομείται ως “εξαιρετικά σπάνιο”, μια γρήγορη κίνηση που εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε δεκαετία περίπου.

Ένα μοντέλο της NASA της εκδήλωσης δείχνει το CME να κατευθύνεται σχεδόν απευθείας μακριά από τη Γη. Καλό πράγμα! Ο δορυφόρος GOES-16 της NOAA ανίχνευσε τα σωματίδια που φτάνουν στη Γη – όλα από την πίσω πλευρά του CME. Φανταστείτε πώς θα ήταν μια έκρηξη ! Το μαγνητικό πεδίο της Γης διοχετεύει τα σωματίδια προς τους πόλους όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τύπος ραδιοσυχνοτήτων – ένα συμβάν απορρόφησης πολικού καλύμματος (PCA):Σημειώστε τις κόκκινες περιοχές.

Τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από αυτές τις περιοχές μπορεί να διαπιστώσουν ότι τα ραδιόφωνα βραχέων κυμάτων δεν θα λειτουργήσουν λόγω της ιονίζουσας επίδρασης των πρωτονίων. Αυτό το PCA θα μπορούσε να παραμείνει για μια ημέρα ή περισσότερο.

Δυο ημέρες πριν την πανσέληνο, είχαμε σημαντικές ηλιακές εκλάμψεις, απο τις 3-7 Μαρτίου 2023, που συνδέθηκε με την ξαφνική κατάρρευση.

Από νωρίς το πρωί, όχι μόνο τα χρηματιστήρια ήταν σε αναταραχή με τις τραπεζικές μετοχές να πέφτουν έως και 74%, ακόμη και πριν από αυτό ξεκινούσε γύρω στις 3:40 π.μ. UT, υπήρχε μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη στην μακρινή πλευρά του Ήλιου, η οποία σε συνδυασμό με μια πλήρης Coronal Mass Ejection (CME) στόχευε ακριβώς τον Ερμή. Ένα γεγονός, όπως αναφέρεται στη σελίδα του διαστημικού καιρού.

https://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=13&month=03&year=2023

ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Μετά την έκρηξη του Ήλιου, του Ηλιακού ανέμου, η ταχύτητα καύσης έφτασε στα εκπληκτικά 3000 χλμ. ανά δευτερόλεπτο, διανύοντας την απόσταση των 56,6 εκατομμυρίων χλμ. προς τον Ερμή σε λιγότερο από 5,5 ώρες. Αυτό το ωστικό κύμα της έκρηξης έφτασε στον Ερμή γύρω στις 9:05 π.μ. Παγκόσμια ώρα (UT)!

ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ο πραγματικός στόχος προς τον οποίο κατευθύνθηκε αυτή η σημαντική ηλιακή έκρηξη φαίνεται να είναι ο Ποσειδώνας, και αυτό φαίνεται περισσότερο απο τον Ηλιοκεντρικό χάρτη. Ο Ερμής είναι απλώς ο αγγελιοφόρος, που αντιπροσωπεύει την αντίληψη και την επεξεργασία των δεδομένων και πληροφοριών, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλες Μεταπτώσεις, όπως παρουσιάζεται στον χάρτη, στον 2ο οίκο του χάρτη, ανάμεσα στον Πωσειδωνα και τον Ερμή, όπως φαίνεται και στον 1ο χάρτη. Αν το αποκωδικοποιήσεις, φαίνεται ότι ο Ηλιος, προσπαθεί να στριμώξει τον Πωσειδωνα, ξεσκεπάζοντας τον αόρατο μανδύα του, για να αποκαλύψει την εσωτερική του δομή, για να φέρει τα πολλά πράγματα στην κοινή θέα. Όλο, αυτό εξελίσσεται μέσα στον άξονα Άρη/Πλουτωνα, προκαλώντας τα απανωτά σοκ στις αγορές, φέρνοντας καταστροφικά αποτελέσματα, αν λάβουμε υπόψιν τι αντιπροσωπεύει ο Πλουτωνας στις 29 μοίρες του Αιγόκερω.

Εδώ υπάρχει μια εικόνα μιας νέας αρχής. Ίσως είναι καλή ιδέα να κατευθύνετε λίγη ενέργεια σε ένα νέο έργο την ώρα της επόμενης νέας σελήνης. Η εικόνα δηλώνει ότι υπάρχει ανάγκη να απελευθερωθούν «κολλημένες» ή προσδεδεμένες στη γη οντότητες. Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στον κόσμο, είναι ψεύτικο η’ στημένο, μια μεγάλη παράσταση.

Απάντηση