Νέα Σελήνη & Ηλιοστάσιο 2023

στις

Τα παλιά πρότυπα καταρρέουν γρήγορα. Είμαστε στο σημείο μετατόπισης ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς αιώνες. Η ψυχική ευαισθησία αυξάνεται. Ο 3D κόσμος φαίνεται να ξεθωριάζει στο βάθος.

Διαφορετικές ενέργειες αναδύονται στη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Όλα είναι πολύ διαφορετικά από οτιδήποτε έχουμε βιώσει στη ζωή μας.

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, θα ενωθεί με άλλα κοσμικά μεγαθήρια, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ο Πλούτωνας σε ένα τ-τετράγωνο στον κομβικό άξονα ξεθάβει τη διαφθορά. Η προσπάθεια για εξουσία και έλεγχο των επικοινωνιών, ακόμη και της σκέψης μας, σε αναιρετική μοίρα. Πριν προχωρήσει με πλήρη ταχύτητα στο ζώδιο του Υδροχόου, η ταχύτητα θα είναι απαραίτητη. Θέματα γύρω από την τοξικότητα, την θετικότητα που μας συνδέει με την αγάπη και την ευδαιμονία αλλά και το ανώτερο μυαλό και την πνευματική μας επίγνωση είναι σημαντικά. Η τηλεπάθεια αυξάνεται. Η γη και το νερό μετακινούνται στη φωτιά και τον αέρα τα επόμενα 3 χρόνια.

Η 25η Ιουνίου είναι μια πολύ έντονη μέρα, γεμάτο εκρηκτική ενέργεια, που σοκάρει, φέρνει την ενέργεια μεγάλων εξεγέρσεων ίσως, δείχνει πολιτικά σοκ κ.λπ. Το σφιχτό τετράγωνο Ηλίου- Ποσειδώνα και της σελήνης με το γαλαξιακό κέντρο – όλα συντονίζονται στον ίδιο συντετριμμένο τόνο. Αναμένεται υπερφόρτωση δεδομένων. Να είστε ευγνώμονες για ένα γαλήνιο διάλειμμα παύσης. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με όνειρα, προσέξτε τα, αναζητήστε ερμηνείες, γράψτε τα στο ημερολόγιο. Μέσω αυτών θα διοχετευθούν πολλά μηνύματα με την αυξημένη ψυχική ευαισθησία.
Διατηρήστε την ενέργειά σας συνεκτικά.
Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Η υψηλή ατμόσφαιρα δημιουργεί υψηλή ενέργεια. Καθώς προχωράμε σε ζώδια του Αέρα, θα έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση της δύναμης των σκέψεων και των αόρατων ενεργειών.

Αφαιρέστε την πίστη μακριά από τον τρισδιάστατο κόσμο και εστιάστε σε αυτό που πρόκειται να δημιουργήστε. Να εμπιστεύεσαι το όμορφο, το ευγενικό, το δυνατό. Πήδα στο άγνωστο. Οι τελευταίες 2 μοίρες του Νότιου Δεσμού στον Σκορπιό σπανέ την τοξικότητα, και μας αποσυνδέουν απο παλιές καταστάσεις, εκρήξεις από το παρελθόν, όλα χρειάζονται θεραπεία.

Στέλλιουμ στον Λέοντα
Μείνετε αγκυροβολημένοι στην καρδιά – Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μπορεί να μας αγκυροβολήσει στη σκιά της ψυχρής σκληρής τεχνολογίας. Η ανθρωπότητα όμως βασίζεται στην αγάπη, λειτουργεί με βάση την καρδιά. Πρέπει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά.

Η συνείδηση της αγάπης διευρύνεται στο Ηλιοστάσιο.

Αυξάνονται οι θεραπευτικές ικανότητες… βρείτε χαρά στην απλότητα, κάντε λιγότερα πράγματα, υπάρχει λιγότερη πολυπλοκότητα, λιγότερες πληροφορίες. Διατηρήστε το φυσικό, ελατέ σε επαφή με στη φύση, περπατάτε ξυπόλυτοι. Η αλλαγή αντίληψης δημιουργεί νέα αποτελέσματα για τα ίδια γεγονότα. Αλλαγή αξιών. Η υπερφόρτωση τεχνολογίας θα βιώσει επιτέλους την αντίδραση της.

Ο ρυθμός αλλαγής τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι τυφλός. Και ένα θεμελιώδες μέρος αυτής της αλλαγής θα έρθει οδηγώντας στα κύματα του Ηλιοστασίου του Καρκίνου σε σύνοδο με τον παγκόσμιο άξονα σε 0 μοίρες. Η αόρατη ενέργεια είναι τεράστια αυτή τη στιγμή σχηματίζοντας το σχέδιο φωτός που τελικά θα εκδηλωθεί σε 3D.

ΔΕΝ είμαστε θύματα.
Πρέπει να επιλέξουμε ποιο παιχνίδι που θα παίξουμε εδώ, απλά πρέπει να θυμόμαστε τους κανόνες αυτού του παιχνιδιού της ζωής.

Με ότι συμβαίνει παγκοσμίως αυτήν τη στιγμή, νιώθουμε ότι εξακολουθούν να παίζουν το έργο αυτοί, αλλά εμείς το κοινό έχουμε ήδη εγκαταλείψει το θέατρο. Κάποιοι ακόμα διαβάζουμε τις ειδήσεις που συνήθως είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε προχωρήσει σε μια νέα παραγωγή. Το άγχος όμως αυτή την περίοδο προέρχεται από πράγματα που γενικά δεν είναι τόσο σημαντικά.

Εδώ ξεκλειδώνεται μια εργαλειοθήκη υψηλότερων διαστάσεων. Ανακτώντας τη γαλαξιακή μας κληρονομιά, θυμόμαστε πόσο εξαιρετικοί και απίστευτοι είμαστε στην πραγματικότητα εμείς οι άνθρωποι.

Το φως πάντα διώχνει το σκοτάδι.
Δεν απαιτείται αγώνας, απλά ανάψτε το φως. Ο Λέων είναι το χρώμα και η μεγάλη ομορφιά. Οπτικές λέξεις παίζουν μεγάλο ρόλο στη δημιουργικότητα.

Ήλιος και σελήνη μαζί στις 26 μοίρες Διδύμων – αντίληψη και σκέψεις μόλις 3 ημέρες πριν από το υδάτινο ηλιοστάσιο του Καρκίνου. Ο Ερμής κινείται γρήγορα μέσα από το σπίτι του, τους Διδύμους. Νέες προοπτικές, υπάρχει ένα ξεθολωμα. Οι σκέψεις γίνονται πράγματα. Όλα ξεκινούν με μια σκέψη – δεν είμαστε ο στοχαστής, είμαστε ο Παρατηρητής να το θυμάστε αυτό. Ακονίστε τη σκέψη σας καθώς είναι το πρώτο βήμα για την εκδήλωση οτιδήποτε αισθανόμαστε καθώς έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πρώτα και μετά να φτάσουμε στο Ηλιοστάσιο ενώ ο Καρκίνος θα μας ρωτήσει τι νιώθουμε για αυτό.

Η εξαπάτηση και η προδοσία πιθανή. Κρυμμένοι κάτω από το πέπλο των Ιχθύων, εμπιστευτείτε τη Διαίσθησή σας. Οι καρποί αυτού του κύκλου θα είναι πολύ ευάεροι. Ο Ερμής μόλις πέρασε από ένα τετράγωνο στον υδάτινο Κρόνο. Ο Ερμής έρχεται να καταλάβει κάτι, διανοητικά και συναισθηματικά. Προσπαθούμε να αφήσουμε κάτι πίσω μας. Να προσέχετε τα κουτσομπολιά. Δημιουργικές γέφυρες μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του ψυχικού κόσμου του εγκεφάλου μας έναντι του λογικού κόσμου. Οι ιστορίες μας σήμερα δημιουργούν τον κόσμο μας. Οι Δίδυμοι αγαπούν να λένε ιστορίες ποιες επιλέγετε να πείτε; Τι μέλλον θα δημιουργήσουν για εσάς και τον πολύτιμο πλανήτη μας;

Κάντε το όνειρο πραγματικότητα. Κάντε το αληθινό, ζήστε το όνειρο. Μπορούμε να επιτρέψουμε στην πραγματικότητα να συντρίψει τα όνειρά μας ή μπορούμε απλά να αλλάξουμε την πραγματικότητα για να ταιριάζει στα όνειρά μας. Τα όνειρα μας κινητοποιούν. Είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας και την ανθρώπινη εξέλιξη.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, ετοιμάζουν μια αργή περίοδο. Ο Κρόνος ρωτάει αν κάνετε σοφές επιλογές;. Απαιτείται ψυχική παράδοση. Μπορεί να αισθάνεστε απογοήτευση ή ακόμα και λίγο καταθλιπτικοί μερικές φορές. Νέες κατευθύνσεις ενώ άλλα πράγματα αναστέλλονται. Δεν πρόκειται να έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα. Η διαίσθησή σας ξέρει κάτι που δεν γνωρίζει το μυαλό σας. Θα έρθετε πιο κοντά σε αυτό όταν φτάσουμε στις Καρκινικές ενέργειες του Ηλιοστασίου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνομιλούν με ευχαρίστηση στον Λέοντα. Ο Άρης οδηγεί και η Αφροδίτη θέλει να δημιουργήσει την επιθυμία της καρδιάς της, υπάρχει θάρρος και αυτοπεποίθηση εδώ. Μια κοσμική ώθηση που επιβεβαιώνει τη ζωή εδώ. Οι ενέργειες χτίζονται δυναμικά προς το Ηλιοστάσιο. Αυτή η μεγάλη αλλαγή που υφίσταται η ανθρωπότητα είναι σε κάθε επίπεδο ύπαρξης, ακόμη και οι προσωπικές μας ιστορίες και ο πόνος μας προκαλούν αλλαγές στη συλλογική συνείδηση. Ο Πλούτωνας μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε την ασφάλεια, έχουμε δημιουργήσει τις ψεύτικες ψευδαισθήσεις μας- μεταβαίνουμε σε μια εσωτερική συχνότητα εσωτερικής ασφάλειας. Δεν είναι εύκολη αναβάθμιση. Υπάρχει τεράστιος φόβος και αντίσταση σε αυτό.

Στις 26 μοίρες προς το τέλος των Διδύμων μια νέα σελήνη . Ο σπρίντερ, ο αγγελιοφόρος. Δείτε το με νέο τρόπο ή τι σας ταιριάζει ή δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή. Κάτι θα κλείσει πριν φτάσει το Ηλιοστάσιο. Αντίθεση προς στο γαλαξιακό κέντρο. Ενέργειες εισρέουν αλλά στη συνέχεια πρέπει να τις αποδομήσουμε σε προσωπικό επίπεδο.

Φέρνει επεκτατικές ενέργειες για να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Βεβαίως, νέες κατανοήσεις ξεχύνονται. Το πέπλο των αυταπατών γίνεται όλο και πιο διαφανές. Ανήσυχη και διάσπαρτη ενέργεια. Προσέξτε μη χάσετε ότι είναι σημαντικό. Μεγάλη επιτάχυνση που μπορεί να αισθάνεται συντριπτική. Μπορείτε να χορέψετε με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα vibes;

Οι εξελικτικές κρίσεις αυξάνονται όπου κι αν κοιτάξουμε και το ίδιο και οι λάμψεις ελπίδας και αλλαγής. Δεν μπορούμε πια να κρύψουμε τα μυστικά ή τους σκελετούς, ούτε καν το παλιό πηγάδι θαμμένο.

Τα ερωτήματα που παραμένουν καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου 2023: είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε από αυτή τη διαταραχή; Και ποιες αλλαγές δεσμευόμαστε να κάνουμε; Αν ο Πλούτωνας αφορά κάτι, αυτό είναι το ταξίδι. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το ταξίδι που μας έχει ετοιμάσει. Μπορούμε να του αντισταθούμε. Μπορούμε να το περιφρονήσουμε. Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία μας πνοή: η επιλογή είναι πάντα δική μας. Αλλά τελικά, πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Εντελώς. Απολύτως. Χωρίς επιλογή επιστροφής. Δεν είμαστε ποτέ οι ίδιοι όταν ο Πλούτωνας έχει αγγίξει τη ζωή μας. Αν και τελικά αναγεννητικές, οι διελεύσεις του Πλούτωνα είναι γνωστές για αυτό που μας βοηθούν να σπάσουμε.

Στον Αιγόκερω, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε δημοσιονομικούς, υλικούς και δομικούς μετασχηματισμούς. Ο Αιγόκερως γνωρίζει τις παραδοσιακές ιεραρχίες και την αναρρίχηση στην κορυφή τους. Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που συμβολίζει τη δύναμη. Στον Αιγόκερω, ο Πλούτωνας μας ζητά να δούμε τη διαφθορά που βρίσκεται στο επίκεντρο σε σχέση με τους πόρους της γης.

Ο Πλούτωνας μετακόμισε στον Αιγόκερω το 2008, τη χρονιά που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η Αμερική. Παρέμεινε σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 23 Μαρτίου 2023, όταν ο πλανήτης έκανε την πρώτη του βουτιά στον Υδροχόο. Οι εβδομάδες που προηγήθηκαν αυτής της εισόδου συνέπεσαν επίσης με τραπεζική κρίση, καθώς τρεις αμερικανικές τράπεζες απέτυχαν μέσα σε πέντε ημέρες η μία από την άλλη στα μέσα Μαρτίου, ακολουθούμενη από την Credit Suisse στην Ελβετία.

Δεδομένων των κανόνων του Αιγόκερω στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αισθάνεται σκόπιμο ότι ο χρόνος του Πλούτωνα σε αυτό το ζώδιο έχει δεσμευτεί από διαταραχές στον τρόπο με τον οποίο τους αντιλαμβανόμαστε, τους εμπιστευόμαστε και τους χρησιμοποιούμε. Τα ερωτήματα που παραμένουν καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου 2023: είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε από αυτή τη διαταραχή; Και ποιες αλλαγές δεσμευόμαστε να κάνουμε;

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2024, όταν θα επιστρέψει στον Υδροχόο για αρκετούς ακόμη μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, ο Πλούτωνας θα επιστρέψει στον Αιγόκερω μια τελευταία φορά, μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 19ης Νοεμβρίου 2024, όταν θα μείνει για τα καλά στον Υδροχόο.

Κοιτάζοντας γύρω για ανθρώπους που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί για να βοηθήσει στη διαχείριση μιας αυξανόμενης ανησυχίας. Δημιουργήστε έναν εσωτερικό κύκλο βοηθών που είναι πιστοί όχι μόνο στον εαυτό του, αλλά και στον σκοπό του. Κρατήστε τις εσωτερικές πληροφορίες μακριά από τα χέρια των εχθρών.

Όπως και να το πείτε θερινό Ηλιοστάσιο είτε Litha, είναι μια εποχή που ο ήλιος φτάνει στο υψηλότερο σημείο του στον ουρανό και οι μέρες μεγαλώνουν. Αγκαλιάστε τον ακτινοβόλο ήλιο.

Προσπαθήστε να είστε κοντά σε υπαίθριες τοποθεσίες, κατά προτίμηση κοντά στο νερό ή να περιβάλλεστε από τη φύση.
Να καίτε, βότανα ή λουλούδια που σχετίζονται με το καλοκαίρι (όπως λεβάντα, δεντρολίβανο ή ηλίανθοι).Εκφράστε ευγνωμοσύνη για την ενέργεια του ήλιου.

Αυτο ειναι ενα ασυνηθιστο φεγγαρι..

Απάντηση