ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ-ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ*Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΣ *ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΝΟΡΜΑ & ΔΑΜΟΚΛΗΣ & ΤΟ FREEDOM RESET.

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 23η του Υδροχόου, στις 11 Φεβρουαρίου, 2021, ώρα 9:05:30 μμ. στον 5ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου (οι κοινωνικές αλλαγές, τα παιδιά, τα κοινοβούλια, τοπικές κυβερνήσεις). Πρόκειται για μια μεγάλη ευθυγράμμισή που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, Ηλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος, μαζί με την Αθηνά Παλλάς θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, η συνοδος Άρη/Ουρανού και πάλι στον 8ο οικο, οι δυο ευθυγραμμίσεις θα συνεχίζουν να συγκρούονται, προκαλώντας , ρήξεις, ανατροπές και αλλες δυσάρεστες καταστάσεις, αποκαλύπτοντας σκάνδαλα ολκής παγκοσμίως, και  θα επηρεάσει έντονα την ψυχολογία των ανθρώπων, ενώ έχουμε και την πρώτη συνάντηση Κρόνου/Ουρανού.

Οι αποκαλύψεις θα συνεχίσουν καθώς ο Ερμής, τους τελευταίους μήνες είναι ο πρωταγωνιστής, οπου και έχει συνδεθεί με την διάδοση πληροφοριών. Σημαντικο ότι ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Damocles (5335) που θα επηρεάσει τόσο την μνήμη και το συναίσθημα των κοινών ανθρώπων αλλα ταυτόχρονα θα είναι μια αυστηρή προειδοποίηση της ίδιας της μοίρας για αυτούς που εξουσιάζουν τον πλανήτη. Το ανέλυσα ξεχωριστά που συνδέεται με την Δαμόκλειος Σπάθη.

Ωστόσο για πρώτη φορα, σε μια τόσο σημαντική ευθυγράμμιση, θα δούμε να συμμετέχει και ο αστεροειδής, Νόρμα 555, ένας αστεροειδής της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών με απόλυτο μέγεθος (όπως ορίζεται για το Ηλιακό Σύστημα) 10,753. Ανακαλύφθηκε το 1905 από τον Γερμανό αστρονόμο Μαξ Βολφ, που παρατηρούσε από τη Χαϊδελβέργη, και πήρε το όνομα της από την ηρωίδα της ομώνυμης όπερας του Βιντσέντζο Μπελίνι, προετοιμάζοντας και δίνοντας το σύνθημα για επίθεση έναντι μιας κατοχής. Επίσης, ο αστεροειδής Νόρμα, έπαιξε ρόλο στην έναρξη της Πρώτης Ρωσικής Επανάστασης το 1905, που αφορμή της αποτέλεσε η δολοφονία αμάχων εργατών κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα, Πετρογκράντ (Αγία Πετρούπολη), που έγινε γνωστή ως Ματωμένη Κυριακή ή Κόκκινη Κυριακή. Μετά την Ματωμένη Κυριακή σημειώθηκαν απεργίες στον στρατό και ανταρσίες στον στόλο εναντίον της μοναρχίας. Όλα αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο νόημα και δίνουν ένα μήνυμα προειδοποίησης.

Έτσι λοιπόν, κατά την Νόρμα του Μπελίνι, Στη Γαλατία, κατά την περίοδο της ρωμαϊκής κατοχής, στο ιερό δάσος των Δρυίδων συναντιούνται Γαλάτες στρατιώτες και Δρυίδες, υπό τον αρχηγό τους Οροβέζο. Αναμένουν την ιέρεια Νόρμα, κόρη του Οροβέζο, η οποία μέλλει να δώσει το σύνθημα της επίθεσης ενάντια στους Ρωμαίους. Εμφανίζεται ο ρωμαίος ανθύπατος Πολλιόνε με τον έμπιστό του Φλάβιο. Ο έρωτας του Πολλιόνε για τη Νόρμα ανήκει στο παρελθόν. Ενδιαφέρεται πλέον για τη νεαρή ιέρεια Ανταλτζίζα, την οποία σκοπεύει να παντρευτεί επιστρέφοντας στη Ρώμη. Η Νόρμα προετοιμάζει το λαό της για επίθεση, αλλά ενδόμυχα σκέφτεται κυρίως τον έρωτά της. Κοντά στα παιδιά της, μυστικό καρπό του ένοχου έρωτα με τον Πολλιόνε, αναλογίζεται το μέλλον, γνωρίζοντας την ανάκληση του ανθύπατου στην Ιταλία. Καταφτάνει η Ανταλτζίζα, που εξομολογείται στη Νόρμα το δικό της παράνομο έρωτα. Μόλις αποκαλύπτεται ότι αγαπούν τον ίδιο άνδρα, η αρχική στοργή της Νόρμας μετατρέπεται σε απειλή προς τον προδότη. Διερωτάται μήπως οφείλει να θανατώσει τα παιδιά της, αντί να επιτρέψει να συρθούν ως σκλάβοι στη Ρώμη. Τελικά, όμως, τα εμπιστεύεται στην Ανταλτζίζα, η οποία της εκφράζει αφοσίωση. Οι Γαλάτες ανυπομονούν για την αναχώρηση του Πολλιόνε. Η Νόρμα καλεί το λαό της ώστε να μιλήσει για τον επερχόμενο πόλεμο. Απομένει μία θυσία προς το θεό τους. Τότε ο Πολλιόνε οδηγείται αιχμάλωτος ενώπιον όλων, καθώς παραβίασε τα διαμερίσματα των παρθένων. Η Νόρμα τον ανακρίνει. Εκείνος αρνείται να απαρνηθεί την Ανταλντζίζα. Η Νόρμα ζητά να ετοιμάσουν την πυρά για τη θυσία. Αντί όμως να οδηγήσει εκεί την Ανταλντζίζα, αποκαλύπτει το δικό της έγκλημα και ετοιμάζεται να πεθάνει μαζί με τον Πολλιόνε. Η μεγαλοσύνη της αναζωπυρώνει τα αισθήματά του και οι ειλικρινείς παρακλήσεις της υποχρεώνουν τον Οροβέζο να ξεπεράσει την ντροπή που νιώθει και να αναλάβει τα παιδιά της. Η Νόρμα καταλήγει μαζί με τον Πολλιόνε στην πυρά.

Η νέα σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Deneb Algedi, και πιστέψτε με είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε στην πράξη, καθώς θα συνδεθεί με την δικαιοσύνη και την προστασία, αν και θα είναι σκέτη πανωλεθρία για αυτούς που είναι αναμιγμένοι σε εγκληματικές δραστηριότητες είτε σε κοσμικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά σε μια περίοδο οπου η πρώτη επιρροή της συνόδου και των τετραγώνων φέρνουν στο φως υποθέσεις σεξουαλικής παρενοχλήσεώς και παιδοφιλίας, όχι μόνο στην χωρα μας αλλά και σε άλλες χώρες (με σκοπο πλέον να αποδεσμεύσει, να απελευθερώσει) μέσω της δικαιοσύνης. Η καταιγίδα ξεκινά και δε θα μπορέσει κανείς να την σταματήσει! Κατά μια έννοια δίνει και το μήνυμα ότι και η ίδια η εξουσία δεν είναι παρα μια ψευδαίσθηση!

Τρίτος δεκανος Υδροχόου[Σελήνη]. Προκαλεί αλλαγή σε όλα τα πράγματα. [7 Σπαθιά] Σχεδιασμός μιας συνομωσίας & κλοπή.

Σαμπιαν σύμβολο: Ένας άντρας που γυρίζει πίσω από τα πάθη του και διδάσκει από την εμπειρία του

Το σύμβολο δείχνει την ικανότητα η την ανάγκη, το να μπορέσουμε να υπερβούμε, να ξεπεράσουμε, τις δυσκολίες που μας παρασύρουν έξω από το μονοπάτι μας, μετα να επιστρέψουμε σε αυτό και να γίνουμε παραδείγματα στους άλλους για το πως να ζήσουν την ζωή τους. Μερικές φορές ίσως αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να επιβιώσουμε άλλο, η ίσως να μην μπορούμε να διαχειριστούμε τα έντονα συναισθήματα. Με το να ελέγχεις τα πάθη σου σημαίνει ότι θα μπορέσεις να βρεις μια αντικειμενική θέση που θα σου επιτρέπει να κατανοείς την ζωή σου ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Οι άλλοι μπορεί να ωφεληθούν από την διδασκαλία και την νέα σοφία αλλα και την κατανόηση που έρχονται μετα από σκληρά μαθήματα. Εάν είναι αρνητικό – παραιτηθείτε από τη συναισθηματική ανάπτυξη. Όντας δυσαρεστημένοι με τη ζωή. Η πτώση της κοινωνίας. Κολλημένοι σε πράγματα που πλέον δεν είναι χρήσιμα. Αρνούμαι να προχωρήσω μπροστά. Εθισμοί.

Ο Υδροχόος τρίτου δεκανου κυβερνάται από τη Σελήνη και την Αφροδίτη (Τριπλοτητα στον Ζυγό)  οπου φέρνει την αντιπαράθεση του παλιού με το νέο, οπότε είναι ο πιο επαναστατικός και νευρικός δεκανος του Υδροχόου. Ο Ήλιος ταξιδεύει μέσα από την αίγα, το πουλάρι, τον Κύκνο και το αρσενικό φίδι του νερού από τις 9 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Κρόνος κυβερνά τόσο τον Υδροχόο όσο και τον Αιγόκερω και είναι ο τελευταίος πλανήτης που μπορεί να δεις κανείς με γυμνό μάτι, οπότε δεν έχει ψευδαισθήσεις και είναι απλός. Αυτός ο τύπος Υδροχόου είναι ο πιο επιστημονικός και σκεπτικιστής, αλλά ταυτόχρονα είναι ανοιχτός στην εξερεύνηση άλλων σφαιρών, πρέπει απλώς να τα δοκιμάσει πρώτα. Αυτή η δοκιμή είναι πολύ σημαντική. Ο Υδροχόος τρίτου δεκανου πάντα δοκιμάζει τα όρια, πέρα από τα όρια και πάνω απ ‘όλα τεστάρει την υπομονή των ανθρώπων!

Η επιρροή της αίγας εδώ είναι πολύ ιδιότροπη και διαβολική, κυρίως λόγω της ποιητικής επιρροής του κύκνου και το γεγονός ότι κυβερνάται επίσης από δύο θηλυκούς πλανήτες. Σε αυτόν τον δεκανο ανήκουν οι πιο σαγηνευτικοί Υδροχόοι, καθώς η κατσίκα ήταν αρχικά ο θεός Παν. Είναι μποέμ, ηδονιστής και γοητευτικός. Δουλεύουν όμως πολύ σκληρά, αλλα πιστεύουν επίσης ότι έχουν κερδίσει και το δικαίωμα το να «παίζουν σκληρά».

Ασυνήθιστο σε μια περιοχή που ο Ήλιος είναι σε πτώση, η μυστικιστική πλευρά τους μπορεί να τους ωθήσει να ανεβούν ψηλά. Τα αστέρια εδώ δίνουν κάποια δύναμη, αλλά η ουρά της αίγας δείχνει συνήθως και την πτώση. Ο Ηλιος σε αυτό τον δεκανο δεν φέρνει μια εύκολη ζωή.

Εδώ είναι όλα ή τίποτα. Εάν παίζετε το παιχνίδι και παραδώσετε την κυριαρχία σας 100%, βασικά έχετε πουλήσει την ψυχή σας στον διάβολο. Μόλις βρεθείτε σε θέση εξουσίας, δεν θα μπορείτε να επαναστατήσετε εναντίον της όποιας εξουσίας. Καλύτερα να διατηρείτε χαμηλό προφίλ και να εργάζεστε στο παρασκήνιο. Ο Austin Coppock αποκαλεί αυτόν τον δεκανο «Ο Κόμπος». Λέει «Σε πνευματικό επίπεδο, αυτό το πρόσωπο αντιπροσωπεύει την απογοήτευση στην καθημερινή ζωή και τους μικρούς τρόμους. Είναι η θεϊκή δυσαρέσκεια.

Σελήνη και Ηλιος για άλλη μια φορά θα βρίσκονται στον 5ο οικο και όπως είχα εξηγήσει αρκετές φορές  ο χώρος της παιδείας, οι νέοι, τα παιδιά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ότι συνδέεται με την διασκέδαση, την βιομηχανία, τον τουρισμό, το θέατρο, τέχνες γενικότερα, χώροι διασκέδασης, αθλητισμός, μόδα, ελεύθερος χρόνος, τυχερά παιχνίδια, το κέρδος, που συνδέονται με το Χρηματιστήριο, αποικίες, εξαρτήσεις, πρέσβεις. κτλ. θα βιώσουν αυτή την καταιγίδα και τις αλλαγές περισσότερο έντονα. Η νέα σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και κυβερνούν τους οίκους των κυβερνήσεων, της εξωτερική και παγκόσμια πολιτική σκηνή, την θρησκεία, την επιστημονική κοινότητα, τα εμβόλια, τα κοινοβούλια, την ιδια την κοινωνία. Πάνω από όλα συνδέεται με την πληροφορία αλλα και με το παιδί. Η νέα σελήνη εχει επιρροή στον 10,11,9 και 2ο οικο, έτσι επι το πλείστον θα φέρει κοινωνικοπολιτικές και οικονομικές αλλαγές και θα υπάρξουν διακυμάνσεις. Οι κυβερνήσεις θα πέφτουν ταυτόχρονα.

Η Νέα Σελήνη αποτελεί μέρος ενός δυνατού στελλιουμ τουλάχιστον έξι πλανητών στον Υδροχόο, που θα φέρει ταχύτατες εξελίξεις μαζί με τον αστεροειδή Παλλάς Αθηνά, επισημαίνοντας ότι αυτή η νέα σελήνη είναι πράγματι ιδιαίτερη. Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ύπαρξη ισχυρών αρχών και απόψεων του, χαρακτηρίζοντας συχνά αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο ως χαρισματικούς, άγριους ηγέτες. Τις περισσότερες φορές, υπάρχει έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη και στο να κάνουμε σωστά τη δουλειά ακόμα και για λογαριασμό άλλων – είτε μέσα στο οικογενειακό κύκλο ή φιλικό περιβάλλον, το εργασιακό περιβάλλον, μια κατάσταση που επηρεάζει την τοπική κοινότητα ή τον κόσμο γενικότερα. Καμιά ομάδα δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή όταν πρόκειται για τον Υδροχόο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα αίτια της! Μπορεί να είναι ακούραστοι, ενώ εν μέρει καθοδηγούνται από μια δύναμη πίστης και αντοχής που χαρακτηρίζουν τα σταθερά ζώδια. Τέτοιου είδους ευθυγραμμίσεις είδαμε ξανά πρόσφατα στον Αιγόκερω, οπου αυτές έχουν πάντα μια ιστορία να μας πουν, καθώς κάνουν έναν ιδιαίτερο διάλογο, μεταξύ τους, όμως εδώ η εμφάνιση των συγκεκριμένων αστεροειδών, είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται.Οπως και να εχει μια τετοια ευθυγραμμιση φωναζει απεγνωσμενα για ελευθερια!

ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Η Pallas Athene (γεννήθηκε ως γνωστόν από το κεφάλι του Δια, η θεά της σοφίας, της ελιάς, της στρατηγικής και του πόλεμου. η φέρουσα το δόρυ και ασπίδα) στον Υδροχόο είχα γράψει το 2019 ότι αντιπροσωπεύει μια φουτουριστική αντίληψη. Κάποιος μπορεί να «δει» τις διάφορες δυνατότητες του μέλλοντος. Ως επαναστατικός θεραπευτής, που εργάζεται με την δόνηση, θεραπεύοντας με χρώμα, ήχο, κρύσταλλα και λευκό φως . Αισθητικά, εκφράζει δημιουργώντας το νέο. Ως εφευρέτης ή ιδιοφυΐα, που δημιουργεί τέχνη επιστημονικής φαντασίας, γραφικά υπολογιστών, μουσική με νέα κύματα, και ριζοσπαστική τέχνη. Αυτοί οι καλλιτέχνες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μέλλοντος, μεταφράζοντας τον τόνο του τι έρχεται για τις μάζες. Πολιτικά, η Παλλάς Αθηνά στον Υδροχόο είναι ο πολιτικός επαναστάτης, υποστηρίζει και υπερασπίζεται ανθρωπιστικούς σκοπούς και οργανώνει λαϊκές διαδηλώσεις.  Η Παλλάς Αθηνά στον Υδροχόο είναι η σοφία του μέλλοντος – δημιουργώντας νέες μορφές έκφρασης  που θα ωφελήσουν τις επόμενες γενιές.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουμε και κάτι πολύ σημαντικο για την Παλλάς Αθήνα, ότι συνδέεται με το ανοσοποιητικό σύστημα, το πολεμικό όργανο που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το σώμα από την εισβολή ιών. Το είδαμε ξεκάθαρα το 2020 όταν ήταν σε ανάδρομη πορεία κατά τα τέλη Μαΐου και Ιουνίου και εκείνη τη στιγμή υπήρχε μια αύξηση των λοιμώξεων. Το 2021, θα είναι ξανά σε ανάδρομη πορεία, και τότε κάντε κάτι απλό, φροντίστε να ενισχύσετε περισσότερο το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς και οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας που σας προστατεύει. Μέχρι τις 7 Μάρτιου θα βρίσκεται στον Υδροχόο, ενώ μετα θα εισέλθει στους Ιχθείς, οπου θα συναντήσει τον πατερά της, τον Δια και θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή από τις 14 Μαιου-27 Ιουλίου.

Όταν θα βρεθεί στους Ιχθείς, είναι η τέλεια θεραπευτής, εχει τεράστια πίστη μεσα της, υποστηρίζει όλες της τεχνικές ίασης, με επίκεντρο την πνευματικότητα αλλα και τις πνευματικές τεχνικές, όπως και την φαντασία. Υποστηρίζει την καλλιτεχνική έκφραση, το πνεύμα, την φωτογραφία, την μουσική. Η πολιτική Παλλάς Αθηνά στους Ιχθείς, μπορεί να είναι υποστηρικτής της αντίστασης χωρίς βία: είτε γυρίζοντας το άλλο μάγουλο ή αρνούμενοι να πολεμήσουμε. Είναι επίσης ο φωτισμένος πολεμιστής και ο μάρτυρας. Η Παλλάς Αθηνά στους Ιχθείς είναι η σοφία της συμπόνιας – η αναγνώριση του παγκόσμιου πόνου και της επιθυμίας για ευτυχία που διαπερνά την ανθρωπότητα. Θα βρίσκεται εκεί από τις 7 Μαρτίου 2021-14 Φλεβάρη του 2022.

Αυτοί οι πλανήτες θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα γεγονότων που θα συμβούν πολύ σύντομα στο μέλλον, το ένα πίσω από το άλλο, ή μια ομάδα ανθρώπων που όλοι αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δυνάμεις και είναι πολύ συνδεδεμένοι μεταξύ τούς. Κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο μπροστά σε αυτό το μοναδικό τείχος ενέργειας που θα κινηθεί με απίστευτη ορμή και ταχύτητα! Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται στον τρίτο δεκανο του Υδροχόου, θα επιβληθούν, θα είναι αρκετά δυνατό.

Υπάρχει, ωστόσο, μια πολύ μικρή πιθανή εμπλοκή: Η Σελήνη είναι κενή πορείας, ωστόσο αυτό δεν θα ισχύει για τους πλανήτες μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σεληνιακή φάση. Έτσι, ενώ έχουμε μια τόσο ισχυρή ενεργειακά Νέα Σελήνη φαίνεται να υπάρχει το ερώτημα για το πόσο καλά αυτός ο σπόρος θα γονιμοποιηθεί και για το ποσο καλα θα λειτουργήσει. Δεν θα μπορέσει να αποδώσει τώρα τα μέγιστα, τουλάχιστον στο πολύ εγγύς μέλλον. Αυτή η νέα σελήνη είναι μια πολύ ισχυρή στιγμή, μια ιδέα ή μια πρωτοβουλία που παίρνουν οι άνθρωποι.

Είναι πολύ πιθανό η ουσία του προβλήματος να εμφανίζεται από το τετράγωνο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο. Ενώ η δύναμη που αναδύεται από τον Υδροχόο είναι τεράστια και σίγουρη, όμως με την απότομη και εκπληκτική φύση του Άρη, σε οψη τετραγώνου θυμίζει κάποιον που προσπαθεί να κάνει ένα μπαλόνι να σκάσει! Η συνοδος Άρη/Ουρανού μπορεί να μεταφραστεί ως μια σαφής απειλή ή ακόμη και μια προσωρινά επιτυχημένη απόπειρα για σαμποτάζ από μια αποφασιστική δύναμη; Σε συνδυασμό με την ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, παίζει ένα ρόλο όπως είχα πει ανατρεπτικό, μόνο που κάνει κάποιο θόρυβο. Οι λαοί μπορεί να διακρίνουν ότι υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά δεν μπορούν να δουν πέρα ​​από αυτό ώστε να δράσουν κατάλληλα.

Επίσης πολυ σημαντικό ρόλο θα παίξει το τετράγωνο μεταξύ Κρόνου/Ουρανού που θα κορυφωθεί στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτοί οι δυο δεν είναι ενωμένοι για ένα θέμα, υπάρχει ασυμφωνία και κόντρα. Ενώ ο Κρόνος θεωρείται περιοριστικός ο Ουρανός είναι μια ανατρεπτική δύναμη. Η παραδοσιακή προσέγγιση του Κρόνου δεν  μπορεί να συναντηθεί κάπου στη μέση με τον σύγχρονο και επαναστατικό Ουρανό, ίσως να βρεθεί μια λύση, αργά ή γρήγορα, αλλά η γρήγορη πρόοδος δεν είναι επι του παρόντος.

Πάντως όπως και να εχει όλα αυτά έχουν μια δυσάρεστη χροιά, εφόσον μόλις βγήκαμε από την σύνοδο Κρόνου/Πλουτωνα στον Αιγόκερω, που κρύβει μεσα του τις σκοτεινότερες στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία και βρισκόμαστε ακόμα υπό την σκιά του, καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αν και μόνος του, προσπαθεί να επιβάλλει τις καταναγκαστικές του συμπεριφορές. Και οι δυο πλανητικοί συνδυασμοί είναι εξίσου δυνατοί σε επιρροή, καθώς στις 17 Φεβρουαρίου το τετράγωνο θα κυριαρχεί στους ουρανούς. Το ίδιο τετράγωνο που ξεκίνησε πριν 33 χρονια, όταν οι δύο πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν στις 12 Φεβρουαρίου 1988, στις 29 ° 58 ‘ του Τοξότη. Υπάρχουν δύο επιπλέον τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου 2021.

Μέσα από την επιρροή του Ουρανού, (που αυτη τη φορα ειναι Υδροχοος επί 6 σε ισχύ) γεννιούνται επαναστάσεις, συμβαίνουν αλλαγές και εξελισσόμαστε ως άνθρωποι. Ενώ ο Κρόνος είναι συνήθως προσεκτικός και πειθαρχικός, ο Ουρανός δρα ξαφνικά και χωρίς περιορισμούς. Στα άκρα, ο Κρόνος μπορεί να είναι άκαμπτος και απαιτητικός, ενώ ο Ουρανός μπορεί να γίνει φανατικός και επαναστατικός. Φαίνεται ότι είναι αρκετά διαφορετικοί στον χαρακτήρα τους, αλλά συνδέονται μεταξύ τους από την κοινή κυριαρχία του Υδροχόου και αυτό είναι σημαντικό. Ο Υδροχόος έρχεται να απελευθερώσει τα πάντα, και με τα τετράγωνα μόλις κλείσουν, θα συνεχίζει να απελευθερώνει ενέργεια με σημαντικές ευθυγραμμίσεις που θα συναντήσουμε μπροστά μας. Θα δούμε πολλά να ανατρέπονται εντελώς ξαφνικά σε πολιτικό επίπεδο σε σημαντικά κράτη -υπερδυνάμεις του κόσμου, γιατί απλά στην εποχή του Υδροχόου, μίζερα καθεστώτα δεν έχουν θέση! Έτσι λοιπόν αν δείτε ξανά την Ζυγό- Κίνα, για παράδειγμα, να πέφτει η κυβέρνηση της, και να βγαίνει από το κομμουνιστικό σύστημα της ,μην σας κάνει εντύπωση. Αυτή τη φορα όλα θα είναι διαφορετικά, καθώς εχει έναν ωροσκόπο στον πρώτο δεκανο του Υδροχόου και μια σκληρη ευθυγράμμιση στον Σκορπιο! Ναι μεν όπως είχα πει η συνοδος θα την απελευθερώσει από τα δεινά της.Φανταστειτε οτι ολη αυτη η ευθυγραμμιση πεφτει πανω στον ωροκσοπο της! (λαός)

Πολύ σημαντική και η συνεισφορά της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του μηνα, μακριά από τα συμπλέγματα του Αιγόκερω, εδώ γίνετε άγρια και επαναστατική και η αγάπη της δίνεται ελεύθερα σε όλους.Βεβαια εχει τον Κρονο διπλα της που της δημιουργει προβληματα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ομως δεν κάνει διακρίσεις, σύμφωνα με το φύλο, τη φυλή, την τάξη, και γνωρίζει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο και έχουν τα ίδια δικαιώματα, οπου και αν βρίσκονται ότι και αν κάνουν. Καθόλου τυχαίο οτι μέχρι το τέλος του μηνα θα υποστηρίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο, την γυναίκα, την διπλωματία και την ειρήνη, τα παιδιά, τους αθλητές.

Μάχεται με τον Άρη στον Ταύρο αλλα τα αιτήματα της υποστηρίζονται από τον Ερμή (πληροφορία, μιντια) και Δια (δικαιοσύνη) στον Υδροχόο. Με αυτή την Αφροδίτη είμαστε πιο κοινωνικά υπεύθυνοι. Θέλουμε να μάθουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα, πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία. Ψάχνουμε επίσης τρόπους για να απελευθερωθούμε από οποιαδήποτε συστήματα που μας περιορίζουν, προς όφελος της ανθρωπότητας. Είναι το απόλυτο χάος, ακριβως μεσα σε αυτό που ονομάζουμε Νέα Τάξη πραγμάτων. Αργότερα βέβαια στους Ιχθεις θα εχει μια διαφορετική δυναμική, λες και όλα έρχονται με την σειρά για να ταράξουν το σύστημα!

Ο Άρης πιέζει την Σελήνη και τον Ερμή να φέρουν αποκαλύψεις σε σχέση με θέματα του 5ου οίκου οπου οι καταγγελίες θα συνεχιστούν. Νομίζω ότι τελικά ότι  Άρης και Ουρανός θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής. Γίνετε ένα είδος εκκαθάρισης. Επίσης, με την σύνοδο Άρη/Ουρανού μην παραβλέπετε εκκλησίες, τζαμιά, ναούς και άλλους χώρους λατρείας δεν θα είναι ασφαλής τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Η προδοσία και η εγχώρια τρομοκρατία θα είναι αρκετά έντονα στοιχεία, αλλά δυστυχώς ο κίνδυνος δεν έχει τελειώσει. Η συνοδος Άρη/Ουρανού, θα αποτελεί όμως παγκόσμιο κίνδυνο αφού η κανονική του ερμηνεία συνδέεται με την επιβολή της βίας δια των όπλων, όμως θα αντιμετωπίσει και τον Νόμο. Τον Ιανουάριο γράψαμε αναλυτικά ποια θα είναι η επιρροή του σε πολλά κράτη.

Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι ξαναείδαμε τις συζεύξεις Άρη-Ουρανού στον Ταύρο 1936-1942. Κατά το παρελθόν η συνοδος συνέπεσε με τα χρονια του πολέμου. Η συνοδος του 2021 είναι η ηχώ του παρελθόντος. Τότε εμφανίζεται ο Χίτλερ, έχουμε την άνοδο του φασισμού. Ξεκινά η Αραβική Εξέγερση του 1936-1939 στην Παλαιστίνη, κατά της βρετανικής κυβέρνησης και της μετανάστευσης των Εβραίων. Ο Αδόλφος Χίτλερ δημιουργεί σκόπιμα μια κρίση στην Τσεχοσλοβακία. Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν και προσαρτούν την Αυστρία.

Κατά τα μεσα Μαρτίου το 1940 έχουμε τον Άξονα Βερολίνου – Ρώμης. Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι συναντώνται στο πέρασμα του Μπρέννερο στις Άλπεις. Αφού ενημερώθηκε από τον Χίτλερ ότι οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να επιτεθούν στη δύση, ο Μουσολίνι συμφωνεί να βάλει την Ιταλία στον πόλεμο εν ευθέτω χρόνω. Αργότερα, οι αυτοκρατορικές ιαπωνικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τη Γιανγκόν στη Βιρμανία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δει κάνεις αυτά τα δυο τετράγωνα μεταξύ Δια/Κρόνου/Ουρανού– Το τετράγωνο Δία -Ουρανού στις 17 Ιανουαρίου 2021, μεταξύ Υδροχόου και στις 6 ° 43 ‘ γνωστό ως η Μεγάλη Αφύπνιση, ο Ουρανός συμβολίζει τις ανακαλύψεις, θαυματουργές εφευρέσεις και ξαφνικές επαναστατικές αλλαγές. Υπάρχει μια εθελοντική ανάγκη για ελευθερία και αυτονομία που δεν είναι πολλά υποσχόμενη. Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει την ίδια τη Γη, τον πλανήτη στον οποίο ζούμε και που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε: τη γη, τους πρακτικούς πόρους (χρήματα) και τα υλικά αγαθά. Με τον Ουρανό τα θέματα που συνδέονται με τον Ταύρο μπορούν να αναταραχθούν σε μεγάλο βαθμό. Ο συνδυασμός Δία/ Ουρανού μας λέει ότι υπάρχει ελπίδα. Ο Ebertin το ονομάζει σαν το «ευχαριστώ στον Θεό! ». Λέει ότι μπορεί να υπάρξουν «τυχερές στροφές στη ζωή, μια ξαφνική αλλαγή του πεπρωμένου, ξαφνική αναγνώριση, μια επιτυχημένη κερδοσκοπία». Η συνοδος Άρη-Ουρανού, είναι προσανατολισμένη στη δράση και μερικές φορές εκρηκτική. Ο Άρης επίσης τετραγωνίζει τον Δία (από στις 22 Ιανουαρίου), το οποίο μπορεί να σημαίνει μάχη για κάποιο σκοπό, σαν αυτό που γίνεται τώρα.

Οι επαφές του Άρη, Δία και Ουρανού μπορεί να το περιγράψουν σαν μια μεγάλη μάχη των ανθρώπων για την ελευθερία, για τις πεποιθήσεις τους ή να αναλάβουν δράση, οπότε μπορεί επίσης να υπάρξουν προοδευτικές κοινωνικές αλλαγές που επιφέρουν μια δικαιότερη, πιο ελεύθερη κοινωνία και σ αυτό όλοι θα πρέπει να συμβάλλουν. Ο Άρης στον Ταύρο σε πτώση μπορεί να είναι όμως ένας «βρώμικος παίκτης-μαχητής», και να κλωτσάει ακόμα και όταν ο αντίπαλος είναι ήδη κάτω στο  έδαφος. Μπορεί να δούμε προ-διαμαρτυρίες δοκιμές στους δρόμους, όπως όντως και συμβαίνει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Αν και ο Άρης συμβολίζει τους ιούς αυτός ο συνδυασμός πλανητών συνδέεται με την εξασθένιση του ιδίου του ιού. Μπορεί να υποδηλώνει έναν ήδη πολύ εξασθενημένο ιό. Είναι πιθανό να βρεθεί ένα εμβόλιο-φάρμακο κατά του COVID-19 αυτή τη στιγμή ή και να αρχίσουμε να βλέπουμε μια χαλάρωση του φόβου που είναι σημαντικό.

Η Πανσέληνος στις 26 Απριλίου στις 7 ° του Σκορπιού στη συνέχεια πιθανότατα θα σηματοδοτήσει κάτι σημαντικό. Εάν υπήρξε δοκιμή εμβολίου, η αποτελεσματικότητά του θα είναι εμφανής ή μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστικά εμβόλια διαφορετικής αποτελεσματικότητας. Στις 22 Ιουνίου, την ημέρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την επόμενη φορα, ο Άρης στους 6-7 ° του Λέοντα θα βρίσκεται μεσα σε ένα ταυ-τετράγωνο που θα περιέχει το τετράγωνο Δία-Ουρανού. Στις 9 Νοεμβρίου, τόσο ο Άρης όσο και ο Ερμής θα φτάσουν στον Σκορπιό στις 6 ° 43 και θα σχηματίσουν ένα άλλο τετράγωνο. Εάν ένα εμβόλιο είναι διαθέσιμο, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες (το κοινό που αμφισβητεί την ασφάλειά του), το θέμα διανομής και τις αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο προτεραιότητας των ατόμων που το λαμβάνουν. Υπάρχει επίσης ένα ερώτημα για το ποιος θα πληρώσει για θεραπεία.

Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού συνήθως υποδηλώνει ένταση – υπάρχει μια προοδευτική ώθηση για αλλαγή που περιορίζεται από μια ισχυρή προσπάθεια διατήρησης του status quo. Επιπλέον, σχετίζεται με επαναστάσεις και εξεγέρσεις, καθώς δύο αντίθετες πλευρές με ασυμβίβαστες ανάγκες αντιμετωπίζονται. Αυτή η ένταση συνδυάζεται με σταθερά ζώδια που είναι ανυπόφορα κολλημένα στις θέσεις και απόψεις τους. Ωστόσο, μια τέτοια οψη μπορεί επίσης να αναγγείλει μια γρήγορη και εντελώς ξαφνική αλλαγή σε ανύποπτο χρόνο. Ειδικά με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να υπάρξει γρήγορη οικονομική συρρίκνωση, η οποία σε αυτό το σημείο φαίνεται αναπόφευκτη και μάλλον στημένη και καλώς προγραμματισμένη.

Πρώτα πήραμε μια γεύση από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού όταν ο Κρόνος εισήλθε στον Υδροχόο από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2020. Σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Ρωσία μέχρι την Κίνα, και τις ΗΠΑ, είμαστε μάρτυρες της μιας απόπειρας αυταρχικής διατήρησης πολιτικού καθεστώτος. Στις ΗΠΑ, εκφράστηκε στις διαμαρτυρίες του Black Lives Matter που πυροδοτήθηκαν μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις 25 Μαΐου 2020. Οι μάζες διαμαρτυρήθηκαν για αλλαγή, την οποία η κυβέρνηση και οι δυνάμεις αντιτίθενται.

Από τις 28 Μαΐου 2020, η Κίνα κατέστειλε τους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ. Ομοίως, κοντά στα τέλη Ιουλίου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποίησε ομοσπονδιακούς πράκτορες ως στρατό κατοχής στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία, στις 3 Ιουλίου 2020, εγκρίθηκε συντριπτικά η τροποποίηση που θα επιτρέψει στον Βλαντιμίρ Πούτιν να παραμείνει στη θέση του μέχρι το 2036, εάν κερδίσει τις επόμενες δύο προεδρικές εκλογές.

Ομοίως, το lockdown (Κρόνος) ένα άλλο χαρακτηριστικό της προηγουμένης συνόδου. Στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πίεζε τους ανθρώπους να «απελευθερωθούν» (Ουρανός) ήδη από τις 23 Μαρτίου 2020. Ήθελε να επιστρέψουν οι άνθρωποι στη δουλειά μέχρι το Πάσχα στις 12 Απριλίου 2020. Πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε ένα νέο lockdown και τελικά την επανέναρξη της ελευθερίας (τι θα λέγατε να ονομάσουμε την μεγάλη ευθυγράμμιση στον Υδροχόο ως ένα FREEDOM RESET που θα κάνει την ΝΤΠ να ανατριχιάσει!) μεσα στον χειμώνα του 2021. Τι περιέχουν τα επόμενα τετράγωνα; Λόγω της ανάδρομης κίνησης τους, ο Κρόνος και ο Ουρανός θα σχηματίσουν τρία τετράγωνα. Συνήθως, το πρώτο τετράγωνο θέτει ένα θέμα στην προσοχή μας, το δεύτερο τετράγωνο δίνει χώρο για ελιγμούς και αλλαγές, και το τρίτο τετράγωνο, το θέμα μετατοπίζεται.

Το πρώτο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού τελειοποιείται στις 17 Φεβρουαρίου 2021, στις 7 ° 13 ‘Υδροχόου-Ταύρου. Δεδομένου ότι η Σελήνη συμβολίζει τον λαό γενικά, και ειδικά τα συναισθήματα, φαίνεται ότι όλοι μας παγιδευόμαστε μεσα σε αυτό το τετράγωνο. Βρισκόμαστε στο πλευρό του Ουρανού, με την ελευθερία και την ηρεμία. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να έχει και αυτός τις ίδιες αξίες, αλλά εντός ορίων και περιορισμών. Οι άνθρωποι δεν είναι πιθανό να βιώσουν την έκταση της αλλαγής που επιθυμούν, ιδίως όσον αφορά την οικονομική δικαιοσύνη. Ο εξουθενωμένος Άρης στον Ταύρο θα τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Η εξάπλωση του ιού μπορεί να ελεγχθεί. Μπορεί να υπάρχει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να μετασχηματιστεί η οικονομία, ένας Ηράκλειος αγώνας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αλλα βέβαια αυτό αφορά ίσως και την αρπαγή της εξουσίας. Εν πάση περιπτώσει, δεδομένου και του εξάγωνου Άρη/Ποσειδώνα, η εξαπάτηση θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται όπως και γενικότερα η όλη σκοτεινή και απογοητευτική πραγματικότητα γύρω από αυτό (τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω).                      

Τα πλησιέστερα μεσοδιαστήματα στις 17 Φεβρουαρίου – Κρόνου – Ουρανού αναμιγνύονται: Φαίνεται ότι εξακολουθούμε να είμαστε σε lockdown. Δίας = Αφροδίτη / Κρόνος: «η προτίμηση για μοναξιά, ευτυχία στη μοναξιά».

Ήλιος = Κρόνος / Ποσειδώνας (το ζεύγος ασθένειας) που δίνει «φυσική αντίδραση ή ασθένεια, έλλειψη ζωτικότητας, τάση για ασθένεια, κούραση».

Ερμής = Ήλιος / Πλούτωνας: «η αναζήτηση ποικιλίας και αλλαγής, η επιθυμία να κάνουμε αλλαγές, ένας τυχερός χωρισμός, ένα ταξίδι».

Ερμής = Δίας / Κρόνος: «επίδοξη πνευματική υπεροχή, σύνεση, οργάνωση, συνείδηση στόχου, νευρική κρίση»

Αυτά τα μεσοδιαστήματα δείχνουν ότι ενώ η ιστορια με την πανδημία συνεχίζεται, μπορεί να υπάρχει μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία ή εμβόλιο στον ορίζοντα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡEΣ

Deneb Algedi είναι το ιδιαίτερο όνομα του φωτεινότερου αστέρα στον αστερισμό Αιγόκερω, του δ (δέλτα) Αιγόκερω. Το σταθερό αστέρι Deneb Algedi είναι φύσεως Κρόνου και Δία (αξιοπρεπές, ευσεβές, συντηρητικό, απληστία, συγκρατημένο). Λέγεται ότι προκαλεί ευεργεσία και καταστροφικότητα, θλίψη και ευτυχία, και ζωή και θάνατο. Η εικόνα του είναι μια αρσενική κατσίκα ή ο θυμωμένος άνθρωπος. Δίνει ευημερία και αυξάνει την οργή.

Ο Deneb Algedi υποτίθεται ότι απεικονίζει την ευτυχία και τη ζωή. Ο Deneb Algedi κυβερνά τα αιμοφόρα αγγεία και τις νευρικές συνδέσεις που περιβάλλουν τους σπονδύλους στο ανθρώπινο σώμα. Θα συνδεθεί με την δικαιοσύνη και την προστασία, αν και θα είναι σκέτη πανωλεθρία για αυτούς που είναι αναμιγμένοι σε εγκληματικές δραστηριότητες είτε σε κοσμικό είτε σε προσωπικό επίπεδο

Με τον Ήλιο: Απώλεια μέσω ψεύτικων φίλων, υψηλή θέση αλλά τελική ντροπή και καταστροφή, απώλεια χρημάτων ή περιουσίας, ασθένεια, ανησυχία για τα παιδιά. Πρόκειται για άτομα που επιθυμούν να παραμείνουν ανεξάρτητα και ελεύθερα. Ο Ήλιος δείχνει μια ακραία κατάσταση, προκαλεί προβλήματα και δυσκολίες στις σχέσεις. Οι άνθρωποι γίνονται υπερβολικά κτητικοί σε μια στενή σχέση, έτσι ώστε και οι δύο να αισθάνονται ότι απειλείται η ανεξαρτησία τους.

Με τη Σελήνη: Μεγάλες δυσκολίες σε όλα, επιτυχία μετά την υποτροπή του ασθενούς αλλά τελική απώλεια θέσης.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 7 ΣΠΑΘΙΑ

Επινοητικότητα, Λογική, Μπροστά στην Αποτυχία, Προσαρμοστικότητα, Ευελιξία, Σχεδιασμός & Προγραμματισμός, Στρατηγικές, Παιχνίδια με τον Νου (Mind Games), η Τακτική, Τολμηρή Συμπεριφορά, Κίνδυνος, Θάρρος, Ρισκάρω, Κίνδυνος, Βασιζόμενοι στην εξυπνάδα σας, Νέες Προσεγγίσεις, Νικήστε τον Εχθρό το δικό του παιχνίδι, τρέχοντας μακριά, διαφυγή, ξεφεύγω από κάτι, δεν ψάχνετε πού πηγαίνετε, ο Μοναχικός Λύκος, αναλαμβάνοντας δράση μόνος, ενεργώντας χωρίς συνείδηση, πονηρός, ύπουλος, μυστικός, βασίζομαι στον εαυτό μου απιστία, ύπουλος, κλοπή, απάτη, ψέματα, εχθρός στο στρατόπεδο, κατάσκοπος, ο στρατός. Παιχνίδια μυαλού παίζονται συνεχώς στην αίθουσα δικαστηρίων. Τα 7 Σπαθιά εμφανίζονται συχνά όταν πρέπει να κάνετε κάτι που απαιτεί να είστε γενναίοι και θαρραλέοι. Φέρνει μαζί του το μήνυμα « μην τα παρατάς».

Τα 7 Σπαθιά φέρουν συχνά το μήνυμα «γνωρίστε τους φίλους σας, αλλά να γνωρίζετε τους εχθρούς σας ακόμα καλύτερα» ή «κρατήστε τους φίλους σας κοντά και τους εχθρούς σας ακόμη πιο κοντά».

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ερμής/Πλούτωνας/Κρόνος -δυσάρεστες επιθέσεις αλλα και το ξεσκέπασμα μιας απατεωνιάς η ψέματος, εριστικότητα, περιορισμός ελευθέριας του λόγου, η χειραγώγηση.

Αφροδίτη/Δίας– αυτός που συμπεριφέρεται σαν ηθοποιός, το τέλος ενός ψέματος , μια επιτυχία μεσα στις δυσκολίες.

Πωσειδωνας/Πλούτωνας /Σελήνη/Ηλιος– περίεργες ευαισθησίες, από εξωτερικές επιρροές, περίεργες ασθένειες, σαν αποτέλεσμα υπερβολικών καταχρήσεων από αλκοόλ, νικοτίνη η φαρμάκων, παράξενες ψυχικές εμπειρίες.

Ωροσκόπος/MC/Ερμής – μια συνεργασία η ανακάλυψη στον επιστημονικό τομέα.

Άρης/Ωροσκόπο/Πλούτωνας– βία, ένα ατύχημα, η επιθυμία για εξουσία, φασαρίες.

Ερμής/Άρης/Ωροσκόπος– ανακατωσούρες, φασαρίες, τρικυμιώδεις ενέργειες, ξαφνικές δυσάρεστες καταστάσεις

Κρόνος/Πλούτωνας/Ωροσκόπος -δυσβάσταχτες συνθήκες, σκληρές συνθήκες, στέρηση

Ουρανός/Πωσειδωνας/Ωροσκόπος– δυσάρεστες εμπειρίες, απογοήτευση από ψευτιά

Δίας/Πωσειδωνας/Ερμής/ Αφροδίτη/MC– αποκάλυψη ενός ψέματος η εξαπάτησης σχετικά με κυβέρνηση

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Άρης πλησιάζει τον ωροσκόπο της χώρας μας όλο και περισσότερο και ειδικά κατά το τέλος του μηνα είναι πιθανό να έχουμε έναν μεγάλο σεισμό γύρω από τις 21-22/2/2021, όμως με την αντίθεση Δια/Αφροδίτης/Κρόνου περιμένω οι περιορισμοί και τα lockdown να συνεχίσουν δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία και επιπλέον οικονομικής φύσεως που ήδη υπάρχουν. Ο Άρης ωστόσο πάνω στον ωροσκόπο του Ελληνικού χάρτη ίσως σε λίγες ημέρες να εκδηλωθεί ως οργή του Ελληνικού λαού που θα στρέφετε εναντίον όλων, με φόντο την οικονομία. «Κορώνο-χάος»! Αγωγές κατά του Κράτους από τις επιχειρήσεις, έρχεται «καταιγίδα. Η εστίαση υποφέρει και η οικονομική ζημιά είναι ανυπολόγιστη. Σε λίγο όμως αυτό θα αφορά και τους δημοσίους υπάλληλους, τις υπηρεσιες, και συστημα υγειας του κράτους που θα απειληθούν ευθέως.

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει ξαφνικές ραγδαίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις που θα οδηγησουν σε εκλογες. Η Σελήνη τετραγωνίζει την Παλλάς Αθήνα που δείχνει εκνευρισμό, Δυσφορία, Εμπόδια και κατάθλιψη. Η Αφροδίτη δίπλα στον Κρόνο, προσπαθει να της στερήσει τα όποια δικαιώματα, ομως την στηριζει ο Δίας. Τις επόμενες μέρες, θα δούμε περισσότερη σκληρή συμπεριφορά από την εξουσία, πιο αυστηρή στέρηση ελευθεριών, και  μεγαλύτερη σκληρότητα και ποινές. Ο παραλογισμός, εκφοβισμός και η ανισορροπία δεν θα έχουν τελειωμό, όλα θα χειροτερευουν.  Οι απαγορεύσεις σχετικά με την Εστίαση θα συνεχιστούν. Η ιδια η εξουσία θα προβεί σε παρανοϊκές ενέργειες προκειμένου να επιβιώσει. Είναι ιδιαίτερα πολύ σοβαρό το ζήτημα.

Το Φως, όμως να θυμάστε είναι εδώ, και στο τέλος νικά το σκοτάδι, αλλά δεν έρχεται μόνο του. Το φέρνουν οι άνθρωποι. «συν Αθηνά και χείρα κίνει».Και όσο οι άνθρωποι περιμένουν το φως από τους θεούς, αυτό θα παραμένει κρυμμένο, και εμείς θα βυθιζομαστε στα σκοτάδια της άγνοιας και του φόβου ολο και περισσότερο.Οι Θεοι απλα θα μας στηριξουν, η ευνοια τους υπάρχει, ειναι εδω.

Τα προβλήματα παραμένουν σε εγρήγορση. Κρίσιμες καταστάσεις. Ασθένεια. Η συνοδος Κρόνου/Ουρανού, το εξάγωνο Κρόνου/Πλουτωνα, τρίγωνο Ουρανού/Δια, είναι δείκτες αναπάντεχων γεγονότων και προκλήσεων, οπου πολλά εξελίσσονται με σιωπηλό τρόπο στο παρασκήνιο, έρχονται σκάνδαλα σεξουαλικής φύσεως και παραιτήσεις και λόγω παιδοφιλικων σκανδάλων που θα ταράξουν την πολιτική ζωή της χώρας. Οι αγωγές από τον καλλιτεχνικό κόσμο συνεχίζουν και δεν μένουν εκεί, μαζί με αυτό η Ελληνική κοινωνία και ειδικά η γυναίκα με φόντο την κακοποίηση της, θα εκραγεί ολόκληρη! Μεσα όμως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την όλη κατάσταση με κάθε κόστος. (όμως το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη επιπλεον θα μπορούσε να παίξει ρόλο άκρως διασπαστικό όσο αφορά πολιτικά κόμματα και συνεργασίες προς το τέλος του μήνα). Η μοναδικη αντιθεση Αφροδιτης/Κρόνου στις 13/2 ισως πυροδοτησει οικονομικα προβληματα,ομως προς το παρον μενει εκει, αλλα εχει αμεση σχεση με την πολιτικη. Δημιουργει απόσταση από τους άλλους, αναμεσα στις οικογένειες, κανει διακρίσεις. Περιλαμβανει σοβαρά ή παραδοσιακά κοινωνικά θέματα.

Το τρίγωνο Δια/Ουρανού είναι δείκτης θετικότερων προσδοκιών, για σωστές μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση δημόσιων θεσμών, ίσως να συνδεθεί με το χρέος που εκτινάσσεται, συμβολίζει το γεγονός ότι θα πρέπει να αντιληφθούμε τα πράγματα διαφορετικά και να δούμε πιο μακριά, συμβολίζει την γνώση, την επιτυχία και γενικότερα μια τυχερή στροφή των πραγμάτων για την Ελλάδα. Αυτό ίσως να συνδέεται με μια ευκαιρία που θα πρέπει να αρπάξουμε η ειναι πιθανό να αρχίσουν να στρέφονται τα πράγματα προς το μέρος μας όσο αφορά τις εξελίξεις σε διπλωματικό επίπεδο και να συνδεθεί με τις νομικές υποθέσεις της χώρας. Ένα είναι σίγουρο, με την ευθυγράμμιση αυτή και το τρίγωνο Δια/Ουρανού μάλλον για πλήρης ανυπακοή μου μοιάζει, διότι η επιθυμία για θετική αλλαγή και ελευθέρια είναι μεγάλη.Παντως οι θεοι θα μας ευνοησουν, εμεις τι θα κανουμε, ειναι το προβλημα.

Η νέα σελήνη θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές στην πολιτική ζωή της χώρας και σε βάθος χρόνου. Η Ελλάδα θα βιώσει την σύνοδο ακριβείας μεταξύ Κρόνου/Ουρανού στον Υδροχόο, που πάντα σχετίζεται με αστάθεια και συνταγματικές αλλαγές αλλα και με μια σκληρή μορφή δικτατορίας όπως αυτή του κοροναϊού. Αυτός ο κύκλος ασχολείται με την κατάρρευση των υφιστάμενων δομών, ιδίως εθνικών και κυβερνητικών, και την αποκατάστασή τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Κρόνος/Ουρανός εκτροχιάζει και να αποκεντρώνει την κοινωνία. Φημίζεται για περιόδους οικονομικής κρίσης καθώς επίσης και για πνευματικές και επιστημονικές εξελίξεις. Η σύνοδος είναι ιδιαίτερα δυνατή, βίαιη και δεν υπάρχει υπομονή καθώς πάντα συνδέεται με δυσάρεστες εντάσεις και περιορισμούς, την δυσκαμψία και την σκληρότητα της κυβέρνησης. Συνδέεται με περιορισμούς η με την φύση της κυβέρνησης που είναι υπερβολικά περιοριστική χωρίς λόγο,διοτι υπαρχουν εναλλακτικές. Μας θυμίζει τα όρια, τις ευθύνες αλλα  και τις δεσμεύσεις τις. Ο Κρόνος αποκαλύπτει περιορισμούς, φόβους και αίσθημα ευθύνης που έχουν οι κυβερνήσεις.

Όλοι αυτοί οι άξονες, αυτη η δυνατη ευθυγραμμιση στον Υδροχόο, θα μπορούσε ταυτόχρονα να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αντιδράσει τελειως αυθορμητα και ξαφνικά, να επαναστατήσει αλλα και να διχαστεί για άλλη μια φορα. Όμως οι διελεύσεις αυτές θα μπορούσαν σύμφωνα με τις εξελίξεις του σύγχρονου κόσμου να αποτελέσει η Ελλάδα και το τέλειο πείραμα! Ομως πιστευω οτι αυτη τη φορα η Ελληνικη κυβερνηση θα λαβει ενα ηχηρο μηνυμα αντιστασης εναντια σε ενα σκληρο lockdown, οπου ο πρωταγωνιστες θα ειναι το συστημα υγειας- οι λοιμοξιολογοι, η εστιαση, οι νεοι, ο καλλιτεχνικος κοσμος και οι υπηρεσιες της. Ειδαλλως θα δοκιμαστει πολυ σκληρα.Η ευθυγραμμιση φυλαει εκπληξεις για το ελληνικο πολιτικο συστημα που δεν φανταζετε!

Κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα, η οψη της συνόδου πραγματοποιήθηκε κατά το 1942 και το 1988. Είναι ένας κύκλος με επιρροή μέχρι το 2032, χρονια σημαντικά για την χωρα μας. Πάμε λίγο πίσω στην ιστορία, να δούμε, εν συντομία, την επιρροή της συνόδου αλλα πιο σημαντικο την αντίθεση Δια/Κρόνου στους άξονες Υδροχόου/Λέοντα, τα τελευταία 200 χρονια, από την ίδρυση της, έχουμε τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897, ένας πόλεμος που έγινε μεταξύ του Βασιλείου της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Η συνοδος συνδέεται καταρχάς με τα εξής:

  • δίνει μια μορφή στο πολιτικό σύστημα, μια πραγματική έκφραση στις εκκεντρικές, μη συμβατικές ιδέες που προέρχονται από τον Ουρανό.
  • δημιουργεί κρίση για να δείξει τις αδυναμίες του τρέχοντος συστήματος, να επισημάνει τα παλιά, ξεπερασμένα στοιχεία που πρέπει να αλλάξουν
  • αλλαγές στην οργανωτική δομή, στην οργανωτική διαδικασία ή στον τρόπο διαχείρισης ενός συστήματος
  • δημιουργεί ένα κοινωνικό, πολιτικό όραμα που θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό, πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα όχι πολύ συμβατικό ·
  • αφορά τις επαναστάσεις, τις διαμαρτυρίες με σκοπό να αλλάξει την καθιερωμένη τάξη, το σύστημα στο οποίο ο κόσμος / οι χώρες οργανώνονται / οδηγούνται, για να αλλάξουν τα κυρίαρχα κράτη ·
  • αναταραχές, αναστατώσεις
  • οι κύκλοι δείχνουν πώς διαφορετικές χώρες προσπάθησαν να επιβάλουν τη βασιλεία τους, πώς εγκαθίστανται αυταρχικά καθεστώτα, κυριαρχούν φιλοδοξίες, ιμπεριαλισμός, ολοκληρωτικά καθεστώτα ·

Ελλάδα Αντίθεση Δια/Κρόνου και Συνοδος Ουρανού/Κρόνου στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟΥ

1831 -δολοφονία Καποδίστρια. Δολοφονήθηκε από τους πολιτικούς του αντιπάλους το 1831, και η χώρα βυθίστηκε σε εμφύλιο πόλεμο. Τον διαδέχθηκε ο αδελφός του Αυγουστίνος, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από έξι μήνες. Για άλλη μια φορά οι τρεις «Προστάτιδες Δυνάμεις» (Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία και Ρωσία) παρενέβησαν, κηρύσσοντας την Ελλάδα βασίλειο στη Διάσκεψη του Λονδίνου του 1832, με τον Βαυαρό πρίγκιπα Όθωνα των Βίττελσμπαχ ως βασιλιά.

1843 -Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου περιγράφονται τα γεγονότα του 1843, τα οποία κατέληξαν στην παραχώρηση συντάγματος από τον Όθωνα και στη μετάβαση της Ελληνικής πολιτείας από την απόλυτη μοναρχία στη συνταγματική μοναρχία.

1855– Η κυβέρνηση Δημητρίου Βούλγαρη (Σεπτέμβριος 1855 – Νοέμβριος 1857) ανέλαβε την εξουσία στις 22 Σεπτεμβρίου του 1855, ύστερα από την παραίτηση σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου της προηγούμενης κυβέρνησης Μαυροκορδάτου, λόγω διαφωνιών με τον βασιλιά Όθωνα. Ο βασιλιάς τότε, κατέφυγε κατ’ αρχήν στον πρεσβευτή της Ελλάδος στο Λονδίνο, Σπυρίδωνα Τρικούπη, για να σχηματίσει κυβέρνηση, και μετά την άρνηση του τελευταίου, διόρισε τον Δημήτριο Βούλγαρη.

1867– Η Επανάσταση των Μακεδόνων το 1867, είχε ως σκοπό την αντίσταση στην αυθαιρεσία των τοπικών Οθωμανών δυναστών, την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Μακεδονικού Ελληνισμού στην περιοχή, καθώς επίσης και την έμμεση παροχή βοήθειας προς την ήδη επαναστατημένη Κρήτη. Η επανάσταση έλαβε χώρα κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και κορυφώθηκε με την απελευθέρωση του Μοριχόβου και την ανακήρυξή του σε «Ελεύθερη Ελλάδα».

1879– Η νομισματική κρίση στην Ελλάδα το 1879 ήταν αποτέλεσμα εγχώριων συνθηκών και επηρέασε άμεσα την οικονομία της χώρας. Σαν συνέπειά της είχε την επιδείνωση του επιπέδου διαβίωσης των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων του πληθυσμού και την κοινωνική αναταραχή με το ξέσπασμα απεργιών, κάτι που επέφερε και πολιτική αστάθεια. Οι συναλλαγές στην Ελλάδα εκείνη την εποχή διεξάγονταν κυρίως με ξένο νόμισμα (τουρκική λίρα, ρωσικό ρούβλι), ενώ η δραχμή, όπου χρησιμοποιούνταν, είχε υπερτιμηθεί κατά 18% («αγοραία διατίμηση»). Ωστόσο οι Τράπεζες και το επίσημο κράτος αγνοούσαν την υπερτίμηση και λειτουργούσαν βάσει της πραγματικής (εμπορικής) αξίας των νομισμάτων («βασιλική διατίμηση») κάτι που προκαλούσε μια διαφορά της τάξης του 2% με 5%. Το Φεβρουάριο του 1879 επήλθε υποτίμηση στην αγοραία αξία των ξένων νομισμάτων που έφτασε στο 27%, υποβιβάζοντας στο ίδιο ποσοστό το αντίκρυσμα των ημερομισθίων, ενώ στον αντίποδα η αγορά εξακολουθούσε να κινείται με βάση την πραγματική αξία του χρήματος. Η αγοραστική ισχύς του μέσου πληθυσμού μειώθηκε έτσι, σε ποσοστό που πλησίασε το 50%[3].

1891– Τα αντισημιτικά επεισόδια του 1891

1902– Ισχυρός σεισμός, εντάσεως 9 βαθμών της κλίμακας Μερκάλι, σημειώνεται στις 14:56 με επίκεντρο την Άσηρο Θεσσαλονίκης. Οκτώ άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και προκαλούνται εκτεταμένες υλικές ζημίες. Η δόνηση γίνεται αισθητή από την Αθήνα μέχρι τη Σόφια.

Μεγάλη πυρκαγιά ξεσπά στο κέντρο της Αθήνας. Αποτεφρώνονται τρία σπίτια και οκτώ καταστήματα. Η φωτιά ξεκίνησε από το παντοπωλείο Θανόπουλου, επί της οδού Αιόλου. Αρχίζει στην Αθήνα η λήψη μέτρων εναντίον της χολέρας. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος εκλέγεται ο Μητροπολίτης Σπάρτης Θεόκλητος (Μινόπουλος).

Εθνικές εκλογές διεξάγονται στην Ελλάδα. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, του Θεόδωρου Δηλιγιάννη και του Γεώργιου Θεοτόκη, εκλέγουν από 102 βουλευτές, γεγονός που οδηγεί σε κυβερνητική αστάθεια. Οι συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο κομμάτων καταλήγουν σε σοβαρά επεισόδια με πολλούς τραυματίες, που θα μείνουν στην ιστορία ως Σανιδικά.

1914 – Η Ελλάδα εισέρχεται στον Α παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Εθνικός Διχασμός (1915-1917) ήταν σειρά από εμφύλιες διαμάχες με ζητούμενο τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (1914-1918), οι οποίες διαίρεσαν (και γεωγραφικά) τη χώρα σε δύο αντίπαλες παρατάξεις που αντικατόπτριζαν τους αντιμαχόμενους συνασπισμούς του Πολέμου, και την οδήγησαν στο πλευρό της Τριπλής Συνεννόησης (Αντάντ), το 1917, σε κατάσταση μειωμένης εθνικής κυριαρχίας (αρμοστεία), με την ενότητα του έθνους (και για πρώτη φορά του στρατού) διασπασμένη για τα επόμενα 20 χρόνια.

1926– Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο την Σπάρτη, γίνεται αισθητός στην Πελοπόννησο, Αθήνα, Κυκλάδες, Επτάνησα και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Διεξάγονται βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις πρώτες εκλογές με αναλογικό εκλογικό σύστημα.

1938– Το Κίνημα της 28ης Ιουλίου 1938 ή Κίνημα των Χανίων ήταν ένα πολύ μικρής διάρκειας κίνημα που εκδηλώθηκε στην Ελλάδα με επίκεντρο τα Χανιά της Κρήτης την περίοδο της Δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά, στις 28 Ιουλίου του 1938. Λόγω κακής οργάνωσης, το κίνημα κατέρρευσε εντός μερικών ωρών από το δικτατορικό καθεστώς. Στο κίνημα αυτό συμμετείχαν πολλοί κυρίως Κρητικοί πολιτευτές του κόμματος του Βενιζέλου που είχαν ως στόχο την ανατροπή του καθεστώτος του Ι. Μεταξά.

1950 – 1974 μεταπολεμική ανασυγκρότηση της Ελλάδος- Μετά το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου η Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ωστόσο, σταδιακά άρχισε και πάλι να προοδεύει. Το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου έφερε την Ελλάδα αντιμέτωπη με σοβαρά πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, που επιβράδυναν την ανασυγκρότησή της. Η χώρα είχε ερειπωθεί, χιλιάδες άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους ενώ τα πάθη, που είχε δημιουργήσει ο Εμφύλιος, δεν είχαν ακόμα ξεπεραστεί. Ταυτόχρονα, οι κακές σχέσεις της χώρας με τους βόρειους γείτονές της, την Αλβανία, τη Γιουγκοσλαβία και τη Βουλγαρία, μεγάλωναν την αβεβαιότητα για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Για να προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα και να προσεγγίσει τη Δύση, η Ελλάδα εντάχθηκε στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο (ΝΑΤΟ). Ο όρος (σύγχρονο) Ελληνικό οικονομικό θαύμα έχει χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την εντυπωσιακό ρυθμό οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της Ελλάδας από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 ως τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

1962- Η (4η) κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή (Νοέμβριος 1961 – Ιούνιος 1963) σχηματίστηκε μετά τις Βουλευτικές εκλογές της 29ης Οκτωβρίου 1961 και αφού η ΕΡΕ αναδείχτηκε νικήτρια στις εκλογές που ωστόσο έμειναν στην ιστορία ως εκλογές βίας και νοθείας αφού σύμφωνα με την ρήση της εποχής ψήφισαν ακόμα και τα δέντρα. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και την ημέρα των εκλογών σημειώθηκαν πρωτοφανή επεισόδια εις βάρος των ψηφοφόρων των κομμάτων του Κέντρου και της ΕΔΑ, τέτοιας έκτασης που σύμφωνα με τον αρχηγό της «Ένωσις Κέντρου», Γεώργιο Παπανδρέου, έφτασαν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Μάλιστα για να τονίσει το μέγεθος της νοθείας ο Παπανδρέου σε μια χιουριστική αποστροφή του λόγου του, είπε :«Στην αρχαία Αθήνα υπήρχε βωμός τω αγνώστω Θεώ. Προτείνω εις την ΕΡΕ να αναγείρει βωμόν τω αγνώστω εκλογέα»

1974-πτωση της Χούντας- Κυβέρνηση Καραμανλή- Εποχή Μεταπολίτευσης

1985– Οι βουλευτικές εκλογές του 1985 έγιναν στις 2 Ιουνίου. Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με πρόεδρο τον Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε ξανά τις εκλογές, και με ποσοστό 45,82% εξασφάλισε 161 έδρες, συνεχίζοντας έτσι να κυβερνά (από το 1981). Η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 40,85% εξασφάλισε 126 έδρες. Από τον Σεπτέμβριο του 1984, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που είχε διαδεχθεί τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Ο Αβέρωφ είχε παραιτηθεί επίσημα για λόγους υγείας, αλλά είχε ήδη στο ενεργητικό του δύο διαδοχικές ήττες από τον Ανδρέα Παπανδρέου στις δημοτικές εκλογές του 1982 και στις ευρωεκλογές του 1984, και δεχόταν πιέσεις να αποχωρήσει. Οι εκλογές αυτές διεξήχθησαν σε κλίμα έντονης πολιτικής πόλωσης, με το φαινόμενο των «πράσινων και γαλάζιων καφενείων» να βρίσκεται στην κορύφωσή του.

1997- Παρήλθαν είκοσι χρόνια, ακριβώς… «Athens», εκστόμισε ο Σάμαρανκ και το γλέντι άρχισε. Νόμιζες, μάλιστα, ότι άρχιζαν ήδη και κάποια αγωνίσματα. Ότι ο Ανδρέας Φούρας, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και οι λοιποί «σταυροφόροι» της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 λάνσαραν το άθλημα «ταχύ τίναγμα εκ του καθίσματος, μετά επινικίων κραυγών». Μαζί τους τινάχτηκε προς τα πάνω, τρισευτυχισμένο, το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν υποψιαζόταν πόσα – και πόσο αιχμηρά- παλούκια περίμεναν στην προσγείωση. Ήταν σαν σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, το 1997.

2009– Η ελληνική οικονομική κρίση ή αλλιώς ελληνική κρίση χρέους, ήταν η αδυναμία του Ελληνικού δημοσίου να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια από τις διεθνείς αγορές, που αυτό είχε ως συνέπεια την αδυναμία του να σταθεί αντάξιο στις υποχρεώσεις του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία στο να αποπληρώσει το χρέος του, όπως τα ομόλογα που έληγαν στις αρχές του 2010, με το έλλειμμα του προϋπολογισμού να έχει ανέλθει στο -15.4%. Η κρίση είχε και κοινωνικές επιπτώσεις με την ανεργία, τις τιμές και τη φτώχεια να αυξάνονται, εν αντιθέσει με το βιωτικό επίπεδο και τα εισοδήματα που μειώθηκαν. Ο συνδυασμός των προαναφερθέντων προκάλεσε ένα κύμα μετανάστευσης, συνολικά 610.037 Έλληνες έφυγαν μέσα σε επτά χρόνια, κοινωνικές αναταραχές και αλλαγές στον τρόπο ζωής των Ελλήνων.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ -ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Σύνταγμα Ελλάδος 1844- Το πρώτο σύνταγμα του Βασιλείου της Ελλάδος ήταν το Ελληνικό Σύνταγμα του 1844.

1845– Η διοικητική διαίρεση του 1845 της Ελλάδας όρισε 10 νομούς, διαιρεμένους σε 49 επαρχίες και σε δήμους. Η διαίρεση αυτή ορίστηκε με το νόμο ΚΕ’ στις 8 Δεκεμβρίου 1845 από την Κυβέρνηση Κωλέττη του 1844.

1903– Ο βασιλιάς έδωσε, μετά την παραίτηση Θεοτόκη, έδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Δημήτριο Ράλλη, αρχηγό του τέταρτου κόμματος της Βουλής σύμφωνα με τις εκλογές του 1902. Στην κυβέρνηση που σχημάτισε συμμετείχαν και στελέχη του κόμματος του Δηλιγιάννη. Καθόλο το διάστημα παραμονής του στην κυβέρνηση η Βουλή παρέμεινε κλειστή λόγω θέρους ενώ ο ίδιος παρέτεινε την αναστολή των εργασιών του κοινοβουλίου επιχειρώντας παράλληλα να διαλύσει το κόμμα του Δηλιγιάννη.

Αν και ο ίδιος επιχείρησε να πείσει τον Βασιλιά να διαλύσει την βουλή και να προκηρύξει εκλογές, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν και η βουλή ξεκίνησε την λειτουργία της.

Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του ψηφίστηκε το νομοσχέδιο σχετικά με την αναδιοργάνωση του στρατού και έλαβαν χώρα ταραχές που έμειναν στην ιστορία ως «Ορεστειακά». Αφορμή για τις ταραχές αυτές, που είχαν άμεση σχέση με το γλωσσικό ζήτημα, ήταν η παράσταση της Ορέστειας του Αισχύλου, σε μετάφραση στη δημοτική, που ανέβηκε από το Βασιλικό θέατρο.

1992– Απόπειρα δολοφονίας της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», στην πλατεία Συντάγματος, εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γ. Παλαιοκρασσά, σκοτώνεται ο περαστικός Αθανάσιος Αξαρλιάν.

Σεισμός 6.8R στα Μάλια, στη Ζάκρο, στο Ηράκλειο, στην Σαντορίνη και τη Νάξο. Παραδόξως προκάλεσε ελαφρές ζημιές. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ στη Σπάρτη. Η Ελλάδα υπογράφει τη Συνθήκη του Σένγκεν. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 Ρίχτερ με επίκεντρο το Γαλαξίδι.

ΑΞΟΝΕΣ

Ουρανός/Πωσειδωνας/ Ωροσκόπος– αστάθεια και υπερευαισθησία, μια κατάσταση καταπίεσης, λύπη.

Σελήνη/Πλούτωνας /Κρόνος -εξαναγκασμός, ταλαιπωρία, κατάπτωση, αποθάρρυνση, απαγορεύσεις, πόνος.

Σελήνη/Κρόνος/Αφροδίτη/Δίας– πολιτικές παραιτήσεις, παρανομίες, αλλαγές αλλα και ευσυνειδησία σε μερικούς

Πωσειδωνας/ MC/Ερμής /Κρόνος – η ξαφνική ενεργοποίηση, ανικανότητα να ξεπεράσουμε τις απώλειες, υποφέροντας από τις συνέπειες και τα επακόλουθα λανθασμένων ενεργειών, ανασφάλεια και αβεβαιότητα

Ηλιος /Αφροδίτη/Σελήνη/Ερμής -έντονη έκφραση ιδεών, πάνω στα προβλήματα από καλλιτέχνες, οι πληροφορίες

Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Ηλιος– η ευαίσθητη ψυχή, καταχρήσεις

Ουρανός/Πλούτωνας/ωροσκόπος– εφαρμογή βίας, μια εκρηκτική κατάσταση.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Εκπληκτική επιμονή ή συνέχεια – Γεγονότα που σχετίζονται με παρελθόντες παράγοντες – Τεχνικά προβλήματα – Ξαφνικές ή απρόβλεπτες αναχωρήσεις ή παραιτήσεις – Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Περιορισμοί που σχετίζονται με εκκεντρικότητες – Συνεχής ένταση – αναταραχές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Άγχος – Κρίσεις – Ξαφνικό κρύο – Εμπόδια σχετικά με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη σχετικά με απρόβλεπτα γεγονότα

Έναρξη δημόσιας ταραχής – Αρχές που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Εξέγερση σχετικά με τις επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις- Σεξουαλικά περιστατικά

Ενιαίες ή μοναχικές γυναίκες – Ώρες θυσίας – Ώρες σοβαρής ή κρίσιμης ανησυχίας – Αντιμετώπιση της δημόσιας στέρησης – Διακρίσεις ή μειονεκτήματα που σχετίζονται ειδικά με τις γυναίκες – Στερημένοι πληθυσμοί ή έθνη – Στομαχικές ή πεπτικές ασθένειες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – τραυματισμοί – λυπηρές ώρες

Διαφυγή από την καταπίεση

Ναρκωτικά

Νέα σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή

Συνεχιζόμενες απώλειες ενέργειας – Διαιώνιση ιατρικών προβλημάτων – Μειώσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανική παραγωγή – Καταστροφή που σχετίζεται με πρωταρχικό θυμό

Λίγη ελευθερία για αποκλίνουσες απόψεις

Κέρδη από δουλεμπόριοΑνεπιτυχής χειρισμός της εξουσίας – Διάπραξη νομικών αδικημάτων – Σημαντικές οικονομικές απώλειες – Κέρδη ή εισόδημα που σχετίζεται με παράνομο εξαναγκασμό

Απάντηση