ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ*Ο DENEBOLA*Ο ΑΡΗΣ* ΚΟΜΗΤΗΣ NISHIMURA

στις

Νέα Σελήνη, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 21 μοίρες της Παρθένου, στον τρίτο δεκανο της, ώρα 4:39:35 π.μ. στον 2 οίκο της οικονομίας.Αν και βρίσκεται στον 2 οίκο του χρήματος, η Σελήνη κυβερνά και τον 12 οίκο. Μετα από ένα ιδιαίτερα δραματικό καλοκαίρι, τα είχε ολα, πόλεμο, εμπρησμούς, πολιτικές δολοφονίες, τον θάνατο του Prigozhin, UFO, την αλλαγή του twitter σε X, τα πυρηνικά απόβλητα της Ιαπωνίας, και αλλά βίαια περιστατικά, έχουμε ομως επιστρέψει στις πόλεις, θα υπάρξουν προβλήματα και το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο μισό, από τις 15 θα είναι ευνοϊκότερο καθώς μπορεί να θεωρηθεί ένα θετικό Φθινοπωρινό ξεκίνημα για τις δουλειές των ανθρώπων, εν μέρει.

Είναι όντως μια θετική περίοδος, στα μέσα Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την Φθινοπωρινή ισημερία;

Εκ πρώτης όψεως ναι.

Το νόμισμα έχει δυο όψεις πάντα.

Η κοντινότερη όψη της Νέας Σελήνης, που θα επηρεάσει άμεσα είναι το τρίγωνο του Ουρανού καθώς βρίσκεται σε σύνοδο με τον Denebola στην ουρά του Λέοντα.

Φαίνεται, ότι το τρίγωνο του Ουρανού, αναφέρεται στο στοιχείο της τεχνολογίας σε ότι αφορά τις συναλλαγές μας και το τραπεζικό σύστημα. Θα μπορούσε να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα; συνδέεται επίσης με τις καινοτομίες.

Έχει θετικό κοινωνικό αντίκτυπο;

Μην ξεχνάτε ότι η Παρθένος συνδέεται με την πληροφορία και τα δεδομένα, όμως, οι αλλαγές αυτές, δεν είναι τόσο η’ πουλιούνται για καινοτόμες στον ανυποψίαστο κόσμο, καθώς υποστηρίζονται από ένα Πλουτωνα στον Αιγόκερω, ενώ στο παιχνίδι είναι και ο σκοτεινός Πωσειδωνας από τον 8 οίκο.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα..

Μια νέα σελήνη σαν κι αυτή θα μας βοηθήσουσε να βελτιώσουμε ,την καθημερινότητα μας, κάνοντας την απλή. Όλα έχουν ένα τίμημα αφού μιλάμε για τον 2 οίκο.

Οι αρχές του συγκεκριμένου ζωδίου, είναι πολύ σημαντικές.

Δεν λέω ότι δεν θα ευνοηθούμε εν μέρει, ειδικά όσοι έχουμε θετικές όψεις σχετικά με τους προσωπικούς μας χάρτες αλλά θέλει και μεγάλη προσοχή, ταυτόχρονα.

Αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη θέση για τη Σελήνη, καθώς ο 3 δεκανος της Παρθένου είναι εύθραυστος, και επιρρεπής σε ασθένειες. Στις σχέσεις μας θα είναι δύσκολο να θέσουμε σαφή όρια.

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, κρύβεται αρκετά καλα εδώ. Οι εξουσίες συγκαλύπτουν τα σχέδια τους με τον καλύτερο τρόπο, υπό το πρίσμα της αναλυτικής και ακριβέστατης Παρθένου.

Πολλοί άνθρωποι ίσως να μετακινηθούν από τις πόλεις για καλύτερη ζωή και εργασία, συνδέεται με την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Κάποιες κυβερνήσεις όμως θα υποστούν ήττα, θα υπάρξει αντίσταση και επιθέσεις εναντίον σε αυτούς και τα σχέδια τους, θα γίνουν παραιτήσεις.

Η νέα σελήνη κυβερνάται, από τον Ερμή, καθώς βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του, για ένα δυναμικότερο ξεκίνημα, αν και σε κοσμικό επίπεδο, αντιδρά στα βρώμικα και άρρωστα σχέδια της εξουσίας, που προσπαθεί να δημιουργεί μεγάλα δεινά, περιορισμούς και αντιξοότητες.

Υπάρχει δυσπιστία, και αντίδραση.

Ο Ερμής αυτός μοιάζει με τον αέρινο κυκλικό χορό της ζωής.

Ταυτόχρονα, ένα νέο DNA φυτεύεται στην Γη μας.

Ενας υπαινιγμός για μια απόπειρα εξωγήινης εισβολής/ξαφνικής αποκάλυψης «εξωγήινης» παρουσίας ήδη ανάμεσά μας, ήδη από τον Αύγουστο;

Η αντίθεση του Ερμή προς τον Κρόνο, είναι ταυτόχρονα σε σύνοδο με την Μαύρη Λιλιθ, αλλά η επαφή τους δεν είναι στενή αρκετά. Καμία όψη δεν είναι ακριβείας, εκτός από το τρίγωνο προς τον Ουρανό (ξαφνικά και ανατρεπτικά νέα). Ο Ερμής δείχνει, την δυσαρέσκεια, επιθέσεις, κατηγορίες όμως υπάρχει και η τάση να σκέπτεται το χειρότερο, αναστολές στην σκέψη μας (Ερμής/Κρόνος/Πωσειδωνας).

Ο Denebola, με την νέα σελήνη σηματοδοτεί μεγάλο κίνδυνο, δημόσια ντροπή, καταστροφή, χυδαιότητά, αρρώστιες, πυρετούς και οξείες ασθένειες, τραυματισμούς, απώλειες, οικιακές διαμάχες, προσωρινός χωρισμό από τον σύντροφο.

Λέγεται ότι στην ουρά του Λιονταριού προκαλούνται μεγάλες καταστροφές, είναι επίσης ένδειξη ψυχικών νοσημάτων και ανίατων ασθενειών. Είναι φύσεως Αφροδίτης/Κρόνου.

Η νέα σελήνη θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αντιξοότητες και φυλακίσεις καθώς ο dispositor της είναι ο Ερμής και κυβερνά και τον 1 και τον 12 οίκο του χάρτη.

Η θέση του Ουρανού δεν είναι καλή θέση για τις κυβερνήσεις.

Ο Ερμής επίσης βρίσκεται σε μια Μαύρη τρύπα και η νέα σελήνη σηματοδοτεί μια σκοτεινή περίοδο για το διαδίκτυο, το Φως, αλλά και τις αποφάσεις μας και αυτό μας δυσκολεύει να συνεχίσουμε.

Χρειάζεται τεράστια προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και στο διαδίκτυο.

Οι Μαύρες Τρύπες, λειτουργούν επίσης ως οριακοί φύλακες, φύλακες των θυρών σε εναλλαγμένες πραγματικότητες και ο Ερμής προσφέρει απροσδόκητες ευκαιρίες για αλλαγή και πρόοδο.

Αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα, γιατί πολύ και σπάνια ανοίγει την ίδια πόρτα δύο φορές.

Σε αντίθεση με τον Κρόνο, οι αποφάσεις της εξουσίας μπορεί να είναι καθοριστικά καταλυτικές.

Ο Ερμής συνεχίζει να αποσαφηνίζει το ματριξ, ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη πρόσβαση στο Φως, ένα είδος υπεραναλυτικου διερμηνέα.

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου, ένας νέος κομήτης ανακαλύφθηκε στις 12 Αυγούστου 2023, στις 3:27 π.μ. ώρα Ιαπωνίας, από τον Ιάπωνα ερασιτέχνη αστρονόμο Hideo Nishimura.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανακάλυψη αυτού του κομήτη συνέπεσε με την 80η Ηλιακή επιστροφή του Πειράματος της Φιλαδέλφειας – που πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου 1943 και την πτώση του φασιστικού καθεστώτος του Μ. Μουσολίνι.

Λίγες μέρες μετά την ανακάλυψή του, στις 15 Αυγούστου, το Κέντρο Μικρών Πλανητών επιβεβαίωσε επίσημα αυτόν τον νέο κομήτη, ονομάζοντάς τον C/2023 P1 (Nishimura): (https://minorplanetcenter.net/mpec/K23/K23P87.html)

Υπολογίζεται ότι ο κομήτης Nishimura θα πλησιάσει τη Γη στις 13 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τον νέο κύκλο σελήνης, στις 3:28 π.μ. UT, και θα φτάσει στην πλησιέστερη προσέγγισή του στον Ήλιο (περιήλιο) στις 18 Σεπτεμβρίου, σε απόσταση περίπου 0,9 AU.

Τότε ο C/2023 P1 θα μπορούσε να γίνει ορατός με γυμνό μάτι, πιθανώς να λάμψει σε μέγεθος 3, που θα μπορούσε να βρει τον κομήτη Nishimura στον ουρανό νωρίς το βράδυ. Ωστόσο, καθώς θα απέχει μόνο 12° από τον Ήλιο, δεν θα έχει πολύ χρόνο να το παρατηρήσει. Και τότε υπάρχει ακόμα η πιθανότητα ο κομήτης να καταρρεύσει καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον Ήλιο.

Η τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή του, μεγεθύνει την τρέχουσα σημασία αυτού του μυστηριώδους γεγονότος !

Ο χάρτης ανακάλυψης του κομήτη με τον αστεροειδή Juno να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, θα μπορούσε να είναι ένας υπαινιγμός κάποιου είδους εξωγήινης εισβολής/ξαφνικής αποκάλυψης «εξωγήινων» όντων που ήδη ζουν ανάμεσά μας;

Οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν από την πρίζα.

Αλλά το ερώτημα είναι, Είμαστε;

Η λήψη του κόκκινου χαπιού δεν σας αποσυνδέει αυτόματα, απλά σας επιτρέπει να «βλέπετε» με μεγαλύτερη ευκρίνεια, αλλά είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο.

Ώρα για αφομοίωση.

Διώξε τις πεποιθήσεις, τις συνήθειες, τις σκέψεις, τους ανθρώπους και το πρόσωπο που ήσουν.

Αρχίζουμε να αμφισβητούμε κάποια πράγματα και τελειώνουμε αμφισβητώντας απολύτως τα πάντα. Δεν θα πιστεύετε τίποτα, και όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιείτε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα.

Θα αρχίσετε σιγά σιγά να αποσυνδέεστε από όλα αυτά, όπως ένας ηθοποιός που δεν θέλει πια να παίξει τον ρόλο του σε μια παραγωγή. Θα θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτό, να αποσυνδεθείτε, να αποσυνδέσετε την πρίζα. Δεν θέλεις έναν «ρόλο» σε ένα έργο, θέλεις απλώς να είσαι εσύ, να ζεις τη ζωή σου, ελεύθερα.

Το matrix- σύστημα είναι ένα τσίρκο, παραπλανητικό, ασυνήθιστο τσίρκο που μας έχει μαγέψει από τη γέννησή μας. Το κόκκινο χάπι σε κάνει να το δεις σαν το τσίρκο που είναι, και έτσι ξαφνικά μένεις μόνος σου, σοκαρισμένος, σαστισμένος, κάπως χαμένος, απομονωμένος και πρέπει να δημιουργήσετε τη νέα σας πραγματική πραγματικότητα μόνοι σας.

Μια πραγματικότητα που βασίζεται στην αλήθεια.

Τι ισχύει όμως;

Τι μένει όταν όλα όσα νόμιζες ότι ήταν αληθινά δεν είναι; η εξαπάτηση είναι το μόνο που γνωρίζετε;

Όταν αρχίζετε να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας, είναι όταν είστε έτοιμοι να αποσυνδεθείτε. Είναι όταν βρίσκεις τον εαυτό σου να χτίζει την πραγματικότητά σου από την αρχή κρατώντας τα μόνα πράγματα που ξέρεις στην ψυχή σου ότι είναι αληθινά.

Και ποια είναι αυτά;

Όλα όσα δεν είναι η μήτρα. Είναι το χώμα κάτω από τα πόδια σου, η σκιά ενός δέντρου, ο ήλιος που ζεσταίνει το δέρμα σου, το παιδί που σου κρατά το χέρι, ο σκύλος που σου γλείφει το πρόσωπό, το άρωμα των λουλουδιών στην αυλή, τα πουλιά που σε χαιρετούν το πρωί, το τραγούδι που έγραψες με την κιθάρα σου, το χαμόγελο της μαμάς σου, τα κύματα που πηγαινοέρχονται, το γέλιο του μωρού σου, ένα ευχάριστο γεύμα, η αγκαλιά ενός φίλου, ένας χορός, το καλοκαιρινό αεράκι, εσύ κι εγώ…

Αν ψάχνετε για την αλήθεια, βγείτε έξω από το matrix, αγνοήστε την παράσταση, τα φώτα, τα σφυρίγματα, τις συνεχείς παρεμβολές, τον τρελό θόρυβο, τον φόβο, την παραφροσύνη, τα μπρος-πίσω, τα πάνω-κάτω, το ασπρόμαυρο, το παιχνίδι, την παγίδα, τις ανοησίες, τα ψέματα, την ψευδαίσθηση… και αντίθετα αγκαλιάστε αυτό που μας δόθηκε, αυτό που είχαμε πάντα, αυτό που θα είναι πάντα, αυτό που όλοι μοιραζόμαστε ; η συχνότητα της δημιουργίας του Θεού: ΑΓΑΠΗ.

Περιμένετε κάποια γεγονότα ορόσημα, σημαντικές αποκαλύψεις που θα φυτέψουν νέους σπόρους, εισάγοντας το αγκάθι που τελικά θα δημιουργήσει το πρόσχημα για πολύ ουσιαστικές ανακαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και ιδέες, ξεκινώντας από την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου, όταν όπως φαίνεται, οι κοσμικές ενέργειες θα δημιουργήσουν μια τεράστια υπερένταση.

Είδαμε ένα εντυπωσιακά φορτισμένο τοπίο να περιβάλλει τη φετινή πύλη του Λιονταριού, μια πραγματικά εντυπωσιακή συσσώρευση συγχρονισμών που εκδηλωθήκαν με εκθαμβωτικό τρόπο, αναμετρήσεις τόσο ασυνήθιστες και εξωφρενικά σημαντικές που θα είναι αδύνατο να κρυφτούν.

Ό,τι συμβαίνει θα είναι ορατό σε όλους, σε πλήρη προβολή στο ανυποψίαστο και πιθανότατα έκπληκτο και πιθανώς εξαγριωμένο ευρύτερο κοινό.

Όλα γίνονται για να ξυπνήσεις…όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

CME που δημιουργήθηκε από αυτά τα πρόσφατα επεισόδια ηλιακών κηλίδων προφανώς κατευθύνεται προς στον Άρη… Η πίεση στη Γη συνεχίζεται με τους τυφώνες να αυξάνονται. Η πανσέληνος της 30ης Αυγούστου, πολύ κοντά στη Γη . Η τελευταία πανσέληνος Αυγούστου έχει μεγάλη σημασία.

Ο Σεπτέμβριος, θα δώσει πάλι μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις.

Το πολύ στενό Yod, μεταξύ Πωσειδωνα -Ουρανό και Νότιου Δεσμού, μιλά για συνειδητούς πολίτες, που γνωρίζουν ότι υπάρχει μια ατζέντα για καταστολή και απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά τελικά η κοσμική ατζέντα Του θα επικρατήσει.

Ανυπομονείτε για αυτήν την ιδιαίτερα ισχυρή νέα σελήνη, καθώς η αντίληψη των μαζών αλλάζει μέσα από τις δυσκολίες, και αντιδρά στις περιορισμένες, δυσμενείς αντιλήψεις του Κρόνου.

Το Yod είναι η αφύπνιση της συνείδησης, είναι ένα είδος μυστικιστικής επανάστασης, μέσα από τον θάνατο, τα τρελά και κακά σχέδια παρανοϊκών. Ο κόσμος θα σκεφτεί πιο αντικειμενικά, θα συζητά περισσότερο, θα δημιουργεί όρια, θα πει όχι, σε κάποια πράγματα, θα πιστεύει περισσότερο στο μέλλον ώστε να κάνει επιλογές, και αυτό πάει κόντρα, σε εαυτό που θέλουν οι εξουσίες. Ισως όλα ξεκινούν αρκετά ξαφνικά και απροσδόκητα, αλλά μπορεί επίσης να τελειώσουν το ίδιο ξαφνικά, μέσα σ αυτή την χαώδης κατάσταση, που έχουν γίνει επαχθής ή εκνευριστικά.

Βλέπουμε δυο διαφορετικούς κόσμους.

Δεν μπορούμε να ζούμε με ψευδαισθήσεις, μέσα σε μια εξαπάτηση, δεν μπορούμε να μπούμε σ αυτό ξανά, όπου όλα είναι απροσδιόριστα και μπερδεμένα. Δεν μπορούμε να μπούμε ξανά σε κάτι αφηρημένο.

Απομακρυνόμαστε από όλα αυτά που εξαρτούμασταν επι αιώνες, κτλ΄..

Σε αυτόν τον κύκλο, πάνω από την αξία του χρήματος, κάποιοι θα καταλάβουν την ισχυρή σύνδεση μας με την κληρονομιά του ανθρώπινου είδους.

Προκαλούνται αισθήματα υπερηφάνειας.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να υπερασπιστούμε και να εκπροσωπηθούν.

Θα υπάρξει γενεαλογική κρίση.

Οι Δεσμοί στον άξονα Κριού/Ζυγού Ζυγό μέχρι το 2025 όπως και οι εκλείψεις το 2024 θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Θα αυξηθεί η επιθετικότητα και η επιθυμία για ανεξαρτησία, κυριαρχία, οδηγώντας σε περισσότερους πολέμους μεταξύ εθνών και μάχες γενικότερα, που δεν πρέπει. Θα μπορούσε ίσως να επιδεινώσει οποιαδήποτε σύγκρουση, να προκαλέσει περισσότερο θυμό, διαμαρτυρίες και ταραχές με περισσότερη επιθυμία για δικαιοσύνη, και ίσως λιγότερη τάση για εξεύρεση διπλωματικών λύσεων και αρμονίας.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο για το πως θα κινηθούν τα κράτη της Ευρώπης, τους επόμενους μήνες, κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία, με την δεύτερη να είναι το επίκεντρο.

Ο πόλεμος Ουκρανίας/Ρωσίας χειροτερεύει. Η παλίρροια αλλάζει ..

Ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό αποκαλύπτει τα ζητήματα που πρέπει να απελευθερωθούν ή να θεραπευθούν, όπως η υπερβολική συνεξάρτηση ή συμβιβασμός που σας κάνει να μην είστε αυθεντικοί.

Η νέα σελήνη, μπορεί να δημιουργήσει κρουστικά κύματα στον εγκέφαλο μας, να υποκινήσει συζητήσεις, συνδέεται με την διάρρηξη κοινωνικού ή πολιτικού ταμπού, αναγκάζοντας τον υπνοβάτη πληθυσμό να αντιμετωπίσει μια άσχημη αλήθεια, εκθέτοντας την πηγή κάποιου κοινωνικού κακού.

Μια τρελή κούρσα ξεκινά για την εξασφάλιση της ύπαρξης μας στο μέλλον, απορρίπτοντας τα σχέδια τους η αυτά θα αποτυχαίνουν από μόνα τους, μέσα από αυτοκαταστροφικές τακτικές.

Η δημιουργία οργής οδηγεί σε έκρηξη, ενώ παράλληλα ενσωματώνει στοιχεία καινοτομίας, αλλαγής και χάους στο συνολικό ρυθμό της ζωής, εισάγοντας επίσης μια συγκλονιστική κουλτούρα.

Η ανάδυση από τη σκιά-κόσμο της σπηλιάς του Πλάτωνα

Θα υπάρξουν στοιχεία που εκτοξεύσουν την κατάσταση σε μια θετικότερη κατεύθυνση.

Όμως ο νέος κύκλος, παραπέμπει όχι μόνο για εκρήξεις οργής και ογκώδης διαδηλώσεις,

αλλά και απόπειρες δολοφονίας.

Θυμήσου τον Ρόμπερτ Κεννεντυ, κάτω από την ίδια μοίρα, δολοφονηθήκαν δυο άντρες, όπως ο θείος του, Ρ. Κεννεντυ και ο Μάρτιν Λ. Κινγκ.

Η νέα σελήνη είναι ο εξορκισμός του κακού, των τελευταίων χρόνων.

Η νέα σελήνη είναι ένας αναρχικός που θα πετάξει την βόμβα μέσα στη φωλιά τους,

μιλά για τους ασυμβίβαστους στην πραγματική ζωή,

αυτούς που δεν συμβιβάζονται, μέσα τους, με το ψέμα και την υποκρισία.

Η μοίρα φέρνει ακραία πόλωση παγκοσμίως.

Ότι και να κάνουν, η νέα σελήνη, είναι ο φυσικός ρυθμός της ζωής μέσα στο προγραμματισμένο χάος.

εισάγοντας ένα συγκλονιστικό πολιτιστικό στοιχείο που εκτοξεύει την κατάσταση.

Για την χώρα μας, τα προβλήματα θα συνεχίσουν με γειτονικές χώρες και οι προβλέψεις είναι σε εξέλιξη.

Ο Αρης πυροδοτεί σεισμούς, βία, ανατροπές και αναστατώσεις, φωτιές, προβλήματα, πληθωρισμό , πανικούς στα χρηματιστήρια και κραχ.

Ανοίγει τον δρόμο του πεπρωμένου για κάτι μεγαλύτερο

Αν θες, έχεις μια ευκαιρία να το ακολουθήσεις

Τα γεγονότα θα επιταχυνθούν

Η αγορά ακινήτων ματώνει.

Όλα ξεφεύγουν…

μοιάζει με το φεγγάρι Ιουλίου

Νέα θλιβερά γεγονότα και αποστέρηση

Η νέα σελήνη δείχνει εντάσεις και νέα περιστατικά στην Κύπρο

Μην εμπιστεύεσαι την Τουρκία με Κρόνο στους Ιχθεις.

Θα χτυπηθεί απο τον Κρόνο και Ουρανό.

Οι δολοφόνοι …. ξαναχτυπούν

Αλλά υπάρχει μια σαφής αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης,

μια αίσθηση κάποιας θεϊκής καθοδήγησης.

Ολα αποσκοπούν στην λύτρωση.. την απελευθέρωση

Απάντηση