ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ* ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΡΗ/ΑΔΜΗΤΟΥ* Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου 2022, στην 4η μοίρα της Παρθένου στον 10 οικο, ώρα 11:16:56 π.μ. Γράφω το τελευταίο κείμενο για την καλοκαιρινή περίοδο, και ήδη οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην χωρα μας, ξεκινώντας από τον Ιούνιο με μια νέα σελήνη στους Διδύμους, που προετοίμαζε για γεωπολιτικές εξελίξεις, δυσκολεύοντας τις διπλωματικές σχέσεις, ακολούθησε στην συνέχεια η περίοδος της νέας σελήνης στον Καρκίνο οπου μαζί με μια Μαύρη Λιλιθ, οι ΗΠΑ ψηφίζουν την απαγόρευση των αμβλώσεων και τον αφοπλισμό της Αμερικής σε λάθος χρονική στιγμή τουλάχιστον για την εξουσία (με Δια μάλιστα στον Κριό, σίγουρα πρόκειται για κοροϊδία, με σκοπο την διαίρεση των ΗΠΑ), οδηγώντας σε μια δεύτερη «αμερικανική επανάσταση» που θα εχει διάρκεια για μήνες, συνεχίζουμε με τα φεγγάρια Αυγούστου, με τον πόλεμο να συνεχίζεται, θέτοντας την ασφάλεια του πλανήτη σε συναγερμό.

Αλλωστε τα συνεχόμενα Τ-τετράγωνα, που βλεπουμε, ολο αυτο το χρονικο διαστημα, ανάμεσα σε πολύ δύσκολους πλανήτες, με επίκεντρο τον Ουρανο, επιφέρουν αναστατώσεις σε οργανισμούς -κράτη- εταιρείες αλλα και συνδέεται με μαζικές αφυπνίσεις, αποκαλύψεις. Οι διαρκείς δυσμενής όψεις της Δήμητρας (Ceres), που σχηματίζει όψεις αντιθέσεων με δύσκολους πλανήτες, σηματοδοτώντας, απώλειες και ελλείψεις σε μεγάλό βαθμό κυριως σε μεγαλα κράτη.

Η συνοδος Σελήνης/Κρόνου στον Υδροχόο για άλλη μια φορα μας δείχνει ότι οι καταστάσεις θα χειροτερέψουν σε ακραίο σημείο προχωρώντας κατά αυτόν τον τρόπο ίσως σε ένα επόμενο στάδιο περιορισμών, καθώς μιλάμε πλέον για ψηφιακό πάσο (QR) με τον Κρονο στον Υδροχόο (ψηφιακή φυλακή, Great Reset κτλ..) να φτιάχνει νέους κανόνες σε ομάδες κτλ. αν συνεχίσει κατά αυτόν τον τρόπο,πολύ φοβάμαι ότι στο επόμενο στάδιο με τον Κρονο στους Ιχθείς θα είναι ότι χειρότερο θα βιώσει η ανθρωπότητα. Μια παγκόσμια φυλακή, έλλειψη νερού σε μεγάλο βαθμό. Το σύμπαν όμως  προοιωνίζει, όταν ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του βόλτα στον Υδροχόο.

Πριν επιστρέψουμε πίσω στην πόλη, η νέα σελήνη στον πρώτο δεκανο της Παρθένου, συνεχίζει να συμμετέχει μεσα σε ένα ακόμη δύσκολο Τ-τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου/Δεσμών/Ουρανού που σηματοδοτεί μεγάλες δυσκολίες παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα έχουμε και τον σχηματισμό ενός Μεγαλόσταυρου, η πίεση, η ένταση, αναστάτωση και το άγχος συνεχίζονται. Ο Ηλιος εχει επιρροή στον πρώτο δεκανο της Παρθένου, προκαλεί ασθένειες, αναταραχές και διαφωνίες ενώ οι εξουσίες αδυνατούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Αναφέρεται σε μεγάλες συμφορές και τον θάνατο κάποιου βασιλιά η την πτώση κυβερνόντων στην σημερινή εποχή. Σήμερα αναφέρεται στο γεγονός ότι η ελίτ, η εξουσία είναι σε δυσμένεια, τα γνωστα κεντρα εξουσιας, διότι δύσκολα θα διαχειριστεί τα προβλήματα που η ιδια προκάλεσε αλλα σίγουρα μπορεί να εφευρίσκει τρόπους σαν τα παραπάνω μόνο και μόνο επειδή εχει το κουσούρι να ελέγχει χωρίς να προσφέρει τίποτα. Φυσικά, σε περίπτωση που συναντήσουμε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εκεί θα κριθούν όλα.

Η νέα σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια τραγική κατάσταση που μόνο για γέλια θα είναι, γιατί σίγουρα δεν αξίζει να κλαις και να οδύρεσαι, όταν είσαι αυτόπτης μάρτυς για το πως εξελίσσεται η ανθρώπινη ιστορία από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί από εκείνους που αποφασίζουν για την πορεία ολόκληρου του κόσμου. Με τον Ουρανο στον Ταύρο τα πάντα συνεχώς θα αλλάζουν, και ίσως μετα τον τρίτο παγκόσμιο, που τώρα ζούμε τα προοίμια του, που ευχόμαστε ποτέ να μην συμβεί ξανά, τότε θα καθοριστούν οι νέες αλλαγές. Και η Παρθένος εχει μια ιδιαίτερα ειρωνική, ξερή αίσθηση του χιούμορ. Η εξουσία θα εκφράσει την απόλυτη βίαιη, προβληματική, κακοήθη πλευρά της που μπορεί να εκδηλωθεί με επιθετικότητα, σκληρότητα και ιδιαίτερη κακία αλλα το ιδιο θα κάνουν και οι λαοί.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Νέα σελήνη στην Παρθένο πάλι, συνδέθηκε με την Νέμεσις του Ερμή αλλα και την κατάρρευση του Ματριξ. Η μοναδική οψη που σχηματίζει τώρα με ακρίβεια, στις 27 Αυγούστου, είναι το μοναδικό τετράγωνο προς τον Άρη και τον Υποθετικό Άδμητο, που βρίσκεται στην 4 μοίρα των Διδύμων, στον 8 οικο. Θα είναι σε συνοδο με τον Alpha Sextans. Θα συνεχίζει να φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απληστία, την κακοποίηση, η εγκληματικότητα θα αυξηθεί (παιδιά, σεξουαλικά σκάνδαλα, παιδοφιλία κτλ). Ασφαλώς, η Παρθένος σχετίζεται με την υγεία, την εργασία, το στάρι, την τροφοδοσία, αλλα και με τα σώματα ασφάλειας και τον στρατο, συνεπώς την καταστολή. Θα συνδεθεί και παλι με την μανία της Φύσης και τα βαθιά μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια.

Το τετράγωνο προς τον Άρη θα συνδεθεί με τον παγκόσμιο θυμό, την βία, τις εξεγέρσεις, διαμάχες και φασαρίες αλλα και την αδιαλλαξία της ηγεσίας επιβάλλοντας άθλιους περιορισμούς με φόντο την έλλειψη ενέργειας, επισιστικη κρίση κτλ. Τα χρέη κρατών εκτινάσσονται, οι απώλειες πολλές. Εκεί δίπλα στην νέα σελήνη είναι και η Αφροδίτη, στον Λέοντα, όχι σε συνοδο με την νέα σελήνη, αλλα σχηματίζει μια πολύ στενή αντίθεση προς τον Κρονο, μόλις 1 μοίρα διαφορά μεταξύ τους, αν δεν εχει συμβεί ήδη ένα χρηματοπιστωτικό γεγονός μεσα στο καλοκαιρι, η αντίθεση αυτη συμβολίζει την κατάρρευση και τις απαγορεύσεις, περιορισμούς ακόμα και φυσικές καταστροφές. Θα συνδεθεί ομως και με το θέμα των αμβλώσεων έντονα, τις υποτιμήσεις και προβλήματα σχετικά με την ιδιοκτησία και την αξία της γης. Με την σειρά του ο Κρονος στον Υδροχόο θα τετραγωνίζει τον Ουρανο, αλλα το ιδιο κανει και η Αφροδίτη, οπότε έχουμε ένα πολύ στενό τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης/Ουρανού, οπου επίσης η ιδια τετραγωνίζει τους Δεσμους. Όλα αυτά δείχνουν μια πολύ εκρηκτική κατάσταση, ιδιαίτερα δύσκολη έτοιμη να ξεσπάσει για τα καλα, αν δεν εχει ξεκινήσει.

Από την νέα σελήνη στον Καρκίνο με την Μαύρη Λιλιθ η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα και ο καθένας από μας πιέζεται να αντιμετωπίσει την σκιά του, να την αγκαλιάσει και να συμβιβαστεί με δύσκολες και οδυνηρές πραγματικότητες, γιατί όλοι μας με τον τρόπο μας είμαστε συνένοχοι σ αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Αν κοιτάξουμε το πρώτο εξάμηνο του 2022, στην συνεχεια θα συνειδητοποιήσουμε που έχουμε φτάσει, καθως προς το παρόν, σχεδόν παντού οι εντολές έχουν καταργηθεί και τα ταξίδια για άλλη μια φορά είναι δυνατά χωρίς περιορισμούς. Οι υποσχέσεις αυτές τείνουν να μην έχουν μεγάλη διάρκεια και αυτό φαίνεται ήδη από τον από τα φεγγάρια Αυγούστου, ότι η εξουσία εχει σκοπο να τραβήξει μακριά την βαλίτσα, με έναν δεύτερο υποτιθέμενο ιό και αλλα διάφορα (αν και γράφω αρχές Ιουλίου πλέον, λίγο πριν την πανσέληνο στον Αιγόκερω ήδη θα αρχισουν να επιβάλλονται ξανά σταδιακά περιορισμοί κτλ). Προφανώς, ναι αυτο θέλουν (τυραννική παγκόσμια κυριαρχία), αλλά θα αποτύχουν και ότι θα εκδηλωθούν παγκόσμιες ποινικές κατηγορίες εναντίον τους στο μέλλον. Κρατήστε την πίστη, ο εχθρός σύντομα θα μπει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο …

Έχουμε μια εξουσία εντελώς τρομοκρατημένη και πανικοβλημένη που χάνει τον έλεγχο στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, σίγουρα δεν μιλάω για πολιτικούς μας μαριονέτες. Όμως πιστεύω ότι εχει έρθει η ώρα για ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να συνειδητοποιήσει ότι όλοι τους μας δουλεύουν εν ψυχρώ. Παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας η απελευθέρωση της Γης, δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την τρομερή οργή που θα έρθει στην επιφάνεια με την νεα σεληνη στην Παρθένο. Έτσι λογικά, από τον Αύγουστο πολυ πιθανο να δούμε την έναρξη μιας παγκόσμιας εξέγερσης, μιας επανάστασης πρωτόγνωρων διαστάσεων, μεσα από το τετράγωνο ακριβείας προς τον Άρη στα μεταβλητά ζώδια. Η Παρθένος θα κινητοποιήσει πληθυσμούς, για άλλη μια φορα στην ιστορία.

Η Νέα Σελήνη, στην ουσία κινητοποιεί, η Παρθένος ως σημαντικο ζώδιο, που φιλοξενείται από τον Ερμή, όπως και οι Δίδυμοι, συνδέεται με τα εργατικά συνδικάτα, την εργασία, τις απεργίες, τα όπλα, τους στρατούς και τα οποία οργανώνει οργανισμούς που συνδέονται με τα ανθρωπινά δικαιώματα κτλ. Ότι έχεις σπείρει, θερίζεις. Θα ιδρυθούν νέες κοινωνικές οργανώσεις, που θα συνεργάζονται για την αλλαγή του κόσμου, συνδέεται με την δημιουργία κυττάρων που μπορούν να λειτουργήσουν ως πρότυπα κοινωνικής αναγέννησης έναντι της αποτυχημένης ενσωμάτωσης στην ευρύτερη κοινότητα, λόγω εξτρεμισμού ή δογματισμού (απογοήτευση ιδεών που οδηγούν σε μισανθρωπία), θα συνδεθεί με τον καταμερισμό εργασίας σε έργα μεγάλης κλίμακας, προωθεί τις συνεργασίες, την συνεννόηση με άλλες φυλές και εθνικότητες, σέβεται τις ατομικές διαφορές του κάθε ανθρώπου, με την αναγνώριση και καλλιέργεια των ατομικών δυνατοτήτων και άλλων λαών, σκοπός της να διατηρήσει βεβαια και να τα προσαρμόζει με δημιουργικό τρόπο τον άνθρωπο στην κοινωνία, έναντι μιας πεισματικής προσκόλλησης σε αδιέξοδα, ακόμα και όταν δεν εργάζεται κάποιος. Στην προκείμενη περίπτωση όμως αυτά δεν προωθούνται τώρα, ομως θα τα δουμε στο μελλον να αναδυονται και ισως πολυ αργοτερα με την πρυποθεση οτι θα βαλουμε μυαλό.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ισούνται με τον Άδμητο και τον Άρη, έναν Υποθετικό πλανήτη που είναι ανυποχώρητος, σταθερός και ανθεκτικός και συμμετέχει στο τετράγωνο Νέας Σελήνης/Άρη με 1 μοίρα διαφορά. Ο Αρης επηρεάζει τους οίκους 2, 6,7, και ο Άδμητος τον 11 οικο. Αναφέρεται σε κάτι που τελειώνει η’ εχει σταματήσει. Οι ρίζες, οι πρώτες ύλες, οι κυκλικές επαναστάσεις όλα αυτά μοιράζονται μια νότα του Άδμητου, όπως και οτιδήποτε κρύβεται βαθιά στον βυθό του ωκεανού είτε είναι απόλυτα νεκρό. Αρα μιαλμε για μια νεα σεληνη που ειναι αποφασισμενη να εξεργεθει με σκοπο να τελειωσουν ολα αυτα που συμβαινουν τα τελευταια χρονια στην ανθρωποτητα.

Λέξεις κλειδιά του Άδμητου είναι :

*σταθερός, επίμονος – εστιασμένη – βαθιά – πειθαρχημένη – ενδιαφέρεται για ιστορικούς ή αιτιακούς παράγοντες – χρειάζεται να ξεπεράσει το παρελθόν – απομονωμένος – συγκρατημένος ή περιορισμένος – κολλημένο στο παρελθόν

* Εμμονή ή συνέχεια – Συγκέντρωση, Εστίαση -Απομόνωση — Καταλήξεις – – Γη ή γη – Πρώτες ύλες – Γήρανση — Αντίσταση – Αναστολή – Συρρίκνωση – Απόφραξη – Ρήξεις – Στασιμότητα

Έτσι αυτός ο συνδυασμός μεταξύ τους μας δίνει τα εξής:

Αναθέσεις κοινών εργασιών – Αμοιβαία διέγερση σε δράση-Αυτό-κίνητρο σε δράση

Εδραίωση σχετικά με συντροφικές σχέσεις – Ακαμψία – Αμοιβαία ρήξη συνεργασίες -κατήφεια ή τύψεις – Στασιμότητα – Θάνατοι-Δημόσια αντίσταση – θλίψη ή κατάθλιψη

Δράσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη — Αγώνες που σχετίζονται ειδικά με τα εμπόδια των γυναικών – Ελαχιστοποίηση της εργασίας – Διακοπές σχετικά με την εργασία – χαμηλή κατανάλωση ενέργειας -Ενέργειες υπό πίεση – Τερματισμοί που σχετίζονται με δραστηριότητες – Θάνατοι που σχετίζονται κυρίως με γυναίκες – Δημόσιος εκφοβισμός με βία

Ακίνητα – Σκιά; σκιά – Αντίσταση – απομόνωση – Ανυποχώρητοι άντρες – Παθητικότητα – Απόρριψη -Μπλοκαρίσματα ή εμπόδια – Νεκροί

Εκτεταμένη ένταση – Αύξηση σωματικής έντασης – Εκτεταμένο άγχος-Πυροδότηση επεισοδίων- Προβλήματα που σχετίζονται με τις προσπάθειες για ελευθερία- Συγκρούσεις που σχετίζονται με την εξουσία – Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με δραστικά ή αναγκαστικά μέτρα – Υπερβολικά ατυχήματα

Πολεμήστε μαζί για την ελευθερία – Κυβερνητικές εντολές εργασίας – Αστυνομικές ενέργειες – Σημαντικές υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητα

Περιορισμός που σχετίζονται με την επιτήρηση ή την επίβλεψη – Καταστροφή υλικού – Ανατροπές υψηλών επιπτώσεων

αυξήσεις που φέρνουν αναστατώσεις που σχετίζονται με αντίσταση ή εμπόδια – Πολλοί τεχνικοί περιορισμοί

Διαταραχές ή ανατροπές ή σοκ που σχετίζονται με καταστροφές – Σεισμοί

Από ιστορικής άποψης, τίποτα δεν είναι τυχαίο, η νέα σελήνη μας παει στο ξεκίνημα της Αμερικάνικης Επανάστασης, στις 19 Απρίλιου 1775, πρώτη μάχη που δόθηκε στο Λέξινγκτον, υπό την επιρροή του Βορείου Δεσμού στην 1η μοίρα της Παρθένου.

Τρανταχτά παραδείγματα, της σημερινής νέας σελήνης, ήταν η ίδρυση της οργάνωσης SNCC, που προσπάθησε να συντονίσει μη βίαιες εκστρατείες άμεσης δράσης υπό την ηγεσία των νέων κατά του διαχωρισμού και άλλων μορφών ρατσισμού. Τα μέλη του SNCC διαδραμάτισαν αναπόσπαστο ρόλο στις καταλήψεις, στο Freedom Rides, στην Πορεία του 1963 στην Ουάσιγκτον και σε προγράμματα εκπαίδευσης ψηφοφόρων όπως το Καλοκαίρι της Ελευθερίας του Μισισιπή.

Ο Λύντον Τζόνσον (Ηλιος, πρόεδρος διάσημος για τη νομοθεσία του για τα δικαιώματα των πολιτών – η Μεγάλη Κοινωνία). Ο Κένεντι υποστήριξε προφορικά τη φυλετική ένταξη και τα πολιτικά δικαιώματα κατά τη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας το 1960. Ο Αντιπρόεδρος Τζόνσον θα αναλάβει την προεδρία στις 22 Νοεμβρίου 1963, μετά τη δολοφονία του. Ηταν ενας από τους πιο αμφιλεγόμενους προέδρους στην αμερικανική ιστορία. Η κοινή γνώμη για την κληρονομιά του εξελίσσεται συνεχώς από τον θάνατό του. Ιστορικοί και μελετητές τον κατατάσσουν στην ανώτερη βαθμίδα. Η κυβέρνησή του πέρασε πολλούς σημαντικούς νόμους που έκαναν σοβαρές προόδους στα πολιτικά δικαιώματα, την υγειονομική περίθαλψη και την ευημερία των πολιτών.

Μετά τη δολοφονία του Κένεντι προώθησε το νομοσχέδιο. Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε το νομοσχέδιο στις 10 Φεβρουαρίου 1964, (με Άρη, Ήλιο, Κρονο στον Υδροχόο στον 11 οικο, Δια στον Κριό, Ουρανο στον πρώτο δεκανο της Παρθένου) και μετά από 54 ημέρες, πέρασε από τη Γερουσία στις 19 Ιουνίου 1964 (ευθυγράμμιση στους Διδύμους, Ουρανο/Πλούτωνα στην Παρθένο στον 1 οικο, Σελήνη στον Ζυγό). Αφού η Βουλή συμφώνησε σε μια μεταγενέστερη τροποποίηση της Γερουσίας, ο Νόμος για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964 υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Τζόνσον στον Λευκό Οίκο, στις 2 Ιουλίου 1964. (συνοδος Ηλιου/Ερμή στον Καρκίνο)

Σταρ Τρεκ, (Ποσειδώνας, η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Σταρ Τρεκ προβλήθηκε στις Η.Π.Α. από το 1966 ως το 1969 και αποτελείται από 80 επεισόδια. Περιέγραφε τα ταξίδια του διαστημοπλοίου Εντερπράιζ , κατά την “πενταετή αποστολή του να ανακαλύψει παράξενους νέους κόσμους, να αναζητήσει νέα ζωή και νέους πολιτισμούς, να φτάσει θαρραλέα εκεί που κανείς δεν έχει φτάσει ποτέ”.)

Το Κοινωνικό Συμβόλαιο,(Du contrat social ou Principes du droit politique) είναι επίσης ο σύντομος τίτλος βιβλίου του 1762 από τον Ζαν-Ζακ Ρουσσώ(Ουρανός, συγγραφέας του κοινωνικού συμβολαίου). Σε αυτό το έργο αναπτύσσει τη θεωρία του σχετικά με τον βέλτιστο τρόπο ίδρυσης μιας πολιτικής κοινότητας ενόψει των προβλημάτων της εμπορικής κοινωνίας, τα οποία είχε ήδη εντοπίσει στη Πραγματεία περί της Καταγωγής και των Θεμελίων της Ανισότητας Ανάμεσα στους Ανθρώπους (1755).

Το Κοινωνικό Συμβόλαιο ενέπνευσε πολιτικές μεταρρυθμίσεις και επαναστάσεις στην Ευρώπη, ειδικά στη Γαλλία, αμφισβητώντας φιλοσοφικά την ιδέα ότι οι μονάρχες διέθεταν θεϊκή εξουσία στο να νομοθετούν και να άρχουν. Ο Rousseau ισχυρίζεται ότι μόνο οι άνθρωποι, με την έννοια των πολιτών, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι, έχουν αυτό το πανίσχυρο δικαίωμα, ωστόσο όχι χάρη σε κάποια θεϊκή καταγώγή αυτού του δικαιώματος.

Η Ελεονόρ Ρούσβελτ (Αφροδίτη, πρώτη κυρία των ΗΠΑ, βασικός συγγραφέας της οικουμενικής διακήρυξης των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Αμερικανίδα πολιτική προσωπικότητα, διπλωμάτης και ακτιβίστρια.) Ο Πρόεδρος Χάρι Σ. Τρούμαν την αποκάλεσε «Πρώτη Κυρία του Κόσμου» ως φόρο τιμής στα επιτεύγματά της στα ανθρώπινα δικαιώματα

Εμιλιάνο Ζαπάτα (Ουρανός, επαναστάτης ηγέτης που πολέμησε για τη μεταρρύθμιση της γης στο Μεξικό )Τον Νοέμβριο του 1911 ο Zapata εξέδωσε το Plan de Ayala , το οποίο ζητούσε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις γης, αναδιανέμοντας τα εδάφη στους αγρότες.

Ντέιβιντ Κόρες (Πλούτωνας, ηγέτης της θρησκευτικής λατρείας και οργάνωσης που δολοφονήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (κατά πολλούς αίρεσης), αυτοπροσδιοριζόταν ως ο «τελευταίος προφήτης» της. Διαδραμάτισε τον βασικό ρόλο στο δραματικό συμβάν 51 ημερών (28 Φεβρουαρίου – 19 Απριλίου 1993), που ονομάστηκε «πολιορκία του Γουάκο» ή και «Σφαγή του Γουάκο»

Τζόζεφ Καλιφάνο (Ποσειδώνας, ίδρυσε το εθνικό κέντρο για τον εθισμό και την κατάχρηση ουσιών) Η δημιουργία ενός “Οικογενειακού Κανονισμού” για Ναρκωτικά & Αλκοόλ

Ωστόσο, με τον Άρη στην 4η των Διδύμων, μαζί με την νέα σελήνη στην Παρθένο σε ιδιομοιρια, κάτω από την επιρροή του ακριβέστατου τετραγώνου, αποτελεί δυναμίτης για τα παραπάνω, με φόντο τα ανθρωπινά δικαιώματα τα οποία τυγχάνουν να περιορίζονται με ύπουλο τρόπο σήμερα. Εχει να επιδείξει δυνατές εικόνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα ζώδιο που συνδέεται με την μνήμη και τις πληροφορίες που εχει απορροφήσει έως τώρα, έχοντας την ικανότητα να τις οργανώνει αλλα και να τις μετατρέπει σε εικόνες, όπως επίσης τις ανθρώπινες εμπειρίες σε μυθικές ιστορίες και σύμβολα, και επιπλεον να χρησιμοποιεί τα αρχέτυπα η απόκρυφα σύμβολα ως «πόρτες» σε διαφορετικές διαστάσεις γνωρίζοντας πως να διεγείρει τις πνευματικές ενέργειες και τους εσωτερικούς πνευματικούς μηχανισμούς μας.

Ο Άρης μεσα από τους Δίδυμους θα ξεκινήσει κάτι που δεν έχουμε ιδέα για το πως μπορεί να εξελιχθεί. Θα είναι από τις σημαντικότερες πλανητικές διελεύσεις, που θα ασχοληθούμε τους επόμενους μήνες, από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι τις αρχές του 2023. Θα εχει μεγάλη διάρκεια λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη μεσα από το ζώδιο αυτό, για τις παγκόσμιες εξελίξεις του δευτέρου εξαμήνου, 2022. Ο Άρης θα εισέλθει στους Δίδυμους στις 20 Αυγούστου 2022, ώρα 8:57 π.μ. και θα περάσει συνολικά επτά μήνες σε αυτόν τον αστερισμό μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, θα πραγματοποιήσει μια μακρά ανάδρομη πορεία 73 ημερών που ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου 2022, έως τις 12 Ιανουαρίου 2023.

Όπως είχα αναφέρει, ο Κριός εστιάζει στις χώρες της Αγγλίας, Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία. Ενώ βρίσκεστε στον Ταύρο, ο διερχόμενος Άρης μπορεί να είναι ενεργός πάνω από τα έθνη της Ολλανδίας, Ιρλανδίας, Δημοκρατίας της Γεωργίας και της Πολωνίας.

Στους Διδύμους, ο Άρης επικεντρώνεται στο Βέλγιο, την Αίγυπτο, τις Ηνωμένες Πολιτείες (Ουρανός και Αρης στους Διδύμους) και την Ελλάδα διότι εχει Σελήνη στους Διδύμους. Σημαντική η διέλευση για την Προέδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Ν. Σακελλαροπούλου (Ερμής, Αφροδίτη, Νότιος Δεσμός).

Ο Ερμής και ο Αρης της Κωνσταντινούπολης, Κύπρος (Σελήνη, Αρης, Ωροσκόπος), Φιλανδία (Δίας, Ωροσκόπος), Γαλλία (Σελήνη), Επανένωση Γερμανίας (Αρης που επηρεάζει την κυβέρνησή της, τους νέους), Ινδία (Ουρανός και Ωροσκόπος), Ιράκ,(MC), Ισραήλ,(Ερμής, Ουρανός), Ιταλία,(Ηλιος, Ουρανός, Βόρειος Δεσμός), Ιαπωνία (Σελήνη, Πλούτωνας), Λίβανος (Αρης, Κρονος, Ουρανός ,MC), Βόρεια Κορέα (Ωροσκόπος), Πακιστάν (Ουρανός), Παλαιστίνη (Δίας), Τουρκία (Σελήνη), Αυστρία (Αρης, Ερμής, Νότιος Δεσμος), Σουηδία(Ηλιος, MC,Ερμής, Ουρανός) Ταιβάν (Πλούτωνας).

Είναι πολύ σημαντικο να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται έντονα για τους επομένους μήνες η Συνθήκη της Βοσνίας που θα είναι το επίκεντρο για τις αναταραξεις που ερχονται στα Βαλκάνια.*

Σε σύγκριση με τον υδρυτικο χάρτη της χωρας μας ,που αναμένουμε μια δύσκολη και εκρηκτική περίοδο σε ότι αφορά μια υποτιθέμενη επίθεση από την Τουρκία, από τα μεσα Ιουλίου- έως μεσα Αυγούστου, και πιο πέρα από αυτή την ημερομηνία προς το Φθινόπωρο, η οποία αυτή η τεράστια ένταση ξεκινά από τον Ιούλιο του 2022, θα λήξει την άνοιξη του 2023. Στην παρούσα Σεληνιακή φάση στην Παρθένο, ο Αρης επηρεάζει το 1 οικο της Ελλάδος ουτωσι άλλος από πολύ νωρίς, που στην ουσία δεν είναι καθολου θετική η επιρροή του και στην συνέχεια προχωρά στον 2ο οικο της ,οπου εκεί βρίσκεται η Σελήνη της στην 21 των Διδύμων.

Ο Αρης συνάδει με μια εμπόλεμη κατάσταση, και ταραχές, προβλήματα με την υγεία, προς το παρόν τριγωνίζει το MC της χωρας το οποίο εν μέρει δίνει δύναμη στην κυβέρνηση και αποφασιστικότητα. Ομως η νέα σελήνη σε οψη κουινκαξ με το MC δείχνει μια πολιτική κρίση, που προηγείται του τρίγωνου προς τον Άρη και ίσως και να περιγράφει μια πιθανή προεκλογική περίοδο αλλα κυρίως σηματοδοτεί προβλήματα σχετικά με τον 5ο οικο (πρωθυπουργός, τουρισμός, παιδιά). Η νέα σελήνη είναι απίστευτα προβληματική για την χωρα, οπου η πολεμική ατμόσφαιρα και ένταση συνεχίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό δημιουργωντας προβλήματα.

Δεν ξέρω αν πραγματικά πρέπει να μιλάμε για ένα πιθανο θερμό επεισόδιο, το θέμα είναι ότι από τον Ιούλιο μπαίνουμε σε μια συνεχή κρίσιμη περίοδο που θα μας απασχολήσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο μέχρι το βάθος του φθινοπώρου με τον Άρη στους Διδύμους (ισως μιλαμε για διχασμό, διαιρεση, διχοτόμηση), ειδικά κατά την αναδρομή περίοδο του. Άρα αυτό σημαίνει μια εντονη και προκλητικη κατάσταση καθως θα ειπωθουν σκληροτερες απειλες και λόγια, θέλοντας να μας προκαλέσουν στο να χασουμε την ψυχραιμια μας, να κάνουμε προφανως εμείς ίσως την πρώτη επιθετική κίνηση αν και αυτό δεν στέκει στην ουσία η να προβούμε σε ανάρμοστες επιθετικές κινήσεις εναντίον της Τουρκίας.

Τα φεγγάρια του Σεπτεμβρίου ωστόσο, θα συνδεθούν με προδοσίες, κοινωνικες αναταράξεις (11ος οίκος, συμμαχίες, κοινοβούλιο) που εκεί πέφτουν οι μάσκες και θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι με την χωρα μας και ποιοι όχι τόσο σε εθνικό-κοινοβουλευτικο και παγκόσμιο επίπεδο. Οπότε η κυβέρνησή καλό θα ήταν να είναι πολύ προσεχτική στις αντιδράσεις τις και γενικότερα στις αποφάσεις και κινήσεις της.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου το πολυ στενο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού θα γίνει αρκετά στενό οπου εκεί θα γίνουν ξεκαθαρίσματα αλλά θα υπάρξουν και ταραχές λογω μεγαλων ελλείψεων. Θα υπάρξει μια απίστευτη κλιμάκωση γενικότερα. Το γεγονός ότι εχω απορρίψει τελείως τις εκλογές μεσα στο 2022, ειδικα στο δεύτερο εξάμηνο του, μεσα στο Φθινόπωρο, σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε μόνο να προκαλέσει μεγαλύτερη συγχυση, αστάθεια και προβλήματα στην χωρα ποσο μάλλον η εκλογή μιας πολύ πιθανής συγκυβέρνησης. Ωστοσο, με απλη αναλογικη, η τελευταια Κυριακή Σεπτεμβριου εως την πρωτη Κυριακη Οκτωβριου που καπως ειναι καλύτερα, τελος παντων, ειναι καπως σχετικα θετικη, αν και ειναι μεγαλο ρισκο.

Οσο και αν φαίνεται δύσκολο να το καταλάβουμε αυτό, όλα τελικά συμβαίνουν ξαφνικά. Οπότε αυτό για άλλη μια φορα είναι μια αυστηρή προειδοποίηση να μην πάμε σε εκλογές (κι αυτο θα ειναι δυσκολο καθως με την αντιθεση Ηλιου/Ουρανου μπορει να σημαινει ανατρεπτικες καταστασεις εν των μεσω του καλοκαιριου που να αναγκασουν για εκλογες στην συνέχεια *).Απο κει και περα ειναι και θεμα επιλογης. Πολύ πιο έντονα ισχύει και για τον χάρτη Μεταπολίτευσης.

Ασταθής και δύσκολη περίοδος θα είναι και για τον Πρωθυπουργό της χωρας Κ. Μητσοτάκη, ισως μια περιοδος για γερα νεύρα. Το ιδιο θα ισχύει και για την πρόεδρο της χωρας, που η νέα σελήνη στην Παρθένο θα είναι σε οψη κουινκαξ με την Μαύρη Λιλιθ της που θα είναι δύσκολο να βρει τις καταλληλες ισορροπίες, απορριπτωντας καθε συμβιβασμο και θα εχει και δικιο, σε περιπτωση που θα εχει ξεφυγει η κατάσταση.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΜΗΝΩΝ

Η δυναμική του Άρη αντιδρά πιο ελεύθερα καθώς η ένταση ή δύναμή του αυξάνεται και μειώνεται πολύ γρήγορα, ακριβώς όπως η τάση του ρεύματος. Η διέλευση του Άρη, παγκοσμίως, στους Διδύμους από τον Αύγουστο του 2022 έως τα τέλη Μαρτίου 2023 θα δει τα γεγονότα και τάσεις του πρώτου εξαμήνου του 2022 να μεγεθύνονται αλλα και να μετατρέπονται σε ακόμη πιο σημαντικές εξελίξεις. Θα ακούμε ειδήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα συνδέονται με εμφύλιες αναταραχές, κοινωνικές εκρήξεις και πιθανούς πολέμους στην Ευρώπη με το (ΝΑΤΟ) και τη Ρωσία, που ενδέχεται να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρά γεγονότα. Επιπλέον, η υγεία πολλών παγκόσμιων ηγετών, από τον Πούτιν στη Ρωσία έως τον Σι στην Κίνα θα συνδεθούν με τα γεγονότα που θα εξελίσσονται με γρήγορο ρυθμοί, γεγονότα που θα αποτελέσουν παγκόσμια έκτακτη ανάγκη υπό τη μακρά διέλευση του Άρη στους Διδύμους.

Αυτή η μακρά 7μηνη διέλευση θα επηρεάζει τα κτίρια, συμβόλαια, συμφωνίες, τράπεζες, κατασκευές, ακίνητα, πόλεις, δύο ή περισσότερα άτομα και ολόκληρες μάζες ανθρώπων. Επίσης επηρεάζονται οι εκλογές, κοινοβούλια, επικοινωνίες και μετακινήσεις, υπολογιστές, κινητά, χρηματοπιστωτικές αγορές, κυβερνοεπιθεσεις, τεχνολογία πληροφοριών, στρατολογήσεις, εργαζόμενοι, εργοστάσια, εταιρείες, καταστήματα, θέσεις εργασίας, καθώς και στρατιωτικοί, απλοί στρατιώτες, αθλητές, σχολεία, παιδιά, παιδεία κ.λπ.

Ο Δίδυμος συνδέεται επίσης την εσωτερική κυκλοφορία σε ένα έθνος, τις μεταφορικές επικοινωνίες μέσω ξηράς, αέρα, νερού. Ο Δίδυμος κυβερνά δημόσια κτίρια, σχολεία, ταχυδρομεία, smartphone, υπολογιστές, όλα τα μηνύματα, όλες τις επικοινωνίες, το ρεύμα. Μέσα ενημέρωσης, περιοδικά, εκδόσεις μη διανοητικών βιβλίων, υπόκεινται στην κυριαρχία των Διδύμων όπως το αναγνωστικό κοινό, τα γειτονικά έθνη μιας χώρας, η κοινή γνώμη, οι φήμες, η νοητική στάση, το Διαδίκτυο, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση. Η ελευθερία του λόγου γραπτή και προφορική. Ο Άρης αναδεικνύει θέματα με αθλητές, επίσης ταραχοποιούς, εγκληματίες, χειρουργούς, μηχανικούς, εργάτες χημικών, τον σίδηρο και τον χάλυβα, δηλητήρια και υψηλή εγκληματικότητα.

Ο Άρης συνδέεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις, την αμφισβήτηση ιδεών, τον πόλεμο και την διεκδίκηση. Τμήματα άμυνας, στρατιωτικοί, στρατιώτες, όπλα, πύραυλοι, δορυφόροι κ.λπ. στρατιωτικούς ηγέτες, αστυνομικούς, μηχανικούς, χειρουργούς, αγωνιστές, ταραχοποιούς, εμπρηστές, εγκληματίες, ψυχασθενείς και εγκλήματα βίας. Ο Άρης κυβερνά τα αρσενικά και σηματοδοτεί αυτούς που είτε συμμετέχουν για να σχεδιάσουν, και να χτίσουν, είτε ταραχές και διαφωνίες, καυγάδες. Ο Άρης κυβερνά τις μάχες, τις συγκρούσεις, την αεροπορία.

Ανάλογα με τους τομείς που ενεργοποιούνται από τον Άρη ή που βρίσκονται υπό πίεση, ανάλογα με το ζώδιο, τον οίκο και τις όψεις. Όσον αφορά τον Ήλιο, μπορεί να προκαλέσει ταραχές. Όταν διέπεται από ευνοικες όψεις, ο Άρης μπορεί να βοηθήσει στην εφαρμογή μιας ιδέας η τεχνολογίας και η χρήσης ισχύος να είναι ισορροπημένη. Ωστόσο, εάν πλήττονται από άλλους πλανήτες και αστέρια, τότε όλα θα πάνε στραβά και μια ιδέα η’ πόλεμος η’ οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά. Σε κοσμικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια της μακράς 7μηνης διέλευσης του στους Διδύμους, θέματα πολιτικά και στρατιωτικά θα έρθουν στο προσκήνιο, θα είναι στο επίκεντρο καθώς προχωράμε όλο και βαθύτερα στο 2022.

Η κατάσταση μεταξύ Δύσης, ΝΑΤΟ, Ρωσίας και της Ευρώπης με απασχολεί πολύ στο δεύτερο μισό του 2022 και το 2023. Συζητήσεις για χρήση βιολογικών, ακόμη και πυρηνικών όπλων, στα διάφορα ειδησεογραφικά μέσα και πολιτικούς κύκλους θα γίνεται εξαιρετικά σοβαρή στην κεντρική Ευρώπη αλλα και μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μπορεί εύκολα να εξαπλωθεί στη Δυτική Ευρώπη και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Οι μήνες που ακολουθήσαν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου 2022, η Δύση, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τοποθετεί όπλα στην περιοχή, ενώ μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση τον Απρίλιο του 2022 ανέφερε ότι η Φινλανδία αλλα και η Σουηδία σκέφτονταν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ. Πράγμα το οποίο συμβαίνει και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ θα προκαλέσει σημαντική ζημιά στην ασφάλεια της Βόρειας Ευρώπης και της Ευρώπης στο σύνολό της”, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωσή του.

Η συγκέντρωση στρατού και οπλών στην Ουκρανία από την Δύση και την Ευρώπη, και με την ενθάρρυνση των Βαλτικών χωρών να μπουν στο NATO πυροδοτεί μια εικόνα αρκετά ασταθής και επικίνδυνη μεσα από την μακρά διέλευση του Άρη στους Διδύμους  ξεκινώντας από τα μεσα Αυγούστου 2022 μέχρι το πρώτο μισό του 2023.

Κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2022,  η διέλευση του Άρη μέσω των Ιχθύων, του Κριού και του Ταύρου, οδήγησαν όντως σε γεωπολιτικές εντάσεις που θα αποτελέσουν σημαντικό επίκεντρο κατά τη μακρά 7μηνη διέλευση του Άρη στους τροπικούς Δίδυμους. Σημαίνει επίσης προβλήματα στον αέρα, την ξηρά και ανοικτές Θάλασσες.

Η συζήτηση για πιθανή χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων με τρομαζει με τον Άρη στους Διδύμους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τα μέσα Αυγούστου 2022 έως τα τέλη Μαρτίου 2023, καθώς τα προβλήματα θα κορυφώνονται μεταξύ του ΝΑΤΟ,  ΗΠΑ, ΕΕ και της Ρωσίας. Η διέλευση συνδέεται με την ενεργοποίηση πυρηνικών κωδικών και γλώσσα που τα διέπουν. Αποτελεί ακόμη ένα υψηλό κίνδυνο για τον πλανήτη.

Η Μέση Ανατολή και η Ασία-Ειρηνικός θα είναι επίσης καυτά σημεία, στη συνέχεια η Νότια Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του 2020.Η κατασκευαστική και βιομηχανική πρόοδος είναι χαρακτηριστικά του Άρη. Αυτό περιλαμβάνει τους οικοδόμους, εργάτες οικοδομών, τις Ένοπλες Δυνάμεις και εκεί εκείνους που φρουρούν, όπως αστυνομικούς, σερίφηδες και αξιωματικούς επιβολής του νόμου γενικά.

Οι χειρουργοί και οι επεμβάσεις που εκτελούν είναι επίσης υπό την επιρροή του Άρη. Πυροσβέστες, κυνηγοί, βιομηχανικοί εργάτες, όλοι οι αθλητές κ.λπ., όλες οι σωματικές δραστηριότητες όπου η μυϊκή δύναμη και η μάχη είναι μέρος.

Καταλάβετε ότι η 7μηνη διέλευση του Άρη, θα είναι καθοριστική και δυνατή διέλευση παγκοσμίως. Παρακολουθήστε τα παγκόσμια γεγονότα που θα περιλαμβάνουν πολλά ατυχήματα, στρατιωτικές ενέργειες και βία. Το άγχος των γεωπολιτικών εντάσεων θα αυξηθεί πολύ επικίνδυνα. Η ενέργεια του Άρη είναι έντονη και γρήγορη που τείνει προς τα ατυχήματα, ειδικά πάνω από την ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα. Το χρονικό διάστημα από τις 20 Αυγούστου 2022 έως τα τέλη Μαρτίου 2023 δεν είναι ευνοϊκό για μεγάλα ταξίδια. Ακόμη και τα ταξίδια μικρής εμβέλειας θα πρέπει να γίνονται με προσοχή.

Είναι μεταβλητό ζώδιο του αέρα, μπορεί να είναι τόσο ισχυρή η ενεργεια του που όταν συναντά αντίσταση θα υπάρχουν συχνά καταστροφικά γεγονότα ως αποτέλεσμα. Στις παγκόσμιες ειδήσεις, ο καιρός και το κλίμα της παγκόσμιας ψύξης θα είναι επίσης στα πρωτοσέλιδα και θα αναφέρονται σεισμοί, πυρκαγιές.

Επίσης, παγκοσμίως, τα μεγάλα ατυχήματα, οι εκρήξεις, οι επιθέσεις, οι ληστείες, οι διαρρήξεις και η αψηφήσει των Νόμων, με πράξεις βίας και μάχες – όλα υπάγονται στη δικαιοδοσία του Άρη. Η μέθη, ο τζόγος, τα σπίτια κακής φήμης, οι συμμορίες, οι εγκληματίες. Αναμένω πλήρως αυξημένη στρατιωτική δραστηριότητα να λάβει χώρα καθώς η επιρροή του συνδέεται άμεσα με στρατιωτικές δραστηριότητες, όπλα και πόλεμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εντατικοποίηση της αποστολής όπλων από τη Δύση στην κεντρική Ευρώπη και την Ουκρανία είναι ανησυχητική. Ο «Ψυχρός Πόλεμος» είναι μια παλινδρόμηση ενός ηλικιωμένου παιδιού και ενός ηδη πολυ ξεπερασμένου κατεστημένου. Οι χυδαίοι, οι αδαείς ηγέτες, θα τα κάνουν θάλασσα, όπως σχεδόν πάντα κάνουν. Αυτή η άγνοια των κυβερνήσεων θα δημιουργήσει ένα οικονομικό σοκ σε όλο τον κόσμο – που προκαλείται κυρίως από δυτικές εταιρείες που επιδιώκουν να μειώσουν την έκθεσή τους στη ρωσική αγορά μειώνοντας παράλληλα την εξάρτηση από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι πολλές χώρες κινούνται σε αυτό που θα έπρεπε να είναι η νέα περίοδος μετά την πανδημία, τα αυξανόμενα κρούσματα Covid στην Κίνα οδήγησαν την κυβέρνησή της να επιβάλει περαιτέρω περιορισμούς ωθώντας την οικονομία της στο χείλος της ύφεσης, προκαλώντας σημαντικά ζητήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.

Όλα αυτά «φαίνεται» να δείχνουν μια επερχόμενη ύφεση, καθώς οι κεντρικές τράπεζες επιδιώκουν μια «ομαλή προσγείωση» ενώ μάχονται τον πληθωρισμό. Η κατάσταση με την επικείμενη μακρά διέλευση του Άρη στους Δίδυμους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022 έως το πρώτο εξάμηνο του 2023 δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους εμπλεκόμενους, ότι οι ενήλικες πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι μετά από μήνες και χρόνια ανώριμης πολιτικής «ακύρωσης πολιτισμού» και στους υπαλλήλους τους. Υπάρχει σαφής κίνδυνος στο να προχωρήσουμε κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και στο 2023 σε μια πυρηνική σύγκρουση εάν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη δεν ξυπνήσουν από τον βαθύ και χυδαίο (αδαή) ύπνο τους.

Δίας και Κρόνος, ανάδρομοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2022. Η αναθεώρηση και η επαναφορά στην λογική, αν υπάρχει ίχνος από αυτό ακόμα, θα οδηγήσει σε πολύ καλύτερα πράγματα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και στο 2023, οπότε μην σπαταλάτε το καλοκαίρι του 2022. Χρησιμοποιώντας τους ανάδρομους κύκλους πλανητών, όσο είναι νωρίς, ηγέτες και έθνη μπορούν να αποτρέψουν πολύ σοβαρά γεγονότα που θα έρθουν, μετριάζοντας την ανώριμη πολιτική τους και νοοτροπία τους. Εκείνοι που προωθούν την προπαγάνδα της «ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη» ξεχνούν ότι ο πλανήτης μας – η Γη – «ζει» στο διάστημα και από εκεί έρχονται οι αιτίες αλλαγής καιρού και του κλίματός μας. Δεν υπάρχει «ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή», καθώς υπενθυμίζω αυτό παραβιάζει τους νόμους της φυσικής και της θερμοδυναμικής. Είναι Ύβρις, όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερα κείμενα. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να συμβεί ποτέ στη Γη. Ο Ήλιος και η διαμόρφωση των πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα είναι η αιτία για ότι συμβαίνει. Τα υπόλοιπα θα τα αναλύουμε κάθε μηνα.

Απάντηση