ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ* Ο ΣΥΝΟΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΑΡΗ *Η CERES & ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ.

στις

Μια Νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, δηλαδή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στην 1 μοίρα του Αιγόκερω, στις 12:16:40 μμ. στον 10 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα είναι το τελευταίο φεγγάρι του 2022. Η νέα σελήνη τετραγωνίζει τον Δια, στις 0 μοίρες του Κριού, που με την σειρά του είναι επίσης σε ακριβής αντίθεση προς την Ceres, όπου και εκείνη με την σειρά της τετραγωνίζει την Γη και την νέα σελήνη -αστεροειδή Υγεία (πολιτικά ξεκαθαρίσματα). Πολύ σημαντική παρατήρηση είναι ότι η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο ακριβώς με τον αστεροειδή Υγεία και το MC. Η μεταξύ σχέση των δυο αστεροειδών στον χάρτη δεν είναι θετική, και δεύτερον η θέση τους γωνιακή. Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με το νεφέλωμα Spiculum, στο βέλος του Τοξότη.

Το σταθερό αστέρι Spiculum, ή το νεφέλωμα M8 Lagoon, είναι αρκετά επικίνδυνο, απρόβλεπτο και ύπουλο, σκληρό και αρκετά ισχυρό, φύσεως Σελήνης -Άρη. Υπάρχει προδιάθεση για κατάθλιψη, υπάρχουν νοσηρές σκέψεις, δημιουργούνται  κάθε είδους προβλήματα, ψυχολογικά και σωματικά, συμπεριλαμβανομένης της όρασης. Θα υπάρχει αυτό το αρνητικό συναίσθημα του «φόβου του Θεού», αντί της παρηγοριάς από την Παρουσία Του, και ότι είμαστε καταδικασμένοι. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε αρνητικές και απελπιστικές σκέψεις.

Σε αυτές τις μοίρες θα ταιριάζουν απόλυτα σενάρια καταστροφής όπως το «The Day of the Triffids» που αναφέρεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μυθιστόρημα του 1951 από τον Άγγλο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας John Wyndham . Αφού οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο τυφλώνονται από μια φαινομενική βροχή μετεωριτών, ένα επιθετικό είδος φυτού αρχίζει να σκοτώνει ανθρώπους. Η Ημέρα των Τριφιδών

Βέβαια δεν είναι τόσο απλό, θα μπορούσε να δει κάποιος απλά ένα ακραίο εφιαλτικό σενάριο η να δει τι κρύβεται πίσω αυτό, αν διαβάσει κάποιος τις κριτικές και αναλύσεις της εποχής. Έτσι λοιπόν, τα περίεργα τριφίδια θα μπορούσαν να διαβαστούν ως παραμορφωμένες μεταφορές για τους αποικισμένους λαούς της βρετανικής αυτοκρατορίας –τότε στη μέση της διαδικασίας αποαποικιοποίησης– που επιστρέφουν στην ηπειρωτική Βρετανία, όπως έκαναν οι Αρειανοί στο The War of the Worlds (1898) του HG Wells, μια από τις κύριες επιρροές του Wyndham.

Ο Robert Yeates, στο δοκίμιό του «Gender and Ethnicity in Post-Apocalyptic Suburbia», προτείνει μια άλλη σύνδεση με την αποικιοκρατία: Ο τίτλος The Day of the Triffids δείχνει μια αποικιακή αντιστροφή ρόλου αυτού του είδους στην οποία η ανθρωπότητα δεν είναι πλέον το πιο ισχυρό είδος, και ο Masen παρατηρεί ότι είναι «μια αφύσικη σκέψη ότι ένας τύπος πλάσματος πρέπει να κυριαρχεί διαρκώς».—  «Gender and Ethnicity in Post-Apocalyptic Suburbia»,

Ταυτόχρονα με αυτή τη διαδικασία, οι άνθρωποι χάνουν την ταυτότητά τους. Μέρος αυτού προέρχεται από το γεγονός ότι όλοι πλέον υπάρχουν σε μια κοινή κατάσταση, την καταστροφή: δεν μπορεί κανείς πια να είναι γεωπόνος, γιατρός, αγρότης, μυθιστοριογράφος, αλλά μόνο ένα ακόμη άτομο ενάντια στα τετριμμένα, μια μόνο πραγματική διάκριση όντας αν κάποιος έχει όραση.

Αν και η νέα σελήνη μέσα στα πλαίσια αστρολογικών κανόνων είναι σε σύνοδο με τον αδίστακτο Facies, υπάρχει διαφορά 8 μοίρες μεταξύ τούς, στην ουσία η επιρροή του δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά θα το επιθυμούσε, αφού βρίσκεται στον οίκο της εξουσίας, δεν μπορεί ωστόσο να αγνοηθεί η κοντινή του παρουσία, και τον οποίο έχουμε αναφέρει παρα πολλές φορές στο παρελθόν πριν το 2020, και επίσης να θυμίσω ότι κορυφαίοι φασίστες γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή τους. Ο Facies, έχει σχετιστεί άμεσα με δολοφονίες, εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τον φασισμό. Έχουμε πολύ καιρό να δούμε ένα τέτοιο φεγγάρι, από το 2017-8 αλλά και στις αρχές του 2020. Είναι επίσης φύσεως Σελήνης/Άρη, ένα δεύτερο στοιχείο που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αφού ο κύκλος της Ηλίου-Γης-Άρη, είναι εδώ και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Acumen από την άλλη, μας δίνει να κατανοήσουμε ότι η δύναμη τους πλέον δεν είναι ισχυρή, αλλά οι ενέργειες τους εξακολουθούν να είναι ύπουλες, με φόντο τον αστεροειδή Υγεία και ένα παγκόσμιο Λιμό.

Ήλιος/Κρόνος/Πλούτωνας– υπερβολικός φόβος για θέματα υγείας, κρίσεις που έχουν βασική αιτία την υγεία, υπερβολική ανησυχία για θέματα υγείας, ένα μπλοκάρισμα, αποθάρρυνση, κατάπτωση.

Ερμής/Ποσειδώνας/ Κρόνος– νοσηρές σκέψεις, σκοτεινές σκέψεις

Αν και ο Πωσειδωνας βρίσκεται στην 22η μοίρα των Ιχθύων, στον 12ο οίκο, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, μια όψη που έχουμε να δούμε από το 2016, όταν ξεκίνησε αυτή η βαθιά Ψυχική κρίση, δημιουργεί προς τον έξω κόσμο ένα ψεύτικο μέτωπο, ψεύτικα σενάρια, και επίσης αναμένεται να απελευθερωθούν προσδεμένες οντότητες στη γη. Αν παιχτεί αυτό, δεν θα είναι τίποτα άλλο από μια τέλεια παράσταση, με έναν projector να παίζει ολογράμματα!

Μας θυμίζει επίσης, την νέα σελήνη, στις 29 Ιουνίου, 2022, λίγες ημέρες αργότερα, ο Σίνζο Άμπε, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας και εν ενεργεία μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, δολοφονήθηκε στις 8 Ιουλίου 2022, ενώ μιλούσε σε πολιτική εκδήλωση έξω από τον σταθμό Γιαμάτο- Σαϊντάιτζι στην πόλη Νάρα της Ιαπωνίας. Την είδαμε ξανά το 2021. Μπορεί ο Δίας στον Κριό να αποδείχτηκε μια δύσκολη επιρροή στην απλή καθημερινή μας ζωή, τουλάχιστον καθυστερεί τα σχέδια της ΝΤΠ. Εξάλλου και ο Πλούτωνας επέστρεψε στις 27 μοίρες του Αιγόκερω (θυμάστε τότε τις αποκαλύψεις σχετικά με τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου;;;).

Πρώτος δεκανος Αιγόκερω [Δίας]. Προκαλεί συνωμοσίες μεταξύ ανδρών και δείχνει τη θλιβερή δολοφονία κάποιου εξαιρετικού άνδρα.

Προκαλεί συνωμοσίες μεταξύ ανδρών και δείχνει τον αξιοθρήνητο φόνο ενός εξαίρετου άνδρα, δυστυχία σε μεγάλους ανθρώπους, αναφέρεται σε εξεγέρσεις ευγενών και απλών ανθρώπων. Σαφώς, βέβαια ο Αιγόκερως συνδέεται πάντα με την ιεραρχία, τις κυβερνήσεις και τους ηγέτες, τους περιορισμούς, την πολιτική, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα, μέσα σ αυτό συμπεριλαμβάνει απειλές, τελεσίγραφα, βία, επίδειξη εξουσίας, δολοφονίες, εισβολές σε ξένα εδάφη, ανατροπές και πόλεμο, χρήση της ατομικής ενέργειας και όπλων.

Ο συμβιβασμός και η ειρήνη μεταξύ των εθνών, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με την Ceres στην 1 μοίρα του Ζυγού, στον 7 οίκο, όπως επίσης συνδέεται και με απρόβλεπτα γεγονότα και την λαϊκή αντίδραση. Γνωρίζουμε ότι η νέα σελήνη, για άλλη μια φορά δείχνει σκληρότητα, Οι άνθρωποι της εξουσίας είναι σαδιστές, έχουν εμμονές με τον covid-19 και άλλα σενάρια, γιατί μόνο έτσι κάνουν αυτά που θέλουν, με το ψέμα και τον απροσανατολισμο. Οι όψεις επίσης δείχνουν πολιτικές συγκρούσεις, αλαζονεία και απαιτητική συμπεριφορά. Θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να επιβάλλουν αυτό που θέλουν.

Η Ceres βρίσκεται εκεί για να προσπαθήσει για την ειρήνη, την δημοκρατία, την ισορροπία αλλά μάταια τα καταφέρνει, σε ότι αφορά τις πολιτικές συνεργασίες και παγκόσμιες εξελίξεις μεταξύ κρατών. Αν θυμάστε είχα δώσει τις όψεις αστεροειδών, που θα ήταν σε μεγάλη δυσμένεια ειδικά από τα τέλη του Αυγούστου 2022.

Γνωρίζουμε ότι η Ceres συνδέεται με την τροφή η το δικαίωμα το να έχεις πρόσβαση στην τροφή, την υγεία και την προστασία, την δημοκρατία. Προκύπτουν ζητήματα «φροντίδας» ανθρώπων, φυτών και ζώων, περιορισμοί και ελλείψεις. Συνδέεται με τα βότανα και δημητριακά, είναι η τροφοδότης, το στάρι, είναι υπεύθυνη για να ταΐσει τον κόσμο.  Η Ceres (Δήμητρα) ως γνωστόν την οικογένεια και την εθνική κληρονομιά των λαών αλλά και την προσωπική αλλά και βέβαια την εθνική κυριαρχία των κρατών. Επίσης τις ισχυρές προστατευτικές δυνάμεις αλλά και τις προσπάθειες που προωθούν την ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την γεωργία. Στην πολιτική αστρολογία, όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, συμβολίζει την ευημερία των απλών ανθρώπων και είναι ένα από τα σημαντικότερα βασικά σύμβολα του πνεύματος και αλλά της πρακτικής δημοκρατίας.

Η παραγωγή τροφίμων θα επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό. Ως θεά σιτηρών, ρυθμίζει την καλλιέργεια φυτών και τροφίμων, τη συγκομιδή, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Η Ceres σχετίζεται με τη Θλίψη και τον Διαχωρισμό αλλά και την απώλεια με αρνητικές όψεις, με τη διατροφή, τη γεωργία και τις διατροφικές διαταραχές, τα σκάνδαλα και τις προδοσίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Την έλλειψη πρακτικής δημοκρατίας, θέματα τροφής, αλλά και ίσων δικαιωμάτων στην μητρότητα.

Η κατάσταση θα είναι αρκετά εύθραυστη και κυρίως επικίνδυνη, στις διπλωματικές, οικονομικές σχέσεις και πολιτική ενός κράτους. Η παγκόσμια λιμοκτονία είναι το κυρίως θέμα της Δήμητρας, η γεωργία, η οικονομία, προβλήματα και απώλειες μέσω εχθρών, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, οι πηγές ενέργειας, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η δηλητηρίαση του νερού και της τροφής. Σίγουρα όμως οι όψεις που σχηματίζονται παραπέμπουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Η Δήμητρα για την χώρα μας θα δείξει προβλήματα με την εξωτερική πολιτική, την μετανάστευση, την εγκληματικότητα, τον Αύγουστο μάλιστα ίσως να υπάρξουν πιθανές αναταράξεις και αστάθεια στις κυβερνήσεις***

Δεδομένου ότι ο Ήλιος αντιπροσωπεύει αρχηγούς κρατών ή εταιρειών, αυτό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό! Μην ξεχνάς αυτό που έχω πει σε κάθε περίπτωση: «Ο άνθρωπος αναμιγνύεται με τα θηρία και αυτό τοποθετείτε πάνω του (δυστυχώς, το ξαναέγραψα μέσα στο 2022). Δείχνουν μια εμμονική αφοσίωση σε επιδιώξεις, που δεν πρόκειται να πετύχουν. Ο Ελον Μασκ είπε ότι «Τους επόμενους 6 μήνες το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ανθρώπινων εγκεφάλων»!!! ρίχνοντας την νέα ΒΟΜΒΑ.

Ο άξονας Τοξότη -Διδύμων σε απόλυτη σύνοδο με την Γη, βάζει φωτιά στον πλανήτη, είναι η φωτιά της ελευθερίας σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, που θα είναι σε εξέλιξη μέχρι της Άνοιξη του 2023, διότι την ώρα που γράφετε το κείμενο είναι 30 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης θα βράζει και από αυτή την σημαντική πλανητική ευθυγράμμιση στις αρχές Δεκεμβρίου, και πέρα από το Χειμερινό ηλιοστάσιο, τα πράγματα θα είναι πολύ άγρια. Η μάχη για την επιστροφή της ελευθερίας είναι εδώ με μια Σελήνη στον Τοξότη, απέναντι απο τον Άρη, στον χάρτη του χειμερινού ηλιοστασίου. Αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει γρήγορα, αλλά πολύ πιθανό να έχει διάρκεια μέχρι την Εαρινή ισημερία του 2023 .

Η κορύφωση του φαινομένου στις 7-8 Δεκεμβρίου, είναι ένα ακόμη σπάνιο αστρονομικό γεγονός.

Θα παρακολουθήσουμε ένα σπάνιο θέαμα, καθώς ο Άρης θα εξαφανίζεται πίσω από τον σεληνιακό δίσκο. Ήλιος, Γη, Σελήνη και  Άρης θα ευθυγραμμιστούν – για άλλη μια φορά. Αντικαταστήστε τον Άρη με τον Ουρανό και θα έχετε ακριβώς αυτό που συνέβη ένα μήνα νωρίτερα, κατά την έκλειψη-πανσέληνο στις 8 Νοεμβρίου, που ο Ουρανός εξαφανίστηκε πίσω από τον σεληνιακό δίσκο. Αυτή τη φορά η ενέργεια του Άρη θα φιλτραριστεί μέσα από το σώμα της Σελήνης, θα φορτιστεί και θα κορεστεί το πεδίο της. Και να θυμάστε, στην κοσμική αστρολογία η Σελήνη αντιπροσωπεύει τους άλλους, εμάς τους ανθρώπους! Αλλά αυτό σημαίνει πολύ περισσότερα από αυτό. Ενώ η απόκρυψη θα είναι σε εξέλιξη, σαρώνοντας την υδρόγειο, η Γη θα βρεθεί ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη! Αυτή θα είναι η στιγμή που θα ξεκινήσει ένας νέος Συνοδικός κύκλος του Άρη, διάρκειας 22 μηνών.

Η απόκρυψη του Άρη θα ξεκινήσει στις 2:17 UT (Παγκόσμια Ώρα) και θα διαρκέσει έως τις 6:10 UT. Η Σελήνη θα είναι τέλεια στις 4:08 UT. Ο Συνοδικός κύκλος του Άρη θα γεννηθεί στις 5:42 UT. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η καυτή ενέργεια της Πανσελήνου των Διδύμων θα είναι ο πυρήνας όλων των γεγονότων που θα εκδηλωθούν τους επόμενους 22 μήνες, με όλες τις επίπονες συνέπειες του! Ωστόσο, θα ενισχύσει έντονα την αποφασιστικότητά μας, θα μας παρακινήσει αλλά και θα μας ενθαρρύνει να κάνουμε πολλά, ώστε να σταθούμε στα πόδια μάς.

Η σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω παραδοσιακά είναι σε αδυναμία. Αυτό σημαίνει κάτι πολύ απλό, ότι δηλαδή ενδέχεται να κάνουμε λάθη η’ να πάρουμε λάθος αποφάσεις και η ζωή μας να πάρει λάθος στροφή, βέβαια σε ατομικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες δυσκολίες. Το τετράγωνο προς τον Δία/Ceres και τον Ωροσκόπο υποδηλώνει μεγάλες εντάσεις, αστάθεια, λάθη και αντίσταση στην αλλαγή και στις εμμονές της εξουσίας. Ωστόσο, το τετράγωνο λειτουργεί με ανυπομονησία και παρορμητικά για να απελευθερωθούμε από τους όποιους περιορισμούς επιβάλλονται η’ πρόκειται να επιβληθούν ξανά, οδηγώντας σε απροσδόκητα γεγονότα. Θα επηρεάσει τα συμφέροντα των κοινών ανθρώπων, θα διαταραχθεί η ειρήνη ενώ προβλέπει και την ταλαιπωρία όσο αφορά την ευημερία των λαών. Θα σημειωθούν ξαφνικά ακραία καιρικά φαινόμενα και εξεγέρσεις. Και μάλιστα όταν μιλάμε για Δια…μιλάμε για γεγονότα μεγάλων διαστάσεων, καθώς βρίσκεται και πάλι στις 0 μοίρες του Κριού.

Πολλές αλήθειες θα έρθουν στο φως, σχετικά με τον πόλεμο, την πολιτική, τα εμβόλια, την θρησκεία και τα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο 2022.

Η νέα σελήνη συντονίζεται στο γεγονός ότι πρέπει να είμαστε λογικοί, ψύχραιμοι και πρακτικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, χρειάζεται οργάνωση και στρατηγική. Κυβερνάται από τον Κρόνο που σημαίνει τυπικά θα είναι μια επίπονη διαδικασία καθώς έχει και αντοχή, διάρκεια. Ο Κριός είναι ανυπόμονος και κατευθύνεται προς τα εμπρός με λιγότερη προετοιμασία, γι’ αυτά που θα προκύψουν. Θα μου πεις ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος απόλυτα για τίποτα. Η επόμενη περίοδος αποδεικνύεται απογοητευτική.

Το Ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στους πλανήτες και αστεροειδής, ένα Yod, ένα Σφυρί του Θώρ, και ένα στελλιουμ στον Αιγόκερω. Υπάρχει ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα όσο αφορά την τωρινή κατάσταση, που σημαίνει κι άλλες θυσίες. Καθώς, ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο, υπάρχει έντονα η πίεση από άλλους να κάνουμε σωστά αυτά που μας υπαγορεύονται μέσα στο πλαίσιο αυστηρών κανόνων ή διαδικασιών, υπάρχει έντονη δυσφορία, ενώ εμείς, από την άλλη, βρίσκουμε παρηγοριά στο να λέμε απλά, ότι «και αυτό θα περάσει».

Ο Κρόνος και ο Ουρανός, αντίστοιχα, σχηματίζουν ημι-εξάγωνα και τρίγωνα προς την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Αιγόκερω, υποδηλώνοντας ότι πρέπει να προχωρήσουμε προσεχτικά, αποκλείοντας ανθρώπους ή καταστάσεις που δείχνουν συμμόρφωση στα πρωτόκολλα θέτοντας τις σχέσεις μας σε κρίση. Ο Ουρανός σε μια όψη ημι- τετραγώνου δημιουργεί αναταράξεις στα χρηματιστήρια.

Στον χάρτη της νέας σελήνης απεικονίζονται οι εξελίξεις, υπάρχει η ανάγκη να παραμείνουμε δυνατοί κάτω από ένα απίστευτο μπαράζ επιθετικών τάσεων της ανθρωπότητας. Θα είναι μια απρόσεκτη επιθετικότητα. Το αίσθημα αποσύνδεσης, και φόβου, θα είναι πάλι εδώ. Ο πλανήτης Γη ίσως να βρεθεί κάτω από αυστηρή παρατήρηση. Αλλά, αυτή την φορά θα κινούνται γρήγορα, θα υπάρξει συντριβή και ανατροπή. Καμιά φορά οι σπόροι επανάστασης φυτεύονται σε μέρη η με τρόπο που ο εχθρός δεν μπορεί να δει. Ο Δίας καταστρέφει το σατανικό Βαθύ κράτος, η επόμενη ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου, με την νέα σελήνη. Οι επόμενοι μήνες θα είναι απολύτως καταστροφικοί για τις σατανικές ατζέντες τους. Ωστόσο, η νέα σελήνη Δεκεμβρίου 2022, στον Αιγόκερω είναι μια απόπειρα για να μας κάνουν την ζωή μαύρη.

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε πολλά, όπως το ξεκίνημα της παγκόσμιας απεργίας της Amazon.com. Εργαζόμενοι και ακτιβιστές θα συγκεντρωθούν μπροστά από μια κατοικία που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη εταιρείας Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη. Οι διαμαρτυρίες έρχονται μετά την κριτική της Amazon για δύσκολες συνθήκες εργασίας – συμπεριλαμβανομένων των εξαντλητικών ωρών και των χρονομετρημένων διαλειμμάτων. Η ισχυρή επιρροή του Δία μέχρι στιγμής στην Κίνα είναι αρκετά έντονη καθώς θα σταθεί απέναντι από το γενέθλιο Ήλιο της και θα σταθώ στην πρόβλεψή που είχα κάνει, ότι ο κομμουνισμός θα ηττηθεί στην Κίνα. Το ίδιο συμβαίνει και στη Βραζιλία.

Ο Άρης, λογικά, συνεχίζει να φορτίζει την Σελήνη και τον γενέθλιο Άρη της χώρας, ταυτόχρονα, χωρίς εξαίρεση, και τον Ελληνικό λαό (αν και το Πρωτόκολλο Ανεξαρτησίας αμφισβητείται η ώρα υπογραφής του, ωστόσο είναι κάτω από παρατήρηση), όμως επηρεάζεται, καθώς ο συνοδικός κύκλος ξεκινά και για την Ελλάδα, Ηλίου/Άρη, στις 7-8 Δεκεμβρίου, στον 7 οίκο της. Θα συνεχίσει να πυροδοτεί μεγαλύτερα σκάνδαλα, και αυτή τη φορά ίσως να είναι πολιτικό, ενώ από την άλλη γίνεται μια προσπάθειά να επιβληθεί ένα παράξενο καθεστώς με πρόσχημα την Υγεία (η’ μάλλον ακόμα και μια πολιτική κάθαρση) ενώ και η θέση του Κρόνου είναι αρκετά δυσμενής στον χάρτη Μεταπολίτευσης (αν και πλέον στην πραγματικότητα, δεν τίθεται θέμα Υγείας).Βέβαια, η σύνοδος και αντίθεση ταυτόχρονα στον ελληνικό χάρτη, πυροδότησε στις 29/11/2022, και σεισμικές αναταράξεις, και μέχρι τις 7-8 Δεκεμβρίου και ίσως πιο πέρα να υπάρξει ισχυρότερος σεισμός, επηρεάζοντας τα ρήγματα της Αττικης,οπως είχα πει απο το 2019.

Ο Κρόνος με τον Πλουτωνα τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, εκφράζει όμως πολύ περίεργα και επικίνδυνα πολιτικά σενάρια. Ένας ακόμη λόγος να ανησυχώ είναι το μεταβλητό τετράγωνο Άρη /Ceres, μεταξύ Διδύμων/Παρθένου, στον ιδρυτικού χάρτη, από τις 5 και 22 Νοεμβρίου, εν όψη σκανδάλου υποκλοπών, που κυβερνά και τον 7 οίκο, που πυροδοτεί πολιτικές εξελίξεις, όπως είχα πει. Έτσι λοιπόν, φαίνεται να δημιουργείται μια κρίση μέσα στον Δεκέμβριο, εκτός από τα σκάνδαλα, περιέχει προδοσίες, έντονο παρασκήνιο, δημιουργεί ακόμα και πραξικοπήματα, αποκαλύψεις, διασπάσεις κομμάτων και συνεργασιών.

Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Τους πρώτους μήνες του 2023, η αντίθεση Ceres/Πλούτωνα , από 29 Ιανουαριου-9 Φεβρουαρίου,2023 προωθεί τα μακιαβελικά σχέδια κάποιων εντός της χώρας, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το τι θα είναι αυτό που θα αποκαλυφθεί και θα εξελιχθεί. Και μάλιστα, όταν η Ceres, κατά το παρελθόν, έχει αγγίξει ξανά τον Ερμή/Κρόνο και Πλουτωνα κατά τον ίδιο περίπου δυσμενή τρόπο, και αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις περίεργες πολιτικές συναντήσεις και συμβάντα, των τελευταίων ημέρων, τότε θα το ονόμαζα το «τρίγωνο της θλίψης» που τυγχάνει να βρίσκεται ολως τυχαιως στον μεταβλητό σταυρό.

Διάστημα -Αυξήσεις που σχετίζονται με απώλειες – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εκτεταμένες απογοητεύσεις ή απογοήτευση – Απουσία ή άρνηση ελευθερίας

Αφυπνισμένοι πληθυσμοί ή έθνη – εντάσεις – Δημόσια αναταραχή – Ταραγμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Διαφάνεια και ειλικρίνεια – Ζητήματα δημόσιας ηθικής

Ξαφνικά εκδηλωμένες ενέργειες — Ενέργειες που συμβάλλουν σε εντάσεις – Έναρξη δημόσιας αναταραχής – Αρχές που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Απάντηση