ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ* ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΘΡΟΝΟ*

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 2η μοίρα του Ζυγού, στον 4ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ξανά, που κυβερνά και τον 1ο οικο. Η νέα σελήνη είναι σε συνοδο με τον Ερμή (5,16 μ.) και την Αφροδίτη (7,03 μ), που δεν είναι κοντινές όψεις αλλα η αντίθεση Ηλιου/Σελήνης προς τον Δία, είναι μόλις 1 μοίρας διαφορά. Ενας νέος κύκλος ξεκινά σε θέματα 4ου οίκου, καθορίζοντας νέες ισορροπίες, στο ζώδιο της διπλωματίας και της πολιτικής, αλλα το μεγαλύτερο μέρος της δεν θα πραγματοποιηθεί τώρα, παρα μόνο κατά τα τέλη της δεκαετίας . Ταιριάζει επίσης με τα κείμενα του 2017 που έγραφα για την εισαγωγή νέας τεχνολογίας και νέους τρόπους καλλιέργειας που θα χρησιμοποιηθούν, στο μέλλον. Αυτή θα είναι μάλλον μια περίοδος που έμφαση δίνεται στις καιρικές συνθήκες, θα υπάρχουν έντονες καταιγίδες και χαλάζι, αέρας, λοιμός, έλλειψη καλαμποκιού, σταριού.

Επίσης, η νέα σελήνη συμμετέχει στο Σφυρί του Θώρ και ένα σκληρό παραλληλόγραμμο. Συνοδεύεται από δυσμενείς όψεις όπως το στενό τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα και την αντίθεση Αφροδίτης/Πωσειδωνα. Επηρεάζεται ο Μεταβλητός Σταυρός του δεύτερο και τρίτου δεκανου, Παρθένοι (23-28 μοίρες) και Δίδυμοι (17-19 μοίρες) κυρίως.

Η νέα σελήνη στον Ζυγό, συνδέεται με τοξικές συμπεριφορές, θα είναι σαν να μας εχει ρουφήξει μια ενεργειακή δίνη. Οι κυβερνήσεις αντί να πάνε με την ροή των πραγμάτων, αντιστέκονται σε επικίνδυνα υπόγεια ρεύματα, παίρνοντας τεράστια ρίσκα. Όλοι μας μπαίνουμε σε μια περιπέτεια. Ακολουθούμε την καρδιά και όχι το μυαλό και την λογική, που θα καταλήξει σε ένα απίστευτο φιάσκο, στην οικονομία, και γενικοτερα, μια βαθύτερη ύφεση, που δεν θα υπάρχει γυρισμός, με τον Πούτιν να εχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο, που είναι σε αργή εξέλιξη. Συμφωνα με τις τελευταιες κινησεις που εγιναν ομως, μου φαινεται οτι μας δουλευουν ολοι μαζι, καθως οι οικονομιες καταστρεφονται εξεπιτηδες και οτι ολα φαινεται να ειναι μερος μιας μεγαλυτερης συνομωσιας, οπως ολοι μας υποψιαζομαστε. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ο Πουτιν, υποχωρουσε ξαφνικα η να προχωρησει μεχρι εκει που ειναι αρκετο.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στην ζωή μας, είτε αρνητικά είτε θετικά, μπορεί να αφορά προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να δώσει μια ένα φρεσκάδα νεότητας, μπορεί να σημαίνει ότι γυρίζουμε σελίδα σε υπάρχουσες καταστάσεις, μπορεί να είμαστε αρχάριοι σε κάτι και να συνδέεται με έναν νέο κύκλο μάθησης, εξετάζουμε σχέσεις και ισορροπίες, αναζητώντας την αρμονία και ομορφιά, ανακαλύπτουμε νέους χειρισμούς στο πως να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση, που όμως μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση η’ διαφωνία. Αυτό μπορεί να σχετίζεται και με την εργασία, το σπίτι ή την κοινοτική ζωή, ρομαντικές και επαγγελματικές σχέσεις. Υπάρχει μια ώθηση όμως στο να αλλάξουμε τις καταστάσεις είτε προσωπικά είτε σε κοσμικό επίπεδο, γιατί επιθυμούμε κάτι άλλο και αυτό μπορεί να συμβαίνει με τις ατομικές μας ελευθερίες.

Ότι και αν είναι αυτό δεν μπορεί να περιορίζει την ανεξαρτησία μας προς ολες τις κατευθύνσεις. Ο Ζυγός είναι αέρας, μας υπενθυμίζει να κρατάμε ένα ανοιχτό μυαλό και να εξετάσουμε και άλλες επιλογές. Στις πρώτες του μοίρες, εισάγει νέες ιδέες, ή ενδιαφέρον για το οποίο έχουμε περιορισμένη εμπειρία. Κάποιοι μπορεί να έχουν περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, και να διατηρούν αυτό το συναίσθημα στις δύσκολες ημέρες, αποθηκεύοντας το. Ωστόσο, δημιουργούνται επιπλοκές και προβλήματα, καθώς η αντίθεση προς τον Δια στον Κριό, συνδέεται με τον εγωκεντρισμό. Να θυμάστε όμως ότι οι επιλογές μας φέρνουν και τις ανάλογες συνέπειες και αν τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά περίπλοκα και έχουν μαζευτεί πολλά, τότε μπορούμε να αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας και να κάνουμε, νέες επιλογές ξανά, η’ να διαπραγματευτούμε με ηρεμία. Η Αφροδίτη και ο Ερμής υπογραμμίζουν αυτές τις επιλογές. Το «όλα ή τίποτα» όμως δεν είναι λύση και σωστή αντιμετώπιση.

Η νέα σελήνη μπορεί να καθιερώσει ένα νέο επίπεδο δονήσεων στην τέχνη, κυρίως στην μουσική, κοινωνικα και στην πολιτικη ακομα, καθώς είμαστε ευαίσθητοι σε εμπνεύσεις που επιπλέουν στον άνεμο αλλα μπορεί να πληγώσουμε τους εαυτούς μας ανεπανόρθωτα.

Ο Alkaid είναι σε ακριβή συνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, στην 27η της Παρθένου, που είναι και σε συνοδο με την νέα σελήνη. Ο κύκλος Ηλιου/Αφροδίτης ξεκινά έναν κύκλο όπως το πρώτο εξάμηνο του 2022 ενώ ταυτόχρονα έχουμε έναν νέο κύκλο Ηλιου/Ερμή, ωστόσο και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν αρνητικές όψεις με Πωσειδωνα και Άρη, αλλα οι τις κοντινότερες όψεις Ερμή/Αφροδίτης/Πωσειδωνα, με 1 μοίρα διάφορά. Πολύ πιθανο να έχουμε ανέμους, κλίμα ξηρό και κρύο. Η επαφή με τον Πωσειδωνα παραπέμπει σε χημικά, περιβαντολογικες καταστροφές.

Ο Αλκαΐντ ήταν γνωστός ως «ο καταστροφέας των εθνών» από τους ισλαμιστές αστρολόγους

Ο Alkaid συνδέεται με το θάνατο και το πένθος και βρίσκεται στον αστερισμό της Μεγάλου Άρκτου και είναι φύσεως Άρη-Ουρανού-Κρόνου και θα θρηνήσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές. Είναι συνδεδεμένος με το βασίλειο των νεκρών και επομένως συνδέεται με το θάνατο και το πένθος .Οι αρνητικές όψεις που φέρει, μπορεί να στοιχίσει ζωές σε καταστροφές όπως ατυχήματα, κατάρρευση κτιρίων και γεφυρών, κατολισθήσεις βουνών, χιονοστιβάδες, σεισμούς και ακραίες καιρικές συνθήκες όπως κυκλώνες και ανεμοστρόβιλοι που προκαλούνται από τις καιρικές συνθήκες και μάλιστα με φόντο την έλλειψη ενέργειας (Κρόνος). Οι συνθήκες διαβίωσης θα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο, οι όποιες διαπραγματεύσεις η’ αποφάσεις παρθούν δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα, λόγω εγωκεντρισμού και μεγαλομανίας αλλα και των βαθύτερων αποκαλύψεων. Αλλωστε και το τετράγωνο Κρόνου -Ουρανού, πλέον, είναι λιγότερο από 1 μοίρα διαφορά (0,41) ενώ προηγείται το ημι-τετράγωνο προς τον Δια (0,22).

Ιστορικά, σε συνοδο με τον Ουρανο, ήταν εκεί τον Ιούλιο του 1969.*

Η Άνοιξη της Πράγας έμεινε στην ιστορία να συμβολίζει δύο ιστορικά φαινόμενα: το πείραμα της εγκαθίδρυσης ενός «σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο» στο μεταπολεμικό ανατολικό μπλοκ, αλλά και το γεγονός ότι καταπνίγηκε αυτό το πείραμα στις 21 Αυγούστου 1968 με την εισβολή των τανκς του Συμφώνου της Βαρσοβίας (το οποίο είναι επηρεάζεται ήδη όπως είχα γράψει). Τα γεγονότα εντάσσονται σε μια περίοδο γενικότερου αναβρασμού στο κλίμα του Ψυχρού Πολέμου, την περίοδο του Μάη του ’68 στη Γαλλία, των φοιτητικών διαδηλώσεων κατά του πολέμου στο Βιετνάμ και της Χούντας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα τον Απρίλη του ’67.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CF%82

Σήμερα, (4-5/9/2022) περισσότεροι από 70.000 Τσέχοι διαδηλώνουν στην Πράγα, την πρωτεύουσα, απαιτώντας από τον κυβερνών συνασπισμό να πάρει ουδέτερη στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας για να διασφαλίσει ότι ο ενεργειακός εφοδιασμός από τη Ρωσία δεν θα διακοπεί πριν από τον χειμώνα. Οι διαδηλωτές είναι εξοργισμένοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που έχουν πυροδοτήσει εκτοξευμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και πυροδότησαν κρίση κόστους ζωής.

Το ευρωπαϊκό φθινόπωρο θα μας δώσει μια γεύση από εξεγέρσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και θα μοιάζουν με την «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» του 1848-49. Οι ηγέτες της ΕΕ είναι κουφοί στον πόνο των λαών τους και τυφλοί μπροστά σε αυτό το γεγονός. Η Οικονομία, η επισιτιστική κρίση. Ήδη τεράστιες διαδηλώσεις εκατοντάδων ανθρώπων έχουν ξεκινήσει. Και το φθινόπωρο επίσημα δεν έχει καν αρχίσει αλλα ούτε και το κρύο ακόμα. Ποια είναι η τεχνοκρατική απάντηση της ΕΕ στους ανθρώπους που υποφέρουν;

Η Γερμανική κυβέρνηση θα διατάξει τις ένοπλες δυνάμεις να περιπολούν τους γερμανικούς δρόμους από την 1η Οκτωβρίου. Θα προσπαθήσουν να συντρίψουν κάθε διαφωνία με βία. Την ίδια μέρα που το τετράγωνο του Κρόνου (Υδροχόου) Ουρανού (επανάσταση) στον Ταύρο, για 12 ημέρες θα ταρακουνήσει τον κόσμο, θα ταρακουνήσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ, τον τεχνοκρατικό έλεγχο της ΕΕ και Πόλεμος με αντιπροσώπους του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας που χρησιμοποιεί τους Ουκρανούς για να τελειωσουν την Δύση, έρχονται στον απολογισμό του.

Η νέα σελήνη απαιτεί δικαιοσύνη σε θέματα 4ου οίκου. Πιθανο να υπάρξουν αρχαίες και παράξενες ανακαλύψεις, αλλα και απογοήτευση και απώλεια περιουσίας και κέρδους, οι φίλοι γίνονται εχθροί, προβλήματα μέσω εταιρειών ή δημοσίων υποθέσεων, δυσκολίες ή κακοτυχίες στα παιδιά. Ωστόσο, κάποιοι λαοί μεσα σ αυτή την δύσκολη κατάσταση θα επιδείξουν θάρρος και αποφασιστικότητα. Εξάλλου και η αντίθεση προς τον Δια, συνδέεται με συμπεριφορές και καταστάσεις των άκρων, θα ξεφύγουμε τελείως. Θα είναι μια περίοδος που θα μας είναι δύσκολο να παραμείνουμε αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι με τις ζωές μας. Η υπερβολή αυτή παίρνει ανησυχητικές αν όχι επικές διαστάσεις, δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση, καθώς όλοι θα το «παίζουν θεοί».

Ο πληθωρισμός παίρνει επικές διαστάσεις, ενώ κάποιοι θα συνεχίσουν να είναι αφελής η’ οι εξουσίες θα συνεχίσουν να γελοιοποιούνται. Θα αποτύχουμε θεαματικά. Τρομακτικά λάθη γίνονται, περισσότερα ψέματα και διαφθορά βγαίνουν στην επιφάνεια και όλα καταρρέουν εξοργίζοντας τον κόσμο. Απληστία και καυχησιολογία, όλα δείχνουν εκτός ελέγχου. Αυτό μπορεί να συνδέεται και με την απώλεια του Εγώ ενω θα μπορούσε να θεωρηθεί ως τιμωρία για προηγούμενες πράξεις απληστίας. Ο Ουρανός σε συνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, θα συνεχίσει να φέρνει μεγαλύτερες δυσκολίες για τους πολιτικούς και τα κοινοβούλια, να βιώνουν ανατρεπτικά χαστούκια και καταστάσεις που δεν θα μπορούν να διαχειριστουν, οπου πιθανό είναι να υπάρχουν ανατροπές σε πολιτικό επίπεδο και πολιτικές δολοφονίες καθώς αυτοί θα αποτυγχάνουν. Είδαμε πολλά να συμβαίνουν αυτό το καλοκαιρι και πολλά ακόμα έρχονται.

Ενας από τους Ευρωπαίους ηγέτες που επηρεάζονται είναι η νέα πρωθυπουργός της Αγγλίας, που αποκαλεί τον εαυτό της «νέα Θάτσερ», Λιζ Τρας (αν είναι δυνατόν!) που ακόμα και οι υποστηρικτές της ανησυχούν ότι τα σχέδιά της θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πραγματι τον όλεθρο για το Ηνωμένο Βασίλειο. Φοβάμαι, ότι το πακέτο ενεργειακής βοήθειας της Τρας δεν θα είναι αρκετό καθώς η κρίση θα βαθαίνει, υπονομεύοντας την εξουσία της με μια ξαφνική μεταστροφή κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων στο γραφείο της, που δεν φαντάζετε.

Ομως λίγες ωρες μετα την ορκωμοσία πεθαίνει η Βασίλισσα Ελισάβετ! Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για έναν παγκόσμιο πόλεμο. Και ακομα χειροτερα, σε περιπτωση που αντικαταστήσει τον Μπαιντεν, η Καμαλα Χαρις!!!

Το ιδιο θα συμβεί και με την Γερμανία, δεν θα μπορεί να καλύψει τις πληρωμές της χωρίς το ρωσικό αέριο (αν θυμάστε έλεγα για την οικονομική καταστροφή της δομικά και οικονομικά, και στα χάλια που θα βρίσκεται κατά το 2023-5).

Ο Μπάιντεν επιμένει ότι δεν υπάρχει Ύφεση, ενώ η καθίζηση που θα πάθουν οι Δημοκρατικοί για πολλά χρονια, όπως είχα πει μήνες, ακριβως στις μέσοεκλογές στις 8 Νοεμβρίου και μάλιστα υπό την επιρροή της δεύτερης σεληνιακής έκλειψης, ένας απίστευτος αστρολογικός συγχρονισμός, η ήττα του Μπάιντεν θα είναι ιστορική και μην είναι και τίποτα άλλο, η πλήρης ανατροπή του, καθώς αν θυμάστε οι εθνικές εκλογές έγιναν με Σελήνη στον Σκορπιό και τότε είχα αφήσει πρόβλεψη, γι αυτό το γεγονός!

Η ιδια η ματωμενη εκλειψη Σεληνης, στην 25η του Σκορπιού, εφερε τον θανατο της Βασιλισσας Ελισαβετ, καθως ο Πλουτωνας διεσχιζε τον ωροσκοπο της, μαζι με μια συνοδο Αρη/Κρονου, και την ανοδο του Καρόλου Γ’, στον θρονο της Αγγλιας. Αναρωτιεμαι αν συμβει κατι παρομοιο στον Μπαιντεν, καθως πόλεμοι και πτωσεις ηγετων, θα συνεχίζουν να πυροδοτούνται υπο την σκια Αρη/Κρονου. Ωστοσο, η ανοδος του Καρολου Γ’, το πρωι του Σαββατου (10/9/2022 ωρα 10:00 π.μ.) με τους αναδρομους πλανητες να ειναι στο 60% και τον Ερμη μολις να ξεκινα τον αναδρομο κυκλο του, τα πραγματα θα ειναι δυσκολα και οχι τοσο αισιοδοξα, καθως σκοπευει να παραμεινει στον θρονο για πολλα χρονια οπως ακούσαμε.

Ομως παλιοτερα ειχα προβλεψει οτι ο Καρολος θα ανεβαινε ως μεταβατικος βασιλιας, θα καθοταν στον θρονο για πολυ λιγο και οτι η μοναρχια και η ιδια η χωρα θα παιρνουσε μια κριση.

Συντομα, τον Απριλιο του 2023, οι Δεσμοι θα επιστρέψουν στον αξονα Ταυρου-Σκορπιου, καθως ο Καρολος εχει τον Νοτιο Δεσμο στην 4η του Σκορπιου, και ειναι πολυ πιθανο να εγκαταλειψει τον Θρονο της Αγγλιας. Μερικοι ανθρωποι πεθαινουν. Ο Καρολος ομως εχει τον Ηλιο στην 22 μοιρες του Σκορπιου.

Τοτε, λιγο αργοτερα και ο Πλουτωνας θα εισελθει στον Υδροχοο.

Οι Άνθρωποι, δεν χρειαζόνται τους ηγέτες, βασιλιάδες, βασίλισσες. Μπορεί να υπάρξουν επαναστάσεις, καθως ερχεται κατι πολυ πιο δυνατο, καθως οπως ειπαμε μηδενιζει και παλι, και ενεργοποιει την συνοδο Δια/Κρονου του 2020, σε όλο τον κόσμο και ο Κάρολος μπορεί πράγματι να αισθάνεται ότι πρέπει να παραιτηθεί και να επιτρέψει στον Γουίλιαμ να ηγηθεί της χώρας.Νομιζω οτι ο Γουιλιαμ, θα λειτουργουσε καλυτερα με την Λιζ Τρας, που ασχετα με τα υπολοιπα εχει δυνατοτητες να αντέξει, τις μεγαλες δυσκολιες, αλλα και επιπλεον ο Ερμής ηταν ακομη σε ορθη πορεια οταν γινοταν πρωθυπουργος. Ειχα προβλεψει ομως οτι σοβαροι τριγμοι θα εμφανιστουν στην Κοινοπολιτεια.

Ο χειμώνας πλησιάζει, με Κρονο στον Υδροχόο, τον τρίτο δεκανο του, μετα το χειμερινό ηλιοστάσιο, οπου το κρύο θα είναι εξαιρετικά δυνατό, όπως και οι κοινωνικές αναταραχές. Το σφυρί του Θώρ θα χτυπήσει άλλη μια φορα, με ιδιαίτερη ένταση. Η Ε.Ε. ξεκινά το ταξίδι της στον Κάτω Κόσμο όταν πραγματοποιηθει η δεύτερη σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης κατα την διαρκεια των εκλειψεων του δευτερου εξαμηνου 2022 – αλλα και οταν ο ιδιος ο κυκλος θα ειναι αναδρομος απο τις 13 Αυγούστου 2023.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το βόρειο ημισφαίριο θα υποφέρει πολύ περισσότερο μέχρι την άνοιξη του 2023, από το δεύτερο εξάμηνο του 2022 που μόλις μπήκαμε. Ο Ηλιος θα συνεχίσει συνεχίζει την έντονη ηλιακή δραστηριότητα του να αυξάνεται επικίνδυνα με βροχές και επικίνδυνες πλημμύρες, ακόμη και πυρκαγιές που προκαλούνται από ξερό έδαφος. Αυτό είναι το κλίμα της παγκόσμιας ψύξης. Σύμφωνα με τις αρχές της Αστρομετεωρολογίας, η δραστηριότητα του Ήλιου πρέπει να παρακολουθείται στενά, και αυτή την ώρα αρχές Σεπτεμβρίου 2022, μια γιγάντια ηλιακή κηλίδα θα μπορούσε να εκραγεί; Σύμφωνα με τις τελευταίες, απανωτές εκλάμψεις των τελευταίων ημερών, ο Ήλιος έχει συγκεντρώσει αρκετή ενέργεια για να απελευθερώσει ηλιακές εκλάμψεις κλάσης Χ, που είναι οι μεγαλύτερες.

Η σεισμική δραστηριότητα τον Σεπτέμβριο όπως θα παρατηρήσουν και οι ειδικοί, αναμενεται να αυξηθεί επικίνδυνα από την Ινδία-Κίνα μέχρι την Ελλάδα, ακόμα ίσως και στην βόρεια Ευρώπη, που δεν γίνονται σεισμοί, και περιμένω να έρθουν κι άλλοι. (ήδη έχουν συμβεί, αλλά θα συνεχιστούν και με τις εκλείψεις που έρχονται). Καθώς θα προχωράμε όλο και βαθύτερα προς το φθινόπωρο, θα πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή. Ο πόλεμος όμως μεταξύ Ρωσίας- Ουκρανίας θα χειροτερεύει μέχρι που η Ευρώπη δεν θα μπορεί να ελέγξει.

Σημαντική, η διέλευση του Άρη στην 18η των Διδύμων πλέον, στον 12ο οικο, φέρνει περισσότερη γνώση και αφύπνιση, καθώς η εγκληματικότητα και η θνησιμότητα παίρνουν επικές διαστάσεις παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα φέρνει όλο και περισσότερες τρομακτικές αποκαλύψεις για όλα οσα συμβαίνουν και έχουν συμβεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ο Αρης θα τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα, σε συνοδο με τον Rigel, στον αστερισμό του Ωρίωνα. Αυτή η επιρροή από την μια θα ενεργοποιήσει την εφευρετική ή μηχανική ικανότητα μας για να επιβιώσουμε, θα είμαστε σε συνεχή διέγερση.

Πρέπει να εξεταστεί ολόκληρο το κοσμογραμμα και οι όψεις κάποιου, ωστόσο αν ο Αρης στέκεται καλα, ώστε να περάσουμε το τεστ της μεγάλης δοκιμασίας αυτής, που σημαίνει έντονη δράση, ισχυρή θέληση και σθένος. Όλοι ξέρουμε ότι Αρης/Πωσειδωνας αυξάνει την αρνητική ενέργεια στον πλανήτη, το «κακό», φέρνει καταστροφές που συνδέονται με το νερό, το φυσικό αέριο- πετρέλαιο, αποκαλύψεις μυστικών θα σοκάρουν, δυσκολίες, απροσανατολισμο, αδυναμίες, αλλεργίες, ιούς ,λάθη, καταχρήσεις, έλλειψη αποφασιστικότητας, δυσαρέσκεια και διλήμματα, αδιέξοδα, έλλειψη ενέργειας. Ακομη, μεγαλυτερη παράνοια καθως και το τετραγωνο Αφροδιτης/Πωσειδωνα συμπληρωνει την ολη εικονα!

Θα αυξηθεί η στρατιωτική δραστηριότητα και η δραση των πιλότων, αν και θα συνδεθεί με την έντονη δράση στρατιωτικών και της αεροπορίας. Σημαντικά γεγονότα, θα συμβούν στην Δύση. Βροντές, κεραυνοί και έλλειψη βροχών, η ζεστή θα είναι επιβλαβής. Και θα υπάρξουν πόλεμοι και διαμάχες και ληστείες κυρίως στα βόρεια μέρη. Σημαντικό πρόσωπο θα υψωθεί στην επανάσταση (κυρίως ΗΠΑ), και θα κερδίσουν τους εχθρούς τους. Στα βόρεια, επίσης, σημαίνει πλήθος βροχών και στα νότια, έλλειψη υδάτων, πηγών και ποταμών.

Στην Δύση, σημαίνει εμπόδιο των συμφιλιωτών και των γραμματέων και των δικαστών, και διοικητών, αναφέρεται σε αποκαλύψεις μυστικών, και από τις δυο μεριές, αλλα και την φυγή τους. Ο ανάδρομος κύκλος του Άρη στους Διδύμους, σημαίνει διαφωνίες στα θρησκευτικά κέντρα εξουσίας και τις αιρέσεις. Ωστόσο, μυστικά δεν κρατιούνται με έναν τέτοιο Άρη.

Επίσης, ο Αρης στους Διδύμους, στην χωρα μας θα φερει μεγαλυτερες αποκαλυψεις για το θεμα των υποκλοπων, αν και νομιζω οτι το θεμα δειχνει να παιρνει καπως πιο αγριες διαστασεις, που θα ειναι δυσκολο να ελεγχθει. Οπως ειχα πει το καλοκαιρι, ολοι παρακολοθουνται και οτι ερχονται σκαναδαλα μεγατονων στην επιφανεια απο προηγουμενα χρόνια. Μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου αλλα και απο τις 4 Οκτωβρίου είναι επικίνδυνος για τις σχέσεις μας με την Τουρκία, καθώς περνά από τον 1 και 2ο οικο του ιδρυτικού χάρτη, και θα είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη της, στον Τοξότη. Οι αντιθέσεις θα είναι τρεις, στις 18 Σεπτεμβρίου, 10 Δεκεμβρίου, 18 Φεβρουαρίου.

Δεν μπορω να πω οτι την ημέρα ανακοινωσης σχεδιων στην ΔΕΘ, ηταν και η καλυτερη μερα,διοτι περιειχε το στοιχειο της εντασης και της ανατροπης. Να θυμισω οτι με μια αντιθεση του Αρη, θα πρεπει να λαβουμε υποψιν, οτι οι αλλοι μπορει να μην μας αφησουν να κανουμε αυτο που θελουμε, συχνα μας επικρινουν πολυ αυστηρα και δεχομαστε επιθεσεις. Και αυτο εκλαμβανεται και απο τον χαρτη του Καραμανλή που όντως εξεφραζε δυσαρεσκεια και εκνευρισμό.

Θα ειναι δυσκολο να κρατησουμε τις απαραιτητες ισσοροπιες αναμεσα σε αυτο που θελουμε εμεις και την θεληση των αλλων. Ξεκαθαρα αυτες ειναι κινησεις-σαμποταζ και δημιουργουνται συγκρουσεις μεσα απο λεκτικες επιθεσεις.

Είχα πει τον Αύγουστο ότι η διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα είναι μια περίοδος για γερά νεύρα, για τον πρωθυπουργό της χωρας, καθως θα ασκειται μεγαλυτερη πίεση. Η κατάσταση με την γείτονα χωρα, κορυφώνεται, στο κόκκινο, ενω μπορεί όμως να υπάρχουν ταραχές, απεργίες, δυσαρέσκεια, πυρκαγιές, εμπρησμοί, εγκληματικότητα, έντονη στρατιωτική δραστηριότητα, όλα θα έχουν έναν μόνιμο πολεμικό τόνο, με φόντο την οικονομία. Ο πόλεμος για την αλήθεια θα συνεχιστεί, όπως είχα πει από τις εκλείψεις του 2020. Εξελίξεις και εντάσεις θα έχουμε σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ θα δούμε μεγάλες ανατροπές σε συμμαχίες αλλα και στον κοσμο μίντια. Μην ξεχνάμε ότι ιστορικά ο Αρης στους Διδύμους εφερε εμφυλίους, αναταραχές, σφαγές, δολοφονίες και την πετρελαϊκή κρίση την δεκαετία του 70.

Ωστόσο, το πέρασμα του Άρη από την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος στους Διδύμους μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις τόσο στον Ελληνικό λαό, στην πολιτική ηγεσία, ακόμη περισσότερο διλήμματα και αδιέξοδα, αλλα μπορεί να προσφέρει και λύσεις. Πολιτικά θέματα και κοινωνικά θέλουν μεγάλη υπομονή τους επόμενους μήνες και διπλωματία. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, αλλά όμως ενδείκνυται η επανεξέταση και ο επανασχεδιασμός νέας στρατηγικής. Θα υπάρξουν σαφως αποκαλύψεις και σκάνδαλα από το παρελθόν. Αλλωστε, ο καλός ο καπετάνιος οντως στην φουρτούνα φαίνεται!

Είμαστε πλάσματα της συνήθειας που προσκολλώνται συνεχώς στην άνεση που προσφερει η Ύλη. Χτίζουμε τους κόσμους μας μεσα απο το παρελθόν μας. Η εξέλιξη της ψυχής μας μπορεί να κολλήσει και να ειναι σε στασιμότητα λόγω της αδυναμίας μας να απελευθερώθουμε απο τα παλιά πρότυπα. Μπορουμε να κοιταξουμε πιο μακριά. Οι επιλογες μας ομως, εφοσον υπαρχουν, θα κρινουν την μοιρα μας.

Απάντηση