ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ*ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ*10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021*

στις

Νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 18η μοίρα του Καρκίνου,(κίνδυνος) στον 2ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, που κυβερνά και θέματα 3 και 4ου οίκου. Η νέα σελήνη τριγωνίζει τον Πωσειδωνα προς τον 10ο οικο και σχηματίζει μια οψη αντίθεσης προς τον Πλούτωνα προς τον 8ο οικο, επίσης σχηματίζει ένα κρυφό τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο. Σημαντική η συνοδος Αφροδίτης/Άρη που σχηματίζεται στον 3ο οικο, από 15-17 μοίρες του Λέοντα, καθότι και οι δυο σχηματίζουν οψη αντίθεσης προς τον Κρονο, στον 9ο οικο, και τετραγωνίζουν τον Ουρανό προς τον 12ο οικο. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Κρόνου/Ουρανού/Αφροδίτης/Άρη.

Χωρες η πολεις που θα επηρεαστουν τοσο απο την Νεα σεληνη οσο και απο την συνοδο Αφροδιτης/Αρη θα ειναι η Ελλαδα,η Μακεδονια, η Ιταλια,η Ρουμανια,η Ολλανδια, οι ΗΠΑ,Μεση Ανατολη, Ινδια-Πακιστάν.Τοκιο,Νεα Υορκη,Αμστερνταμ,Βενετια,Μαδριτη,Λος Αντζελες,Φιλαδελφια,Ρωμη.

Ένα πλήθος σταθερών αστέρων συνοδεύουν την νέα σελήνη αλλα και την σύνοδο Αφροδίτης /Άρη αλλά το κοντινότερο είναι ο Wasat, ο Castor με διαφορά 2 μοίρες και 30 ενώ δεύτερος σε σειρά ο Canopus με 2 και 47. Η ιδια η συνοδος είχε επαναληφθεί στις 16 Ιουλίου 2015 στο ζώδιο του Καρκίνου, μια πολύ σημαντική συνοδος με πλήθος γεγονότων για την χωρα μας. Η Νέα Σελήνη, στον Καρκίνο, θα επηρεάσει τους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους από 17-20 μοίρες.

Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι το νέο φεγγάρι της 8ης Αυγούστου.

Η νέα σελήνη της 10ης Ιούλιου δημιουργεί προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές αλλα και διπλωματικές σχέσεις και τα χρήματα λόγω των δύσκολων όψεων της Αφροδίτης. Το σταθερό αστέρι Wasat με τον Κρόνο του έχει επίσης μια καταθλιπτική και καταστροφική επιρροή. Η συνεργασία και ο συμβιβασμός είναι απαραίτητα στοιχεία που όμως δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί πολλές φορές.

Δεύτερος δεκανος Καρκίνου [Ερμής] Προκαλεί σοβαρούς εκβιασμούς και απαιτήσεις, ανυπόφορους φόρους πολυτελείας και παρόμοια βάρη. Στεγνώνει ποτάμια και σιντριβάνια και προκαλεί ακολασία και απροθυμία μεταξύ των γυναικών. [3 Κύπελλα] Τα 3 Κούπα σημαίνουν γιορτές, έντονη κοινωνικοποίηση, επανασυνδέσεις αλλα και το γεγονός ότι θα μπορούσε να προκύψει και το αντίθετο.

Η νέα σελήνη στον δεύτερο δεκανο της είναι αρκετά ισχυρή, οπου οι ανθρώπινες αξίες είναι πολύ σημαντικές. Ο 2ος οίκος συνδέεται με την αγοραστική δύναμη του κόσμου και την κατανάλωση, το ΑΕΠ, τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, οι εξαγωγές, το νόμισμα, τη φορολογία, τα έσοδα, τα χρήματα που δανειζόμαστε από άλλες χώρες, ο γενικός πλούτος του έθνους. Η εικόνα παραπέμπει σε εδάφη και φυσικούς πόρους αλλα και άλλες πηγές ενέργειας. Ο Εθνικός προϋπολογισμός, πηγές εσόδων · Εθνική οικονομία και πλούτος · διακυμάνσεις της νομισματικής αξίας · Αξία των φυσικών πόρων · Εθνική παραγωγικότητα και βιοτικό επίπεδο · Χρηματιστήριο, αποθέματα και ομόλογα (όχι ως θέμα κερδοσκοπίας που είναι θέμα του Πέμπτου Οίκου αλλά ως πηγή πλούτου) Εθνική αυτοεκτίμηση · Γενική ευημερία ενός έθνους

Ο Καρκίνος συνδέεται με την Εθνική οικιακή ζωή και βιομηχανία ακινήτων, τα τρόφιμα και εστιατόρια, το ασημί; Εξορύξεις, Εθνικά θέματα ασφάλειας.

Προφανώς θα υπάρξουν διακυμάνσεις στα έσοδα και στη χρηματαγορά, δείχνει αύξηση των εσόδων στο Χρηματιστήριο και βελτίωση των οικονομικών συνθηκών προς το παρόν. Θα προσπαθήσει κατά κάποιο τρόπο μέσω του τριγώνου προς τον Πωσειδωνα, να προστατέψει και να φροντίσει θέματα που είναι υπό την αιγίδα της, η μάλλον ίσως να προσπαθεί να θολώσει και να ωραιοποιήσει την κατάσταση από την γενικότερη εικόνα που δίνετε από τις κυβερνήσεις  ότι «Ναι όλα είναι καλα» ενώ τίποτα δεν πάει καλα, τα οικονομικά και τις περιουσίες του κόσμου. Και λέω προς το παρόν, διότι η αντίθεση  προς τον Πλουτωνα στην συνέχεια χτυπάει το καμπανάκι για υπεραύξηση της φορολογίας, το φαινόμενο πληθωρισμού και αλλα δυσάρεστα γεγονότα κτλ. Ωστόσο, εχει και πάλι μια αφυπνιστική και πνευματική έννοια.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση σε ζητήματα φροντίδας, η φροντίδα του εαυτού μας, η φροντίδα των άλλων, και ότι είναι πολύτιμο για μας. Όλοι άλλωστε χρειάζονται ως κάποιο βαθμό φροντίδα για να ανθίσουμε πνευματικά. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατά πόσο μπορούμε να δώσουμε ή λάβουμε φροντίδα, ειδικά όταν η μονη σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή. Όλα μετακινούνται και όλα αλλάζουν, αλλα ο Καρκίνος είναι σπίτι του οπου λειτουργεί και αισθάνεται καλα, αλλα πέρα από αυτό, ίσως αυτές οι ανάγκες μας η προτεραιότητες χρειάζεται να μετακινηθούν η ακόμα και να αλλάξουν για να αντιμετωπίσουμε ώστε το τέλος να δούμε την πραγματικότητα; Ισως υπάρχει να κρυφό εξάγωνο πρώτα προς τον Ουρανό, οπότε ίσως πρέπει να δοθεί προστασία σε ότι προκύψει ξαφνικά. Ισως να είναι ένα ακόμη τρικ, ένα ακόμα ξεγέλασμα των κυβερνήσεων τέλεια συγκαλυμμένο με την ευλογία του Πωσειδωνα, πέρα από την θετική σκέψη και προσευχή και όλα τα συναφή.

Όμως, ίσως να σημαίνει μια νέα αρχή πολύ πιο ευεργετική από αυτό που είχαμε προγραμματίσει η νομίζαμε. Είναι όμως; Ότι και να είναι δεν θα κρατήσει και πολύ. Το τρίγωνο προς τον Πωσειδωνα μας λέει ότι θα πρέπει να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας, να δώσουμε σημασία στην αφυπνιστική ενέργεια που δεχόμαστε ή ακόμα καλύτερα να παρατηρήσουμε τις όποιες συμπτώσεις; διότι ίσως να εμφανίζονται ως χρήσιμες πληροφορίες – πέρα ​​από την αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια. Κατά τα άλλα είναι μια νέα σελήνη που όλοι θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα εκφράσουν αυτό που θέλουν.

Αν και πάντα έχουμε να κάνουμε με τον Πωσειδωνα, μην ξεχνάμε ότι στους Ιχθείς, έχουμε δύο ψάρια, που κολυμπούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Ίσως είναι μια ένδειξη ότι η σύγχυση θα συνεχιστεί με τον καθένα να εκφράζει δημοσίως την γνώμη του, εκφράζοντας αντίθετες απόψεις.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, η νέα σελήνη θα μας βοηθήσει εύκολα να εντοπίσουμε τις εσωτερικές μας συγκρούσεις και να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας σε ότι δυσάρεστο προκύψει γύρω μας. Η σύνδεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα μέσω μιας αντίθεσης αντιπροσωπεύει συχνά το γεγονός ότι κατακλυζόμαστε από πολύ δυνατά συναισθήματα που μπορεί να είναι ασταθή όταν αναδύονται, προκαλώντας έκρηξη, ενώ πρέπει πρώτα να τα φιλτράρουμε, να τα συντονίσουμε, ίσως ακόμα και να τα καταπνίξουμε αν πρέπει. Μπορεί να σηματοδοτούν μια ανεκπλήρωτη ανάγκη που θα μπορούσε στην πραγματικότητα να εκπληρωθεί σύντομα, αν είμαστε αρκετά γενναίοι για να το εκφράσουμε σωστά. Ο Πλούτωνας γίνεται πιο απαιτητικός, επισημαίνοντας ότι πρέπει να διώξουμε ότι δεν μας χρειάζετε και ότι εχει ξεπεραστεί με σκοπο την αυτοθεραπεία, και εδώ σίγουρα μιλάμε για έντονα συναισθήματα που μας ταλαιπωρήσαν τους τελευταίους μήνες υπό την επιρροή Κρόνου/Πλουτωνα. Η νέα σελήνη είναι επίσης ιδιαίτερα προστατευτική με το θέμα της μητρότητας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να ρίξει φως στο κατά πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε στον κόσμο, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είναι σημαντικά. Μπορεί να νιώθουμε ότι ίσως πρέπει να υποχωρήσουμε μεσα μας, να μείνουμε μόνοι με τα συναισθήματά μας, ή απλά να απολαύσουμε την οικογένεια ή με εκείνους που αισθανόμαστε ασφαλείς και άνετα.

Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη μετά από μια έντονη περίοδο Εκλείψεων και έτσι, αυτό ίσως να σημαίνει επίσης ότι πολύ απλά ενσωματώνουμε πολύ εύκολα τις αλλαγές που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Πρέπει όμως και να ακούσουμε πραγματικά την διαίσθησή μας, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Στην τελική ανάλυση, ο Καρκίνος είναι γνωστός για την διαίσθηση του!

Σε κοσμικό επίπεδο προκύπτει ένας ξαφνικός κίνδυνος και καλούμαστε να προστατέψουμε αυτό που είναι σημαντικο, είτε πρόκειται για την φύλαξη της περιουσία μας, είτε της πατρίδα μας, της οικογένεια μας, την φύλαξη της ιδιωτική μας ζωής. Δεν μας ανήκει τίποτα, πλέον, δεν μπορούμε να κατέχουμε, μας αφαιρείτε αυτό το δικαίωμα, ακόμα και όταν πρόκειται για την πρόσβαση σε αγαθά όπως το νερό η το ρεύμα, καφές, ζάχαρη κ.α. Κατά αυτόν τον τρόπο η αντίθεση με τον Πλουτωνα δημιουργεί αναταράξεις και προβλήματα. Ο δεύτερος δεκανος του Καρκίνου οπου ανήκει και ο γενέθλιος χάρτης των ΗΠΑ, σημαίνει ότι στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ είναι αρκετά μια εύθραυστη χώρα. Εξάλλου είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι εχει αρχηγικές ιδιότητες γιατί είναι παρορμητικό ζώδιο. Ο Austin Coppock αποκαλεί αυτόν τον δεκανο ως «τον περιφραγμένο κήπο».

Βέβαια οι όψεις αυτές δεν είναι ακριβείας, οπότε ίσως και να συνδέεται με το γεγονός ότι η απειλή απλά αιωρείται, όλα αυτά που είναι σημαντικά για τους ανθρώπους υπονομεύονται, ότι καταπνίγεται η διαμόρφωση της επίσημης ιστορίας · βλέπουμε τον ενήλικο κόσμο ως μια σουρεαλιστική κατασκευή, η οποία απελευθερώνει τα συναισθήματα της για να δημιουργήσει στην συνέχεια έναν κόσμο που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του, σημαίνει επίσης, την δημιουργική μας συμμετοχή στα συνεχώς μεταβαλλόμενα καλειδοσκοπικά πρότυπα της ζωής (η ζωή ως διασκέδαση). Συνδέεται με την απογύμνωση των αναστολών κάποιου. Πρέπει να είσαι πολύ κοντά σε μια κατάσταση για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει, έναντι της απόστασης, για να αναγνωρίσεις το συνολικό μοτίβο του (πολύ συχνά ο κόσμος υποφέρει από τις κακές παρεμβάσεις όταν δεν λαμβάνονται υπ’ υπόψη οι υποκείμενες πραγματικότητες). Ωστόσο, ο χάρτης μας λέει ότι ακόμα τα πράγματα θα αργήσουν να πάρουν την τελική τους μορφή, διότι όλα αυτά τα στοιχεία είναι υπό την μορφή μιας εξελικτικής διαδικασίας. Ωστόσο η μεγάλη πραγματικότητα, είναι ότι η νέα σελήνη κανει κάπως μια στραβή νέα αρχή βάζοντας στο στόχαστρο θέματα 2-8ου οίκου.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Και έρχομαι ίσως σε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της νέας σελήνης που δεν είναι άλλο από την σύνοδο Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την φορά. Φαίνεται ότι το καλοκαιρι αυτό θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και εκρηκτικό με σημαντικές πολίτικες και διεθνής εξελίξεις στο προσκήνιο. Την τελευταία φορα που πραγματοποιήθηκε η συνοδος ήταν στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 16 Ιουλίου 2015. Ήταν μια χρονια βέβαια έντονη με εκλογές, άφθονα τρομοκρατικά χτυπήματα, σεισμούς, ατυχήματα, κ.α.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Να ξεσκονίσω λίγο την μνήμη σας..

  • Προκηρύσσεται δημοψήφισμα στην Ελλάδα για το αν θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας που είχαν προτείνει οι θεσμοί στις 25 Ιουνίου.
  • CAPITAL CONTROLS-Επιβάλλονται έλεγχοι κεφαλαίου στις ελληνικές τράπεζες.
  • Στο ελληνικό δημοψήφισμα, το πρόγραμμα βοήθειας των θεσμών καταψηφίζεται με ποσοστό 61,31%
  • Ψηφίζεται στην ελληνική Βουλή το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης (μνημόνιο).
  • Προκηρύσσονται μεσα στον Αύγουστο Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Τις εκλογές κέρδισε το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ με 35,46% και σχημάτισε κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.
  • Ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την 1η Ιουλίου πως έφτασε η στιγμή να αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Αβάνας
  • 14 Ιουλίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον Πλούτωνα. 28 Σεπτεμβρίου η NASA ανακοίνωσε την ύπαρξη νερού στον Άρη
  • Οι διαμαρτυρίες εξαπλώθηκαν από το Φέργκιουσον σε όλη την Αμερική με τις φωνές που διαμήνυαν πως οι “Ζωές των Μαύρων μετρούν” να πληθαίνουν διαρκώς

Η στενή σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης /Άρη είναι πολύ σημαντική για ολους, τόσο για τις διεθνής εξελίξεις αλλα και για τις προσωπικές μας σχέσεις και η συνάντηση αυτών των δυο ενεργειών συνδέονται με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα αλλά και το πως εκφράζονται δυο άνθρωποι μεσα σε μια σχέση. Η σύνοδος αυτή συνδέεται με το πάθος, τον αισθησιασμό και την σεξουαλική χημεία. Με την σύνοδο αυτή οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να ψάξουν κάποιον βαθύτερα. Και αν αυτό είναι θετικό η αρνητικό εξαρτάται βέβαια αν και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν στην συνέχεια θετικές η αρνητικές όψεις με άλλους πλανήτες. Διότι στην αρνητική του μορφή μπορεί να σημαίνει μια πολύ σκληρή συμπεριφορά, μη αρμόζουσα συμπεριφορά και έλλειψη τρυφερότητας κτλ.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την ορμή, την πρωτοβουλία, την θέληση, και βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολοι πλανήτες ο καθένας τους ξεχωριστά αλλα συνήθως η συνοδος αυτή μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε εφιάλτη και να δημιουργεί συγκρούσεις, μίσος, εγκληματικότητα. Παράλληλα, αντιπροσωπεύει το ένστικτο της επιβίωσης βγάζοντας μας από την απάθεια και την αδράνεια όταν δεχόμαστε επίθεση.

Είναι όμως και ο πόλεμος, τα όπλα, η επιθετικότητα, ο θυμός, η βία,  ή σκληρότητα, οι εχθροπραξίες, οι στρατιώτες, τα ατυχήματα, ο ανταγωνισμός και οι αθλητές. Οι αθλητικές δραστηριότητες. Με θετικές όψεις είναι η αντοχή, η υπεράσπιση, το θάρρος, η τόλμη όμως αρνητικά κόβει, τραυματίζει, είναι η οργή. Το κάψιμο, προσοχή στις ηλιοθεραπείες.

Η στενή σύνοδος μεταξύ των δυο δεν συμβαίνει αρκετά συχνά. Η Αφροδίτη συνδέεται με την αρμονία ενώ ο Αρης εκφράζεται άμεσα και επιθετικά. Η σύνοδος αυτή θα επηρεάσει αρκετά τις προσωπικές μας σχέσεις και θα φέρει στην επιφάνεια θετικά και αρνητικά. Εξαιτίας αυτής, όμως θα υπάρξουν άφθονες συγκρούσεις, ανταγωνισμός , ξαφνικοί έρωτες, αιφνίδιοι χωρισμοί, και σηματοδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις όπως επίσης θα τονίσει ιδιαίτερα την επιθετική συμπεριφορά. Αρνητικά η όψη αυτή φέρνει σύγχυση, απογοήτευση, αντίδραση και υπάρχει διαρκώς μια συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση. Η Αφροδίτη προσπαθεί να αποδεχτεί μια κατάσταση για χάρη της αρμονίας και της ειρήνης ενώ ο Αρης προσπαθεί να επιβληθεί πιέζοντας, με επιθετικό τρόπο. Είναι η συνάντηση θηλυκού με το αρσενικό. Με την σύνοδο αυτή όμως δεν κοιτάμε τους άλλους εις βάθος και παραβλέπουμε τι θέλουμε πραγματικά σε μια σχέση, αλλά το μόνο μου μας ενδιαφέρει είναι η σεξουαλική πράξη. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με τις επιλογές μας, ενώ συχνά και γρηγορά οδηγούμαστε σε γάμο η ξαφνικά συνειδητοποιούμε τα λάθη μας, καθώς ότι αρχίζει αυθόρμητα τελειώνει και γρήγορα. Προσφέρει ευχαρίστηση, αλλά δεν δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις και σταθερές. Το αίσθημα της ζήλιας είναι έντονο, οι κεραυνοβόλες έρωτες δημιουργούνται εύκολα, αλλά επίσης και η σύλληψη μπορεί να είναι μοιραία.

Η σύνοδος μπορεί να είναι θετική γι’ αυτούς που δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματα τους η γι’ αυτούς που δεν τολμούν να κάνουν μια νέα αρχή, οπότε τώρα η ενέργεια αυτή θα σας σπρώξει να εκφράσετε αυτό που νιώθετε η πιο εύκολα να δημιουργήσετε κάτι που ήταν αδύνατο πιο πριν. Επίσης πρέπει να προσέξουμε όσο αφορά την υγεία μας καθότι Αρης προκαλεί τραύματα, ημικρανίες, εγκαύματα, ουλές, εξανθήματα, μολύνσεις, και εμπύρετες καταστάσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, η σύνοδος θα παίξει μεγάλο ρόλο στις σχέσεις μεταξύ κρατών, φέρνει συγκρούσεις και παιχνίδια εξουσίας, λογικά εφόσον είναι σε ένα ζώδιο όπως ο Λέων. Ωστόσο η ίδια αυτή σύνοδος, μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να δούμε περισσότερη διαστροφή και τρέλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Αφροδίτη συνδέεται και με την οικονομία, οπότε μέσα από την σύνοδο θα δούμε να γίνονται σημαντικά λάθη κάτω από έντονη πίεση προκαλώντας απώλειες και σκάνδαλα. Στην προκείμενη φάση, στον χάρτη της νέας σελήνης η συνοδος Άρη/Αφροδίτης δεν σχηματίζουν θετικές όψεις. Ο μεν Αρης είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο, τετραγωνίζει και τον Ουρανό ενώ η Αφροδίτη επίσης κανει το ιδιο, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ηρεμία καθόλου. Μιλάμε για οικονομικές απώλειες και πρόβλημα με τις τράπεζες αλλα και τις διεθνής διπλωματικές σχέσεις, μπορεί να συνδεθεί με πτώσεις ηγετών, ενώ στην προσωπική μας ζωή μιλάμε για χωρισμούς και συγκρούσεις εκτός αν ο χάρτης κάποιου δείξει κάτι άλλο.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Νέα σελήνη και Wasat στον αστερισμό των Διδύμων -Φύσεως Κρόνου. Συνδέεται με χημικά, δηλητήρια και αέριο. Βία, κακομεταχείριση, καταστροφικότητα ως πρώτη αρχή. Λόγω του Κρόνου, δίνει μια βαρύτητα και τάση για απαισιοδοξία. Εκτός από αυτό, ωστόσο, με τον Al Wasat οι δημόσιες υποθέσεις ή η διαχείριση είναι συχνά το αποτέλεσμα.

Με CastorΚύρια θέση σε αποκρυφιστικά θέματα, κυβερνητικές εργασίες που ασχολούνται με εξωτερικές υποθέσεις, σοβαρά ατυχήματα, χτυπήματα, μαχαιρώματα ,πληγές, πυροβολισμοί, ναυάγιο, τραυματισμούς στο πρόσωπο, τύφλωση, ασθένεια, βίαιους πυρετούς, κακή διάθεση να είναι ένας όρος στην αστρολογία για την ομοφυλοφιλία), βιασμός ή δολοφονία που διαπράχθηκε ή υπέστη, φυλάκιση, αποβολή, αποκεφαλισμό.

Ο συνεσταλμένος, ευαίσθητος, στερείται εμπιστοσύνης, απόκρυφου ενδιαφέροντος και ψυχικής ικανότητας, τύφλωση, τραυματισμοί στο πρόσωπο, ντροπή, μαχαιρώματα, πληγές (εγχειρήσεις σήμερα), φυλάκιση.

Canopus– Εγχώρια ταλαιπωρία, προβλήματα με τον πατέρα ή τους γονείς, οικονομική απώλεια, κίνδυνος ατυχημάτων, εγκαυμάτων και πυρετών, δυσμενές τέλος στη ζωή. Επιτυχία σε πολεμικές υποθέσεις.

Αφροδίτη με Dubhe– μεγάλος θυμός

Αρης με Alterf-Δίας Alcyone– Εξαπάτηση, υποκρισία, νομικά και εκκλησιαστικά προβλήματα, απώλεια συγγενών, εκδίωξη ή φυλάκιση.

ΑΞΟΝΕΣ

Αφροδίτη/Κρόνος/Ουρανός– τρέλα, φασαρίες, ξαφνικά εμπόδια, μανία, αναταραχές.

Αρης/Κρονος/Ουρανός– ένα γερό τεστ νευρών, κτηνώδεις δυνάμεις, μεγάλη αντίσταση, παρέμβαση, ένα ξαφνικό ατύχημα, κίνδυνος

Αφροδίτη/Ωροσκόπος/Ηλιος/Σελήνη– αφοσίωση, αγάπη, ομορφιά, τέχνες

Κρονος/Πωσειδωνας/Δίας– εκνευρισμός, καταπίεση, ασθένειες

Αρης/Ουρανός/Δίας–  ξαφνικά επισοδεια, ξαφνικές αποφάσεις, επιθυμία για ελευθερία, δραστική αντίσταση

Στο ελληνικό χάρτη η νέα σελήνη κοιτάζει μεσα σε θέματα 3ου οίκου και βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο Πωσειδωνα της στον Αιγόκερω προς τον 9ο οικο. Η συνοδος Αφροδίτη/Πωσειδωνα στους Ιχθείς είναι πολύ στενή. Η νέα σελήνη στον Καρκίνο εχει ομοιότητες με την έκλειψη σελήνης στις 10ης Ιανουαρίου 2020. Η νέα σελήνη τριγωνίζει την Αφροδίτη, τους Δεσμούς και πάλι, αλλά και τον Ωροσκόπο.

Υπάρχει μια επιτάχυνση σχετικά με νόμους που ψηφίζονται που εν τέλει μπερδεύουν και δυσαρεστούν, ίσως να υπάρξουν αιφνιδιαστικές κινήσεις από την μεριά της κυβέρνησης. Από την άλλη δείχνει ότι είναι μια περίοδος ευχάριστη οπου όλοι θα αρχίσουμε να χαλαρώνουμε και οι μετακινήσεις θα είναι πιο εύκολες. Ωστόσο, η νέα σελήνη στον χάρτη του 1830 δίνει μεγαλύτερη έμφαση, στις γειτονικές σχέσεις με άλλες χώρες, που είναι ο άξονας επικοινωνίας -διπλωματίας, συνδέεται με παγίδες, προδοσίες και αστάθεια στην εξωτερική πολιτική, την θρησκεία οπου παράξενα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν αλλά και με σκάνδαλα και αποκαλύψεις.

Οι προσφυγικές ροές θα παραμείνουν και θα αυξηθούν και θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο, όμως φαίνεται να δημιουργούνται ανακατατάξεις στο κοινοβούλιο, διαγραφές- παραιτήσεις κομματικών στελεχών που ίσως να συνδέονται με την εξωτερική πολιτική της χωρας. Η νέα σελήνη επικεντρώνετε στις ΜΜΜ, τα μιντια, τα σύνορα. Η συνοδος Αφροδίτη/Άρη στον 4ο οικο σε σύνοδο με τον Κρόνο της Ελλάδος στον Λέοντα τριγωνίζει τον Άρη της στον Τοξότη. Φαίνεται να είναι μια περίοδος έντασης από πολλές απόψεις, προοιωνίζοντας σεισμούς, ατυχήματα, εμπρησμούς, και αλλα παρόμοια. Ο Ουρανός συνεχίζει να τετραγωνίζει και τον γενέθλιο Ήλιο της και Κρόνο που σηματοδοτεί ασυνήθιστα περιστατικά, αστάθεια, ένταση και δυσάρεστα γεγονότα στην πολιτική.

Η νέα σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα βγάλει στο φως μυστικές συμφωνίες και κινήσεις που έγιναν στο παρασκήνιο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, και αλλά ζητήματα που μας απασχολούν αυτή την χρονική περίοδο.

Σελήνη/Δίας/Ουρανός- διασκέδαση, ευθυμία, χαρά, αυτοπεποίθηση, έρωτας, δημιουργία, τόλμη

Ηλιος/Βόρειος δεσμός/Ερμής- Ιδέες, νέοι άνθρωποι, επαγγελματικά

Κρονος/Πωσειδωνας/Δίας-καταπίεση, εκνευρισμός, ευαισθησία

Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης η νέα σελήνη στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δια της που σημαίνει ότι θα είμαστε σε καλή διάθεση σχετικά ενώ τώρα μπορεί να ξεκινήσει μια πιο θετικότερη περίοδος σχετικά με τον  εξωτερικό τουρισμό ενώ οι όψεις κουινκαξ προς τους Δεσμούς και η αντίθεση προς τον Πλουτωνα, προς τον 7ο οικο σηματοδοτεί δυσκολίες και εντάσεις… σε σχέση με τους γείτονες, όμως και το γεγονός ότι πιεζόμαστε να συρθούμε στα δικαστήρια για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αφού και η συνοδος Αφροδίτης/Άρη σε αντίθεση προς τον Κρόνο της στον Υδροχόο, είναι μια πολύ αρνητική επιρροή ως προς την οικονομία, αφορα τις εδαφικές διάφορες και την θνησιμότητα, που σηματοδοτούν απώλειες και έντονη σεισμική δραστηριότητα σε πολλά επίπεδα.

Ασαφή κέρδη – Εύκολα κερδισμένα χρήματα – Οικονομικές θυσίες – Κερδοσκοπία – Ευχάριστες ή ευνοϊκές καιρικές συνθήκες – Καθαρά νερά – Απατηλή τύχη – Μη ασφαλή περιουσία – Οικονομικές απώλειες – Αξία – Ασαφείς νόμοι ή νομικά θέματα – Αδικία

Η ευτυχία επηρεάζεται από επίσημα θέματα ή αρχές

Διαρκές απώλειες – Δυσφορία μακράς διαρκείας — Στέρηση – Συνεχείς κίνδυνοι

Αμφιβολίες σχετικά με επίσημα θέματα – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Απώλειες σχετικές με την εξουσία – Έκτακτη απογοήτευση – Αδυναμία ή ανεπάρκεια σχετικά με την ηγεσία – Παραπλάνηση η εξαπάτηση σχετικά με επίσημα θέματα

Έντονα προβλήματα – Αθλητικά προβλήματα – Υποχρεωτική ολοκλήρωση ή τερματισμός

Καταστολή ή καταπίεση – Διαταραχές ή αναταραχές που σχετίζονται με παρεμπόδιση – Βαθιά ενοχλητικά συμβάντα – Απροσδόκητη καταστροφή

Ξαφνική διάλυση συνεργασιών

Καταστολή που σχετίζεται με επίσημα θέματα – Τυραννία – Κρατική τρομοκρατία

Απάντηση