ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ * ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου, 2022 ώρα 5:52:05 π.μ. στην 7 μοίρα του Καρκίνου στον 1 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η Σελήνη κυβερνά τον 2 και 3 οικο του χάρτη (χρήμα, τράπεζες, όμορα κράτη). Σελήνη και Ηλιος τετραγωνίζουν ακριβως τον Δια στον Κριό στην 7 μοίρα, που ένα πολύ στενό και ακριβέστατο τετράγωνο μόλις 0,04, και επίσης βλέπουμε και μια οψη ημιτετράγωνου προς τον Βόρειο Δεσμό. Ο Κρόνος συμμετέχει σε ένα Τ-τετράγωνο με τους Δεσμούς ενώ σχηματίζεται και ένα Σφυρί του Θώρ, οπου συμμετέχουν η Σελήνη, Ηλιος, οι Δεσμοί, Κρονος, ο Δίας, θα μας κανουν μαρτυρες σημαντικων γεγονότων*

Σελήνη και Ηλιος είναι σε σύνοδο με τον Mirzam.

Πρώτος δεκανος Καρκίνου [Αφροδίτη]. Διαταράσσει τον αέρα, και προκαλεί μεγάλες αλλαγές και αλλοιώσεις στον καιρό. Υποδαυλίζει και ξεσηκώνει πολέμους και αναταραχές. [Δύο Κούπα ]

Ο Mirzam εχει την ιδια επιρροή με τον Σείριο μόνο που η επιρροή του είναι λιγότερη δυνατή. Είναι φύσεως Άρη/Δια, ανήκει στον αστερισμό του Alpha Canis Major, και λέγεται ότι αναπαριστά έναν από τους σκύλους που ακολουθούν τον κυνηγό Ωρίωνα. Το όνομα του σημαίνει καυτός, εφόσον ο καλοκαιρινός καύσωνας σημειωνόταν αμέσως μετά την ανατολή του Σείριου κατόπιν συνόδου με τον Ήλιο.

Οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν τέτοιες καλοκαιρινές μέρες κυνικά καύματα, καθώς μόνο οι κύνες ήταν αρκετά τρελοί για να βγουν έξω στον καύσωνα, μ’ αποτέλεσμα ο αστέρας Σείριος να ταυτιστεί με κύνες. Ο αστερισμός έτσι έλαβε την ονομασία Μέγας Κύων. Ο β αστέρας του αστερισμού αυτού είναι γνωστός και ως Μουρζίμ. Οι μύθοι των Ρωμαίων αναφέρονται στον Μέγα Κύνα ως Custos Europae, ο σκύλος που φρουρεί την Ευρώπη αλλά που δεν καταφέρνει να αποτρέψει τη βίαιη απαγωγή της από τον Δία υπό τη μορφή ταύρου. Τον αναφέρουν και ως Janitor Lethaeus, ο κέρβερος της Κόλασης. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82_%CE%9A%CF%8D%CF%89%CE%BD

Ο Mirzam ή βήτα (β) Canis Major, συνδυαζόταν συχνά από τους Άραβες με το αστέρι βήτα (β) Canis Minor (Gomeisa), και αυτά τα δύο αστέρια βήτα μαζί ονομάζονταν «The Announcers», προαναγγέλλοντας τον ερχομό του Σείριου, το μεγαλύτερο αστέρι στον ουρανό. Στην Αραβία τους φαντάζονταν σαν δύο σκυλιά. Μπορεί κανείς να φανταστεί δυο σκυλιά γαβγίζουν να ανακοινώνουν την άφιξη των επισκεπτών ή σκυλιά που γαβγίζουν να φέρνουν κάτι στην προσοχή των ανθρώπων: Πολλοί εκφωνητές ραδιοφώνου και τηλεόρασης επηρεάζονται από κάποιο από αυτά τα δύο αστέρια.

Ο Mirzam -Μουρζίμ- λοιπόν, προκαλεί πυρκαγιές, ξηρασία –Φέρνει επίσης ένα σημαντικο μήνυμα, αν και βέβαια η Νέα Σελήνη στον Mirzam, τετραγωνίζει ακριβως τον Δία, τα μαντάτα μάλλον δεν είναι καθόλου θετικά.

Ο Καρκίνος συνδέεται με την πατρίδα, τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό, και υποδηλώνει επίσης μεγάλη αναταραχή και δυσαρέσκεια, κακή υγεία μεταξύ των ανθρώπων και οι υποθέσεις κρατών γενικά δεν θα είναι ικανοποιητικές, καθώς η νέα σελήνη βρίσκεται στον 1 οικο. Προσβάλλεται ομως και δείχνει οικονομικές δυσκολίες και πολύ πιθανόν θάνατο αξιόλογων ανθρώπων. Η Σελήνη εδώ συνάδει με αναταραξεις και αλλαγές.

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον λαό, τη θάλασσα, το νερό, την σοδειά, την γη, τα παιδιά και τις γυναίκες, τα σπίτια, την τροφή, τα συναισθήματα, την ψυχολογία των ανθρώπων. Το ζώδιο του Καρκίνου, συνδέεται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας, την άμυνα, με τις περιουσίες, τα ακίνητα και την κτηματική περιουσία, το ασήμι. Ο 1ος οίκος συνδέεται και επηρεάζει τις κοινωνίες ενός έθνους, την δημόσια υγεία, είναι η γενική εικόνα του κράτους ως μονάδα. Ο πληθυσμός μιας χώρας, το υπουργείο εσωτερικών.

* Είναι ο «εκφωνητής»

* Ανατέλλει μπροστά στον Σείριο

* Βρίσκεται στο πόδι του σκύλου

* ειδήσεις που κάνουν θόρυβο

* Κοινή χρήση πληροφοριών, κουτσομπολιά

* Η δύναμη της πειθούς

* Προσπάθειες εναρμόνισης κάνοντας δήλωση

Η Σελήνη παρουσιάζει ιδιοτροπίες, δείχνει τον θυμό του κόσμου, τα έντονα συναισθήματα για ασέβεια προς τα δικαιώματα τους καθώς και μια γενικότερη αστάθεια χάνοντας την εμπιστοσύνη προς τις κυβερνήσεις. Δείχνει τυραννία, διαφθορά. Ο Καρκίνος, έχει κυβερνήτη την Σελήνη, είναι το μητρικό ένστικτο, οπου η ύπαρξη μιας βάσης η σταθερής εστίας είναι πολύ αναγκαία. Επίσης, αντιπροσωπεύει την Παγκόσμια Μητέρα και μήτρα.

Το ζώδιο αυτό είναι ευαίσθητο και έντονα συναισθηματικό, μπορεί να είναι ευγενικό και να ακούει τα προβλήματα των άλλων ενώ στην αρνητική του έννοια δείχνει προσκόλληση με το παρελθόν. Η Σελήνη (λαός) στον Καρκίνο, ειδικά στο φυσικό του σπίτι, έχει πολύ ισχυρή επιρροή, στον 2 οικο (αξίες), που αφορά την οικονομία δείχνοντας μεγάλες διακυμάνσεις, εκτός εάν ενισχυθούν από θετικές όψεις από τον Δία, τον πλανήτη της χλιδής, ή την Αφροδίτη τον πλανήτη της έλξης που στην προκείμενη περίπτωση το μόλις στενό εξάγωνο Αφροδίτης/Δια (0,02) δείχνει να κανει μια προσπάθεια να συνδράμει τον Δία, αν και αυτό είναι τελείως προσωρινό, με μικρή διάρκεια, εφόσον η επιρροή του Κρόνου σκιάζει τα πάντα στην συνέχεια.

Η προσοχή στρέφεται προς τις εγχώριες υποθέσεις, την οικονομία αλλα και με την τροφή, κι αυτό γιατί ο Δίας πίσω στις εκλείψεις του κυβερνά θέματα 6 οίκου (πολεμική δραστηριότητα, τροφοδοσία, υγεία),  ενώ 2017 έλεγα τα εξής:

«Θα αρκεστούμε στα απαραίτητα (ίσως παρατηρηθεί έλλειψη προϊόντων στα ράφια), φέρνοντας μας αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Είναι δείκτης υπομονής αλλα και παραίτησης ταυτόχρονα ωστόσο δείχνει ο λαός να τα καταφέρνει.»

Ο Αρης στον Κριό πλέον δεν εχει καμία επιρροή προς τον Δια, η συνοδος δεν υφίσταται πλέον, αλλά εμπλέκεται με τον Κρόνο και τον Πλουτωνα δημιουργοντας ακομη χειρότερες παγκόσμιες εξελίξεις (πολεμικές και εχθρικές ενέργειες) ιδιατερα πανω απο την περιοχη μας. Επιπλέον, οι όψεις ημι-τετράγωνου προς τους Δεσμούς δημιουργεί μόνιμες εντάσεις και προσβλέπει στην διάλυση ομάδων και παγκόσμιων οργανισμών, ίσως επειδή δείχνει τις δυσλειτουργίες τους. Αυτές είναι πολύ επικίνδυνες και εμπρηστικές όψεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν βία με πολλές μορφές πολέμου, επανάστασης, ταραχών και εγκληματικότητας σε όλο τον κόσμο.

Θα δούμε να γίνονται ασεβής σχολιασμοί όσο αφορά την ανθρώπινη κοινωνική συμπεριφορά. Ισως αυτό να εκφραστεί στην λογοτεχνία, το δράμα ή τον κινηματογράφο ή στις επιστήμες της κοινωνιολογίας, της ανθρωπολογίας ή της ψυχολογίας· με μια σελήνη στον Καρκίνο βλέπουμε μέσα από τις επιτηδευμένες κοινωνικές στάσεις των ανθρώπων τα υποκείμενα κίνητρά τους (προσδιορίζοντας τους σε αυτούς που κυβερνώνται από τον φόβο-το θήραμα-και αυτούς που κυβερνώνται από την επιθυμία-τα αρπακτικά)· Αναφέρεται στην ιδια την ζωή ως κυνήγι καθώς οι άνθρωποι συναγωνίζονται για το κύρος; Σκοπός εδώ είναι όμως είναι η διατήρηση της πολιτισμένης, ανθρώπινης συμπεριφοράς ανεξάρτητα από την κατάσταση έναντι της κατάβασης στο ασυνείδητο, στα κτηνώδη παιχνίδια των πολιτικών (ανεξέλεγκτη επιθυμία ή φόβο).

Η νέα σελήνη είναι αρκετά εντονη και προκλητική, καθώς μας καλεί να δούμε μια εναλλακτική εικόνα της πραγματικότητας. Κατά τ αλλα εδώ μπορεί να ξυπνήσει μεσα μας την ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών ενεργειών, την δημιουργία κάτω από το σκοτάδι, οι κοινωνίες ωστόσο μπορεί να αντισταθούν, σε κάθε προσπάθεια για καταστολή, καταπίεση φυσικών ενστίκτων και παρορμήσεων από σκληρές και αδίστακτες κυβερνήσεις (Δίας στον Κριό). Όλα αυτά όμως κάνουν τις κοινωνίες να εκραγούν, η αλαζονεία ή κατάχρηση εξουσίας, αυτά οδηγούν σε κοινωνικές εκρήξεις. Ότι και να συμβει, ειδικά όταν στόχος γίνονται οι βασικές ανάγκες των λαών, και το αίσθημα ασφάλειας εχει απειληθεί σε μεγάλο βαθμό, τότε το τετράγωνο ακριβείας μεταξύ Σελήνης/Ηλιου/Δια δημιουργεί την τάση για εξεγέρσεις, διαμαρτυρίες που ίσως ξεφύγουν, τουλάχιστον αν συμβεί αυτό, το μήνυμα θα περάσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, και οπουδήποτε.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στο ζενίθ του χάρτη, επίσης τετραγωνίζουν τον ωροσκόπο της νέας σελήνης στον Καρκίνο, που παίζουν διαχωριστικό ρόλο με τον Κρόνο/Βόρειο Δεσμό όμως να ανακατεύονται, προσπαθούν να δελεάσουν, να δωροδοκήσουν ίσως, η να προβάλλουν μάταια την καλή εικόνα των πραγμάτων προς τους λαούς. Παρουσιάζουν ένα τελείως ασαφές όραμα, για το μέλλον. Τελικά, η επιδίωξη και η υλοποίηση του θολού, ουτοπικού, ψεύτικου, οράματος· ξεκινά με σκοπο να συναντήσει τη μοίρα του. Οι κυβερνήσεις δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ειλικρινείς, έχουν βλάψει την εικόνα τους σε υπερβολικό βαθμό, μεσα μια βιομηχανική αυτοκρατορία που παράγει συνεχώς ψέματα και τελικά καταρρέει, καθώς είναι επιρρεπείς στην αυταπάτη και αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστες πραγματικότητες, ενώ στην πραγματικότητα η επαφή με τον αληθινό καθημερινό κόσμο είναι ελάχιστη έως μηδενική. Έτσι μονίμως παραπλανούνται και οι ίδιοι, και παραδίνονται σε δόλιες δραστηριότητες. Ίσως οι λαοί πρεπει να προφυλαχτούν από αυτή την εκμετάλλευση.

Ποσειδώνας/ Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός μας λέει ότι τα πράγματα όπως φαίνονται. Η εμπιστοσύνη εχει μειωθεί ,υπάρχει ανεντιμότητα και διαφθορά σε μεγάλο βαθμό. Εξαπάτηση και χειραγώγηση. Εξαναγκασμός ή φθορά από τους άλλους. Αγώνες εξουσίας και υπονομευτικές επιρροές μέσα στις σχέσεις. Συλλογική ταλαιπωρία – αγωνία και απόγνωση.

Ποσειδώνας /Δίας/MC συνδέεται με οικονομική αστάθεια, θα υπάρχει επαγγελματική αβεβαιότητα, ίσως είμαστε επιεικής με τις κυβερνήσεις, γιατί ίσως πιστεύουμε ειλικρινά ότι όλα είναι δυνατά στη ζωή, ότι «ο κόσμος είναι το στρείδι σου». Ωστόσο, προσβλέπει σε μια πιο τυχερή στροφή των γεγονότων προς το παρόν, όμως μιλάμε μόνο για αφέλεια και ευπιστία, χωρίς καμία πρακτική προοπτική με μια στάση του ότι όλα «έρχονται εύκολα».

Ποσειδώνας/ Άρης/Κρόνος μιλάει για «επιδημίες», για έλλειψη πεποίθησης και πίστης στον εαυτό μας, σωματική εξάντληση. Καταστάσεις αγωνίας και αναταραχής. Περίοδοι ανεπάρκειας και σπανιότητας. Σημαντικές απώλειες και θυσίες. Κίνδυνος μέσω της ανατρεπτικής και υπονομευτικής δραστηριότητας. Αντιμετωπίζοντας αρνητικά ρεύματα. Κυρίως μιλάει για «δηλητήρια » που πέφτουν από ψηλά, η παγκόσμια ελίτ υπομονεύει την υγεία.

Ο Πλούτωνας στον 8ο οικο, που σπάνια θα τον δούμε σ αυτή την θέση, τελικά θα καταστρέψει και θα αντικαταστήσει δομές που έχουν ξεπεράσει τον χρόνο και τη χρησιμότητά τους όσο αφορά τους ενεργειακούς πόρους. Θα υπάρξει μετασχηματισμός των επιχειρηματικών και οικονομικών συστημάτων, των πολιτικών κομμάτων και των μεθόδων διακυβέρνησης.

Οι ριζικές αλλαγές αυτές όμως ίσως εκτελεστούν με ανελέητο πραγματισμό. Μεσα από τα τετράγωνα με τον Άρη/Αφροδίτης/MC, όλα αυτά θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ, άσχετα αν εμείς βλέπουμε ένα μικρο μέρος από αυτά, δημιουργώντας όμως ένα περιβάλλον στον πλανήτη πολύ υψηλού κινδύνου. Ο Πωσειδωνας προσπαθεί επίσης να απροσανατολίσει και τον Ουρανο/Βόρειο Δεσμό, την πορεία του κόσμου, δημιουργώντας σύγχυση, άγχος. Όμως, οι άξονες Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμος, Κρόνος/Δίας/MC/Αρης μιλούν για ένα ψέμα που θα εχει βίαιο τέλος, προφανώς μεσα από ανταρσία, επανάσταση, καθώς το επιβεβαιώνει ξανά για πολλοστή φορα.

Μάλιστα αφού μιλάμε για το γεγονός ότι η φύση θα εχει το πάνω χέρι μετα τις δυνατές εκλάμψεις του Ηλιου εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον, σε αυτή την δραματική αλλαγή ας προσέξει κάποιος το εξής:

Το συμβάν Carrington ήταν η πιο έντονη γεωμαγνητική καταιγίδα στην καταγεγραμμένη ιστορία, με κορύφωση από 1 έως 2 Σεπτεμβρίου 1859 κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου 10 . Δημιούργησε ισχυρα σέλας που αναφέρθηκαν παγκοσμίως και προκάλεσε σπινθήρες, ακόμη και πυρκαγιές σε πολλούς τηλεγραφικούς σταθμούς. Η γεωμαγνητική καταιγίδα ήταν πιθανότατα το αποτέλεσμα μιας στεφανιαίας εκτίναξης μάζας (CME) από τον Ήλιο που συγκρούεται με τη μαγνητόσφαιρα της Γης .

Η γεωμαγνητική καταιγίδα συνδέθηκε με μια πολύ φωτεινή ηλιακή έκλαμψη την 1η Σεπτεμβρίου 1859.Η τελευταία πρόβλεψη λέει ότι το ηλιακό μέγιστο – όταν ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων κορυφώνεται και το αστέρι μας είναι στο πιο ενεργό του – θα συμβεί μεταξύ Νοεμβρίου 2024 και Μαρτίου 2026, αλλά πιθανότατα γύρω στον Ιούλιο του 2025.

Στο ηλιακό μέγιστο η πιθανότητα μιας ισχυρής ηλιακής καταιγίδας είναι 28%. Carrington E: 4%

Θα έχουμε ένα ήσυχο καλοκαιρι; Μαλλον οχι...

Με τον Δια στον Κριό αυτό φαίνεται απίθανο. Το καλοκαίρι επίσημα, στις 21 Ιουνίου, ώρα 12:14 μμ. μπήκαμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ηλιος στον Καρκίνο. Τέλη Μαΐου είχαμε μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους, οπου θέματα fake news, μετακίνησης, και επικοινωνίας θα συνεχίζουν να μας απασχολούν . Άλλωστε, ο κυβερνήτης των Διδύμων- Ερμής- ανάδρομος στον Ταύρο, με τον Αλγκόλ, κανει τα πράγματα αρκετά δύσκολα. Ο Αλγκόλ συνδέεται με βίαια και καταστροφικά γεγονότα, δολοφονίες, θανάτους, ασθένειες και καταστροφες. Στις 9 Ιουλιου μαλιστα θα συναντησει ακριβως τον γενεθλιο Χειρωνα της Ελλαδος και μαιστα απο τις 15-27 Ιουλιου το τετραγωνο με τον Ουρανο και στην συνεχεια με τον Κρονο δειχνει δυσαρεστες καταστάσεις. Εντονη δραστηριοτητα στον 12ο οικο, αρκετο παρασκηνηιο αλλα επηρεαζει την θαλασσα και το υπεδαφος. Στις 11 Αυγουστου ο Αρης στον Ταυρο θα συνατησει τον ωροσκοπο της χωρας μας, εμπολεμο κλιμα, καταστροφες μπορει να προκληθουν (σεισμοι, εμπρησμοι, επιθέσεις αν και αυτο μπορει να ειναι απο τον Ιουλιο θα ειμαστε διαρκως σε επιφυλακή)

Η ολική σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου, στον Σκορπιό, μας είχε προειδοποιήσει για θέματα που θα είχαν σχέση με το νερό, μέχρι οντως μεχρι και πειρατεία στον Περσικό ειδαμε, μεγαλο πληγμα για την ναυτιλια μας. Η παρουσία του Ουρανού στον 8ο οίκο (οίκο του θανάτου και μετασχηματισμού) ήταν κακός οιωνός απο τα φεγγαρια Ιουνιου καθως και η υπαρξη του στον 6ο οικο της χωρας, στον χαρτη ηλιακης επιστροφής, όπως και τώρα ο Πλούτωνας.

Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται οι προηγούμενες εκλείψεις. Η ελευθερία δεν θα αποτελεί πλέον δικαιωμα, είναι ελεγχόμενη και θα παραχωρείται μόνο σε αυτούς που θα συμφωνούν με το σύστημα. Η λογοκρισία θα ασκείται σε κάθε γραπτό ή προφορικό λόγο ειδικα με τον Αρη στους Διδύμους. Το ανατολικό Αιγαίο θα είναι το επίκεντρο των εξελίξεων οπως ειχα πει. Διαφαίνονται κίνδυνοι και από αέρα και νερό. Η χωρα πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Στις 14 Ιουνίου, η Πανσέληνος Ιουνίου σε σύνοδο με το με το Μεσουράνημα στο γενέθλιο ωροσκόπιο του πρωθυπουργού καλείται να πάρει αποφάσεις και να φυλάξει Θερμοπύλες, ο Ηλιος του επηρεαζει θεματα 6ου οίκου ( πολεμο, στρατο). Αλλωστε απο Μαρτιο/Απρίλιο ειχα ειδοποιήσει οτι μπαινουμε σταδιακα σε κλιμα πολεμου.

Θα έχουμε και μεγάλες πυρκαγιές, εμπρησμούς για την ακριβεια. Ο κίνδυνος για ενα μεγαλο σεισμο είναι εδώ. Το καλοκαιρι δεν είναι ήσυχο καθώς βλέπουμε τον Ήλιο σε οψη κουινκαξ με τον Πλουτωνα που παραπέμπει σε κυβερνητική αλλα και παγκόσμια κρίση σε εξέλιξη. Προωρες και ξαφνικες εκλογες ειναι πιθανο να πυροδοτηθουν. Σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης θα μας αφήσουν τόσο εντός της χωρας αλλα και αυτοί που έχουν παγκόσμια φήμη.

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο είναι σε αντίθεση με τον Δια της Ελλάδος, σε οψη κουινκαξ τοσο προς τον Ουρανό της, σε τετράγωνο με τον Πλουτωνα της. Μεγάλες διακυμάνσεις στην οικονομία, που μπορεί να οδηγήσουν εκτός οικονομικού σχεδιασμού, ελλείψεις, προβλήματα με την ενέργεια, ακρίβεια στα ύψη. Δείχνει ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις στην κυβέρνηση. Η συνοδος Δια/Πλουτωνα επισης φέρνει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα της χωρας μας. Θα αντιμετωπίσουμε άλλη μια νέα ασθένεια, ενώ ο πλανήτης θα «βράζει» από ένοπλες συγκρούσεις και επιθέσεις καθώς τα Ελληνοτουρκικά μπαίνουν σε πολυ δύσκολα μονοπάτια, οπου νομικές διαμάχες, παραβιάσεις, εντάσεις, πολεμικές ενέργειες, επιθέσεις, πυρκαγιες, και τελεσίγραφα θα συμβουν αν και στο προηγούμενο κείμενο και ειδικα του Δεκεμβριου, ειχα δωσει ημερομηνιες, ήμουν πιο σαφής.

Σαφεστατο το μηνυμα του του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μουσικής, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή». Σε συνοδο με τον Mirzam,τον Σειριο και την Κανοπη, Alhena.Το μηνυμα προσδιοριζεται απο καποιον με αποστολη. Με ωροσκοπο στον Τοξοτη, σηματοδοτει την εναρξη ενος πολεμου, μηνυμα συσπειρωσης γιατι ξερει τι έρχεται. (τριγωνο Ηλιου /Ερμη στην 26η του Ταυρου σε συνοδο με Αλγκολ).

Συμβολιζει την απόφαση για την κατασκευή ενος σχέδιου και πώς να κερδίσουν, δουλεύει για μια ομάδα που μοιράζονται τους στόχους,αλλα υπαρχει ανταγωνισμός με διαφορετικές αξίες και στόχους, όπως μεταξύ φυλών, πολιτικών κομμάτων ή κοινωνικών τάξεων, ομως προάγει το ηθικό της ομάδας, μυώντας τα μέλη της αποφασίζοντας αν θα παίξουν τους κανόνες ή αν θα γίνουν απατεώνες ή επικίνδυνοι, παρασυρόμενοι απο την δράση, καθως βλεπει τα “παιχνίδια” με αναλυτική ταχύτητα, παίρνοντας σοβαρά τις συνεργασίες, η πιστη δοκιμαζεται, αλλά υπάρχει απογοήτευση και κυνισμός. Πολλή διχόνοια και μίσος μεταξύ ανδρών.

Επιδημίες – χειραγώγηση – Ίντριγκα

Ενέργειες που σχετίζονται με ένταση σε ενώσεις – Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με κοινωνικές δραστηριότητες

Ενέργειες που σχετίζονται με εκτεταμένους περιορισμούς

Ειδήσεις που σχετίζονται με μειώσεις και εργασία – Ιδέες που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν

Οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με άλλους -νομικά προβλήματα

Αδυναμίες που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Ελλείψεις νερού ή αέρα – Ζημιές από πλημμύρες – Ρύπανση νερού ή αέρα

Ένταση στην οικογένεια – αναστατώσεις ή ανατροπές

Αλλαγές που σχετίζονται με τις απολαύσεις

Αδιέξοδα επικοινωνίας – Ρήξεις που σχετίζονται με συνομιλίες – Παύσεις που σχετίζονται με την κίνηση

Αυξήσεις που σχετίζονται με τη φωτιά

Αποχωρήσεις ή αποστασιοποιημένος ενώσεις και το κράτος – Νομικό διαζύγιο – Κυβερνητικά προβλήματα σχετικά με συλλόγους  η συμμαχίες – τίθεται υπό κράτηση

Απώλειες που σχετίζονται με κινδύνους ή βλάβες – Ελλείψεις ή ελλείψεις στον αέρα – αποστασία-αποσκίρτηση-Προσωπικοί κίνδυνοι ή κίνδυνοι που συνδέονται με υγρά – Υδάτινες ζημιές ή τραυματισμοί

Σοβαρή στέρηση – βαθιά ανησυχητικές καταστάσεις – Ημέρες ή χρόνια μεγάλου κινδύνου – Απώλειες – Ηγέτες του υποκόσμου

Ανεπάρκεια – Ειδήσεις σχετικά με εκτεταμένες ζημιές-Περιορισμός/οι που σχετίζονται με την κοινωνική αποδυνάμωση -Προβληματικές κατοικίες

Ανεργία – Εργατικές απεργίες – Εργατικά λουκέτα

Σημαντικές αδικίες – Μεγάλες κακοτυχίες – Απώλειες σε σχέση με το νομικό καθεστώς

ζημιές που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Για δράση σε αρνητικά ερεθίσματα – Απροσδόκητες απώλειες σχετικά με την απασχόληση – Ενθουσιασμός που σχετίζεται με ζημιές πυρκαγιάς ή καύσης – Ξαφνικά ατυχήματα ή τραυματισμοί – Ένταση σε σχέση με καταστροφή

Απάντηση