ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ-20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου για δεύτερη φορά, μετα την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου, 2020, στην 28η μοίρα του Καρκίνου (μοιραία γεγονότα και συνομωσίες που έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους που μισούν την ανθρωπότητα περιορίζοντας σοβαρά την ελευθερία κάποιων ακόμη και απειλώντας την ζωή τους). Σελήνη και Ήλιος στον Καρκίνο λοιπόν, απέναντι από τον Κρόνο, Δια και Πλουτωνα, φέρνει σκληρότερες δοκιμασίες, περιορισμούς και δυσκολίες. Χρειάζεται μια πιο σοβαρή στάση, υπομονή και σκληρή δουλειά καθώς θα παλευουμε ενάντια σε αυτά τα στοιχεία σε προσωπικό επίπεδο και κοσμικό.

Η Σελήνη, ο Άρης και ο Κρόνος κυβερνούν τον χάρτη της νέας σελήνης. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας με αποφασιστικότητα και επιμονή.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο Κρόνος ανταμείβει την υπευθυνότητα και την αφοσίωση και φέρνει αναγνώριση μετα από έντονες προσπάθειες. Η αντίθεση με τον Κρόνο είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα, οπότε αναμένεται να είναι πολύ ισχυρή και σκληρή. Η νέα σελήνη ευθυγραμμίζεται επίσης με ένα σημαντικό σταθερό αστέρι, αλλά η σφαίρα επιρροής του είναι πάνω από δύο μοίρες. Έτσι ο Κρόνος είναι η κύρια και πιο δυνατή επιρροή. Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στον οίκο των σχέσεων,συνεργασιών αλλά και των εχθρών για την πολιτική. Κυβερνά τον 7 και 6ο οίκο του συγκεκριμένου χάρτη.

Τρίτος δεκανος Καρκίνου: Φέρνει το θάνατο στο γυναικείο φύλο. Ξαφνική καταστροφή και δυστυχίες. [Τέσσερα Κούπα]

Ο Ήλιος και η Σελήνη στην 28η του Καρκίνου ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο στην μοίρα που αναφέραμε μπορεί να φέρει περιορισμούς και δυσκολίες. Συνδέεται με τον πραγματικό αγώνα  ώστε να ξεπεραστούν οι περιοριστικές συνθήκες, διότι εκτός από τα εμπόδια στην πρόοδο, ο Κρόνος δυσκολεύετε και στην έκφραση. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έντονα συναισθήματα μελαγχολίας, ανησυχίας, απώλειας, θλίψης, ντροπής ή χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη άλλων ανθρώπων για απόσταση. Ίσως θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα βάρη και τις ευθύνες που σας έχουν επιβληθεί. Η απόσταση ή ο διαχωρισμός ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να οδηγήσει στην απόρριψη ή απομόνωση.

Είναι δύσκολες οι σχέσεις με τον πατέρα, άλλα πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους. Άλλα άτομα γενικά μπορεί να είναι επικριτικά, απαιτητικά και ανυπόμονα απέναντί σας. Θα πρέπει να είστε  πιο υπομονετικοί. Αυτές οι δοκιμασίες μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε χάλια και απογοήτευση ή μπορεί να σας κάνουν αποφασισμένους να πετύχετε. Εάν είστε προσεκτικοί και σοβαροί μπορείτε να μάθετε νέες δεξιότητες και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις. Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχίες, αναγνώριση και σεβασμό. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε απογοητευμένοι, δοκιμάστε να βάλετε στον εαυτό σας προσωπικούς στόχους όπου δεν χρειάζεστε τη βοήθεια άλλων.

Η αντίθεση Ηλίου -Κρόνου είναι πολύ δυσμενής για τις εξωτερικές σχέσεις ενός κράτους, με άλλες ξένες δυνάμεις, δείχνει εχθρικές επιθέσεις, σοβαρά προβλήματα και επιπτώσεις στην παγκόσμια υγεία ,τη θάλασσα και τον στρατό. Κατάθλιψη στο εξωτερικό εμπόριο και την οικονομία, πλήττει με σκάνδαλα, διαζύγια, διασπάσεις, παραιτήσεις ηγετών και εγκλήματα κατά των γυναικών. Είναι η πιο αρνητική επιρροή σε σχέση με τις διεθνείς υποθέσεις και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μακρές και οδυνηρές δυσκολίες στις σχέσεις με άλλες χώρες. Η υψηλή εγκληματικότητα και τα βρώμικα σχέδια κατά των λαών και σκάνδαλα μεγάτονων. Συναισθήματα καταπίεσης και φόβου είναι έντονα, δημιουργούνται προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις, υπάρχει κατάπτωση, βάσανα και στενοχώριες.

Συνδέεται με τον εμποδισμένο, περιορισμένο, και στεναχωρημένο λαό. Προσοχή στα οιδήματα και τα υγρά του σώματος. Πίνετε περισσότερο νερό και τρώτε λαχανικά και φρούτα μέσα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, περισσότερο από ποτέ. Η υγεία μπορει να είναι αδύνατη και εύθραυστη, υπάρχουν αναστολές στις σχέσεις και επιδιώκουμε την απομόνωση. Προσοχή στους υπερήλικες. Η ζωτικότητα μειώνεται και τα επίπεδα ενέργειας. Ίσως είμαστε περισσότερο απαισιόδοξοι τώρα και σκεφτόμαστε πιο εύκολα αρνητικά. Η θέληση του ανθρώπου μειώνεται και αποθαρρύνεται.

Αντίθετα, πρέπει να φανούμε δυνατοί, σταθεροί, αν επιβάλλουμε στον εαυτό μας την αυτοπειθαρχία στην έκφραση και την δημιουργία.

Το πλησιέστερο σημαντικό σταθερό αστέρι είναι ο Alpha Canis Minoris, Procyon. Ο Προκύων είναι ο φωτεινότερος αστέρας στον αστερισμό Μικρός Κύων, o α Μικρού Κυνός. Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις «προ» και «κύων», σημαίνει επομένως τον αστέρα που ανατέλλει πριν από τον «κύνα», δηλαδή τον αστέρα Σείριο, τον φωτεινότερο από όλους τους απλανείς αστέρες των γήινων ουρανών.

  • Στη Μεσοποταμία ο Προκύων ήταν γνωστός ως Kakkab Paldara, Pallika και Palura, δηλαδή ο αστέρας του Περάσματος του Νερού, τίτλος δοσμένος προφανώς σε σχέση με το ουράνιο ποτάμι, τον γειτονεύοντα Γαλαξία. Ο Γερμανός ανατολιστής Fritz Hommel διατεινόταν ότι αυτός ήταν ο Kak-shisha, όνομα που οι περισσότεροι ειδικοί αποδίδουν στον Σείριο.
  • Ο Dupuis γράφει ότι στους ινδικούς μύθους ο Προκύων είναι ο Singe Hanuant. Αυτός ή ο Σείριος ήταν ο Vanand των Περσών.
  • Στην Κίνα ο Προκύων ήταν ο Nan Ho, ο «Νότιος Ποταμός», ο οποίος ωστόσο περιελάμβανε και τους β και η Μικρού Κυνός.
  • Για τους ιθαγενείς των Νήσων Χέρβεϋ ήταν η θεά τους Vena.
  • Στην αστρολογία ο Προκύων, όπως και ολόκληρος ο αστερισμός του, προμήνυε πλούτο, δόξα και καλή τύχη.

 Έτσι, σε απόσταση 2 ° 23 ′ από τη νέα σελήνη, έχει κάποια επιρροή ας το ελπίσουμε ότι θα περιορίσει την τόσο δυνατή επιρροή της αντίθεσης. Το σταθερό αστέρι Procyon στις 26 ♋ 03 είναι φύσεως Ερμή και Άρη (δίνεται σε ανθρώπους με μηχανική ικανότητα, υπερβολικός, επιχειρηματολογικός, αναξιόπιστος, ο αδίστακτος, πολύ γρήγορο μυαλό, υπέροχος ομιλητής.)

Δίνει δραστηριότητα, βία, ξαφνική και βίαιη κακομεταχείριση, ξαφνική προτίμηση από την άσκηση, ανύψωση που καταλήγει σε καταστροφή, κίνδυνο δαγκώματος σκύλου και υδροφοβία, και καθιστά τους ντόπιους του παθιασμένους, ζαλισμένους, αδύναμους, δειλούς, ατυχής, περήφανους, θυμώνουν εύκολα , απρόσεκτους και βίαιους.

Ο Procyon κάνει ως εκ τούτου κάνει τους ανθρώπους βιαστικούς, ζηλότυπους, με κεφαλαλγία, αλλά δίνει επίσης τη βούληση και την ικανότητα να θέτει τις σκέψεις και τα σχέδια σε δράση. Υπάρχει επίσης μια τάση για καυτή ιδιοσυγκρασία και ακαθαρσία. Η άνοδος και η επιτυχία βρίσκονται μαζί του, αλλά υποδεικνύεται μια μεταγενέστερη πτώση από την υψηλή θέση. Οι επιχειρήσεις που δημιουργούνται βιαστικά, επομένως, δεν διαρκούν. Ο Procyon δίνει θέληση και καλό μυαλό. Αλλά για να αποφευχθεί το φιάσκο, πρέπει πάντα να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να μην είναι ακατάλληλο.

Οι σκληρές όψεις προκαλούν ζήλια και φθόνο από άλλους, αλλά γενικά, αυτό το αστέρι δίνει την ικανότητα να σκάβει βαθιά τη γνώση και να δίνει ελεύθερα αυτό που ανακαλύπτει.

Ήλιος σε σύνοδο με Procyon: Μεγάλη βοήθεια από φίλους, στρατιωτική προαγωγή μετά από μεγάλους αγώνες και έξοδα. Μια γενναία συμπεριφορά.

Σελήνη σε σύνοδο με Procyon: Απόκρυφα ενδιαφέροντα, ανησυχία, ποτέ δεν παραμένει κάποιος για πολύ σε ένα μέρος, διαμάχες με φίλους, συνεργάτες και εργοδότες.

Η νέα σελήνη της 20ης Ιουλίου είναι απέναντι από τον Κρόνο, επομένως αυτό είναι πολύ σοβαρό, συνδέεται με μελαγχολία και περιορισμούς. Τα όσα θα συμβούν σιγουρα δεν θα είναι ευχάριστα αλλά θα μας κάνουν να νιώσουμε απογοήτευση, απαισιοδοξία και συγκρατημένοι.

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης μιας τέτοιας επιρροής είναι να εργαστούμε σκληρά με υπομονή, αποφασιστικότητα και επιμονή τόσο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας. Αλλά το σταθερό αστέρι Procyon σε σύνοδο με τη νέα σελήνη έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Μας κάνει ανήσυχους, βιαστικούς και προβληματισμένους.

Αυτή η παρορμητική και επιθετική επιρροή ενισχύεται από το τετράγωνο Ερμή/Άρη, μπορεί να είναι μια παρορμητική ενέργεια, αλλά όμως κινδυνεύουμε να κάνουμε και λάθη, συνδέεται με καυγάδες και προβλήματα, φασαρίες και γκρίνια. Δεν είναι ότι καλύτερο για δικαστικές υποθέσεις.

Κάποιοι θα εκτεθούν σε σκληρές και σοβαρές δίκες που συνδέονται με οικονομικά σκάνδαλα σε κυβερνήσεις. Ο Άρης προσβάλλει τα φώτα, προκαλώντας θάνατο από κρέμασμα, αποκεφαλισμό, σταύρωση ή ανωμαλία. (για οικονομικές ανωμαλίες και με παιδιά) κτλ.

Ευτυχώς, ο Procyon σας μας γεμίζει με γενναιότητα, δύναμη θέλησης και την ικανότητα να εφαρμόζουμε σκέψεις και σχέδια σε δράση. Ενώ οι δύσκολες όψεις του Κρόνου σας ενθαρρύνουν επίσης να σκέφτεστε βαθιά και να παλεύετε σκληρά ενόψει δυσκολίων.

Να είστε υπομονετικοί, να αποφεύγετε τους περιττούς κινδύνους και να μην αντιδράτε στην πρόκληση.

Η νέα Σελήνη της 20ης Ιουλίου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου.

Η νέα σελήνη στον Ελληνικό χάρτη μας της 20ης Ιουλιου μας θυμιζει τα γεγνοτα στην Κυπρο. Τυχαιο; ισως οχι. Η νεα σεληνη θα δημιουργησει αφόρητες πιέσεις και προβλήματα στην εξωτερική πολιτική και στις σχέσεις μας τα όμορα κράτη. Σελήνη και Ήλιος σε μια δυνατή όψη κουινκαξ με τον γενέθλιο Ερμή της, μόλις 1 μοίρα διαφορά, φαινεται να πυροδοτεί σοβαρά προβλήματα στην οικονομια. Ο Ερμής κυβερνά τις κυβερνήσεις, τις συμφωνίες, την οικονομία και εδάφη. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δια, φερνει στο φως μεγαλα σκανδαλα, που θα ξεσκεπάσει τους απατεώνες, τους “ηθοποιούς”, αυτούς που φέρθηκαν με έπαρση και αλαζονεία, αυτούς που συκοφάντησαν φέρθηκαν με δόλο. Αυτοί που εκαναν καταχρησεις πανω στις πλατες του Ελληνικου λαου. Φανερωνει κλοπη αλλα και απατη.Φερνει στο φως οικονομικα εγκληματα αλλα και περισσοτερη παιδικη εγκληματικοτητα.

Στον χάρτη μεταπολίτευσης ο Αρης αγγιζει τον ωροσκοπο, μπορει να συνδεθει με ισχυρές φωτιές, επιθέσεις, σεισμους και απώλειες. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο της, σε όψη κουινκαξ με τον Άρη, μια σοβαρή κρίση, κίνδυνος και για την ΠΤΔ, επηρεάζει την κυβέρνηση. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλουτωνα είναι εδώ για άλλη μια φορά. (ανατρεπτικές κινήσεις, παραιτήσεις, ατύχημα, βία και σοβαρα προβληματα τοοσ απο πολιτικους αντιπαλους αλλα και εχθρικες χωρες).Η νεα σεληνη αφορα αμεσα την χωρα μας.*****

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Κρόνος/Άρης/Βόρειος Δεσμός-στεναχώρια, απώλεια, δυσκολίες.

Πωσειδωνας/Βόρειος Δεσμός/Ουρανός-μια ξαφνική διακοπή με καταστρεπτικό τρόπο

Κρόνος/Πλουτωνας/Ωροσκόπος/ δυσβάστακτες, σκληρές και δύσκολες συνθήκες στη ζωή, πένθος, στέρηση

Κρόνος/Ωροσκόπος/Σελήνη/Ήλιος– αρρώστια, δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, δυσκολίες στον τρόπο ζωής, δυσάρεστες διαθέσεις, καταπίεση.

Ήλιος/Πλουτωνας/Άρης/Ουρανός– σκληρότητα, φυλακίσεις, συμπεριφορά χωρίς οίκτο

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κρόνος/Άρης/Βόρειος Δεσμός-στεναχώρια, απώλεια, δυσκολίες

Πωσειδωνας/Πλουτωνας/MC– παράνομα σκάνδαλα, παραβάσεις η απάτες. Η ανικανότητα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και απώλειες.

Κρόνος/Ωροσκόπος/Δίας/Πλουτωνας– ρήξη, αποξένωση, διακοπή σχέσεων

Άρης/MC/Ωροσκόπος- ανάληψη εξουσίας, μια προσωπικότητα αποκτά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων (Θρησκευτικό άτομο η μια προσωπικότητα με έντονη θρησκευτικότητα)

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 4 ΚΟΥΠΑ

Ανία, απάθεια, αδιαφορία, απογοήτευση, το ποτήρι είναι μισοάδειο, αποσπώ, διαλογισμός, κουρασμένος, κόπωση, αποσύρομαι, κατάθλιψη, αγνοώ, χαμένες ευκαιρίες, ονειροπόληση, φαντασία, φιλοσοφικός. Δραματικές αλλαγές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επισημάνει την κατάθλιψη… μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και είστε εντελώς αβάσιμοι. Σκοτεινά πάθη και σκέψεις. Η αρνητική κατάσταση του νου.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑΝ..

Απροσδόκητες ταλαιπωρίες – Διαταραχές που σχετίζονται με ζημιές ή βλάβες – Ξαφνικές αποστροφές – Άρνηση ή απόσυρση που σχετίζεται με εντάσεις – Ασυνήθιστες ελλείψεις ή απώλειες – Σοβαρά προβληματικά γεγονότα – Απροσδόκητες ασθένειες – Εκτεταμένη πυρά – Διάδοση φωτιάς- Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία

Νέα σχετικά με τη φωτιά

Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την κοινωνία – Διαζύγιο ή διαχωρισμός των κοινοτήτων

Ασθένεια στο περιβάλλον – Συνεχιζόμενες ασάφειες στην τοποθεσία

Υποχρεωτικές τοπικές αλλαγές για πνευματικούς λόγους

Καταστροφές από πλημμύρες

Μολυσμένος αέρας ή υγρά

Δηλητηρίαση

Καταστροφές από πλημμύρες

Μολυσμένος αέρας

Διαταραχές που σχετίζονται με αύξηση των απωλειών – Απροσδόκητες εξελίξεις που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Αρνητικές μεταλλάξεις

Ανησυχίες ή φόβοι σχετικά με αυξήσεις ισχύος – Εκτεταμένη έλλειψη ενέργειας – Διαδεδομένες αποτυχίες – Επίπτωση εκτεταμένων ζημιών

επιχειρηματικές απώλειες

Σεξουαλικά περιστατικά

Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι – Κλίσεις αυτοκτονίας με σοβαρή κατάθλιψη

Ηλεκτρικές καταιγίδες – αναταραχές που σχετίζονται με ισχυρά μέτρα – Υπερβολικά ατυχήματα

Εργατικές απεργίες – Χειραγώγηση – Εξαπάτηση – Εξόντωση

Συνεχιζόμενη αδράνεια ή ανεργία – Δράσεις που σχετίζονται με ζημιές και ψυχρότητα – Πάγωμα – Σκληρότητα που σχετίζεται με θανάτους

– Εμπειρία με συναισθηματική ένταση ή σοκ

Σημαντικές απώλειες – Έκτακτη λύπη ή θλίψη – Ζημίες ή βλάβες που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Ζημίες που σχετίζονται με το κράτος******

αναστάτωση λόγω περιορισμών που σχετίζονται με δραστηριότητες – Ξαφνική καταστροφή****

Περιορισμοί σχετικά με τις αναπτυσσόμενες χώρες

Σταδιακή παγίδευση

Προσπάθειες για την αντιμετώπιση σημαντικών αλλαγών – Αυξήσεις που σχετίζονται με την πολιτική αντιπολίτευση — Μειώσεις επιρροής ή δύναμης

Ελευθερία που σχετίζεται με τη θετική σκέψη***

γεγονότα – Διαρθρωτική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι*****

– Καθυστερήσεις – Δύσκολες στιγμές

Απάντηση