ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ* ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ*Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ * Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ* Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ-ΠΑΛΛΑΣ*

στις

Είναι μια πολύ δυνατή νέα σελήνη «βόμβα» ! που θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Αύγουστο, στον 6 οίκο, στον 3 δεκανο του Καρκίνου. Κυβερνά θέματα και 7 οίκου, άρα πυροδοτείτε ένας πόλεμος, με τον Ουρανό να έχει προχωρήσει στις 22 του Ταύρου, πλέον που είναι και μια κρίσιμη  και βίαιη μοίρα. Μην βιάζεστε όμως σε κάθε περίπτωση, θα ξεκινήσει κι αυτός τον ανάδρομο κύκλο του, διασχίζοντας τις ίδιες μοίρες, μέχρι την άνοιξη του 2024. Οι εκλείψεις του Φθινοπώρου γίνονται με τον Ουρανό στις 21-22 του Ταύρου. Η νέα Σελήνη βρίσκεται και κυβερνά θέματα 6 οίκου, την παγκόσμια υγεία κυρίως και θέματα πολέμου, τις ένοπλες δυνάμεις, τις απεργίες, την εστίαση, το φαγητό, τις υπηρεσίες, τις επιδημίες, τα φάρμακα, τα ξεσπάσματα επιδημιών.

Ο τρίτος δεκανος του Καρκίνου συνδέεται με θάνατο του γυναικείου φύλου, ξαφνικές καταστροφές και μιζέρια που θα έχουν επιπτώσεις σε θέματα 4 ου οίκου. Κυβερνάται όπως καταλαβαίνουμε, από την Σελήνη που συνδέεται με τόσα σημαντικά πράγματα. Προκαλεί αναταραχή, λοιμό και πολλές αρρώστιες. Θα είναι σε σύνοδο με τον Pollux.

Ένα από τα πιο δυσοίωνα αστέρια. Γνωρίζουμε ότι προκαλεί προβλήματα και ντροπή, ασθένεια, απώλεια περιουσίας, θλίψη. Απόκρυφα και θεοσοφικά ενδιαφέροντα, χτυπήματα, μαχαιριές, πυροβολισμοί, ναυάγια, δολοφονίες, ακραίες ασθένειες, πυρετοί, ασθένειες που επηρεάζουν το στομάχι, κακή διάθεση, συνδέεται με την ομοφυλοφιλία, φιλονικίες, βιασμοί, εξορία, φυλάκιση, βίαιος θάνατος, αποκεφαλισμός.

Ο Robson λέει ότι ευνοεί ” το κυνήγι, την πολιορκία των πόλεων και την εκδίκηση ενός πρίγκιπα, καταστρέφει τις συγκομιδές και τα φρούτα και επίσης παρεμποδίζει το χειρουργείο ενός ιατρού.

O Dubhe με τον Ερμή έχει την ίδια καταστροφική ιδιότητα.

Μίσος, χυδαιοτητα,κακή θέληση των γυναικών, κίνδυνος από κλέφτες, βίαιος θάνατος, δύναμη, υπερηφάνεια, ασθένεια, συμφορά, πληγές, φυλάκιση, τραυματισμοί στο πρόσωπο, ή τύφλωση.

Άρης και Αφροδίτη, Παλλάς με δηλητήρια και επιθέσεις.

Αν και προηγείται η νέα σελήνη στις 17 Ιουλίου, το σκηνικό αλλάζει άρδην από τις 18 και ειδικά από τις 20 Ιουλίου και ύστερα.

Αντίθεση Ηλίου/Σελήνης- Πλούτωνα, αντίθεση Άρη/Κρόνου (19-22 Ιουλίου), αντίθεση Ερμή/Κρόνου τις πρώτες ημέρες Αυγούστου (1-2), η Αφροδίτη δεν έχει θετικές όψεις. Την ιδία ημέρα της Νέας Σελήνης οι Δεσμοί εισέρχονται στον άξονα Κριου-Ζυγου. Δυσοίωνα αστέρια περιτριγυρίζουν τον Άρη, Ερμή και Δια. Η σύνοδος Άρη/Πάλλας, όπως ο Ουρανός, έχει σχέση με τις «κλήσεις αφύπνισης», τις ξαφνικές αλλαγές και τα σοκ. Η ενέργεια της Παλλάδας σηματοδοτεί το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά βίαιη και ανατρεπτική, ακόμη και καταστροφική. Υπό αυτό το πρίσμα, η σύνοδος υποδεικνύει περιόδους μεγάλου στρες.

Όλο αυτό από κάθε άποψη, μου θυμίζει ολοκαύτωμα. Οι άξονες αυτοί μαζί έχουν ιστορία. Θα μπορούσε να περιέχει, πόλεμο, σαμποτάζ, μεγάλες πυρκαγιές, κοσμικές ηλιακές επιθέσεις, γεωφυσικές καταστροφές πάσης φύσεως όπως, σεισμούς κτλ. μέχρι και πόλεις έχουν καεί στο παρελθόν ολόκληρες όλα αυτά κάνουν ένα καλοκαίρι δράμα. Επηρεάζει ιδιαίτερα τον χάρτη των ΗΠΑ και φυσικά αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, σε θέματα πολέμου (Αφροδίτη/Άρης/Παλλάς- οι συνήθεις ύποπτοι ανεπανάληπτων εισβολών τα τελευταία 50 χρόνια).

Ας προσέξουν όμως, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι εταίροι, γιατί θα δουν το Παρίσι και το Βερολίνο να βομβαρδίζονται στην κυριολεξία. Ουκρανία, Μολδαβία, πρώην Γιουγκοσλαβία κτλ. απειλούνται σοβαρά.

Το αμερικανικό Newsweek, μάλιστα, κάνει ρεπορτάζ για τα σχέδια της συμμαχίας για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Θα πρέπει να εγκριθούν στην επόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί στο Βίλνιους νωρίτερα, στις 11-12 Ιουλίου. Και να μην συμβεί τίποτα, τα φεγγάρια σηματοδοτούν την έναρξη μιας πολύ επικίνδυνης περιόδου όπου κινδυνεύουν να επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες στον πλανήτη!

Η Γη θα στοιχειωθεί και πάλι από την μοίρα του Γ Ράιχ ξανά ίσως με μια “πανδημία” θεωρητική, όπως λέγετε, τελευταία, εν ολίγοις με ένα ασύμμετρο πυρηνικο-βιολογικο πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας!

Επιβάλλουν κανόνες για το καλό της ανθρωπότητας και της επιβίωσης της φυλής, δήθεν, με ένα ήδη στημένο σκηνικό, φέρνοντας στο τραπέζι όλες τις εξελίξεις, χωρίς εσένα.

Έχεις δει την Επιστροφή στον Πλανήτη των Πιθήκων; όπου ένας αστροναύτης, ονόματι Μπρεντ, ψάχνοντας για τους χαμένους στο διάστημα αστροναύτες συντρίβεται στον ίδιον πλανήτη στον οποίον συνετρίβισαν και αυτοί. Εκεί ανακαλύπτει μια υπόγεια αποικία και θα προσπαθήσει να επιβιώσει. Όπως και να το δεις, η νέα σελήνη φέρνει στο προσκήνιο έντονα θέματα επιβίωσης.

Δεν έμαθες.

Η σελήνη τριγωνίζει τον Πωσειδωνα και εξαγωνιζει τον Ουρανό. Νέες εφευρέσεις στην ιατρική.

Αν και αυτές οι όψεις προϋποθέτουν πίστη και μια παγκόσμια προσευχή, αυτό φαίνεται ότι διακόπτεται τις επόμενες ώρες και ημέρες. Έγραφα τα ίδια τις ημέρες του Κορονοϊού.

Τι Καλοκαίρι, τι Φθινόπωρο, δεν έχει σημασία.

Απίστευτοι και ασυνήθιστοι συγχρονισμοι απο τον Μάιο αυξάνουν την προσοχή μας και πάλι σε συγκεκριμένους τομείς. Όσο πιο γρήγορα προχωράμε, τόσο πιο απρόβλεπτο γίνεται κάθε επόμενο βήμα, και αυτό είναι το παράδοξο.

Δημιουργούνται προβλήματα οικονομικής φύσεως, εντάσεις αλλά και οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες καθώς προβλέπεται αστάθεια .

Η Αφροδίτη και ο Αρης- Πάλλας Αθήνα που αντιτίθεται στον Κρόνο, είναι στον οίκο των ανοιχτών εχθρών, και στις αρχές της μεταβλητής Παρθένου, πολύ πιθανό να ξεσπάσει πόλεμος η’ μία ασθένεια, η άγρια κόντρα ανάμεσα σε ηγέτες, σε κράτη του μεταβλητού σταυρού η’ που επηρεάζονται έντονα από αυτό, όπως είχα αναφέρει πολλές φορές όπως Βραζιλία, Ελλάδα, Ελβετία, Τουρκία, Κρήτη, Ουρουγουάη, Δυτικές Ινδίες, Αθήνα, Παρίσι, Βοστώνη, Τουλούζη, Κόρινθος, Λυών, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ Εσθονία, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Μάλι, Μολδαβία, Κατάρ και Τατζικιστάν, Μεξικό. Ασσυρία, Μεσοποταμία από τον Τίγρη έως τον Ευφράτη, Θεσσαλία, Λος Άντζελες καθώς επηρεάζονται όλα τα ιαματικά λουτρά και τα θέρετρα υγείας.

Pollux

Είναι επίσης πολύ δυσοίωνη επιρροή η νέα σελήνη με τον Κρόνο να βρίσκεται στον 1 οίκο του χάρτη σημαίνει περιορισμούς, βάρη και δυσκολίες για τους λαούς.

Σημαντική η επιρροή του Ερμή μέσα από τα στενά της Κωνσταντινούπολης. Ο Ερμής συνδέεται με την συνθήκη της Λωζάνης. Θα παραβιαστούν όρια, συνθήκες, θα έχουμε προβλήματα με γειτονικές χώρες, ειδικά αν βομβαρδιστεί κάποια Βαλκανική χώρα, ετοιμάσου για κύματα προσφύγων, όλα κάποια στιγμή θα συμβούν στα Δαρδανέλια. Ελπίζω μόνο να υπάρχει κυβέρνηση για τις όποιες εξελίξεις.

Άδμητος/Ζεύς /Κρόνος

Απώλειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Μεγάλη λύπη – Επίσημες ελλείψεις – Κακή κυβέρνηση – Έλλειψη αυτοκυριαρχίας, σημασίας ή αξιοπρέπειας

Καθορισμός ορίων ή συνόρων — Εμπόδια στην εργασία – Καταστολή – Καταπίεση – Καταστροφή – Αποκλεισμός – Στασιμότητα σε σχέση με δραστηριότητες – Θάνατοι

Αλόγιστη ή καταστροφική κριτική

Διαταραχές ή αναστατώσεις – Εκπληκτικές καταλήξεις που σχετίζονται με σχέσεις Διαρκείς εντάσεις στις σχέσεις – Επαναστατικά ή ανατρεπτικά γεγονότα

πυρκαγιές – αναφλέξεις-Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εκμηδενισμοί-Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλών επιπτώσεων – Βίαια εγκλήματα

Πολεμική περίοδος – Αντιμαχόμενοι πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμός

Άγονες σοδειές

Απάντηση