*ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ*ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ*ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ-ΔΙΑ*24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 4η μοίρα του Κριου, (υψηλός κίνδυνος και δυστυχία) στις 24 Μαρτίου, 2020, ώρα 11:28:04 π.μ. στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είμαστε λίγο μετά την Εαρινή Ισημερία στις 0 μοίρες του Κριου που σημάνει και επίσημα την έναρξη της Άνοιξης, σε σύνοδο με τον Scheat στις 5:50 π.μ. Λίγο, αργότερα, ο Κρόνος θα εισέλθει στον ζώδιο του Υδροχόου, στην 0 μοιρα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιουλίου 2020, 1:42 π.μ και θα μας δώσει μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί μέχρι το 2023 γι αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα γεγονότα.

Η νέα Σελήνη στον Κριο εξαγωνιζει τον Κρόνο πλέον στον Υδροχοο, σε σύνοδο με τον Χείρωνα και τη Μαύρη Σελήνη, που συνδέονται με δύσκολο τρόπο προς τους άλλους πλανήτες. Τετράγωνά, ημιεξαγωνα και ημιτετράγωνα, όψη χιαστί με τον Ουρανό, τους Δεσμούς, τον ωροσκόπο και την Αφροδίτη δημιουργούν πάσης φύσεως εντάσεις, κρίσεις, προβλήματα και δυσαρμονίες. Η Σελήνη κυβερνά τον 1 και 2ο οίκο, τον 3ο οίκο επίσης (προβλήματα με την οικονομία και τις συνθήκες που έχουν υπογραφτεί, επικοινωνίες, μίντια, συμφωνίες και την παγκόσμια διπλωματία αλλά και σχεσεις με όμορα κράτη). Ο Πωσειδωνας σε πολύ στενή σύνοδο με το MC και αυτό δεν είναι καλό, που συνδέεται με την ασθένεια και την ανασφάλεια του κόσμου. Ο Ήλιος βρίσκεται σε όψη στενής συνόδου με τον Χείρωνα. Ο κόσμος προσπαθεί να θεραπευτεί αλλά και τα γεγονότα που θα δημιουργηθούν αποτελούν σημαντικό αντίκτυπο για τις κυβερνήσεις. Το μαρτύριο αυτό όμως θα αποτελέσει το φως για τον κόσμο.

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Θα αρχίσουμε με την Εαρινή Ισημερία στον Κριο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στις 5:50 π.μ. Ο Ήλιος, που κυβερνά τον 6ο οίκο, ανάμεσα στον Χείρωνα και την Μαύρη Λιλιθ (μεγάλος κίνδυνος, ο Ήλιος φαίνεται κάπως εγκλωβισμένος ανάμεσα στους δυο, είναι η εξουσία πίσω από τους ηγέτες), σε σύνοδο με τον Scheat στον 1ο οίκο τετραγωνίζει τους Δεσμούς όπου δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα όμως εξαγωνιζει τον Κρόνο. Υπάρχει και η σύνοδος Αρη /Δια στην 22η του Αιγόκερω στον 11ο οίκο που προκαλεί δυσάρεστες καταστάσεις και ανατροπές παγκοσμίως.

Η επιρροή της συνόδου είναι σημαντικη στην παγκόσμια πολιτική. Κατά την σύνοδο αυτών των δυο πλανητών, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις καθώς ο Άρης κυβερνά τις συγκρούσεις, τον πόλεμο, τη βία, τις διαμάχες, τα όπλα, το θυμό, το μίσος, την εκδίκηση, τη βιασύνη, την απερισκεψία, το αλκοόλ, τον στρατό, τους στρατιώτες, τους μαχητές, τους υπαλλήλους έκτακτης ανάγκης. Είναι ο πλανήτης των πυραύλων, των ατυχημάτων, των πυρκαγιών και των μολύνσεων. Στον χάρτη της ισημερίας κυβερνά τον 2 και 9 ο οίκο, την παγκόσμια οικονομία και διεθνής πολιτική περισσότερο.

Ο Δίας ρυθμίζει την οικονομία, τις δαπάνες, τις τράπεζες, τις εμπορικές εκθέσεις, τους εμπόρους, το δίκαιο, τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, τους δικαστές, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ηθική, τους κληρικούς, τους φιλανθρωπικούς σκοπούς, τους φιλάνθρωπους, τη δημοσίευση, τη ναυτιλία, τη ναυτιλία, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και τον τουρισμό. Είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της καλής θέλησης.  Στον χάρτη ισημερίας κυβερνά τον 10ο οίκο τις κυβερνήσεις.

Καθώς αναμένεται ο Μάρτιος του 2020 να είναι ενας μήνας αρκετά δυνατός, θα είναι μια άνοιξη  συγκρούσεων. Η σύνοδος Αρη/Δια, δημιουργεί πολέμους σε πολλά επίπεδα, δημιουργεί δηλαδή των πόλεμο των λέξεων, πόλεμο στον κυβερνοχώρο, εμπορικούς πολέμους και τον πόλεμο των πληροφοριών, ανάλογα τον οίκο που ακουμπά, στην προκείμενη περίπτωση ενδέχεται να είναι ένα είδος ψυχρού χρηματιστηριακού πολέμου στον κυβερνοχώρο. Και οι δυο βέβαια γνωρίζουμε ότι βρίσκονται σε μια δυσάρεστη μοιρα και σε ένα δύσκολο ζώδιο. Η 22η του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα σκληρή, όπου δημιουργεί χάος και αυτοκτονίες.

*Κάτι σημαντικό*Τον Αύγουστο του 1949 ο Άρης και ο Δίας ήταν αυτοι που καθιέρωσαν τους νόμους πολέμου στη Σύμβαση της Γενεύης, αλλά το 2020 οι συμβάσεις αυτές που υπογράφτηκαν τότε, αναμένεται να καταπατηθούν από όλους. Δεν θα υπάρχει συμμόρφωση σύμφωνα με τους κανόνες του πολέμου και οι παραβιάσεις θα είναι σοβαρές.

Το 2020 αυτές οι ζώνες συγκρούσεων θα είναι ένα τρομακτικό περιβάλλον – οι εικόνες στην τηλεοπτική οθόνη σας δεν θα σημαίνουν τίποτα. Ο Άρης κάνει επιθετικές κινήσεις στην οικονομία και τον πλούτο του Δία. Θα υπάρχουν οικονομικές διαταράξεις και εμπορικοί πόλεμοι. Ωστόσο, προς το παρόν από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να υπάρξουν αναταράξεις το τραπεζικό σύστημα προκαλώντας μια άλλη οικονομική καταστροφή. Η σύνοδος συνδέεται με τις σκληρές δικαστικές αποφάσεις. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μεγάλα ηθικά διλήμματα. Η θρησκεία προκαλεί σύγκρουση, μίσος και διαμάχες. Ίσως να υπάρξουν επιθέσεις σε μειονοτικές θρησκευτικές ομάδες, τζαμιά και εκκλησίες. Η επιδημία του κοροναϊού είναι πιθανο να συνεχίσει να πλήττει την Κίνα και το Μάρτιο του 2020 όπου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο παγκόσμιο εμπόριο, την οικονομική ανάπτυξη και τα ταξίδια.

Η σύνοδος Αρη-Δια συνδέεται με διαμάχες για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, οικονομικές διαφορές · τον πόλεμο στο συνάλλαγμα, δείχνει επιθετικά οικονομικά κίνητρα · επιθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ·τις τράπεζες; διαμάχες για την εκκλησία. επιθέσεις κατά της θρησκείας · ένας Άγιος Πόλεμος; κάψιμο εκκλησιών, καταπάτηση εμπορικών συμφωνιών · εμπορικός πόλεμος · κλιμάκωση της βίας · αύξηση των στρατιωτικών δαπανών · ενίσχυση του εμπορίου όπλων · σκληροί νόμοι και ταχεία νομοθεσία · μια φρενίτιδα με τα τυχερά παιχνίδια, θα υπάρχουν αυξημένες πωλήσεις στο αλκοόλ, ναυτιλιακές διαμάχες · επίθεση σε πλοία, ναυτικά ατυχήματα, διαμάχες για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και πυρκαγιές.

Ο Άρης και ο Δίας δεν είναι πειθαρχημένοι ή λογικοί, έτσι συνήθως υπάρχει μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, απερισκεψίας, παρορμητικότητας και άγριας αισιοδοξίας. Αλλά όμως ο Δίας είναι ο πλανήτης της διαιτησίας, ώστε οι χώρες να μπορούν να δεσμευτούν και να επιλύσουν τις συγκρούσεις τους (Αρης) υπογράφοντας συνθήκες ειρήνης (Δία).

Η σύνοδος Άρη-Δία τριγωνίζει την Αφροδίτη και αυτό είναι θετικό από μια άποψη- πλανήτης των γυναικών αλλά και των ειρηνικών κινήσεων. Στον χάρτη ισημερίας είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο δείχνει – που είναι πλανήτης των μέτρων ασφαλείας, επιδημίες, υποτονική οικονομική δραστηριότητα και φόβος; σε εξάγωνο με τον Πωσειδωνα – πλανήτης των συστημάτων, επενδυτές, αγορές μετοχών, πετρέλαιο, αεροπορία, ναρκωτικά και απάτη και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα – πλανήτης των ομάδων, συνεργασία, ενότητα, διάσταση, εξαναγκασμός, εγκληματικότητα και διαφθορά.

Χώρες που θα επηρεαστούν από την σύνοδο Αρη/Δια είναι η Νέα Ζηλανδία, όπου θα υπάρχουν εσωτερικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του λαού και της υγείας και ευημερίας του. Ο κορωναϊός μπορεί να είναι ζήτημα δημόσιας υγείας .Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο υποδεικνύει ότι λαμβάνονται υποχρεωτικά μέτρα για την προστασία του λαού.

Στην Αυστραλία, όπου η σύνοδος θα επηρεάσει τα χρήματα, τις τράπεζες, τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τις ταμειακές ροές και τη ροή εσόδων. Ο Δίας προσπαθεί να διασώσει την προβληματική οικονομία της Αυστραλίας.

Η σύνοδος Αρη/Δια θα επηρεάσει τον 3ο οίκο της Ιαπωνίας – μεταφορές, δρόμοι, μέσα μαζικής μεταφοράς, επικοινωνίες, εφημερίδες και Κίνα και Νότια και την Βόρεια Κορέα. Ο Άρης (ο κοροναϊός) είναι κυβερνήτης του 6ου οίκου (ασθένεια) και ο Δίας (οικονομικά) του 5ου οίκου (Ολυμπιακοί Αγώνες). Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον 5ο οίκο επίσης.

Η επιδημία του κορωναϊού (3ος οίκος) θέτει σε κίνδυνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2020. Η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα μπαίνουν σε εμπορική διαμάχη. Η Βόρεια και η Νότια Κορέα έχουν τη σύνοδο Αρη/Δια στον 3ο οικο.

Η συνοδος επηρεάζει τον 4ο οικο της Κίνας, δηλαδή την γη, πόλεις, σπίτια των ανθρώπων, κτίρια, γεωργία, εξόρυξη, τάφοι και καιρός. Ο Άρης (ο κοροναϊός) κυριαρχεί στον χάρτη και η Σελήνη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι επίσης στον 4ο οικο. Ο Άρης κυβερνά τον 7ο οικο- τη διεθνής κοινότητα, τις εχθρικές χωρες.

Πολλές μεγάλες πόλεις είναι κλειδαμπαρωμένες (Πλούτωνας) καθώς οι Κινέζοι μένουν στο σπίτι για να προστατευθούν από το Covid-19. Ο Δίας θα μπορούσε να είναι μια ακτίνα ελπίδας στην επιδημία του κοροναϊού, αλλά υπάρχει διαμάχη με τη διεθνή κοινότητα και τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που προστίθενται στα δεινά της Κίνας. Στο χάρτη της Κίνας ο προοδευτικός Ήλιος τετραγωνίζει (εμπόδιο) τον προοδευτικό Κρόνο (ζητήματα δημόσιας υγείας και οικονομική επιβράδυνση) και προκαλεί στη διοίκηση μεγάλα προβλήματα και υπονομεύει την εξουσία του Xi Jinping.

Η Ινδονησία και οι Φιλιππίνες επηρεάζονται επίσης από την σύνοδο Άρη-Δία στον 4ο οίκο. Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον 5ο οίκο – ψυχαγωγία, κερδοσκοπία, χρηματιστηριακή αγορά, αθλητισμός, παιδιά, έφηβοι, σχολεία και πρεσβευτές από ξένες χώρες. Προβλέπεται κλιμάκωση οργής και βίας ως απάντηση στους νέους νόμους περί ιθαγένειας. Ένα μεγάλο σκάνδαλο στον αθλητισμό μπορεί να συμβεί .

Το Πακιστάν και το Αφγανιστάν έχουν επίσης σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 5ο οικο. Η συνοδος Άρη-Δία είναι στον 6ο οικο – εργατικό δυναμικό, υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, προσωπικό της αστυνομίας και του στρατού, τρόφιμα, εστιατόρια, ασθένεια και μικρά ζώα.

Στις 2 Μαρτίου του 2020 το Ισραήλ και πάλι όπου κερδίζει ο Νετανιάχου. Η δραστηριότητα του 6ου οίκου υπογραμμίζει τις ενέργειες του στρατού, τις απαιτήσεις του εργατικού δυναμικού, των εργαζομένων και των δημοσίων υπαλλήλων · απεργίες, συγκρούσεις σχετικά με τις συνθήκες εργασίας · έλλειψη τροφίμων (Κρόνος); και εκτεταμένη ασθένεια – μια επιδημία.

Η Ρωσία, η Συρία, η Τουρκία, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, ο Λίβανος, η Υεμένη, η Αίγυπτος, η Γερμανία και η Ιταλία έχουν τη σύνοδο Αρη/Δια επίσης στον 6ο οίκο.

Η σύνοδος Αρη/Δια επηρεάζει την Μεγάλη Βρετανία στον 7ο οίκο – η διεθνής πολιτική σκηνή και οι σχέσεις με τις ξένες δυνάμεις. Η Βρετανία αγωνίζεται και επιδιώκει με επιθετικό τρόπο εμπορικές συμφωνίες με ξένες δυνάμεις, αλλά υπάρχει διαμάχη και διαφωνία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Γαλλία, η Ισπανία και η Νότια Αφρική έχουν την σύνοδο Αρη/Δια στον 7ο οικο. Κανένα κράτος δεν έχει την σύνοδο στον 8ο οικο.

Η σύνοδος Αρη/Δια για τις ΗΠΑ, Καναδάς και Βενεζουέλα, Αργεντινή η σύνοδος Αρη/Δια είναι θετική, μέσω ενός τριγώνου που σημαίνει τι; ακμάζουσα οικονομία; νέους νόμους βίας και έλεγχος όπλων · σύγκρουση που θέτει σε κίνδυνο τις συνομιλίες αφοπλισμού μεταξύ Αμερικής και Βόρειας Κορέας. Είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μεγάλες διαμάχες σε ολόκληρη τη χώρα, έτσι οι επιχειρήσεις είναι σε ακμάζουσα κατάσταση.

Για την Βραζιλία, όπως επίσης και για την Ελλάδα, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον 9ο οίκο -εμπόριο, θρησκεία, εκκλησίες, νέοι νόμοι, Ανώτατο Δικαστήριο, πανεπιστήμια, σύνταγμα, εκδόσεις, διδασκαλία, διαδίκτυο, κοινωνικά μέσα, ναυτιλία, αεροπορία και τουρισμός. Δίνει το επίκεντρο στον εμπορικό πόλεμο, δικαστικές διαμάχες, ιερείς ή την εκκλησία. Προβλέπεται ίσως αεροπορικό δυστύχημα ή ναυτικό ατύχημα.

Βέβαια η Ελλάδα έχει εκεί μια στενή σύνοδο Αρη/Πωσειδωνα που σημαίνει μια μεγαλύτερη επιθετική είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα, προβλήματα στον εναέριο χώρο της, ενώ σκάνδαλα και αποκαλύψεις, εγκληματικές ενέργειες θα συνεχιστούν και θα εκτεθούν στο φως της δημοσιότητας. Είναι η όψη της πλάνης και των επιθετικών ενεργειών, όμως δέχεται και θα δεχτεί επιθετικές ενέργειες με ύπουλο τρόπο τόσο από αέρα, γη και θαλασσα. Ο Κορωναιος θα επεκταθεί και εδώ.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της συσσώρευσης, της προώθησης, αλλά και των σύνθετων καταστάσεων, της σύγχυσης, της αβεβαιότητας, της εξαπάτησης, της άρνησης, των ψευτών, των ψεύτικων ειδήσεων, των συγκαλύψεων, της φανταστικής σκέψης και της θεαματικής υπερβολής. Ελέγχει το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τα ναρκωτικά, τα χημικά, τα δηλητήρια, τις μετοχές, τους επενδυτές, τους δεσμούς, τους πρόσφυγες, τους σκλάβους, τη δουλεία, την αεροπλοΐα, τις κινηματογραφικές ταινίες, την πορνογραφία, την αλιεία, τον αλιευτικό κλάδο, τον σοσιαλισμό και τον πληθωρισμό.

Μην ξεχνάμε ότι στην οικονομία δείχνει Πληθωρισμό. Η σύνοδος όμως  του Άρη /Ποσειδώνα περιλαμβάνει όπως και εχουμε δει μέχρι στιγμής σε διάφορα κράτη επιθέσεις χημικών όπλων, διαμάχες για το πετρέλαιο, πυρκαγιές πετρελαίου, χημική μόλυνση, ατυχήματα με πετρελαιοφόρα, αεροπορικές συγκρούσεις, αλιευτικές διαφορές, δηλητηρίαση. Οπωσδήποτε … ο Άρης θα είναι ενεργός φέρνοντας βία και ο Ποσειδώνας θα είναι ενεργός για να σπείρει το χάος και να κάνει τα πράγματα περίπλοκα. (κακό και ασθένεια, ύπουλες ενεργειες)

Μέχρι στιγμής, από ότι φαίνεται η διπλωματία θα προσπαθήσει να ματαιώσει η ακόμα και να καθυστερήσει τις συγκρούσεις αυτές μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα αρχίσουμε με πολύ διαφορετικές εκλείψεις, όμως, μετά τον Ιούλιο ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου θα γίνει ξαφνικά ορατός όπως είχα αναφέρει ξανά με αποκορύφωμα τον Σεπτέμβριο του 2020,όπως είχα αναφέρει! Αυτή η Μεγάλη Σύγκρουση τον Σεπτέμβριο του 2020 θα έχει τις ρίζες της πάνω στην αναβράζουσα ατμόσφαιρα που θα έχει ήδη ξεκινήσει. Το βασικό θέμα της θα είναι εδάφη και τις ενεργειακές πηγές του πλανήτη.

Ο Ήλιος ημι-τετραγωνίζει την Αφροδίτη προς τον 2ο οίκο. Με το πρώτο φως της ημέρας, το εξάγωνο του Ήλιου προς στον Κρόνο (29 ° 50 ‘Ιχθύες-Αιγόκερως) μας τραβά την προσοχή. Αν και βέβαια φαινομενικά είναι μια θετική όψη, συνήθως συνδέεται με μια αυστηρή φιγούρα που θέτει όρια, περιορισμούς και κανόνες η κάτι ανάλογο συμβαίνει στο περιβάλλον. Πολύ νωρίς που το γράφω, αλλά είναι πιθανο μέχρι τότε ο κόσμος να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με το εμβόλιο του Κοροναϊού να χρειάζεται μήνες για να κατασκευαστεί, ίσως να είναι ένα νέο περιβάλλον με περιορισμούς. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα νοσήσει σοβαρά.

Η Ουράνιαν έδειξε ότι ο Covid-19 δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Κίνας, για λόγους βακτηριολογικού πολέμου, ο ιός κατά λάθος μεταδόθηκε σε έναν άνθρωπο, ενώ θα μεταφερόταν σε λογισμικό. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία πίσω από την πανδημία, με στόχο το Μιλάνο.(που ειναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρωπης)

HA/VUL/SAT: κακόβουλο λογισμικό, κάποιος ύποπτος υπό αυστηρή και αόρατη επιτήρηση. πολεμικές υπηρεσίες, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

 Ο Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού, σε σύνοδο με τον Μεγάλο Θεό τον Δία (22 ° 48 ‘ Αιγόκερω) φέρνει οράματα αλλά τα πολέμου τύμπανα χτυπούν, δείχνοντας αυτή η δυναμική σύνοδος ένα στόχο.

Scheat με τον Hλιο. Κακό για την επιτυχία, κακό για τον τους λαούς, κίνδυνος με το νερό και τους κινητήρες μηχανών, που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα ή πνιγμό.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 10ο οίκο:

Είναι και επηρεάζει τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό, και την κυβέρνησή, το κύρος της χώρας, το κοινοβούλιο, την αριστοκρατία. Κυβερνά την κυβέρνηση, την ηγεσία ή την άρχουσα τάξη. Στον χάρτη ενός έθνους κυβερνά την εθνική φήμη, την παγκόσμια γνώμη, το κόμμα στην εξουσία, και την επιρροή των εθνών στον κόσμο καθώς και τα ιδανικά που προσπαθεί να επιτύχει η κοινωνία. Τον βασιλιά, τα δημόσια πρόσωπα.

Πρώτος δεκανος του Κριου- [Άρης]. Πυρετός, πυρκαγιά, μεγάλες πυρκαγιές στα δάση και ξηρότητα του αέρα. [Δύο Ράβδοι] Πόλεμος, αναταραχές, καταστάσεις και διαμάχες, κίνηση στρατών (όχι απαραίτητα για πόλεμο αλλά και για άλλες καταστάσεις ίσως στις μέρες μας)και η τάση του αέρα για υπερβολική ξηρασία.

Η νέα σελήνη στον Κριό, είναι άμεση, απλή και επικεντρώνετε στις επαγγελματικές και δημόσιες σχεσεις  και ίσως να μας απασχολήσουν τα γεγονότα και η γενικότερη κατάσταση αλλά σίγουρα είναι μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ευθεία γραμμή. Αυτό μπορεί να έχει ένα μεγάλο όφελος σε πολλούς τομείς της ζωής, ιδιαίτερα αν αισθανόμασταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα κολλημένοι με μια κατάσταση στο παρελθόν ή ήμασταν πάρα πολύ φοβισμένοι για κάποιο λόγο (στην περίπτωση μιας πανδημίας υπάρχει πανικός όπως παρατηρείται). Μπορεί όμως η νέα σελήνη να μας δώσει το κίνητρο να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να κινητοποιηθούμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα.

Αν και η επαναστατική διάθεση της νέας σελήνης στον Κριο, ελέγχεται και περιορίζεται από τα στοιχεία του νερού και της γης, ακόμα υπάρχει ο τρόπος να δράσουμε με γενναιότητα. Το να είσαι ατρόμητος, υπηρετεί το γενικότερο καλό.

Η Σελήνη εξαγωνιζει τον Κρόνο, πράγμα που υποδηλώνει ότι η σοβαρή ατμόσφαιρα και όποια κατάσταση θα μπορούσε να μαλακώσει; η να γίνετε με τρόπο ομαλό; ήρεμο; Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί τα βήματα προς την επίτευξη μεγαλύτερης προόδου έχουν ήδη γίνει. Ακόμα κι αν όχι, σύντομα αυτό θα μπορούσε να είναι εφικτό αλλά όχι να ολοκληρωθεί πλήρως. Ίσως να είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα σχετικά με γεγονότα που ήταν μάλλον σκληρά η αρκετά δυσάρεστα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό ισχύει και για την προσωπική ζωή σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η όψη που περιλαμβάνει τη Σελήνη, συνδέεται με τις καθημερινές αλλαγές, καθώς ταυτόχρονα υπάρχει μια αίσθηση φθίνουσας κατάστασης. Αυτό σε κοσμικό επίπεδο αφορά την παγκόσμια οικονομία και ίσως τον Κοροναϊο καθώς λίγες ώρες μετά Κρόνος και Αρης θα εισέλθουν στον Υδροχοο διαδοχικά.

Όπου βλέπουμε τον Κρόνο, συχνά παίρνουμε μαθήματα, μερικά από τα οποία μπορούμε να μάθουμε σχετικά εύκολα. Συχνά, εμείς μπορεί να μην λαμβάνουμε το μήνυμα, ή τουλάχιστον όχι αμέσως. Ελπίζω να το καταλάβατε όλοι! Ακόμα κι έτσι, η ζωή έχει σκοπό να το εξασφαλίσει το γεγονός ότι ο κόσμος έλαβε το μήνυμα η θα το λάβει ουτωσι άλλως, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι η ευκαιρία για μάθηση επαναλαμβάνεται.

Η Νέα σελήνη στον Κριο συγκρούεται με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω. Σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, ο Άρης είναι σε έξαρση, δίνοντάς του δύναμη που σχετίζεται άμεσα με τον Κρόνο (κυβερνήτης του Αιγόκερω). Μπορεί να δούμε ότι ο Κρόνος, στηρίζει τον Άρη σε αυτό το σημείο καθώς είναι στις 0 μοίρες του και έχει ακόμα επιρροή από την 29η του Αιγόκερω. Πώς μπορεί να γίνει αυτό, στην καθημερινή μας ζωή; Μπορεί να βρεθεί ξαφνικά ο σωστός άνθρωπος για να μας βοηθήσει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας η του κόσμου (αφορά ίσως ένα νέο τρόπο παγκόσμιας διακυβέρνησης). Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι οι πόρτες ανοίγουν ενώ εμείς σκεφτόμασταν ότι ήταν κλειστές για εμάς σε προσωπικό επίπεδο.

Έτσι, μια θετική εξέλιξη μπορεί να σχετίζεται επίσης με ταχεία δράση, ενδεχομένως σε ένα μέρος όπου δεν εφαρμόζεται συνήθως. Συγκεκριμένα, ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Δία, δείχνει τις ευλογίες που έρχονται το δρόμο μας μακροπρόθεσμα.

Η ενέργεια του Πλούτωνα σχετίζεται με κάποιο είδος μετατροπών. Συχνά, όταν η ένταση του Πλούτωνα είναι προφανής και αισθητή, είναι επειδή παρακολουθούμε μια διαδικασία βαθιάς μεταμόρφωσης. Είναι δύσκολο να διαχειριστείτε αλλά και να διατηρήσετε μια τέτοια ενέργεια. Αν έχουμε επιλογή, που πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν επιλογές, τότε μπορούμε να επιλέξουμε τι να αφήσουμε πίσω μας και να δούμε που τα πράγματα οδηγούν – ακόμη και όταν δεν εχουμε επιλέξει μια συγκεκριμένη διαδρομή.

Αυτό όμως μπορεί να έχει σχέση με μια γενικότερη μετατόπιση γύρω μας που μας βοηθά να καταλάβουμε ότι οι καιροί αλλάζουν, είτε εμείς το θέλουμε είτε όχι.

*Υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο σχετικά με θέματα θεραπείας σε αυτή τη νέα σελήνη, επειδή είναι σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό. Εμείς μπορεί να είμαστε μάρτυρες επιτάχυνσης σε μια θεραπευτική διαδικασία για παράδειγμα και αυτό είναι καλό. Ο πληγωμένος θεραπευτής θα αρχίσει να θεραπεύεται αλλά όχι πλήρως.

Αν παρατηρήσουμε όμως κάποιο είδος νέου προβλήματος υγείας, ίσως είναι εξίσου σοφό να αναλάβουμε άμεση δράση για να αποφύγουμε αυτό να ανθίσει ξανά. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την επανάληψη μιας κατάστασης που βιώσαμε ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που θα επιδεινωθεί γρήγορα. Η Μαύρη Σελήνη η Λίλιθ είναι το απόγειο της Σελήνης και αντιπροσωπεύει την εσωτερική δύναμη, έτσι ώστε η νέα σελήνη μπορεί επίσης να μας προκαλέσει να σηκωθούμε, να νιώσουμε ενδυναμωμένοι και να μιλήσουμε με κάποιο τρόπο. Μπορούμε να αποφασίσουμε να σηκωθούμε και να μιλήσουμε εξαιτίας κάποιας βλάβης, πληγής την οποία γνωρίζουμε έντονα.

Μπορεί να συναντήσουμε αντιδράσεις στην προσωπική μας ζωή και προκλήσεις στις σχεσεις μας αλλά και η νέα σελήνη στον Κριο αντιδρά έναντι της ευθυγράμμισης στον Αιγόκερω που κρύβει παγκόσμιο θυμό.

Μην ξεχνάτε το εξής. Η σύνοδος Δια-Πλούτωνα πάντα προκαλεί συλλογικές αλλαγές στον πλανήτη όπως ανέφερα και στο ξεχωριστό κείμενο που γράφτηκε. Ένας νέος πλανητικός κύκλος ξεκινά για την διαμόρφωση των κοινωνιών. Ταυτόχρονα δείχνει την κάμψη ιδεολογικής και οικονομικής δύναμης. Στην αρχή αυτού του νέου κύκλου συμβαίνουν μαζικές αλλαγές στην συνείδηση που εγκαινιάζουν νέες ιδεολογικές απόψεις. Συχνά, όμως υπάρχουν και τεράστιες ιδεολογικές διαμάχες. Ο Κόσμος θα αλλάξει για μια ακόμη φορά.

https://astroephimerides.com/2019/12/11/2020-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b1/

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 2 ΡΑΒΔΟΙ

Η κάρτα ταρώ που συνδέεται με αυτόν τον δεκανό είναι οι 2 Ράβδοι. Καρμικα, αυτή η κάρτα μας λέει ότι θα αφήσουμε το παλιό για το νέο, αποφασίζοντας μεταξύ του αν θα μείνουμε με αυτό που ξέρουμε η αν θα το αφήσουμε για κάτι ολοκαίνουργιο. “Εξωτερικά, μπορεί να φαίνεται ότι τα έχετε όλα και είστε πολύ επιτυχημένοι, αλλά οι αλλαγές έχουν συμβεί στο εσωτερικό. Μπορεί να έχετε ένα νέο σχέδιο δράσης ή μια καυτή επιθυμία να κάνετε κάτι άλλο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι μια φωτιά καίγεται μέσα σας και ότι χρειάζεστε μια νέα ζωή, αλλαγή σκηνικού ή αλλαγή προσώπων. ” Ο πρώτος δεκανος του Κριου, είναι πράγματι η αρχή ενός ολοκαίνουριου κύκλου και η επιστροφή του Ήλιου.

Φυσικές Αποφάσεις, Μένετε ή Φεύγετε, Αποφασίστε πως θα πράξετε, Περιμένοντας το Σήμα να δραστηριοποιηθείτε, Περιμένοντας τη σωστή στιγμή να κάνετε την κίνησή σας, να βρίσκεστε σε σταυροδρόμι, να ταξιδέψετε πάνω από τις θάλασσες, η δύναμη, οι φιλοδοξίες, Σφυρηλάτηση Συμμαχιών, Διαπραγμάτευση με Άλλους, Δράση για Απόκτηση, Ανυπαρξία, Ανήσυχος, Η Ζωή γίνεται Θαμπή, χωρίς Περιεχόμενο, Εξαντλημένες Τρέχουσες Συνθήκες, Αισθάνομαι, Σας Λείπουν Η Δράση, Χρειάζεστε Νέες Προκλήσεις, Περισσότερα στη Ζωή Από Τι Εσείς Έχετε, μεγαλύτερα πράγματα για να επιτύχετε, θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα για τον εαυτό σας αλλού, το όραμα για καλύτερα πράγματα, αυτοι που θέλουν να κάνουν κάτι περισσότερο από τον εαυτό σας, η ανάγκη για κάτι νέο, σχέδια που περιμένουν να υλοποιηθούν, η μετανάστευση, Ξαφνική αναχώρηση, Περιορισμοί στην ελευθερία, Σχέσεις υπερπόντιες / μακρινής απόστασης, προσέλκυσε κάποιον που δεν έχει δική σας ιθαγένεια.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο Κριός συχνά κατηγορείται ότι είναι εγωιστής. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, υποδηλώνει την ατομικότητα και αντιπροσωπεύει την αρχική συνειδητοποίηση του εαυτού. Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι η παιδική φύση του Ζωδιακού που δεν έχει ακόμα αναπτύξει την αίσθηση της κοινότητας ή της ανώτερης εξουσίας, αν και χωρίς τη φωτιά του Κριού, τίποτα δεν θα ξεκινήσει και δεν θα υπάρξει περαιτέρω επίγνωση.

Είναι ο μυητής και ο σπόρος της δημιουργίας. Οι πέτρες που αντιπροσωπεύουν και στηρίζουν τον Κριό αντικατοπτρίζουν αυτήν την αρχική φλόγα. Το διαμάντι, που είναι η πέτρα όλων των λίθων, το πιο σκληρό από όλους τους πολύτιμους λίθους, ικανό να διαθλάσει όλα τα χρώματα μέσα στις πτυχές του, είναι το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί πραγματικά να είναι ο Κριός. Γιατί στην αρχή κάθε έργου, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης της συνείδησης ενός ατόμου, πρέπει να υπάρχει σκληρότητα, προθυμία να προχωρήσουμε και να είναι κάποιος αρραγής.

Το μυαλό του Κριού περιέχει μια γεύση από όλα τα “χρώματα” του τι πρόκειται να έρθει και είναι αποφασισμένος να θέσει τα πράγματα σε κίνηση. Το ηλιοτρόπιο, συχνά ονομάζεται πέτρα μαρτύρων, καθώς κάποτε πίστευε ότι απορρόφησε το αίμα του Χριστού ως μοναδικές κόκκινες κηλίδες. Το ηλιοτρόπιο (από τον ελληνικό ἥλιος, hḗlios “Sun”, τρέπειν, trépein “to turn”), το οποίο είναι επίσης γνωστό ως “bloodstone”, είναι ένα κρυπτοκρυσταλλικό μίγμα χαλαζία που εμφανίζεται κυρίως ως λάσπη (αδιαφανές) ή μερικές φορές ως χαλκηδόνιος λίθος (ημιδιαφανές). Το “κλασσικό” αίμα είναι αδιαφανές πράσινο πολύτιμος λίθος με κόκκινες εγκλείσεις αιματίτη. Το όνομα ηλιοτρόπιο προέρχεται από διάφορες αρχαίες έννοιες για τον τρόπο με τον οποίο το ορυκτό αντανακλά το φως.

Το ηλιοτρόπιο ονομάστηκε “πέτρα της Βαβυλώνας” από τον Albertus Magnus [2] και αναφέρθηκε σε διάφορες μαγικές ιδιότητες, οι οποίες του αποδόθηκαν από την Ύστερη Αρχαιότητα. Ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος (1ος αιώνας) ανέφερε αρχικά ότι οι μάγοι το χρησιμοποίησαν ως πέτρα αόρατου [3]. Ο Damigeron (4ος αιώνας) [4] έγραψε για τα χωράφια του ότι προκαλεί βροχή, η έκλειψη ηλίου και την ιδιαίτερη αρετή του στην μαντεία και τη διατήρηση της υγείας και της νεολαίας.

Οι Αρχαίοι ρωμαϊκοί στρατιώτες πίστευαν ότι η πέτρα είχε την ικανότητα να επιβραδύνει την αιμορραγία και την φορούσαν για τον λόγο αυτό.

[6] Μια δεισιδαιμονία στην Ινδία υποστηρίζει ότι μπορεί κανείς να επιβραδύνει την αιμορραγία τοποθετώντας τα τραύματα και τους τραυματισμούς αφού το βυθίσει σε κρύο νερό, το οποίο μπορεί να έχει επιστημονική βάση στο γεγονός ότι το οξείδιο του σιδήρου που περιέχεται στην πέτρα είναι αποτελεσματικό στυπτικό [7]. Οι Γνωστικοί φορούσαν την πέτρα ως φυλαχτό για μακροζωία, για πλούτο και θάρρος, για να ενισχύσουν το στομάχι και να διαλύσουν τη μελαγχολία [8]. Τον Μεσαίωνα θεωρήθηκε χρήσιμο για την κτηνοτροφία [9]. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι φορούσαν την πέτρα για να φέρουν φήμη και ευχαρίστηση, να φέρνουν την αντοχή και ως προστασία ενάντια στο δάγκωμα των δηλητηριωδών πλασμάτων. Οι Έλληνες και Ρωμαίοι αθλητές το χρησιμοποίησαν ως ταλισμαν για την επιτυχία στα αγωνίσματα. [10]

Ως πρωτοπόρος του ζωδιακού, δεν είναι ασυνήθιστο για έναν Κριο να αισθάνεται κάπως ότι μπορεί να «σώσει τον κόσμο» ως ενέργεια, καθώς αγνοεί τις προκλήσεις και προχωράει προς το τι τους καλεί προς τα εμπρός. Το Ηλιοτρόπιο είναι η πέτρα γενναίων και φέρει επίσης ακτίνες θεραπείας.

Ο Κριός συχνά θεωρείται ανυπόμονος και παρορμητικός. Κανένα νέο μονοπάτι δεν θα περάσει χωρίς την ενέργεια της προσωπικότητας του. Ο Κριός λειτουργεί ως φως σε ένα νέο μονοπάτι που ανάβει την περιέργεια σε αυτούς που ακολουθούν. Η ενέργεια του διαμαντιού είναι σταθερή και η παρουσία του εκθαμβωτική στον κόσμο. Μια προσωπικότητα διαμαντιών είναι ξεκάθαρη και αφαιρώντας τα εμπόδια που εμποδίζουν την επιτυχία. Εκείνος που «ξυπνά και είναι αφυπνισμένος» αναφέρεται συχνά ως κάποιος με “συνείδηση ​​διαμάντι”, ο οποίος αναφέρεται στην κρυστάλλινη όραση και στο ανοιχτό εσωτερικό μάτι.

Αν και ο Κριός θεωρείται ως το βρέφος του Ζωδιακού από πολλούς, ίσως είναι αντ ‘αυτού η ενέργεια αυτού του ζωδίου να προέρχεται από το μέλλον, σίγουρος για το τι σημαίνει μαγεία αν περπατήσουμε στο σκοτάδι και φτάσουμε στις σκιές της προσωπικής συνείδησης. Τα διαμάντια υποστηρίζουν την ολότητα. Υποστηρίζουν την έλευση της αρσενικής και θηλυκής φύσης, πράγμα που είναι πραγματικά ο εσωτερικός γάμος για τον οποίο η πρώτη σύνδεση με την τελετή πρέπει να έχει ριζώσει.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ερμής-Ουρανος-Σελήνη-Ηλιος- προσαρμογή σε νέες καταστάσεις, ξαφνικά περιστατικά στην ζωή μας, βιασύνη, γεγονότα που τρέχουν με ταχύτητα, γρήγορη αναπροσαρμογή, πρόωρη δράση

Σελήνη-Ηλιος-Βορειος Δεσμος-Ωροσκόπος-Αφροδίτη-Ουρανος– ξαφνικές εμπειρίες στους αλλους, αναστάτωση, έντονη ανησυχία, ξαφνικά γεγονότα που συνδέονται με την γυναίκα.

Αρης-Δίας-Πλούτωνας– άνθρωποι ικανοί να χειρίζονται μεγάλα σχέδια η επιχειρήσεις, μεγάλες δημιουργικές δυνάμεις, ασυνήθιστο πνεύμα δημιουργικότητας.

Δίας-Κρονος-Αρης-Πλουτωνας– έλλειψη αντοχής η ανοχής, αστάθεια, εκβιασμός μιας αλλαγής στις συνθήκες η καταστάσεις στην ζωή. η ενέργεια του χωρισμού η διαχωρισμού

Κρονος-Πλουτωνας-Αρης– κακομεταχείριση, κτηνωδία, βια, σκληρότητα, η ανάγκη να αγωνιστεί κάνεις για να επιβιώσει στην ζωή.

Κρονος-Ουρανος-MC-Πωσειδωνας-επαναστατικότητα, προκλήσεις, ξαφνικά και βίαια γεγονότα, στεναχώρια, ψευτιά, ανακρίβεια, κακοβουλία, αδυναμία.

Αρης-Ουρανος-MC/Πωσειδωνας-ακαμψία, βια, η εκτέλεση βίαιων και δραστικών μέτρων, θυμός, μανία, παραλήρημα, πονηρία, δολιότητα, η επιθυμία να βλάψει τους ανθρώπους, άσχημος σκοπός και προθεσεις.

Ήλιος-Σελήνη-Ερμής-MC-Πωσειδωνας– έκθεση σε ψέματα και συκοφαντίες κατασκευασμένα από άλλους, κατάσταση αδύναμης βούλησης, η αναζήτηση ψυχικής επαφής, παιχνίδια φαντασίας.

ΣΥΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ***

Η νέα σελήνη στον Κριο δείχνει να επηρεάζει τον 11ο οίκο της Ελλάδος σε μια στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα της στον Κριο σε απόσταση 2 μοιρών. Επηρεάζει τους νόμους και το κοινοβούλιο αλλά και τις μάζες και εδώ φαίνεται όμως ότι θα δούμε να εξελίσσονται σημαντικές στιγμές στην χώρα μας ενώ ο Ελληνικός λαός ενώνεται αποφασισμένος να δώσει μάχη, ένα συναίσθημα που ξεσπάει προς σ αυτή την κατεύθυνση με αυθόρμητο τρόπο κυρίως από νέους ανθρώπους. Και τα δυο supermoon στον άξονα Ιχθύων -Παρθένου που πέρασαν μόλις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως ο Απρίλιος και ο Μάιος. Αλλωστε η νέα σελήνη εξαγωνιζει το ζενίθ του ελληνικού χάρτη, κάνοντας την κυβέρνηση δημοφιλής δείχνοντας να την στηρίζει ενώ κυβερνάει και τον 4ο οίκο (προστατεύω τα σύνορα και εδάφη μου). Η νέα σελήνη προκαλεί ένα νέο δυνατό κύκλο εξελίξεων, έκρηξη που είναι πιθανο να φέρει εκλογές για παράδειγμα και όχι μόνο στην χώρα μας.

Όμως με την είσοδο του Κρονου στον Υδροχόο άμεσα βλέπουμε ότι η σύνοδος Αρη-Κρονου, κατά τα τέλη Μαρτίου θα αρχίσει επηρεάζει το ζενίθ της Ελλάδος στον Υδροχοο όπου αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και γεγονότα προς τον Νότιο μέρος της χώρας, καθώς διαθέτει Ερμή/Ηλιο και Ουρανό στο ζώδιο αυτο, για τα επόμενα χρόνια, με το 2022-3. Όλα αυτά προμηνύουν βέβαια σοβαρά προβλήματα εντός αλλά και με τις γειτονικές χώρες. Ο Κρόνος όμως στον Υδροχόο προμηνύει πολύ σοβαρότερες καταστάσεις για την Τουρκία όπου θα βιώσει την αντίθεση Ηλίου- Ουρανού, τετράγωνο Δια-Κρόνου και αντίθεση με την Έρις.

Αν ψάξει κανείς τις επόμενες διελεύσεις στους χάρτες τόσο του Ερντογαν όσο και της Τουρκίας θα δει ότι οι εκλείψεις στις 5 Ιουνίου και 30 Νοεμβρίου θα φέρουν τα πάνω κάτω γι αυτόν σηματοδοτώντας το τέλος του καθώς το κάστρο πάντα πέφτει από μέσα. Όμως να σημειώσουμε ότι ο αναμενόμενος σεισμός την Κωνσταντινούπολη όπως είπαν οι σεισμολόγοι, δεν θα συμβεί μέσα στα επόμενα 5 χρόνια αλλά φέτος, άνω των 8 Ρίχτερ με τρομερές συνέπειες σύμφωνα με τις διελεύσεις που έχουν περάσει από κει σε αστροχαρτογραφικο επίπεδο.

Αντιμετώπιση μεγάλου κινδύνου – Ανεπιθύμητες ή μεγάλες καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με άλλους – Καταστροφή στη θέση

Ευρεία συναίνεση για μια μεγάλη συγκυβέρνηση λόγω εκτατης ανάγκης; χωρίς εκλογές; όλα τα σενάρια είναι πιθανά για την Ελλάδα. Γιατί ο ανασχηματισμός που είχα προβλέψει μάλλον είναι το λιγότερο. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πιο σοβαρές καταστάσεις, με το λαθρομεταναστευτικό και με τον Κοροναϊο, όπου δείχνουν για άλλη μια φορά τα πράγματα θα είναι εκτός ελέγχου και απαιτει καλούς χειρισμούς.

Η διέλευση του Κρόνου πλέον στον Υδροχόο και λίγο μετά του Αρη είναι μια διέλευση στον Ελληνικό χάρτη που σημαίνει μεγάλα προβλήματα για τους κυβερνώντες, θάνατοι διάσημων προσωπικοτήτων, θάνατος ενός μεγάλου βασιλιά, δείχνει ασθένεια, δυσκολίες, στρατιωτική επέμβαση μέχρι και πολεμικές ενέργειες-επιθέσεις εναντίον της χώρας μας, αν σκεφτούμε στο παρελθόν τι έχει προκαλέσει παγκοσμίως, μέχρι να συμπληρωθεί πλήρως ο κύκλος του Κρόνου. Μια τελείως δυσάρεστη κατάσταση που όταν θα γίνει σύνοδος ακρίβειας τα πράγματα θα είναι σκούρα..όπως και να έχει.

Μην ξεχνάμε όμως ότι η γενέθλια σύνοδος Ηλίου-Ουρανού είναι σε αντίθεση πλέον με τον Κρόνο της στον Λέοντα. Πιστεύω ότι η χώρα μας θα βιώσει και αυτή γεωφυσικές αναταράξεις. Ουτωσι άλλως και ο διελαυνων Ουρανος στον Ταυρο από τον 12ο θα τετραγωνίζει τον Ουρανό και MC της στον Υδροχόο, δηλαδή μια ανατροπή της παρούσας κυβέρνησης; Πολλά ίσως ανατρέπονται όμως είναι και μια ευκαιρία για το πολιτικο της σύστημα. Έχουμε μια αντίθεση Κρονου. Ο Κρόνος της Ελλάδος κυβερνά τα σύνορα, την εξωτερική πολιτική και συμφωνίες, ενώ ο Ερμής την οικονομία και την Βουλή αλλά και το κόμμα αντιπολιτευσης.

Η νέα σελήνη επηρεάζει τον 10ο οίκο της Ελλάδος στον χάρτη Μεταπολίτευσης, όπως και τον πρώτο χάρτη επηρεάζει επίσης και πάλι την κυβέρνηση. Εδω εχουμε και μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη της. Ο Ουρανος επηρεάζει το κοινοβούλιο. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τετράγωνο Δια-Ουρανού, κουινκαξ Ουρανού-Πλουτωνα, τετράγωνο Ουρανού -Πλούτωνα και αντίθεση Κρόνου –Ηλίου άρα ισχύουν και όλα τα παραπάνω.

Ισχύουν και οι παραπάνω άξονες της νέας σελήνης αλλα εχουμε :

Ουρανος-MC-Κρόνος-Αρης– έλλειψη αυτοέλεγχου, εξουσία μέσω ασυνήθιστων ενεργειών, βια, διαμάχες, φασαρίες, ατυχήματα, ψυχρότητα,  λέγοντας βιαστικά αντίο, απώλεια, παραιτήσεις, εγκατάλειψη της δουλειάς, χωρισμός.

Δίας-Κρόνος-Αρης-Πλουτωνας-εκβιασμοί, δυσκολίες, βίαιες και γρήγορες αλλαγές.

Κρόνος-Πλουτωνας-Αρης- κτηνωδία, βια, σκληρότητα, αγώνας, μάχη, επιβίωση, τραυματισμοί, ατύχημα.

Κρόνος-Ουρανος-Ήλιος-Σελήνη-Ερμής– ανταρσία, μεγάλες δυνάμεις αντίστασης, δοκιμασία της αντοχής, έκθεση σε μεγάλο κίνδυνο.

Σκέψεις σχετικά με τα ταξίδια – Επικοινωνίες που σχετίζονται με προβλήματα – Συζητήσεις που αφορούν διακοπές ή καθυστερήσεις – Σοβαροί διάλογοι – Δυσκολίες στις συζητήσεις – Επικοινωνίες σχετικά με την εξουσία – Επιρροή – Πειθαρχικές ομιλίες – Αριστεία ή υπεροχή σε σχέση με τις συζητήσεις

Να ξεκινήματα – δράση – Ξεκίνημα δυσκολιών – σύγχρονα προβλήματα – Αναβολές που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα ή την επινοητικότητα – Προβλήματα που σχετίζονται με τη φωτιά ή την ανάφλεξη – Εγκατάλειψη των στόχων

Ξαφνικές ακινητοποιήσεις ή αδιέξοδα Καταστολή ή καταπίεση – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με εμπόδια – βαθιές αναστατώσεις – Απροσδόκητη καταστροφή- ενοχλητικά γεγονότα

βαθιά μεταβαλλόμενες συνθήκες – Ανθεκτικότητα παρά τις απογοητεύσεις – σταθεροποίηση μετά από ανασφάλεια ή αστάθεια

Νέες μορφές ύπαρξης ή τρόπους ζωής

Βίαιες θυσίες

Αόρατα εμπόδια – Μυστική αντίσταση ή αντίθεση

Βαθιά απογοήτευση που σχετίζεται με εμπόδια – Βαριές απώλειες – θλίψη ή κατάθλιψη –

Πολύ αντίσταση – Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί που σχετίζονται με την επέκταση

Διάλυση συνεχιζόμενων ζημιών ή τραυματισμών – Χημικά προϊόντα – Σκοτεινά βαθιά νερά – Μελλοντικό κάρμα – Βαθιά μυστήρια –

-Ζημίες, τραυματισμοί ή καταστροφές που σχετίζονται με άγνωστα εμπόδια ή αντιρρήσεις –

χρόνια ιατρικά προβλήματα – Διαρκής ή συνεχής ενόχληση – Ασθένειες που σχετίζονται με το κρύο και την υγρασία – Θάνατος που σχετίζεται με την στέρηση – Κίνδυνοι που σχετίζονται με τον πάγο

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις –

Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται με ενώσεις – Τερματισμοί που σχετίζονται με ενώσεις – Άρνηση συνεργασίας – Αποτροπή- υπεκφυγή

Ξαφνική δύναμη – Ισχυρά ερεθίσματα – Εκπληκτική δύναμη – Τεχνική αριστεία – Έντονος ενθουσιασμός – Έκπληξη ή ενθουσιασμό; που σχετίζεται με τον αθλητισμό – Γεγονότα με μεγάλη επίπτωση – Ισχυρή ένταση – Ξαφνικές εξαναγκαστικές πράξεις

Ανησυχίες ή φόβοι σχετικά με το καθεστώς – Μεγάλες απώλειες – Έκτακτες λύπες ή θλίψη – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με επίσημες υποθέσεις – Απώλειες που σχετίζονται με το κράτος

Δημόσιος εκφοβισμός με δύναμη

Τερματισμοί που σχετίζονται με ελλείψεις χρημάτων –Μειώσεις που σχετίζονται με οικονομικές απώλειες ή θυσίες – Αποπληθωρισμός – Περιορισμοί σχετικά με αδικίες ή παράνομες πράξεις – Σπανιότητα σχετικά με τα μέσα πληρωμής – Εμπόδια σχετικά με την οικονομική απάτη –

Μικρή ελευθερία για αποκλίνουσες απόψεις

Μηχανική εργασία – Καύση ή φλογερή ενέργεια – Μηχανική παραγωγή – Υπερχειρισμός – Φλογοβόλα – Πολεμικά όπλα

Ακαδημαϊκοί – Επιστημονικές διακρίσεις στον κόσμο

Σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με την παραγωγική διαδικασία στον κόσμο

Τρέχουσες εξελισσόμενες δημόσιες συνθήκες

Αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα σχετικά με καταστάσεις εργασίας – Υποχρεωτικές αλλαγές σχετικά με την ανάπτυξη των ενεργειών – Νέα όπλα γύρω

Έντονη εμπλοκή ή δημόσια εναντίωση – Μειώσεις που σχετίζονται με τη δημόσια εξουσία

Δημιουργία αναταραχών – Τραυματισμοί

Καθορισμός συνόρων – Παρακολούθηση – Προβλήματα μεγάλης κλίμακας που αφορούν άλλους- Προβλήματα στη θέση που σχετίζονται με την εξουσία – Μεγάλες υποχρεωτικές καθυστερήσεις – – αποστασιοποίηση – Βίαιη απομόνωση ή φυλάκιση

Απώλειες που σχετίζονται με το επίσημο καθεστώς – Οι ηγέτες του κάτω κόσμου

άκαρπες προσπάθειες – δυσφορία που σχετίζονται με εξόντωση ή καταστροφή – Επιδείνωση – Οι επιδημίες – Χειραγώγηση

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τους ενδείξεις κατά την εργασία – Εκπλήξεις ή γεγονότα που σχετίζονται με την ανεργία – Οι εντάσεις που σχετίζονται με ανεπάρκειες στην εργασία –

Έντονη απελπισία – Διαρκής εχθρότητα – Πρόκληση συνεχιζόμενης βλάβης – Ασθένεια που σχετίζεται με τον περιορισμό – Ανεπαρκής άμυνα ή φρουρά – Παλιά ή αρχαϊκή ή ξεπερασμένη ή ακατάλληλη ιατρική

Απροσδόκητες εξελίξεις σχετικά με ιατρικά προβλήματα – Αρνητικές μεταλλάξεις

Μεγάλες απώλειες που σχετίζονται με τους ανωτέρους – Κοινωνική απώλεια ή στέρηση – Οι ηγέτες των εγκληματικών συμμοριών

Απελευθέρωση σχετικά με το κάρμα – Μυστήρια ή μυστικότητα σχετικά με τον αρχαίο πολιτισμό

Ασαφείς ή κρυμμένες εξουσίες – Πίσω από τις επιρροές – Εργασία με ή με τις ασθένειες ή τις αναπηρίες – Εργασία που σχετίζεται με την ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση – Ασαφείς ή μη αναγνωρισμένες δυνάμεις — Καταπολέμηση του κακού -κίνδυνοι – Ανικανότητα ή αποτυχίες ρεύματος — Ποινικές πράξεις – Κακόβουλες εξουσίες – Ατομική δύναμη

διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με την επιβολή περιορισμών – Δραστηριότητες που προκαλούν σοκ – Ξαφνικός εκφοβισμός – Σοβαρά ατυχήματα – Κατάρριψη – Αυτοκτονίες

Γνώση σχετικά με μυστικές δραστηριότητες – Δραστηριότητες που αφορούν αρχαίους πολιτισμούς ή συστήματα πεποιθήσεων –

Πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της ασθένειας — Έλλειψη δεοντολογίας σε σχέση με δραστηριότητες – Ανήθικη συμπεριφορά – Δράσεις σχετικές με ιδεολογική ζημία ή μομφή – Προσωπικότητα που θα δολοφονηθεί (Βενεζουέλα)

*Μεγάλες δυνάμεις σε σύγκρουση – Αρχές που σχετίζονται με μεγάλες πυρκαγιές/Ελευθέρωση / από συνεργάτες – Επιστημονικός πειραματισμός – Εμπειρία με πυρκαγιά, ανάφλεξη ή όπλα που σχετίζονται με άλλους – Εκτεταμένες πυρκαγιές – Εκτεταμένος βιολογικός πόλεμος (Κίνα wuhan*)

Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες σχετικά με θέματα ανεργίας – Αγώνες ή μάχες κατά της ρύπανσης του αέρα ή των υδάτων – Εργασία με ασθένειες που αφορούν τρωτά σημεία – Αρχές που σχετίζονται με σκοτεινά ιατρικά προβλήματα

Μεγάλος περιορισμός- Συνεχής εξουσία – Μεγάλα προβλήματα – Διαζύγιο – Μεγάλη θλίψη ή κατάθλιψη (Ιταλία, Σκωτία, Ολλανδία)

Έντονα προβλήματα – Αθλητικά προβλήματα – Υποχρεωτική ολοκλήρωση ή τερματισμός

Η ενεργοποίηση δημόσιας αναταραχής – Αρχές σχετικά με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Ζημίες που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί (Σερβία, Ιαπωνία)

Απάντηση