ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2023-ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ & ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

στις

Μετα το σκοτάδι και την αδράνεια του Χειμώνα, μια πολύ δυνατή νέα σελήνη αναδύεται στον ουράνιο θόλο στις 21 Μαρτίου 2023, ώρα 7:22:55 στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, μετα την έναρξη της εαρινής ισημερίας στις 20 Μαρτίου, ώρα 11:25 μμ. Η Νέα Σελήνη στις 0 μοίρες του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή, σχηματίζει μια ευθυγράμμιση που συνοδεύετε από τον Χείρωνα, τον Δία, τη Vesta και την Έρις. Το stellium συγκεντρώνεται στην δυναμική ενέργεια του Κριού. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την αντίθεση προς την Γη που είναι σε σύνοδο με την Ceres (Δήμητρα)στον Ζυγό.

Αν και η νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα (εντός των 5 μοιρών), οι κοντινότερες όψεις που επηρεάζουν είναι το τετράγωνο προς τον Άρη (2,37) και το εξάγωνο προς τον Πλουτωνα (0,51). Όμως, υπάρχουν ακόμα πιο κοντινότερες όψεις, το ημι-εξάγωνο προς τον Κρόνο (0,47) και το ημι-τετράγωνο προς τον Ουρανό (0,29). Η νέα σελήνη επίσης είναι σε σύνοδο με τον Scheat αλλά τετραγωνίζει τον Menkalinan. Και οι δυο προκαλούν καταστροφές, βύθιση και βίαιους θανάτους. Η θέση του Ουρανού με δυσμενής όψεις στον 8 οίκο συνδέεται με ατυχήματα που θα συνεχίσουν παγκοσμίως, οι ξαφνικοί θάνατοι, οι αυτοκτονίες, το πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό, εκρήξεις, θα επηρεάσει και πάλι το χρηματιστήριο, χρέη προς άλλους (μετοχές) κτλ.

Σ αυτή την νέα σελήνη, θα δούμε διαφορετικούς αστεροειδής, πλανήτες σε τρεις διαφορετικούς δεκανους του Κριού. Ο πρώτος δεκανος κυβερνάται από τον Άρη, ο δεύτερος από τον Ήλιο και ο τρίτος από την Αφροδίτη. Συνδέονται με επιδημίες, φωτιές, εκρήξεις, απώλειες και μεγάλους κινδύνους, πολέμους και μετακινήσεις στρατών, αναταραχές και διαμάχες, ξηρασία, προβλέπει σύγκρουση και θλίψη για ένα βασιλιά και κίνδυνο μέχρι θανάτου, φθορά των δέντρων, θλίψη για τους ανθρώπους, θάνατος σημαντικής γυναίκας, καταστροφή βοοειδών.

Μια ολόκληρη ευθυγράμμιση που ξεκινά από τον 6 οίκο (υγεία, στρατός, συνθήκες διαβίωσης) και εξαπλώνεται στον 7 οίκο (ανοιχτοί εχθροί, πόλεμος). Η νέα σελήνη στον Κριό, δείχνει να συνδέεται με μια γενική ανάφλεξη, τον πόλεμο και τα όπλα (και μάλιστα στον 6 οίκο, που είναι και οι συνθήκες διαβίωσης) που κυβερνά τον 11 και 10 οίκο, αλλά ο dispositor είναι ο Αρης στον 9 οίκο, που λειτουργεί μέσα στον άξονα Ηλίου/Άρη και Άρη/Ποσειδώνα, κουινκαξ Άρη/Πλούτωνα, τετράγωνο Άρη/Σελήνης. Σίγουρα, οι όψεις επαναλαμβάνονται, στον ίδιο ρυθμό και όλα δείχνουν κλιμάκωση σε επικίνδυνο βαθμό.

Μια άλλη ένδειξη ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ετοιμάζεται είναι η είσοδος του Κριού το 2023 που χαρακτηρίζει τον Πλούτωνα σε αναιρετική μοίρα (29 μοίρες Αιγόκερω). Ο ίδιος δείκτης υπήρχε και στην εαρινή ισημερία του 1914, με τον Πλούτωνα σε αναιρετική μοίρα (29 Διδύμων) στον οίκο πολέμου και ανοιχτών εχθρών ενώ η εαρινή ισημερία είχε τον Πλουτωνα στις 29 του Καρκίνου (8 οίκος βαριές απώλειες, ασφάλεια). Ο Πλούτωνας, πάλι σε αναιρετική μοίρα το 2023 βρίσκεται στον 2 οίκο (οικονομία, αξίες). Άρα, η πρόβλεψη είναι για 1 αστρολογικό έτος (άνοιξη 2023-ανοιξη 2024) ότι θα προκαλέσει οικονομική καταστροφή. Αυτό που παρακολουθούμε, καιρό τώρα, σίγουρα δεν τελειώνει με ευχάριστο τρόπο. Το ίδιο είδαμε και την άνοιξη του 2020, με Κρόνο και ωροσκόπο, να βρίσκονται και πάλι σε αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω. Επίσης, είδαμε τη Μεγάλη Σύνοδο Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, μέσα στο ίδιο αστρολογικό έτος (χρωματίζοντας τα επόμενα 20 χρόνια). Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν το 1702. Ο πόλεμος σάρωσε την Ευρώπη τις πρώτες 2 δεκαετίες του 18ου αιώνα.

Το θέμα είναι ότι οι εκλείψεις της άνοιξης μεγεθύνουν τις υπάρχουσες δυσμενείς συνθήκες (οικονομία πόλεμος, φυσικές καταστροφές).

Η νέα σελήνη στον Κριό, κυβερνά τις κυβερνήσεις και θέματα εξωτερικής πολιτικής, πολλά, είναι αυτά που θα αναδυθούν από την σκιά, στο φως. Μέσα στον κύκλο Ηλίου /Άρη, Άρη/Πωσειδωνα .. ολα πιθανά είναι.

Σίγουρα, μια τέτοια νέα σελήνη δίνει περισσότερο θάρρος να προχωρήσουμε, να βγούμε από το παρασκήνιο και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά οι συλλογικές προσπάθειες είναι ακόμα πιο σημαντικές για να βγει η αλήθεια σε σημαντικά θέματα, όπως η υγεία, συνθήκες εργασίας και διαβίωσης. Για τους απλούς ανθρώπους μπορεί να είναι ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, σε μια τέτοια μοίρα, όπως η μηδενική του Κριού, δείτε στον χάρτη σας τι ξεκινά, εκ νέου, για σας και σε ποια περιοχή.

Επιπλέον, αντιπροσωπεύει την στρατιωτική, πολιτική ή πολιτιστική ηγεσία· τη στρατολόγηση οπαδών για την εφαρμογή μιας ατζέντας· Η νέα σελήνη, δείχνει αποφασιστικότητα; Ισχυρή θέληση και είναι αρκετά παρορμητική. Σε θέματα πολέμου, δείχνει τόλμη για την κατάκτηση νέων εδαφών. Θα υπάρξει σημαντική κλιμάκωση σε γεωπολιτικά θέματα. Θα έχουμε νέες συνειδητοποιήσεις. Η αλήθεια θα εκτεθεί.

Από την άλλη η νέα σελήνη, διαθέτει όλες τις ιδιότητες για να ακολουθήσουμε ένα όραμα προς έναν μακρινό στόχο καθώς είμαστε έτοιμοι να βαδίσουμε αμείλικτα στο μονοπάτι προς την επιτυχία. Μπορεί να εντυπωσιάσουμε τους άλλους με την θέληση και τη τόλμη μας. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας παρόρμησης, δημιουργικής περιόδου για κάποιους ανθρώπους. Νέες δυνατότητες αναδύονται, ειδικά αν οι όψεις είναι θετικές στο ωροσκόπιο σας.

Αν και υπάρχουν δύσκολες όψεις στην παρούσα νέα σελήνη, η κριαρισια ορμή επισκιάζει τα συναισθήματα και αρνείται να μεταβεί σε μια νέα κατάσταση επειδή ακόμα συγκρατείται από προηγούμενες συνθήκες ζωής. Οι δύσκολες όψεις της, συμπεριλαμβάνουν και τον Ερμή, δείχνοντάς ότι η αποκατάσταση της ειρήνης και της ισορροπίας είναι δύσκολη, μέσα από τις όψεις ημι-εξάγωνών και ημι-τετραγώνων προς τον Κρόνο και Ουρανό, εντός του άξονα Άρη/Ποσειδώνα. Θέλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια.

Ξεκινά ένας νέος κύκλος απελευθέρωσης, ταυτόχρονα πάνω στην Ισημερία. Αυτό το τριπλό ξεκίνημα προτρέπει όλους να ξεκινήσουμε από την αρχή και να επαναπροσδιορίσουμε, προθέσεις και στόχους, για το υπόλοιπο του έτους.

Φανταστείτε, ότι αυτή η νέα αρχή για τους περισσότερους, το 2023, ξεκινά με ένα Πλούτωνα σε αναιρετική μοίρα, που σημαίνει, καταστροφή, αλλαγή και κρίση. Όλα κατεδαφίζονται. Μέσα σε όλο αυτό, προσφέρει την κοσμική ευκαιρία να δούμε επιτέλους το νέο φως στην άκρη του τούνελ. Το γεγονός ότι βρίσκεται στις 0 μοίρες ενός τόσο δυνατού ζωδίου, σημαίνει ότι η δύναμη αυτή εκδηλώνεται, αφιλτράριστη, αλλά και από την άλλη μπορεί να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Σε τελική ανάλυση, ο Κριός πηγαίνει με τόλμη εκεί που οι δεν τολμούν, οι άλλοι.

Οποιοσδήποτε πλανήτης σε οποιοδήποτε ζώδιο– είναι πανίσχυρος– στις 0 μοίρες υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα είναι μια προειδοποίηση από το σύμπαν. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσε να είναι η απερισκεψία, ο εγωισμός ή αφέλεια, στοιχεία αρνητικά που διαθέτει ο Κριός. Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης – ο Άρης – κάθεται επίσης πολύ κοντά στην αναιρετική μοίρα των Διδύμων (28 μοίρες), που θα βρίσκεται εκεί, κατά τις επόμενες ώρες, γύρω στις 24 Μαρτίου, καθώς εξακολουθεί να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, αισθανόμαστε τις δονήσεις από τις αρχές του μήνα, σε κοσμικό επίπεδο, είναι σημαντικό να είμαστε σαφής στις προθέσεις και στόχους μάς. Το χάος θα εξακολουθεί να μεγαλώνει, και πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι για την κατεύθυνσή μας. Προσπαθούμε, να ενεργούμε με ακεραιότητα, να είμαστε ειλικρινείς ακόμα κι αν αυτό δεν ευχαριστεί όλους. Τουλάχιστον, σε κοσμικό επίπεδο, κάποιοι θα κάνουν οτιδήποτε για να κερδίσουν την υποστήριξη, την συμπάθεια, του κόσμου για να προωθήσουν τα ψεύτικα η’ άρρωστα σχέδια για την ανθρωπότητα. Το πρόβλημα, με την αναιρετική μοίρα του Άρη, είναι ότι μπορεί να μας προσγειώσει σε μια τελείως ανεξέλεγκτη κατάσταση, σχετικά με τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Υπάρχει διχασμός, μπέρδεμα, κόλλημα. Πρέπει να ενισχυθεί η κοινωνική συναίνεση ως προοίμιο για πιο αποτελεσματική ομαδική δράση, αποκτώντας σταθερούς πνευματικούς και κοινωνικούς στόχους, αλλά πρέπει ταυτόχρονα για την επίτευξη τους, να έχουμε κατά νου ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Κάποιοι από μας, θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση πριν προχωρήσουμε με ένα σχέδιο δράσης (χάνοντας ένα παράθυρο ευκαιρίας).

Διαισθανόμαστε ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα αδιέξοδο, αντιμετωπίζοντας πολύ δυσάρεστα προβλήματα, χωρίς να βρίσκουμε φωτισμένες λύσεις, αντί να δυσειδυσουμε στην πηγή του προβλήματος. Η νέα σελήνη όμως, μας προτρέπει να απαλλαγούμε, από άτομα που προκαλούν προβλήματα ή εμποδίζουν την παραγωγικότητα, με σκοπό την ανοικοδόμηση της κοινωνίας.

Στη χώρα μας έχουμε να δούμε μια τέτοια ευθυγράμμιση από τον Μάρτιο του 2017.Ενα στελλιουμ στον Κριό, σκεπάζει τον οίκο της κυβέρνησης, στον ιδρυτικό χάρτη αλλά και της Μεταπολίτευσης, προκαλώντας κοινωνική έκρηξη, απώλειες, δυσκολίες και σκάνδαλα ολκής, ντροπή για υπουργούς και κυβερνήσεις. Ενας Κρόνος στους Ιχθείς περιέχει την έκρηξη των νέων, παραιτήσεις υπουργών, διασπάσεις κομμάτων, πολιτική αστάθεια με συνέπειες. Αλλωστε το πέρασμα του Κρόνου, μεταξύ 9-10-11 οίκου, και από τους δυο χάρτες, θα είναι από τις δυσκολότερές διελεύσεις, για οποιαδήποτε κυβέρνηση, δείκτης συμφορών και καταστροφών που δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν, εντός και εκτός χώρας. Ο Κρόνος δεν είναι κακός, δείχνει πάντα υπάρχει έλλειψη δομής, συντονισμού, οργάνωσης και αμέλειες που πληρώνονται εδώ και χρόνια με αίμα, είτε το γνωρίζουν, είτε γίνεται εσκεμμένα. Το ατύχημα στα Τέμπη, είναι, όχι η αιτία, αλλά η αφορμή, γιατί ατυχήματα έχουν γίνει παρα πολλά, και ο Κρόνος αυτός, φέρνει άρωμα, ενός πολύ βαρύ κάρμα από πολύ παλιά, όπως έχω εξηγήσει. Ας μην πάμε πολύ πίσω στην ιστορία, ας αναφέρουμε την πρόσφατη.

Όπως είχα, πει από τον Φεβρουάριο, ο Κρόνος στους Ιχθείς θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την χώρα μας, που με την είσοδο του προκάλεσε κοινωνικές αναταράξεις. Η κοινωνική έκρηξη ακολουθεί, πολιτική αστάθεια, και ο θυμός δύσκολα κοπάζει.

Το 2017 ήταν μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τραγικά γεγονότα στη χώρα και εικόνες που συγκλόνισαν ή προκάλεσαν ντροπή. Σε πολιτικό επίπεδο ήταν ένα έτος πλούσιο σε εξελίξεις, με κυρίαρχες τις μάχες κορυφής που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.

  • Φονική πλημμύρα στην Μάνδρα
  • Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος
  • Πύρινη λαίλαπα σε ανατολική Αττική και νησιά
  • Καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου
  • Αλλαγή ταυτότητας φύλου: Μια νίκη προόδου και ανθρωπιάς
  • Πετρελαιοκηλίδα στις ακτές του Σαρωνικού
  • Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών κατοικιών

Και να έδειραν τον Βαρουφακη, αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά ως μήνυμα, γιατί από δω και μπρος έτσι θα πάει. Πάντα οι καιροί έχουν γυρίσματα. Αν τους αρέσει να μετατρέπουν τα βίαια περιστατικά σε τηλεοπτικό σόου, μάλλον θα πρέπει να καταλάβουν ότι the Show is over! Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα προσγειώνει στην πραγματικότητα κάποιους, που έχουν χάσει την επαφή με αυτή η’ δεν την είχαν ποτέ. Στην συνέχεια, θα πυροδοτήθουν άξονες, στους χάρτες που πάντοτε έφερναν δικτατορίες, περιορισμό της ελευθερίας, προβλήματα με πρόσφυγες, και διαπραγματεύσεις, αποστασίες κτλ.

Η εξουσία, ανίκανη πάντα να ανταποκριθεί στις ευθύνες τις, ως συνήθως, αντιμετωπίζει με σκληρό τρόπο, τις όποιες ειρηνικές διαμαρτυρίες, από ψυχολογικής άποψης, πάντα φοβάται και την σκιά της, όταν έχει να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Είναι σημαντικό να ξέρεις να ακούς, και να αντιλαμβάνεσαι τον παλμό, σε όλες τις δουλειές. Τα μόνα σχόλια που ακούς είναι ότι αμφισβητήθηκε η κυριαρχία του τάδε, και έπεσε το χρηματιστήριο. Κανείς δεν σχολιάζει ότι όλοι τους είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι, μόνο το χρηματιστήριο τους ενδιαφέρει, από αυτοκριτική μηδέν. Όμως, ο Κρόνος στους Ιχθείς πολλές φορές στην ιστορία, που ποτέ δεν είναι η ίδια διαδρομή, με Πλουτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να θεωρηθεί μαζί με έναν Ζευς, και ως θεϊκή παρέμβαση. Εξαρτάται απο τι θέλεις να σωθείς εκείνη την ώρα!

Οι δύσκολες διελεύσεις, που παραπέμπουν σε εξελίξεις και περιστατικά κρίσιμα, καθυστερούν τις εκλογές, που με δυσκολία φτάνουμε προς αυτή, γι αυτό και με το ζόρι επιλέχθηκαν ημερομηνίες. Οι δυο Πλουτωνες, και στους δυο χάρτες, μπορεί και να σημαίνει την παραβίαση του Συντάγματος, ίσως να φέρει παράταση της θητείας του πρωθυπουργού, που αυτό δεν προσφέρει καμία λύση.

Όταν ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, για μήνες, μέχρι τον Νοέμβριο του 2024, ενεργοποιεί τον Άρη της Ελλάδος στον Τοξότη, η απογοήτευση και η κοινωνική έκρηξη θα είναι μόνιμα φαινόμενα, με φόντο θέματα 7 και 9 οίκου, και μέχρι ο Πλούτωνας να φτάσει στο MC (κυβέρνηση) της χώρας τον Μάρτιο του 2026, αυτό το ημι-τετράγωνο θα αποτελέσει το σπίρτο για πολύ σημαντικές εξελίξεις, καθώς συνδέεται με πολέμους, εξαναγκασμούς από ανοιχτούς εχθρούς και προδοσίες εντός της χώρας, που μπορεί να οδηγήσει σε νομικά προβλήματα, που μόνο τραγικές απώλειες θα αποφέρουν, από τον Μάρτιο του 2025, μέσω του τετραγώνου Πλουτωνα -Χείρωνα (απώλεια εδαφών). Έτσι, με φόντο αυτά και άλλα πολλά, ξεκινά ισως ένας θεραπευτικός κύκλος, για κάποιους θεωρείται κάθαρση, για άλλους, σημαίνει μετασχηματισμός και μεταμόρφωση, περιέχοντας πάντα μυστικές ενέργειες, κατασκοπεία, ύπουλες κινήσεις κτλ. μια ενέργεια που συσσωρεύεται επικίνδυνα μέχρι το 2026-2027.

Ουτωσι άλλως, επι του παρόντος, φαίνεται να λειτουργεί η σύνοδος Ουρανού/Βορείου Δεσμού στον 1 οίκο της χώρας, μια Σελήνη στον Καρκίνο, ένας Ζευς στον Ζυγό, που σημαίνει ότι οι ξεσηκωμοί δεν θα λείψουν, καθώς συνοδεύεται από την επιρροή της Έριδος.

Η αφύπνιση αυξάνεται σ μεγάλο βαθμό, μέσα από δραματικά γεγονότα, γιατί θα έχουμε πιο δύσκολα περιστατικά να αντιμετωπίσουμε.

Η νέα σελήνη επηρεάζει τις παρακάτω περιοχές του πλανήτη.

Ήλιος = Ερμής/Ποσειδώνας

Ευφάνταστη και δημιουργική σκέψη και γραφή. Η ικανότητα να εμπνέεσαι. Ενστικτώδης λήψη αποφάσεων. Δεκτικός και οξυδερκής. Συμπονετικός. Ιδεαλιστικοί στόχοι. Επηρεάζομαι εύκολα. Ευπιστία. Υπεκφυγή. Τάση για έλλειψη διαύγειας σκέψης. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Νευρική εξάντληση

Ηλιος/Σελήνη/Βόρειος Δεσμος/Δίας- ενωμένες προσπάθειες

Ερμής = Δίας/Ποσειδώνας

Υιοθέτηση ελπιδοφόρων και προσδοκιών στάσεων. Έχοντας πίστη και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον. Θρησκευτικά, πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα. Η μελέτη μεταφυσικών θεμάτων. Εικασίες. Ανεκπλήρωτες προσδοκίες. Παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις.

Ερμής/Αρης/Ουρανός- τρέλα, φρενίτιδα, δράση χωρίς σκέψη, εύκολη απώλεια αυτοέλεγχου, κίνδυνος καταστροφής, παρέμβαση

Ερμής/Κρόνος/Πλούτωνας– δυσάρεστές επιθέσεις

Σ αυτή την φάση, ο Μάρτιος του 2023 είναι αρκετά δυναμικός λόγω της μετατόπισης ενέργειας δυο μεγάλων πλανητών σε μια άλλη ενεργεια, διαφορετική. Εγκαταλείπουμε την σκοτεινή και καθηλωτική ενέργεια του Αιγόκερω. Οι συγκρούσεις εντός κάποιων χωρών όσο και διεθνώς θα είναι ισχυρές. Εχθρότητα εκ μέρους των πληθυσμών προς ηγέτες τους, που σε ακραίες περιπτώσεις μπορούν να οδηγήσουν σε επιθέσεις, πτώσεις και παραιτήσεις κυβερνήσεων. Οι εκρήξεις και οι διαρροές θα συνεχιστούν και θα αποκαλύπτονται διαρκώς πληροφορίες σχετικά με πυρηνικά και covid. Θα υπάρχει ανησυχία για πιθανές νέες ασθένειες. Πλούτωνας και αστεροειδής Υγεία, μέχρι στιγμής, και η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθεις, έφεραν μια σκληρή δόση πραγματικότητας στον τραπεζικό τομέα, με τη  κατάρρευση της Silicon Valley Bank και συνεχίζεται, προκαλώντας διεθνής κλυδωνισμούς. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, τα νέα θα είναι τα πιο άσχημα μέσα στο 2023, όπου οι αγορές θα μοιάζουν με αρένα ταυρομαχιών. Άρης, Ερμής και Πωσειδωνας! το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας είναι μια μύηση, αλλά και ένα απαραίτητο βήμα για την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Όπως είχα γράψει στο twitter, αυτή θα είναι η χειρότερη εβδομάδα για την οικονομία.

Παρατηρώντας τους πλανήτες και το τι συμβαίνει γύρω σου, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις απόλυτα, τον τρόπο που θα συμβεί κάτι και γιατί, όταν συμβαίνει. Ο θάνατος της Silicon Valley Bank είναι τα «άσχημα νέα για την «κλιματική αλλαγή, τις εταιρίες τεχνολογίας και ενέργειας »

Ο χάρτης της Silicon Valley Bank αποκαλύπτει την κατάρρευση της. Ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1983 με Ήλιο στις 23 μοίρες του Ζυγού, τον Κρόνο στις 5 μοίρες του Σκορπιού, και τον Πλούτωνα στις 29 μοίρες του Ζυγού 29° Ζυγό. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η SVB ιδρύθηκε υπό την επιρροή μιας Σελήνης στους Ιχθεις. Γιατί λοιπόν η 16η μεγαλύτερη τράπεζα στις ΗΠΑ, η οποία λειτουργούσε ως κεντρικός κόμβος χρηματοδότησης στον επιχειρηματικό κόσμο απέτυχε θεαματικά στις 10 Μαρτίου 2023 μετά από 39 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας;

Ο διερχόμενος Πλούτωνας στον Αιγόκερω τετραγώνισέ ακριβώς τον Πλούτωνα της SVB στον Ζυγό, ο διερχόμενος Υπ. Ζευς στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ήλιος της SVB στον Ζυγό, στις 23 μοίρες ακριβώς, σε αντίθεση προς την Γη. Ο διερχόμενος Apollo αν. στον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον Κρόνο της SVB στο ίδιο ζώδιο. Ο διερχόμενος Κρόνος στους Ιχθείς σε σύνοδο με την Σελήνη της SVB, στο ίδιο ζώδιο. Το τετράγωνο του Πλουτωνα μιλάει για βαριές απώλειες, και μας πάει στο 2022, σύμβολο του ουροβόρου ὄφεως. Θεωρώ, τη διέλευση του Κρόνου- Σελήνης ως αρνητική επιρροή και ένδειξη εξαιρετικής δυσκολίας. Αν θέλει κάποιος να πάει ποιο βαθιά, το τρίγωνο μεταξύ Vaal- Ερμή, είναι αρνητική επιρροή που συνδέεται με διεφθαρμένες τράπεζες, οικονομικά εγκλήματα κτλ.

Αν μπορούμε να μιλήσουμε για τα θετικά αποτελέσματα της διέλευσης του Κρόνου στους Ιχθείς, θα δούμε το Κάρμα, να λειτουργεί σε βιβλικές διαστάσεις, σε πολλά επίπεδα. Αυτό που μόλις συνέβη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, για το τι θα δούμε τα επόμενα τρία χρόνια. Στη συνέχεια, θα δούμε το κουινκαξ του Πλουτωνα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, από τις 23 Μαρτίου, 2023. Το δολάριο θα υποτιμηθεί σε σημαντικό βαθμό, ή θα δούμε την κατάρρευση του στις αρχές του 2024 μαζί με μια αποτυχημένη ώθηση που γίνετε για το «ψηφιακό δολάριο» που ενδεχομένως να ξεκινά με απότομο και ξαφνικό τρόπο τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Αν και δεν φοβάμαι μια τέτοιου είδους προοπτική, καθώς γνωρίζουμε, ότι, εδώ και χρόνια, το παλιό σύστημα πρέπει να καταστραφεί έτσι ώστε τα οικονομικά παράσιτα να μπορούν να απομακρυνθούν από την εξουσία. Θα είναι πολύ σοφό να κρατήσετε μια απόσταση ασφαλείας από το δολάριο το 2024.Ισως από τις 26 Μαρτίου, η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο, να το προστατεύσει καθώς συνυφαίνεται με μια μεγαλύτερη εικόνα σχετικής οικονομικής ασφάλειας; μάλλον πρόκειται περί βλακώδους καθησυχασμού. Κρόνος και Πλουτωνας, δυο εξουσίες, αυτή την στιγμή πιέζουν ο τραπεζικό σύστημα, όσο δεν πάει.

Ο όλεθρος θα μπορούσε να κλονίσει την αγορά κρυπτονομισματων όπως έγραφα στην πανσέληνο Μαρτίου. Αλλά για όσους γνωρίζουν αστρολογία, υπάρχουν πολύ περισσότερα απο αυτό.

“Το πρώτο τρίμηνο του 2020 σήμανε το τέλος του καπιταλισμού όπως τον ξέρουμε. Αυτό θα λένε τα βιβλία της ιστορίας.” — Ε. Μπ. Τάκερ

Σε θολά νερά κινείται το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα μετά την κατάρρευση έξι τραπεζών μέχρι στιγμής, στις ΗΠΑ. Οι «καθησυχαστικές» δηλώσεις ή διαρροές για το φόβο ενός domino effect στις ευρωπαϊκές τράπεζες, ενώ οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ από το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσαν την ασφάλεια του συνόλου των καταθέσεων και στις δυο τράπεζες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την ζημιά και το bank run. Ωστόσο οι αγορές στην Ευρώπη «ματώνουν» και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει με ασφάλεια το μέλλον σε ένα περιβάλλον αυξημένης αβεβαιότητας.

Ομως, όπως είχα πει απο την αρχή, ο Ουρανός στον Ταύρο μοιράζει εγκεφαλικά και αρκετά σοκ, όλα ξαφνικά θα γίνουν και κανείς δεν θα ξέρει πότε. Ή ξαφνική κατάρρευση της Silicon Valley Bank αποτελεί «Grey Swan Failure». Ετοιμαστείτε για το επόμενο ντόμινο.

Το ημι-τετράγωνο Δια/Κρόνου, κατά την ισημερία, δείχνει προβλήματα και εκνευρισμό, όπου απαιτούνται σημαντικές επαναξιολογήσεις των επιχειρηματικών και εταιρικών λειτουργιών την άνοιξη του 2023, όπου οι πλανητικές διελεύσεις που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της κατάρρευσης της SVB δείχνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή των CEO. Εκείνοι που «προενεργούν» μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το επερχόμενο εξάγωνο Δία-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της άνοιξης/αρχές καλοκαιριού 2023 (σημαίνει ένα εργάσιμο καλοκαίρι) που μπορεί γρήγορα να βοηθήσει και να κάνετε τη στροφή, πριν την μετατόπιση των Δεσμών, στα μέσα Ιουλίου 2023.

Αν το κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερα, αρκετά γρήγορα, θα σας επιτρέψει να βελτιωθείτε κατά την περίοδο του φθινοπώρου .

Με τον Κρόνο στους Ιχθεις, από την 1 μοίρα του βλέπουμε ότι η κατάρρευση επιταχύνεται, και αλλάζει το γεωπολιτικό παιχνίδι.

Σαουδική Αραβία και Ιράν, αποκαθιστούν τις σχέσεις σε συμφωνία με τη μεσολάβηση της Κίνας. Η συμφωνία σηματοδοτεί τη διπλωματική νίκη του Πεκίνου σε μια περιοχή όπου οι ΗΠΑ κυριαρχούν εδώ και καιρό στη γεωπολιτική. Αυτό είναι καταστροφικό για τους Ιλλουμινατι. Αυτό πιθανόν, θα μπορούσε να επισπεύσει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ με τα νέα δεδομένα ,δεν ισχύει, καθώς θα αποδυναμώσει την δύναμη τους παγκοσμίως, όπως είχε ειπωθεί, στις γραπτές μου αναλύσεις κατά το παρελθόν. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε. Το χάσμα ανάμεσα στις δυο ηπείρους μεγαλώνει. Ο Σι Τζινπίνγκ, στην Κίνα, κερδίζει τις εκλογές στις 10 Μαρτίου, για τρίτη φορά, με λίγη νοθεία στην κάλπη, όμως από τον Φεβρουάριο του 2024 τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. https://www.wsj.com/articles/saudi-arabia-iran-restore-relations-in-deal-brokered-by-china-406393a1

Ενας πόλεμος κατά της Ταϊβάν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα γενιά όπλων, προκαλώντας ανείπωτη καταστροφή και προκαλώντας απρόβλεπτα αντίποινα. Οι οικονομικές επιπτώσεις θα ήταν καταστροφικές. Η Ταϊβάν είναι ο βασικός προμηθευτής προηγμένων ημιαγωγών στον κόσμο. Η Αμερική, η Κίνα και η Ιαπωνία, οι τρεις μεγαλύτερες οικονομίες, θα επέβαλαν κυρώσεις, παραλύοντας το παγκόσμιο εμπόριο καθώς τα αποτελέσματα θα ήταν χειροτέρα από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η Αμερική θα προέτρεπε την Ευρώπη και τους άλλους φίλους της να επιβάλουν εμπάργκο στην Κίνα.

Ο πόλεμος δεν είναι πλέον μια μακρινή πιθανότητα, επειδή μια μη δηλωμένη συμφωνία έχει ξεφτίσει. Από τη δεκαετία του 1970 η Αμερική δεν φρόντισε ούτε να ενθαρρύνει επίσημα την Ταϊβάν να κηρύξει ανεξαρτησία ούτε να υποσχεθεί ρητά να την υπερασπιστεί. Αν και δεν αποκλείει τη βία, η Κίνα έχει πει ότι θα ευνοήσει την ειρηνική επανένωση. Αλλά αυτές οι θέσεις αλλάζουν. Ο Σι Τζινπίνγκ έχει πει στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό να είναι έτοιμος για εισβολή μέχρι το 2027. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει πει ότι η Αμερική θα υπερασπιστεί την Ταϊβάν εάν η Κίνα επιτεθεί. Η στρατιωτική ισορροπία δεν ευνοεί πλέον τόσο ξεκάθαρα την Αμερική όσο τη δεκαετία του 1990. Και η κοινή γνώμη έχει μετατοπιστεί στην Ταϊβάν, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο η Κίνα έχει καταπνίξει τις ελευθερίες στο Χονγκ Κονγκ. Μόνο το 7% των Ταϊβανέζων τάσσεται υπέρ της επανένωσης.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου περιστατικού με κατασκοπευτικό μπαλόνι, και οι δύο πλευρές μπαίνουν στον πειρασμό να συνεχίσουν να σκληραίνουν τις θέσεις τους. Δεν είναι σαφές το κατά πόσο μακριά θα φτάσει η Αμερική για να υπερασπιστεί την Ταϊβάν.

Το νησί είναι αξιοθαύμαστα φιλελεύθερο και δημοκρατικό και θα ήταν τραγωδία αν ο λαός της έπρεπε να υποταχθεί σε μια δικτατορία. Εάν η Αμερική αποχωρούσε, η αξιοπιστία της ασφαλείας της στην Ασία θα αμφισβητούνταν σοβαρά. Η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία ενδέχεται να αναζητήσουν πυρηνικά όπλα. Θα ενίσχυε την κοσμοθεωρία της Κίνας ότι τα συμφέροντα των κρατών προηγούνται των ατομικών ελευθεριών που κατοχυρώνονται στον ΟΗΕ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά η βοήθεια που λαμβάνει η Ταϊβάν θα πρέπει να στοχεύει στην αποτροπή μιας κινεζικής επίθεσης χωρίς να προκαλείται. Η Αμερική πρέπει να εξετάζει τον λογισμό του κ. Σι.

Μια γενική αμερικανική εγγύηση ασφαλείας θα μπορούσε να ενθαρρύνει την Ταϊβάν να κηρύξει επίσημη ανεξαρτησία. Η υπόσχεση μιας πολύ μεγαλύτερης αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει την Κίνα να εισβάλει τώρα, πριν φτάσει καν. Μια αποτυχημένη εισβολή, θα κόστιζε ακριβά στον κ. Σι και στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι η επίλυση του ζητήματος της Ταϊβάν, αλλά η αναβολή του, με φόντο τις διελεύσεις στον χάρτη της Κίνας.

Η Ταϊβάν αν θέλει να επιβιώσει περισσότερο χωρίς αμερικανική βοήθεια, πρέπει να προετοιμάσει τους πολίτες της να αντισταθούν στις τακτικές της παραπληροφόρησης έως την εκλογική νοθεία. Θα πρέπει να συνεχίσει να εκσυγχρονίζει τις ένοπλες δυνάμεις της και να συσπειρώνει τους συμμάχους της, να είναι έτοιμη να σπάσει έναν μελλοντικό αποκλεισμό, αποθηκεύοντας τα απαραίτητα, καύσιμα, διαδίκτυο κτλ και οικοδομώντας σαφώς μια συμμαχική συναίνεση για τις κυρώσεις.

Η Αμερική και το σημερινό κινεζικό καθεστώς δεν θα συμφωνήσουν ποτέ, για την Ταϊβάν. Έχουν όμως κοινό συμφέρον να αποφύγουν έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Δυστυχώς, το πιθανό κοινό έδαφος μεταξύ Αμερικής και Κίνας σχετικά με την Ταϊβάν συρρικνώνεται.

Η ατζέντα για τα εμβόλια είναι μέρος ενός γενετικού πολέμου, όπως είχα προβλέψει, τώρα ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι. Τα «θηρία» θέλουν να υποβαθμίσουν το δικό μας, (το οποίο θα γυρίσει κι αυτό μπούμερανγκ). Προστατέψτε το DNA σας. Όλοι οι υπερ-εμβολιασμένοι και αυτοί που ανεξέλεγκτα έβγαιναν στα μιντια, και τα υποστήριζαν με ιδιαίτερο ζήλο, αποδείχτηκαν επικίνδυνα ανόητοι. Στο εγγύς μέλλον, οι άνθρωποι που είναι υπέρ του καθεστώτος της Ουκρανίας θα αποδειχθούν και αυτοί, ανίδεοι, και επικίνδυνα ηλίθιοι, για την δημοκρατία, υποστηρικτές των νεοναζί (ακόμα και μας το έχουν επιβάλλει, οι ισχυρότεροι).

Αλλωστε το 2020 απόδειξε ακριβώς αυτό: “Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει & είναι πάλι σε οργασμό” Μπρέχτ 1945

Θα γίνουν ισχυροί σεισμοί και θα υπάρχει έντονη υδρογεωλογική αστάθεια. Ο Υδροχόος είναι μια εντελώς διαφορετική ενέργεια, που ίσως μας φοβίζει, προκαλεί θεογονία, το χάος. Ο πλανήτης μας, όπως είχα αναφέρει προχωρά σταδιακά μέχρι το 2035 σε ψυχρό κλίμα με τον Πλουτωνα στον Υδροχόο και στους Ιχθεις αργότερα. Όμως, οι υποστηρικτές της υπερθέρμανσης (άλλη μια φούσκα, όπως προανέφερα) θα τραβάνε τις κοτσίδες τους.

Πολλές περιοχές του πλανήτη θα βρεθούν σε κίνδυνο, όπως η Ακτή Ελεφαντοστού, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Ινδία, Αυστραλία. Θα επηρεαστούν επίσης οι ακόλουθες χώρες: Κίνα, Αργεντινή, Ευρώπη (ειδικά Ιρλανδία, Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία). Θα τα πούμε πιο αναλυτικά στις εκλείψεις.

Ο Υδροχόος διαχειρίζεται την εξουσία με κρυστάλλινο τρόπο. Εδώ χρησιμοποιείται η διπλωματία αλλά πολύ πιο συχνά μέσα από πολέμους και επαναστάσεις με σκοπό την προσπάθεια απόκτησης περισσότερων δικαιωμάτων ή με σκοπό να απελευθερωθούν χώρες που υπόκεινται σε αυταρχικά καθεστώτα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο λέξεις κλειδιά: συγκάλυψη και ελευθερία. Οι συνομωσίες θα είναι πρωτοσέλιδα, που σημαίνει ότι ίσως πολλές από αυτές επιβεβαιωθούν ότι ισχύουν, μετα από πολλά χρόνια. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ήταν μια περίοδος γεμάτη πολέμους, και επαναστάσεις, υποκινούμενη από την επιθυμία για ελευθερία και αυθεντικότητα. Ακόμα, και στην μοντέρνα εποχή, αυτό συνεχίζεται υπό τις συνθήκες, που έχουν αποκαλυφτεί και δημιουργηθεί, και αφού μιλάμε για τις επαναστάσεις του τότε, σήμερα, όποιος θεωρήσει την αποχώρηση του Χάρι, απλά ένα κουτσομπολιό, στην Βασιλική οικογένεια, μόνο αθώο δεν είναι, σύμφωνα με τον ιδρυτικό χάρτη της Αγγλίας, η Βασίλεια κλυδωνίζεται σοβαρά αυτή την δεκαετία, με Δια στον Λέοντα, με σκοπό την εκδίωξη της.

ΩΡΑ 6:44 MM O ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Φυσικά και θα έχουμε τον ορισμό μιας νέας παγκόσμιας τάξης, αλλά πολύ διαφορετικής από την οποία βρισκόμαστε τώρα. Ο κύκλος της παγκόσμιας τάξης από το 1914 είναι μια ανασα πριν το τέλος της. Μέχρι στιγμής, αυτό έχουμε συνηθίσει. Αυτό θα αλλάξει. Ωστόσο, τα ατυχήματα θα είναι δυνατά στην θάλασσα ,την ξηρά και τον αέρα. Η τάση καιρού μπορεί να στρέφεται απότομα προς μεγαλύτερη υγρασία και ψυχρότητα του κλίματος, με τον Υδροχόο, ακόμη και αν μέχρι τώρα, θεωρούσαμε σχεδόν δεδομένη την αντίθετη τάση (πράσινη ατζέντα κτλ). Πολύ πιθανό η άμεση επίδραση της εισόδου του Πλούτωνα σ αυτό το ζώδιο, να συνδεθεί από οικονομικής άποψης με την ανάκαμψη των μετοχών τεχνολογίας. Αλλά αυτό δεν είναι οικονομική συμβουλή! Έχουμε δρόμο ακόμα, για την μετάβαση στην νέα οικονομία και χρήμα μέχρι το 2026.

Οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν, μέσα από τις ατομικές μας επιλογές ή ακολουθώντας τις επιλογές των άλλων. Αποτυπώνουμε τη θέλησή μας σε όλα όσα σκεφτόμαστε και ενεργούμε. Είμαστε Συν-Δημιουργοί, είτε δεχόμαστε την ευθύνη, είτε όχι. Ο Πλούτωνας είναι ο θάνατος, η αναγέννηση και η μεταμόρφωση, του προσωπικού εγώ, ώστε να μπορεί να συγχωνευθεί με ένα άλλο ή να εξελιχθεί, για να συγχωνευθεί με όλα. Δείχνει τι κρύβεται, εκθέτοντας την ασχήμια αλλά και την ομορφιά και δουλεύει κάτω από την επιφάνεια. Δεν δημιουργεί τον αρνητισμό ή το «σκοτάδι», όπως το ερμηνεύουμε, για να το καταλάβει ο απλός κόσμος, το εκθέτει, το γνωστοποιεί, έτσι ώστε να μπορεί να φερθεί στη Συνείδησή μας και να βοηθήσει ή να θεραπευτεί.

Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστικός, φέρνει γνώση, χρόνια πάντα μπροστά από την εποχή του, φέρει ταυτόχρονα το στοιχείο του Νερού, που έρχεται μετά από αυτόν. Είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, όχι γιατί είναι ψυχρός, όπως νομίζουν κάποιοι, και λάθος καταγράφεται, αλλά για τον λόγο του ότι επιτρέπει να βλέπει τα πράγματα, με την λογική, και ψυχραιμία, όπως είναι, γιατί το συναίσθημα επηρεάζει, όχι όμως ότι εκλείπει. Αντίθετα, πιστεύω ότι κατανοεί το συναίσθημα, ακριβώς όπως αποτυπώνεται στον άνθρωπο, λόγω του ευρέως φάσματος νοημοσύνης που διαθέτει. Αποδέχεται την διαφορετικότητα, την ατομικότητα, την αυθεντικότητα και οτιδήποτε «περίεργο».

Συμβαίνουν πολλά στον κόσμο. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τους άλλους. Ο τρόπος διαχείρισης φταίει.

Η ταυτότητα φύλου, είναι ένα παράδειγμα και οι συνέπειες θα απασχολήσουν ,δυστυχώς, πολύ έντονα την κοινότητα LGBTQ. Η μεγάλη εικόνα μας δείχνει ότι η καταστολή του Θείου Θηλυκού, επι αιώνες, οδήγησε στη δημιουργία στερεότυπων για το τι πρέπει να επιτρέπεται στα αγόρια και τα κορίτσια να είναι, να φορούν, να ταυτίζονται, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις κ.λπ. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μας έδειξε ότι οι παλιοί τρόποι που πολλοί προσκολλώνται, σε παλιές ξεπερασμένες ιδέες, δεν λειτουργούν πλέον στην Εποχή του Υδροχόου. Ο Υδροχόος λέει να είσαι αυτός που είσαι, άφησε τη σημαία σου να κυματίζει δυνατά και περήφανα.

Η Θηλυκότητα, όμως θα αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες. Ο Υδροχόος έχει χαρακτηριστικά και των δύο φύλων. Ο Κρόνος στους Ιχθεις, όμως θα φέρει τις αυτοκτονίες τρων παιδιών που υιοθετήθηκαν από αυτούς. Ο Κρόνος στους Ιχθεις, θα τετραγωνίζει τον αστεροειδή των Παιδιών με τον Θηρεο (Μακιαβελικά σχέδια), πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά, ισχύει παγκοσμίως.

Η ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΤΟ ΙΙΔΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μια πρόβλεψη για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

Πολλοί μπερδεύονται άσχημα με την διέλευση αυτή. Ξεμπερδευτείτε πριν είναι πολύ αργά. Το μέλλον μας δεν θα είναι απαραίτητα η τεχνητή νοημοσύνη, να ζούμε σε έξυπνες πόλεις ψηφιακής φυλακής και να πληρώνουμε για τον αέρα που αναπνέουμε. (Όπως κάποιοι σχεδιάζουν για εμάς). Το μέλλον μας θα είναι, οι κοινοτικές συνδέσεις, η επιστροφή ο ένας στον άλλον και στη φύση, η πιο προσεχτική χρήση της τεχνολογίας και όχι να μας ελέγχει απόλυτα, η πρόσβαση σε δωρεάν ενέργεια, τροφή, μακριά από πλαστικά και άλλα παρά φύσει συστατικά, στροφή σε ενεργειακή ιατρική και θεραπεία. Σημειώστε τα λόγια μου, μέχρι το 2044, όταν ο Πλούτωνας θα φεύγει από τον Υδροχόο, όλα αυτά θα είναι ο κανόνας, και θα πρέπει να είναι ο κανόνας.

Θα προκληθεί θεογονία…και εν αρχή το Χάος! Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα κάνει κρότο στο πολιτικό σύστημα, ήδη το νιώθουμε. Έχουμε πολλές μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις. “Ρίξτε μια ματιά στην εξέλιξη της δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Ηλιακός Κύκλος 25 απογειώνεται. Αρχικά, οι μετεωρολόγοι πίστευαν ότι ο Ηλιακός Κύκλος 25 θα ήταν περίπου ο ίδιος με τον Ηλιακό Κύκλο 24, έναν από τους πιο αδύναμους κύκλους ενός αιώνα. Η δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων Φεβρουαρίου είναι το πιο πρόσφατο σημάδι ότι ο Ηλιακός Κύκλος 25 θα ξεπεράσει τις προβλέψεις, φέρνοντας ένα ισχυρότερο από το αναμενόμενο ηλιακό μέγιστο στα τέλη του 2024 ή το 2025». Οι ηλιακές εκλάμψεις Μαρτίου που σημειωθήκαν είναι αρκετές, και σήμερα ακόμα, τελειώνοντας το κείμενο, είχαμε ένα εξαιρετικά γρήγορο και σπάνιο CME, τόσο γρήγορο αν όχι πιο γρήγορο από το ταχύτερο CME όπως το διάσημο Carrington Event.

Wow! Check out this huge coronal mass ejection (CME) from the sun’s far side yesterday. It created what scientists call a “halo event”, elevating levels of incoming solar protons striking Earth. It’s possible this event will be the largest of Solar Cycle 25. Image via SOHO/ LASCO. Read the sun news.

Ισως, δεν είναι τυχαίο, ότι η είσοδος του Πλουτωνα στον Υδροχόο, συνοδεύεται από τον Σταυρό των Μεταβλητών, που έχει αποδειχτεί στην ιστορία ιδιαίτερα έντονος και έχει δώσει τα σημαντικότερα γεγονότα (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθεις).Από σφαγές, πολέμους και μεγάλες πορείες και διαμαρτυρίες, δολοφονίες, ρίψη βομβών. Σκεφτόμουν σήμερα γιατί άραγε; η εξήγηση είναι η εξής. Δημιουργεί αστάθεια και μεταβλητότητα και επομένως αλλαγή. Ναι πως; αυτά τα ζώδια, αν σκεφτεί κανείς, μοιράζονται τον Ερμή (Δίδυμοι-Παρθένος)-που δημιουργεί κίνηση, μετακίνηση, είναι μια απεριόριστη δεξαμενή σκέψης και ιδεών, ευθύνεται για ότι κινείται στον πλανήτη μας, ελευθερίες, επικοινωνία και έκφραση, εργατική τάξη και τόσα άλλα. Η πρόσβαση προς αυτά. Οι άλλοι δυο μοιράζονται τον Δια που έχουν την ιδιότητα να μεγεθύνουν και να επεκτείνουν ότι συμβαίνει. Είναι, ίσως από τους σημαντικότερους άξονες. Μάλλον, δεν έχει πλάκα, αν συμφωνούν και μεγαλύτεροι πλανήτες, όπως για παράδειγμα, ο Πλούτωνας στην Παρθένο, στα 60ς. Συνήθως, τα γεγονότα εδώ, τρέχουν με ταχύτητα φωτός.

Ναι, θα υπάρξουν ισχυρές πιέσεις από υπάρχουσες η’ πολύ παλιές ατζέντες, αλλά ως φούσκες, θα αυτοκαταστραφούν και θα αποκαλυφθούν για αυτό που πραγματικά είναι και αυτό θα συμβεί και συμβαίνει, με το τραπεζικό σύστημα. Ο Υδροχόος προβλέπει την απελευθέρωση από οποιαδήποτε τυραννία. Το 2023 θα εμφανίζει διχασμό, πόλωση, παραπληροφόρηση, εξαναγκασμό και τραμπουκισμούς, σε γειτονιές, πόλεις, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η δημοκρατία απειλείται·. Ο αθεϊσμός διαγράφει την αληθινή θρησκεία. Και οι λεγεώνες του φωτός είναι κλειδωμένες σε μια μάχη χωρίς φραγμούς με τις δυνάμεις του σκότους που έχουν σκοπό να κλέψουν την ψυχή σας και να σβήσουν τα πνευματικά φώτα.

Είναι όμως ο ακτιβιστής ειρηνοποιός και καλύτερος άγγελος του οποίου η πνευματική φύση είναι ενεργά αφιερωμένη στην ανθρώπινη ευημερία, την πνευματική προσπάθεια και την αδιάκοπη συνεργασία στην προοδευτική πρόοδο του Μεγάλου Σχεδίου του Θεού. Καθώς η αυλαία ανοίγει το 2023 ο Πλούτωνας στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, σπέρνει τον όλεθρο. Ο κόσμος σκοντάφτει και ταλανίζεται από τρομακτικά προβλήματα. Η ατομικότητά σου έχει βυθιστεί.

Τα προβλήματα περιλαμβάνουν κλιματική αλλαγή, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον πληθωρισμό, την ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση, την επισιτιστική ανασφάλεια, την οικονομική αβεβαιότητα, την ύφεση, τον ρατσισμό, την παραπληροφόρηση, τη διαγραφή της αλήθειας και την απειλή της πυρηνικής σύγκρουσης. Εκατομμύρια μετανάστες λόγω κλίματος και βίας αναζητούν ασφάλεια αλλού. Η οικονομία έχει μεγάλα προβλήματα. Βασίζεται στο προσωπικό συμφέρον, αλλά στην εποχή του Υδροχόου πρέπει να αγκαλιάσει τον αλτρουισμό, την ανθρωπότητα, την ευημερία και το κοινό συμφέρον. Μια νέα ελίτ δημιουργείται.

Τα μεγάλα μυαλά αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι ειδικοί προσπαθούν απεγνωσμένα να προβλέψουν τις μελλοντικές τάσεις και εξελίξεις. Οι αυξανόμενες τιμές προμηνύουν αύξηση του πληθωρισμού, οι ελλείψεις ή /και τα προβλήματα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού αυξάνουν το κόστος παραγωγής. Οι υψηλότερες τιμές και ο πληθωρισμός επηρεάζουν τις καταναλωτικές δαπάνες, αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας και των επιχειρήσεων και επηρεάζουν την αγορά ακινήτων (Αγορά κατοικιών 💥💥💥💥).

Οι δυσμενείς οικονομικές τάσεις θα συνεχιστούν ενώ και ο άξονας Άρη/Κρόνου, μέσα από τις προόδους προμηνύει επιπλέον συγκρούσεις, ατυχήματα και πυρκαγιές με ημερομηνία μέγιστης ισχύος τις 27 Ιανουαρίου 2024. Όλα θα τρέχουν γρήγορα, ειδικά το καλοκαίρι και οι ειδήσεις δεν θα είναι καλές, καθώς η εικόνα του πλανήτη θα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με μεγάλες απώλειες.

Η κλιματική αλλαγή θα γίνει μια ζοφερή πραγματικότητα. Η δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη. Δημιουργεί τις συνθήκες για περισσότερες φυσικές καταστροφές, μεγαλύτερες καταιγίδες, κεραυνούς, πλημμύρες, κυκλώνες, καταστροφικούς ανέμους, ξηρασίες και πυρκαγιές. Είναι τα πιο δαπανηρά καιρικά φαινόμενα. Ύφεση, σημαίνει μείωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αύξηση της ανεργίας και μείωση των κρατικών εσόδων και φόρων. Η ύφεση θα μειώσει τον πληθωρισμό; Το 2023-2024 η σοβαρή κλιματική αλλαγή παίρνει άλλη τροπή. Πολύ πιθανή μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη. Ο οικονομικός όλεθρος θα πιέσει και τον ασφαλιστικό κλάδο.

Το 2023 σκληροί ακροδεξιοί πολιτικοί ηγέτες προκαλούν μεγάλη ζημιά σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά οι χώρες που έχουν ψηφίσει τέτοια κόμματα. Θα υπάρξουν απώλειες καθώς εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα. Θα αυξηθούν οι τιμές στην ηλεκτρική ενέργεια, το νερό. Τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες πλήττονται καθώς οι τιμές της ενέργειας (Δίας) εκτοξεύονται στα ύψη. Και η κρίση θα προκαλέσει εκτεταμένες αναταραχές, απεργίες και διαμαρτυρίες (κόστος ζωής και τους μισθούς). Ο πληθωρισμός είναι πεισματικά υψηλός.

 Η ταχύτερη ανάπτυξη μπορεί να ακούγεται καλή, αλλά είναι πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, οι οποίοι προσπαθούν να επιφέρουν μια ελεγχόμενη επιβράδυνση.

Το 2023 ο Υδροχόος διακηρύσσει ότι χρειάζεται πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια, και τα αγαθά που μας είναι γνωστά και αυτονόητα, τα τελευταία 70 χρόνια, μετα τον πόλεμο, γενικότερα. Η ανθρωπότητα εναποθέτει την επιβίωσή της στην ανθρώπινη εφευρετικότητα, και θα προσπαθεί να βρει νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων. Πρέπει να κάνει τον κόσμο ασφαλή, προστατευμένο και βιώσιμο.

Η κλιματική αλλαγή θα έχει καταστροφικές συνέπειες, θα προσγειώσει τους πολιτικούς απότομα, αλλά η μη επίλυσή της, θα φέρει μια μεγαλύτερη καταστροφή. Έτσι, οι αρχιτέκτονες του κόσμου θα πρέπει να σχεδιάσουν φιλικά προς το περιβάλλον κτίρια. Ισως να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για αλλαγή και μεταρρύθμιση, αλλά να θυμάστε ότι εσείς αποφασίζετε για τον τρόπο που θα ζήσετε. Ο Ποσειδώνας θα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την  ενεργειακή κρίση, τη σύγχρονη δουλεία και την εταιρική εξουσία.

Το 2025 αν δεν έχει βρεθεί λύση, τα προβλήματα ενεργειακού εφοδιασμού θα συνεχιστούν, έλλειψη πετρελαίου και δύσκολους καιρούς για τις εταιρείες του κόσμου ενώ στις 24 Απριλίου 2026 ξεκινά ένας νέος κύκλος Ποσειδώνα. Το 2023 ο Πλούτωνας, στον Αιγόκερω, στην τελευταία μοίρα του, από τις 12 Ιουνίου και ύστερα μέχρι το τέλος του χρόνου, θα διακηρύσσει ότι δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κακοποίηση και δεν θα λογοδοτεί για τον θάνατο και την καταστροφή. Έτσι, οι πνευματικά χρεοκοπημένοι δικτάτορες καπηλεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Απαιτείται συνεργασία μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών. Το ομαδικό πνεύμα είναι υψηλότερο από τον ατομικισμό.

Η νοοτροπία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μια παράλογη μορφή κυριαρχίας του όχλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ορίζεται από εναλλακτικές πραγματικότητες και παράλογη βλακεία. Ο Ιησούς, ο Μεσσίας, είναι το εμβόλιο, οι παράλογες ατζέντες. Η ανθρώπινη σκέψη φτάνει σε νέα επίπεδα παραλογισμού. Η ανθρωπότητα πρέπει να μάθει να σκέφτεται συλλογικά και να συνεργάζεται. Το 1720 ο Ισαάκ Νεύτων παρατήρησε: «Μπορώ να υπολογίσω τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων, αλλά όχι την τρέλα των ανθρώπων».

Στις 23-24 Μαρτίου, και από τα τέλη Δεκεμβρίου, 21 Ιανουαρίου, 2024 η ανθρωπότητα αλλάζει διάσταση και ταχύτητα. Το ζώδιο του Υδροχόου θα μηδενίσει για τέταρτη φορά, στην ιστορία, απαιτώντας απελευθέρωση και κάθαρση, αλλαγή και εξέλιξη αμετάκλητα. Ανακαλύφθηκε το 1930 – ακριβώς ανάμεσα σε αυτό που είναι σήμερα γνωστό ως «μεσοπολεμική» περίοδος μεταξύ δύο Παγκοσμίων Πολέμων, ο Πλούτωνας ήταν προικισμένος με τις ιδιότητες εκείνης της εποχής στην ιστορία – καταστροφή, ακολουθούμενη από μεταμόρφωση. Δεν είναι μυστικό ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο κόσμος άλλαξε, προς το καλύτερο.

Χρειάστηκε μια παγκόσμια κρίση για να εκκαθαριστούν τα παλιά και ξεπερασμένα συστήματα και να αναδυθούν νέα, καλύτερα συστήματα. Ωστόσο, για να μπορέσουν να επικρατήσουν θετικές, νέες ρίζες, το παλιό πρέπει να εκδιωχθεί – μερικές φορές με μεγάλη δύναμη.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008, καταστρέφοντας αργά αλλά σταθερά και μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος δραστηριοποιείται σ την οικονομία και την πολιτική. Οι παραδόσεις και οι δομές – χαρακτηριστικά του Αιγόκερω – έχουν καταρρεύσει, για να αντικατασταθούν με νεότερες, καλύτερες. Με τον Πλούτωνα να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ήρθε η ώρα να καταστρέψουμε και να αλλάξουμε παλιά ιδανικά και οράματα και να ονειρευτούμε ένα διαφορετικό μέλλον.

Ο Υδροχόος έχει όραμα και όνειρο και οι ΗΠΑ θα το ξαναβρούν και πάλι.

Αυτό το ζώδιο κυβερνά την κοινότητα, τη φιλία, την τεχνολογία, την ιδέα της ελευθερίας, και βέβαια αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στο αυτό, ήταν κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, του οποίου η κραυγή ήταν «Ισότητα, Ελευθερία και Αδελφοσύνη». Έτσι, μπορούμε συλλογικά να αναμένουμε μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά το πού βρίσκεται η εξουσία. Θα χτυπήσει την γενιά πολιτικών με Πλουτωνα στον Λέοντα και τις χώρες αυτές. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η εξουσία ανήκει στον λαό, όπου δικαιωματικά ανήκει – αν και όχι, πριν συμβεί μια καθαρτική διαδικασία. Η κοινωνική σήψη αποκαλύπτεται περισσότερο και θα είναι σημαντικό να αμφισβητήσουμε τη σχέση μας με την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες σύνδεσης κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων μηνών και μετά.

Το καλοκαίρι, του 2023, οι Δεσμοί αλλάζουν ζώδια και οι επόμενες εκλείψεις θα είναι στον άξονα Κριου-Ζυγου. Σκεφτείτε το εξής. Δεν θα έχουμε ποτέ Δικαιοσύνη αν επιτρέψουμε στους εγωισμούς μας να είναι δικαστές σε ψεύτικους θρόνους. Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση του Φυσικού Δικαίου. Σκεφτείτε και οραματιστείτε μια εποχή ανθρωπισμού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα σε παλιότερα άρθρα:

https://astroephimerides.com/2019/12/11/2020-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b1/

ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ*Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ* ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΤΟ 2025* https://astroephimerides.com/2020/12/01/%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%bf%cf%84%ce%b7%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd/

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ* ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΘΡΟΝΟ* https://astroephimerides.com/2022/09/11/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%bf%cf%81/

Απάντηση