ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ* Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ & ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ* ΑΞΟΝΑΣ ΑΡΗ/ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΚΡΟΝΟΥ/ΝΕΜΕΣΙΣ* ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ* Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ*

στις

Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 1 Απριλίου 2022, στην 11 μοίρα του Κριού, στον 11 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα 9:24:14 π.μ. Αφροδίτη/Αρης/Δεσμοί/Κρονος και Ωροσκόπος συμμετέχουν σε ένα πολύ δύσκολο Ταυ-τετράγωνο, η επιρροή Άρη /Αφροδίτης είναι αρκετά έντονη και επικίνδυνη, με σημαντικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη καθημερινότητα, από την αρχή του 2022, καθώς κυβερνούν 3 και 4 οικο( που είναι ο άξονας επικοινωνίας/διπλωματίας και εδάφη, γεωργία κτλ ).Είμαστε όμως εκτιθέμενοι σε έναν πιθανό πυρηνικό πόλεμο, σε ραδιενέργεια, διότι ο Υδροχόος συνδέεται όπως είχα αναφέρει με την σχάση, αλλα και την απελευθέρωση ραδιενεργού υλικού.

Ο Ωροσκόπος της νέας σελήνης στην 27 του Ταύρου για μια ακόμη φορα, σε σύνοδο με τον Algol και Capulus αλλα και με το Part of Fortune και την Sedna στην 27 του Ταύρου, καθώς η δεύτερη είναι υπεύθυνη για μαζικές εξαφανίσεις στη Γη από κομήτες, προκαλώντας αλλαγές στον πλανήτη μας. Μοιραία πλέον αυτό θα οδηγήσει σε καταστάσεις αρκετά δύσκολες. Ο συνδυασμός όλων αυτών δεν θα μπορούσε να είναι θετικός, όλα γίνονται μοιραία, παραδινόμαστε στην πείνα, την απώλεια, στις φυσικές καταστροφές, αποσυνδεόμαστε σταδιακά από το υλικο στοιχείο, με βίαιο τρόπο, επηρεάζει και τις κυβερνήσεις, που συνδέεται με πτώσεις και παραιτήσεις. Η έκλειψη του Νοεμβρίου 2021, ενισχύεται όλο και περισσότερο. Παρατηρούμε ότι το Part of fortune έπαιξε ρόλο στα φεγγάρια Ιανουαρίου, στην πανσέληνο στον Καρκίνο, οπου ο Ουρανός στον 7 οικο του χάρτη συνδέθηκε με ανατροπές, πόλεμο και αναταράξεις στις σχέσεις κρατών.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Algol με τον Capulus καθώς ανατέλλουν στον χάρτη, είναι τρεις φορές χειρότεροι σε επιρροή καθώς θα συνδεθούν με περισσότερη βία, δολοφονίες, φτώχεια και λιμό, και το επιπλέον στοιχείο, που είναι o Κλήρος της Τύχης, στην ελληνική γλώσσα (Part of Fortune συμβολίζουν μια κατάσταση αναπόφευκτη όταν μαζί με τον Ωροσκόπο στην 27 του Ταύρου ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τον Algol/Capulus, καθώς το δεύτερο είναι νεφέλωμα και όπως όλα τα νεφελώματα είναι κακόβουλα ουτωσι αλλως. Οι ψευδαισθήσεις, η παραπλάνηση, η προπαγάνδα, τα ψέματα, καταρρέουν. Επηρεάζεται ο 10,11ος οίκος σε μεγάλο βαθμό. Η γενική εικόνα του πλανήτη θα είναι τραγική, μια κατάσταση όπως είχα περιγράψει από το Φθινόπωρο, μη αναστρέψιμη και μη διαχειρησιμη.

Αλλωστε μεσα στον κύκλο πτώσης, Δια/Ποσειδώνα, η συνοδος Ηλιου/Δια στις 5 Μαρτιου, φαίνεται τελικά ότι στην πολιτική αστρολογία, όταν κρύβεται από τις ακτίνες του Ηλίου μειώνει την περιουσία— Ματέρνους                        

«Αν ο Δίας είναι με τον Ήλιο κάτω από τις ακτίνες του [του Ήλιου], αυτό δείχνει μείωση των πάντων».— Δωρόθεος

Αν και η Εαρινή Ισημερία του 2022 μοιάζει αρκετά με εκείνη την Είσοδο Κριού το 1816

  • Ο Δίας σε ζώδιο Νερού
  • Ο Ερμής στους Ιχθύς
  • ο Αρης σε αέρινο ζώδιο
  • Αφροδίτη & Κρόνος στον Υδροχόο
  • Σελήνη σε αναιρετική μοίρα

Μοιάζει αρκετά με την Εαρινή ισημερία 2022, αφού είχα πει ότι θα αργήσει η άνοιξη φέτος. Η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ χιόνι και κρύο.Ομως πιστευω οτι το καλοκαιρι μπορει να ειναι εξισου θερμο οπως πολυ κρυο ειχε και τον Χειμωνα ,οπως το 1987.Ο Ιχθεις ειναι νερο και θα καταλαγιασει σταδιακα το πολυ κρυο.

Έτος δίχως καλοκαίρι, επίσης χρονιά δίχως καλοκαίρι, χαρακτηρίστηκε η χρονιά 1816, που ακολούθησε την έκρηξη του όρους Ταμπόρα που σημειώθηκε το 1815, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον ηφαιστειακό χειμώνα μέσα στο καλοκαίρι του 1816. Είχε ως συνέπεια η μέση παγκόσμια θερμοκρασία να μειωθεί κατά 0,4 – 0,7°C.[1] Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει έλλειψη τροφής σε όλο το βόρειο ημισφαίριο. Έχει υπολογιστεί ότι ο δείκτης μεγέθους της ηφαιστειακής έκρηξης (VEI – Volcanic Explosivity Index) ήταν ίσος με 7 (με μέγιστο της κλίμακας και ο όγκος των υλικών που εκτοξεύτηκαν έφτασε τα 100 κυβικά χιλιόμετρα. Τα δεδομένα αυτά κατατάσσουν την τότε έκρηξη του ηφαιστείου ως την μεγαλύτερη και πιο θανατηφόρα έκρηξη στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία.

Μια ιδια Νέα Σελήνη στον Κριό είχε προηγηθεί και τον Απρίλιο του 2021, στην 22η του Κριού, πάλι με ευθυγράμμιση στον Κριό. Είναι σαν μια συνέχεια καθώς και αυτή η νέα σελήνη προφανώς θα συνδεθεί με την κοινωνική έκρηξη που δύσκολα θα ελεγχθεί. Η διαφορά όμως ήταν στη ο Δίας ήταν στον Υδροχόο και τότε στήριζε τα αιτήματα των λαών. https://astroephimerides.com/2021/03/26/%e2%99%88%f0%9f%8c%ba%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bf-start-a-love-train-%e2%99%88%f0%9f%8c%ba/

Και τα δυο σταθερά αστέρια θα συνδεθούν με δολοφονίες μπορεί και ηγετών. Αστροχαρτογραφικα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στην περιοχή της Κίνας και της Βόρειας Κορέας. Ο Ουρανός στην 12 του Ταύρου, θα συνδεθεί με την μεταφορά ή αναδιανομή πλούτου, αγαθών ή πληροφοριών μέσω νέων τεχνολογιών, (πλήρως μεταλλαγμένα λόγω έλλειψης;;;) τον αδίστακτο καιροσκοπισμό, την απληστία για χρήματα και αγαθά, ακολουθούμε τις επιθυμίες μας και όχι την ατζέντα κάποιου, η νέα σελήνη θα μας βοηθήσει να ξεφορτωθούμε ότι δεν λειτουργεί, τους αδυνάμους κρίκους, ψάχνοντας κάτι πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο. Ο συνδυασμός όλων αυτών εχει όμως και επιρροή πάνω στους λαούς, που θα επιθυμούν περισσότερη ανθρώπινη αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, απορρίπτοντας την Τυραννία.

Έχουμε μια δυνατή ευθυγράμμιση στον Κριό καθώς η Νέα Σελήνη είναι σε μια πολύ στενή σύνοδο με τον Χείρωνα και τον Ερμή. Δεν είναι σε σύνοδο με κάποιο συγκεκριμένο σταθερό αστέρι, αλλα είναι ενεργειακή πύλη στην 11η μοίρα, στον 11ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, αφού Ηλιος/ Σελήνη ημι-τετραγωνίζουν την Αφροδίτη, είναι η κοντινότερη οψη, ημι-τετραγωνίζουν τον ωροσκόπο (1’11) εχει πολεμικό και επιθετικό χαρακτήρα, εχει όλα τα χαρακτηριστικά του Κριού. Δεν υπάρχει υπομονή.

Ένας νέος ηγέτης εμφανίζεται με όραμα, ένας παγκόσμιος ηγέτης;;; εχει την έννοια του ότι ακολουθώ έναν ηγέτη, χωρίς να ξέρω που βαδίζω στην πραγματικότητα. Το θέμα είναι ότι θα λέει αυτό που οι λαοί θα θέλουν να ακούσουν, όμως μπορεί να είναι και μια ειδική κατάσταση, όχι απαραίτητα πρόσωπο, όπως είχα αναφέρει στην έκλειψη στον Αιγόκερω, το 2019,δηλαδή εταιρία η πολυεθνική η οργανισμός τέλος πάντων, ο εμβολιασμένος ή ο σφραγισμένος που εχει συμμορφωθεί να δέχεται αυτή την όλη ιστορία.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επαγγελματίες στον κλάδο της αρτοποιίας, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και τις προειδοποιήσεις για παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Στην δίνη των αυξήσεων του ενεργειακού κόστους και των τιμών πρώτων υλών βρίσκεται το λιανεμπόριο, με τις αυξήσεις σε βασικά προϊόντα να αποτυπώνονται πλέον στις τσέπες των καταναλωτών. «Η τιμή των αλεύρων έχει εκτιναχθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες» είπε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Μιχάλη Μούσιος. «Οι πρώτες παράλαβες των μαλακών σιτηρών την προηγούμενη εβδομάδα ήταν έως και 60% επάνω. Το μικρό τσουβάλι από 13 – 15 ευρώ που ήταν παλιά, ξεπέρασε τα 22 ευρώ» πρόσθεσε.

Όπως έλεγα από τις εκλείψεις και την αρχή της χρονιάς ο Χείρωνας τραυματίζει την ενέργεια, η επισιστικη αλλα και η ενεργειακή κρίση όμως θα έχουν κλιμακωθεί αρκετά μέχρι την Ματωμένη έκλειψη Μαΐου.

Ο Δίας στην 21 εχει πλησιάσει τον Πωσειδωνα πλέον στην 23 των Ιχθύων, σχηματίζοντας πλέον μια και μοναδική σύνοδο αρκετά στενή, με σημαντική επιρροή στον 11 οικο. Η συνοδος κλείνει ακριβως στις 23 μοίρες των Ιχθύων, κατά την ολοκλήρωση του πρώτου τετάρτου Σελήνης, που είναι πολύ επικίνδυνη. Θα επηρεάσει τις συμμαχίες και τα κοινοβούλια σε μεγάλο βαθμό, σε κοινωνικό επίπεδο. Θα υπάρξουν θύματα, θα γίνουν θυσίες αλλα οι μάχες δεν θα πάνε χαμένες. Σαφώς όμως πρέπει να γίνει και οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πλήρως εκτεθειμένες. Η συνοδος τονίζει τις αλλαγές που γίνονται παγκοσμίως σε κοινωνικό επίπεδο, ο τρόπος σκέψης θα αρχίζει να αλλάζει.

Στον 10 οικο βλέπουμε επίσης άλλη μια ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, Αφροδίτης, Κρόνου, Άρη που επιταχύνει όλο και περισσότερο τα γεγονότα, συνδέεται άμεσα μετα πυρηνικά αλλα και με την υπερ-τεχνολογία! Με τον Πλούτωνα στην 28 του Αιγόκερω, τα χτυπήματα δείχνουν να είναι πιο συντονισμένα, με ακρίβεια και συνδέθηκε πρόσφατα με τα βιολογικά εργαστήρια της Ουκρανίας.

Ουρανός και Χείρωνας σε ιδιομοιρια άσχετα αν βρίσκονται σε διαφορετικά ζώδια, αλλά και η συνοδος Δια/Πωσειδωνα, συνεχίζουν την παγκόσμια αφύπνιση κατά ένα περίεργο τρόπο, μεσα από τα γεγονότα. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του χάρτη δεν εχει καλή διάθεση, μεσα από τις όψεις που σχηματίζει δείχνει σύγκρουση, ενώ Antares και Aldebaran εξαγωνιζουν και τριγωνίζουν ταυτόχρονα την νέα σελήνη, στην 10 μοίρα, στον άξονα Διδύμων /Τοξότη. Θα συνδεθούν με στρατιωτική υπεροχή, προδοσίες, βία, καταστροφή, κινδύνους και συμφορές, πτώσεις ηγετών.

Επηρεάζει την Ευρώπη σε μέγιστο βαθμό. Υπενθυμίζει όμως στον Υδροχόο ότι καθαυτού το πρόβλημα της επισιστικης κρίσης είναι ο περιορισμός η αφαίρεση δικαιωμάτων και ελευθερίας ,την πρόσβαση στην υγεία, το φαγητό, την εργασία, και τις άλλες καθημερινές, βασικές σου ανάγκες, που είναι απαραίτητες για να ζήσεις.***

Δεύτερος δεκανος Κριού [Ήλιος]. Λοιμός. 3 Ράβδοι- Η Φυλάκιση και θλίψη κάποιου βασιλιά, και κίνδυνος θανάτου για αυτόν. Η φθορά των δέντρων που καρποφορούν και των πραγμάτων που φυτρώνουν στη γη.

Η συνοδος Νέας Σελήνης/Χείρωνα, εκφράζει την πληγή, αλλα και επομένως την επιθυμία για θεραπεία ακόμα και αν κινδυνεύει, ο Ερμής στον Κριό, είναι πολύ κοντά στον Ήλιο. Με αυτή την σύνοδο πλανητών είναι σαν να προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε, κάποια πράγματα γύρω μας, να συντονιστούμε με το τι ακριβως συμβαίνει, να εκφράσουμε πραγματικά τι είναι αυτό που μας ενοχλεί, θέματα ζωτικής σημασίας για τον εαυτό μου, τους άλλους, σε παγκόσμιο-κοινωνικό επίπεδο για τα τρέχοντα γεγονότα. Ο Ερμής σε αυτή την σύνοδο είναι η φωνή που θα ακουστεί, πολύ κοντά στο σταθερό αστέρι Algenib που θα συνδεθεί με την ισχυρή θέληση και το μαχητικό πνεύμα, με την δυνατή ρητορική, την ισχυρή δημιουργικότητα, πετυχαίνοντας πολύ καλα αποτελέσματα, μέσω θετικών όψεων. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις με τον Χείρωνα/Part of fortune και την Αφροδίτη δείχνει ότι η οικονομία, θα υποφέρει καθώς τετραγωνίζει και την Μαύρη Λιλιθ στον 2 οικο, όμως δεν είναι θετικό για την διεθνής διπλωματία και ειρήνη!

Η νέα σελήνη στον Κριό, εχει καθαρά πολεμικό χαρακτήρα καθώς περιλαμβάνει και μια αυστηρή προειδοποίηση, γιατί κυβερνήτης της είναι ο Αρης, ο οποίος τυγχάνει να βρίσκεται στις 19 μοίρες του Υδροχόου κοντά στο ζενίθ του χάρτη, σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Castra, (στον αστερισμό του Αιγόκερω, η κοιλιά της κατσίκας) που εχει μια ανεξέλεγκτη, βίαιη και καταστροφική επιρροή. Η 19 του Υδροχόου είναι προφητική, αλλα αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο να διαχειριστεί αυτή την μεγάλη κρίση που εχει ήδη ξεκινήσει, γιατί κάποιοι ζουν σε μια τελείως διαφορετική διάσταση.

Στην ζωή μας, πάει κάπως έτσι, για παράδειγμα ξεκινάς να πεις κάτι, για ένα θέμα που κρατούσες μυστικό η ήταν σιωπηλό για χρονια η αρκετό καιρό, και ξαφνικά οι λέξεις πετιούνται με έναν τρόπο τελείως ανεξέλεγκτο, φλογερό, απρόβλεπτο. Ισως λόγω του ότι ανήκει στον αστερισμό του Αιγόκερω, να μπορούσαμε να ρυθμίσουμε την ενέργεια αυτή αλλα με την ευθυγράμμιση στον Κριό, όλα θα μπορούσαν να πάρουν ξαφνικά φωτιά και να έχουμε μια πρόωρη ανάφλεξη, τόσο σε διπλωματικό επίπεδο, στην πολιτική, σε κοινωνικό επίπεδο αλλα και στις σχέσεις μας με τους άλλους. Έτσι λοιπόν η ενέργεια αυτή είναι γεμάτη φωτιά και λάβα! Οι χάρτες της περιόδου αυτής άλλωστε από τον Μάρτιο παίζουν έναν ρόλο «Άνοιξης». Αφροδίτης/Αρης ρυθμίζουν σημαντικά θέματα αλλα δεν είναι σε αρμονία, αντίθετα πιέζουν για μια μάχη  που πρέπει και αναπόφευκτα θα δοθεί.

Η σύνοδοι Αφροδίτης/Άρη γράφουν ιστορία! Ιδιαίτερη σημασία στις 0 μοίρες του Υδροχόου εφόσον ενεργοποιεί την ιστορική σύνοδο Δια/Κρόνου, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, στις απόλυτα 0 μοίρες του Υδροχόου, μετα από 1000 χρονια, φυτεύοντας έναν ακρογωνιαίο λίθο, ξεκινώντας μια νέα εποχή, επαναπροσδιορίζοντας την κατεύθυνση των κοινωνικοοικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων του πλανήτη μας. Ενεργοποιήθηκε ξανά στις 6 Μαρτίου, ενώ όταν ο Πλούτωνας θα περάσει 2 φορές την 0 του Υδροχόου, από το 2023-24, τότε θα ξανακάνει την επανεκκίνηση του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν και οι συνθήκες είναι αρκετά δυσάρεστες θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στα κοινοβούλια και πολιτικούς κύκλους αλλα οι συμμαχίες μεταξύ κρατών που ξέραμε μέχρι τώρα, πλήττονται θανάσιμα. Η Αφροδίτη πλήττεται από μια οψη ημι-τετραγώνου ενώ ανάμεσα στην Αφροδίτη/Άρη/Νέμεσις, η επιρροή του Κρόνου συνδέεται με σημαντικούς περιορισμούς, κανόνες και προβλήματα, οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, που τελικά λειτουργούν μπούμερανγκ στις χώρες που τα επιβάλλουν.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμμετέχει στο Σφυρί του Θώρ σε μια στενη συνοδο με την Nemesis (1 μοιρα διαφορά), με την Σεντνα, το Part of fortune, την Μαύρη Λιλιθ, Ωροσκόπο. Νομίζω ότι θα είμαστε μάρτυρες μιας πολύ δύσκολης κατάστασης και ο πόλεμος στην Ουκρανία, σίγουρα δεν τελειώνει τώρα, αλλα εχει μέλλον ακόμα. Το χτύπημα της Αφροδίτης-Νέμεσις στην 25 του Υδροχόου, θα μας κανει να συνειδητοποιήσουμε πολλά, αποκαλύπτοντας πολλά περισσότερα σχετικά με κυβερνήσεις, την οικονομία κτλ, θα παίξει και αυτή αφυπνιστικό ρόλο, μεσα σε αυτή την μπερδεμένη κατάσταση που βρισκόμαστε σε συνειδησιακό επίπεδο.

Η νέα σελήνη επηρεάζεκαι τους παγκοσμίους οργανισμούς και ιδιαίτερα την δραστηριότητα του ΝΑΤΟ, αφού γεννήθηκε με ευθυγράμμιση στον Κριό, και μάλιστα δείχνει να ενεργοποιείται πλήρως, έχουμε δηλαδή μια σύνοδο Ηλιου/Άρη/Αφροδίτης, μεταξύ των δυο, ακριβως πάνω στις μοίρες της νέας σελήνης. Η νέα σελήνη επηρεάζει τον χάρτη του Πούτιν οπου η νέα σελήνη σχηματίζει όψεις κουινκαξ με την Αφροδίτη του. Υπάρχει άμεση ανάγκη για επίλυση, που είναι δύσκολο να συμβεί, εφόσον οι απόψεις είναι διαφορετικές. Θα είναι δύσκολο για τον Πούτιν να υποχωρήσει πριν τον Απρίλιο του 2023 και ίσως η απάντηση να βρίσκεται και στις ματωμένες εκλείψεις του 2015.

Οποιος βέβαι ασχοληθεί με το θέμα, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι όταν ο Πούτιν ανέβηκε στην εξουσία τον Αύγουστο του 1999, υπήρχε ένας σπάνιος Μεγαλόσταυρος και μια Ολική έκλειψη Ηλιου πάνω από την Ευρώπη, έδειχνε ότι ο άνθρωπος αυτός θα προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο της Ευρώπης κατά κάποιο τρόπο. Μερικοί υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν μπορει να είναι ο “Αντίχριστος της Αποκάλυψης”. Ωστόσο, από αυτή την πολύ εκρηκτική και δυναμική νέα σελήνη καταλαβαίνουμε ότι ο Πούτιν προσπαθεί να καταστρέψει το ΝΑΤΟ και να καταλάβει τον κόσμο.

Μην υποτιμάτε τον Πούτιν – Ο Πούτιν με τον Πλουτωνα/Λέοντα στην κορυφή του ωροσκοπίου του έχει δυνάμεις που οι άλλοι δεν γνωρίζουν και οι  πολιτικοί του αντίπαλοι δεν μπορούν να ελέγξουν. Εχει μια υπνωτιστική δύναμη, όπως ο Ρασπούτιν και ο Χίτλερ. Η 27 Μαρτιου όπως είχα επίσης ανακοινώσει και στην τελευταία εκπομπή,μοι μερες μετα τις 25/3/2022, και γενικότερα οι τελευταίες ημέρες Μαρτιου, θα μπορούσε να σημαίνει τελικά την χρήση πυρηνικών.

3 Μαρτίου 2022. Η ισχυρή αστρολογική εικόνα των ισχυρών συνόδων στις αρχές Μαρτιου, αλλα και η συνοδος Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα στις 27 του Αιγόκερω, όπως έγραψα τον Ιανουάριο πιθανότατα να σχετίζεται με τις 27 Μαρτίου 2022 και πιθανώς με εξωγήινους. Ή θα μπορούσε να σχετίζεται με τον Πούτιν που απειλεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. Σημείωση: εάν ο Πούτιν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, τότε νομίζω ότι οι εξωγήινοι μπορεί να επέμβουν για να εμποδίσουν την έκρηξη των ατομικών βομβών, οι εξωγήινοι έχουν αποδείξει πριν ότι μπορούν να κλείσουν τα πυρηνικά όπλα.

Σημειώστε ότι υπάρχει μια πολύ ευαίσθητη αστρολογική εικόνα στις 27-3-2022, ευθυγραμμίσεις στον Υδροχόο, στον Κριό-Ιχθείς. Ίσως οι εξωγήινοι έρθουν για να σταματήσουν τον Πούτιν να εκτοξεύσει πυρηνικά όπλα. Είναι μια τρελή θεωρία που επισήμανα από την αρχή του 2022, αλλα βασίζεται στον χάρτη του Roswell. H 27η Μαρτίου 2022 θα μπορούσε να είναι μια κρίσιμη ημερομηνία για την αποκάλυψη του μέλλοντος. Θα μπορούσε να σχετίζεται με εισβολή εξωγήινων. Η ημερομηνία 27-3-2022, συνδέεται με τον αριθμό 27.322 που σχετίζεται με τα ασυνήθιστα αριθμητικά γεγονότα.

Ο άξονας Άρη/Κρόνου (στην 22η του Υδροχόου είναι άκρως επικίνδυνη) γνωρίζουμε ότι είναι ο άξονας θανάτου,εμπλοκής και πολέμου. Η μεγάλη διχόνοια και πρόβλημα μεσα από την σύνοδο Άρη-Κρόνου στην ουσία θα γράψει το επόμενο κεφάλαιο στην κρίση Ουκρανίας-Ρωσίας (αξονας θανατου και επεμβασης). Ωστόσο, ένας νέος κύκλος του Άρη ξεκινά στις 30 Μαΐου 2022 και ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα.) Όμως, υπάρχει μια ολόκληρη, εντυπωσιακή συσσώρευση ενέργειας, μετά την Πανσέληνο της Παρθένου στις 18 Μαρτίου. Ο Δίας πλησιάζει τον Ποσειδώνα πιο κοντά.

Η Νέα Σελήνη της 1ης Απριλίου στον Κριό φέρνει τις πολεμικές ενέργειες στο προσκήνιο που ενεργοποιειται 3-4 ημερες πριν, δηλαδη στα τελη Μαρτίου. Ακόμα και να είναι αυτες που λέει η Αποκάλυψη, ο Πούτιν προς το παρόν θα πετύχει, απελευθερώνοντας την Ουκρανία από το Βαθύ Ναζιστικό Κράτος. Η κραυγή των εθνών.

Η Ρωσία στη Συρία βοήθησε το Συριακό κράτος να κερδίσει τον πόλεμο χρησιμοποιώντας μια τακτική που δοκιμάζει και στην Ουκρανία. Πρώτα περικυκλώστε την πόλη. Μην προκαλέσετε «Σοκ και Δέος» που καταστρέφει την πόλη και τους ανθρώπους της «για να τη σώσετε”. Αν όχι απόλυτα ίσως να γίνετε μεγάλη προσπάθεια γι αυτό αν και είναι αναπόφευκτο. Πάρτε τον αργό και δύσκολο δρόμο. Πολιορκήστε και διαπραγματευτείτε με τις περικυκλωμένες ουκρανικές δυνάμεις όπως έκαναν όταν το Ισλαμικό Κράτος έλεγχε το ανατολικό μισό της μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, το Χαλέπι. Το Κίεβο, το Χάρκοβο, η Μαριούπολη και σύντομα η Οδησσός προσεγγίζονται με τον ίδιο τρόπο. Μην καταστρέφετε τα πάντα, σφίξτε τον κλοιό ενώ προσπαθείτε να αποδυναμώσετε η να καταστρέψετε στρατιωτικούς στόχους και υποδομές χωρίς να σκοτώσετε αμάχους για να ανοίξουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους, ώστε οι άμαχοι να φύγουν με ασφάλεια από την εμπόλεμη ζώνη.

Αυτό που δεν γνωρίζουν ίσως όλοι, είναι ότι τις επόμενες ημέρες η προπαγάνδα θα αρχίσει να καταρρέει, και δεν θα μπορούν να διατηρήσουν τα ψέματα τους. Η Ουκρανία θα χάνει τον πόλεμο, η Ρωσία θα κερδίζει και αυτό θα φανεί. Οι ναζιστικές μονάδες όμως δεν παραδίδονται και συνήθως πολεμούν μέχρι θανάτου.

Οι Ματωμένες εκλείψεις έχουν συγχρονιστεί τέλεια με τον στρατιωτικό σχεδιασμό και κινήσεις του Πούτιν. Η Ματωμένη έκλειψη Σεπτεμβρίου του 2015 συγχρονίστηκε τέλεια με την Συρία. Αργότερα μεσα στο 2022, όμως θα βγει η αλήθεια στο φως για το τι συμβαίνει πραγματικά στην Ουκρανία. Μια πλήρης πιθανή αποκλιμάκωση επίσης θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί πριν τον Απρίλιο του 2023. Το Κίεβο «θα είναι το νέο Στάλινγκραντ» Από τα μεσα Μαρτιου περίμενα πλήρη κλιμάκωση και η ευθυγράμμιση στον Κριό, δείχνει αυτό ακριβως.

Το κουινκαξ δείχνει ότι υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης, και ισχυρές εντάσεις. Ο Κρονος δεν στέκεται καθόλου καλα στο ζενίθ του χάρτη μαζί με τον Άρη και την Αφροδίτη, και μάλιστα ο Κρονος στον 10ο οικο είναι μια κακή θέση, γιατί υποδηλώνει ντροπή, καταστροφές, απώλειες, και πολλές κακοτυχίες και προβλήματα για τους Βασιλείς, στην Κυβέρνηση, τους εξέχοντες ανθρώπους και αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία, ενώ ο Κρονος περνά μεσα από το Αιγαίο, για μια φορα ακόμη από την περίοδο 2013-15. Βέβαια με την επιρροή της ευθυγράμμισης στον Υδροχόο από τον Φεβρουάριο του 2022, όπως είχα πει και στο κείμενο για τον Κρονο στον Υδροχόο, η χωρα μας θα βιώσει σημαντικές αναταραχές, μεγάλους σεισμούς και πολέμους.

Η διέλευση του όμως του Κρόνου στον Υδροχόο θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεινά της όπου οι εξελίξεις θα καθορίσουν τα γεγονότα που θα συμβούν τόσο με τις γείτονες χώρες και την Ευρώπη μεταφέροντας τη σε ένα καλύτερο μέλλον. Η σύνοδος αυτή θα δώσει μια θέση στον Ήλιο μέσα από σημαντικές πολιτικές ανατροπές και αναταράξεις. Στην χώρα μας ο Κρόνος στον Υδροχόο έχει άμεση σχέση με τις κυβερνήσεις (φήμη και τρόπος διακυβέρνησης όπου θα φέρει σημαντικά γεγονότα) και σημαντικές εξελίξεις τόσο στον 1ο, 2ο και 3ο δεκανό του (Ερμής, Ήλιος, Ουρανός στον 10ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της). Το πέρασμα του Κρόνου στο ζενίθ του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδος, συνδέεται με απώλειες, παραιτήσεις πολιτικών, ανατροπές και γενικότερα εξελίξεις με γρήγορους ρυθμούς και την απολυταρχικότητα. Σημαντικό είναι ότι θα έχει να αντιμετωπίσει ένα αδύναμο στοιχείο στον χάρτη της που δεν είναι άλλο από τον γενέθλιο Κρόνο της στον Λέοντα (αντιπολίτευση). Ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο κατά τα τέλη του 2021 ενώ ο Κρόνος θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ζενίθ της. Ωστόσο, η σύνοδος Δια- Κρόνου (Δικαιοσύνη) είναι υψίστης σημασίας για το πολιτικό σύστημα απανταχού του πλανήτη που συνδέεται με πτώσεις και δολοφονίες πολιτικών, που έχει δημιουργήσει αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και πολίτευμα μιας χώρας, επηρεάζοντας την Μοναρχία και την κυβέρνηση (για παράδειγμα κατά την προηγουμένη διέλευση του βλέπουμε, την χρεωκοπία του 1932 και άνοδο του Μεταξά στην εξουσία, αργότερα την άνοδο του Κωσταντίνου στην Ελληνικό Θρόνο και μετά το Σκοπιανό κατά την περίοδο του 1991-94), φέρνοντας σοβαρές πολιτικές αναταραχές.

Η νέα σελήνη στον Κριό, όπως και ο Απρίλιος γενικότερα, με τον Κρονο να στέκεται ανάμεσα στον Ερμή και Ήλιο της, φέρνει δυσάρεστα νέα στην χωρα μας, θα υπάρχει εκνευρισμός, ο Κρονος πιέζει στα άκρα, την κυβέρνηση, μέχρι να κατανοηθεί η σημερινή πραγματικότητα. Ακουστήκαν εκλογές για τον Μάϊο του 2022, που είναι λογικό από την μια ενώ από την άλλη, ο Μάιος θα είναι η χειρότερη συγκυρία για εθνικές εκλογές. Η κυβέρνηση δεν εχει λάβει η κατανοήσει αρκετα το μήνυμα της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φλεβάρη, σε ότι αφορά το ζήτημα ενέργειας και επισιστικης κρίσης. Βέβαια το να αλλάξεις κατεύθυνση, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει, κατά τα συμφέροντα του. Η συνεννόηση δεν είναι εύκολη, χωρις ουσιαστικες κινησεις,παρα μονο επιδοματα.

Η Αφροδίτη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο ενεργειακό, την οικονομία, τις συμμαχίες. Η δυσμενής συμμετοχή του Κρόνου ημιτετραγωνιζει τον γενέθλιο Δια της στον 8 οικο, και Πλουτωνα, που θα πρέπει να κανει την κυβέρνηση να επανεξετάσει τις επιλογές τις σε θέματα οικονομίας, ενέργειας, γιατι η συνοδος στον Υδροχοο γυρναει μπουμερανγκ και στην δικη μας κυβέρνηση. Οι Δεσμοί της Σελήνης πρόσφατα που άλλαξαν ζώδια στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, στον ίδιο άξονα που πραγματοποιούνται και οι εκλείψεις. Αν σκεφτούμε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο βρίσκεται εδώ και καιρό, ξέραμε για την ενεργειακή κρίση, τον υποσιτισμό, την φτώχεια, πόλεμο, αλλαγές συμμαχιών, αλλαγές συνόρων. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε σήμερα σε τι βαθμό μπορεί να συμβεί, όμως ο Ουρανός και οι εκλείψεις επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και με δυσμενή τρόπο, τον 12 οικο/ωροσκόπο της χωρας μας. Ο 6 οίκος (σίτιση στρατός, εργατική τάξη) της χωρας είναι απόλυτα εκτεθειμένος σε ύπουλες κινήσεις και συγκρούσεις.

Το θέμα είναι ότι η συνοδος στον Υδροχόο παίζει σταδιακά απομονωτικό ρόλο. Η ευθυγράμμιση του Αλγκολ πάνω στον ωροσκόπο της χωρας μας, για δεύτερη φορα που θα συνδεθεί με τα μοιραία γεγονότα και πολλά δεινά αλλα και ύπουλες συνεννοήσεις. Ένα μικρο φως διαφαίνεται αλλα αυτό θα αργήσει να έρθει ,πρέπει πρώτα να περάσουμε μεσα από πολλές δυσκολίες.

Η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, στις 13 Μαρτιου, στην Κωνσταντινούπολη, ίσως να μην είχε ιδιαίτερη σημασία, αν γινόταν κάτω από συνθήκες ειρήνης. Με την παρούσα κατάσταση όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με την ώρα που ξεκίνησε η συνάντηση, βλέπουμε πως ο 7ος οίκος, των ανοιχτών εχθρών και διμερών συναντήσεων (εχθρική χώρα – Τουρκία) κυβερνάται από τον Κρόνο, που είναι πολύ δυνατός, στον Υδροχόο καθώς κυβερνά και τον 8,9 οικο (ενέργεια, παγκόσμια γεγονότα).

Με την σύνοδο στον Υδροχόο και τον Πλουτωνα στον 7 οικο ο εχθρός βρίσκεται σε θέση ισχύος και μάλιστα στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ακριβως ότι η Ελλάδα είναι η εχθρική χωρα γι αυτόν. Ο Κρονος σαφώς δεν είναι καθόλου σε καλή κατάσταση εφόσον βρίσκεται στον 8  οικο (θάνατος, απώλεια), γιατί ακριβως προσδοκά σε απώλειες και περιορισμούς η και δυσκολίες.

Αν και δεν υπάρχουν δείγματα διαφωνίας, συνεπώς, Ερμής/Δίας με θετικές όψεις , σημαίνει ότι όλα όσα συζητήθηκαν και ήταν αποδεκτά και από τις δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ότι ο πλανήτης που κυβερνάει την Ελλάδα, είναι ο Κρόνος που δεν είναι σε καλή θέση όπως και ο Δίας της. Ο πλανήτης που κυβερνάει την Τουρκία είναι ο Άρης, εφ’ όσον είναι βέβαια Σκορπιός. Στο ωροσκόπιο της συνάντησης, η θέση του Κρόνου στον 8ο οίκο (απώλεια) μαζί με την σύνοδο Άρη/Αφροδίτης, ίσως κάνουν λόγο για κάποια εδαφική απώλεια.

Οι εκλείψεις όμως στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού είχα πει ότι τα γεγονότα θα κάνουν την χώρα μας να πιεστεί σε μεγάλο βαθμό για νέες παραχωρήσεις, που ομως θα οδηγήσουν σε εθνικό διχασμό.

Τα γεγονότα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά με τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν ιδιαίτερα κατά την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, και μάλιστα η έκλειψη του Φθινοπώρου εινια ακόμα πιο ισχυρή. Οι εκλείψεις Ταύρου-Σκορπιού δυστυχώς εινια γεμάτες εντάσεις, ύπουλες επιθέσεις και κινήσεις, κρυφές συνεννοήσεις, βία, εξαναγκασμούς και απειλές, παραπλανήσεις, περίεργα γεγονότα και θανάτους. Ο παραλογισμός θα ξεπερνά κάθε οριο!Ας μην ξεχνάμε ότι περιέχει εάν σημαντικο θέμα, που συνδέεται με την εκδίκηση αλλα και με την διεκδίκηση εδαφών.

Όμως η όλη πλανητική εικόνα της έκλειψης παραπέμπει σε πολύ δυσάρεστα γεγονότα και θα ξυπνήσει μνήμες από την δεκαετία που πέρασε, όπως την Συμφωνία των Πρεσπών που εχει αντίθεση Algol/Capulus.

Ο Algol επίσης, επηρεάζει την ηλεκτρική ενέργεια, προκαλεί ακραίες και επικίνδυνες καταστάσεις στους κατοίκους των χωρών που επηρεάζονται όπως η χωρα μας, τα Σκόπια, η Αλβανία, η Κύπρος, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κεντρική Ευρώπη, η Αμερική).

Και βέβαια είχα ειδοποιήσει πλέον για πολλοστή φορα από την τελευταία πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2021, η τελευταία του προηγουμένου έτους, στον αστερισμό του Ωρίωνα, παρατηρώντας το εξής:

Κάνοντας υπολογισμούς για τον γενέθλιο χάρτη του Ελληνικού χρηματιστήριου. (30/9/1876).Η πιο επικίνδυνη και ανατρεπτική συγκυρία θα είναι από τις 27 Μαρτιου 2022-18 Αυγούστου 2022, υπό την επιρροή αντίθεσης του Κρόνου/Ουρανού και Κρόνου/Αφροδίτης, μεταξύ 2-8 οίκου. Το πρώτο παραπέμπει σε δυσάρεστα γεγονότα και μεγάλες απώλειες αλλα και εντάσεις ,που υπό την επιρροή του ιδίου κύκλου συνάδει ολως περιέργως και με μια ενδεχομένη στρατιωτική επέμβαση στην Κύπρο (26 Μαρτίου 2022 -7 Μαρτιου 2023-αντιθεση Ηλιου/Κρόνου/Ουρανού μεταξύ 3-9 οίκου διαπραγματεύσεις κτλ στον άξονα διπλωματίας). Το δεύτερο το έχουμε ξαναδεί στα capital controls. Από την 1 Μαΐου 2023 η αντίθεση Κρόνου/Πλουτωνα/Αφροδίτης στο ωροσκόπιο της Κύπρου είναι άκρως επικίνδυνη ενεργοποιώντας τα γεγονότα του 1974. Ύστερα από τις 23 Δεκεμβρίου 2022-19 Ιανουαρίου 2023 το χρηματιστήριο δείχνει να είναι υπό την επιρροή του ιδίου κύκλου. Η συνοδος Σελήνης/Κρόνου, είναι ιδιαίτερα θλιβερή και δύσκολη μεσα στο 2023 για τον ελληνικό λαό (ένδεια) τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2025.

Η νέα σελήνη στον Κριό θα επηρεάσει την οικονομία, ενεργεια της Κίνας σε επικίνδυνο βαθμό. Τον 10 και 11 οικο της Κωνσταντινούπολης. Την 5 Δημοκρατία της Γαλλίας, Ήλιο -Σελήνη και Ερμής (εκλογές πάνε αυτοί στις 20-24 /4/2022). Το ζενίθ της Γερμανίας, ακριβως στην 10 μοίρα (κυβέρνηση). Ο ωροσκόπος του Ιράν, ο 8 οίκος του Ιράκ, ο 6 οίκος του Ισραήλ και της Ιταλίας, Πολωνίας, εξοπλισμός, στρατός, υγεία, τον 10 οικο της Βορείας Κορέας, τον 10 οικο της Ρωσίας.(κυβερνήσεις)

Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμος/Κρονος/Ωροσκόπος/Ερμής– δυσκολίες, έντονες ανησυχίες, μια σημαντική μεταβολή η αλλαγή στο περιβάλλον**** (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ)

Αφροδίτη/Αρης/Κρόνος– αναταραχές, δυσκολίες, απομόνωση

Αρης/Πλούτωνας/MCκίνδυνος, επέμβαση, βία, σκληρότητα (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ***)

Αρης/MC/Ουρανός/Ωροσκόπος/ΜC– εμποδισμένα σχέδια, απρόβλεπτα αναποδογυρίσματα η καταστάσεις, βία, ατυχήματα, εκβιασμοί ,όλα γίνονται πολύ γρήγορα, διαμάχες, φασαρίες, έλλειψη αυτοέλεγχου, ένα πείραμα

Αβέβαιες ή αποσταθεροποιημένες φυσικές συνθήκες — Απώλειες ή απόσυρση που σχετίζονται ειδικά με άνδρες – Ημέρες ή χρόνια αβεβαιότητας, απογοήτευσης ή αστάθειας

Περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια – Περιορισμένη επέκταση – Περιορισμοί σχετικά με το εμπόριο

Ανάπτυξη δυναμικού που σχετίζεται με ανάφλεξη, ή όπλα — Αυξήσεις που σχετίζονται με τη φωτιά

Συνεχής ένταση – Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Στρες – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Ανεπάρκειες σε σχέση με τις πρώτες ύλες – Αδιέξοδα

Αδιέξοδα επικοινωνίας – Ρήξεις που σχετίζονται με συνομιλίες

Καθυστερήσεις σχετικές με ενέργειες – Αναγκαστικές αναχωρήσεις ή αποστάσεις – Ανικανότητα

Σημαντικές εκπλήξεις – Μηχανικές δυνάμεις – Ηλεκτρικές ενέργειες – Απροσδόκητη δύναμη ή εξαναγκασμός

Γεγονότα μεγάλης κλίμακας – Περιπέτειες υψηλού αντίκτυπου – Ισχύς υψηλής έντασης – Εγκατάλειψη στόχων

Ελαχιστοποίηση της αυτοδυναμίας ή περιορισμένης ανεξαρτησίας – Αντιφατικές καταστάσεις που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Οικονομικές απώλειες – Ψευδείς εικόνες σχετικά με τον πλούτο – Φανταστική τύχη – Απογοητεύσεις σχετικά με τα κέρδη – Μείωση των πόρων –

Διακοπές που επηρεάζουν τις σχέσεις – Εμπειρία απόρριψης – Αποξένωση – Απομόνωση

Σοβαρές διακρίσεις ή μειονεκτήματα – Σοβαρή στέρηση – βαθιά ανησυχητικές καταστάσεις

Κρίσιμες πράξεις που σχετίζονται με εγκληματίες ή συμμορίες

Ακραίες επικοινωνίες που επηρεάζουν τις σχέσεις – Ειδήσεις σχετικά με τη βία ή τον εξαναγκασμό μεταξύ των επαφών

Μέρες ή χρόνια αυστηρών οικονομικών

Μειώσεις που σχετίζονται με κέρδη – Ελαχιστοποίηση χρημάτων – Παρακώλυση δικαιωμάτων – Αυξήσεις που σχετίζονται με βαριά σωματικά φορτία ή απαιτητικούς δασμούς – Περιορισμοί που σχετίζονται με επιχειρηματικά κέρδη – Μείωση επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με παραβίαση νόμων

Άκαρπες προσπάθειες – Λάθη – ανεπαρκής ενέργεια – Ενέργειες που συμβάλλουν σε απώλειες εθνών ή πληθυσμών

Εσκεμμένος δόλος

Θυελλώδης καιρός

Μείζονες ψευδαισθήσεις – Ιδεολογική υποταγή – Συγκαλυμμένος ιδεολογικός πόλεμος – Βίαιες καταιγίδες

Ατυχήματα – Επιθέσεις

Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν το κοινό

Απάντηση