ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο *ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΟΥΖ*

στις

Νέα Σελήνη Αυγούστου στην 5η μοίρα του Λέοντα, θα πραγματοποιηθεί, στις 28 Ιουλίου, 2022, ώρα 20:54:50 μμ. στον 6ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου και θα μας θυμίσει τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Αμερικάνικης έκλειψης περι φτώχειας και ελλείψεων και λογικό είναι αφού είναι μέρος της μακράς επιρροής της. Είναι σημαντική διότι θα είναι σε σύνοδο με την Ceres, με τον Vulkanus, στον Λέοντα στον ιδιο οικο, σε απόσταση2-3 μοιρών.

Η νέα σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο ,ίσως όχι και τόσο ακριβέστατη καθώς έχουν 6 μοίρες διαφορά, αλλα τριγωνίζει το MC του χάρτη. Σημαίνει ότι υπάρχει πλέον συναίσθηση και επίγνωση του τι ακριβως συμβαίνει γύρω μας, με όλη την κατάσταση που ζούμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα υπάρχει ένας στόχος ξεκάθαρος, που σηματοδοτεί τον αγώνα για έναν στόχο και σκοπο, για μια αποστολή.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα λειτουργεί μεσα στα πλαίσια ενός αισιόδοξου και δυναμικού τριγώνου Ηλιου /Δια/MC, ακόμη, που είναι προσωρινό, αν και το ημι-τετράγωνο Δια/Κρόνου εχει πιο άμεση επιρροή (0,34 μ.), όπως και η Ceres, η οποία έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλουτωνα απέναντι της. Οι όψεις που σχηματίζονται δεν είναι τόσο ακριβείς, υπάρχει και ένας Κρόνος στον 1ο οικο, ένας Ερμής στον 7ο οικο, που είναι σε κακή κατάσταση καθώς τετραγωνίζει τον Άρη, είναι σε αντίθεση προς τον Κρονο, τετραγωνίζει τους Δεσμούς, οι σχέσεις πλήττονται, τα παιδιά, το εμπόριο, οι διαπραγματεύσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού θα βαθύνει το πρόβλημα των ελλείψεων πολύ χειρότερα μεσα στους επομένους 4-5 μήνες, που είναι η εποχή του Φθινοπώρου. Ο Αρης στον Ταύρο εχει φτάσει κάπου στα μισά της διαδρομής του, και βρίσκετε σε σύνοδο με τον Άρη/Ουρανο/Βόρειο Δεσμό, στην ουσία τα γεγονότα επιταχύνονται.( Ηλεκτρική ενέργεια — συμπεράσματα πρόωρα – γρήγορες αποφάσεις – Συναισθηματική αναστάτωση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα ) Στην Τουρκία ομως φαινεται να δρομολογούνται άγριες και ανατρεπτικές εξελίξεις.

Η νέα σελήνη στην 5η μοίρα του Λέοντα, ομολογεί ότι είναι μια σκληροπυρηνική νέα σελήνη, εχει φιλοδοξίες, στόχους, που τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας παρασύρει μακριά από αυτούς, μόνο αυτοί που είναι σκληρά αποφασισμένοι για όλα, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις στην ζωή, άφοβα, τα μαχητικά μας ένστικτα έρχονται στην επιφάνεια, υπάρχει μια τάση για ηρωισμούς, που στην ουσία αυτή η συμπεριφορά είναι μια σοβαρή πρόκληση για το κατεστημένο ή μια καθιερωμένη κουλτούρα, οδηγώντας μας σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, επιχειρώντας να βοηθήσει αυτούς που είναι από κάτω σου, αν πραγματικά προσπαθούν και έχουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν.

Θα βρούμε την 5η του Λέοντα, στους χάρτες των Beatles (Σελήνη, Πλούτωνας), θα την βρούμε στον χάρτη της πρώτης γυναίκας Ναυάρχου Alene Duerk, του Γκάντι (Βόρειος Δεσμος), Φραντσέσκο Πετράρκα, γνωστός ως Πετράρχης ένας από τους πρώτους ουμανιστές, ποιητής της Αναγεννησιακής Ιταλίας (Ηλιος). Luther Kelly (η ανακάλυψη της κοιλάδας του Yellowstone), Bernadine Dohrn (καθηγητής νομικής και πρώην αρχηγός της αριστερής ριζοσπαστικής ομάδας Weather Underground στις Ηνωμένες Πολιτείες.) Mohammed Ali και Bruce Lee (Πλούτωνας) Anna Magnani (Δίας) Betty Ford (Πωσειδωνας) Kirk Douglas (Πωσειδωνας) George Bernard Shaw (Αφροδίτη) Harrison Ford (Πλούτωνας)

Στην προσωπική μας ζωή η νέα σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρνει έναν φρέσκο αέρα, που πάντα συνοδεύεται από μια δόση δραματικότητας, ανταγωνισμού και έντονων προκλήσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο αν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε απειλούν τη δική μας ασφάλεια, των σχέσεων μας ή τη φήμη μας ή τα επαγγελματικά μας. Ισως να σχετίζεται και με την υγεία και ευημερία του εαυτού μας ή αυτών που είναι κοντά μας. Οποιαδήποτε μη θετική εξέλιξη θα μπορούσε ενεργοποιήσει θυμό, φυγή, αυτό-προστασία αλλα η διαίσθησή μας θα βοηθήσει να ανταποκριθούμε κατάλληλα. Αν και αυτό απέχει κάπως, δεν θα είναι εύκολο να φτάσεις στον θυμό. Νομίζω ότι η νέα σελήνη είναι ένας πολύ θετικός κύκλος για τα επαγγελματικά και την αύξηση των πόρων η για να γεμίζεις το σώμα σου με ενέργεια.

Με την Ceres θα πρέπει να διατηρούμε την υγεία μας, μια τραυματική εμπειρία που αναδύεται από το υποσυνείδητο για κάποιο λόγο, θα μπορούσε να ενεργοποιήσει, για παράδειγμα, αντανακλαστικό πόνο στο στομάχι μας, προκαλώντας ψυχοσωματικά, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διατηρούμε τις ισορροπίες μας όσο αφορά την διατροφή μας και γενικότερα. Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Praesaepe, τουλάχιστον, που δείχνει ευαισθησία, η’ εθισμό, επίσης μια τάση ως προς τις μολυσματικές ασθένειες.

Όμως, η συγκεκριμένη νέα σελήνη στον Λέοντα συνδέεται με την ισχυρή θέληση, με ένα διορατικό μυαλό και το χάρισμα στην ρητορική. Φαίνεται ότι μπορούμε να έχουμε πίστη την κρίση μας, να πείσουμε τους άλλους, να αντλήσουμε επίσης αρκετή εσωτερική δύναμη και ενέργεια για να παλέψουμε για αυτό που χρειάζεστε στην συνέχεια, να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε. Αυτό το θαυματουργό τρίγωνο, έστω και για λίγο, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε οπου και αν είμαστε, εντός η’ εκτός της πόλης, συνδέεται με τον αλτρουϊσμό, την μεγάλη καρδιά και καλοσύνη του Λέοντα, αλλα και την γενναιότητα, την δημοσιότητα, την θρησκευτικότητα, αυξάνει την κοινωνική συνείδηση, την αισιοδοξία.

Στον χάρτη υπάρχει ένα πολύ έντονο και σκληρό Τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή, Δεσμούς, Ουρανο, Κρονο, Άρη και ωροσκόπο, το βλέπεις με την πρώτη, όταν ανοίγεις τον χάρτη της 28ης Ιουλίου. Υπάρχει μια βιασύνη για να προχωρήσουν οι αλλαγές, που προκαλούν μεγάλη ανησυχία και ένταση, βλέπουμε όμως τους ηγέτες από την Ανατολή να μην κάνουν πίσω, αλλα ούτε και από την άλλη πλευρά, η συνεννόηση είναι αρκετά δύσκολη και οι διαπραγματεύσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά την συγκεκριμένη περίοδο. Δημιουργείται μια ξαφνική αναστάτωση και ο καθένας θα επιδείξει την ισχύ του ουτωσι αλλως. Απεναντίας μεσα από ομιλίες και διαπραγματεύσεις θα επικρατήσει χάος, και αποκαλύψεις που έρχονται στο φως διαρκώς. Αλλωστε και ο χάρτης του θερινού ηλιοστασίου δεν ήταν θετικός, με το κουινκαξ Ηλιου/Πλουτωνα και τους σταθερούς αστέρες να παραπέμπουν σε πολέμους και διάφορες καταστροφές σε μαζικό επίπεδο.

Η Ceres είναι σε μαύρη τρυπα αυτή την στιγμή χάνει την δύναμη της όταν απέναντι της εχει τον Πλούτωνα, που εχει επιστρέψει στις 27 του Αιγόκερω, και επίσης βρίσκεται σε μαύρη τρυπα, τελικά κλέβουν την παράσταση καθώς και οι δυο είναι σαν να βρίσκονται μεσα σε μια δύνη, κάνεις δεν μπορεί να κουνηθεί, προσπαθούν, αλλα τελικά δείχνουν σαν να αυτοεγκλωβίζονται η’ ο ένας προσπαθεί να εγκλωβίσει τον άλλον, ο ένας προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλον και τελικά δεν ξέρεις που θα βγει. Ο Βουλκανους, τελικά εξαντλεί την ενέργεια αυτή καθώς και αυτός αντιμετωπίζει τον Πλουτωνα. Μοιάζει με την ταινία « The War of the Roses» με τον Michael Douglas και Kathleen Turner, οπου πρόκειται για ένα πλούσιο ζευγάρι με έναν φαινομενικά τέλειο γάμο, και όταν ο γάμος τους αρχίζει να καταρρέει, τα υλικά αποκτήματα γίνονται το επίκεντρο μιας εξωφρενικής και πικρής μάχης διαζυγίου.

Τόσο στο μυθιστόρημα όσο και στην ταινία, το οικογενειακό όνομα του παντρεμένου ζευγαριού είναι Ρόουζ και ο τίτλος είναι μια νύξη στις μάχες μεταξύ των αντιμαχόμενων Οίκων του Γιορκ και του Λάνκαστερ που διεκδικούσαν τον αγγλικό θρόνο κατά τον ύστερο Μεσαίωνα. Στη Γερμανία, η ταινία είχε τόσο τεράστια επιτυχία που ο γερμανικός τίτλος της Der Rosenkrieg έγινε συνώνυμος του διαζυγίου έντονων συγκρούσεων και πλέον χρησιμοποιείται τακτικά στα μέσα ενημέρωσης. Παράξενο πως όλα ταιριάζουν μεταξύ τους και ακόμη πολύ περισσότερο πως θα επηρεάσουν τις δυο χώρες στην συνέχεια, ειδικά αφού η δεύτερη, ο χάρτης επανένωσης εγινε κάτω από την επιρροή της συνόδου Ηλιου/Αφροδίτης.

Είναι ένα ιδιαίτερο δυσάρεστο συναίσθημα δυσκολίας, καθώς η Ceres, θα αντιμετωπίσει τρεις πλανητικές δυνάμεις, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, που ανέφερα στο προηγούμενο κείμενο, αν έχετε εγκλωβιστεί σε μια θαλάσσια δύνη τότε ίσως καταλαβαίνετε το συναίσθημα. Ξέρουμε το κλασσικό αρχέτυπο απώλειας και επιστροφής, δημιουργείται μια ισχυρή κρίση, με την Δήμητρα λοιπόν, να νιώθει τον έντονο φόβο, προκύπτει αγώνας, τελικά μένει στην επιφάνεια, στο φως λίγο ακόμη. Θέλει να παραμείνει για να διευκολύνει την ανθρωπότητα στο πέρασμα της μεσα από την απώλειά, την θλίψη, τον πόνο, να διδάξει και να την μεταμορφώσει. Διαφωνεί με τα κακά σχέδια του Πλούτωνα για την ανθρωπότητα ενώ και ο Πωσειδωνας με τα κόλπα του θα προσπαθήσει να την παρασύρει εκεί που θέλει. Γνωρίζουμε ότι η Ceres συνδέεται με την τροφή η το δικαίωμα το να έχεις πρόσβαση στην τροφή, την υγεία και την προστασία, την δημοκρατία.

Προκύπτουν ζητήματα «φροντίδας» ανθρώπων, φυτών και ζώων, περιορισμοί και ελλείψεις. Συνδέεται με τα βότανα και δημητριακά, είναι η τροφοδότης, το στάρι, είναι υπεύθυνη για να ταΐσει τον κόσμο.  

Ο Πλούτωνας στον 12ο οικο εχει γίνει περισσότερο παρανοϊκός, το ωραιότερο είναι ότι συνδέεται με την underground δραστηριότητα, που τελικά «πιάνεται στα πράσα», για χειραγώγηση και εξαπάτηση.

Η εύνοια της Ceres όμως τελειώνει κατά τα τέλη Αυγούστου, από τις 24-30 Αυγούστου, το χάος, η μάχη θα γίνει ακόμα πιο σκληρή για την επικράτηση.

Ο Πλούτωνας εχει επιστρέψει και πάλι ακριβως στην γενέθλια μοίρα των ΗΠΑ, κάνοντας ένα ταξίδι στον χρόνο, πίσω στις 4 Ιουλίου 1776. Το ταξίδι των ΗΠΑ, αλλάζει τον κόσμο και το καθεστώς της ως μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη, πάνω στον πλανήτη. Το πρώτο «εγκεφαλικό επεισόδιο» το έχει ήδη υποστεί από τις 21-22 Φεβρουαρίου 2022, με την εισβολή στην Ουκρανία να τελειωνει αυτό το μονοπώλιο μια και καλή. Τώρα υπάρχουν δύο μπλοκ, η Δύση που κυβερνάται από τις ΗΠΑ και ο σταδιακός σχηματισμός της Ευρασίας, που κυβερνάται από τη Ρωσία, την Κίνα και σύντομα την Ινδία και στο μέλλον από αλλα κράτη. Οι τελευταίοι έχουν ήδη τα δύο τρίτα της παγκόσμιας υποστήριξης. Από τα τέλη Φεβρουαρίου, η Δύση έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα με τις κυρώσεις που επιβάλλει. Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας από ΗΠΑ-ΕΕ, αναστάτωσε ομως την παγκόσμια οικονομία, φέρνοντας σε αταξία το σχέδιο της Μεγάλης επανεκκίνησης (Great Reset) σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους της ίδιας της Παγκοσμιοποίησης.

Η αξία του δολαρίου βασίζεται στο πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας. Από το πρώτο χτύπημα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι Σαουδάραβες αρχίζουν να πουλούν το πετρέλαιο για πρώτη φορά στην Κίνα. Ο κόσμος αρχίζει να ακολουθεί. Το δολάριο καταρρέει από το οποίο εξαρτάται η στρατιωτική, πολιτική και οικονομική ισχύς των ΗΠΑ. Η οικονομία της Ρωσίας ενισχύθηκε τελικά με το ρούβλι να είναι το νόμισμα με τις καλύτερες επιδόσεις του 2022.

Το δεύτερο πέρασμα του Πλούτωνα θα ανατρέψει ξανά τον κόσμο, που εχει ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου και θα φτάσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου το 2022. Μετά από αυτό, πολλά θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν για άλλη μια φορά τον κόσμο μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Αυτή η επιστροφή Πλούτωνα, είναι προάγγελος του τέλους και της αρχής μιας Μεγάλης Εποχής, μιας μεγάλης αυτοκρατορίας ψέματων, μόλις με μια τροχιά γύρω από τον ήλιο. Οι κυρώσεις δυστυχώς θα επιταχύνουν τις εξελίξεις αυξάνοντας την τιμή των τροφίμων παγκοσμίως, εξαπλώνοντας την πολιτική κρίση και την πείνα στον Νότο. Ισως οι ΗΠΑ θα πρέπει να ετοιμάζονται για καπιταλ΄κοντρολς η επίσης κάτι παρόμοιο, αν επιτρέψει να συμβεί σε μια τέτοια χωρα, ειδαλλως μιλαμε για κατάρρευση.

Η Ρωσία θα βρει τρόπους να εξάγει τα σιτηρά της στην Αφρική, η οπουδήποτε αλλού, αλλά οι καλλιέργειες αυτό το φθινόπωρο θα υποφέρουν πολύ, καθώς το ρούβλι θα συνεχίσει να ενισχύεται, όλες οι δυτικές κυρώσεις κατά του ρωσικού φυσικού αερίου και πετρελαίου θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν περισσότερο με αποτέλεσμα τα εργοστάσια και τα καλοριφέρ να σβήνουν στην Ευρώπη από αυτό το φθινόπωρο! Η δυτική προπαγάνδα των ΗΠΑ στην Ουκρανία θα έχει χάσει εντελώς την αξιοπιστία της.

Ο στρατός της Ουκρανίας τελικά, θα καταστραφεί και θα διασκορπιστεί και ένα μεγάλο μέρος της ρωσικής Ουκρανίας θα συγχωνευτεί προς στη Ρωσική Ομοσπονδία. Η Ρωσία όπως είδαμε, δεν έχει καμία διάθεση να διαπραγματευτεί με «μη σοβαρούς» ανθρώπους από την Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες, μέχρι ειδικά με μια drag queen που είναι πρόεδρος της Ουκρανίας. Το πραξικόπημα έρχεται στην Ουκρανία από στρατιωτικούς ηγέτες, αν και εχει αργήσει, από την άνοιξη, θα αντικατασταθούν με σοβαρούς ανθρώπους που θα μπορούν να διαπραγματευτούν. Η Πολωνία θέλει να διαμελίσει τη Δυτική Ουκρανία, αλλά καλύτερα να περιμένει μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος, διαφορετικά η Ρωσία θα την καταστρέψει. Προς το παρόν, η Βαρσοβία φαίνεται να έχει καταλάβει τι της γίνεται. Θα έπαιρνε πίσω και θα προστάτευε, τα εδάφη που έχασε το 1939 από τη Σοβιετική Ρωσία κατά τη διχοτόμηση της Πολωνίας από τον Χίτλερ-Στάλιν. Αυτό θα άλλαζε το παιχνίδι σε αυτόν τον πόλεμο.

Για παράδειγμα, εάν η Πολωνία αρχίσει να παίρνει εδάφη, στην συνέχεια και η Ουγγαρία θα θέλει να αποκαταστήσει τα χαμένα εδάφη της από το 1939. Αυτό θα επιτάχυνε μια διαδικασία όμως που ήδη ξεκινά στην Ουκρανία, όπου πολλές άλλες περιοχές θα θέλουν να απομακρυνθούν από το Κίεβο, κυρίως οι νότιες παράκτιες της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας και οι νοτιοανατολικές, κυρίως ρωσόφωνες επαρχίες.

Ο Μπάιντεν στις διαπραγματεύσεις θα αποτύχει τελείως. Θα αρχίσει να μετράει τις απώλειες, ως συνήθως, από την ουκρανική καταστροφή, τελικώς θα απομακρυνθεί από αυτήν και θα αρχίσει να μπαίνει σε μια μεγαλύτερη στρατιωτική επέμβαση και τελικώς οικονομική καταστροφή στην Ταϊβάν, μέχρι το φθινόπωρο. Θα υπάρξουν πολλές ακόμη συγκλονιστικές και απρόβλεπτες εκπλήξεις καθώς διάφοροι προφητευμένοι «μαύροι κύκνοι» θα αρχίζουν να χτυπούν την οικονομία. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι μια ισραηλινή επίθεση που θα υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, φυσικά, στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αυτό το καλοκαίρι.

Οσο αφορά την χωρα μας, η νέα σελήνη στον Λέοντα, βρίσκεται στον 4ο οικο του υδρυτικου της ωροσκοπίου, σε μια ακριβής αντίθεση προς τον γενέθλιο Ουρανο/MC της, σηματοδοτώντας μια περίοδο πολιτικής ανατροπής και αστάθειας,  ίσως γενικής επιστράτευσης, μεγάλων εντάσεων, ατυχημάτων και καταστροφών γενικότερα. Πρόκειται για μια πολύ έντονη περίοδο οπου θα πρέπει να παρθούν δυναμικές αποφάσεις ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε συμβεί.

Αλλωστε σήμερα ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις, που έκανε, επιβεβαιώνει το σενάριο προώρων εκλογών. Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες κάλπες…

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι, γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές»

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Η πολιτική αστάθεια θα καθορίσει τις εξελίξεις»

«Δεν θα ήθελα οι πρόωρες εκλογές να αντικατασταθούν από τοξικό κλίμα».

Τελικά, όπως φαίνεται και έχουμε πει τόσο καιρό φαίνεται να προκύπτουν σοβαρές εξελίξεις, σε παγκόσμιο επίπεδο που θα επηρεάσουν την κυβέρνηση. Μ αυτά και με εκείνα, η κυβέρνησή καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεται απόλυτα τους «συμμάχους» σε περίπτωση που κάτι συμβεί.

Ηλεκτρική ενέργεια νερού ή αέρα – Καταιγίδες – Ισχυρές διαλύσεις –

Μείζονες αποποιήσεις – Τεράστιες θυσίες –

Ανεπάρκεια ή απώλεια επιρροής – Τεράστιες απώλειες –

Συμμετοχή στην απάτη – Έντονη χειραγώγηση – Αναποτελεσματικοί αγώνες – Έντονη εξαπάτηση

Οικονομική στασιμότητα ή μπλοκάρισμα

Ασθένεια που σχετίζεται με τον περιορισμό – Ανεπαρκείς άμυνες ή φύλαξη

Απροσδόκητα ενεργειακά μπλοκαρίσματα – Ξαφνικά ισχυρά εμπόδια – Διαταραχές ή ανατροπές ή σπασμοί που σχετίζονται με την καταστροφή – Σεισμοί

Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με οικογενειακούς ή οργανωτικούς συνεργάτες

Απάντηση