ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ*ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ*🌙✨🍂

στις

Νεα Σελήνη-Παγωμένο φεγγάρι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον 3ο δεκανο του Σκορπιού (23 μοίρες 11, οι σκεπτομορφες), στις 15 Νοεμβρίου 2020, ώρα 7:07:10 π.μ. στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Κάποιοι προτιμούν να το ονομάζουν Φεγγάρι του Λυκάνθρωπου «Werewolf Moon» αν και λέγεται «Cold moon». Η Σελήνη, ο Ηλιος, Πωσειδωνας, Βόρειος Δεσμος, Αφροδίτη και Ωροσκόπος εμπλέκονται σε ένα ακόμη σπάνιο σχηματισμό που λέγεται Hele Key, ενας ιδιαίτερος σχηματισμός κλειδί που θα παίξει εξαιρετικά αποκαλυπτικό και θεραπευτικό ρολο οσο αφορά τον ιό, καθώς και ο Ερμής όπως και ο Αρης στον Κριο, είναι σε ορθή πορεία πλέον, αλλά και για το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα εισχωρήσει ο πρώτος στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο φως αρκετές πληροφορίες από την σκιά. Θα επηρεαστούν περισσότερο, οι Παρθένοι και Ιχθεις 1ου δεκανου (1-5 μοίρες), Ταύροι και Σκορπιοί του 3ου δεκανου (20-25 μοίρες). Η επιρροή της αναμένεται να είναι αρκετα έντονη. Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τις διεθνής και παγκόσμιες εξελίξεις, καθώς είμαστε ένα φεγγάρι πριν την έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου αλλά και μετα τις Αμερικάνικες εκλογες. Η επιρροή Αρη και Πλουτωνα είναι σημαντικη εδώ. Η νεα σελήνη δεν είναι σε οψη συνοδου με τον Alpha Lupus in Lupus the Wolf. Αν και βέβαια κάποιοι λένε ότι επηρεάζεται από ακόμα δυο, σταθερά αστέρια, Beta Centauri, Agena και Alpha Serpentis, Unukalhai. Θα πω ότι η νεα σελήνη είναι σε συνοδο με τον Agena, το κοντινότερο αστέρι στις 24 μοίρες του Σκορπιού.

Υπάρχουν δυο Σαμπιαν σύμβολα..

ΠΛΗΘΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Μπορεί να αισθανθείτε ότι είχατε κάποια υπέροχη συνειδητοποίηση και το μήνυμα είναι ότι πρέπει να τα κατεβάσετε και να τα ενσωματώσετε αυτά στην καθημερινή ζωή. Οι άνθρωποι θα έχουν πολλές διαφορετικές απαντήσεις στα μηνύματα που δίνονται. Δεν θα ανταποκρίνονται ολοι, αλλά το μήνυμα θα αντηχεί σε ορισμένους. Τι θα γίνει με αυτές τις νέες πληροφορίες; Η δύναμη της σκέψης θα επηρεάζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις πολλών. Εάν είναι αρνητικό – αφελές, ευπαθής.

Ολοι το καταλαβαίνουμε αυτό… αλλά τι θα γίνει η μάλλον πως θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα ακουστούν και πόσο μακριά θα φτάσει το μήνυμα; Η δύναμη να ταρακουνάμε τους αλλους με το μήνυμα που μεταδίδεται η να επηρεάζουμε με την δύναμη της σκέψης η ένα άτομο που χρησιμοποιεί αυτές τις ικανότητες. Ένα τεράστιο ακροατήριο. Διαλέξεις, ομιλίες, Γκουρού. Ηχογραφήσεις, η ιστορία του Ιησού Χριστού, ειδωλολατρία .. κάποιος που κρατά τις απαντήσεις, η κεντρική σκηνή που εξελίσσονται όλα.

ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΡΑΙΔΑ

Ανάληψη η εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, μια μετασχηματιστική υλοποίηση, από τα ζωώδη ένστικτα σε μια ανώτερη πνευματική αντίληψη. Υψηλότεροι κώδικες διαβίωσης, ελεύθεροι έως υψηλότεροι όροι ύπαρξης. Μια κατάσταση μεταμόρφωσης, αποκάλυψη κάτι κρυμμένου, χορτοφαγία, πνεύματα της φύσης και νεράιδες, εξέλιξη, ολοκληρωμένες αλλαγές.

Τρίτος Δεκανος [Αφροδίτη]. Φέρνει το ίδιο, επίσης, έντονες ασθένειες, με πολλές καταστροφές, διαμάχες και σφαγές. [Επτά Κούπα]

Ο 3ος δεκανος του Σκορπιού κυβερνάται από την Αφροδίτη και τη Σελήνη (τριπλοτητα στον Καρκίνο). Ο Ήλιος διασχίζει τους αστερισμούς της Μύγας, του Φιδιού, του Λύκου, του Χαμαιλέοντα και του Κενταύρου από τις 12 έως τις 22 Νοεμβρίου. Περιέχει κάθε απαγορευμένο. Κάθε τρομακτική ιστορία έχει και από ένα. Εδώ έχουμε λύκους, μαγικά μανιτάρια, μυθικούς Κένταυρους, ψυχεδελικούς χαμαιλέοντες και φίδια..! Φυσικά, ο Σκορπιός είναι διάσημος για τη μαγεία και το μυστήριο που τον περικλείει, αλλά ο Σκορπιός του 3ου δεκανου δεν σκοπεύει σκοπίμως να είναι ύπουλος ή μυστικός παρά τις κατηγορίες. Είναι φυσικά πλάσματα της νύχτας και είναι συνηθισμένα να σέρνονται για να μην ενοχλούν κανέναν.

Είναι οι διακριτικοί συνάδελφοι που θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερη φασαρία. Είναι πολύ κοντά στη φύση και όπως και ο φυσικός κόσμος, δεν έχει μεγάλο Εγώ. Η συγχώνευση και η εναρμόνιση είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος επιβίωσης. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Σκορπιός εδώ παρατηρεί την ανθρώπινη ζούγκλα, και ζει με ένστικτο. Παρατηρούν τα πάντα και μαθαίνουν και δεν διαβάζουν βιβλία. Ο, τι κάνουν εχουν ως κίνητρο την προστασία της φυλής τους στο μέλλον.

Γίνονται αφοσιωμένοι γονείς και υπερήφανοι ηγέτες φυλών. Στην φύση δεν υπάρχουν μονο όμορφα λουλούδια αλλά και άγρια. Σε ένα κοπάδι μπορεί να χρειαστεί να θυσιαστεί ένα από τα πιο αδύναμα για να καθησυχάσει ένα αρπακτικό. Ενώ το λιοντάρι είναι απασχολημένο διαμελίζοντας μια γαζέλα, οι υπόλοιποι μπορούν να πιούν ειρηνικά στο νερό. Μερικές φορές, φυσικά, θα υπάρξει κάποια κυριολεκτική ανθρώπινη θυσία από ορισμένα άτομα που θεωρούν ότι κάνουν κάτι καλό για τη φυλή στο σύνολό της, για παράδειγμα, τον Hermann Goering (Ωροσκόπος 27º Σκορπιού). Αλλά επισης είναι ανατριχιαστικό του οτι εδω βρέθηκε η απαγωγή της Madeleine McCann (απήχθη από δύο νεαρά αγόρια και δολοφονήθηκε). Υπάρχει επίσης και η περίφημη Myra Hindley (Σελήνη στην23º Σκορπιού) και μερικοί άλλοι ακόμη δολοφόνοι, ισως γιατί βρίσκεται κοντά στην 22η μοίρα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Η νεα σελήνη είναι σε συνοδο με τον Χαντάρ είναι το ιδιαίτερο όνομα του αστέρα β (βήτα) στον αστερισμό Κένταυρο, του beta Centauri (β Cen), γνωστού και ως Αγένα (Agena). Είναι ο δέκατος (ή ενδέκατος, εξαιτίας της μεταβλητότητάς του) σε φωτεινότητα απλανής αστέρας ολόκληρου του νυκτερινού ουρανού.

* Beta Centauri, Agena, Χαντάρ (Hadar) είναι το ιδιαίτερο όνομα του αστέρα β (βήτα) στον αστερισμό Κένταυρο, του beta Centauri (β Cen), γνωστού και ως Αγένα (Agena). Το όνομα Hadar είναι αραβικό και σημαίνει «έδαφος». Beta Centauri, Agena και Alpha Serpentis, Unukalhai.

Το όνομα Hadar είναι αραβικό και σημαίνει «έδαφος». Μαζί με το Wazn = «βάρος» αποδίδονταν από τους Άραβες στους αστέρες α και β Κενταύρου χωρίς πολλή βεβαιότητα για το ποιος είναι ποιος, όπως και για άλλους στους αστερισμούς Μέγας Κύων, Περιστερά και Αργώ, πιθανότατα επειδή εμφανίζονταν πάντα χαμηλά στον ορίζοντα. Αλλά ο Βρετανός ανατολιστής Thomas Hyde (1636-1703) αποδίδει τα δύο αυτά ονόματα στους α και γ Κενταύρου, οπότε η ονομασία που επικράτησε σήμερα για τον β θα ήταν λάθος.

Οι Κινέζοι αποκαλούσαν τον β Κενταύρου Mah Fuh, δηλαδή η «Κοιλιά του Αλόγου». Στη δυτική παράδοση αντιθέτως ο Bayer τον τοποθέτησε στο αριστερό καπούλι του Κενταύρου, ενώ ο Αμερικανός αστρονόμος Elijah H. Burritt στο μπροστινό δεξί πόδι. Ο τελευταίος είναι που, στον ουράνιο άτλαντά του (1833), δίνει το όνομα Agena, χωρίς να το αιτιολογεί, παρότι μάλλον προέρχεται από το λατινικό gena = γόνατο και το «a» (δηλαδή στο γόνατο του Κενταύρου).

Οι Βουσμάνοι της Νότιας Αφρικής γνώριζαν τους «Νότιους Δείκτες» α και β ως τους «Δύο άνδρες που κάποτε ήταν λιοντάρια», ενώ οι ιθαγενείς της Αυστραλίας («Αβορίγινες») ως τους «Δύο Αδελφούς» που λόγχισαν και σκότωσαν τον Tchingal.

Ο β Κενταύρου δεν παριστάνεται στη Σημαία της Αυστραλίας, παρότι ο «Αστέρας της Κοινοπολιτείας» είναι τοποθετημένος εκεί σε τέτοια θέση, ώστε να συγχέεται με αυτόν.

Το σταθερό αστέρι Agena είναι της φύσης της Αφροδίτης και Δία (εκλεπτυσμένο, καλό, υψηλό ήθος, ζωντανό, ειλικρινές, καθαρό, υγιές, καλλιτεχνικό, τυχερός στην αγάπη και το γάμο, βοήθεια μέσω συγγενών). Δίνει θέση, φιλία, φινέτσα, ηθική, υγεία και τιμή, αληθεια.

Το Beta Centauri είναι προικισμένο με έναν ισχυρό χαρακτήρα Αφροδίτης αναμιγμένο με τις ιδιότητες του Δία. Δεν είναι ορατό στους παρατηρητές που ζουν στο βόρειο ημισφαίριο, είναι ένα αστέρι του νοτίου ημισφαίριου. Εάν αυτό το σταθερό αστέρι, στον βαθμό της εκλειπτικής, συνδέεται με τον Ερμή ή τον ωροσκόπο και μια ευεργετική οψη συνοδου, μπορεί να θεωρηθεί ως υπόσχεση για ευτυχία και επιτυχία. Με την Αφροδίτη, ωστόσο, αυτό το αστέρι δημιουργεί έντονο αισθησιασμό. Εάν, εκτός από αυτό, είναι συνδεδεμένο με τον Άρη, τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα, τότε οι ιθαγενείς μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο κουτσομπολιού ή σκανδάλου.

Ο Agena αναφέρεται στο έδαφος ή τη γη, ως ένα ζωτικό στοιχείο, επειδή είναι το πεδίο δράσης για το υψηλό πνευματικό ιδανικό που εκδηλώνονται σε όλα τα αστέρια που βλέπουμε τώρα.Προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό αλλά φτάνει και στα όρια της αυτοθυσίας. Ο Agena κυβερνά το κάτω μέρος των επινεφριδίων στο ανθρώπινο σώμα.

Αστερισμός του Κένταυρου

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα αστέρια στο ανθρώπινο τμήμα της φιγούρας είναι φύσεως Αφροδίτης και Ερμή και τα φωτεινά αστέρια στο μέρος του αλόγου είναι φύσεως Αφροδίτης και Δία. Λέγεται ότι δίνει σκληρή καρδιά, τάση εκδίκησης, αγάπη για όπλα, εχει έντονο πάθος και ενεργητική φύση. Μπορεί να συνδεθεί με δηλητήρια.

Αστρολογικά ο αστερισμός δίνει σοφία και ικανότητα στη βοτανική, τη μουσική, την αστρονομία, τη μαντεία και την ιατρική. Στη Μεσαιωνική εποχή ο αστερισμός λέγεται ότι συνδέεται με το δηλητήριο και υποδηλώνει έντονα πάθη και εκδίκηση.

Agena με τον Ήλιο: Ψυχική δραστηριότητα, βιασύνη, επιτυχία, πολλές φιλίες. [Robson *, σελ.118.] (ο πόνος της μάθησης)

Με τη Σελήνη: Σαρκασμός και πικρή ομιλία, δυνατά πάθη. [Robson *, σελ.118.] (ο πόνος της μάθησης)

*Ουνουκαλχάι – Unukalhai είναι το ιδιαίτερο όνομα του αστέρα α (άλφα) του αστερισμού `Οφις, (Alpha Serpentis, α Ser)

Το σταθερο αστέρι Unukalhai είναι φύσεως  Κρόνου και Άρη. Δίνει ανηθικότητα, ατυχήματα, βία και κίνδυνο δηλητηριάσεων.

Με τον Ήλιο: Πολλές διαμάχες και απογοητεύσεις, ατυχής ζωή, που πλήττονται σοβαρά από το θάνατο της οικογένειας ή των φίλων.

Με τη Σελήνη: Έξυπνο, κακό περιβάλλον, μίσος για εξουσία, εμπλέκεται σε ίντριγκες και συνωμοσίες, εξορία, φυλάκιση ή απαγχονισμό για έγκλημα πιθανώς με δηλητηρίαση.

Ο αστερισμός Serpens λέγεται ότι δίνει σοφία, τέχνη, εξαπάτηση, κακία, μια αδύναμη θέληση και κίνδυνο δηλητηρίου. 1 Επηρεάζει επίσης ορυχεία και ορυκτά. 2

Η νεα σελήνη της 15ης Νοεμβρίου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα δύο αστέρια. Όμως ο Agena (0 ° 47 ′) είναι πιο κοντά από τον Unukalhai (0 ° 56 ′). Και η Agena είναι ένα πολύ πιο φωτεινό αστέρι με μέγεθος 0,6 σε σύγκριση με το 2,6 του Unukalhai.

Ωστόσο, η νεα σελήνη έχει ήδη περάσει πάνω από τον Unukalhai. Αυτό σημαίνει ότι απελευθερώνεται το πλήρες δυναμικό του Unukalhai, ενώ χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να εκδηλωθεί το δυναμικό της Agena.

Αλλά ο πλανητικός χαρακτήρας της Agena (Αφροδίτη-Δίας) ταιριάζει περισσότερο με τις οψεις της νέας Σελήνης (ημι-εξάγωνο Αφροδίτης, εξάγωνο Δίας). Και σε αντίθεση με την ανηθικότητα και την ατυχία του Unukalhai, η ηθική και η επιτυχία της Agena κάνουν τον τέλειο αγώνα;ποιος ξερει τι θα εχει προηγηθει μεχρι την νεα σεληνη;

Σε καθε περιπτωση πιστεύω ότι η περίοδος COVID-19 εχει ήδη τελειώσει ενώ και η νεα σελήνη τριγωνίζει τον Πωσειδωνα στον 4ο οικο του χάρτη.

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νεα Σελήνη στον Σκορπιό κυβερνά τον 9ο οικο, τα ξένα εδάφη, ξένες χωρες, οι ανοικτές θάλασσες, Η εκκλησία, Οι νόμοι, το σύνταγμα, θρησκευτικές υποθέσεις και θρησκεία, η δικαιοσύνη, οι δικηγόροι, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο εξωτερικό, οι εκδόσεις. Συνδέεται επίσης με τις εξωτερικές σχέσεις και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η διεθνής διπλωματία. Ρυθμίζει όλα αυτά τα θεματα,οι επιστημονικές και δορυφορικές μεταδόσεις. Το διάστημα, τα εναέρια σύνορα. Σχετίζεται με τα διαβατήρια, το συνάλλαγμα, με τους τελωνιακούς κανονισμούς, τους εμβολιασμούς, την μετανάστευση, με τον χάρτη οριοθέτησης των φυσικών συνόρων και με τον τουρισμό. Δείχνει το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης σε ανώτατα δικαστήρια. Τις ξένες πρεσβείες και αντιπροσωπείες. Τα υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο Αρης εχει ήδη επιστρεψει σε ορθή πορεία στον Κριο από τις 14 Νοεμβρίου τα ξημερώματα, (2:13 π.μ.) αν και θα είναι σε ζώνη σκιάς μέχρι της 2 Ιανουαρίου 2021.Το ιδιο εχει κανει και ο Ερμής από τις 3 Νοεμβρίου, (ώρα 7:44 μμ.) στον Ζυγο και θα είναι επίσης σε ζώνη σκιάς μέχρι της 19 Νοεμβρίου 2020.Η προσοχή φαίνεται να είναι στραμμένη στις παγκόσμιες εξελίξεις και θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο οικο αλλά επηρεάζει και θέματα 5ου οίκου.

Σαφώς ,όπως ήδη εχετε καταλάβει στο μυαλό σας, η Νεα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει θετικές οψεις με Δια/Πλουτωνα/Κρονο προς τον 2ο οικο αλλά επίσης η νεα σελήνη τριγωνίζει τον Πωσειδωνα στον 4ο οίκο, αλλά εχει και ένα δύσκολο ωροσκόπο στην δύσκολη 22η μοίρα του Σκορπιού. Εχει σημασία η σειρά διότι έχουμε την στενή και ισχυρη συνοδο Δια/Πλουτωνα ενώ ο Κρόνος εχει κάποια σχετική απόσταση 4 μοιρών. Πιο συγκεκριμένα σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο ακριβείας με τον Δια στην 23 μοίρες του Αιγόκερω και με τον Πλουτωνα/Ωροσκόπο στην 22η του ιδιου ζωδίου. Ο Αρης αυτή την στιγμή εχει ελάχιστη επιρροή, καθώς προς το παρόν εχει μείνει πίσω λόγω της ανάδρομης πορείας του (στην 15η του Κριου).Η νεα σελήνη όπως αναφέραμε πιο πάνω σχηματίζει συνοδο με ένα ακόμη κοντινό αστέρι μόλις 1 μοίρας διάφορά σε απόσταση, τον Agena (ο πόνος της μάθησης) στο γόνατο του Κενταύρου.

Ο Αρης σε συνοδο με τον Alpheratz ωστόσο εχει βαθιά επιθυμία για ελευθερία και κίνηση στον 5ο οικο, παίρνει ρίσκα χωρίς να υπολογίζει την προσωπική του ασφάλεια. Αν και ακόμη τετραγωνίζει, με κάποιες μοίρες διαφορά, την συνοδο στον Αιγόκερω, εκφράζει την επιθυμία αυτή έντονα, αποζητώντας να χαρεί τις μικρές καθημερινές απολαύσεις, αποζητά την επιτυχία, την καλή τυχη να βοηθήσει τις μάζες από την σύγκρουση, τον πονο, ειδικά την εργατική τάξη, τους ανθρώπους που επλήγησαν από τα lockdown και τους νέους, συντονίζοντας την πλήρως με τις επιθυμίες της. Και ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με αρκετα έντονα συναισθήματα αν και μπορεί να παραμείνει σιωπηλός ακομα και αν γνωριζει. Η νεα σελήνη κρύβει πολλά, αν και φαίνεται να είναι το πρώτο λιγότερο πολύπλοκο φεγγάρι της χρονιάς από όλα τα υπόλοιπα που εχει και την έννοια της βαθιας μεταμόρφωσης και αναγέννησης.

Ο Σκορπιός θεωρείται συχνά ζώδιο με κρυφά πάθη, βάθος, εχει αντοχή, ανήκει στα σταθερά ζώδια και ενδεχομένως συνεπές και αξιόπιστο όπως το γνωρίζουμε. Στη σύγχρονη αστρολογία, ο Πλουτωνας ως κυβερνήτης του συνδέετε με το κενό, οπουδήποτε εμφανίζεται στη ζωή μας. Αυτή τη στιγμή σε ορισμένες χώρες, η γη αφήνεται να αναγεννηθεί για το καλό των μελλοντικών καλλιεργειών.

Η νεα σελήνη συμβολίζει μια περίοδο της ζωής μας όπου θα είμαστε πολύ απασχολημένοι και γόνιμοι, ισως χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα ή ξεκούραση ψυχολογικά μετα από μια δύσκολη περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες θα σταματήσουν την θετικη τους ανάπτυξη. Η Νέα Σελήνη σε οψη εξάγωνου ακριβώς με τον Δία, δείχνει ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο, αν αυτό θέλουμε – και την θετικη ενέργεια που βάζουμε για να πέτυχουμε τα έργα μας. Όμως, ο Δίας στον Αιγόκερω σε πτώση συνδέεται και με τον Κρόνο, οπότε η ενέργειά μας είναι περιορισμένη ή το όραμά μας δεν είναι τόσο ευρύ η επίσης οι ευκαιρίες που θα βρεθούν είναι μικρές και περιορισμένες, βραχύβιες. Ενδέχεται να αντιμετωπίζουμε περισσότερους περιορισμούς ή να υπάρξουν μειωμένες προμήθειες. Περιορισμένα και δύσκολα τα πράγματα και για τις οικονομίες κρατών που γίνονται κάποιες προσπάθειες να παραμείνουν σταθερές. Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως απογοητευτικό. Ανεξάρτητα από αυτό, ο Σκορπιός εχει την ικανότητα να διαχειρίζεται καλά τους διαθέσιμους πόρους, με ότι εχει στην διάθεση του.

Μπορούμε επίσης να βρούμε ενας είδος νέας ενέργειας η να βάλουμε εμείς περισσότερη ενέργεια για ένα νέο έργο που θέλουμε να πέτυχουμε γιατί απλά είναι μια πολύ θετικη Νέα Σελήνη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει παρα πολλά θέματα, καθώς ο Σκορπιός σχετίζεται με την Εθνική φορολογική δομή, τις Ασφάλειες, τις Επενδύσεις, την Έρευνα, τον Θάνατο, την Διαχείριση λυμάτων και αποβλήτων, τη ρύπανση και ανακύκλωση.

Είναι μια περίοδος οπου μπορεί να αποχαιρετίσουμε κάτι άλλο ή να αναγνωρίσουμε ότι ένα κεφάλαιο της ζωής μας έκλεισε, η μια συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο που περάσαμε δύσκολα, όπως αυτή του COVID-19 κλείνει. Εάν χρειαζόμαστε χώρο για να θρηνήσουμε μια απώλεια, η να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας τότε αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να το κάνουμε. Μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία αναδύεται όταν θεωρούμε τον Άρη, ως παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού, ο οποίος βρίσκεται εν τω μέσω του Κριού. Ο Άρης είναι ένας πολύ δυναμικός, πλανήτης που συνήθως δεν ενδείκνυται για περισυλλογή και ηρεμία για πολύ καιρό. Αντ ‘αυτού, έχουμε έναν επείγοντα, ενεργητικό αλλά και πρόθυμο Αρη που μας σπρώχνει στο να κάνουμε κάτι ενεργό. Αυτή η πρωτοβουλία, είναι σύμφωνη με την αναδυόμενη ενέργεια της Νέας Σελήνης, που μας οδηγεί σε μια νεα κατάσταση.

Στην πραγματικότητα, είναι λίγο σαν να βρίσκεστε στην ξεκίνημα μιας μαχης, καθώς ο Άρης αλλα και η Αφροδιτη στον αξονα Κριου/Ζυγου τετραγωνίζεουν τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βεβαια η Αφροδιτη εχει περισσοτερη επιρροη και συμμετοχη στο τετραγωνο στις 22 μοιρες, που ειναι παραπολυ δυσκολη, υποδηλώνοντας την ανάγκη να υπερασπιστούμε τη θέση μας – τουλάχιστον για λίγο. Καθώς τα τετράγωνα αυτά παρουσιάζουν συχνά εμπόδια, θα μπορούσαμε να διερευνήσουμε τι πραγματικά είναι αυτό που μας εμποδίζει.Ωστοσο, βεβαια οι συγκρουσιακοι αυτοι αξονες επαναλαμβανουν την δυσκολη γεννα νεων πραγματων, αλλα φαινεται να ειναι και απειλητικη για την νεα ταξη πραγματων που χανει εδαφος.

Ένα αστρολογικό επιχείρημα υποστηρίζει ότι οι αντιπαραθέσεις και δυσκολίες προέρχονται από το εξωτερικό, αλλά η ένταση ενός τετραγώνου 90 ° πηγάζει από το εσωτερικό. Με άλλα λόγια, έχουμε εσωτερικές εντάσεις γύρω από μια προτεινόμενη πορεία δράσης που μας κάνει να διστάζουμε και να συγκρατούμε τον εαυτο μας, αντί για κάποιον ή κάτι που κυριολεκτικά μπλοκάρει το μονοπάτι. Με τον Άρη στον Κριό να αντιτίθεται στην Αφροδίτη στο Ζυγό, υπάρχει ανησυχία για ένα σχέδιο που είναι σε εξέλιξη τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο η σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και εγωιστικό.

Γνωρίζουμε όμως ότι οι άλλοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια, στο μέλλον, εάν επιστρατεύσουμε το θάρρος μας για να κάνουμε ένα άλμα μπροστά.

Ο Πλουτωνας συνδέεται με βαθιά συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένου του φόβου και της ανησυχίας, οπότε μπορεί να είμαστε σε επαφή με ένα σωρό από πολύπλοκα συναισθήματα, σιωπηλά μεν αλλά σταθερά! Εάν κάτι μας ενδιαφέρει πραγματικά,  θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον Άρη στον Κριό να μας πιέσει να πάμε μπροστά, παρά τις ανησυχίες μας και τις απάνθρωπες συνθήκες που δημιουργούνται στο όνομα του COVID-19 και πολλών αλλων. Όλα εξαρτώνται από το πόσο γενναίοι ή ορμητικοί αισθανόμαστε την συγκεκριμένη στιγμή!

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συνδέεται στενά με συναισθήματα ζήλιας. Εάν φωτίζει κάποιον ή κάτι που ζηλεύουμε, αυτό θα μπορούσε να δείξει κάτι που θέλουμε στη ζωή μας που θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε στο εγγύς μέλλον. Με άλλα λόγια, αντί να αισθανόμαστε πόνο επειδή δεν το έχουμε, μπορούμε να δούμε πώς να το προσεγγίσουμε. Ο Δίας, σε εξάγωνο με την Νέα Σελήνη, λέει ότι μπορεί να είναι!

Ένας συνδυασμός έντονης προσπάθειας και καλής τύχης δίνει τη δύναμη και την επιρροή να κάνετε την διαφορά στη ζωή σας. Είναι δυνατή η επιχειρηματική επιτυχία, ο πλούτος, τα ταξίδια, η προβολή και επιτυχία στα επαγγελματικά. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εποχή επιτευγμάτων μεγάλης κλίμακας και επιτυχίας που θα σας κάνει να νιώσετε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι στο μέλλον.

Η συνοδος Δια/ Πλούτωνα, πραγματοποιείται ακριβώς πριν από τη νέα σελήνη στις 12 Νοεμβρίου, για τρίτη και τελευταία φορά. Αυτό σημαίνει ότι η πλήρης δυναμική της μπορεί να αξιοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης.Σε περίπτωση που η συνοδος, σχηματίζει σκληρές οψεις με τον χάρτη σας, μπορεί να προκαλέσει απληστία, εγωισμό και αδίστακτη συμπεριφορά. Αλλά με αρμονικές οψεις είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν ως καλή τύχη και επιτυχία.

Η νεα σελήνη εξαγωνιζει τον Δια και ισχυροποιεί την αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και επιτυχία. Εντός 0 ° 02 ′ ενισχύει την ανάπτυξη και την αφθονία του Δία. Αυτό διευκολύνει την επίτευξη των στόχων μας και επίσης πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια στη ζωή σας.

Η καλή θέληση, η γενναιοδωρία και τα τυχερά διαλείμματα κάνουν αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο φεγγάρι για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέα έργα. Οι ευκαιρίες για υλική και πνευματική ανάπτυξη μπορούν επίσης να προέλθουν μέσω επιχειρήσεων, οικονομικών, ταξιδιών, εκπαίδευσης και νόμου. Είναι πιθανό να αυξηθεί ο πλούτος, η ευημερία και η ευτυχία.

Η νεα σελήνη εξαγωνιζει τον Πλούτωνα δίνει μια σχεδόν καταναγκαστική επιθυμία να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Σας συγκεντρώνει περισσότερο τους στοχους σας και σας κανει πιο αποφασιστικούς με έντονα κίνητρα.

Η προσωπική δύναμη αυξάνεται και υπάρχει βαθύτερη κατανόηση των εσωτερικών σας κινήτρων. Η νεα σελήνη όπως οπωσδήποτε είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης και αναγέννησης. Αφήστε πίσω κακές σχέσεις και συνήθειες δίνοντας μια νέα αίσθηση σκοπού και προοπτικής στη ζωή σας.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ερμής/Πωσειδωνας/Βόρειος Δεσμος– σύνδεσμοι και οργανώσεις μαζί με αλλους ανθρώπους, συζητήσεις για κοινά σχέδια, συζήτηση για νέες ιδέες, σκοποί με κοινο συμφέρον

Ηλιος/Αφροδίτη/Ουρανος– μεταρρύθμιση, γέννηση ενός καινούργιου, ξαφνική εκδήλωση η ενέργεια κάτω από την επίρροη περιορισμών, έξαρση συναισθημάτων

Βόρειος Δεσμος/MC-Κρονος– το κλείσιμο, η αποφυγή συναναστροφής με αλλους, περίεργες συνθήκες που δημιουργούνται, αποκοπή από την εξωτερική κοινωνία

Αρης/Πλουτωνας/MC– πρόοδος, προαγωγή, αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία, ένα επίτευγμα ισως

Κρόνος/Ουρανος/Πωσειδωνας-λύπη, στεναχώρια, εγκατάλειψη, ανικανότητα αντιμετώπισης εντάσεων και προβλημάτων, αδυναμία, εγκαταλείπω τον εαυτο, μου στο αναπόφευκτο

Αρης/Δίας/Πωσειδωνας– σχέδια χωρίς δυνατότητα πραγματοποίησης, αποτυχίες, καθυστερημένη γέννα με δυσκολίες.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΑΝΙΤΗΣ

Καθώς ο ήλιος κινείται στα βαθιά νερά του Σκορπιού, καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έχουν καλυφθεί από το αόρατο. Ο Σκορπιός κυβερνά τον 8ο οίκο στον αστρολογικό χάρτη που περιλαμβάνει μαγεία, σεξουαλικότητα, θάνατο, κληρονομιές / χρήματα άλλων ανθρώπων, επενδύσεις, εγκλήματα, όνειρα, αναγέννηση, μετενσάρκωση, σαμανισμός, το υποσυνείδητο μυαλό και τον μυστικιστικό υπόκοσμο. Με τον μαύρο κυανίτη ως σύμμαχο, όχι μόνο μπορούμε να περιηγηθούμε αυτή τη φορά με μεγαλύτερη ευκολία και υποστήριξη, αλλά ίσως να αποκαλύψουμε τους θησαυρούς που μας περιμένουν αν κοιτάξουμε στο πολύ βάθος με θάρρος.

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο πιο Σκορπισιος σχεδόν καθημερινά, όπου έρχονται στο φως κρυμμένα εγκλήματα – συμπεριλαμβανομένων αυτών σεξουαλικής φύσης – όπου το συλλογικό υποσυνείδητο μυαλό βρίσκεται σε μια περίοδο εξυγίανσης, και όπου τα όνειρα φαίνονται πιο χειροπιαστά από ποτέ… ως ένας κόσμος, καλούμαστε να αγκαλιάσουμε περισσότερο το μαγικό, αόρατο, σαμανικό κόσμο, μαύρο κυανίτη.

Ισως είναι πολύ σημαντικό να τον κουβαλάτε τώρα στην εργαλειοθήκη σας ή στην πίσω τσέπη σας. Ο μαύρος κυανίτης μας βοηθά να διασχίσουμε τα βάθη του υποσυνείδητου νου και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση κατά την άσκηση διαλογισμού ή υπνοθεραπείας. Αυτή η πέτρα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες που μερικές φορές μπορεί να μας απειλήσουν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Σκορπιού, βοηθώντας το πεδίο του σώματος να απελευθερώσει ασυνήθιστες ενέργειες και να εξισορροπήσει τα τσάκρα καθώς καθαρίζουν τις παλιές πληροφορίες.

Στην τρέχουσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, η ανθρωπότητα ξυπνά σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης. Οι παλιές πληγές και τα αναποτελεσματικά μοτίβα του παρελθόντος φαίνονται και καθαρίζονται από τη συλλογική ψυχή. Δώρα που έχουν καταστείλει, ειδικά αυτά ψυχικής φύσης, έρχονται στο φως καθώς ο Σκορπιός αναδύονται στο φως από τα βαθιά νερά των βυθών μας. Ο μαύρος κυανίτης είναι ένα ισχυρό φυλακτό που βοηθάει κάποιον που κατέχει δώρα μυστικιστικής φύσης και είναι ένα συντονιστικό εργαλείο.

Ο κυανίτης της μαύρης ποικιλίας ξεχωρίζει για το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας μεταξύ ατόμων και στο συλλογικό ρεύμα. Σε μια εποχή μαζικής αποκάλυψης όλων των κρυφών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης και άλλων εγκλημάτων που έχουν καλυφθεί ή αφεθεί ανύπαρκτα για ίσως πολύ καιρό, ο μαύρος κυανίτης μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτικός σε όσους αισθάνονται βαθιά επηρεασμένοι από αυτές τις πληροφορίες. Όταν όμως χρησιμοποιείται σε τελετουργικά, μπορεί ακόμη να φέρει στο φως μυστικά και εκθέτει αλήθειες σε μεγαλύτερη κλίμακα που αναδύονται από το σκοτάδι. Μπορεί όμως να αποκαλύψεις και θησαυρούς, πνευματικά δώρα, ως παράγοντα αλλαγής για έναν κόσμο σε μεταβατικό στάδιο.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος η νεα σελήνη στον Σκορπιό κοντράρει κάπως σχετικά τον Ηλιο/Ουρανο και ειδικά τον Ερμή της στον Υδροχόο αν και δεν είναι οψεις ακριβείας, ισως να δημιουργεί υπερένταση και αναστάτωση, σε ότι αφορά τις εξελίξεις στην χώρα μας επηρεάζοντας ταυτόχρονα τον 6ο οικο της (υγεία, περίθαλψη, εργατική τάξη, στρατός, θάλασσα , σώματα ασφαλείας κτλ).. Δημιουργεί πιέσεις για διαπραγματεύσεις. Λογικά, σε θέματα υγείας του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να ακολουθήσει μια περίοδος εξαιρετικής βελτίωσης οσο αφορά το θέμα COVID-19 και ισως πάρουν και τα χροωστουμενα οσο αφορά συντάξεις κτλ…

Οι  δυσκολίες με γείτονες εχθρικές χωρες θα συνεχιστούν καθώς ενας νέος κύκλος γεγονότων βρίσκεται σε εξέλιξη (συνθήκες, πόλεμοι, συνεργασίες, εχθρικές χωρες). Ενας νέος κύκλος “εκρήξεων” και ύπουλων σκοτεινών κινήσεων-επιθεσεων-τρομοκρατιας σημειώνεται στο ωροσκόπιο της χώρας αλλά και όχι μονο. Όμως, εχει και θετικη επίρροη προσβλέποντας ταυτόχρονα προς την γενέθλια Αφροδίτη, πολύ πιθανο να έχουμε βοήθεια – σύμμαχο, όπως δείχνει και ο γεωδεσικος χάρτης από Ανατολή καθως οι σχεσεις μας με την Ρωσια και παλι αναθερμενονται.

Η νεα σελήνη στον Σκορπιό 1 μοιρας διαφοράς, κάθεται πάνω στον ελληνικό Dsc/Ωροσκόπο στις 23 μοίρες του άξονα Ταύρου/Σκορπιού. Δηλώνει εκρηκτικά γεγονότα και αλλαγές, επιθεσεις, πόλεμο, βία, εξαναγκασμό, τελεσίγραφα, και χρήση πυρηνικών στην χειροτερη των χειροτερων. Ο Σκορπιός βέβαια σημαντικο οτι συνδέεται έντονα και με την παρασκηνιακή και ύπουλη δράση, τα μυστικά και σκάνδαλα, την ύπουλη πλοκή ή ραδιουργίες.. που αφορά τον προσεκτικό και ύπουλο στρατιωτικό σχεδιασμό εναντίον της χώρας μας, κυριως προς τα νησια Κρητη,Ροδο, Λεσβο αλλα και απο τα Βορεια. Βεβαια η αντιθεση Αφροδιτης/Αρη επηρεαζει σημαντικα και τους δυο χαρτες,που σηματοδοτει επιθεσεις και βιαια περιστατικα στα συνορα και ισως πλεον μεσα στην Αθηνα.

Η νεα σελήνη στον 6ο οικο της χώρας δείχνει μια αρκετά εντονη περίοδο στα Ελληνικα θαλασσια συνορα, εως άκρως επικίνδυνη θα λεγαμε με ύπουλα χτυπήματα βεβαια από την Σκορπιό Τουρκία!Η νεα σελήνη θα επηρεάσει την Αμερική, την Μεση Ανατολή, σαφώς την Τουρκία και την Ευρώπη.

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, οι πιέσεις επίσης υπάρχουν το ιδιο, επίσης παρατηρούμε ένα τετράγωνο ακριβείας Δια/Ουρανού που έχουμε να το δουμε πολύ καιρό, συνεπώς αυτό δυσκολεύει τα πράγματα αν η ελληνικη κυβέρνηση όντως πάει σε διαπραγμάτευση, κάτι που εχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό να μην το κανει χώρια τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα, ο διελαυνων Κρόνος σε οψη χιαστί με τον γενέθλιο Αρη στον 3ο οικο οσο αφορά διαπραγματεύσεις, διπλωματία και νομικά θέματα, το τετράγωνο Ουρανού /Πλουτωνα ανακατεύεται για άλλη μια φορά,ενώ και ο Πωσειδωνας και όλα τα υπόλοιπα δημιουργούν πολιτικές συγκρούσεις, εδαφικές απώλειες, σκάνδαλα, αστάθεια, ατυχήματα, τρομοκρατία και ακραία καιρικά φαινόμενα.Φινεται οτι κατα μια εννοια προετοιμαζει το εδαφος, γιατι οι αλλες δυο εκλειψεις αλλα και αυτες που ερχονται την επομενη χρονια, το 2021, μονο επιθετικες δειχνουν προς την χωρα μας.

Ουσιαστικές αλλαγές που περιλαμβάνουν προσωπικά προβλήματα – καθυστερήσεις στην ανάπτυξη ή βελτιώσεις – Καθυστέρηση στην ανάπτυξη φιλοδοξιών

Πίστη ή πεποίθηση — Ιδεολογία, πνευματικότητα ή διάνοια μεταξύ του κόσμου – Πολιτισμένοι πληθυσμοί ή έθνη – Ώρες αλήθειας

Ανακοίνωση σχετικά με εμπόδια – Σκέψεις σχετικά με περιορισμούς ή όρια – Παύσεις σχετικά με επικοινωνίες – Ελαχιστοποίηση κινητικότητας

Διακοπή αρμονίας – Αποξένωση – Θλίψη που σχετίζεται με την αγάπη – Ψυχρότητα συναισθημάτων

Ένταση ή άγχος σε επίσημα θέματα – αναταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Μεγάλη αντίσταση – Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις σχετικά με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία (Κυρίως Γαλλία, Αγγλία, Καναδάς και Ελλάδα)

καταναγκασμός – Έθνη και οι μάχες τους – Δημόσιες αναταραχές – Πυρκαγιές

Κρατικά μέτρα – Αστυνομικές ενέργειες – Κυριαρχία – Αυθαίρετη συμπεριφορά

Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την κοινωνία – διαχωρισμός των κοινοτήτων

Αυξανόμενες εντάσεις στο περιβάλλον

Εμπρησμός – Εκρήξεις

απόσυρση – αποχωρήσεις – Καθορισμός ορίων η συνόρων –  παραίτηση – εγκατάλειψη

Σημαντικές εξαπατήσεις – Σημαντικές απώλειες – Ανεπαρκής ηγεσία – Επίσημη εξαπάτηση

Πυρηνικοί ηλεκτρικοί σταθμοί – υπερ -φούσκωμα – Διάδοση των τυφώνων

Νερό ή δύναμη του αέρα – Καταιγίδες – Ισχυρές διαλύσεις — Τεράστιες θυσίες — Τεράστιες απώλειες – μέρος της απάτης – Έντονη χειραγώγηση – Αναποτελεσματικοί αγώνες – Έντονη εξαπάτηση

Θρησκευτική επίδειξη ή υποκρισία

Λαϊκές εξεγέρσεις – Δημόσιες εξεγέρσεις

νευρικότητα στον κόσμο – δημόσια αναταραχή – αστραπή

Απώλειες σχετικές με το επίσημο καθεστώς – Ηγέτες του Κάτω Κόσμου

Απροσδόκητες απώλειες που σχετίζονται με περιορισμούς – Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα

Μειώσεις ή περιορισμοί σχετικά με το κύρος – Θάνατοι που σχετίζονται με σημαντικά πρόσωπα

Δημόσια αντίθεση σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικοί περιορισμοί – Παρακώλυση σχετικά με επίσημα θέματα

Σημαντικές κρίσεις – Επαναστάσεις που σχετίζονται με την επίβλεψη ή τον αναγκαστικό περιορισμό

Απάντηση