ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ *Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ANTARES-ALDEBARAN ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ-ΚΟΥΙΝΚΑΞ &ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ -ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ*

στις

Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου, 2022, στην 1 μοίρα του Τοξότη, ώρα 00:57:01 π.μ. στον 3 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Η νέα σελήνη κυβερνά θέματα 11 οίκου, που θα έχουν αντίκτυπο στον 2 και 7 οίκο. Ο Δίας κυβερνά, ο Ερμής δεν αισθάνεται και τόσο βολικά στον Τοξότη, αλλά όμως είναι σε σύνοδο με τον Αντάρη. Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, των πρώτων μοιρών, που δείχνουν βιασμούς και κλοπές. Κατα κανόνα είναι μια θετική και δυναμική νέα σελήνη στην 1 μοίρα του Τοξότη καθώς θα ευνοήσει τα νέα σχέδια και στόχους. Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, όμως αυτές οι όψεις δεν θα επηρεάσουν καθώς υπάρχει 8-10 μοίρες διαφορά μεταξύ τους. Η κοντινότερη όψη είναι το τρίγωνο προς τον Δια, αλλά όμως ο Δίας ημι-τετραγωνίζει τους Δεσμούς, δείχνοντας ότι τα προβλήματα συνεχίζονται, στον άξονα 3-9 οίκου. Υπάρχει μεταβλητότητα και αστάθεια.

Ωστόσο, η επιρροή της θα είναι έντονη και ανανεωτική ταυτόχρονα καθώς δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, στρέφοντας την προσοχή μας σε αυτά που μας ενδιαφέρουν, με στόχο τη βελτίωση, μετα την ταλαιπωρία και την δυσκολία.

Από τις στάχτες στο φως, η Νέα Σελήνη θα μας βοηθήσει να σκεφτούμε την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων και να ανοίξουμε τις καρδιές μας σε ένα νέο κύμα θετικής και άφθονης ενέργειας. Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου κύκλου. Σε αυτόν τον κύκλο όλοι ενθαρρυνθήκαμε από το Σύμπαν να σκάψουμε βαθιά μέσα μας και να αποκαλύψουμε τα κρυμμένα συναισθήματα, προκειμένου να απελευθερωθούμε. Αν η Σκορπισια ενέργεια, μας προσκαλούσε να γλιστρήσουμε μέσα στο σκοτάδι, η ενέργεια του Τοξότη μας προσκαλεί να βγούμε έξω στο φως. Άλλη μια δυναμική νέα σελήνη που θα βγάλει στο φως την αλήθεια.

Στέλνει κύματα ενέργειας που θα μας επιτρέψουν να δούμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και νέα κύματα σκέψης. Η ενέργεια του Τοξότη σε ηλεκτρίζει, είναι θετική και το σημαντικότερο, έχει ανοιχτό μυαλό.

Θα πυροδοτήσει ακόμη ένα νέο κύκλο αφύπνισης. Οι αφυπνισμένοι θα μπορούν να διακρίνουν, την πραγματικότητα από το “θέατρο”. Κάποιοι πολιτικοί, που το έχουν παρατραβήξει, θα νομίζουν ότι «ο κόσμος είναι η σκηνή τους», οι οποίοι μπορούν να παίζουν την δική τους ιστορία- προπαγάνδα.

Αν αυτή η νέα σελήνη, έχει αρνητική επιρροή στον χάρτη σας, σταματήστε να κυνηγάτε συνεχώς πράγματα και στόχους που δεν καταλήγουν σε τίποτα. Είναι πιθανό, το επόμενο χρονικό διάστημα, να ταράζεστε και να είστε ευερέθιστοι για τίποτα ή τουλάχιστον για πολύ λίγο.

Με πολλούς τρόπους, πολλοί θα αισθάνονται ότι ξαναγεννιούνται και μετά από μια μακρά και δύσκολη χρονιά. Είναι ένα δώρο που προσφέρει το Σύμπαν. Θα προβάλλει περισσότερο το δημιουργικό δυναμικό μας, αλλά και μια δημιουργική ανησυχία, που είναι θετική, ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε, να αλλάξετε στη ζωή σας, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η τέλεια στιγμή.

Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βάλτε υψηλούς στόχους, κάντε μεγάλα όνειρα, γιατί αυτό το βέλος του Τοξότη πρόκειται να βοηθήσει στο να πετύχετε τον στόχο σας. Το γεγονός, ότι είναι μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη τονίζει ότι οι ιδέες επεκτείνονται σε μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων. Οι σχέσεις, τα χρήματα, οι δημιουργικές μας παρορμήσεις μας, είναι όλα στο επίκεντρο. Το ίδιο ισχύει και για το πώς εκφραζόμαστε, πώς σκεφτόμαστε, τι σκεφτόμαστε, πως ντυνόμαστε. Ευνοεί, επίσης, την πρόσβαση σε έναν ευρύτερο κύκλο φίλων και γνωστών, συνάδελφων, ή άλλες σημαντικές επαφές. Με τον Τοξότη κατευθυνόμαστε πάντα σε πιο συναρπαστικά μονοπάτια που θέλουμε να εξερευνήσουμε. Η στενή όψη με τον Δια και τον Πωσειδωνα, περιλαμβάνουν την ίδια στοιχειώδης τριπλότητα, αυτό μπορεί να μην είναι προφανές στην αρχή, αφού ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθεις και ο Ήλιος με την Σελήνη στην 1η μοίρα του Τοξότη.

Με την νέα σελήνη, θα κοιτάξουμε προς νέες δυνατότητες και περιπέτειες, θα είμαστε πιο ανοιχτοί στη ζωή (εξερεύνηση, ταξίδια, επιμορφωτικά σεμινάρια, διάστημα, επαγγελματικά), ευνοεί συνεργασίες και την συνεννόηση που βασίζεται σε κοινά ιδανικά—για συνάθροιση μιας ομάδας ομοϊδεατών για να επιτύχουν κάτι ή να έχουν κάποια διασκέδαση που υποκινεί μια ομαδική δραστηριότητα βασισμένο σε ένα σαφές μελλοντικό όραμα; Μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιες μάχες έχουν πραγματικά σημασία στην ζωή; παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε μακροπρόθεσμους στόχους έναντι του διασκορπισμού ενέργειας;

Ανάβει την δημιουργική φωτιά, την έμπνευση, μέσα στους ανθρώπους; Ενθαρρύνει την ατομική προσπάθεια; Αποβάλλει την φοβία, ενθαρρύνει την ελευθερία του πνεύματος που διδάσκει στους άλλους πώς να ζουν; αντιστέκεται στην καταπίεση; ηγεσία που συνδυάζεται με σεμνότητα. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με την ανώτερη αντίληψη, για το τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής, ενώ κάποιοι θα προσπαθούν να διαφύγουν από τις διώξεις που θα ασκηθούν.

Αναφέρεται και ως Σελκέτ (ή Σερκέτ, και Σέλκις) είναι η θεά της Αιγυπτιακής μυθολογίας για τη θεραπεία των δηλητηριωδών τσιμπημάτων, ενώ αρχικά υπήρξε η θεοποίηση του σκορπιού(αν θυμάστε σε ποια περιοχή μιλούσα για τα δηλητήρια, το 2019). Μιλά για το τσίμπημα του σκορπιού οδηγεί σε παράλυση, και το όνομα Σελκέτ υποδηλώνει αυτό, καθώς σημαίνει “(αυτή που) σφίγγει το λαιμό”, μπορεί όμως να διαβαστεί και ως “(αυτή που) κάνει το λαιμό να αναπνέει”, και έτσι είναι αυτή που τιμωρεί με το τσίμπημα τους ανίερους, αλλά και αυτή που μπορεί να θεραπεύσει το τσίμπημα του σκορπιού και άλλα δηλητήρια, όπως από τσίμπημα φιδιού. Καθώς πολλά από τα ιοβόλα ζώα στην Αίγυπτο μπορεί να είναι θανατηφόρα, επίσης θεωρούνταν ως προστάτιδα των νεκρών, έχοντας ιδιαίτερη σχέση με δηλητήρια και υγρά που προκαλούν σκλήρυνση. Σελκέτ

Η νέα σελήνη αποκαλύπτει την αλήθεια για τα δηλητήρια και ξεγυμνώνει την απάτη. Από την άλλη, ο Ερμής, παρατηρεί τι συμβαίνει καθώς όλα ξεδιπλώνονται μπροστά του.

Η νέα σελήνη είναι ότι μας δίνει την δύναμη και την τόλμη να κάνουμε ένα βήμα πιο πέρα, να κάνουμε περισσότερες επιλογές, και όχι να κολλάμε σε ένα σχέδιο μόνο. Το εξάγωνο προς τον Πλουτωνα επίσης είναι σημαντικό καθώς θα μπορούσαμε να το αγνοήσουμε γιατί βρίσκεται πλέον στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Μπορεί να είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμο, αν για παράδειγμα, βρισκόταν στις τελευταίες μοίρες ενός υδάτινου ζωδίου. Η Πλουτώνια ενέργεια εξασθενεί, υπονοώντας ότι έρχεται η στιγμή να τερματίσουμε κάτι, ή ότι έχουμε κάνει αρκετά και πρέπει να μπει ένα τέλος σε κάτι που έπρεπε ήδη να συμβεί. Και βέβαια βγάζοντας τα άχρηστα από την μέση, μπορούμε να προχωρήσουμε πιο κάτω, εστιάζοντας σε κάτι νέο.

Ενώ κάνω αυτή την κάπως αισιόδοξη εισαγωγή, σε κοσμικό επίπεδο τα πράγματα βεβαια είναι διαφορετικά, γιατί ο Τοξότης είναι πολεμικό ζώδιο. Οσα καλα και θετικά μπορεί να έχει η νέα σελήνη, ευνοώντας πολλά θέματα, άλλο τόσο όμως δείχνει τις δυσκολίες στις συνθήκες διαβίωσης, επεκτείνεται στις αλήθειες που βγαίνουν, παγκοσμίως, αυτά που έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια, ακόμα και τους γείτονες μας, αυτά που συμβαίνουν στην γειτονιά μας, αλλά και την διάθεση του Τοξότη για καυστικό χιούμορ. Με τον Ανταρη, γνωστό ενα απο τα τέσσερα βασιλικά αστέρια, η πολεμικό δυναμική του ζωδίου αυτού, ενισχύεται.

Ο Αντάρης κουβαλάει μαζί του κακοτυχία και καταστροφή, σπέρνει δηλητήριο και θάνατο, προκαλεί συγκρούσεις και τραυματισμούς που προέρχονται από φωτιά ή από όπλα. Προκαλεί σοβαρές βλάβες στην όραση, φέρνει έως και τύφλωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Πτολεμαίος και οι παλαιότεροι αστρολόγοι συμφωνούσαν ότι το αστέρι έχει πολεμική φύση, και ότι φέρνει καταστροφές και κινδύνους, που προέρχονται από τάσεις εκδίκησης και από ξεροκεφαλιά .Μας προειδοποιεί για αναπάντεχα γεγονότα, και μας ζητάει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Έχουμε να τον δούμε απο το 2019, τον βλέπαμε συχνά τα προηγούμενα χρονια.Έχει φύση ετοιμοπόλεμη, και αρέσκεται στις αιματοχυσίες. Η σύγκρουση Antares/Aldebaran, μετα απο μια «ματωμένη» ολική έκλειψη, θα δώσουν ένα ισχυρότατο χτύπημα προφανώς σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Το Δεκέμβριο του 2019 Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα βρεθούν στο ίδιο ζώδιο, στον Αιγόκερο. Οι τρεις αυτοί πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σ’ αυτό το ζώδιο το 1894 π.χ.χ, το 549 μ.χ.χ, και το 1284-85 μ.χ.χ. Αυτό το γεγονός συμβαίνει μια φορά στα 1000 χρόνια, και θεωρείται βέβαια πολύ σπάνιο. Τον 6ο αιώνα κατά τη διάρκεια του οποίου συνέβη αυτό το φαινόμενο, είχαμε τη βασιλεία του Ιουστινιανού στο Βυζάντιο, με τη θανατηφόρα επιδημία πανούκλας, τους άπειρους πολέμους, την υπερφορολόγηση που έφερε την οικονομική εξαθλίωση του λαού, και τον εμφύλιο πόλεμο. Τίποτα από αυτά δεν αποκλείεται να συμβεί και στις μέρες μας.

Η τελευταία έκλειψη για το 2019 θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου, και θα είναι δακτυλιοειδής ηλιακή, με κυβερνήτη τον Κρόνο. Θεωρώ πως αυτή η τελευταία έκλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντική και προδιαγράφει το μέλλον μας για πολλά χρόνια.

Οι προηγούμενες εκλείψεις της χρονιάς, έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για τη δυναμική έκρηξη της τελευταίας έκλειψης. Θα έχουν προηγηθεί ανατροπές σε θέματα ηθικής, νόμου, συμπεριφοράς, θα έχουν γίνει άπειρες συνομωσίες και ανταρσίες, ως και ύποπτες δολοφονίες που θα φανούν ως ατυχήματα. Θα υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα, επιδημίες και ασθένειες, σεισμοί, ατυχήματα στη θάλασσα, καταστροφές στις καλλιέργειες.

Παρατηρούμε, το δεύτερο στενό τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα εντός της 1 μοίρας), μετα από μια χαοτική έκλειψη σελήνης.

Σημαντικά τα 3 τετράγωνα Άρη/Πωσειδωνα, στα Μεταβλητά, μέχρι τον Μάρτιο, του 2023 που συμπεριλαμβάνουν ανικανότητα να προσδιορίσουμε όρια και σύνορα, δείχνει ακινησία, παράλυση, ανικανότητα να πράξουμε κατάλληλα, προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, κλεψιά, σαμποτάζ, τοξίνες, χημικά, ναρκωτικά, μόλυνση του νερού, ρύπανση, δηλητήρια, συνεργική τοξικότητα, χακάρισμα, ψέματα, σκουπίδια, παραβίαση δεδομένων, διαστρέβλωση, εθισμός, απόδραση, άρνηση, υπομόνευση, απογοήτευση, μούχλα, παράσιτα, λαθρο-επιθεσεις, αποφυγή, παραβίαση απορρήτου, σύγχυση.

Κατά αυτόν τον τρόπο, το παρών τετράγωνο μεταξύ 10-7ου οίκου, δεν είναι θετικό τις σχέσεις μεταξύ εθνών, συνδέεται με έντονη στρατιωτική δραστηριότητα, συνομωσίες, προδοσίες, διπλές συμφωνίες, μυστικές επιθέσεις, σκάνδαλα, πολιτικά διαζύγια, εγκληματικότητα. Έχει όμως ιδιαίτερη επιρροή στην περιοχή της Βαλτικής.

Τα γεγονότα όμως έχουν ακόμη μια φορά προειδοποιητικό χαρακτήρα σε κοσμικό επίπεδο.

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα έντονος όπως είχα αναφέρει, κατά την περίοδο Νοεμβριου-Δεκεμβριου. Τα social media, επηρεάζονται αρνητικά, αναθεωρούνται. Οι παγκόσμιες εντάσεις, αμέσως μετά από μια «παγκόσμια πανδημία» αναγκάζουν πολλούς να δώσουν προσοχή στα σημεία των καιρών. Οι σεληνιακές εκλείψεις Μαΐου (Σκορπιός)- Νοέμβριου (Ταύρος) απαιτούν σύνεση καθώς η σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας-ΝΑΤΟ, και οι γεωπολιτικές εντάσεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή μιλούν για τα χειρότερα που έρχονται, εφόσον θα είναι πολύ δύσκολο, να επικρατήσει η ανάλογη ορθή σκέψη, διότι αυτή δεν εμπλέκεται στην εξίσωση, με Ερμή/Αφροδίτης στον Τοξότη, διότι λειτουργεί παρορμητικά, δραματοποιώντας τις καταστάσεις.

Κατά την επερχόμενη σύνοδο Γης -Άρη, που θα ξεκινήσει η επιρροή της, από της 30 Νοεμβρίου, περίπου και θα είναι ακριβείας, στην Νέα Σελήνη, στις 8 Δεκεμβρίου, 2022, και το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο και στους Διδύμους, συνεχίζω να προειδοποιώ, για στρατιωτικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην Ευρώπη και Ασία. Απαιτείται σύνεση, προειδοποιώ όλους να αφιερώσουν χρόνο για να φροντίσουν με ασφάλεια τα βασικά όταν πρόκειται να προετοιμαστούν για το εγγύς μέλλον, καθώς τα γεγονότα θα ξεσπούν προφανώς με ξαφνικό τρόπο, πυροδοτώντας ένα κύμα καταστροφής.

Το κουινκαξ ακριβείας στην 21η Διδύμων -Αιγόκερω, στον Ελληνικό ιδρυτικό χάρτη είναι αρκετά ισχυρό. Είδαμε το σαμποτάζ με τους αγωγούς, τις υποκλοπές, που μπορεί να έχει το ίδιο θέμα και εδώ και πιθανόν να το ξαναδούμε, όπως στο πρώτο τετράγωνο, Άρη/Πωσειδωνα (δολιοφθορά). Κορυφώνεται η κατάσταση. Η διέλευση του Άρη απο τους Διδύμους, θα αρχίσει να γίνεται πιο επικίνδυνη επιρροή, κυριολεκτικά, ανάβοντας φωτιές, με απεργίες, ταραχές, δυσαρέσκεια, έντονα καιρικά φαινόμενα, έντονη στρατιωτική δραστηριότητα και ας μην τα βλέπουμε, ακομα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Λίγο πριν, την ολική έκλειψη σελήνης στον Ταύρο, είχαμε και την παράνομη κράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα από τις τουρκικές αρχές που εννοείται ότι ισοδυναμεί με αιχμαλωσία Έλληνα. Ο χάρτης, συνεχίζει να έχει ακόμα πιο απειλητικό χαρακτήρα, ενώ και η εσωτερική ασφάλεια της χώρας τίθεται σε κίνδυνο, από πολιτικούς ταραξίες που δημιουργούν, διχασμό, προβλήματά, εντός και εκτός της χώρας.

Πολιτικοί πού δήθεν παρουσιάζονται ως “ήρωες εργατικής τάξης” και “μελλοντικοί σωτήρες” ενώ στην ουσία πρόκειται για δημαγωγούς. Από την άλλη, ο χάρτης δείχνει σκάνδαλα που συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια, οι μάσκες πέφτουν, ταυτόχρονα, υπο την ένταση προεκλογικής περιόδου, δημιουργούνται καταστάσεις δυσάρεστες, οδηγώντας την χώρα σε πολιτική αναταραχή και απρόβλεπτές ραγδαίες εξελίξεις, που το ίδιο το σοσιαλιστικό κόμμα + δημιουργεί αυτές τις μυστικές πλοκές.

Απο την άλλη θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί καθώς η Ελλάδα δέχεται απο την Βαλκανική χερσόνησο την επιρροή του Aldebaran, με το Μακεδονικό να είναι στο προσκήνιο και πάλι. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια ρεαλιστική προσέγγιση. Οι επιπτώσεις αυτής της διέλευσης γίνονται αρκετά αισθητές στην πολιτική αρένα, που εκδηλώνονται ως διακομματικές συμμαχίες, έκπληξη, όπου περίεργα ζευγάρια μεταξύ της παλιάς φρουράς και της νέας σχηματίζονται. Εκτός του ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με θέματα εξωτερικής πολιτικής για στημένες καταστάσεις (στενή σύνοδος Κρόνος- αστεροειδής Arachne, πάνω απο την κυβέρνηση), πολιτικά, όχι μόνο τρέχουμε πίσω απο τα φαντάσματα, αλλά προκαλούμε και μια μάχη μαζί τους!

Ανατροπές που σχετίζονται με το απόρρητο σχετικά με τις επαφές πλημμύρες – Απώλειες που επηρεάζουν το κύροςπαίζοντας άσχημα κόλπα – Κακία

Απάντηση