ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ- 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου,2020, στις 04°21′ του Υδροχόου, ώρα 23:41:51 μμ., στον 4ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η Νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τετραγωνίζει τον Ουρανό στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι μια έντονη Νέα Σελήνη, σε ένα ζώδιο που συνδέεται με την πολιτική και τις κυβερνήσεις, καθώς κυβερνάει τον 10ο οίκο, τις ξαφνικές αλλαγές, τις ανατροπές, είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμο στην συμπεριφορά του, και βρίσκεται σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι, Dabih, που δημιουργεί εντάσεις, κρίσεις και φέρνει σημαντικές εξελίξεις.

Πρώτος δεκανος Υδροχόου: (Αφροδίτη) Δείχνει ασθένεια κάποιου βασιλιά. [Πέντε σπαθιά]

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ- 4 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ- Πετρώματα που υψώνονται πάνω από ένα βαθύ φαράγγι

Παλιές δομές και βαθύς κίνδυνος, παίρνω ρίσκα, στα άκρα. Μεγάλα ύψη, Καταρράκτες, μνημεία, μεγάλα άλματα πίστης χρειάζονται για να πάμε μπροστά αλλά δεν είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε αυτά τα βήματα. Διάβρωση. Εμφανίζονται ρωγμές . Η ζωή φαίνεται αρκετά δύσκολη. Χωρίς δίχτυα ασφαλείας.

Η νέα Σελήνη Ιανουαρίου προκαλεί περαιτέρω αβεβαιότητα, άγχος και ανασφάλεια για κάποιους. Το κατά πόσο μπορούμε να προσαρμοστούμε και να αντιδράσουμε με διπλωματία εξαρτάται από το κατά πόσο η σκέψη μας είναι συγκεντρωμένη και αν υπάρχουν σταθερά συναισθήματα, τότε θα μπορείτε να αντιδράσετε γρήγορα και αποφασιστικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο, δεν είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό προς τον 7ο οίκο, ρίχνει μπλε κεραυνούς στο ουράνιο στερέωμα και προκαλεί αλλαγή, αβεβαιότητα και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Επηρεαζόμενη από τον Dabih και τον Giedi Prima υποδεικνύει κρίσεις, συναισθηματικά προβλήματα και πνευματική αστάθεια αλλά αυτό εξαρτάται από τον χάρτη του καθενός και την πνευματικη του ωριμότητα. Η όψη τετραγώνου με τον Ουρανό όμως δεν είναι καλός οιωνός για την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία μέσα τον επόμενο μήνα, δεδομένου τις εξελίξεις στο Ιράν που διαθέτει στον χάρτη του μια ευθυγράμμιση στον Υδροχόο και στον Τοξότη.

Η συσσώρευση νευρικής έντασης μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτη συμπεριφορά, απότομες κινήσεις και αιφνίδια εναλλαγή της διάθεσης. Υπάρχει όμως συνήθως η έντονη ανάγκη για να διεκδικήσουν οι άνθρωποι την ανεξαρτησία τους και τα δικαιώματα τους που όμως μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικότητα, εξέγερση, διχόνοια και κρίσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Αλλωστε είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με τα δικαιώματα, το ίντερνετ, και τις ομαδικές κινητοποιήσεις, καθώς κυβερνά τον 11ο οίκο. Εξερευνήστε μέσα σας τι είναι αυτό που προκαλεί ένταση, δράμα και χάος στις σχεσεις σας. Χρειάζεται να έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε ευέλικτοι για να συζητήσετε και να διαχειριστείτε το πρόβλημα σωστά.

Σημαντικό ότι στον χάρτη της νέας σελήνης το τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη, προκαλεί επιπλέον δυσκολίες, σε πάσης φύσεως σχεσεις, μεταξύ των δυο φύλων, δεν είναι καλός οιωνός για την παγκόσμια ειρήνη όταν οι δυο αυτοι πλανήτες συγκρούονται, υπάρχει θυμός, έλλειψη αυτοελέγχου, παρορμητικότητα από πλευράς ηγετών που θα μπορούσαν εύκολα να επιδεινώσουν τον απρόβλεπτο και συγκλονιστικό χαρακτήρα του Ουρανού(κυβερνήτης του Υδροχόου).

Σημαντικο, να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας, ότι και αν συμβεί, με τα δεδομένα που απορρέουν από την έκλειψη σελήνης, διότι αυτό μας εκθέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Σιγουρα φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις ενώ φαίνεται η κριση με το Ιράν να κορυφώνεται με την ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο του 2020. Ο Άρης στον 7ο οίκο που πρόκειται να εισέλθει στον Κριό για μισό χρόνο. Ο Δίας ενώνεται με τον Πλούτωνα. Τόσο η νεα σελήνη οσο και οι διελεύσεις πλανητών τους επομένους μήνες, χτυπούν τον 7ο οικο, που επηρεάζει τις σχεσεις κρατων, τις συμμαχίες κτλ.. σε πολεμικά ζώδια.

Υπάρχει διέξοδος; Το εξάγωνο Ερμή- Άρη δημιουργεί γρήγορη σκέψη και αντανακλαστικά που χρειάζεται κανείς για να αντιδράσει στις απρόβλεπτες αλλαγές. Μπορεί να οδηγήσει στο να πετύχετε σε κάτι που έχετε αναλάβει. Μπορείτε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με θάρρος και αγωνιστικό πνεύμα. Όχι όμως ότι είναι απόλυτα θετική όψη όταν συνυπάρχει με τον Αρη.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δια βοηθάει να ηρεμήσει τα πράγματα μέσω της διεθνούς διπλωματίας και παρεμβάσεων. Όπως και το εξάγωνο Ερμή-Αρη, τονίζουν το χάρισμα και τη γοητεία για την ανακούφιση των εντάσεων σε κάθε είδους σχεσεις. Πάνω απ ‘όλα, αυτή η αρμονική όψη προάγει τη ζεστασιά, την αγάπη αλλά και την κατανόηση. Φέρνει την προοπτική μιας νέας σχέσης σε προσωπικο επίπεδο και συνεργασιών που θα είναι γνήσια και αμοιβαία επωφελής. Τουλάχιστον το εξάγωνο αυτό, θα δώσει κέρδος ,είναι ευνοϊκό για τους καλλιτέχνες αλλά και γι αυτούς που προσπαθούν πολύ μέσα από την σκληρή δουλειά.

Ωστόσο αυτά τα ζευγάρια θετικών όψεων δεν απορρέουν από την ίδια την νέα σελήνη, δεν συνδέονται άμεσα με την συμπεριφορά της νέας σελήνης, δρουν ως ανεξάρτητα στοιχεία στον χάρτη. Η νέα σελήνη συνυπάρχει με την σύνοδο Κρόνου -Πλούτωνα, στον 4ο οίκο, και μετά το κλείσιμο της, ωστόσο ακόμα έχουν μεταξύ τους 1 μοιρα διαφορά. Η νέα σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταυρο, με 1 μοιρα διαφορά, που δημιουργεί προβλήματα με εχθρικές χώρες και σε προσωπικό επίπεδο με τις σχεσεις μας. Όμως απαιτεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να εισάγει νέα δεδομένα ήδη σε μια νέα τάξη που εξελίσσεται. Σε κοσμικό επίπεδο, ίσως είναι νωρίς για να συμβούν κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές.

Κοιτάζοντας την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, λόγω μετάπτωσης των Ισημεριών, βρίσκεται στον αστερισμό του Αιγόκερω. Οι ευθυγραμμίσεις στον Αιγόκερω, συνδέονται όμως και με τα πυρηνικά. Στις 04 ♒ 19, το σταθερό αστέρι Dabih είναι μόνο 0 ° 02 ‘σε απόσταση από την Νέα Σελήνη.

Ο Morse λέει ότι ο Dabih δείχνει μια κρίση. Και με σκληρές όψεις όπως αυτή, η νέα σελήνη, “δείχνει να δημιουργούνται περισσότερες κρίσεις από ό, τι θα επιθυμούσε κανείς.” Αλλά δίνει επίσης υπομονή, εμπιστοσύνη, πίστη, αλλά και αποφασιστικότητα να αναλάβουμε την απαιτούμενη δράση ώστε να μην αποφεύγουμε η αποσιωπήσουμε το ζήτημα. [1]

Προκαλεί ακραία συναισθηματικά προβλήματα. Υπάρχει μια ακραία συναισθηματική χημεία. Όταν αυτή η θέση δεν δέχεται θετικές όψεις από τον διελαυνων Ηλιο, υπάρχει διανοητική αστάθεια για δύο ή τρεις ημέρες καθώς η όψη γίνεται ακριβής. Είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις επίσης με ένα άτομο στην 4η μοιρα του Υδροχόου, καθώς τα ψυχικά προβλήματα γίνονται ανυπόφορα κατά περιόδους. Υπάρχει επίσης μια περιορισμένη ενέργεια που επηρεάζει την συναισθηματική ισορροπία τους αλλά και του νευρικού συστήματος. Γίνονται ανισόρροποι και κυριολεκτικά παράφρονες για σύντομες χρονικές περιόδους. Συχνά παραμένουν απομονωμένοι, καθώς δεν συσχετίζονται πολύ καλά με το κοινό. [3]

Το τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές και εξελίξεις, τρελές συμπεριφορές κυρίως στην πολιτική που οδηγεί σε κρίσεις. Περισσότερο από κάθε άλλη φάση φεγγαριών η νέα σελήνη της 24ης Ιανουαρίου απαιτεί προσοχή, ευελιξία, συγκράτηση και κοινή λογική, αλλά αυτές οι όψεις που ακολουθούν μετά είναι δευτερεύουσες. Σε προσωπικό επίπεδο, μερικοί άνθρωποι γύρω σας είναι πιθανό να αντιδράσουν υπερβολικά στις όποιες αλλαγές στη ζωή τους. Όμως, σε κάθε κρίση, υπάρχει μια ευκαιρία και υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι το φεγγάρι της 23ης Φεβρουαρίου. Αυτή η φάση Σελήνης διαρκεί από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι την  πανσέληνο της 9ης Φεβρουαρίου. Η Σελήνη δεν είναι άνετη σε αυτόν τον δεκανό που συνδέεται με την κοπή του ομφάλιου λώρου προς στην ελευθερία. Οι άνθρωποι τείνουν να εξεγείρονται εναντίον της μητρικής τους χώρας. Η Σελήνη αναζητά συνεχώς την «υποσχόμενη γη», αλλά σπάνια τη βρίσκει. Κατά κάποιο τρόπο, έχει ιδεαλιστικό χαρακτήρα, καθώς η όψη τετραγώνου, είναι σε κόντρα με τις υψηλές της προσδοκίες αλλά και με την εξαιρετικά σκληρή πραγματικότητα.

Οι φωτιές δυστυχώς στην Αυστραλία θα συνεχιστούν για άλλους 3 με 4 μήνες καθώς θα υπάρξουν ανατροπές στην πολιτική και στις συμμαχίες, ενώ θα υπάρξουν και ακραία καιρικά φαινόμενα με ηλιακές εκρήξεις και σεισμούς. Πρόκειται για μια εκρηκτική περίοδος σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη θα επηρεάσει την οικονομία και τα χρηματιστήρια αρνητικά διεθνώς. Σαφώς, η συσσώρευση πλανητών στον 4ο οίκο, με την νέα σελήνη σε σταθερό ζώδιο προβλέπει σεισμούς, σεισμικά γεγονότα και εξελίξεις που συνδέονται με κυβερνήσεις.

Σελήνη σε σύνοδο με Giedi Prima “παράξενα γεγονότα, απροσδόκητες απώλειες και κέρδη, μερικές φορές μεγάλη τύχη αν είναι με θετικές όψεις.” [1] Giedi Prima “Παρέχει ευεργεσία, θυσία και προσφορά.”

Σελήνη σε σύνοδο με Dahib ” ευνοϊκό για τον πλούτο αν με θετικές όψεις, αλλά ελάχιστα συνειδητοποιεί τις φιλοδοξίες, το πρόβλημα με το αντίθετο φύλο, κριτική και μομφή” [2].

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ερμής-Ουρανος-MC– ξαφνική δράση, εκνευρισμός και αναστάτωση, οδηγώντας σε διαφορετικά κανάλια και διαδρομές.

Ηλιος-Σελήνης-Δίας-Κρονος-Πλουτωνας– μεγάλες απώλειές, αδικία, συγκρούσεις, κοινωνικές συγκρούσεις, βλάβες. Διακοπή ευτυχίας. Στέρηση, ασθένεια, προβλήματα, απροθυμία ,στέρηση υλικών αγαθών. Ξαφνική επιτυχία, ξαφνική αναγνώριση, αναγνώριση με ιδιαίτερες ικανότητες, απόκτηση οικονομικής ευχέρειας.

Δίας- Πωσειδωνας-Ερμής– οραματισμός, έμπνευση, η αναβίωση και η ανύψωση ελπίδων, δραστηριοποίηση.

Ουρανος-Κρόνος-Πλουτωνας– μια εκρηκτική κατάσταση, επανάσταση, η κατάρρευση παλιών δομών, μετασχηματισμός, μονόπλευρες θέσεις, εγωισμός, εμμονή, εχθρότητα, εκτεθειμένος σε υπερβολική πίεση.

Κρόνος-Ουρανος-ξαφνική δυσάρεστη ένταση, ξαφνικοί περιορισμοί, βια, τραυματισμός, κτηνωδίες.

Πωσειδωνας-Αρης-Ωροσκόπος– δυσαρέσκεια, φασαρίες και ταραχές.

Αφροδίτη-Ωροσκόπος-Κρονος-Πλουτωνας– δυσκολίες, χωρισμός, το τέλος, βαθιές εμπειρίες.

Αρης-Ουρανος-Σεληνη-Ηλιος-Διας-Κρονος-Πλουτωνας-Ερμης-Αφροδιτη-Πωσειδωνας-Ερμης-Η ροπή κάποιου να ενεργεί ανεξάρτητα, ατυχήματα, τραυματισμοί, βια, ενέργεια συγκεντρωμένη εδώ, βίαιη καταστροφή, θυμός ,μανία, λύσσα, δολιότητα.

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ-5 ΣΠΑΘΙΑ

Μια κάρτα καθόλου ευχάριστη τα 5 Σπαθιά που συνδέονται με αυτόν δεκανό του Υδροχόου. Καθόλου ευχάριστη ερμηνεία και σημαίνει ότι κάποιος κερδίζει από την αγωνία των άλλων. Σημαίνει κατάχρηση από αδυσώπητες ενέργειες ή σκληρή συμπεριφορά. Είναι το αρπακτικό, που φτάνει στα άκρα. Τα πέντε σπαθιά μπορεί μερικές φορές να συμβολίζουν ότι πρέπει να υπάρξει η υπέρβαση των εσωτερικών δαιμόνων μας και των αρνητικών νοοτροπιών.

Η μάχη για την προσωπική ελευθερία δεν θα έρθει γρήγορα ή εύκολα … Αυτή η μάχη ίσως είναι μια προσωπική πρόκληση για σας και ίσως αφορά και τους άλλους που πιστεύουν ότι δεν μπορείτε να πετύχετε. Έτσι, το να γεννηθείς σε αυτόν τον δεκανό σου δίνει τα εργαλεία για να πολεμήσεις επιδέξια. Τα ξίφη γενικά συμβολίζουν την ταχεία και αποφασιστική σκέψη.

Αλλαγή, χάσιμο όλων, παράδοση, κουραστική μάχη, απώλεια, θυσία, αυτοεπιβεβαιωση, καταστροφή στην επικοινωνία, μη διαπραγματεύσιμος, εκφοβισμός, Εχθροί, κακομεταχείριση, άγχος, κακόβουλα επιχειρήματα, ευσπλαχνία, οργή, καταστροφή, επανάληψη, διακανονισμός, στήριξε τον εαυτό σου μονος σου, αγωνία , Αντικοινωνικός, Έλλειψη Συνείδησης / Ηθικής, Ακεραιότητα, Κακή συμπεριφορά, Απειλή, Βίαιος, μισθοφόρος, Βία, Έγκλημα, Κλοπή.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Το Κεχριμπάρι δεν είναι στην πραγματικότητα ένας “κρύσταλλος” με την κανονική έννοια, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε μέσω της απολίθωσης ρητινών πριν από εκατομμύρια χρόνια. Ο σχηματισμός του είναι οργανικός και ακανόνιστος, όπως οι Υδροχόοι, οι οποίοι επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και να φέρνουν ένα σπάνιο «φως» σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σκοπό. Η κίτρινη ρητίνη ενθαρρύνει τη θετικότητα, και συχνά αναφέρεται ως μικρή σταγόνα στον ήλιο – όπως και οι περισσότεροι Υδροχόοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Η φύση του Υδροχόου είναι ειλικρινής, απρόβλεπτη, αυθόρμητη, ευφυής, φιλοσοφική, συχνά απαθής, και πολύ επικοινωνιακή. Το κεχριμπάρι απαλύνει την ειλικρίνεια, φωτίζει την απρόβλεπτη κατάσταση, τροφοδοτεί τον αυθορμητισμό με ευτυχισμένο συντονισμό, υποστηρίζει το μυαλό στην προσπάθειά του για φώτιση, μαλακώνει το συναισθηματικό σώμα έτσι είναι πιο κατάλληλο να εκφράσει και ενθαρρύνει την υγιή επικοινωνία προσθέτοντας μια σταγόνα χρυσού σε όλα.

Όντας ένας κρύσταλλος που συντονίζει το ηλιακο πλέγμα, η κίτρινη ρητίνη υποστηρίζει την ενδυνάμωση κάθε σημείου στο Ζωδιακό, αν και οι Υδροχόοι αληθινά παίρνουν αυτην την ευθυνη με την καρδιά τους καθώς είναι επιρρεπείς να βρικσονται μπροστά και μεσα σε ομάδες για να «σώσουν τον κόσμο» με τις ανθρωπιστικές τους προσπάθειες . Το Κεχριμπαρι φαίνεται να ελαφρύνει το φορτίο αυτό και να διατηρεί το πνευμα ψηλα  και να δίνει κίνητρα όταν τα μάρκες είναι κάτω (τα οποία μερικές φορές είναι για τον Υψηλό Υψηλό Υδροχόο).

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Η Νεα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου, σαφώς συνδέεται άμεσα με το Ελληνικό ωροσκόπιο που είναι Υδροχόος και σχηματίζεται μια συνοδος με απόσταση 2 μοιρών με την γενέθλια σύνοδο της, Ηλιου-Ουρανού, στον Υδροχόο. Ισχύει ότι είπαμε και την προηγούμενη φορά, η Ελλάδα θα έχει ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί, μέσα στις εξελίξεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν, όμως η νεα σελήνη προλέγει αιφνιδιαστικές αλλαγές που συνδέονται με την κυβέρνηση της και απρόοπτες εξελίξεις που ισως έχει να κάνει με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η αντίθεση με τον Κρόνο, συνδέεται με την παραίτηση Προέδρου της Δημοκρατίας και την αλλαγή του που είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Όμως οι δύσκολες όψεις προς το κοινοβούλιο και τους Δεσμούς της, προοιωνίζει προβλήματα, εντάσεις και περιπέτειες σε σχέση με την εκλογή αυτή αλλα και πολιτικές συνεργασίες. Δεν εχουμε παρα να μάθουμε κάποια στιγμή στη συνέχεια και την ημερομηνία εκλογών. Η συνοδος Αρη πολύ στενή στον 7ο οικο της. Προς το παρόν αντέχουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες με τον Αρη να εξαγωνιζει τον Ηλιο και να τριγωνίζει τον Κρονο της.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στον Μεταπολιτευτικό της χάρτη κοιτάζει προς τον 8ο οίκο της, με ένα τρίγωνο Σελήνης και Πλούτωνα. Αυτό φέρνει επιτυχία, ξαφνική άνοδο και πραγματοποίηση. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, γιατί αυτό θα γίνει με πολύ δυσκολία. Ας δούμε τις εξισώσεις στην Ουράνιαν.

Σελήνη-Δίας-Πλουτωνας-αγώνας για αποκτήματα και πλούτο, κάποιος που αρχίζει μεγάλα επιχειρήματα.

Ηλιος-Δίας-Κρονος-Πλουτωνας– περιοδική στέρηση και προβλήματα, αλλα ξαφνική αναγνώριση, ξαφνική επιτυχία, επιδίωξη ισχυρής θέσης και απόκτηση οικονομικής ευχέρειας.

Ερμής-Κρονος- Σελήνη-Ηλιος-αστάθεια στις αποφάσεις, αλλαγές.

Ερμής-Πλουτωνας-Σελήνη-Ηλιος-Κρονος– αναγνώριση σε μεγαλη κλίμακα, ενας δεινός παρατηρητής, υπερβολικές υποχρεώσεις, η έκθεση σε βαριές και δυσάρεστες επιθέσεις από αλλους.

Δίας-Πωσειδωνας-Ερμής– αναβίωση ελπίδων, και έντονη δραστηριότητα.

Κρόνος -Ουρανος-Αφροδίτη– ένταση, καταναγκασμός, το ξαφνικο τέλος, χωρισμός

Ουρανος-Πλουτωνας -Αφροδίτη– έντονη και δυνατή δημιουργία, η πρόοδος και μετασχηματισμός, η ανοικοδόμηση, σταθερή αναζήτηση στο νέο.

Ζωή σε περιοριστικές συνθήκες- Αντίσταση ή εμπόδια που αφορούν ειδικά τις γυναίκες — Υπερβολική επιβάρυνση ή χειρότερη υπέρβαση –

Ελαχιστοποίηση των πόρων – Φυσική ακινησία – Ημέρες ή χρόνια οριοθετήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις – Αντίσταση

Αναστατωτικές ή συγκλονιστικές καταστάσεις

Διακεκομμένη αρμονία – προσπάθειες – Εφαρμογή εντολών – Εργασία υπό πίεση

Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις που αφορούν περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί που συνδέονται με επέκταση

Υπεκφυγή μεταξύ εταίρων- Ζημιές που σχετίζονται με τους εταίρους – Παραμορφωμένο περιβάλλον – Βαρύτητα προς το πρωτόγονο ή ακαθόριστο – Ελαττώματα ή βρώμικα περιβάλλοντα – Η ζήλια και αναξιοπιστία των αλλων – Ζημιές, τραυματισμοί ή καταστροφές που σχετίζονται με άλλους

Νομικά θεμέλια – Περιορισμένα οφέλη από άλλους – Οικονομικοί περιορισμοί στο περιβάλλον – Εμπόδια που σχετίζονται με την επιτυχία των / με εταίρους

Οικονομικές απώλειες – Λάθος εικόνες σχετικά με τον πλούτο – Φανταστική τύχη – Απογοήτευση σχετικά με τα κέρδη – Εξάντληση των πόρων – Πείρα σχετικά με την αδικία

Διαταραχές που σχετίζονται με ζημίες ή καταστροφές – Ξαφνικές αποτροπίες – Άρνηση ή απόσυρση λόγω εντάσεων – Ασυνήθιστες ελλείψεις ή απώλειες – Σοβαρά προβληματικά γεγονότα – Μη αναμενόμενες ασθένειες – κακία

Έκτακτες θυσίες – Αόρατη καθοδήγηση ή ηγεσία – επάνω στον αέρα – Σημασία του νερού – Πλοίαρχοι πλοίων ή αεροπορικών εταιρειών – Διπλωμάτες – Σημαντική ή επίσημη εξαπάτηση – Μεγάλη αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – Έκτακτες απώλειες – Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με την αναγνώριση

έχουν πλήρη εξουσία – επίσημη επιρροή – πολιτικοί – δικτάτορες

Ενεργοποίηση συμβάντων

Κόλπα ή φάρσες – Εφαρμογή δημοσίων μεταρρυθμίσεων – Εντατικές ή επιταχυνόμενες ενέργειες – Πράξεις που σχετίζονται με εντάσεις – Ξαφνική δύναμη ή εξαναγκασμός σε πληθυσμούς ή έθνη

Μεταφορικά οχήματα – Υπολογιστές – Συναγερμοί πυρκαγιάς – Επικοινωνίες που συμβάλλουν στην ένταση

Απροσδόκητη άρνηση ή απόσυρση – Ξαφνικές απώλειες – Αντίρρηση – Διλήμματα – Τα σύνορα της επιστήμης – Διαδεδομένη ένταση και σύγχυση – Ένταση που σχετίζεται με την αύξηση των απωλειών ή των θυσιών – Ξαφνικές αμφιβολίες

Ξαφνικές συγκρούσεις που αφορούν την ελευθερία – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με εκτεταμένο εξαναγκασμό ή βία

Ηλεκτρικές καταιγίδες – Διαταραχές ή ενοχλήσεις που σχετίζονται με δραστικά ή βίαια μέτρα – Ατυχήματα με υπερβολική ισχύ

Επιβολή περιορισμών σχετικά με την κοινότητα ή την οικογένεια – Τερματισμοί που σχετίζονται με ενώσεις

Μεγάλα λάθη – Μάταιες ενέργειες σχετικά με την εξουσία – Μεγάλες απώλειες ενέργειας – Εντατικές λοιμώξεις – Πράξεις έντονης εξαπάτησης – Ισχυρή εκμηδένιση και αφανισμός

Προβλήματα που αφορούν τους εταίρους – Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Απάντηση