ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ*Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ & Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΠΗ.

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου, 2023, ώρα 7:36:55 π.μ. στον 12ο οίκο, στην 26η των Διδύμων. Μια αρκετά δύσκολη και δυσοίωνη νέα σελήνη, στον τρίτο δεκανο της, συνδέεται με θανάτους διάσημων ανθρώπων, και δημιουργούνται πολλά προβλήματα κυρίως στις χώρες που επηρεάζονται.

Ο Ήλιος κυβερνά αυτόν τον δεκανο. Στο παρελθόν έχουμε πει ότι κυβερνάται από τα 10 Σπαθιά. Από την γενική εικόνα ακόμα και αυτοί που δεν γνωρίζουν αστρολογία κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά έντονο και με σοβαρές εξελίξεις όπου θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ,δηλαδή τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθεις, του τρίτου δεκανου (μεταξύ 25-27 μοίρες). Πολλά θα συμβούν και θα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι τυχαίο, ότι η προηγουμένη πανσέληνος κυβερνάται από τον Κρόνο και αυτή η νέα σελήνη από τον Πωσειδωνα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου, αποτελείται από πολλαπλά στρώματα. Όλα φαίνονται περίπλοκα, με αυτό το πολύπλευρο αέρινο ζώδιο. Μοιάζει σαν ένα παζλ, που αποσυμπιέζετε σιγά σιγά για να αποκτήσει ένα ξεκάθαρο νόημα για το πώς θα μπορούσε να εκδηλωθεί, σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Αν σκεφτούμε την αρχέτυπη ενέργεια των Διδύμων, τότε ίσως να έχει ταυτόχρονη αλληλεπίδραση σε δυο διαφορετικούς κόσμους – ή και περισσότερους;;; η και περισσότερες διαστάσεις;;; τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό για αυτό το ανήσυχο, περίεργο ζώδιο, γεμάτο ερωτήματα. Πολλοί δρόμοι και επιλογές μπορεί να παρουσιαστούν που μπορεί να φαίνονται δελεαστικά και γεμάτα υποσχέσεις. Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα. Μπορεί να παρασυρθούμε σε μια ψευδαίσθηση. Ο Ποσειδώνας συνδέεται άμεσα με αυτή τη Νέα Σελήνη μέσω ενός σφιχτού τετραγώνου – που απέχει μόνο 1 μοίρα από την τελειοποίηση της όψης.

Ως εκ τούτου, ως η ισχυρότερη επιρροή, προειδοποιεί τον κόσμο, συλλογικά είτε προσωπικά, ότι υπάρχει κίνδυνος, να παγιδευτούμε σε μια πιθανή φαντασίωση. Όσοι γνωρίζουν, ας πάνε πίσω στα κείμενα του 2016 που έγραφα για την Νέα Ουτοπία. Νέες εφευρέσεις μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, ο νέος κόσμος μπορεί να συναρπαστικός αλλά και καταστροφικός. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία, καθώς όλο αυτό χτίζεται πάνω σε ένα Πωσειδωνα που μάλιστα είναι στους Ιχθείς. Αν δεν προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, ασκώντας κριτική, μπορεί να μετανιώσουμε για τις αποφάσεις που παίρνουμε κάτω από αυτήν την ομιχλώδη Ποσειδώνια ενέργεια.

Τίποτα δεν είναι όπως μας το παρουσιάζουν και από ωραία λόγια η ανθρωπότητα έχει χορτάσει. Υπάρχει ελπίδα; Ναί. Κινούμαστε ήδη μέσα στον άξονα Κρόνου/Πωσειδωνα , μέχρι να ολοκληρωθεί και να γίνει σύνοδος σε 3 χρόνια.

Ο Πωσειδωνας εδώ, δείχνει, ένα σημείο καμπής, αρχίζει να δημιουργείται μια φθορά, με γαλήνιο τρόπο, να σκεφτούμε του τι έχει επιτευχθεί, και αυτό είναι ένας ανθυγιεινός πολιτισμός; Προωθούνται ιδέες που πρόκειται να μας βάλουν σε μια νέα φάση της εξελικτικής σπείρας.

Μια σανίδα σωτηρίας προσφέρεται, ίσως, από το τετράγωνο μεταξύ Ερμή – Κρόνου.  Ο Πωσειδωνας στους Ιχθεις, μην ξεχνάμε ότι συνδέεται απόλυτα με τον εθισμό, τον μεγαλύτερο που έχει συμβεί στην ιστορία. Το Facebook σηματοδότησε μια νέα ψευδαίσθηση (σύνοδος Ηλίου/Πωσειδωνα, δυστυχώς με πολύ δύσκολες όψεις). Και αν ο Κρόνος στους Ιχθεις συνδέεται με τα όρια, που είναι δύσκολο να καθοριστούν, τότε ξέρουν πολύ καλα τι έκαναν και τι κάνουν.

Τα τετράγωνα αντιπροσωπεύουν εμπόδια ή προκλήσεις, αλλά αυτό μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να μας επαναφέρει όλους στη γη. Τα τετράγωνα παίζουν εξελικτικό ρόλο στον άνθρωπο. Ερμής και Κρόνος, ίσως κατά κάποιο τρόπο να συμβολίζουν τη «Φωνή του Θεού» η’ ακόμα καλύτερα «Φωνή της Λογικής». Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Σημαίνει ο Ανώτερος Εαυτός σου; Οι Άγγελοί σου; Πες το όπως θες. Στρέψτε την προσοχή σας στην Ανώτερη Σοφία σας. Βουτήξτε βαθιά μέσα σας και ακούστε αυτή τη φωνή. Ψάξτε για σημάδια που σας ωθούν προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις πνευματική δύναμη.

Το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου ίσως δημιουργεί ανησυχίες, για το μέλλον!

Μπορούμε να οραματιστούμε το καλύτερο αποτέλεσμα για μια προβληματική κατάσταση; μπορούμε να ανατρέψουμε τα αρνητικά και να ζωγραφίσουμε μια καλύτερη πιθανότητα; Μπορούμε να έχουμε πίστη; είναι μια σκληρή διανοητική εργασία, για τον εγκέφαλο, καθώς είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να διακρίνουν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Αν το φανταζόμαστε, το πιστεύουμε και έχουμε εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει όριο για το τι μπορούμε να πετύχουμε τους επόμενους μήνες. Η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Λέοντα, προσφέρει την ευκαιρία να είμαστε όσο πιο δημιουργικοί και εκφραστικοί μπορούμε. Ας συντονιστούμε με αυτό σε αυτό τον νέο κύκλο σελήνης.

Η γενική εικόνα μας συμβουλεύει ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα σφάλματα κάνοντας λάθος εκτιμήσεις και βιαστικές επιλογές.

Πολλά θα προκύψουν σε πολιτικό, οικονομικό αλλά και επιστημονικό επίπεδο. Συνήθως καλλιεργείται ένα εμπόλεμο κλίμα, καθώς ήδη έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής αλλά και ένα μέρος της Ανατολικής Ασίας στην θαλάσσια περιοχή Κίνας και Ιαπωνίας. Θα επηρεάσει την κυβέρνηση της Κίνας αλλά και τις διπλωματικές σχέσεις των ΗΠΑ. Ο Πωσειδωνας, με την Νέα Σελήνη παίζει κυρίαρχο ρόλο, απο τις ημέρες της “πανδημίας”. Συνδέεται για μια φορά ακόμη με Δύσκολα περάσματα, την πλοήγηση σε επικίνδυνα εδάφη ή «σκοτεινά νερά» των Ιχθυων· Ένα ακόμη κατασκευασμένο σχέδιο μπροστά στα μάτια μας, για να φτάσουν στον στόχο τους, ωστόσο αυτό το σχέδιο συναντά ανατροπές, εμπόδια, απειλώντας τις ανθρώπινες κοινωνίες. Θα υπάρξουν δραματικές αποκαλύψεις. Πληροφορίες όμως λογοκρίνονται (Ουρανός) όπως σημαντικές ειδήσεις η ρεπορτάζ,

Ο Κρόνος στους Ιχθεις σε ανάδρομη πορεία, προκαλεί χάος τους επόμενους μήνες, σε ότι αφορά τον καθορισμό των φύλων και τον επαναπροσδιορισμό των ρόλων τους και τις ελευθερίες που δόθηκαν. Προκαλεί τη συνείδηση των ηγετών του κόσμου, επισημαίνοντας τα παραμελημένα γεγονότα, αποδοκιμάζοντας τον ιμπεριαλισμό ως ανήθικη και αποσταθεροποιητική μορφή κυριαρχίας. Θα σύρει δύσκολα θέματα στο προσκήνιο έναντι ευγενικών νουθεσιών από το περιθώριο. Η λογική και η διαίσθηση για να καταλήξουμε σε μια ολιστική ολοκλήρωση της σκέψης.

Στην χώρα μας η νέα σελήνη σε όψη ημι-τετραγώνου προς τον Κρόνο, προετοιμάζεται για την δεύτερη καλπη, δείχνει δυσκολίες, απογοήτευση, αναταραχή και δυσαρέσκεια με θέματα 4 οίκου (αντιπολιτευση) . Ωστόσο το τρίγωνο προς τον Ερμή, δείχνει καθαρά την πρόθεση ψήφου προς κυβέρνηση της ΝΔ δίνοντας περισσοτέρους πόντους, ξεπερνώντας, τα ποσοστά της προηγουμένης κάλπης, καθώς και στις 7:01 κάνει την έκπληξη, με την συνοδό Ουρανού, αντίθετα το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να καταποντίζεται περισσότερο. Πιστεύω, ότι αν και ο Πλουτωνας έδωσε δύναμη στον Ανδρουλάκη, πάνω κάτω θα παραμείνει στα ιδία. Ενώ οριακά δείχνει την Κωνσταντοπούλου ισως να περνάει στην Κοινοβούλιο, σε σχέση με το ΝΙΚΗ.Η διαφορά ακόμα είναι πολύ μικρή μεταξύ τους. Πολύ θετική και δυναμική ημέρα για τον Βελοπουλο. Κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την θέση μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα μπορούσε να βγάλει αυτοδυναμία η καλπη αυτή, όντως.

Καταρχήν θα ήθελα να αναφέρω ξανά ότι τον Ιούνιο του 2025, έγραφα και πάλι στον ίδιο άξονα, μια παράγραφο για τους Διδύμους για «τη Δύναμη της Νέας Γλώσσας» δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω και σκεφτόμουν τι μπορεί να ήταν αυτό, όμως είχα πει το 2016 ότι: τυχαία ανακάλυψα ότι αναφέρεται στην δύναμη της ατομικής ενέργειας από μια παλιά φωτογραφία που έγραφε από κάτω «Nuclear Weapons and the Language of “Power”». Τότε διατύπωσα την ανησυχία μου για χρήση πυρηνικών και εξελιγμένης τεχνολογίας.

Ο Πλούτωνας έχει επιστρέψει στην αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω, όπου τους επομένους μήνες θα κλείσει έναν κύκλο. Μια σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στον Λέοντα πυροδοτεί προβλήματα στην οικονομία.

Η Σελήνη ημι- τετραγωνίζει την Αφροδίτη, αλλά τετραγωνίζει και τον Πωσειδωνα! Με λίγα λόγια, ο νέος κύκλος θα συνεχίσει να φέρνει μεγάλες απώλειες στο τραπεζικό σύστημα, το χρήμα, να δημιουργεί προβλήματα στις διπλωματικές σχέσεις και την ειρήνη, το εμπόριο. Ο Άρης δημιουργεί πανικό και κλείσιμό τραπεζών, σε κάθε περίπτωση.

Ο σχηματισμός Rosetta μεταξύ Ηλίου/Σελήνης/Δεσμών/Πλουτωνα/Ποσειδώνα περιέχει μια ευαισθησία που συνδέεται με το ένστικτο επιβίωσης. Τίποτα δεν κερδίζουμε από αυτό, ενώ στην χειρότερη περίπτωση όλα καταρρέουν. Η σταθερότητα καταρρέει και η ηρεμία θα αντικατασταθεί από την υστερία αν δεν έχει δημιουργηθεί δίχτυς ασφαλείας ,καθώς οδηγούμαστε σε συντριβή. Πωσειδωνας και Πλούτωνας δείχνουν διάθεση για σύγκρουση και καταστροφή. Από την άλλη ο Πωσειδωνας, υποδεικνύει σκάνδαλα, εγκληματικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο, από τις κυβερνήσεις η’ την ελίτ, παράξενα περιστατικά και πράξεις, περισσότερες αποκαλύψεις.  

Σταθεροί αστέρες συγκεντρώνονται γύρω από τα φώτα που συνδέονται με δηλητήρια, πόλεμο και ασθένειες, όπως ο Antares, Aledaran ,Sualocin, Dubhe καθώς η νέα σελήνη, είναι σε αντίθεση προς τον Aculeus, στην περιοχή του Σκορπιού, μιλούν για κάθε είδους επιθέσεις της Καμπαλ. Στον κόσμο γύρω μας οι ηγέτες και όσοι βρίσκονται στην εξουσία πρόκειται να επικριθούν αρκετά, καθώς αυτοί κάνουν το ένα λάθος μετα το άλλο στην πολιτική και θα αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Μπορούμε να δούμε αδικαιολόγητες επιθέσεις σε εκείνους που δεν το αξίζουν, και οι άνθρωποι να αγωνίζονται ενάντια στην αδικία από ηγέτες που υποτιμούν μια κατάσταση. Θα υπάρξει μια ατμόσφαιρα σκληρής αντιπαράθεσης και αυστηρής κριτικής κατά τις προσεχείς ημέρες . Μια ομοιότητα [του Aculeus] με τον Αχιλλέα δεν είναι πιθανώς απλή σύμπτωση.

Το τσίμπημα SeRaPH (Serp-ent, που σημαίνει κάψιμο ή δηλητήριο) ή SCORPION χτυπά τη ΦΤΈΡΝΑ ή την αχίλλειο πτέρνα του εχθρού του.

  • Πίσω στο 2017, η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε το πρώτο βαλλιστικό πύραυλο, στη θάλασσα της Ιαπωνίας. Στις 18 Μαρτίου υπήρξε ένα ζεύγος τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο του Ορλύ στο Παρίσι και στις 22 Μαρτίου στο Λονδίνο είχαμε την επίθεση με μαχαίρι και ένα αυτοκίνητο στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ.
  • Στις 6 Απριλίου σημειώθηκε επίθεση χημικών όπλων στη Συρία, όπου χρησιμοποιήθηκε δηλητηριώδες αέριο σαρίν.
  • Η Αμερική αποκρίθηκε αμέσως με πυραύλους και 7 ημέρες αργότερα έριξε τη “μητέρα των βομβών” για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία. Στην αεροπορική επιδρομή της Νανγκαρχάρ οι Η.Π.Α. ρίχνουν το GBU-43/B MOAB, το μεγαλύτερο μη πυρηνικό όπλο στον κόσμο, σε βάση του ISIL στην επαρχία Νανγκαρχάρ του ανατολικού Αφγανιστάν.
  • Στις 20 Απριλίου αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τρομοκράτες στο κέντρο του Παρισιού.
  • Στις 12 Μαΐου υπήρξε παγκόσμια κυβερνοεπίθεση για λύτρα σε υπολογιστές σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις 22 Μαΐου υπήρξε βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στη συναυλία της Ariana Grande και στις 3 Ιουνίου είχαμε τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου.
  • Στην πραγματικότητα υπήρξε μια επίθεση σχεδόν κάθε δεύτερη εβδομάδα. Όσο αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ο Πρόεδρος Τραμπ απέλυσε τον Τζέιμς Κομίνι και αφορά την αλήθεια για τις υποτιθέμενες συναλλαγές του προέδρου με την Ρωσία. Υπήρχαν πολλές δηλητηριώδεις λέξεις που ανταλλάχθηκαν έπειτα συν πολλές προσωπικές επιθέσεις και επικρίσεις.

Η νέα σελήνη ισούνται με Αφροδίτη και Πωσειδωνα

Ώρες απόλαυσης – Ζητήματα εσωτερικής ισορροπίας ή εσωτερικής αρμονίας

Μοιραστείτε το μέλλον – Εποχές αγωνίας – Συναισθηματική αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – Σύγχυση σχετικά με συνεργασίες – Απογοήτευση μεταξύ εταίρων – άρνηση ή απόσυρση που επηρεάζει τις συνεργασίες – Αμοιβαία εξαπάτηση

Διαισθητικά άτομα – Έντονα υποσυνείδητα ένστικτα ή συναισθήματα – Θυσίες που σχετίζονται με το κοινό, τους πληθυσμούς ή τα έθνη – Ονειρικές καταστάσεις – Αλλεργική τάση – Απογοήτευση σχετικά με τον πληθυσμό – Απώλειες που σχετίζονται με το κοινό, τους πληθυσμούς ή τα έθνη

Επιθυμία για διαφάνεια σε σχέση με μυστικά – επιθυμία για αλήθεια – Κατανόηση σχετικά με τη διχόνοια – πλατωνικές προσκολλήσεις – Απάτη που σχετίζεται με πνευματική ή πλατωνική αγάπη – Θρησκευτική υποκρισία

Η νέα σελήνη είναι η επικοινωνία με τη θεϊκή νοημοσύνη που βρίσκεται κάτω από τις φυσικές μορφές, μέσα στη φύση ως ένα μαγικό βασίλειο, του οποίου οι παροδικές εξωτερικές μορφές είναι προεκτάσεις αιώνιων αρχετύπων που μοιάζουν με φράκταλς που αντιλαμβάνονται το αρχετυπικό επίπεδο προσωπικότητας, αυξάνοντας την ανθρώπινη συνείδηση μέσω πνευματικών τεχνικών.

Μια διαφορετική συνείδηση αναπτύσσεται, που είναι η μαγνητική έλξη της ενέργειας των άλλων ανθρώπων προς το τσάκρα του στέμματος, η εξερεύνηση μαγικών δινών, είναι η ενίσχυση των ηλεκτρομαγνητικών γραμμών δύναμης του chi του ανθρώπινου σώματος, αλλά και η πνευματική επανευθυγράμμιση που πρέπει να επιτευχθεί, η ανάκληση της ουράνιας ταυτότητας.

Αυτή η νέα σελήνη για να κατανοήσεις καλύτερα, είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, οι Πόρτες της Αντίληψης, μια αστροπυλη, οι στενές επαφές τρίτου τύπου, τα παιδιά του Αρη και η σκοτεινή του πλευρά. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Προστάτεψε το παιδί, με Κρόνο στους Ιχθεις. Οι Δίδυμοι είναι γεμάτοι ερωτήσεις,  και αυτό που ωθεί την εξέλιξη των Διδύμων πλανητών είναι αυτές οι απρόβλεπτες πληροφορίες, αυτή η ακριβής προθυμία για μάθηση, αυτή η ανοιχτότητα στο απροσδόκητο, αυτή η αίσθηση ότι ό,τι και να βλέπω, η αλήθεια είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Περιορισμένο σε μια λέξη, το αστέρι του βορρά των Διδύμων είναι η περιέργεια. Ομοίως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα έχουν να κάνουν με ερωτήσεις.

Εξάλλου, ο 12ος οίκος είναι τα Μυστήρια της Ζωής, η απομόνωση από τον έξω κόσμο, τι έχει χαθεί, αλλά ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα, μια νέα σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί ερωτηματικά, ενώ το επίπεδο συνείδησης έχει ανεβεί. Ο Ήλιος είναι η ανώτερη έκφραση, αντιπροσωπεύει τον Θεό, και το Φως του δίνει αναπνοή στο ηλιακό μας σύστημα. Η Σελήνη, τον φυσικό κόσμο και το αιθερικό μέρος της αύρας. Ο Ερμής, συμπεριφέρεται ως φέρον κύμα του Ηλιακού Συστήματος που ανοίγει το μυαλό σε ανώτερες σφαίρες και διαστάσεις.

Στα βάθη του δάσους, ένας εξόριστος βασιλιάς των Δρυίδων κοιτάζει μέσα από κλαδιά καλυμμένα με πάγο προς τα πέρατα του νυχτερινού ουρανού

Βρείτε τη δική σας φωνή

Απάντηση