ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ*Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ* Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ- ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΕΡΜΗ*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, ώρα 19:34:36 μμ. στον 6ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, όπου η Νέα Σελήνη στις 12 μοίρες των Ιχθύων είναι σε σύνοδο με τον Δια και τον Πωσειδωνα. Έχουμε, ένα στελλιουμ στους Ιχθείς, και άλλο ένα στον Αιγόκερω μεταξύ Αφροδίτης/Άρη/Πλουτωνα, που συνεχίζει να βρίσκεται στον 4 οικο. Η νέα σελήνη είναι μέρος ενός Μεγάλου Τριγώνου, μεταξύ Άρη/Αφροδίτης/Πλουτωνα/Βορείου Δεσμού και Ωροσκόπου και σχεδόν υπάρχει ένας σχηματισμός Χαρταετού, με πολύ λιγότερη επιρροή στον χάρτη. Η νέα σελήνη εχει επιθετικές διαθέσεις σε όψεις ημι-τετραγώνου προς την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλουτωνα που είναι οι κοντινότερες όψεις, ενώ και το εξάγωνο προς τον Ουρανό, στον 8ο οικο, είναι πολύ στενό, όμως η συνοδος με τον Δια εχει απόσταση 2 μοιρών.

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ- ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΕΡΜΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Άρα μιλάμε για μια αρκετά τεταμένη ατμόσφαιρα, με φόντο τα θέματα 6ου οίκου, όπλα, στρατός, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, εργασία, εθνικές υπηρεσίες, και συνθήκες διαβίωσης, δημόσια υγεία, τρόφιμα, εστίαση, συνδικάτα, εργατική τάξη. Ο Ιχθείς κυβερνά και θέματα 12 οίκου, απώλειες, εγκλωβισμοί κτλ. Η ενεργεια αυτή κατευθύνεται και επηρεάζει τον 10,11,4 και,7 οίκο. Είναι παρα πολλά τα θέματα που επηρεάζονται, όπως κυβερνήσεις, συμμαχίες, πόλεμοι, υγεία, ενέργεια, οικονομία, η θάλασσα και τα θηλαστικά, τα μεγάλα ζώα, οι ωκεανοί, το νερό. Ο χάρτης βρίσκεται την 28 μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, τα πάντα μεταβάλλονται και αλλάζουν αλλα και μια κατάσταση φτάνει οριστικά στο τέλος της, διότι μπορεί όλα να δείχνουν ότι υποχωρούν προσωρινά σχετικά με τον ιό η να παραδέχονται κάποια πράγματα σχετικά με αυτό, πλέον και αλήθειες να βγαίνουν στην επιφάνεια κτλ.. αλλα η συνοδος Δια/Πωσειδωνα αναφέρετε ως μεγάλη παγίδα ενώ οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν για τις ελευθερίες τους. (Δίας/Πωσειδωνας).

Τρίτος δεκανος [Άρης]. Απειλεί με ληστείες και ασύστολες επιθέσεις και βιασμούς, τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά. [Δέκα Κούπα ] Ανταρσία, σκληρότητα, αγριότητα και απανθρωπιά των στρατιωτών. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα σχετικά με το νερο και πάλι.

Σε αυτή την φάση Σελήνης υπάρχει τοξικότητα, τοξίνες, δηλητήρια με επίκεντρο το νερο και την γενικότερη ατμόσφαιρα, υψηλή εγκληματικότητα, κατασκοπεία, θυματοποίηση, εθισμός, θρησκεία, πνευματικότητα. Σ αυτόν τον δεκανο κατοικεί επίσης και ο Φοίνικας, άρα υπάρχει η δυνατότητα για λύτρωση και ανάσταση. Κατά μια έννοια μπορεί να είναι αρκετά ελπιδοφόρα η νέα σελήνη καθώς μεταφέρει ένα πιο θετικό μήνυμα και συνδέεται με τα λιγότερα όρια, ακόμα και αν είμαστε περιορισμένοι, οι Ιχθείς μας αφήνουν να ξεφύγουμε η να διαφύγουμε, συναισθηματικά, είτε διανοητικά. Το θέμα είναι ότι μας βάζει κατά κάποιο τρόπο να βρούμε άλλες λύσεις, άλλες διαδρομές.

Παράξενο…το 2019-20 αναφέρθηκα δυο φορές στον Φοίνικα, και είχα αναφέρει ότι κάποια κράτη δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να αναδυθούν από τις στάχτες τους, ενώ είχα την αίσθηση ότι ο «πλανήτης θα σταματούσε». Τελικά, εφόσον θεώρησα ότι η συνοδος Δια/Κρόνου/Πλουτωνα στον Αιγόκερω, έκλεινε έναν κύκλο 100 χρονων πολιτικής ιστορίας, από τις αρχές του 20ου αιώνα, το 2020, κυβέρνησε, ο φόβος και η παραπληροφόρηση, όλα πήραν φωτιά στην κυριολεξία, οι ήρωες με τις ποδιές ήταν οι σωτήρες μας και ο κόσμος μας άλλαξε δραστικά. Κάποιοι προσωπικά αναδυθήκαμε από τις στάχτες μας, κάποιοι συνέχισαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, άλλοι κατέρρευσαν. Ωστόσο, οι φλόγες είναι ακόμα γύρω μας και το πρόβλημα είναι πολιτικό όπως θα ανακαλύψουν όλοι.

Το 2022 αποκαλύπτει ότι οδεύουμε προς έναν αγώνα επικών διαστάσεων, ο οποίος στην ουσία θα μείνει στην ιστορία ως ένα αποφασιστικό σημείο χωρίς επιστροφή σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή η χρονιά θα φέρει μια σημαντική ανακάλυψη και επιπλέον αποκαλύψεις – και θα γίνει ένα τεράστιο άλμα στο να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε. Η αγάπη και  συμπόνοια είναι η βάση της ενσυναίσθησης που είναι το κύριο θέμα για αυτή την χρονια. Η ενσυναίσθηση είναι αυτή που μας συνδέει με όλα τα ζωντανά πλάσματα στον πλανήτη και χωρίς αυτό βρίσκουμε την απληστία, το φόβο, την κατάχρηση εξουσίας, τη σκληρότητα και ένα σωρό άλλα. Αυτό όμως αλλάζει σταδιακά καθώς όλα αλλάζουν με τεράστια ταχύτητα. Μπορεί να μην το βλέπουμε ακόμα όμως κάτι αλλάζει

Όταν έγραφα για την Μεγάλη Μετάβαση, το φθινόπωρο του 2020, για εκείνο το σταυροδρόμι, που εχει δυο 2αρια, δεν πρέπει να υποτιμάται. Περιέχει το 1 που είναι φυσικό, συγκρουσιακό και βλέπει τον εαυτό του να στέκεται μόνο και ξεχωριστό, το ιδιο εγινε και σε μας κατά κάποιο τρόπο. Το 2 ευδοκιμεί στα συναισθήματα και στη σύνδεσή που υπάρχει μεταξύ μας – είναι το αντίθετο του 1. Έχουμε τώρα μια γενιά νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2000, οι οποίοι συλλογικά έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της ενσυναίσθησης από τις προηγούμενες γενιές. Η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν καλύτερα. Ο αριθμός 2 ξεχωρίζει γιατί κατά βάση είναι ειρηνοποιός – αλλά είναι ανθεκτικός και δεν σπάει εύκολα. Όπως είπα το 2022=6, το οποίο αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση που στοχεύουμε, αλλά όχι την κινητήρια δύναμη. Το 6 είναι αρμονικός αριθμός – συνδέεται με τη φροντίδα, τη συμπόνια, την αυτοθυσία, την οικογένεια, την κοινότητα και την επιθυμία να θεραπεύσει, να διδάξει και να βελτιώσει τη ζωή των άλλων. Ο αριθμός ανθρώπων τώρα θα αυξηθεί πρόθυμοι να δώσουν τον εαυτό τους, να θυσιαστούν και να αγαπήσουν τους άλλους. Το 6 είναι ο συλλογικός αγώνας, σε ολους τους πολιτισμούς και φυλές, θα βγουν στους δρόμους ή θα παλέψουν για ελευθερίες αλλα και εξουσίες η κόμματα που δεν είναι σύμφωνες με τα αιτήματά τους.

Αν και το 1 είναι στην κορυφή, προηγείται, το 2 άλλωστε περιέχει το 1, σημαίνει ότι θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, βία, θάρρος και άνοδος νέων ηγετών. Αυτές οι ενέργειες, αν και διασπαστικές (ή χειρότερες), θα ενισχύσουν την ένωση, λόγω κοινών ελπίδων, εμπνέοντας πολλούς. Αυτή η σύγκρουση θα είναι η ουσία το 2022. Η ενσυναίσθηση – θα μας χωρίσει είτε θα μας διασπάσει, είτε θα μας ενώσει και θα μας σώσει. Θα υπάρξουν πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα και καταστροφές, όπως σεισμούς, αλλά όλα αυτά θα επισκιαστούν από την εξέγερση των ανθρώπων, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Οι αναταραχές θα είναι παγκόσμιο φαινόμενο, που θα οδηγήσει σε ακραίο χάος. Σε μερικά χρόνια από τώρα, θα αναγνωρίσουμε την περίοδο μεταξύ 2020 και 2025 ως ένα σημείο χωρίς επιστροφή – και το 2022 θα ξεχωρίσει ως η χρονιά που οι άνθρωποι ξεκίνησαν τον αγώνα τους σοβαρά και άλλαξαν την πορεία της ιστορίας.

Η ανθρωπότητα γίνεται όλο και πιο ανθρώπινη, όπου ο αχαλίνωτος καπιταλισμός που βασίζεται στην απληστία δεν θα είναι πλέον ανεκτός αλλα αυτές οι αντιπαραθέσεις που θα περάσουν στην ιστορία ως καθοριστικές και κομβικές στιγμές.  

Μπορεί να εχει πολλά νοήματα, αλλά η νέα σελήνη οδηγεί σε άλλα υπόγεια μονοπάτια και διαδρομές. Σαφώς ορισμένα όρια οροθετούνται από ανθρώπους, τα οποία ανάλογα σεβόμαστε ή πληρώνουμε ένα τίμημα.  Αλλά στην ίδια τη φύση, οι απέραντοι ωκεανοί επιτρέπουν περάσματα σε αλλα μέρη, παρά τα θαλάσσια τείχη, πολιτικά σύνορα και περιορισμούς που τολμούν να επιβάλουν οι άνθρωποι. Τα ελευθερίες περιοριστήκαν, λόγω του COVID-19 οπου γίναμε μάρτυρες πολλών γεγονότων, αλλα θα μας παραχωρηθεί περισσότερη ελευθερία ή χαλάρωση των περιορισμών, που ήδη συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο που λογικά θα πρέπει να σημάνει και το οριστικό τέλος της περιόδου εγκλεισμών, χρήσης μασκών, covid-pass, υποχρεωτικών εμβολιασμών κτλ. ειδικά όσο θα πλησιάζουμε την Εαρινή Ισημερία, καθώς ο χάρτης της νέας σελήνης βρίσκεται στην 28η των μεταβλητών ζωδίων. Σαφώς, Δίας και Πωσειδωνας στους Ιχθείς μας βοηθούν να χαλαρώσουμε περισσότερο, ανακαλύπτοντας νέες ελευθερίες. Η ιδια φάση σελήνης επαναλήφθηκε στην 28η των Ιχθύων το Φθινόπωρο του 2021 μόνο που ήταν πανσέληνος. Η 28η των Ιχθύων, σηματοδοτεί ένα δύσκολο μονοπάτι για την ανθρωπότητα γενικότερα, για μια ακόμη φορα ταξιδεύει μεσα από τα σκοτεινά και αχαρτογράφητα νερά του.

Δεν αναμένεται όμως να είναι ήρεμη περίοδος ο Μάρτιος οπου κάποιοι θα γίνουν πολιτιστικά σύμβολα στο μυαλό των ανθρώπων, θα ακουστεί η φωνή τους και το μήνυμα τους σε δημόσιες συζητήσεις για την πολιτική και τον πολιτισμό χωρίς να υπάρχει διάθεση για συμβιβασμούς καθώς οι άλλοι θα συνεχίζουν να χειραγωγούν προωθώντας τις δικές τους ατζέντες μέχρι να αποδομηθεί τελείως η εικόνα τους! Οι λαοί θα συνεχίζουν να αντιστέκονται πεισματικά, πολεμώντας για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και ελευθεριών τους, με σκοπο να διαφυλάξουν τα καθιερωμένα προνόμια και ελευθερίες τους. Θα υπάρχει έντονη κριτική και σαρκασμός.

Αυτό θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια ζωτικής σημασίας νέα κατεύθυνση ενάντια στα δεινά, αποφασισμένοι να επικρατήσουν οι απόψεις τους, μεσα από ατελείωτους αγώνες, επιθέσεις, ενάντια σε ασφυκτικές παραδόσεις και περιορισμούς, θα υπάρξουν μαζικές επιθέσεις και θυμός, προς ανένδοτα και τερατώδη πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά προβλήματα, εξορκίζοντας δαίμονες. Συμβολίζει όμως τον λιθοβολισμό της αλλαγής από την άρχουσα τάξη, έναντι της αναπόφευκτης κατάρρευσης των παραδόσεων που έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους. Περιέχει πολεμικες αναμετρήσεις; Πάντως ο κόσμος είναι έτοιμος να «κάψει τις γέφυρες» σε μια μεγάλη σύγκρουση. Αυτό το μονοπάτι είναι αρκετό επικίνδυνο καθώς οι άνθρωποι θα κολυμπήσουν ξανά στα «σκοτεινά νερά» των ωκεανών, καθώς όλα μπορούν εύκολα να πάρουν μια απροσδόκητη τροπή καθώς αυτό θα συνδυαστεί με δραματικές αποκαλύψεις. Πρέπει να παραμείνουμε στην πορεία μας, στις επιλογές μας, απερίσπαστοι από απειλές και δελεασμούς.

Ο Πλούτωνας εχει ήδη εισχωρήσει στην 27η του Αιγόκερω…λίγη υπομονή μέχρι να μπει στον Υδροχόο. Η Πυραμίδα του Καπιταλιστικού Συστήματος καταρρέει αργά. Το τέλος θα είναι διαφορετικό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.Οι κατσίκες έχουν φτάσει ψηλά αλλα δεν έχουν δει την κορυφή του βουνού να καταρρέει. Θα περάσουμε ακόμη πιο βαθιά μεσα από την απόλυτη καταιγίδα και όλα να τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς από τον Ιούλιο- Αύγουστο 2022, με την επιρροή της ιστορικής συνόδου Ουρανού/Βορείου Δεσμού στον Ταύρο, όπως το 1938, που κυβερνά την παγκόσμια οικονομία. Αυτή θα είναι η τέλεια καταιγίδα, όσο αφορά την οικονομία, οι εκλείψεις θα χτυπήσουν πολύ βαθιά, που επιπλέον κινείται μεσα στον κύκλο Δια/Πωσειδωνα που είναι ουτωσι άλλως πτωτικός. Αυτό θα συνδεθεί με χρεοκοπία, την μεγάλη φούσκα που θα εκραγεί αναπόφευκτα είτε τώρα είτε κλείσει ο κύκλος. Ο Πλούτωνας στις 27° Αιγόκερω στον 4ο οίκο των ΗΠΑ χτυπά τις «ισχυρές οικογένειες» και υπόγειες δυνάμεις αλλα και τις κυβερνήσεις που εργάζονται ενάντια στο εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ. Μιλάω όμως όχι μόνο για τις πιο πλούσιες και κακές οικογένειες εντός ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα ομιχλώδες απόγευμα ένας άντρας πλησιάζει την πόρτα ενός απόκρυφου οικήματος. Δίνει στον θυρωρό τον κωδικό πρόσβασης και γλιστράει μέσα.

Η νέα σελήνη στους Ιχθείς στην 12η μοίρα θα συνδεθεί με μυστικές πληροφορίες, που ελέγχονται και ξέρουν πότε θα διαδοθούν και πότε θα κρατηθούν μυστικές. Θα συνδεθεί με την κατασκοπεία, με πολύ βαθιές πληροφορίες που διαδίδονται από το βαθύ σκοτάδι, με έντονο παρασκήνιο και τις αποκρυφιστικές δραστηριότητες της ελίτ ανώτατης βαθμίδας, οπου τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, ανάμεσα στα μέλη της, καθώς θα υπάρχουν έριδες και προβλήματα στις βασιλικές οικογένειες και στην ιεραρχία τους. Θα συνδεθεί με συνομωσίες που τελικά θα αποδειχτούν πραγματικότητα.

Η μοίρα ανήκει στον Lyndon LaRouche -Ουρανός- αμφιλεγόμενος Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του Κινήματος ΛαΡούς. Έχει γράψει μελέτες για οικονομικά επιστημονικά και πολιτικά ζητήματα, και έχει ασχοληθεί με την ιστορία, τη φιλοσοφία και την ψυχανάλυση. Εχει γράψει πολλές συνωμοτικές θεωρίες.

Dr. Albert Hoffman-Αρης- αυτός που ανακάλυψε το LSD.

J. P RhineΒόρειος Δεσμος-πρωτοπόρος στην επιστημονική μελέτη του ESP.

Owney Madden-Δίας- Γκάνγκστερ ο οποίος είχε το Cotton Club.

IsisUrania Temple of the Golden Dawn is authorized-Ηλιος-3/1/1888– ο πρώτος ναός του Τάγματος της Χρυσής Αυγής που ιδρύθηκε από Ελευθεροτεκτονες και διαλύθηκε το 1909.

Edgar Cayce—Ερμής – Μυστικιστής.

Richard Sorge-Βόρειος Δεσμος- Σοβιετικός κατάσκοπος-

Ρίχαρντ Ζόργκε– ήταν Γερμανός κομμουνιστής, πράκτορας και κατάσκοπος της σοβιετικής στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, ενεργός πριν και κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως Γερμανός δημοσιογράφος τόσο στη ναζιστική Γερμανία όσο και στην αυτοκρατορία της Ιαπωνίας. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πιο επιτυχημένους κατασκόπους όλων των εποχών.

Alan Matheson Turing – Άγγλος μαθηματικός, καθηγητής της λογικής, κρυπτογράφος και θεωρητικός βιολόγος. Θεωρείται ο «πατέρας της επιστήμης υπολογιστών», χάρη στην πολύ μεγάλη συνεισφορά του στο γνωστικό πεδίο της θεωρίας υπολογισμού κατά τη δεκαετία του 1930, αλλά και της τεχνητής νοημοσύνης, χάρη στο λεγόμενο τεστ Τούρινγκ, την οποία πρότεινε το 1950: έναν τρόπο για να διαπιστωθεί πειραματικά αν μία μηχανή έχει αυθεντικές γνωστικές ικανότητες και μπορεί να σκεφτεί.

Στην συνέχεια αυτά τα πολύ βαθιά επτασφράγιστα μυστικά τα διαδίδει ο Δίας που ήδη εχει φτάσει στην 14η των Ιχθύων και θα συνδεθεί με κυβερνήσεις και θέματα 6ου οίκου, που μπορεί να έχουν σεξουαλική χροιά αψηφώντας κάθε πολιτικό -θρησκευτική – κοινωνική λογοκρισία με σκοπο να απογυμνώσει την αλήθεια, αποκαλύπτοντας για ποιους θα χτυπήσει η καμπάνα.

Christopher Lee– Ουρανός-Φιλμ Δράκουλας.

Thomas Kuhn-Ουρανός– Η δομή των επιστημονικών επαναστάσεων (The Structure of Scientific Revolutions) Η δομή των επιστημονικών επαναστάσεων είναι ένα βιβλίο για την ιστορία της επιστήμης του φιλόσοφου Thomas S. Kuhn. Η έκδοσή του ήταν ένα γεγονός ορόσημο στην ιστορία, τη φιλοσοφία και την κοινωνιολογία της επιστήμης.

Barnet Russet-Ουρανός -Εκδότης που λογόκρινε το βιβλίο «Ο Εραστής της Λαίδη Τσατερλυ»

Pier Paolo Pasolini-Ηλιος- Το φιλμ «1001 Νύχτες»

Hugh Hefner-Σελήνη- Εκδότης του Playboy προώθησε τα πολιτικά δικαιώματα και τη σεξουαλική απελευθέρωση.

Galileo Galilei-Πλούτωνας- Ο Γαλιλαίος έμεινε γνωστός για την τόλμη του να αντιπαραταχθεί σε διαδεδομένες και παραδεκτές διδασκαλίες της εποχής του, ανακαλύπτοντας την Ηλιοκεντρική Θεωρία, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί από πολλούς αιρετικός. Συγκρούστηκε με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και αυτό προβάλλεται συχνά ως παράδειγμα εναντίωσης της ελευθερίας της σκέψης και της επιστημονικής έρευνας με την εξουσία.

Emile Zola-Aφροδίτη- Νανά είναι ο τίτλος ενός μυθιστορήματος του Γάλλου συγγραφέα Εμίλ Ζολά, δημοσιευμένο το 1880 που είχε ως θεματολογία την γυναικεία πορνεία, ακόμη και στις υψηλότερες κοινωνικές τάξεις.

Annie Besant-Κρονος- πρώιμη υποστηρίκτρια του ελέγχου των γεννήσεων και πολέμησε για την Ινδική ανεξαρτησία.

Μariane AlirezaΕρμής- Αμερικανίδα που παντρεύτηκε Άραβα και έζησε στο χαρέμι του. Αμερικανή που παντρεύτηκε έναν Άραβα και ζούσε στο χαρέμι ​​του. Γνώρισε τον Αλί στα 19 της στο κολέγιο, έναν όμορφο φοιτητή μηχανικό από τη Σαουδική Αραβία, και ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν το 1943 και η κόρη Hamida, το πρώτο από τα πέντε παιδιά τους, γεννήθηκε στις 3/07/1945. Είναι  μια συναρπαστική ιστορία..

Ο Αλί διορίστηκε στο διπλωματικό σώμα. Προσπάθησε να την προετοιμάσει για έναν διαφορετικό κόσμο καθώς απέπλευσαν στις 8/06/1945. Φορούσε μακρύ μαύρο μανδύα και καλυμμένο πρόσωπο χωρίς να εχει επαφή με άντρες ή κοινωνική ζωή έξω από το χαρέμι, την οικογένεια των γυναικών και των παιδιών του νοικοκυριού. Βρήκε ζέστη, μύγες, άγονη έρημο, λευκούς πυργίσκους και τοίχους από λάσπη, λίγους γιατρούς και καθόλου υγιεινή, μια δύσκολη γλώσσα και τεράστιο πολιτισμικό σοκ. Υπήρχαν επίσης υπέροχα ανατολίτικα χαλιά πάνω από χώμα και άμμο, μαγικές νύχτες λεβάντας με μουσουλμανικές προσευχές να τραγουδούν στην ησυχία, καμήλες και βεδουίνους. Έγινε φίλη με τις γυναίκες και τα παιδιά της οικογένειας στην εύρωστη κοινότητα. Υπήρχαν περιστασιακές επισκέψεις στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. Στη Νέα Υόρκη, το 1958, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς λόγο, ο Αλί τη χώρισε. Σύμφωνα με το μουσουλμανικό δίκαιο, ο σύζυγος μπορεί να κρατήσει τα παιδιά, η σύζυγος έχει ελάχιστα ή καθόλου δικαιώματα. Συμμετείχε σε μια πρωτόγνωρη μάχη για την επιμέλεια και κέρδισε. Κράτησε τα παιδιά της και έγραψε μια αυτοβιογραφία, “At the Drop of a Veil”, 1971.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης ακολουθεί ο Πωσειδωνας στην 22η των Ιχθύων «Μετα από χρονια στην Έρημο, ο Μωυσής, εξηγεί το νέο όραμα του στα μέλη της συναγωγής.» Είναι μια μοίρα που κρύβει πολλές προκλήσεις, μεγάλο κίνδυνο, συνομωσίες και συγκρούσεις.

Όμως με τις ευθυγραμμίσεις τους Ιχθείς, όπως και το 2021

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85_2021

Όπως επίσης είδαμε και το φαινόμενο απόσυρσης των υδάτων, προκαλεί σεισμικές δονήσεις, τσουνάμι ή εκρήξεις ηφαιστείων σε θαλάσσιες περιοχές. Ο κύκλος της Νέας σελήνης Μαρτίου είναι πιθανό μαζί με τον Δια καθώς βέβαια θα πλησιάζει επικίνδυνα τον Πωσειδωνα να δημιουργήσει τέτοια και αλλα φαινόμενα μεγάλης έκτασης και έντασης.***

Και αυτή την εικόνα συμπληρώνει η συνοδος Άρη/Αφροδίτη/Πλουτωνα στον Αιγόκερω, μια ενέργεια που κατευθύνετε στα Νότια του χάρτη (αρπαγή εδαφών). ***

Η συνοδος προκαλεί εκρήξεις πάσης φύσεως στο έδαφος, εκρηκτικά γεγονότα με φόντο την οικονομία, την διεθνής διπλωματία, περιβαλλοντολογικές καταστροφές που θα έχουν βαρύ κόστος. Είναι μια αρκετά έντονη εξίσωση που εχει πολλές ερμηνείες, από την μια με την φύση και τους λαούς να εκρήγνυνται και από την άλλη αυξάνεται σε τραγικό βαθμό η σεξουαλική εγκληματικότητα, οι βιασμοί, οι δολοφονίες από τον προηγούμενο μήνα. Πολλά είναι έτοιμα να βγουν στον αέρα, εμμονές, ακρότητες, χειραγωγικες συμπεριφορές και επιβλαβείς ενέργειες, λαγνεία. Θα είναι δύσκολο να απεγκλωβιστούμε από όλο αυτό το κακό που εχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Είμαστε σε μια αρνητική δύνη, μάρτυρες ενός πολύ κακού ψυχολογικού σεναρίου, εγκλωβισμένοι μεσα στους ίδιους μας τους νοσηρούς φόβους, σαν οι πλανήτες να αφηγούνται ιστορίες φαντάσματων γύρω από την φωτιά. Όλα θα παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης πλέον. Όλοι ενώνονται ενάντια στο κακό όμως που είναι ένας κοινός εχθρός του ανθρώπου. Εντοπίζεται το κακό και θέλουμε πλέον να το τερματίσουμε, να το κόψουμε από την ρίζα. Κατά αυτόν τον τρόπο σημειώνεται ένα ποσοστό προόδου ξεπερνώντας μια σειρά από εμπόδια -τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά· αντί να αφήνουμε όλα αυτά να μας στοιχειώνουν και απλά να συνεχίζουμε την ζωή μας χωρίς να συμβαίνει τίποτα, προσποιούμενοι ότι είμαστε καλα, ενώ εχει μεγαλώσει μια ολόκληρη γενια με θανάσιμα τραύματα μεσα της οπου δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά σε κοινωνικό επίπεδο. Η συνοδος είναι πολύ ακραία συναισθηματικά, εκτός του ότι υπάρχει η τάση για υψηλή επιθετικότητα γενικότερα όπως και για πολλά ατυχήματα.

Ερμής και Κρόνος θα βοηθήσουν στο να εκτεθούν πολλά περιστατικά στον κόσμο του θεάματος, ότι εχει σχέση με το παιδί, όλη την κακοποίηση που εχει υποστεί επι χρονια από τη εξουσία και τον κόσμο των ενηλίκων, αλλα αυτό θα συμβεί και στην διεθνής διπλωματία και πολιτική, στον κόσμο του θεάματος.

Ο Κρόνος εχει ήδη εισχωρήσει για τα καλα στον δεύτερο δεκανο του Υδροχόου, στην 18η μοίρα, και κανει καλα την δουλειά του μεσα από την μάχη που δίνει με σκοτεινές περιοριστικές δυνάμεις, ανάμεσα σε αυτούς τους άξονες αυξάνεται την αντίσταση, απελευθερώνει τα τραύματα, ακυρώνει συμφωνίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, εχει διαχωριστικές επιρροές, θέτει περιορισμούς, αυξάνει την σεισμική δραστηριότητα, φέρνει πείνα, φτώχεια, βιασμούς, ληστείες, λεηλασίες. Εχει γίνει τεράστια ζημιά σε αυτό που λέγεται Άνθρωπος. Αλλωστε η μοίρα αυτή του Υδροχόου, που βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Κρονο, δηλώνει μεσα από το Σαμπιαν σύμβολο της,

«μια δυσοίωνη σιωπή πέφτει καθώς ο απρόσκλητος καλεσμένος σε ένα πάρτι μεταμφιέσεων ετοιμάζεται να ξεσκεπαστεί. Από έξω ακούγεται βροντές».

Αυτό σημαίνει ότι με έναν τελείως άγριο τρόπο, θα εκτεθούν δυσάρεστες αλήθειες- που σχετίζονται με την Ελίτ και τα προνόμια τους. Ένα ποσοστό αλήθειας θα λάμψει και πάλι προς τα έξω, καταρρίπτοντας ψέματα που έχουν ειπωθεί, θα βγάλει την μάσκα από μια γιγαντιαία συγκάλυψη, που ίσως να αφορούν επιθέσεις -δολοφονίες από οργανωμένες  εγκληματικές κυβερνήσεις- θρησκείες.

Επιπλέον, δίπλα στον Κρονο, αυτό που αξίζει ίσως να σημειωθεί, είναι η πολύ στενή συνοδος με τον Τάνταλο. Έχουμε τους αστεροειδής ,Τάνταλος-Νέμεσις-Κρονο και Ερμή σε ευθυγράμμιση. Ο Τάνταλος τετραγωνίζει τον Ουρανό στον 8ο οικο θανάτου και τον Βόρειο Δεσμό, στον 9ο οίκο. Αν θυμάστε είχα αναφέρει τον αστεροειδή Τάνταλο σε περιπτώσεις ανθρωποφαγίας (κανιβαλισμός), ζόμπι, που επιπροσθέτως όμως εχει και την έννοια της ακραίας πείνας η δίψας, ασυγχώρητα εγκλήματα. Ισως εδώ συνδέεται με τα παιδια- σε απομακρυσμένα μέρη η παιδια που έχουν χαθεί (Ερμής στον 5ο οικο που σχετίζεται με τον 12ο και 10ο οικο, δηλαδή μυστικά από κυβερνήσεις η ελίτ) και μέσω Ουρανού φέρει άλλη μια σοκαριστικη αποκάλυψη. Ο Κρονος τρώει τα παιδια του. Θα συνδεθεί με την κατάρρευση μιας μεγάλης συγκάλυψης. Η συνοδος Τάνταλου/Κρόνου στον Υδροχόο είναι εξαιρετικά ισχυρή και θα δώσει τα ανάλογα χτυπήματα στην οικονομία-ενεργεια με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Στην μοίρα αυτή ανήκουν:

Madame Blavatsky– Δίας- Isis Unveiled “Ίσις αποκαλυμμένη”

Grace Slick -Jefferson Airplane-Αρης– White Rabbit

C Wright Mills-Ουρανός– The Power of Elite- Η δύναμη της Ελίτ

Patricia Loud-Δίας- άνοιξε το σπίτι της στις κάμερες αποκαλύπτοντας όλη την βρωμιά της οικογένειας

Chris Carter -Σελήνη- δημιούργησε τα XFiles

John Sirica—Κρόνος -Δικαστής που έδωσε εντολή στον Νίξον να παραδώσει τις ταινίες στο σκάνδαλο Watergate.

Η νέα σελήνη εξαγωνιζει τον Ουρανό, είναι η πιο κοντινή όψη, που θα μπορούσε να φέρει ξαφνικές εξελίξεις και ένα πλήθος γεγονότων παγκοσμίως, ακόμα και οι προσπάθειες για αποκλιμάκωση θα είναι τελείως προσωρινή και όπως είδαμε έτσι έγινε με το εξάγωνο Δια/Ουρανού, ναι μεν υπήρχε η πρόθεση και η ευκαιρία αλλα η ανοχή ελάχιστη όπως και οι προσπάθειες. Και αυτό θα είναι η αρχή του τέλους, οπου το φως και η αλήθεια συνεχίζουν να πολεμούν το σκοτάδι που εχει απλωθεί στις ανθρώπινες ψυχές μεσα από πολλές αποκαλύψεις, και όλα αυτά που ζούμε, καθώς η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς θα μπορούσε να είναι ένας είδος πνευματικής καθοδήγησης, ώστε να μας βοηθήσει να αφομοιώσουμε την αλήθεια, αναφέρετε στην προστασία του πλανήτη, το νερο, της πόλης μας ,της χωρας μας, που περιβάλλεται από οράματα για το καλύτερο, σε μια άλλου είδους διαδικασίας πολιτικής και ψυχικής κάθαρσης, ο ιερός πόλεμος που συνεχίζετε, συνδέεται και με την ιδεολογική τρομοκρατία, το χάος, την σύγχυση που πρέπει να συμβεί πρώτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τέτοιου είδους σεληνιακές φάσεις έχουν καθαρτική έννοια, που σαρώνει τα πάντα σαν κύμα στο πέρασμα της για να ξαναχτίσει από την αρχή, όπως ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα και του Νώε, που κατά τον μύθο ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλη την γενιά των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένη, με εξαίρεση τον δίκαιο βασιλέα και την γυναίκα του την Πύρρα. Είναι το νερο που ξεπλένει τις αμαρτίες των ανθρώπων, μεταμορφώνει την ζωή μας, και μαζί με τον Υδροχόο προωθεί το όραμα, την ελευθερία, μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα αλλάξει και θα χτίσει νέα πράγματα αλλα πρώτα θα ταρακουνήσει τον κόσμο για άλλη μια φορα. Τα παλιά πεθαίνουν και ένας νέος κόσμος θα γεννηθεί.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα επηρεάσει την χωρα μας ,την περιοχή του Αιγαίου και όσο όλοι θα είναι απασχολημένοι με το θέμα της Ουκρανίας, και με έναν ανύπαρκτο COVID-19 και ότι το συνοδεύει, κτλ..εδώ ας προσέχουμε την γειτονική Τουρκία, και όπως ανέφερα και στο γκρουπ, ενώ όλη η προσοχή εχει στραφεί προς την Ουκρανία, καλα θα κάνουν να κοιτούν την  Κωνσταντινούπολη!!! Αλλοίμονο, η συνοδος Κρόνου/Πλουτωνα επηρέασε τα θεμέλια της όπως έγραφα το 2017.

https://astroephimerides.com/2017/12/12/%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%cf%8c%ce%ba%ce%b5%cf%81%cf%89-21-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-2017-21-%ce%bc/

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η νέα σελήνη θα επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες, θα διαταράξει την Γη και θα φέρει νέες δυσκολίες στην διεθνής πολιτική σκηνή. Είναι πιθανό να αυξηθούν σε δραματικό βαθμό τα ατυχήματα και οι τρομοκρατικές επιθέσεις. Η ευθυγράμμιση αναμένεται να έχει καταστρεπτικό και διαλυτικό χαρακτήρα με επιρροή στα κόμματα και κοινοβούλια, την οικονομία και τις κυβερνήσεις. Θα υπάρξουν ψυχικές μεταπτώσεις της διάθεσής. Οι Ιχθείς όμως συμβολίζουν και συνδέονται με τους ωκεανούς, τη θυσία, το μυστικισμό ,την τέχνη, την ενατένιση του θείου, τον υπόκοσμο, τις αποκρυφιστικές επιστήμες.

Ο Πωσειδωνας και ο Δίας κυβερνούν την ουτοπία (και έγραφα το 2016 προσοχή στην Νέα Ουτοπία που χτίζεται αργά!), την φαντασία, την έμπνευση, τον ιδεαλισμό και ο οραματισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Οσο πλησιάζει ο Δίας τον Πωσειδωνα, η σύγκρουση θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Η Οτάβα του Καναδά δεν είναι το τέλος, είναι μόνο η αρχή. Κάνεις δεν θα το σταματήσει. Διάλεξε – φασισμό ή ελευθερία. Το μεγάλο Reset φαινεται να μετατρέπεται σε μια μεγαλύτερη αφύπνιση.

Λίγες ωρες μετα την νέα σελήνη, ο Αρης και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον Υδροχόο, στις 6 Μαρτιου, 2022. Είναι δείκτες ατυχημάτων, τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα, θα υπάρξει επαναστατική δράση, αναταραχές, πυρκαγιές, όπου οι ισχυροί αυτοί κραδασμοί τελικά θα κλονίσουν το status quo. Ο Άρης, εχει διάθεση για σύγκρουση, οπότε θα ειπωθούν σκληρά λόγια και θα δούμε συμφωνίες να τινάζονται στον αέρα, τα επιχειρήματα και οι διαμαρτυρίες θα είναι στο προσκήνιο καθώς οι άνθρωποι θα αντιδρούν στα πράγματα που αλλάζουν, θα είναι ενάντια στις αρχές και τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά της θέλησής τους, από τις κυβερνήσεις. Ο Υδροχόος είναι η φωνή της ελευθερίας, χαλάει τα σχέδια της ΝΤΠ, στον Αιγόκερω που λογικα πλεον δεν εχει περιθώρια. Η ενεργεια επικεντρώνεται σε ομάδες, στην κοινωνική δράση και έργα. Προσπάθησε να μην φοβάσαι καθώς θα πλησιάζει τον Κρονο στο ιδιο ζώδιο, που θα προσπαθήσει να βάλει νέους περιορισμούς με κάθε τρόπο, όμως ο Αρης συνδέεται με τον θυμό, που δεν μπορεί να ακολουθήσει εκ φύσεως τα όρια που θέτονται. Το συμπάν θα αποδείξει ότι αντέχουμε, προωθώντας το θεϊκό σχέδιο. Αφήνουμε το σκοτάδι, μεσα μας και πολεμάμε για το Φως.

Ο Αρης/Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα επηρεάζει τον ελληνικό χάρτη, καθώς ενώνεται με τον γενέθλιο Ουρανό της στον 10ο οίκο.

Με αρνητικές όψεις η νέα σελήνη, οδηγεί στην σύγχυση και στην κατάχρηση, συνδέεται με την απάτη, ψευδαίσθηση, αστάθεια, περιπλάνηση και φυγή. Είναι δύσκολες μοίρες και συνήθως συνδέονται με δοκιμασίες, την ένδεια, την πτώχευση, την αυτοκτονία, τη δραματική αλλαγή βιοτικού επιπέδου σε οικονομικό επίπεδο. Κίνδυνος όμως ωστόσο προέρχεται από καταθλιπτικές τάσεις και από το Νερό, γιατί η ευθυγράμμιση εδώ συνδέεται και με τις δηλητηριάσεις.

Η νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον αστερισμό Άλφα Υδρου, (Alpha Hydri). Αυτός ο αστερισμός, ο Ύδρος, βρίσκεται κοντά στον Νότιο Πόλο, στο νότιο άκρο του ποταμού Ηριδανού. Είναι το γνωστό νερόφιδο. Αντιπροσωπεύει το  νερο, το υγρό στοιχείο, παραπέμπει σε μια περίοδο χειμώνα, η υγρή περίοδος, τις πλημμύρες, υδρογόνο, το υδροχλωρικό οξύ HCl, που χρησιμοποιείται στην παραγωγή πετρελαίου, υδροκεφαλία (μη φυσιολογική συσσώρευση υγρού στις εγκεφαλικές κοιλίες), ύδρωπος (παλαιομοδίτικη ονομασία για την καρδιακή ανεπάρκεια, που προκαλείται από υπερβολική ποσότητα νερού), υδρολογία, usquebaugh, ουίσκι, βότκα. Το υδρογόνο είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν. Το μεγαλύτερο μέρος του υδρογόνου της Γης έχει τη μορφή χημικών ενώσεων όπως οι υδρογονάνθρακες και το νερό. Το αέριο υδρογόνο παράγεται από ορισμένα βακτήρια και φύκια. Ο Hydrus (ελληνικά Hydros) μπορεί να είναι ο ωκεανός, ο Ωκεανός, στο στόμιο του Ηριδανού; ο Ύδρος και ο Ωκεανός είναι το ίδιο: και λέει ότι ο Όμηρος απεικονίζει τον Ωκεανό και την Τηθύ ως τους αρχέγονους θεούς της δημιουργίας.

Ο Ύδρος (ή Ύδρος) ήταν ο πρωτόγονος των αρχέγονων υδάτων. Στις Ορφικές Θεογονίες το νερό ήταν το πρώτο ον που αναδύθηκε στη δημιουργία μαζί με τη Δημιουργία (Θέσεις) και τη Λάσπη. Η αρχέγονη λάσπη στερεοποιήθηκε στη Γαία (Γη) και με τον Ύδρο παρήγαγε τον Χρόνο (Χρόνος) και τον Ανάνκε (Καταναγκασμός). Αυτοί οι δύο με τη σειρά τους έπιασαν τον πρώιμο κόσμο στα πηνία και τον χώρισαν για να σχηματίσουν τον θεό Phanes (δημιουργό της ζωής) και τα τέσσερα διατεταγμένα στοιχεία του Ουρανού (Φωτιά), της Γης, του Αέρα και της Θάλασσας (Νερό). Οι Ορφικές Ραψωδίες αργότερα απέρριψαν τις φιγούρες τους Χρόνος και Ανάνκε, και αντ’ αυτού ο Φάνες γεννήθηκε απευθείας από την Ύδρο και τη Γαία. Η μορφή του Ύδρου προήλθε τελικά από τους Ορφικούς από τον Ωκεανό, τον ποταμό γλυκού νερού που περιβάλλει τη γη, τον οποίο ο Όμηρος περιέγραψε ως την πηγή των θεών. Η πρώιμη σύζυγός του Thesis ήταν επίσης το αρχέγονο ισοδύναμο της Tethys».

Alpha Hydri

Η Γέφυρα του Μαγγελάνου (MBR) ένα ρεύμα ουδέτερου υδρογόνου που συνδέει τα δύο σύννεφα του Μαγγελάνου, με μερικά γνωστά αστέρια μέσα σε αυτό. Ο Ύδρος βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα δύο σύννεφα. Το Μικρό Νέφος του Μαγγελάνου βρίσκεται στο Tucana με ένα μικρό μέρος αυτού του νέφους στον Hydrus, και στην άλλη πλευρά του Hydrus η Μεγάλη γέφυρα του Μαγγελάνου βρίσκεται στα σύνορα Dorado και Mensa, κοντά στα σύνορα του Hydrus. Ολόκληρη η «γέφυρα του Μαγγελάνου» βρίσκεται λίγο πολύ σε αυτόν τον αστερισμό.

Η σύνδεση μεταξύ υδρογόνου και νερού: Το 1766-81, ο Henry Cavendish ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε ότι το αέριο υδρογόνο ήταν μια διακριτή ουσία και ότι παράγει νερό όταν καίγεται, μια ιδιότητα που του έδωσε αργότερα το όνομά του: στα ελληνικά, υδρογόνο σημαίνει « νεροπαραγωγός.» Κοντά στο Βόρειο Πόλο του ουρανού, υπάρχουν οι αστερισμοί της Μικρής και της Μεγάλης Άρκτου, και ανάμεσά τους υπάρχει ένα κουλουριασμένο φίδι (δράκος). Αν αυτή η εικόνα χαραχτεί πάνω σε ένα λίθο που δίνει σοφία και ικανότητες (διάφοροι χαλαζίες), αυξάνει την πονηριά και τη γενναιότητα.

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Το Νερόφιδο (Ύδρα), Ο Αστερισμός Ύδρος το Φίδι λέγεται ότι δίνει μια πονηρή, πρακτική και ύπουλη φύση, με μεγάλο κίνδυνο δηλητηρίασης.

Σε αντίθεση με τον Procyon– Αφροδίτη/Αρης/Πλούτωνας- σκληρότητα, βία, σκάνδαλο και συκοφαντία, αίσχος και καταστροφή, κίνδυνος δαγκώματα σκύλου.

Σε σύνοδο με Archenar-επηρεάζει υψηλόβαθμούς στην εκκλησία-θρησκεία

Η Αμερική επηρεάζεται περισσότερο, η πολιτεία της Καλιφόρνια, καθώς η Επιστροφή Πλούτωνα των ΗΠΑ έχει άμεση σχέση με όσα συμβαίνουν στον Καναδά και στην Ουκρανία. Επηρεάζεται όμως η Δυτική και Ανατολική πλευρά των ΗΠΑ, η κεντρική Ευρώπη, ο χάρτης της Τουρκίας του 1299, 1923, η Αγγλία, Γαλλία, Ρώμη, Βερολίνο. Θα επηρεαστούν τα σύνορα με την Τουρκία, την Αλβανία και την Θράκη. Θα εμφανιστούν κοινωνικές αναταραχές, συνομωσίες, εξαπάτηση, εγκληματικότητα, το Ελληνικό κοινοβούλιο θα συνεχίσει να δηλητηριάζει και να διχάζει την ελληνική κοινωνία, απώλειες στο εμπόριο, θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, στα τελευταία γεγονότα που έγιναν, αλλά θα συμβάλλει και την σταδιακή διάσπαση κομμάτων και συνεργασιών στο Ελληνικό κοινοβούλιο καθώς θα εντείνει τα προβλήματα με αλλοδαπούς.

ΟΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

Επιδείνωση προβλημάτων για την Ελλάδα, ξεκινά μια δύσκολη και ανατρεπτική περίοδος για τον Έλληνα πρωθυπουργό με την κορύφωση αντίθεσης Ερμή/Ηλιου/Ουρανού/Πλουτωνα στις 18 Μαρτιου, 2022 που δείχνει σοβαρά και ξαφνικά προβλήματα με ξένες δυνάμεις, αναταραχές και σκάνδαλα να ξεσπούν. Οι ευθυγραμμίσεις όμως πλήττουν την κυβέρνηση καθόλη την διάρκεια του μήνα. Η ευθυγράμμιση στον Υδροχόο με τους αστεροειδής ,Τάνταλος-Νέμεσις-Κρονο και Ερμή χτυπούν την κυβέρνηση της χωρας βάναυσα.

Αν και η ευθυγράμμιση στους Ιχθύς εχει χαρακτήρα συμβιβαστικό για τον χάρτη Μεταπολίτευσης, ωστόσο από το 2015 εχει φέρει πολιτικές ανακατατάξεις και οικονομικές αναταράξεις και εντάσεις με την Τουρκία. Με τις εξελίξεις όμως στην Ουκρανία που είναι αναπόφευκτες, τα σύνορα τις επηρεάζονται σε μέγιστο βαθμό, γιατί οι ευθυγραμμίσεις αυτές φέρνουν αλλαγές συνόρων, η Ελλάδα καλα θα κανει από δω και πέρα να εχει το βλέμμα της στην Τουρκία, ενώ όλοι θα είναι απασχολημένοι με την Ουκρανία.

Το στελλιουμ των Ιχθύων, και η σύνοδος μαζί με τα υπόλοιπα δεν αφήνουν περιθώρια, μπλοκάροντας την επίλυση η την πρόοδο στις εξελίξεις. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που θα ακολουθήσει και με την σύνοδο Δια/Πωσειδωνα μέχρι τον Απρίλιο. Και όσο ο Μπάιντεν νομίζει είτε δεν νομίζει η μάλλον λόγω Πλουτωνα θα εξαναγκαστεί να πράξει ανάλογα … να υπενθυμίσω ότι η συνοδος συνδέεται με τα πυρηνικά, σε κάθε περίπτωση!

Βέβαια αφού η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης παίζει σημαντικο ρόλο, από την αρχή της χρονιάς, σειρά θα έχουν και αλλα κράτη.

Όμως στο πρώτο τέταρτο Σελήνης, στις 10 Μαρτιου η συνοδος Δίας/Πωσειδωνα γίνεται όλο και στενότερη, μόλις 5  μοίρες διαφορά μεταξύ τους και θα βρίσκεται τον 10 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα συνδεθεί με θέματα 2,6 και 10ου οίκου (κυβερνήσεις, πολιτική, οικονομία, στρατός, όπλα, σίτιση των λαών). Η συνοδος στον Υδροχόο μαζί με τον Κρονο στο ιδιο ζώδιο, θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές με το επισιστικο πρόβλημα να εχει ήδη προχωρήσει σε βάθος.

2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί …. και πιθανότατα θα γίνει». Να περιμένουμε το απροσδόκητο. Μια ξαφνική επιτάχυνση των γεγονότων μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Πιθανώς επειδή είναι ήδη.

Δημόσια αναταραχή – Πυρκαγιές – Πυροβολισμοί

Οχήματα μεταφοράς – Υπολογιστές – Συναγερμοί πυρκαγιάς – Επικοινωνίες που συμβάλλουν στην ένταση

Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία – κρίσεις

Περιορισμοί σχετίζονται με κέρδη από επιχειρήσεις – Πτώση επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με παραβίαση νόμων

Αυξήσεις που σχετίζονται με τη φωτιά

Ασθένεια που πυροδοτεί αντίθετη συμπεριφορά

Διαταραχές που σχετίζονται με νομικά προβλήματα

Κρίσεις που σχετίζονται με γεγονότα ή αλήθεια 

Διαταραχές που σχετίζονται με την εκπαίδευση

Πτώση που σχετίζεται με ανεπαρκή ηγεσία – Αόρατος κυβερνητικός περιορισμός

Διαρκής ψυχολογική αδυναμία – Μακροχρόνιες ασθένειες

Εξασθενημένη εγκεφαλική δύναμη

Σκέψεις σχετικά με τη διάλυση συνεργασιών

Μοχθηρές πράξεις που σχετίζονται με άλλους – Αντιμετώπιση μεγάλου κινδύνου – Βλάβες μεγάλης ή μεγάλης κλίμακας, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με άλλους – Καταστροφή

Ένταση που σχετίζεται με ομάδες ομοϊδεατών – Διαταραχές ή ανατροπές στην τοποθεσία που σχετίζονται με ιδεολογία – Προπαγάνδα

Πιέσεις που σχετίζονται με οικονομικά προβλήματα – Αναγκαστική λιτότητα

Αυστηρή μεθοδολογία – Απόλυση από το σχολείο – Άκαμπτες μέθοδοι – Αντίσταση στο σύστημα – Διαρκής έλλειψη ελευθερίας – Ελαχιστοποίηση της ελευθερίας – Άχρηστη γη

Επιδημίες – Χειραγώγηση – Ίντριγκα

Ελλείψεις νερού – Ζημιές από πλημμύρες

Μολυσμένος αέρας ή υγρά

Απάντηση