ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020🍁♎✨

στις

Νεα Σελήνη, θα πραγματοποιηθει στις 16 Οκτωβριου, στην 23η μοιρα του Ζυγού, ωρα 10:31:02 μμ. στον 5o οικο του ηλιακου ωροσκοπιου (δημοσια συμφεροντα, πολιτικές ίντριγκες, φθονος, επιτυχια, υπέροχος οιωνός για την ευτυχία, δημοσια αναγνωριση,τον πλούτο και την τιμή. H ανθυγιεινή ατμόσφαιρα κλειστών δωματίων). Η νεα σελήνη, στον Ζυγο, τετραγωνιζει την συνοδο Δια/Κρονου/Πλουτωνα και σχηματιζει οψη αντιθεσης με τον Αρη/Έρις στον Κριο. Ολοι σχηματιζουν ενα Ταυ-τετραγωνο, υπαρχει ενα στελλιουμ στον Αιγόκερω και ο σχηματισμος μιας Ροζετας που δημιουργεί αγχος και πιεση.

Η νεα σελήνη σχηματιζει συνοδο με δυο σταθερα αστερια, τον Spica και Arcturus, που της δίνει μια ιδιαιτερη δυναμικη.Υπαρχουν εχθροί και συμμαχοι, οπως υπαρχουν εντονα τα στοιχεια απογοήτευσης, θυμού, δυσαρέσκειας, αδικίας που τροφοδοτούν την φωτια. Τα ζητήματα και τα προβλήματα αυτής της δυναμικής θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν εμμονές που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτος ο σχηματισμος μπορεί να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τη φιλοσοφική κατανόηση. Μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα να ανέχομαστε το παράδοξο, την ασάφεια και τα προβλήματα. Η ευαισθητοποίηση μπορεί να σταματήσει τον φαύλο κύκλο δείχνοντάς μια πορεία πέρα από τις αυτόματες αντιδράσεις. Τότε εναπόκειται σε εσάς να κάνετε συνειδητές, προσεκτικές επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

Και η ίδια η ζωή μου είπε αυτό το μυστικό: «Ιδού», είπε, «Εγώ είμαι αυτό που πρέπει να ξεπεραστεί ξανά και ξανά». -Φρίντριχ Νίτσε

Η νεα Σελήνη ειναι εξαιρετικα ευαισθητη σε συλλογικο επιπεδο. Θα επηρεαστει ολόκληρος ο παρορμητικος σταυρος, ωστόσο περισσοτερο ο πρωτος και ο δεύτερος δεκανος. Αυτοί που επηρεαζονται απο τη νεα σελήνη σημαινει ότι θα μπορεσουν να προσαρμοστουν στις αναγκες της συγκεκριμένης περιοδου ώστε να έχουν επιτυχια.Η επιτυχία των σταθερών αστεριών εδώ φέρνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να μπορεί κάποιος να βγει η να μείνει ανεγγιχτος απο αυτη την διαθεση της εποχης.Το νέο φεγγάρι Οκτωβρίου συνδεεται με μεγαλες επιχειρηματικες ικανοτητες και τις οποιες υποτιθεται ότι ειμαστε σε θέση να τις αξιοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, η Σελήνη δεν έχει πραγματική δύναμη στον 3ο δεκανο του Ζυγού και μάλιστα αισθάνεται αρκετά άβολα.

Θα μπορούσε να υπάρχει κίνδυνος, κάποιος ή κάποια ομάδα να μην ευνοηθεί και ακόμη και να βρεθεί στην εξορία.Οσο αφορα τον 3ο δεκανο του εν λόγω ζωδίου, βρεθηκαν κυριολεκτικές περιπτώσεις εξορίας (Wallis Simpson.) Και επίσης περιπτώσεις πτώσης μετά από μεγάλη θέση (Marie Antoinette.) Σημερα,ισως να ταιριαζει περισσοτερο η εννοια του παράνομου ή αντι-ήρωα σε αυτή τη νέα Σελήνη. Αυτός ο δεκανος συνδεεται έντονα το αρχέτυπο της Eris / Venus/ Lucifer (ως το πρωί αστέρι.) Ίσως ρίξει λίγο φως στην γενική σύγχυση που υπαρχει παγκοσμιως αυτή τη στιγμή;Υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση μετάβασης ενώ ταξιδεύουμε στο άγνωστο.

Φαίνεται ότι περναμε μεσα από μια περίοδο μύησης, ίσως ένα τεστ αντοχής που περιλαμβάνει ολη αυτη την ταλαιπωρία. Ο 3ος δεκανος του Ζυγού, συνδεεται με δύσκολους καιρούς ενώ καποιοι αναδειχτηκαν απο αυτες τις δυσκολίες. Οι αντι-ήρωες, οι εκπτωτες ψυχές και τα θύματα της κοινωνίας γοητεύουν, αλλά ίσως ειναι ειρωνικο να λέμε ότι, βοηθα τις κοινωνίες να απομακρυνθούν, οπου ολοι αισθανονται ξένοι μεταξυ τους. Όμως αυτος ειναι ο συλλογικός καθρέφτης που αντανακλάται η σκια του κοσμου.

Ο Ηλιος αν και σε πτωση,ωστοσο σωζεται απο τα τυχερα αστερια που υπαρχουν σε αυτον τον δεκανο,του Spica όσο και του Arcturus.Όσο πιο κοντά είναι ο Ήλιος στη μέση του δεκανου τόσο το καλύτερο. Η έννοια της ισορροπίας εδώ είναι ισχυρότερη επειδή αυτοί οι άγγελοι φαίνεται να έχουν «πέσει».Ο τρίτος δεκανος μπορεί να είναι αρκετά λαμπρός, επομένως προσελκύει πολύ φθόνο. Εκείνοι που δεν αντέχουν να τους βλεπουν να πετύχαινουν θα προσπαθούν πάντα να τους χτυπήσουν ώστε να πεσουν από τα βάθρο τους. Μερικές φορές, ωστόσο, το ραπισμα ή η ρίψη αυγών για παραδειγμα, μπορεί να δικαιολογηθεί εάν οι ντοπιοι μιας χωρας πραγματικά δεν έχουν κάνει κάτι άξιο. Ένα πράγμα που αναπτύσσει ο Ηλιος στον 3ο δεκανο είναι μια μεγάλη αίσθηση ισορροπίας. Κάνουν συνεχώς μικρές προσαρμογές, μάλλον μοιαζει σαν κάποιος να κάνει ισορροπία στη Γιόγκα. Νομίζω ότι αυτή ειναι η πράξη εξισορρόπησης. Υπο την επιρροη των αστεριων αυτων γεννιουνται πολυ διασημοι ανθρωποι,λόγω της Αρκτούριας τύχης τους, βρισκόταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή..

Για μένα η τύχη αυτού του δεκανου, αν δεν υπάρχει πραγματικό ταλέντο, η τυχη μπορεί να είναι πολύ λαμπερή αλλά κενή και να αντιπροσωπεύει τη φήμη για χάρη της φήμης…

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ -Ένα τρίτο πτερύγιο στην αριστερή πλευρά μιας πεταλούδας

Όταν συμβαίνει ο μετασχηματισμός συλλογικα, είναι υπέροχο. Προς το παρόν, ωστόσο, μπορεί να αισθάνεστε ότι βρισκεστε σε ενα ασυνήθιστα αναπτυγμένο προβληματικο, βασίλειο. Το ένστικτο μπορεί να παρασυρει την λογική, ενώ αυτό μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό, θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσετε να ανακτήσετε κάποια ισορροπία στην ολη κατάσταση. Δημιουργική ισορροπία. Εάν είναι αρνητικό – μη ρεαλιστική πεποιθηση το να είσαι διαφορετικός. Η εμμονή με παράξενα πράγματα.

Τρίτος δεκανος [Δίας]. Απειλεί το θάνατο κάποιου διάσημου και επιφανούς άνδρα. [4 Σπαθια]

4 ΣΠΑΘΙΑ

Η Ψυχική εξάντληση, το άγχος, o συντριπτικος ,η υποχώρηση, χρονικό όριο, επούλωση, ειρήνη και ήσυχια, μοναξιά, προετοιμασία, ομαδοποίηση, αυτοπροστασία, η ιεράρχηση, η καλη πνευματική συμβουλή, πνευματική υποστήριξη, διατήρηση πίστης ,Τοκετός, το ιερό, ασθένεια, πεφτω σε κώμα, νοσηλεία, εντατική φροντίδα, εργασία με τους νεκρούς ή τους θανάτους, ο διαλογισμός.

Αργή ανάρρωση, η Θεραπεία, η Αφύπνιση, Επανασύνδεση της Ζωής, Το τέλος της Απομόνωσης, Βγείτε από τη Φυλακή, Ψυχική Δύναμη, Ψυχική Κατάρρευση, η Έλλειψη αυτοεξυπηρέτησης, αυτος που δεν ζητά βοήθεια, Δεν ακούτε συμβουλές, η Απώλεια πίστης, Εμπειρία κοντά στο θάνατο, Εκτός σώματος Εμπειρία, η αϋπνία.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Αρης και Κρονος κυβερνουν τον χαρτη.Τις όψεις νομίζω ότι ολοι τις καταλαβαινουμε απολυτα, με την νεα σελήνη στον Ζυγο (Σελήνη και Ηλιος) να σχηματιζει οψη αντιθεσης με Αρη/Έρις, που φέρνει περισσοτερο θυμο, επιθετικοτητα, μαχες, φωτιές, εχθρότητες, δείχνει αυτους που θέλουν να προκαλεσουν κακο, σε κοσμικο επιπεδο ενώ και στην προσωπικη μας ζωή, είναι πιθανό να υποφέρουμε από τις παρορμητικές ενέργειες και τα επιθετικά ένστικτά μας να έρθουν στην επιφανεια. Μπορεί να αισθάνεστε έντονη επιθυμία να εκπληρώσετε τις δικές σας ισχυρές επιθυμίες. Συνδεονται με την αδιαλλαξια, τα προβληματα, τον εξαναγκασμο.Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψουμε ωστοσο για ενα δικαιο σκοπο ή να υπερασπιστούμε τους ευάλωτους. Η κακοποίηση, η ενδοοικογενειακή βία ως συχνα φαινομενα, το επικίνδυνο οικιακό περιβάλλον, η αναστατωση και η βια ειναι προφανεστατα και θα συνεχίσουμε να τα βλεπουμε τόσο σε κοσμικο αλλα και προσωπικο επιπεδο.Ωστοσο, μεσα σε ολα αυτα θα συνδεθεί με την αντιδραση και την ανταρσια εναντι της επιβολης περιορισμων.Ο Ερμής στον ιδιο οικο σε αντιθεση με τον Ουρανο, το οποιο και εξηγώ πιο κατω, ολα αυτα ταυτοχρονα προκαλουν εντασεις και προβληματα.

Θα συνεχίσουν να επηρεαζονται τα θέατρα, οι τέχνες, χώροι διασκέδασης, ο αθλητισμός, μόδα, τα παιδιά, το Χρηματιστήριο, αποικίες, η διασκέδαση, ψυχαγωγία, θέατρα, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, τα σχολεία (κυβερνα τον 3ο και 2ο οικο), οπου αρχισαν και οι καταληψεις, κατι που ειχα επισημανει πριν λιγο καιρο, και συνδέεται με την οικονομία και το Χρηματιστηρίο, τα ομόλογα.Η συνοδος Κρονου/Πλουτωνα θα επηρεεασει τους ηλικιωμένους.

Η νεα σελήνη οδηγεί την ανθρωποτητα σε ταραγμενα νερα, ενας συνδυασμος που μονο θλιβερες ιστοριες θα μπορουσε να διηγηθει.θα πρεπει ο κοσμος να κινηθεί μαζικα η σε ομαδες η να συμμετεχει μαζικα.Ωστόσο, συνδεεται με τους αρχηγους και ηγέτες που ξεπηδουν μεσα απο δύσκολές καταστασεις, ειναι όμως καταπραϋντικη για τα προβλήματα και βοηθα να διευθετήσετε τυχόν συγκρούσεις που προκύπτουν.Η νεα σελήνη όμως ειναι πολυ καλη γι αυτους που αγωνίζονται εκ μέρους άλλων ανθρώπων ή συμμετέχουν για να βοηθησουν τον κοσμο ώστε να γίνει ένα καλύτερο μέρος.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020***

09-23-2020 11:55 pm 25 Ζυγου—54′ Enter Rx Zone

10-14-2020 03:58 am Stationary Retrograde (11 Σκορπιου 40)

11-03-2020 07:44 pm 25 Ζυγου—54′ Stationary Direct

11-19-2020 11:04 pm Leave Rx Zone

Η αναδρομη πορεια του Ερμή θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβριου στις 11 και 40 μοίρες του Σκορπιου. Η μονη προκλητικη οψη που σχηματιζει ο αναδρομος Ερμής ειναι η αντιθεση με τον Ουρανο,με διαφορα 2 μοιρών περιπου που προκαλεί διάσπαρτη σκέψη και απρόσμενα γεγονότα που θα αναστατωσουν από τις 4 έως τις 22 Οκτωβρίου (ακριβειας στις 20 /10/2020). Σιγουρα ειναι ενα έντονο χρονικό διαστημα που θα οδηγήσει στο Blue Moon Οκτωβριου. Καλες διαθεσεις δεν εχει, οπου ειναι πιθανο να δημιουργήσει περισσοτερο αγχος, πιεση, αναστατωση, αναταραχη,θα υπαρξουν ανατρεπτικα νεα και γεγονοτα ,παραξενες ενέργειες και ειδήσεις, νευρικοτητα.

Μεσα απο αυτη την συναντηση θα κανει δύσκολη την συγκέντρωση μας προς τους στοχους μας,θα δυσκολέψει την εκτέλεση ψυχικών εργασιών που απαιτούν υπομονή και αυτοπειθαρχία.Η προσοχη μας θα αποσπαται ευκολα.Οι σκέψεις και ιδέες μας μπορει να αμφισβητηθουν, θα επηρεασει την επικοινωνια και τα ηλεκτρονικα μεσα επικοινωνιας. Ανατροπη μπορει να υπαρξει και στα επαγγελματικα μας σχεδια η να επιστρεψει καποιος απο την προγουμενη ζωή μας η ακομα και μια παλια σχεση.Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε δυσλειτουργίες στον υπολογιστή ή άλλα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά μεσα.

Ωστόσο, ο αναδρομος Ερμής εξαγωνιζει την Σελήνη και η Αφροδίτη εξομαλύνει και ηρεμεί την ακανόνιστη, παρορμητική επιρροή του Ουρανού, συνοδεύεται επίσης από δύο τυχερούς σταθερούς αστέρες.

Το εξαγωνο Σελήνης/Ερμη,θα λειτουργήσει περισσοτερο με την διαισθηση μειωνοντας τον κίνδυνο να κανουμε η να πουμε κατι λαθος.Ενθαρρυνει τις επανασυνδεσεις με παλιες σχέσεις, την οικογενεια η ακομα και παλιους φίλους. Θετικο για κοινωνικοποίηση και για συζήτηση,να μοιραστείτε συναισθήματά με αλλους,να δώσετε συμβουλες η οι αλλοι θα σας καταλαβαινουν διαισθητικα.Ο Ερμής θα εξαγωνιζει επισης την Αφροδίτη οπου πιστευω να μειώσει την ενταση και το αγχος, κατα καποιο τροπο, βελτιώνοντας επίσης τις προοπτικές για επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Οι απροσδόκητες αλλαγές και σχέδια, επιχειρηματικά θέματα και ταξίδια μπορεί τώρα να οδηγήσουν σε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες. Κατα αυτον τον τροπο ας ελπισουμε ότι θα υπαρχει λιγότερη ταση να ειμαστε προσβλητικοι, ανατρεπτικοι η να συμβουν πραγματα που θα σοκαρουν, αλλα αυτο αφορα τον καθε ξεχωριστα απο μας συμφωνα με τον γενέθλιο χαρτη του κτλ..

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΕΡΙΑ

12 ♏ 08 – Σταθερό αστέρι Acrux

12 ♏ 34 – Σταθερό αστέρι Alphecca

Το σταθερό αστέρι Acrux (0 ° 28 ′) στο Νότιο Σταυρό είναι φύσεως Δία. Δίνει θρησκευτική ευεργεσία, τελετή, δικαιοσύνη, μαγεία και μυστήριο. Αυτό το αστέρι είναι συχνά εμφανές στα ωροσκόπια των αστρολόγων και των αποκρυφιστών.Η διαίσθηση, υπαρχει μια κατανόηση της εσωτερικής φύσης του συνανθρώπου μας, μια προτίμηση για αποκρυφιστικές μελέτες, το δώρο της επιτυχούς διερεύνησης της κρυμμένης πλευράς των πραγμάτων, τον εφευρετικο νου και μιας βαθιάς θρησκευτικής φύσης που συνδέεται με μυστικιστική και θεοσοφικα ενδιαφέροντα.

Το σταθερό αστέρι Alphecca (0 ° 54 ′) στο Βόρειο Στέμμα είναι φύσης της Αφροδίτης και του Ερμή. Δίνει τιμή, αξιοπρέπεια και ποιητική και καλλιτεχνική ικανότητα.

Σύνοδος Ερμή με Alphecca: Το μυαλό είναι πιο δραστήριο από το σώμα, κάπως ανένδοτος, ωφελείται από φίλους, υπερβολικός αλλά εξοικονόμηση σε μικρά πράγματα, απώλεια από εχθρούς.

ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ

Ο Ερμής επιστρεφει σε ορθή πορεια στις 3 Νοεμβριου,2020, στις 7:44 το απογευμα στις 25 και 54 του Ζυγού, ημερα εκλογών στις ΗΠΑ, τότε θα σχηματιζει ενα προκλητικο τετραγωνο με τον Κρονο που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνια, εμποδια, καθυστερησεις, θλίψη. Ευτυχώς επηρεάζεται επίσης από τα δύο τυχερά αστέρια ένας από αυτούς, ο Arcturus, με αρνητικες όψεις, μπορεί να γίνει ενοχλητικός, ειδικά εάν εμπλέκεται σε νομική δράση.Επομένως, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα ήταν πιο σοφό να αποφύγετε σημαντικές διαπραγματεύσεις και να αναζητήσετε αξιόπιστες, επαγγελματικές συμβουλές εάν εμπλέκονται επιχειρήσεις ή νομικά θέματα.Μην βασίζεστε στα λόγια των άλλων και να είστε προσεκτικοί με τα δικά σας. Είναι πιθανό να πείτε το λάθος πράγμα σε λαθος στιγμή και να σκάψετε τον λακκο μονοι σας. Μπορεί να υπάρχει κάποια απόσταση ή χωρισμός σε στενές σχέσεις. Αυτό, μαζί με ζοφερές σκέψεις, κακές ειδήσεις ή μοναξιά, μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ψυχική σας ηρεμια. Απλά θυμηθείτε, πιθανότατα θα βλέπετε τη χειρότερη πλευρά κάθε θέματος.

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΕΡΙΑ

24 ♎ 07 – Σταθερό αστέρι Spica

24 ♎ 30 – Σταθερό αστέρι Arcturus

25 ♎ 53 – Mercury Direct Νοέμβριος 2020

Το σταθερό αστέρι Arcturus (1 ° 23 ′) είναι φύσεως Άρη και Δία. Δίνει πλούτη, τιμές, μεγάλη φήμη, αυτοδιάθεση και ευημερία μέσω πλοήγησης και ταξιδιών.Αυτό το αστέρι έχει τη φήμη για την επίτευξη της δικαιοσύνης μέσω της δύναμης. Γι ‘αυτό, κάνει τον γηγενή εχθρικό και διαμαρτυρημένο. Ένα επιχειρηματικό πνεύμα είναι ο κανόνας.

Ωστόσο, εάν κριθεί σκόπιμα (τετραγωνο Ερμη/Κρονου), η καλή επιρροή θα παρεμποδιστεί ή θα γίνει πραγματικό μειονέκτημα. Εάν εμπλέκεται καποιος σε νομική ενέργεια, μπορεί να χάσει όλα.

Ο Ερμης σε συνοδο με τον Arcturus: Σιωπηλός, εργατικός, δημοφιλής, τείνει να είναι θρησκευτικός, κάπως υπερβολικός αλλά εύπορος, βοήθεια μέσω φίλων, κατέχει θέση εμπιστοσύνης σε μεγάλες εταιρείες ή ε λαμβάνει προωθητική ενέργεια υπό την καθοδήγηση, ευνοϊκή για την υγεία και τις εσωτερικές υποθέσεις.

Το σταθερό αστέρι Spica (1 ° 45 ′) είναι το πιο τυχερό αστέρι. Είναι της φύσης της Αφροδίτης και του Άρη και δίνει επιτυχία, φήμη, πλούτο, μια γλυκιά διάθεση, αγάπη για την τέχνη και την επιστήμη, ασυνείδητη, ακατάλληλη και αδικία στην αθωότητα.

Ο Spica δίνει επίσης πνευματικές και θρησκευτικές ιδιότητες, με πάνω από τον μέσο όρο ψυχική επίγνωση.Στον Spica αποδίδονται τιμές και φήμη.Ο Spica είναι σημαντικος και τυχερος για επιστήμονες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες και μουσικούς.

Σύνοδος Ερμη Spica: Τακτοποιημένος, έξυπνος, η εύνοια των κληρικών και των εξουσιοδοτημένων ατόμων, κέρδος μέσω επενδύσεων, υπεύθυνη θέση.

Στάχυς και διεθνώς Spica είναι η ιδιαίτερη ονομασία του αστέρα α (άλφα) του αστερισμού της Παρθένου. Είναι ο φωτεινότερος αστέρας της Παρθένου και ο δέκατος πέμπτος σε φωτεινότητα ολόκληρης της ουράνιας σφαίρας (περίπου το ίδιο με τον Αντάρη), εύκολα ορατός τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια από την Ελλάδα. Μαζί με τον Αρκτούρο και τον Ντενέμπολα συναποτελεί το λεγόμενο «Εαρινό Τρίγωνο».

Το όνομα Στάχυς προέρχεται από την απεικόνιση του αστερισμού, στην οποία παριστάνει το στάχυ σιταριού που κρατά η παρθένος στο αριστερό της χέρι (κατά τον Άρατο «στα χέρια της», κατά τους Βιτρούβιο και Υγίνο «στο δεξί της χέρι»), και εμφανίζεται με τους Άρατο, Ίππαρχο και Πτολεμαίο.Ο Μανέθων αποκαλεί τον αστέρα ο Σταχυώδης, όνομα που ο Νόννος αναφέρει για τον αστερισμό (την Παρθένο).Οι Ρωμαίοι γενικώς χρησιμοποιούν το συνώνυμο Spica, ενώ ο Κικέρων γράφει Spicum.Στη μεσαιωνική Αγγλία ήταν το Virgin’s Spike, όνομα αναφερόμενο και από τον Τζον Φλάμστηντ.

Ο Μορς λέει ότι ως αστρο της συγκομιδής των σιτηρώνη Spica είναι ο πάροχος των υλικών αναγκών μας, αλλά προειδοποιεί ότι ανάλογα τι έχετε σπείρει, αυτό θα θερίσετε.

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Όταν ο ήλιος κάθεται κάτω από τον αστερισμό του Ζυγού, οι ζυγαριες έρχονται σε ισορροπία και οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο του μυαλού μας και των εμπειριών μας. Χρησιμοποιώντας την εκπληκτική μπλε ή κίτρινη ποικιλία από πολύτιμους λίθους απατίτη, μπορείτε να αισθανθείτε εκτεταμένη σαφήνεια γύρω από θέματα καρδιάς και μια βελτίωση στη ήδη ενισχυμένη διαισθητική δύναμη του Ζυγού. Με τη βοήθεια ενός τόσο λαμπρού λίθου, οι συνομιλίες που πρέπει να γίνουν … μπορούν να γίνουν. Οι λέξεις που πρέπει να βρεθούν είναι εύκολες. Η ενέργεια που απαιτείται για να γίνει το επόμενο τεράστιο άλμα, σε κάθε τομέα της ζωής μας, καθίσταται πιο δυνατή με τη βοήθεια του απατίτη.

Ο Ζυγός είναι ζωδιο του αέρα και συνεπώς συνδέεται με το μυαλό, τη διαίσθηση και όλες τις πνευματικές αναζητήσεις. Είναι μια στοχαστική εποχή του έτους όπου ο τρόπος που σκεφτόμαστε και εκφράζουμε το μυαλό μας σε μια σχέση είναι υψίστης σημασίας. Ο απατιτης εντείνει τη σαφή επικοινωνία και είναι ένας εξαιρετικός λίθος για χρήση σε συγγραφείς ή σε όσους ασχολούνται με τη διπλωματία ή τη δικαιοσύνη, καθώς ο Ζυγος κυβερνα αυτά τα θέματα.

Αυτή η πέτρα κάνει τα λόγια ευκολότερα στο να κατανοήθουν, απο τους αλλους, οπου θεματα σχεσεων και φιλίας ειναι σηαμντικα για τον Ζυγο, που χορεύει τόσο περήφανα μέσα σε αυτες τις αξιες. Σκεφτείτε το σαν να έχετε μια μαγική πέτρα στην τσέπη σας, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να «ψιθυρίζει τις σωστές λέξεις για να πει» στο αυτί σας την σωστη λεξη- όπως σε ταινίες.

Ο απατιτης ικανός να δημιουργήσει τις σωστές λέξεις προκειμένου να προχωρήσει η σχέση στην επόμενη φάση. Ο μπλε απατίτης, ειδικά, είναι μια καλή πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση μιας ραγισμενης καρδιάς. Κατά τη διάρκεια του μήνα έντασης σε θεματα σχεσεων πασης φυσεως, δεν είναι κακή ιδέα να κρατάτε μια πέτρα απατίτη στην τσέπη σας ή σε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό για να διευκολύνετε οποιαδήποτε μετάβαση.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πωσειδωνας/Ωροσκοπος/Ουρανος/ Ερμής- ξαφνικα προβληματα, μηχανορραφιες, κομπινες, ασχημες δολοπλοκιες, εκμεταλλευση.

Διας/Κρονος/Πλουτωνας- βιαιες αλλαγες, περιορισμοι

Κρονος/Ουρανος/Αφροδίτη/Πωσειδωνας– καταναγκασμος στις σχέσεις, το ξαφνικο τέλος σχέσεων, στενοχωρια, θλιψη, αδυναμια.

Ηλιος/Σελήνη/Αρης/Πλουτωνας- καταστροφη,πολεμος,διαλυση,φανατισμος, αδιστακτος σε μεθοδους, μονοπλευρη σταση.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Η Νεα σελήνη στην 23η του Ζυγου,επηρεαζει τον 6ο οικο και σχηματιζει όψεις κουινκαξ με τον ωροσκοπο του ιδρυτικού χαρτη. Η εντονη προκλητικη περιοδος θα συνεχιστεί δειχνωντας την δυσαρεσκεια του ελληνικού λαου αν και επηρεαζει θεματα 6ου οίκου (θαλασσα, στρατος, σωματα ασφαλειας, υγεια, εκλογες). Επιπλεον, επηρεαζεται απο το τετραγωνο Αρη/Έρις/Πωσειδωνα, που εχει κανει την εμφανιση του τα τελευταια χρονια ουκ ολίγες φορες. Παντα σηματοδοτει μια κρίσιμη κατασταση και κρίσιμες εξελίξεις οπως και με το λαθρομεταναστευτικο. Συνδεεται με κοινωνικές αναταραχες, συνομωσίες, εξαπατηση, αποκαλυψεις σκανδαλων, εγκληματικοτητα,συγκρουσεις και συμβαλλει στην διασπαση κομματων, αδυναμια.Θα παιξει και αυτο ρολο αφυπνιστικο, ωστόσο επηρεαζει παντα τα συνορα, το νερο, που συνδέθηκε με φυσικές καταστροφες μέχρι προσφατα το καλοκαιρι στην χωρα μας. Αν και παρουσιαζει αδυναμια στην εξωτερική πολιτικη και τις σχετικές ερμηνείες παραπανω,η νεα σελήνη με τους σταθερους αστερες ευνοεί θεματα 6ου οίκου.

Απο την αλλη ο Μεταπολιτευτικος της χαρτης ειναι ακομη πιο έντονος με την νεα σελήνη στην 23η μοιρα του Ζυγού να σχηματιζει οψη συνοδου με τον Ουρανο της στον Ζυγο, ακριβεστατη, στον 4ο οικο (εξέγερση, αντιδρασεις ενάντια σε κανονες και κυβερνηση, αφυπνιση αλλα ειναι αρνητικη για το εσωτερικο της χωρας ενώ και οι καιρικες συνθήκες θα ειναι αρκετα δύσκολες).Σεισμοί θα συνεχιστούν.

Με την σειρα της η νεα σελήνη ερχεται σε αντιθεση με την συνοδο Αρη/Έρις καθως σχηματιζει όψεις κουινκαξ με το MC.Σηματοδοτει πολυ ακραια καιρικα φαινομενα,εντασεις και χτυπηματα που θα δεχτεί η χωρα μας αλλα και προβληματα για την κυβερνηση που θα ειναι δύσκολο να τα διαχειριστει.

Ανάφλεξη αντικειμένων – Φλεγόμενα σώματα ή αντικείμενα – Σώματα ή αντικείμενα που κινδυνεύουν από πυρκαγιά – Υποκίνηση – Για έλεγχο -Έθνη και οι μάχες τους – Δημόσιες αναταραχές – Πυρκαγιές -Αυξήσεις που σχετίζονται με ένταση Εκτεταμένες αναταραχές

Προβλήματα με το κοινό

Να παραιτηθεί ή να εγκαταλείψει κάτι – Να εγκαταλειφθεί

Σημαντικές σωματικές ευπάθειες ή αδυναμία – Εξαιρετική σύγχυση – Σημαντικές απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις – Σημαντικές απώλειες – Άρνηση σχετικά με την εξουσία – Ανεπαρκής ηγεσία – Επίσημη εξαπάτηση

Απάντηση