ΟΙΩΝΟΙ..2023-2024

στις

Αυτός ο εφιάλτης θα σκασει τελειως οπως διαφενεται με στον Νοεμβριο του 2023. 💥Η νέα σελήνη στις 13 Νοεμβρίου, ξεκινά με μια αντίθεση Ουρανού-Άρη, μέσα στον κύκλο Ηλίου/Άρη. Στη συνέχεια, καθώς η σελήνη θα γεμίζει, ο Άρης μπαίνει σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και οι ιδιότητες της Αφροδίτης (διπλωματία) μειώνονται καθώς περνά από τον Νότιο Δεσμό ως επακόλουθο της πανσελήνου.. στις 4-5 μοιρες των Διδύμων, ακριβώς δίπλα στον γενέθλιο Χείρωνα της Χεζμπολάχ και δίπλα στον γενέθλιο Ουρανό του Λιβάνου.💥💥💥💥

Η Αμερικη μπαίνει στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο 💥💯‼️

2-3 Νοεμβρίου 2023: αντιθεση Ηλιου/Δια στις 10 μοιρες Ταυρου-Σκορπιού

Τελευταία φορά που είχαμε αυτούς τους δύο σε αντίθεση σε αυτη την μοίρα ήταν το 1940 κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.. είχε προηγηθεί μια ηλιακή έκλειψη στις 7 Απριλίου 1940 στις 18 μοιρες του Κριού, η οποία διεσχισε τοτε τις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να παρέχουν σημαντικές στρατιωτικές προμήθειες και άλλη βοήθεια στους Συμμάχους τον Σεπτέμβριο του 1940, παρόλο που δεν μπήκαν στον πόλεμο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1941».

Στις 8 Απριλίου 2024, μια άλλη έκλειψη ηλίου στις 19 του Κριού θα διασχίσει τις ΗΠΑ.

Το 1940 ο Ουρανός βρισκόταν στον Ταύρο.

Μπήκε στους Διδύμους τον Αύγουστο του 1941. Οι ΗΠΑ εντάχθηκαν στον πόλεμο 4 μήνες αργότερα.

Το 2023 ο Ουρανός βρίσκεται ξανα στον Ταύρο, μετα απο 80 χρόνια. Μπαίνει στους Διδύμους τον Ιούλιο του 2025.. Το ρολόι χτυπά.

Κάτι μαγειρεύεται 2024 .

Η οικονομία θα ειναι σε άθλια κατάσταση, ακομα και η συνοδος μολις θα ξεκινησει την ανοιξη του 2024, αλλά θα εχει μακροπροσθεσμο αντίκτυπο. Ο στρατός ενεργοποιείται .

Κυβερνητικά στελέχη θα εκθρονίστουν.

Οι ιθαγενείς θα παρεμποδίζονται σε όλες τις δραστηριότητες.

Πολλή Θλίψη,αρρώστια ,θρηνος και χαος.

Το τέλος όμως αυτής της χρονιάς,2023, δεν θα είναι καλό όμως.

Η τελευταία πανσέληνος του ετους κυβερνά τα παγκόσμια γεγονότα, δορυφόρους, και τον 4 οικο (πατρίδα, εδαφη, εθνική ασφάλεια). Ο Κρονος ειναι στον 4 και κυβερνα τον 5 οικο .

Ερμης/Κρονος/Πλουτωνας μεσα στον αξονα Αρη/Κρόνου –δολοφονοι, πενθος,παιδια; στερηση, καταπιεση,ο θανατος μεγαλου αριθμου ατομων, βλαβη η’ τραυματισμος, καταστροφη, κτηνωδία .

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο 1777 – 1798

Αγγλογαλλικός πόλεμος 1778 – 1783

Γαλλική Επανάσταση 1789 – 1799

2023 – 2044- Εξεγέρσεις, επαναστάσεις, ριζικες αλλαγές

Νομίζω ότι θα ήταν ανήθικο και άδικο εκ μέρους μου να μην μοιραστώ τις αστρολογικές αποδείξεις για το πού οδεύει ο κόσμος.. γιατί δεν χρειαζόμαστε αστρολογία για να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ειναι καθοδόν.. αλλά τα αστρολογικά δεδομένα του παρελθόντος φαίνεται να το επιβεβαιώνουν,οχι μονο τωρα ,αλλα απο το 2017 τουλαχιστον.

Το τι επιλέγουν να κάνουν οι άνθρωποι με αυτά τα δεδομένα και πώς θα αντιδράσουν είναι δική τους δουλειά..Το γεγονός ότι οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν ασχολούνται με καταστροφικά γεγονότα ή την ιστορία.. συνεχιζοντας να χορευουν σε μια συνεχή ομίχλη .. είναι επισης δική τους υπόθεση και επιλογή..

«Το σημαντικό πράγμα στη ζωή δεν είναι ο θρίαμβος, αλλά ο αγώνας, το βασικό δεν είναι να έχεις κερδίσει αλλά να έχεις αγωνιστεί καλά». – Pierre de Coubertin

Απάντηση