ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ*Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ* ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΤΟ 2025*

στις

Ολική Ηλιακή έκλειψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, 2020, ώρα 11:16:25 π.μ. στην 23η μοίρα του Τοξότη στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι μια δυναμική νέα σελήνη, όπου Ήλιος -Σελήνη σχηματίζουν όψη συνόδου με τον Ερμή, ένα φαινόμενο που παρατηρήσαμε αρκετές φορές μέσα στο 2020 και συνδέεται με τις πληροφορίες, ενώ στην συνέχεια τριγωνίζουν τον Άρη αλλά και τετραγωνίζουν τον Πωσειδωνα, όπου κυβερνά τον 1, 2, 3, 12 και 4ο οίκο που θα συνδεθεί έντονα με την οικονομία και τους λαούς αλλα και τις κυβερνήσεις. Όμως ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο οίκο παραδοσιακά που και θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο στα όσα συμβούν. Σαφώς, οι σεληνιακές φάσεις του 2020 μετέδωσαν ισχυρά τα πνευματικά μηνύματα, αλλα και η έκλειψη Ηλίου είναι αρκετά δυναμική εδώ, όμως οι αρνητικές όψεις προς τον Πωσειδωνα είναι αρκετά ύπουλες οπου για άλλη μια φορά φωτογραφίζοντας τα πονηρά σχέδια κατά της ανθρωπότητας.

Δίας-Κρόνος και Πλούτωνας μαζί στον Αιγόκερω, που τόσο ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα, στον Αιγόκερω, σπέρνοντας σε παγκόσμιο επίπεδο την θλίψη, τον φόβο και την προπαγάνδα, πλέον στις τελευταίες μοίρες του, 28-29 μοίρες, ετοιμάζεται να εκπνεύσει στις αρχές Γενάρη, ενώ Δίας και Κρόνος αποχωρούν σταδιακά, λίγες ημέρες μετα την έκλειψη Ηλίου, θα μετακινηθούν και οι δυο στο ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζοντας έτσι την ιστορική Βασιλική σύνοδο η Αστρο της Βηθλεέμ (στους Ιχθείς τότε προλέγοντας την γέννηση ενός Πνευματικού ηγέτη, την γέννηση του Ιησού Χριστού), πρωτίστως ένα αρκετά σημαντικό αστρονομικό γεγονός και αστρολογικό, που ήδη παρατηρείται στους ουρανούς σε παγκόσμιο επίπεδο, από όλα τα αστρονομικά κέντρα του πλανήτη, η με απόλυτη ακρίβειά συνάντηση των δύο Τιτάνων. Πρόκειται για μια ιστορική συνάντηση πατέρα και υιού.

Θα συναντηθούν και οι δυο στην κορυφή στου νυχτερινού ουρανού, για πρώτη φορά μετα το 1226, ενώ αυτό θα ξανασυμβεί το 2080 στο ίδιο ζώδιο. Τα επόμενα 20 χρόνια θα είναι άκρως σημαντικά. Η ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Ras Alhague (Ήλιος, Σελήνη) ο αντίπαλος του Άρη και ο Ερμής βρίσκονται στο 18 Nakshatra, Jyeshtha, που στην κυριολεξία μεταφράζεται ως αντίπαλος του Αντάρη, συνδέεται με την προδοσία, την εγκατάλειψη, την αλαζονεία. Η έκλειψη είναι μέρος ενός Μεταβλητού Ταυ -τετραγώνου (Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Πωσειδωνας, MC, Βόρειος Δεσμός).

Οι εκλείψεις στον Τοξότη, κυβερνώνται από τον Δια, συνδέονται με την εκκλησία, τους θρησκευτικούς ηγέτες και την θρησκεία, επηρεάζουν τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, τα μακρινά ταξίδια, την εξερεύνηση του διαστήματος, τις επιστήμες και ανακαλύψεις, τα εμβόλια, οι δορυφόροι, τους βιομήχανους, την φιλοσοφία, και την εξωγήινη ζωή, τους μετανάστες, συνδέονται επίσης με την παραγωγή, το διεθνές εμπόριο και διεθνής διπλωματία, τα οράματα και την ειρήνη, την προπαγάνδα, την ανώτερη εκπαίδευση και ιδρύματα, την δικαιοσύνη, το ανώτατο δικαστήριο, τις εκδόσεις, την φιλανθρωπία, την ατμόσφαιρα, τον εναέριο χώρο.

Ο 6ος οίκος όμως που πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου, είναι η παγκόσμια υγεία , οι ασθένειες, η εργασία, και ο καθημερινός μόχθος των ανθρώπων όπως και η εργατική τάξη. Πως αντιλαμβανόμαστε την καθημερινή μας ζωή. Το ζωικό βασίλειο. Μικρά ζώα, άγχος, υπάλληλοι, αγρότες. Στρατιωτική θητεία. Θερισμός. Τα κέντρα υγείας, τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός. Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Δίας υποστηρίζει την τάξη, την ειρήνη και την ευημερία, την επέκταση. Συνδέεται με το μεγάλο όραμα και είναι καλοπροαίρετος από τη φύση του, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικός και γνωστός για τις «υπερπαραγωγές» του. Αυτοί που συνδέονται με δραστηριότητες του Δία, καθώς και αυτοί που είναι γεννημένοι βέβαια στον τρίτο δεκανο του ζωδίου η έχουν πλανήτες σε αυτό το ζώδιο, θα επηρεαστούν από την έκλειψη στον Τοξότη που είναι πολύ σημαντικές για τις επερχόμενες αλλαγές που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στα συμφέροντά τους.

Τα ζώδια της φωτιάς  έχουν πνευματικά κίνητρα, πάντα δημιουργούν γεγονότα που σοκάρουν και κάνουν αίσθηση, δημιουργούν υπερβολική ζέστη ανάλογα, φωτιές ,πυρετούς, μετακινήσεις στρατών, θάνατο η φυλάκιση μεγάλων ανδρών, προβλήματα στην θρησκεία, καταστροφή των βοοειδών.

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΈΝΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΊ ΠΟΥ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ –ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ 23Η ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ*

Αισθάνεστε ότι είστε σε μια εποχή φυσικής, θετικής, καλής θέλησης. Υπάρχει ένας σαφής οιωνός καλής τύχης στην πόρτα σας. Ανταποκριθείτε στις ανώτερες ηθικές σας ελπίδες και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε ανεμπόδιστα. Ηρεμία και ανταμοιβές. Υπόσχεση ευτυχίας. Αν αρνητική – αρνείται την ευτυχία.

ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΚΥΛΊ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΈΝΑ ΓΥΑΛΙΆ –ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ 20 ΤΟΞΟΤΗ*

Μια κατάσταση η ένα πρόσωπο που προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι. Ίσως κάποιος προσποιείται ότι έχει τον έλεγχο ή ότι είναι εξυπνότερος από τους άλλους. Μερικές φορές, όμως, αυτό μπορεί να λειτουργήσει για να μετατοπίσει συνειδήσεις. Η εξομοίωση οδηγεί συχνά σε μια πραγματικότητα. Οι ανταμοιβές μερικές φορές εγγενείς στο make- believe. Αν είναι αρνητικό – σκόπιμα ξεγελώντας τους άλλους με ψευδείς εντυπώσεις και πληροφορίες.

Η ηλιακή έκλειψη (Κρόνος) στον 3ο δεκανο επηρεάζει τα αλόγα, τα βοοειδή και τις καμήλες και τους στρατούς (10 Ράβδοι)

Στην πραγματικότητα, μια έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη θα μπορούσε να είναι ο πρόδρομος της άφιξης εξωγήινων στη γη. Η έκλειψη στον Τοξότη το 1946 που ήταν ο πρόδρομος των αμφιλεγόμενων εξωγήινων συναντήσεων στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947. Φτάνουν σε ένα UFO, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα (το άγνωστο) και από τον Ουρανό (ιπτάμενο αντικείμενο). Επειδή μπορεί να είναι εχθρικοί εισβολείς, ο Άρης αντανακλά στη βιασύνη της στρατιωτικής δραστηριότητας όποτε υπάρχουν παρατηρήσεις UFO. Ο Ερμής θα σήμαινε την ικανότητά μας, ή την έλλειψη αυτής, να επικοινωνούμε με αυτούς τους επισκέπτες, και η Σελήνη είναι ένας παράγοντας που σχετίζεται με τις αντιδράσεις του κόσμου κατά την άφιξή τους. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιου είδους εκλείψεις και πλανητικές ευθυγραμμίσεις μπορεί να ενθαρρύνουν τέτοιες επαφές. Το 2011 και το 2012, υπήρχαν δύο εκλείψεις που ενεργοποίησαν τον γενέθλιο χάρτη του Roswell. Μέσα στο δύσκολο 2020, ίσως αυτό δεν είναι υπερβολή πλέον, τόσο οι εκλείψεις στο ζώδιο αυτό αλλά και η σύνοδος στον Υδροχόο που συνδέονται με άλλους πολιτισμούς, η κατανόησή μας για το σύμπαν θα ανθίσει κατά την εποχή του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς θα γίνουν νέες δραματικές αστρονομικές ανακαλύψεις μέσω της χρήσης προηγμένου επιστημονικού εξοπλισμού και διεθνούς συνεργασίας. Ισως πλέον λάβουμε σήματα που θα αποδείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι στον Γαλαξία μας. ” –

Η προηγούμενη έκλειψη στο ίδιο ζώδιο που έγινε το καλοκαίρι ήταν εξαιρετικά αρνητική, που η διάρκεια της ήταν σε μήνες. Η επιρροή της τελειώνει και τώρα την θέση της παίρνει μια Ηλιακή έκλειψη, πολύ πιο δυνατή και θετική αλλά και αρνητική ταυτόχρονα μας παραπέμπει στο γεγονός ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί έναντι εμβολίων, θεραπείας, και γενικότερα πληροφοριών σε θέματα υγείας, ειδικά ότι αφορά την περίοδο της πανδημίας -επιδημίας. Όπως έχω πει οι εκλείψεις δεν σημαίνουν πάντα αρνητικά γεγονότα και ανατροπές, αλλά μπορούν να αυξήσουν την δύναμη μας και να βελτιώσουν την ζωή μας και πολλές φορές είναι προειδοποιητικές.

Χώρες που θα επηρεαστούν από την έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη είναι πολλές, είναι η Ισπανία, η Νότια Αφρική, η Αυστραλία, η Χιλή, η Ουγγαρία, η Σαουδική Αραβία, το Μπαγκλαντές, τα Μπαρμπάντος, το Καμερούν, το Καζακστάν, η Κένυα, η Λιβύη και η Μαυριτανία. Οι πόλεις που κυβερνούνται από τον Τοξότη περιλαμβάνουν τη Βουδαπέστη, επίσης το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Νάπολη, το Νότινγκαμ, το Σέφιλντ, το Σάντερλαντ, τη Στουτγκάρδη και το Τορόντο.

Η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στην Χιλή που θα είναι ορατή ως Ολική έκλειψη Ηλιου ενώ ως μερική θα εμφανιστεί στην Αργεντινή. Περιφέρειες που θα δουν, τουλάχιστον, την μερική έκλειψη: Νότια στην Αφρική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική. Το μονοπάτι της είναι παρόμοιο με την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2017 και στις 2 Ιουλίου, 2019. Ανήκει στον κύκλο Σάρος 142 που επαναλαμβάνεται κάθε 18 χρόνια, 11 ημέρες. Ο κύκλος αυτός άρχισε στις 17 Απριλίου το 1624. Η σειρά ξεκίνησε με μερική έκλειψη στις 17 Απριλίου 1624. Περιέχει μια υβριδική έκλειψη στις 14 Ιουλίου 1768 και ολικές εκλείψεις από τις 25 Ιουλίου 1786 έως τις 29 Οκτωβρίου 2543. Ο κύκλος θα λήξει ως μερική έκλειψη τον Ιούνιο 5, 2904. Η μεγαλύτερη διάρκεια του θα είναι 6 λεπτά, 34 δευτερόλεπτα στις 28 Μαΐου 2291. Η διάρκεια της σημερινής Ολικής ηλιακής έκλειψης είναι 5 ώρες και 20 λεπτά και θα ισχύσει μέχρι την έκλειψη της 26ης Μάϊου, 2021.

Αν δει κανείς πίσω στο 1226, ο Φίλιππος ο Β’, ο επονομαζόμενος Αύγουστος αύξησε εδαφικά τη Γαλλία (1180 – 1223), καθώς και οι διάδοχοί του Λουδοβίκος ο 9ος (Louis IX-ο άγιος Λουδοβίκος 1226-1270) και ο Φίλιππος ο Ωραίος, (Philippe le Bel, 1285-1314) μεταμόρφωσαν τη Γαλλία δημιουργώντας διοικητικές δομές. Η βασιλική πολιτική ήταν η ανασύσταση της ρωμαϊκής έννοιας περί κράτους. Ανασυγκροτήθηκε η κεντρική εξουσία. Τοποθετήθηκαν επαρχιακοί διοικητές, που τρεις φορές το χρόνο έπρεπε να έρχονται στο Παρίσι για να εκθέτουν τις υποθέσεις της περιφέρειάς τους και να λογοδοτούν. Όλα αυτά έδωσαν ένα δυνατό χτύπημα στη φεουδαρχία.  Ο 13ος αιώνας στον οποίο βασίλεψε ο Λουδοβίκος ονομάστηκε «Χρυσός αιώνας του Αγίου Λουδοβίκου». (1214 – 1270).

Ο Λουδοβίκος ήταν ο σημαντικότερος Ευρωπαίος ηγεμόνας του 13ου αιώνα, με το πιο ισχυρό και εύρωστο βασίλειο και τον ισχυρότερο στρατό. Ήταν προστάτης των γραμμάτων και των τεχνών. Η τεράστια φήμη που είχε αποκτήσει σαν βασιλιάς στηριζόταν περισσότερο στην μόρφωση και στον χαρακτήρα του, στον στρατιωτικό τομέα αντίθετα δεν στάθηκε τόσο ικανός με αποτέλεσμα να ηττηθεί σε δυο Σταυροφορίες. Στήριξε την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, ιδρύθηκε το 1257 από τον Ρομπέρ ντε Σορμπόν, το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μέχρι τις μέρες μας.

Ο Λουδοβίκος ήταν ο πρώτος Γάλλος βασιλιάς που οργάνωσε στην αυλή του ειδικό δικαστικό σώμα, ειδικό οικονομικό σώμα και το ελεγκτικό συμβούλιο. Η γεωργία της χώρας σημείωσε μεγάλη ανάπτυξη, άκμασε το εξωτερικό εμπόριο και στις συντεχνίες των πόλεων παράγονταν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Μεγάλη άνθιση παρουσίασαν τα γαλλικά πανεπιστήμια, που αποτέλεσαν τα σπουδαιότερα πνευματικά κέντρα της Ευρώπης. Λόγω του υποδειγματικού τρόπου ζωής του ενσάρκωνε στο πρόσωπό του ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο, οι υπόλοιποι βασιλιάδες τον χρησιμοποιούσαν σαν δικαστή για να λύσουν τις διαφορές τους. Ενσάρκωνε την προσωποποίηση του χριστιανισμού και της χριστιανικής θρησκείας γι ‘αυτό οι προσπάθειες του να αγιοποιηθεί ξεκίνησαν από την εποχή που ζούσε.

Από ιστορικής άποψης και πάλι το 1624 όπου άνοιξε ο συγκεκριμένος κύκλος εκλείψεων, όπως η σημερινή, που αναλύουμε, και ανέφερα πιο πάνω, ο Λουδοβίκος ΙΓ΄ της Γαλλίας διορίζει ως πρωθυπουργό τον Καρδινάλιο Ρισελιέ όπου συλλαμβάνει τον Charles de La Vieuville, αρχηγό των οικονομικών, για διαφθορά. Η πόλη του Όσλο της Νορβηγίας, καταστράφηκε από πυρκαγιά για δέκατη τέταρτη φορά. Ο Βασιλιάς Χριστιανός Δ της Δανίας – Νορβηγίας διατάσσει την ανοικοδόμησή του σε μια νέα τοποθεσία, όπου θα μετονομαστεί σε Christiania.

Το 1768 η σφαγή Πολωνών στο χωριό Balta, που τώρα αποτελεί τμήμα της Ουκρανίας, αλλά εκείνη την εποχή μια πόλη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα σύνορα με την Πολωνία, οδηγεί στον Ρωσοτουρκικό πόλεμο. Το παλάτι του Οθωμανικού Μεγάλου Βεζερί καταστράφηκε από πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τζέιμς Κουκ αναχωρεί από το Πλίμουθ με το HMS Endeavour στο πρώτο του ταξίδι εξερεύνησης. Μια φωτιά καίει μεγάλο μέρος της Βιβλιοθήκης του Βατικανού.

Όμως, η ίδια η Ευρώπη εισέρχεται ουσιαστικά στην πρώιμη σύγχρονη περίοδο και χαρακτηρίζεται από το πολιτιστικό ρεύμα του Μπαρόκ, που εκφράστηκε μέσω της Λογοτεχνίας, της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της αρχιτεκτονικής, της μουσικής αλλά και της πολιτικής. Φορείς του πολιτισμού ήταν τα παλάτια και οι αυλές τους, ενώ η μεσαία τάξη έχασε μέρος της δύναμής της. Χαρακτηρίστηκε, ακόμη, ο αιώνας αυτός, από το χρυσό αιώνα της Ολλανδίας, το Μεγάλο Αιώνα (Grand Siècle) του Λουδοβίκου του ΙΔ΄ της Γαλλίας, την Επιστημονική Επανάσταση, καθώς και σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, τη «Γενική Κρίση» (General Crisis). Οι μεγαλύτερες πολεμικές αναμετρήσεις του αιώνα ήταν ο Τριακονταετής Πόλεμος (1618-1648),[1] ο Μεγάλος Τουρκικός Πόλεμος (1683-1699), ο Ολλανδοπορτογαλλικός Πόλεμος (1601–1661), καθώς και η Ένδοξη Επανάσταση στην Αγγλία το 1688 μαζί με τον αντιγαλλικό συνασπισμό στο τέλος του αιώνα. Επίσης, κατά τη διάρκεια του 17ου αιώνα άρχισε η αποικισμός Ευρωπαίων στην Αμερική, μαζί με την ανακάλυψη κοιτασμάτων αργύρου, γεγονός που κατέληξε (και) σε εξάρσεις του πληθωρισμού, καθώς σημαντικό μέρος του εξορρυσόμενου πλούτου του Νέου Κόσμου οδηγούνταν στην Ευρώπη. Ο 17ος αιώνας άρχισε την 1η Ιανουαρίου 1601 και τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου του 1700, σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο.

Η απόλυτη μοναρχία είναι το κύριο πολίτευμα στην Ευρώπη του 17ου αιώνα, με λαμπρή εκπρόσωπο τη Γαλλία. Ο αιώνας αυτός χαρακτηρίζεται από συσπείρωση της εξουσίας και συγκεντρωτικές τάσεις. Επίσης, κατά τον 17ο αιώνα οι θρησκευτικές διαμάχες στην Ευρώπη έγιναν η αιτία να ξεσπάσει ο Τριακονταετής Πόλεμος, ενώ υπό τη βασιλεία του Λουδοβίκου ΙΔ΄ εκατοντάδες χιλιάδες προτεστάντες (οι Ουγενότοι) εξορίστηκαν από τη Γαλλία.

Κατά τον 17ο αιώνα, οι τρεις κυριότερες ισλαμικές αυτοκρατορίες, δηλαδή η Οθωμανική, η Σαφαβίδιεα και η Μογγολική της Ινδίας, αύξησαν τις δυνάμεις τους. Στην Ιαπωνία, ο Τοκουγκάβα Ιεγιάσου εγκαινίασε την περίοδο Έντο, στην αρχή του 17ου, που άρχισε την απομονωτική πολιτική Σακόκου, και η οποία κράτησε ως και τον 19ο αιώνα. Στην Κίνα, η καταρέουσα Δυναστεία Μινγκ αντιμετώπισε σειρά προκλήσεων από κατακτητικές κινήσεις που οδηγήθηκαν από τον πολέμαρχο Νουρχασί των Μαντσού, που άρχισαν να ενοποιούνται από τον γιο του (Νουρχασί) Χονγκ Ταϊτζί, και τελικά ολοκληρώθηκαν από τον εγγονό του (Νουρχασί), Αυτοκράτορα Σουντσί, ιδρυτή της Δυναστείας Τσινγκ.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Ως μερική έκλειψη Ηλίου το μονοπάτι της θα είναι ως εξής

•          Temuco, Chile

•          Villarrica, Chile

 • Gambier Islands, French Polynesia
 • Adamstown, Pitcairn Islands
 • Taiohae, Marquesas Islands, French Polynesia
 • Lima, Lima, Peru
 • Santiago, Chile
 • Asuncion, Paraguay
 • Buenos Aires, Argentina
 • Stanley, Falkland Islands
 • Montevideo, Uruguay
 • Orcadas, Antarctica
 • Rio Grande, Rio Grande do Sul, Brazil
 • King Edward Point, South Georgia/Sandwich Is.
 • São Paulo, São Paulo, Brazil
 • Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
 • Lubango, Angola
 • Windhoek, Namibia
 • Edinburgh of the Seven Seas, Saint Helena
 • Walvis Bay, Namibia
 • Cape Town, South Africa
 • Jamestown, Saint Helena
First location to see the partial eclipse begin UTC Time 14 Δεκ, 13:33:55Time in Athens* 14 Δεκ, 3:33:55 μμ
First location to see the full eclipse beginUTC Time   14 Δεκ, 14:32:34Time in Athens*14 Δεκ, 4:32:34 μμ
Maximum EclipseUTC Time 14 Δεκ, 16:13:28Time in Athens* 14 Δεκ, 6:13:28 μμ
Last location to see the full eclipse endUTC Time 14 Δεκ, 17:54:18Time in Athens* 14 Δεκ, 7:54:18 μμ
Last location to see the partial eclipse endUTC Time  14 Δεκ, 18:53:03Time in Athens* 14 Δεκ, 8:53:03 μμ

Εκλείψεις στο ζώδιο αυτό είχαμε ξανά τον Δεκέμβριο του 2001, όπου συνδέονται με πνευματικά και θρησκευτικά ιδεώδη και δημιουργούν ιερούς-θρησκευτικούς πολέμους. Τότε, με την ευθυγράμμιση του Άρη η Αμερική ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας (Τζιχαντ και ακολουθήσαν οι βομβαρδισμοί στο Αφγανιστάν).Η έκλειψη αυτή παρέμεινε ενεργή, όπου τον Μάρτιο του 2003, ενεργοποιήθηκε και πάλι από τον Άρη. Οι πόλεμοι στον Τοξότη έχουν θρησκευτική χροιά πολλές φορές ξεκάθαρα συνδέθηκαν με το Βατικανό, την κρίση στην καθολική εκκλησία (σεξουαλικά σκάνδαλα έβγαιναν στην επιφάνεια, παιδεραστία, κτλ.., είναι άλλη μια έκφραση του ιερού πολέμου σήμερα, αλλά και ο ιερός πόλεμος κατά της πανδημίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη επηρεάζει τον πάπα της Ρώμης και το Βατικανό, καθώς γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1936 στο Μπουένος Άιρες ( όπου εκεί θα εμφανιστεί ως μερική έκλειψη Ηλίου στην Αργεντινή!!!). Γενικότερα, όμως επηρεάζει και τους θρησκευτικούς-πνευματικούς ηγέτες.

Αυτή η έκλειψη είναι η δεύτερη μέσα που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη/Διδύμων, ακόμα δυνατότερη, ενώ η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2020. Είναι η αλήθεια εναντία του ψέματος, το αυθεντικό ενάντια στο ψεύτικο, το φως ενάντια στο σκοτάδι, όπου βλέπουμε τον πόλεμο που γίνετε ανάμεσα στα δυο σε επίπεδο πληροφοριών. Θα υπάρξουν και πάλι αποκαλύψεις κρυφών πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με την προηγούμενη περίοδο, τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, σε σχέση με την πανδημία, ηγετικές φυσιογνωμίες που έπαιξαν ρόλο στα γεγονότα και κάθε εξουσίας είτε στην πολιτική είτε στην θρησκεία, φέρνοντας στο φως κάθε διαφθορά, κρυμμένη πληροφορία και σχέδιο ενάντια της ανθρωπότητας. Θα υπάρξουν αλλαγές στις επικοινωνίες, τα social media, τις ελευθερίες μας, αφορά την ελευθερία του λόγου, τα σχολεία, τα παιδεία, την διδασκαλία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις συναλλαγές, το εμπόριο, τον αθλητισμό, το σχολικό περιβάλλον, τον τρόπο διαβίωσης των ανθρώπων, υπηρεσίες και στρατό.

Η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει μια όψη τριγώνου προς τον Άρη και μια όψη τετραγώνου προς τον Πωσειδωνα, που είναι ίσως εξίσου ισχυρή. Ωστόσο, η θετική επιρροή του Άρη είναι ισχυρότερη από την προκλητική επιρροή του Ποσειδώνα η θα αποδειχθεί και οι δυο ότι είναι εξίσου δυνατές παίζοντας η καθεμία τον ρόλο τους, ξεχωριστά. Και ενώ το τρίγωνο της ηλιακής έκλειψης, μεταξύ Σελήνης, Ηλίου, και Ερμή τριγωνίζουν τον Άρη προς τον 10ο οίκο, δείχνουν περισσότερη αποφασιστικότητα, μετάδοση πληροφοριών, θέματα υγείας, όπου το ιντερνέτ θα παίξει ρόλο στην επικοινωνία, ρίσκο και συγκέντρωση σε θέματα κυβερνητικά, επαγγελματικά, αλλά όμως θα έχει και επαναστατική χροιά, ενώ αντίθετα το τετράγωνο Ηλίου, Σελήνης και Ερμή προς τον Πωσειδωνα στον 9ο οίκο δείχνουν αδυναμία και ανασφάλεια ως προς τα θέματα που απασχολούν,  σύγχυση, εξαπάτηση, η εξιδανίκευση και η ευπάθεια μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια, απογοήτευση, σκάνδαλα. Η παράνοια και η υποχονδρία είναι πιθανά, αλλά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος προδοσίας στη διεθνής πολιτική και ευαισθησίας σε ότι αφορά ασθένειες και λοιμώξεις. Ο Ερμής με τον Πωσειδωνα σε τετράγωνο, παραμορφώνει, μπορεί να μπερδέψει, να περιπλέξει συζητήσεις, καταστάσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές και ότι έχει σχέση με θέματα 9 οίκου, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με οικονομικές συναλλαγές από το διαδίκτυο που ίσως φέρει και μια σημαντική αλλαγή εκεί, όμως είναι και δείκτης αρνητικός για το διεθνές εμπόριο, τα χρηματιστήρια και θα συνδεθεί με φτώχεια και αδυναμία σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο αυξημένος κίνδυνος παρερμηνείας και εξαπάτησης σημαίνει ότι είναι σημαντικό να είμαστε σαφείς και συνοπτικοί, στην καθημερινή μας ζωή. Θεωρίες συνωμοσίας ή περίεργες και ακραίες πνευματικές και θρησκευτικές απόψεις θα υπερισχύουν αλλα και πολλά από αυτά θα αποκαλυφτούν και θα δουν το φως της δημοσιότητας.

ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

18 ♐ 15 – η Ophiuchi, Sabik

20 ♐ 05 – Ερμής

22 ♐ 43 – α Ophiuchi, Ras Alhague

23 ♐ 08 – Ηλιακή έκλειψη Δεκεμβρίου 2020

24 ♐ 17 – υ Scorpii, Lesath

Και εδώ οι σταθεροί αστέρες σε αυτό σημείο κάνουν την κατάσταση αρκετά περίεργη. Βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ras Alhague στον αστερισμό του Ουφιουχου, που συνδέεται με τα δηλητήρια και τις τοξίνες. Είναι επίσης φύσεως Κρόνου/Αφροδίτης αλλά περιέχει και κάποιες Πωσειδωνιες ιδιότητες. Συνδέεται με επιδημικές λοιμώξεις (και η ανάγκη για θεραπεία). Το σταθερό αστέρι Ras Alhague είναι πολύ ανήθικο με αρνητικές όψεις, προκαλεί ντροπή, είναι επαναστατικό, περιέχει, κακία, διαστροφή, θλίψη. Το αστέρι Ras Alhague κυβερνά τη δεξιά πλευρά της βουβωνικής χώρας στο ανθρώπινο σώμα. Συνδέεται με αόρατους κινδύνους, εχθρότητα, διαμάχες και συκοφαντίες, κίνδυνο δηλητηρίασης.

Ο Πλίνιος είπε ότι προκαλεί μεγάλη θνησιμότητα με δηλητηρίαση***. Και αυτό το σημείο με απασχολεί ιδιαίτερα όταν η έκλειψη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο των επιστημονικών ανακαλύψεων, εμβολιασμών όπου τετραγωνίζει τον Αρκτούρο, επιτυγχάνοντας τον θάνατο η μια τελείως διαστροφική-ανήθικη -αρνητική ανθρώπινη μετάλλαξη, σε παγκόσμια κλίμακα, όπου βέβαια κάποιοι και πάλι θα πλουτήσουν από αυτό. Αφορά την υπόθεση με τον COVID-19 και τον εμβολιασμό όπου στήνεται αυτή την στιγμή μια παγκόσμια γέφυρα για την διανομή του, η επονομαζόμενη «αποστολή του αιώνα» όπου οι αρνητές του, θα περιθωριοποιηθούν όπως έλεγα από τις αρχές Φθινοπώρου, και θα είναι οι πολίτες που δεν θα έχουν πρόσβαση πουθενά και σε τίποτα. Αυτός ο αστερισμός έχει επίσης ονομαστεί και Ασκληπιός και θεωρείται ότι κυβερνά τα φάρμακα. Από τους Καμπαλιστές επισης συνδέεται επίσης με το εβραϊκό γράμμα Οιν και τον 16ο Ταρώ «Ο Πύργος». (αποκαλυπτική καταστροφή) Αμφιβάλλω βέβαια για το εμβόλιο.

Επιπλέον Capella, και Phact σε αντίθεση με την ηλιακή έκλειψη- νέα σελήνη στην 22η των Διδύμων, μια μοίρα με δολοφονικές διαθέσεις, (φτώχεια, κίνδυνος, δολοφονία, Ο Ήλιος της Ιταλικής Δημοκρατίας, ίσως γινούν αποκαλύψεις από την Ιταλία σε σχέση με αυτό το ζήτημα που είχε και τα περισσότερα θύματα από τον ιό καθώς τα κρεματόρια είχαν ανοίξει και πάλι, για πρώτη φορά από τον Β παγκόσμιο πόλεμο για να καίνε αυτούς που πεθαίνουν από τον ιό η όπως γίνετε αλλού θάβονται με τσιμέντο, που μόνο σε περίπτωση ραδιενέργειας γίνεται αυτό) κάνει λόγο λοιπόν για μεγάλο κίνδυνο, ατυχήματα, με τον Phact, επιπλέον να σηματοδοτεί τα καλά νέα τα οποία όμως για κάποιο λόγο, θα καθυστερήσουν η θα εμποδιστούν, το οποίο όμως συγκεκριμένο άστρο σηματοδοτεί και την έναρξη της εποχής του Υδροχόου.

Ο Όφιουχος σημειώθηκε στην κλασική εποχή ως αστερισμός εκείνων που είχαν τη δύναμη να ανακαλύψουν θεραπευτικά βότανα και ικανότητα να θεραπεύσουν τα τσιμπήματα δηλητηριωδών φιδιών. Σε ένα γενεαλογικό χάρτη ο αστερισμός υποδηλώνει τη σύνεση και τη σοφία.

Με τον Ήλιο: συγκρατημένος, προσεκτικός, δύσπιστος, μοναχικός, φήμη για τον αθλητισμό, λίγος πλούτος, απρόσεκτος της κοινής γνώμης. [Robson *, σελ.193.]

Με τη Σελήνη: Η δημόσια έμφαση σε θρησκευτικά θέματα, ευνοϊκή για κέρδη. [Robson *, σελ.193.] επιρρεπές σε λοιμώξεις γενικά και σε επιδημικές λοιμώξεις. (Donald Trump 0°29′, Νότιος Δεσμός σε σύνοδο με τον Ras Alhague: Donald Trump 0°53)

Το σταθερό αστέρι Ras Alhague είναι φύσεως Κρόνου και Αφροδίτης. Δίνει ατυχία στις γυναίκες, διεστραμμένα γούστα και διανοητική καταστροφή. Ο Ras Alhague κάνει τους ανθρώπους ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λοιμώξεις που προκαλούνται από τοξίνες και την τάση για ιατρικά ή παραισθησιογόνα φάρμακα, διεγερτικά τρόφιμα, και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Υπάρχει κίνδυνος τσιμπήματος εντόμων, δαγκωμάτων φιδιών ή επίθεσης από ζώα ή σκύλους.

Το σταθερό αστέρι Lesath με 1 μοίρα διάφορά από την έκλειψη Ηλίου, πού όμως εχει ήδη περάσει από την έκλειψη Ηλίου στην 24η μοίρα, μας επιβεβαιώνει ότι ένα ενδεχόμενο εμβόλιο -θεραπεία είναι ήδη υπαρκτό, που είναι φύσεως Ερμή και Άρη. Δίνει κίνδυνο, απελπισία, ανηθικότητα και κακομεταχείριση, και συνδέεται με οξέα δηλητήρια, που βρίσκεται στο κεντρί του Σκορπιού (το οποίο βέβαια αυτό είναι καλό από την μια μεριά, γιατί στο κεντρί βρίσκεται και το φάρμακο που δείχνει ανακούφιση από παρατεταμένη ασθένεια αλλα προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα). Αλλά ο Lesath δίνει επίσης μια διερευνητική, ευφυή διάνοια και διακριτική εξυπνάδα που μπορεί να είναι εξίσου καταστροφική. Μεγαλύτερης σημασίας ο Ras Alhague, που είναι σε απόλυτη σύνοδο με την έκλειψη Ηλίου αλλα και ο Lesath εδώ εχει μια έννοια ότι οι λαοί θα δουν μέσα από το ψέμα και την απάτη , το μη αυθεντικό. Ο Lesath εκφράζει εδώ την σκοτεινή του πλευρά που είναι προδοτική, αντίθετα, νομίζω ότι θα καταστρέψει πολλές πολιτικές καριέρες. Ο αστερισμός του Σκορπιού ομως έχει θεωρηθεί άτυχος από την αρχαιότητα.

Μπορεί να αφορά επίσης και τις καιρικές συνθήκες, μπορεί ακόμα να περιγράψει σημαντικές παγκόσμιες αλλαγές και απτές φυσικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν επιζήμια ολόκληρα έθνη και τους λαούς τους, για παράδειγμα. Με άλλα λόγια, μπορεί να υπάρχει ελπίδα, σε οποιαδήποτε κατάσταση που συμβολίζεται από την νέα σελήνη- έκλειψη Ηλίου. Σε τελική ανάλυση, η βάση αυτού του κοσμικού σεναρίου είναι ότι οι ευθυγραμμίσεις Ήλιου, Γης και Σελήνης είναι πολύ σημαντική. Αυτή η ευθυγράμμιση που δημιουργείτε με ακρίβεια κατά το κλείσιμο της ηλιακής έκλειψης, με τα τρία αυτά ουράνια σώματα, ονομάζεται τεχνικά «συζυγία» – μια αστρονομική λέξη που αναπτύχθηκε τον 17ο αιώνα για να περιγράψει μια σύζευξη, δύο σωμάτων που συνδέονται μεταξύ τους.

Η λέξη χρησιμοποιείται επίσης στην ανατομία στο πλαίσιο της περιγραφής δώδεκα ζευγών κρανιακών η εγκεφαλικών νεύρων. «Οι Συζυγίες», είναι τα νεύρα που μεταφέρουν την αίσθηση από τον εγκέφαλο σε ολόκληρο το σώμα, εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την αισθητική και κινητική νεύρωση της κεφαλής και του τραχήλου.  Ένας τέτοιος συμβολισμός δεν πρέπει να χαθεί και οι αστρολόγοι θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους, διότι θα μπορούσαν να δουν την ευφυΐα του Ήλιου ως τη δύναμη του φωτός, που μεταφέρει πληροφορίες από εκεί και προς το σώμα, τις οποίες με τη σειρά μας θα μπορούσαμε να δούμε όπως αντιπροσωπεύεται από τη Σελήνη, με τις συναισθηματικές παρορμήσεις της στο νευρικό σύστημα και τις αρτηρίες. Ισως και η μετάλλαξη κατά κάποιο τρόπο να συνδέεται με αυτό αφού θα δημιουργηθεί μια νέα κοινωνία υπεράνθρωπων στο μέλλον.

Είναι λοιπόν κατά την Ηλιακή έκλειψη, μια σημαντική στιγμή όπου Ήλιος, Σελήνη και Γη, ενώνουν τις δυνάμεις τους μας επηρεάζουν, σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Ως εκ τούτου, στην προσωπική μας ζωή θα υπάρχει ευαισθησία τώρα και ίσως υπάρξουν αυξημένες δυσκολίες όσο αφορά την διαχείριση των πραγμάτων: επιχειρήσεις, εργασία και οικονομικά, σχέσεις, το σπίτι, την οικογένεια και υγεία. Αν θέλουμε να διαχειριστούμε αυτήν την έντονη περίοδο, ίσως χρειαστεί να διατηρήσουμε το δικό μας φως την αίσθηση της υπόσχεσης, της ελπίδας, της δημιουργικότητας και της συνέχειας, ακόμη και μέσα στα πλαίσια της βίας, απώλειας, αλλαγής ή δοκιμών και προκλήσεων. Το μεγάλο καθήκον μας θα είναι να αναγνωρίσουμε πού μπορούμε να συνεχίσουμε να βρίσκουμε ή να δημιουργούμε ενότητα, ίσως σε μεγαλύτερη κλίμακα από ποτέ. Ο Τοξότης είναι το κλειδί εδώ, τονίζοντας την ένωση των εθνών, των πολιτισμών και των οραμάτων, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευθυγράμμιση μεταξύ μας καθώς αγωνιζόμαστε για την υπέρβαση.***

Αυτό μπορεί να είναι υψηλότερη γνώση, υψηλότερη αγάπη, περισσότερη επέκταση στο διάστημα, μεγαλύτερες ανακαλύψεις ή απλή αναγνώριση ότι είναι σημαντικό να εκτίθεσαι σε κάτι νέο και κυρίως στο φως της αλήθειας. Θα μπορούσε να είναι μέσω ταξιδιού, συνομιλίας, μελέτης και παρόμοια. Με τον Δία ως κυβερνήτη τόσο του Ήλιου όσο και της Σελήνης, πολιορκημένοι από τον Πλουτωνα και Κρόνο – στον Αιγόκερω – ίσως χρειαστεί να πολεμήσουμε την στενομυαλιά, την απαισιοδοξία, την βλακεία, το κακό αλλά και σχέδια μιας νέας τάξης πραγμάτων και κυρίως αυτών που την αντιπροσωπεύουν. Με τον Κρόνο πλέον στην κρίσιμη μοίρα 29 ° του Αιγόκερω, να έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό για τα σχέδια τους, και αυτό διότι με τον Υδροχόο πρέπει να μπει μπροστά ο άνθρωπος και η ηθική.

Η ευθυγράμμιση αυτή όμως, επειδή συνδέεται με τον Ερμή μπορεί επίσης να μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να μάθουμε επιτέλους- και να μην αγνοήσουμε – το μεγάλο μάθημα «σφαλιάρα» που έφαγε κατάμουτρα η ανθρωπότητα, κατά την διάρκεια του 2020. Το φως του Ήλιου μπλοκάρετε κατά τη διάρκεια αυτής της Ολικής έκλειψης, αλλά η μνήμη και η προθυμία μας να διαπραγματευτούμε και να βρούμε προοδευτικές λύσεις είναι απαραίτητα. Το τρίγωνο προς στον Άρη στον Κριό είναι μια ακόμη υπενθύμιση ίσως για τη σωστή χρήση της προσωπικής μας ενέργειας, στέλνοντας θετικά βέλη επικοινωνίας και όχι απειλές η ότι απλα μάζες ανθρώπων θα ενεργοποιηθούν για όλα αυτά. Μπορεί να εχει και την εννοια του τσιμπήματος με σύριγγα, όπως είχα αναφέρει ξανα στο μακρινο 2015.

Ωστόσο, αυτό το τρίγωνο με τον Άρη είναι και δείκτης στρατιωτικής – αστυνομικής δραστηριότητας και καταστολής για οποιοδήποτε λόγο, αλλα ίσως να συνδέετε με τον βιολογικό πόλεμο γύρω από τα κράτη της Κασπίας Θάλασσας ενώ ενεργοποιείται και το Ιράν (Τεχεράνη) και Νότια Σαουδική Αραβία, Ρωσία. Και αν ο Αιγόκερως μπορεί να σηματοδοτεί την πολιτική αναταραχή και πυρηνική απειλή (όπως τότε με την Κούβα) ακόμα και τον πόλεμο των πολεων, ο Υδροχόος τότε συνδέεται με την πυρηνική σχάση, κάτι που θα μας απασχολήσει τώρα αλλα και με τον Πλούτωνα μετα το 2025, όμως θα πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε την πυρηνική ενέργεια όχι για να αλληλοκαταστραφούμε αλλα για να βελτιώσει την ζωή στον πλανήτη. Και μην ξεχνάμε πριν τον εγκλεισμό, τα πρώτα γεγονότα του 2020, τον Ιανουάριο, έχουν την κρίση στον Περσικό κόλπο, την καταγγελία για την καθαίρεση του προέδρου Τραμπ. Επιπλέον, βρισκω πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι η έκλειψη θα φέρει στο φως, μεγάλες αποκαλύψεις, όχι μόνο για την περίοδο της πανδημίας και εμβόλια και ένα σωρό ακατονόμαστα σκάνδαλα κτλ….αλλά όσο αφορά τα Σκόπια και όλα τα κρατίδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας και ακόμα πληροφορίες σε σχέση με τα γεγονότα στο Χονγκ Κονγκ και Νέα Υόρκη. Συνδέεται επίσης με την δηλητηρίαση του νερού, των βυθών του πλανήτη και τον βιολογικό πόλεμο.

Όσο αφορά τα εμβόλια- Φρανκεσταιν, το τετράγωνο ηλιακής έκλειψης με Πωσειδωνα και τους σταθερούς αστέρες θα συνδεθεί από ιατρικής άποψης με την παράλυση του νευρικού συστήματος και κυκλοφορικού και την απώλεια τους, την έλλειψη πνευματικής διαύγειας, κατασκευασμένο από ανθρώπους -επιστήμονες σχιζοφρενείς (μιας και το τετράγωνο αναφέρεται σε απατεώνες, ψεύτες, ηθοποιούς, υποκριτές, φαρμακοποιούς και ψυχίατρους αλλα και γιατρούς που θα ξεσκεπαστούν).

Πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν στην ταχεία κατάρρευση της οικονομικής -πολιτικής Ελίτ-που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το μεγάλο κύμα του COVID-19, είτε είναι πραγματικό είτε τεχνητό, συγχρονίστηκαν τέλεια με τις τρεις συζεύξεις Δία / Πλουτωνα φέτος, τον εγκλεισμό Κρόνου/Πλουτωνα που είχα γράψει από το 2017 αναφέρεται και στην μαζική δολοφονία ανθρώπων όπως στον Β παγκόσμιο πόλεμο, όπου και τότε η ανθρωπότητα υποβλήθηκε σε αναγκαστικό εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και πειράματα υπό την κυριαρχία των Ναζί. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω συζεύξεις μεταξύ Δία/ Πλούτωνα μέχρι το 2033. Αυτό που κάποιοι αστρολόγοι συνεχίζουν να παραβλέπουν είναι ότι καμία πλευρά δεν θα δεχθεί την ήττα – οπότε η πολιτική-κοινωνική αναταραχή θα οδηγήσει σε επανάσταση στις ΗΠΑ, καθώς η χώρα βάλλεται από τις συγκεκριμένες εκλείψεις στα συγκεκριμένα ζώδια.

Και ενώ η συνοδος Κρόνου/Πλουτωνα φεύγει ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της συντρίμμια στην ανθρωπότητα και πληγές που δύσκολα θα θεραπευτούν, που αφορά τον μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας, η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, αρχίζει ήδη να γελάει ειρωνικά στην γωνία με όλα αυτά προκαλώντας εξεγέρσεις και ίσως το απόλυτο χάος στην συνέχεια. Το θέμα είναι ποιος θα προλάβει ποιον.. για να ελευθερώσει την ανθρωπότητα και την σώσει προφανώς από τα δεινά της ,ίσως και την βλακεία της, που δεν μαθαίνει ποτέ τα λάθη της, ξεχνάει και επαναλαμβάνει τα ίδια συνεχώς, παγιδευμένη σε ένα αέναο κύκλο επανάληψης. Ισως να μην είναι και υπερβολή να πω εν όψη της Βασιλικής συνόδου, ότι «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος». Όλα θα αμφισβητηθούν και θα υπάρξει αντίσταση τώρα και στην συνέχεια καθώς ο Δυτικός πολιτισμός θα ανατρέψει το σύστημα αξιών της, καθώς ήταν για πολλούς αιώνες προσκολλημένη στο χρήμα και βουτηγμένη στον υλικο κοσμο, αναζητώντας πλέον νέες πνευματικές αξίες περισσότερο.

Θα αναφερθώ και στην Μεγάλη Επανεκκίνηση -The Great Resetαλλά όμως ο Ήλιος ενεργοποιείται εναντίον του «Great Reset», γιατί αυτός ο Ήλιος είναι της αλήθειας και το ξεσκέπασμα ολόκληρου του παρασκήνιου, μέσα από τον οίκο του Τοξότη που ξεκινά τώρα, έστω και αν μπλοκάρετε το φως προσωρινά ! Ακολουθήστε την αλήθεια οπουδήποτε οδηγεί και υπερασπιστείτε την με κάθε κόστος, γιατί η αλήθεια είναι αυτό που νικά και που θα μας ελευθερώσει από τα δεινά και σύντομα πιστεύω θα υπάρξει η κοσμική δικαιοσύνη, όμως επειδή η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο θα συγκρουστεί, μας διδάσκει ότι χωρίς αγώνα δεν γίνετε τίποτα και αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα με ένα πόλεμο, εντός η εκτός εισαγωγικών, και αυτό που ζούμε πόλεμος είναι. Οι εκλείψεις αυτές συμπεριλαμβάνουν πολλά θέματα, και όταν μιλάμε για τον Τοξότη, μιλάμε πάντα για ιερό πόλεμο, για επίθεση.

Ωστόσο, όσο αφορά την προεδρία Τραμπ, θα ήθελα να πω ότι, ο Ήλιος ευνοεί τον Πρόεδρο Τραμπ, ακόμα και όταν εξαφανίζεται …ενώ ταυτόχρονα απειλείται από μια ανατροπή. Βέβαια, οι πλανήτες τόσο και η κατάσταση στον πλανήτη Γη είναι άκρως περίεργη και ανατρεπτική  με τον Άρη/Ουρανό που δείχνει να κόβει την πορεία των βρώμικων σχεδίων της νέας τάξης. Ωστόσο, η ίδια η σύνοδος που μοιάζει με βόμβα μολότοφ αναφερομένη και στους τρελούς επιστήμονες, όπως επανέλαβα και στην προηγουμένη έκλειψη ,θα είναι αυτή που ένας θεός ξέρει τι από όλα θα μπορούσε να δημιουργήσει, που τα αναφέρω. Υπόψιν μπορεί να αναφέρεται καθαρά σε εξεγέρσεις, χάος, πυροβολισμούς και ανατροπές αλλά σήμερα μπορεί να περιέχει και ένα γενικό μπλακ -άουτ, δηλαδή να κλείσουν τα φωτά και το ίντερνετ στον πλανήτη, να σημαίνει ακόμα και γεωφυσικές καταστροφές η αλλα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ομως έχουμε και τον Ηλιο που τις τελευταίες ημέρες με την ενέργεια του προκάλεσε μπλακ-αουτ στην Αυστραλία και σε περιοχές του Ατλαντικού. Κατι που ειχα αναφέρει στον Ουρανο στον Ταύρο.

Εδώ και πέντε χρόνια ειδοποίησα για μια Ευρωπαϊκή Άνοιξη των εθνών που θα ξεκινήσει από την Αμερική και θα εξαπλωθεί παντού, πλέον είμαστε μια αναπνοή από αυτό.

Εκτός από όλα αυτά που συμβαίνουν, θα πρέπει να πω ότι όσοι έχουν θετικές όψεις με την ηλιακή έκλειψη μπορεί τους επομένους 6 μήνες να μάθετε η να ανακαλύψετε αλήθειες για κάποιους έναντι των όποιων γεγονότων στην ζωή σας, οι εκλείψεις αυτές προσφέρουν ελευθερία σκέψης, άνοιγμα οριζόντων, ποικιλόμορφες προοπτικές, όπου θα υπάρχει περισσότερη προθυμία να ακούσετε νέες προοπτικές, μπορεί όμως να συναντήσετε και προκλητικές δογματικές απόψεις, μισαλλοδοξία, προκατάληψη,  να ακούσουμε για καταστροφές, γρήγορες αλλαγές, επίσης η προσοχή μας μπορεί να αποσπάται υπερβολικά,  να δημιουργήσουν παρανοήσεις στις σχέσεις μας, να είμαστε υπερβολικά φιλοσοφικοί και να χανόμαστε στην θεωρία χωρίς να κάνουμε κάτι σημαντικό στην ουσία,  ενώ το τρίγωνο με τον Άρη μπορεί να αγγίξει τα όρια η μάλλον πλέον να ξεπεράσει τα όρια της αλαζονείας, απληστίας. Η ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου είναι η σκέψη και η επικοινωνία που μπορεί να μπλοκαριστεί. Η ηλιακή έκλειψη δείχνει και την επιθυμία και την πρωτοβουλία να κάνουμε νέα σχέδια, να θέσουμε νέους στόχους και να ενεργήσουμε πάνω από όλα με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να έχουμε ένα όραμα για μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο κόσμο!

Όμως, Ήλιος, Σελήνη και Ερμής σε σύνοδο με τον Ras Alhague, συνδέεται με αποκαλύψεις και αλήθειες που θα έρθουν στο φως αν λάβουμε υπόψιν τα προηγούμενα φεγγάρια που έχουν πραγματοποιηθεί, ειδικά την νέα σελήνη της 15ης Νοεμβρίου στον Σκορπιό. Η αρνητική όψη Ερμή- νέας σελήνης-Πωσειδωνα αφορά και νομικούς κύκλους, ποινικές διαδικασίες, η απάτη και το έγκλημα που θα αποκαλυφθεί. Παράξενα πράγματα θα αναφέρονται στον θρησκευτικό κόσμο, καθώς θα εκτεθούν στο φως οι απατεώνες.

Αν υποταχθούμε στα σχέδια των διεφθαρμένων του πλανήτη, αν χάσουμε την ευκαιρία, με αυτή τη Μεγάλη Σύνοδο πλανητών, είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει δρόμος επιστροφής για την ανθρωπότητα. Όμως οι κινήσεις των πλανητών γενικότερα, μέσα στο 2020, μας έδειξαν ότι αναγκαστικά θα περάσουμε μέσα από μια μεγάλη καταιγίδα που έρχεται για να ανατρέψει τα σχέδια των κακών εναντίον της ανθρωπότητας. Ισως να δούμε πολλά δυσάρεστα ακόμα και να ταλαιπωρηθούμε, αλλά, θα πρέπει να είμαστε και πολύ προσεχτικοί με τα όσα ακούγονται και διαβάζουμε. Πολλά μπορεί να συμβούν. Όμως σημαντικο θα είναι το εξής, ότι δεν θα προλάβουν πιστεύω να θέσουν σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο τους. Στο κάτω κάτω της γραφής, ο Ουρανός, σε ορθή πορεία μαζί με τον Άρη στον Ταύρο, βάζει φωτιά και ανατρέπει τα σχέδια των κακών, υπό την μορφή αντί-πραξικοπήματος, ενάντια στο παγκόσμιο πραξικόπημα της Αμερικάνικης κάλπης, κατά την διάρκεια περιόδου του Blue Moon. Ήρθε ώρα ο θυμός να εκφραστεί στην επιφάνεια.

Η αντίθεση όμως του Ουρανού με τον Ερμή, που είχε πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο, ήταν ένα επιπλέον ίσως συμβάν, ότι κάτι ξαφνικό θα ανατρέψει τη δική τους μοίρα, όπως και η έκλειψη της Νέμεσις, εν των μέσω του καλοκαιριού, που δείχνει ότι τελικά αυτό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα ανακόψει τα καταστροφικά σχέδια τους. Χάνουν έδαφος και το ξέρουν και ακόμη περισσότερο τους επομένους μήνες, για μια ατζέντα που αναβλήθηκε πολλές φορές, από την ώρα υπογραφής της και αν ψάξει και δει κάποιος τον χάρτη αυτόν, θα καταλάβει απόλυτα τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως το ίδιο συνέβη και με τον την διάσκεψη κλιματολογικής αλλαγής στο Παρίσι, όπου το Ποσειδώνιο στοιχείο ήταν έντονα διατροφικό.

Η έκλειψη Ηλίου ορατή από την Χιλή θα απειληθεί από ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμούς, τσουνάμι αλλα και μεγάλες πολιτικές αναταραχές-επαναστάσεις ( ίσως και λόγω της εκτεταμένης ακτογραμμής της), πλημμύρες, χιονοστιβάδες και πυρκαγιές. Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 ο Κρόνος – πλανήτης συντηρητισμός, παραδοσιακές αξίες, εγωισμός, περιορισμοί, δομή και απώλειες – μετακινείται στον Υδροχόο και έως τις 7 Μαρτίου 2023 θα έχει κάποια επιρροή στις τάσεις και τα γεγονότα που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εφευρέσεις και την τεχνολογία.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δικαιώματα εγγενή σε όλα τα ανθρώπινα όντα, ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, την εθνικότητα, τη γλώσσα, τη θρησκεία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Περιλαμβάνουν το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία, την ελευθερία από τη δουλεία και τα βασανιστήρια, την ελευθερία της έκφρασης, το δικαίωμα στην εργασία και την εκπαίδευση, και το δικαίωμα συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτά τα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις, αλλά η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με τον κίνδυνο απώλειας και περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς οι κυβερνήσεις θα επιβάλουν περιορισμούς στις ελευθερίες σας. Βέβαια ο Covid-19 είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικο ρόλο.

Αυτή η διέλευση υπογραμμίζει το μειονέκτημα της τεχνοκεντρικής διαβίωσης και τον ρόλο της τεχνολογίας στον περιορισμό των παγκόσμιων ελευθεριών. Οι περιορισμοί στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως για τον 21ο αιώνα συγκαταλέγεται πλέον μια από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως μέσο έκφρασης της Δημοκρατίας, όπως όλα τα μιντια και ο Τύπος. Η αρχική είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο θα αυξήσει το ενδιαφέρον των σοβαρών στοχαστών για πιο ελεύθερες επιχειρήσεις και τοπικά συστήματα οικονομικής και πολιτικής οργάνωσης. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα αρχίσουν να εμφανίζονται νέες πολιτικές και πνευματικές μορφές κοινωνικών οργανώσεων που θα βασίζονται σε νέες τοπικές κοινότητες, στο κενό εξουσίας που αφέθηκε πίσω από την κατάρρευση εκείνων των παλαιών διεφθαρμένων και χρεοκοπημένων εθνικών και διεθνών οικονομικών και πολιτικών συστημάτων. Αυτό θα συμβεί ειδικά, εάν για παράδειγμα, υπάρξει μεγάλη καταστροφή παράκτιων περιοχών και συστημάτων επικοινωνιών και μεταφορών μεγάλης εμβέλειας.

Η παρατεταμένη διέλευση του Άρη από τον Κριό όπου τελικά θα ενωθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε λίγο καιρό, μέσα από μια όψη συνόδου, είναι αρκετά επικίνδυνη, που δεν σημαίνει ότι εκφράζεται τώρα αλλα και στην συνέχεια, καθώς ο Άρης στον Κριό τετραγώνιζε την σύνοδο Δια/Κρόνου/Πλουτωνα στον Αιγόκερω για πολύ καιρό. Είδαμε θυμωμένους πολίτες να αμφισβητήσουν τις κυβερνήσεις και τους περιορισμούς, τον COVID-19, τις εκλογές αλλα και τις παραβιάσεις του συντάγματος των ΗΠΑ και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από διεφθαρμένους πολιτικούς και δικαστήρια και εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις πλούτου και εξουσίας. Εάν αυτά τα ζητήματα δεν αντιμετωπιστούν ικανοποιητικά, θα υπάρξουν ταραχές, βία και ένοπλες επαναστάσεις, υπό την συνάντηση Άρη/Ουρανού στον Ταύρο, και βέβαια έτσι φαίνεται ότι θα συμβεί.

Εκτός του ότι ο Ουρανός επηρεάζεται από τις εκλείψεις σηματοδοτώντας την επανάσταση πάντα, η διέλευση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο των ΗΠΑ θα είναι ακόμα χειρότερη από το 2021 έως το 2022. Θα υπάρξει ένα κίνημα για την εκ νέου σύνταξη του αμερικανικού συντάγματος για την καλύτερη και πληρέστερη προστασία των αναφαίρετων ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των πολιτών και τη διατήρηση του κράτους δικαίου. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί επαρκώς, θα υπάρξει βία και αιματοχυσία.

Όμως αυτό το παρατεταμένο τετράγωνο Άρη /Κρόνου, συνεχίζεται και αλλάζει ζώδια μεταξύ Ταύρου -Υδροχόου, στις αρχές του 2021, είναι όλες άκρως επικίνδυνες όψεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν βία σε μορφές πολέμου, επαναστάσεις, ταραχές και εγκληματικότητα σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, που ήδη αυτό συμβαίνει, θα υπάρξουν σημαντικές παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων, που προκλήθηκαν από την προηγούμενη χαοτική περίοδο εγκλεισμού και λιτότητας, σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίζει να γίνεται ακόμη πιο ακραία στην συνέχεια. Αυτό θα προκαλέσει παγκόσμια πολιτική αναταραχή, και επανάσταση καθώς τα τρόφιμα δεν θα είναι προσιτά στους απλούς πολίτες (ίσως και πληθωρισμός όπως είχα πει στα κείμενα προηγουμένων εκλείψεων).

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πολύ πιο συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την προδοσία και την διαφθορά του δημοσίου συμφέροντος από τον Ομπάμα, τους Κλίντον και Μπους αλλα και σε άλλες χώρες, κατά τη διάρκεια των προεδρικών διοικήσεών τους, που περιλαμβάνουν προδοσία, παιδεραστικές δραστηριότητες, τελετουργικά βασανιστήρια, δολοφονίες, ακόμη και κανιβαλισμό θα σοκάρουν και θα προκαλούν αηδία στον αμερικανικό λαό και τον παγκόσμιο πληθυσμό για να προκαλέσει δημόσιο θυμό σε επίπεδο που δεν έχει ξαναδεί κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Αυτές οι φρικτές δραστηριότητες που διεξάγονται σε μυστικά τελετουργικά μαύρης μαγείας, από τους πιο εξέχοντες πολιτικούς και κορυφαίους ηγέτες μεγάλων θρησκευτικών οργανώσεων, ιδιαίτερα στην καθολική εκκλησία, τα κορυφαία κλιμάκια της ιεραρχίας και ακόμη και σε μεγάλες οργανώσεις σε ανατολικές θρησκείες από διάσημους γκουρού και ηγέτες που σχετίζονται με τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό και το Ισλάμ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα υπάρχουν αναμφισβήτητα εντελώς αποδείξιμες ενδείξεις ότι αυτό συνέβαινε. Αυτοί οι εξέχοντες άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις δραστηριότητες διατηρούνται σύμφωνα με ένα σύστημα αμοιβαίου εκβιασμού και βασανιστήρια, δολοφονίες των οικογενειών εκείνων που προσπαθούν να ξεφύγουν και να αποκαλύψουν δημόσια τι συμβαίνει με αυτές τις απαίσια κακές δραστηριότητες. Ο Πρόεδρος Trump με τη στρατιωτική υποστήριξη επιδιώκει να φέρει αυτούς τους κακούς στη δικαιοσύνη.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια και οι Ρότσιλντ, που διοικούν τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία κεντρικών τραπεζών στον κόσμο βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο αυτών των κακών δραστηριοτήτων θα μπορούσαν να έχουν τον έλεγχο ακόμη και του προέδρου Τραμπ. Το κράτος του Ισραήλ ήταν πάντα η κορυφαία ατζέντα του Ρότσιλντ. Η βία και η καταπίεση του ισλαμικού αραβικού πληθυσμού της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου που έχουν ζήσει εκεί για πολλούς αιώνες, δεν είναι καλύτερο από αυτό που έκανε ο Χίτλερ στους Εβραίους στον Β παγκόσμιο πόλεμο. Οι Ρότσιλντ δεν ήταν ποτέ πιστοί ή υποστηρικτές του πραγματικού Ιουδαϊσμού και στην πραγματικότητα υπήρξαν οι μεγαλύτεροι προδότες του Εβραϊκού λαού. Αν το ήθελαν οι Ρότσιλντ, θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το εβραϊκό ολοκαύτωμα υπό τον Χίτλερ. Το άφησαν να συμβεί λόγω της προπαγάνδας για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ και για να κρατήσει τον Εβραϊκό λαό πιστό στην ατζέντα του Ρότσιλντ για τη διατήρηση και τη διάπραξη της παγκόσμιας οικονομικής ηγεμονίας τους.

Η Άνοιξη, το Καλοκαίρι και Φθινόπωρο του 2020, με τη διέλευση του Δία στον Αιγόκερω θα συνδεθούν με το γεγονός ότι η συνείδηση ​​των λαών θα έρθει σε μια πιο περιεκτική και εκτεταμένη ανακάλυψη και κατανόηση του ότι σκόπιμα παραπλανηθηκαν και ειπώθηκαν ψέματα για την πραγματική πνευματική μας φύση, την ιστορία, την κοσμική προέλευση, το εξελικτικό δυναμικό. Αυτή η διευρυμένη κατανόηση, όπου οι άνθρωποι θα δουν την μεγάλη εικόνα όλων των πράγματων, τελικά θα γεννήσει έναν πολύ πιο εξελιγμένο πολιτισμό. Καθώς όλο και περισσότερες εσωτερικές πληροφορίες θα αποκαλύπτονται για το τι πραγματικά συμβαίνει στα ανώτερα επίπεδα των θρησκευτικών και πολιτικών θεσμών που διαχειρίζονται τον κόσμο, πολλοί αληθινοί πιστοί θα υποστούν σοβαρή απογοήτευση καθώς η δια βίου συναισθηματική επένδυσή τους στα συστήματα πεποιθήσεων τους καταρρέει. Το συναισθηματικό τραύμα που θα προκληθεί θα είναι σοβαρό πλήγμα για πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να μάθουν να βασίζονται στη δική τους εσωτερική σύνδεση, η οποία βέβαια απαγορεύεται δια ροπάλου από τις θρησκείες, όπου ο άνθρωπος μαθαίνει να ανακαλύπτει την εσωτερική του δύναμη, με μια υψηλότερη δύναμη αντί να παραπλανηθούν από εξωτερικές αρχές.

Οι γενετικά τροποποιημένες και μεταλλαγμένες ασθένειες μόλις τώρα θα αρχίζουν να εμφανίζονται ως απειλή. Μέχρι το 2021 και το 2022 σε ένα χειρότερο σενάριο θα μπορούσαν να γίνουν πανδημικά. Αυτός είναι τόσο μεγάλος κίνδυνος όσο οποιοσδήποτε αντιμετωπίζουμε τα επόμενα χρόνια. Ένας πληθυσμός που εξασθενεί βέβαια  και είναι φυσιολογικό, λόγω έλλειψης τροφίμων, σοβαρών καιρικών συνθηκών, χημικών ουσιών, είναι ένα εύκολο θύμα ασθενειών. Σε αυτά συγκαταλέγονται το επικίνδυνο και στοχευμένο λαθρομεναστευτικο, που ήδη εχει επιβαρύνει την κατάσταση ενώ θα υπάρχει όπως είχα πει , μετανάστευση λόγω καιρικών συνθηκών κτλ.. Επικίνδυνα άτομα που μεταφέρονται σκοπίμως από την Αφρική, Ασία και άλλες περιοχές του κόσμου για τη διάδοση θανατηφόρων ασθενειών όπως ο Έμπολα στην Ευρώπη και την Αμερική. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της ελιτιστικής ατζέντας για να σκοτώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, όπως γίνεται και με το μεταναστευτικό τώρα. Από θετικής πλευράς, σημαντικές εξελίξεις στη μη τοπική διαστατική τεχνολογία ακτινοβολίας θα έχουν την ικανότητα να ακυρώνουν και να καταστρέφουν τις γενετικές κυματομορφές βακτηριακών και ιογενών παθογόνων, σε αιθερικό επίπεδο. Τα θετικά υπέρ-ανθρώπινα Όντα και οι φυλές θα μας βοηθήσουν σε αυτήν τη διαδικασία όταν ζητάμε τη βοήθειά τους και είναι θα πρόθυμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας.

Οσο αφορά την χωρα μας , η έκλειψη Ηλιου στον Τοξότη, η ευθυγράμμιση τετραγωνίζει την γενέθλια Αφροδίτη της, στον υδρυτικο της χάρτη, οπου επαναλαμβάνει και επιβεβαιώνει το σενάριο επίθεσης και όλα οσα έχουμε πει μέχρι στιγμής, από την γείτονα χωρα με σκοπο ισως την απώλεια και γκριζάρισμα εδαφών του Αιγαίου και συνεκμετάλλευση του μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Καλο θα ήταν βέβαια να μην περιμένουμε καμιά βοήθεια η υποστήριξη από συμμάχους καθώς η Αφροδίτη χτυπά τα τύμπανα πολέμου ενεργοποιώντας τον στρατο. Από την άλλη θα ξεσκεπάστουν και εδώ σκάνδαλα που συνδέθηκαν με τα γεγονότα τελευταίων χρονων ωστόσο και η διελαυνων εκλειπτική Αφροδίτη στον Σκορπιο σε οψη αντίθεσης στον υδρυτικο χάρτη, ακόμα μια ύπουλη επίθεση επιβεβαιώνεται. Για άλλη μια φορα ενεργοποιημένος για τα καλα είναι και ο χάρτης της Μεταπολίτευσης, οπου η ευθυγράμμιση στον Τοξότη της ολικής ηλιακής έκλειψης, πραγματοποιείται μεσα στον 6ο οικο του ηλιακού της ωροσκοπίου, τετραγωνίζοντας τον Δια της, δημιουργώντας σοβαρά επεισόδια στα σύνορα, και ενδεχομένως οικονομικής και διπλωματικής φύσεως. Ωστόσο, το τετράγωνο Ουρανού/Πλουτωνα στην 23η μοίρα, βρίσκεται ακριβως στην ιδια μοίρα που βρίσκεται και η Ηλιακη έκλειψη στον Τοξότη, ανάμεσα τους, που εκφράζεται ως ατύχημα, δημιουργώντας τετελεσμένα.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟΥ 2020 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι συζεύξεις Δία-Κρόνου συμβαίνουν κάθε 20 χρόνια και πάντα σηματοδοτούν το τέλος και την αφετηρία ενός πολύ σημαντικού συνοδικού κύκλου ειδικά όσον αφορά τις επιχειρήσεις, το εμπόριο και την πολιτική. Το γεγονός ότι αυτός ο συνδυασμός Δία-Κρόνου συμβαίνει ακριβώς στην είσοδο του Υδροχόου, δηλαδή στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου είναι εξαιρετικά σημαντικό !. Επίσης, το γεγονός ότι συμβαίνει τόσο κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο, αλλα και κατά την άνοιξη, το καθιστά ακόμη πιο σημαντικό αλλα και ακόμα περισσότερο σημαντικο γιατί ο ένας θα επακριβώς πάνω στον άλλο με απόλυτη ακρίβεια!!!.

ΑΠΟ ΤΟ 1226 Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο,1 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Πιθανώς από αναγκαιότητα, αυτό θα δει τον πρώτο πειραματισμό με νέες δημοκρατικότερες αλλα και ισότιμες μορφές οικονομίας, εμπορίου και αυτοδιακυβέρνησης. Αυτό θα συμβαίνει ταυτόχρονα με την παλιά κατεστραμμένη δομή εξουσίας του Κρόνου, στον Αιγόκερω ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινά μια διαδικασία πλήρους αποσύνθεσης με τη γέννηση ενός νέου συστήματος. Αυτό το νέο σύστημα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο προηγμένο σύστημα κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής οργάνωσης. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 5 χρόνια, όσο και η έκλειψη Ηλίου, μεταξύ 2020 και 2025.Ο Υδροχόος θα βάλει την ηθική στην τεχνολογία , στην ιατρική και σε ολους τους τομείς. Οι εκλείψεις στα πύρινα και αέρινα ζώδια, αν και θα φέρουν αναστατώσεις και πολύ σημαντικές ανατροπές, στην ουσία, αυτές θα στηρίξουν και θα βάλουν την βάση για κάτι εντελώς καινούργιο, από το 2021-22, ένα τελείως διαφορετικό όραμα που θα γίνει πραγματικότητα.

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Δίας και ο Κρόνος σε σύνοδο ενώ εισέρχονται μαζί στον Υδροχόο στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020 κατά την 1η μοίρα του ζωδίου, αυτό θα αντιστοιχεί σε μια από τις τελευταίες απελπισμένες σκληρές απόπειρες επιβολής της Τυραννίας στον αμερικανικό λαό και του υπόλοιπου κόσμου. Κατά τη διέλευση του Πλούτωνα σε αυτό το ζώδιο συνδέεται με το αμερικανικό ωροσκόπιο στον πρώτο βαθμό του Υδροχόου, όπου και θα διεξαχθεί η τελική μάχη ενάντια στις δυνάμεις της καταπίεσης και σκότους. Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΟ 2024

Όλη αυτή η δραστηριότητα διέλευσης του Πλούτωνα στους πρώτους 2 βαθμούς του Υδροχόου θα είναι και η τελική αποφασιστική μάχη για την ολοκλήρωση της πλήρους κατάρρευσης του παλιού διεφθαρμένου συστήματος που έχει υποδουλώσει τη Γη για αιώνες. Αυτό μέχρι στιγμής, ήταν ένα σύστημα που είχε επιβληθεί εδώ και αιώνες, από μια τυραννική Αυτοκρατορία υπό τον έλεγχο εκφυλισμένων ψυχοπαθών ηγετών. Αυτοί οι ηγέτες είναι η βασιλική οικογένεια μιας πυραμιδικής στρατιωτικής αλυσίδας-διοίκησης που δεν έχει συνείδηση και δεν καταλαβαίνει την ιερότητα της ζωής. Αυτά τα Όντα δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να καταστρέψουν οτιδήποτε δεν μπορεί να κατακτηθεί και να υποδουλωθεί.

Αυτό για το καλύτερο ή το χειρότερο θα ωθήσει την ανθρωπότητα σε έναν γενναίο νέο κόσμο άγνωστης επικράτειας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους ατομικά και συλλογικά σε κάθε επίπεδο, από το πιο πρακτικό έως το πιο πνευματικό. Η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε ένα άγνωστο μέλλον που είναι εξαιρετικά διαφορετικό από αυτό που ήταν γνωστό στο παρελθόν. Η συνοδος Δια/Κρόνου που συνδέεται με την ελευθερία και ανοικοδόμηση, στην ουσία, στο παρελθόν μέχρι σήμερα δημιούργησε επαναστάσεις, νέες αυτοκρατορίες και κράτη, δολοφονήθηκαν πρόεδροι, φέρνει τρομοκρατία, σεισμούς μεγάλους και αλλάζει εντελώς την δομή των πραγμάτων και αυτό θα βιώσει ακριβώς και η Ελλάδα, αφού η συνοδος την αφορά άμεσα. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία να μιλήσουμε γι αυτή τους επόμενους μήνες και χρονια. Η Ελλάδα και οι άνθρωποι της θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν και να μεταμορφωθούν ριζικά, και η χώρα μας θα εχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες ταυτόχρονα για πρόοδο και άνοδο, καθώς ο Πλούτωνας θα πλησιάζει το ζενίθ της μέσα από τον Υδροχόο τα επόμενα χρόνια, που θα παίξει πολύ σοβαρό-κυρίαρχο ρόλο στις όποιες εξελίξεις, πολύ πιθανό με ένα τελείως διαφορετικό σύστημα διακυβέρνησης αφού το προηγούμενο θα καταρρεύσει και θα υποστεί τεκτονικές αλλαγές.

Ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθείς στις 8 Μαρτίου 2023. Η καταστροφή των παλαιών διεφθαρμένων και εδραιωμένων θεσμών και η κοινωνική πτώση των εξαιρετικά συμβιβασμένων ηγετών τους, ανεξάρτητα από το αν αυτά τα θεσμικά όργανα είναι θρησκευτικά, οικονομικά, πολιτικά ή πολιτισμικά θα απελευθερώνουν πάντα πολύ ωμή και χαοτική και μερικές φορές πολύ καταστροφική ενέργεια. Η γαλλική επανάσταση οδήγησε στον Ναπολέοντα και η Ρωσική επανάσταση έφερε τον κομμουνιστικό ολοκληρωτικό κανόνα ξεκινώντας από τον Στάλιν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ειδικά από την άποψη της μαζικής ψυχολογίας.

ΑΞΟΝΕΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Κρόνος/Ωροσκόπος/Άρης– δράση ενάντια στην καταπίεση και την ψευτιά, αναταράξεις, αναταραχές*

Ήλιος/Σελήνη/Ερμής/Βόρειος Δεσμός/MC-ο αγώνας μαζί με άλλους, η ένωση των λαών, ο στόχος των λαών, λαϊκές και μαζικές κινητοποιήσεις, το ομαδικό κίνημα, κοινοί στόχοι και επιθυμίες, σύνδεση και συζητήσεις των λαών.*

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η Αριστοτέλης Τρουλλινος λέει:

  Πολυ ωραία ανάλυση τής Κυρίας στο βίντεο ολική εκλειψη ηλίου στόν Τοξότη.
  Μόνο που δεν συστήθηκε για να γνωρίζουμε ποια κυρία είναι που μάς κάνει αυτήν την ενημέρωση.

Απάντηση