ΟΛΙΚΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ* Ο ΑΡΗΣ *Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ & ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ & ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ*

στις

Ματωμένη Ολική Σεληνιακή εκλειψη, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου ώρα 14:01:56 μμ., ώρα Ελλάδος, στις 16 μοίρα του Ταύρου, στον 3 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, που κυβερνά τον 6 οικο και 9 οικο (υγεία, εμβολιασμοί, παγκόσμια γεγονότα, καθημερινή ζωή, εστίαση, συνθήκες διαβίωσης). Δίας και Κρονος κυβερνούν την εκλειψη. Η εκλειψη αυτή είναι πολύ σημαντική και θα επηρεάσει τον Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανο. Σχηματίζεται ένα δυνατό Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλιου, Ερμη, Αφροδίτης, Δεσμών, Κρόνου, Σελήνης, Ουρανού. Η Ματωμένη Ολική Σεληνιακή εκλειψη στον δεύτερο δεκανο του Ταύρου, είναι αρκετά δυνατή, ένα μεγάλο εκρηκτικό γεγονός, καθώς είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ουρανο στον Ταύρο, στις 16 μοίρες του, που είναι μαύρη τρύπα, όμως είναι ένα σημαντικο γεγονός τόσο αστρονομικά και αστρολογικά καθώς πραγματοποιείται στην περιοχή των Πλειάδων. Είτε το ένα ,είτε το άλλο, η εκλειψη αυτή θα δώσει τα ιδια γεγονότα.

Η εκλειψη Σελήνης στα σταθερά, πολύ πιθανό να εχει διάρκεια περισσότερη από το συνηθισμένο, δηλαδή περισσότερο από τέσσερίς μήνες. Οι εκλείψεις σε ζώδια της γης όπως και στον δεύτερο δεκανο του Ταύρου, προμηνύουν σπανιότητα καλαμποκιού, σταριού και προϊόντων της γης από την ξηρασία και προκαλούν σεισμούς, καταστροφές στα ορυχεία και μεγάλη αγροτική-οικονομική ύφεση.

Η ολική διάρκεια της 5 ωρες και 54 λεπτά.

Η μερική έκλειψη αρχίζει 8 Νοεμβρίου09:09:12 8 Νοεμβρίου09:09:12κάτω από τον ορίζοντα
Η πλήρης έκλειψη ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου10:16:39 8 Νοεμβρίου10:16:39κάτω από τον ορίζοντα
Μέγιστη έκλειψη 8 Νοεμβρίου10:59:11 8 Νοεμβρίου10:59:11κάτω από τον ορίζοντα
Η πλήρης έκλειψη τελειώνει 8 Νοεμβρίου11:41:36 8 Νοεμβρίου11:41:36κάτω από τον ορίζοντα

Η ολική έκλειψη Σελήνης θα είναι ορατή από την Ασία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική, τμήματα της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης και το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής.

Περιοχές που βλέπουν, την μερική έκλειψης Σελήνης: Βόρεια/Ανατολική Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Βόρεια Αμερική, μεγάλο μέρος της Νότιας Αμερικής, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Αρκτική, Ανταρκτική.

•          Σάο Πάολο, Σάο Πάολο, Βραζιλία

•          Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

•          Σαντιάγο, Χιλή

•          Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία

Διάρκεια συνόλου: Περίπου 85 λεπτά.

Το μονοπάτι της Ολικής έκλειψης είναι το εξής:

•          Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ

•          Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

•          Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα

•          Washington DC, Περιφέρεια της Κολούμπια, ΗΠΑ

•          Αβάνα, Κούβα

•          Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

•          Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

•          Τζακάρτα, περιοχή ειδικής πρωτεύουσας της Τζακάρτα, Ινδονησία

•          Σεούλ, Νότια Κορέα

•          Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία

•          Μανίλα, Φιλιππίνες

•          Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ

•          Τόκιο, Ιαπωνία

•          Χονολουλού, Χαβάη, Η.Π.Α

•          Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

•          Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

•          Πόλη του Μεξικού, Ciudad de México, Μεξικό

•          Πεκίνο, Δήμος Πεκίνου, Κίνα

•          Γιανγκόν, Μιανμάρ

•          Καλκούτα, Δυτική Βεγγάλη, Ινδία

Eclipse predictions and image via Fred Espenak/ EclipseWise.com. Used with permission.

Η εκλειψη Σελήνης μαζί με τον Ουρανό σχηματίζει οψη αντίθεσης προς Ήλιο/Αφροδίτη/Ερμη, ημι-τετραγωνίζει τον Δια στον 2ο οικο της οικονομίας, και η Σελήνη με τον Ουρανο τετραγωνίζουν τον Κρονο (1,52). Η κοντινότερη οψη είναι η συνοδος προς τον Ουρανο (0,55) καθώς συγκρούεται για άλλη μια φορα με τον Κρονο (τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού).Η Σελήνη κοντά στον Menkar προκαλεί προβλήματα επειδή το Κήτος η φάλαινα είναι και σύμβολο της ψυχής του κόσμου. Έτσι μπορεί να απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό τόσο το καλό και το κακό!

Ο Edgar Cayce 0°13′, Elizabeth I 0°15′, Emmanuel Macron 0°27′, Karl Marx 0°30′, ο Carl Jung όσο και ο Edgar Cayce (και οι δύο τελευταίοι επίσης είχαν τη γενέθλια σελήνη τους εδώ.) οπου είχαν μια σαφή σύνδεση με το συλλογικό ασυνείδητο.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2022-november-8

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- 8 ΟΕΜΒΡΙΟΥ-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022. ΑΣΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΑΛΑΣΚΑ.

Για να γίνει πιο ξεκάθαρο και κατανοητό, το πρωί της 8ης Νοεμβρίου 2022, η φωτεινή πανσέληνος θα βρίσκεται πολύ κοντά στον πολύ αμυδρό πλανήτη Ουρανό, κρύβοντας τον από κάθε άποψη. Ταυτόχρονα, δηλαδή έχουμε το φαινόμενο συσκότισης του Ουρανού. Η εξαφάνιση του Ουρανού και η επανεμφάνισή του, είναι σημαντικο αστρονομικό γεγονός, σπάνια συμβαίνει σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Την τελευταία φορά που μια εκλειψη με απόκρυψη πλανητών τρεις πλανήτες — Αφροδίτη, Άρη και Ερμή — σε διάστημα 24 ωρών, ήταν τον Μάιο του 2008. Την επόμενη φορά που θα πραγματοποιηθεί μια τέτοιου είδους απόκρυψη, τριών πλανητών, θα είναι στις 24 Ιουλίου 2036. Τόσο το “απόκρυφο” και το υπερφυσικό ” προέρχονται από την ίδια λατινική ρίζα – “occultus”, που σημαίνει “κρυφό, μυστικό”. Και παρόλο που στην αστρονομία αρέσει να ξεκαθαρίζει ότι βασίζεται αυστηρά στην επιστήμη, εξακολουθεί να υπάρχει μια απίστευτη σύνδεση μεταξύ τούς.

Στον κόσμο της αστρολογίας, η απόκρυψη συχνά χρησιμεύει για να βάλουμε τη ζωή μας σε προοπτική, αναγκάζοντάς μας να βγούμε έξω από τις ατομικές μας εμπειρίες και να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλο και διασυνδεδεμένο είναι το σύμπαν μαζί μάς και είμαστε μέρος αυτού.

Οι αστρολόγοι βλέπουν το φαινόμενο της απόκρυψης ως μπλοκάρισμα της ενέργειας οπότε σκεφτείτε την ως ένα κουμπί επαναφοράς (σίγουρα κοσμικής επαναφοράς και δεν αναφέρομαι σε καμία κακόβουλη ατζέντα ανθρώπινης επινόησης). Στην περίπτωση αυτή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πλανήτες που είναι κρυμμένοι είναι η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Ερμής – αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την ριζική αλλαγή,την επανασταση, και την επικοινωνία αντίστοιχα – που σημαίνει ότι μπορεί να μας περιμένει μια κόλαση, πριν και μετα την σεληνιακή εκλειψη. Μια Ολική εκλειψη Σελήνης μας κανει ευαίσθητους, οπότε, πάρτε μια βαθιά ανασα, μην βιαστείτε να κρίνετε τα όποια αποτελέσματα, μπορεί να υπάρχει ένταση και φόρτιση. Με τις αποκρύψεις κάτι τελειώνει και άλλο αρχίζει.

Το λεξικό περιγράφει την απόκρυψη – και ως αποσιώπηση. Εξου και η επαγωγή άλλων σημασιών που σχετίζονται με τον απόκρυφο και τις μυστικές εσωτερικές σοφίες: να είσαι πέρα από το εύρος της αίσθησης. Η υπέρβαση των ορίων της φυσικής γνώσης. μυστηριώδης και υπερφυσικός.

Αν προσεγγίσει κανείς το θέμα λογικά, από αστρολογικής άποψης, είναι δυνατό να συμπεράνει από ήδη καθιερωμένες αρχές τη σημασία της απόκρυψης. Καθώς μια απόκρυψη ταξινομείται ως έκλειψη, τα αποτελέσματά πρέπει επομένως να είναι παρόμοια με τις κοινές εκλείψεις του ήλιου και σελήνης, αν και όχι απαραίτητα τόσο ισχυρές. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι πρώτον, ο Ήλιος και η Σελήνη είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στον χάρτη. Δεύτερον, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι παρόλο που η Σελήνη παρεμβαίνει μεταξύ του ουράνιου αντικειμένου και του παρατηρητή σε μια απόκρυψη, το φως από τον Ήλιο στον πλανήτη δεν εμποδίζεται.

Όλοι οι παράγοντες πρέπει να ληφθούν πλήρως υπόψη και να σταθμιστούν μεταξύ τους πριν γίνει πλήρης αξιολόγηση. Από μια ηλιακή έκλειψη για παράδειγμα, που επηρεάζει τον Πλούτωνα, έχουμε θέματα σχετικά με τον 8ο οίκο και τη φύση του Σκορπιού. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η έκλειψη Ηλίου θέτει τέλος σε καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψει τη νέα ανάπτυξη στη ζωή κάποιου.

Πρέπει να δοθεί επιπλέον σημασία στο γεγονός ότι ο ήλιος ενεργοποιεί τις σεληνιακές και πλανητικές αρχές. Ωστόσο, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι στην παρέμβαση της Σελήνης, μεταξύ Γης και ενός άλλου πλανήτη, δεν μπορεί παρά να γίνετε αντιληπτή η δυσλειτουργία των πλανητικών αρχών. Ο πλανήτης εξακολουθεί να λαμβάνει το φως του από τον ήλιο, αλλά αυτό είναι μπλοκαρισμένο στον παρατηρητή στη Γη.

Αυτές οι αρχές των δια-δραστικών πλανητών πρέπει να εξισορροπηθούν καθώς και η φύση του πλανήτη που παρεμβαίνει. Στις αποκρύψεις ο σεληνιακός παράγοντας πρέπει απαραίτητα να λαμβάνεται υπόψη λόγω της συνεχούς εμπλοκής του. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή αρχή. Είναι μεταβλητό, συνδέεται με τα συναισθήματα, το σπίτι, τις γυναίκες, τα παιδιά, τις ρίζες της ύπαρξής μας και τις συνθήκες στο τέλος της ζωής. Η αρχή της Γης είναι σταθερή και ανθεκτική. Επομένως, η ίδια η απόκρυψη θα έχει εσωτερικές επιπτώσεις. Μπορεί να σημαίνει ότι μια φανερή κρυμμένη σοφία, μια θεμελιώδης αλήθεια, είναι τόσο απλή, που η ίδια η απλότητά της, κρύβει την αλήθεια της. Η πλανητική ενέργεια αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη αρχή που δεν έχει αρχή, ούτε τέλος. Η αλήθεια αυτής της αρχής είναι πάντα εκεί, όπως το φως είναι πάντα εκεί.

Ούτε η αλήθεια είναι κάτι που μπορεί να οριστεί στην περιορισμένη γλώσσα του ανθρώπου. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τη φύση των γεγονότων, τα οποία είναι απλώς εμπειρικά, καθιερωμένες αλήθειες. Δεν μπορεί να αποδειχθεί όλη η αλήθεια με τέτοιο τρόπο. Αντίθετα, είναι κάτι που μπορεί να γίνει πλήρως αντιληπτό μόνο με την διαίσθηση. Έχει επομένως συνδέσεις με την ουσία της ύπαρξής μας αλλά και με τα συναισθήματά μας.

Αυτές οι θεμελιώδεις αλήθειες πρέπει να εμφανιστούν στη συνείδηση ​​του ατόμου, σε σχέση με τη ζωή του ατόμου. Ως εκ τούτου, τα γεγονότα στη ζωή κάποιου που επηρεάζονται από την απόκρυψη απαιτούν επίσης μεγάλη αναζήτηση στην ψυχή καθώς πρέπει να φτάσει κανείς στο βάθος της ύπαρξής του. Η απόκρυψη πρέπει να αντιπροσωπεύει ένα σχετικά σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου, αναγκάζοντας αυτό το άτομο να αναζητήσει την αλήθεια ενός θέματος. Ίσως αυτό να έχει επίσης τη βάση του στο γεγονός ότι πολλοί από εμάς δεν εκτιμούμε την αξία σε κάτι, μέχρι να γίνει εμφανής ο κίνδυνος απώλειας.

Προκειμένου να προσδιοριστεί η σημασία κάθε απόκρυψης, πρέπει κανείς να κοιτάξει την αρχή που σηματοδοτεί κάθε πλανήτης. Αυτό πρέπει επίσης να εξισορροπηθεί από έναν άλλο παράγοντα. Καθώς η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να συμβεί μόνο σε πανσέληνο (όψη Σελήνης αντίθεση με τον Ήλιο), και καθώς η έκλειψη Ηλίου μπορεί να συμβεί μόνο σε νέα Σελήνη, (όψη Σελήνης σε συνδυασμό με τον Ήλιο). Τότε οι αποκρύψεις πρέπει να ληφθούν υπόψη υπό το φως μιας σεληνιακής σύνδεσης με την εμπλεκόμενη πλανητική αρχή, δηλαδή τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τη σύνοδο Σελήνης με τον Άρη, τη σύνοδο Σελήνης με τον Ουρανό, τη σύνοδο Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ως παραδείγματα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο τρέχων κύκλος Ήλιου-Γης-Αφροδίτης κορυφώνεται. Αυτή είναι η πιο σημαντική επαναφορά ενέργειας της Αφροδίτης που εκφράζεται στον πλανήτη μας. Η σύνδεση θα γίνει στην τελική μοίρα του Ζυγού, μόνο 2 λεπτά μακριά από την τέλεια ευθυγράμμιση στην Ζώνη Kuiper- η Haumea που αντιπροσωπεύει την αναγέννηση μέσα από τη φωτιά, και θα κάνει την πρώτη της κατάδυση στον Σκορπιό στις 12 Νοεμβρίου – η οποία θα είναι η πρώτη φορά από το 1743-1770! Η Πρώιμη νεότερη περίοδος και σύγχρονη περίοδος (1700-1914)

Αν κοιτάξουμε τον κόσμο – καθώς και τη δική μας ζωή – συμβαίνουν πολλές εξελίξεις, ιστορίες που πλησιάζουν σε κορυφαία σημεία καμπής.

Στην ιστορία, η πρώιμη νεότερη περίοδος της νεότερης εποχής ακολουθεί τα τέλη του Μεσαίωνα. Παρά το γεγονός ότι τα χρονολογικά όρια της περιόδου είναι ανοικτά προς συζήτηση, το χρονικό πλαίσιο καλύπτει την περίοδο μετά το τέλος του τμήματος της μετα-κλασσικής εποχής (περ. 1500), γνωστού ως Μεσαίωνα, μέσα από την αρχή της Εποχής των Επαναστάσεων (περ. 1800) και ποικιλοτρόπως οριοθετείται από τους ιστορικούς το ότι ξεκινά με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, με την περίοδο της Αναγέννησης και με την Εποχή των Ανακαλύψεων (ειδικά με τα ταξίδια του Χριστόφορου Κολόμβου από το 1492, αλλά και με την ανακάλυψη του θαλάσσιου δρόμου προς την Ανατολή το 1498), και ότι τελειώνει γύρω από τη Γαλλική Επανάσταση το 1789.

Οι ιστορικοί κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν υποστηρίξει ότι από μια παγκόσμια σκοπιά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της πρώιμης νεότερης περιόδου ήταν ο παγκοσμιοποιημένος χαρακτήρας της. Η περίοδος είδε την εξερεύνηση και την αποίκιση της Αμερικής και την άνοδο των συνεχών επαφών μεταξύ προηγουμένως απομονωμένων περιοχών του κόσμου. Οι ιστορικές δυνάμεις ενεπλάκησαν στο παγκόσμιο εμπόριο. Αυτό το παγκόσμιο εμπόριο αγαθών, φυτών, ζώων και καλλιέργειες τροφίμων έφερε ανταλλαγές στον Παλαιό Κόσμο και το Νέο Κόσμο. Η Κολομβιανή ανταλλαγή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το ανθρώπινο περιβάλλον.

Οικονομίες και των θεσμοί άρχισαν να εμφανίζονται, όλο και πιο περίπλοκοι και παγκόσμια διαρθρωμένοι κατά τη διάρκεια της πρώιμης νεότερης περιόδου. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις μεσαιωνικές πόλεις-κράτη της Βόρειας Ιταλίας, ιδιαίτερα στη Γένοβα, Βενετία, και το Μιλάνο. Η πρώιμη νεότερη περίοδος είδε επίσης την άνοδο και την έναρξη της κυριαρχίας της οικονομικής θεωρίας του μερκαντιλισμού. Είδε επίσης τον Ευρωπαϊκό αποικισμό της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής κατά τον 15ο έως το 19ο αιώνα, που διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες νεότερες τάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου αντιπροσώπευαν μια μετατόπιση μακριά από τους μεσαιωνικούς τρόπους οργάνωσης, πολιτικά και άλλες φορές οικονομικά. Η περίοδος στην Ευρώπη γνώρισε την πτώση της φεουδαρχίας και περιλαμβάνει την Μεταρρύθμιση, τον καταστροφικό Τριακονταετή Πόλεμο, την Εμπορική Επανάσταση, την Ευρωπαϊκή αποίκιση της Αμερικής, και τη χρυσή εποχή της πειρατείας.

Κυβερνώντας την Κίνα στις αρχές της πρώιμης νεότερης περιόδου, η Δυναστεία των Μινγκ ήταν «μία από τις μεγαλύτερες εποχές διακυβέρνησης με τάξη και κοινωνική σταθερότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας». Μέχρι το 16ο αιώνα, η οικονομία των Μινγκ διεγείρεται από το εμπόριο με τους Πορτογάλους, Ισπανούς, και Ολλανδούς Η περίοδος Αζούτσι-Μομογιάμα στην Ιαπωνία είδε το εμπόριο Νανμπάν μετά την άφιξη των πρώτων Πορτογάλων.

Άλλες αξιοσημείωτες τάσεις της πρώιμης νεότερης περιόδου περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της πειραματικής επιστήμης, την επιτάχυνση των ταξιδιών μέσω βελτιώσεων στη χαρτογραφία και τον σχεδιασμό των πλοίων, όλο και ταχύτερη τεχνολογική πρόοδο, εκκοσμικευμένη πολιτική και ανάδειξη των εθνικών κρατών. Οι ιστορικοί συνήθως χρονολογούν ως τέλος της πρώιμης νεότερης περιόδου, όταν η Γαλλική Επανάσταση του 1790 ξεκίνησε τη νεότερη περίοδο. Πρώιμη νεότερη περίοδος

Στη εκλειψη Σελήνης..

Η συνοδος Σελήνης- Ουρανού, στην 16η του Ταύρου, είναι μεγαλύτερη σε ισχύ, δεν θα παραδοθεί εύκολα στην δίνη της μαύρης τρύπας. Είναι σε οψη αντίθεσης προς τον Ερμη (0,08), ημι-τετραγωνίζει τον Δια (1,48) τετραγωνίζει τον Κρονο, είναι σε αντίθεση προς την Αφροδίτη και τον Ήλιο και ο Κρόνος προσπαθεί να ελέγξει την όλη κατάσταση. Έχουμε ξαναδεί αυτές τις όψεις αρκετές φορές τα τελευταία δυο χρονια. Η διάρκεια της θα είναι 5 ώρες, 54 λεπτά. Κύκλος Saros 136. Η επόμενη ολική έκλειψη Σελήνης δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14 Μαρτίου 2025.

Chart via John Jardine Goss/ EarthSky.

Και ο φλογερός Άρης, ο κόκκινος πλανήτης, θα ανατείλει αμέσως μετά και θα είναι κοντά στη Σελήνη κατά τη διάρκεια της έκλειψης! Κόκκινος Άρης και κόκκινο φεγγάρι. Ουάου, πρόκειται για ένα άκρως εκρηκτικό μείγμα! Ο Άρης τρέχει προς μια αντίθεση κατεύθυνση στις 8 Δεκεμβρίου 2022. Τότε είναι που η Γη θα περάσει ανάμεσα στον Άρη και τον Ήλιο και η απόσταση ανάμεσα στους δυο κόσμους μας θα είναι η πιο κοντινή για περίπου 2 χρόνια. Έτσι, ο Άρης είναι ιδιαίτερα φωτεινός τώρα. Επίσης θα βρίσκεται κοντά, στο πολύ ευαίσθητο «νεφέλωμα των Πλειάδων» και το κόκκινο αστέρι Aldebaran, στο μάτι του Ταύρου. (Καταστροφή από καιρικές συνθήκες, πλημμύρες, ναυάγια. Αναγνωρισμένη και ηγετική θέση, αλλά θα δημιουργήσει εχθρούς μέσω των οποίων θα απειληθεί ο κίνδυνος. Δυνατή ενέργεια.)

Έχει ειπωθεί ότι πολλές από τις αρνητικές ερμηνείες που έδιναν οι αστρολόγοι στο παρελθόν στις Πλειάδες και σε άλλα αστέρια με γυναικείες ιδιότητες προκλήθηκαν από προκατάληψη εναντίον ανδρών με ομοφυλοφιλική κλίση. Λέξεις όπως «κακή επιρροή», όπως στην παραπάνω περίπτωση, είναι πιθανό να σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία στους άνδρες, μια λέξη που δεν αναφέρθηκε στις μέρες του Robson.

Άλλες αντικαταστάσεις ήταν: «δεν είναι καλός οιωνός όσον αφορά τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο», «αίσχος», «ανήθικη», «κακή διάθεση». Η ομοφυλοφιλία (στους άνδρες) είναι μόνο μία από τις πολλές πιθανές επιρροές των Πλειάδων, αλλά όχι η κυρίαρχη επιρροή.

Οι Πλειάδες δίνουν φιλοδοξία και προσπάθεια τιμή και δόξα. Δεν είναι καλός οιωνός όσον αφορά τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Οι Πλειάδες προκαλούν πένθος, θλίψεις και τραγωδίες. Τύφλωση, οφθαλμικά τραύματα στα μάτια και το πρόσωπο, ντροπή, πληγές, μαχαιρώματα (επεμβάσεις στις μέρες μας), εξορία, φυλάκιση, ασθένεια, βίαιοι πυρετοί, καυγάδες, βίαιος πόθος, στρατιωτική κλίση. Αν την ίδια στιγμή ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση είτε με τον Ωροσκόπο είτε με τον Άρη, ο βίαιος θάνατος.

Πλειάδες με τον Άρη:  Πολλά ατυχήματα στο κεφάλι, απώλεια και ταλαιπωρία από πυρκαγιές.

Ο Menkar θα είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμη και ο Δίας σε συνοδο με τον Scheat στον 2ο οικο της οικονομίας, δημιουργούν απώλειες, φυλακίσεις και ναυάγια ενώ και ο Sualocin σε συνοδο με τον Κρονο δημιουργεί κινδύνους για τους ιδίους τους λαούς και την εσωτερική τάξη, ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Menkar. Αυτά όλα σημαίνουν δυσκολίες στα γραπτά, δυσκολία στην πληρωμή στεγαστικών δανείων, κακή υγεία, καταστροφή καλλιεργειών.

Θα εχει παγκόσμιο αντίκτυπο, διότι θα επηρεάσει την Αφροδίτη, δείχνοντας έντονα και ανεξέλεγκτα πάθη, ζήλια στις σχέσεις μας, οικιακή δυσαρμονία αλλα και χωρισμούς, υψηλή εγκληματικότητα και σκάνδαλα, επηρεάζει την υγεία του συντρόφου η συγγενή. Θα εχει μεγάλη αρνητική επιρροή στην αξία της γης, τις καιρικές συνθήκες και τις καλλιέργειες, την ενέργεια (η εκλειπτική Αφροδίτη θα επηρεάσει τον 3, 4 και 8 οικο), μεσα από την αντίθεση της προς το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, δείχνει μεγάλους σεισμούς και μεγάλες αναταράξεις εδάφους. Θα φέρει προβλήματα και εμπλοκές σε διπλωματικές ενέργειες- σχέσεις και πρέσβεις. Σίγουρα δεν είναι κάλος οιωνός για την ειρήνη, τα χρήματα, την ενέργεια, τα αγαθά, την ζάχαρη, πάσης φύσεως σχέσεις, και τον πληθωρισμό. Πλήττει το εμπόριο, τις μετακινήσεις, επικοινωνίες, κτλ.. σε μεγάλο βαθμό αφού επηρεάζεται και ο Ερμής.

(Ηλιος με επιρροή στον 7 και 5ο οικο) δείχνει μεγάλη ταλαιπωρία, αρρώστια, παθήσεις του λαιμού, κληρονομιές που συνοδεύονται από πολύ κακό, απώλεια χρημάτων. Αδυναμία και πολλές δυστυχίες, προβλήματα στους ηγέτες, καθώς αναμένονται αναταράξεις μεταξύ εθνών και συμμάχων τους, προβλήματα στα σχολεία, την παιδεία και τα παιδιά , θανάτους διάσημων και μεγάλα έξοδα. Ομοίως και ο Ερμής με αντίκτυπο στον 5 και 8ο οικο.

Η Σελήνη με τον Menkar συνδέεται με το Ψυχικό άγχος, η ψυχική κρίση που άρχισε να αναδύεται από το 2016 όπως είχα αναλύσει, κακή θέληση και σκοπό, κίνδυνος από κλέφτες, αρρώστια στην οικογένεια, απώλεια συντρόφου ή κοντινού συγγενή, καυγάδες, νομικές απώλειες, κληρονομιές που συνοδεύονται από πολύ κακό. Πολλές δυστυχίες και ταλαιπωρίες.

Αρνητικές ατζέντες θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς ο Κρονος βρίσκεται στον 1ο οικο της έκλειψης, η χειραγώγηση θα είναι πολύ εύκολη καθώς θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τις καταστάσεις. Όμως οι φόβοι μας βγαίνουν αληθινοί..

Πολύ σημαντικο το γεγονός ότι ο Ουρανός, Αφροδίτη και Αρης στο προσκήνιο, κυβερνούν τις ενέργειες πλανητών και την φύση των γεγονότων παγκοσμίως, επι το πλείστον. Ο κομβικός άξονας σ αυτές τις εκλείψεις, εχει παίξει μεγάλο ρόλο στο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που έχουμε ήδη βιώσει και με τις εξαιρετικά σπάνια καλοκαιρινές ευθυγραμμίσεις. Αλλά τώρα, αυτή η κομβική ζώνη βρίσκεται και πάλι, στις 12-14  μοίρες στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού καθώς μας πάει πίσω στον χάρτη το διάγραμμα του κραχ του αμερικανικού χρηματιστηρίου στις 24-29 Οκτωβρίου 1929.

Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας, ολως περιέργως, θα είναι οι Μεσοεκλογες των ΗΠΑ, παρεμπιπτόντως η μοναδική φορά στην ιστορία που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός με ολική έκλειψη Σελήνης! με εξαίρεση ίσως και τις εθνικές εκλογές του Αλέξη Τσίπρα τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Αφροδίτη στον Σκορπιο σε πτώση, ο Άρης ανάδρομος και εκτός ορίων, η ακριβής επιστροφή του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο των ΗΠΑ και κρατήστε αυτό: την αντίθεσης ακριβείας στις 22 μοίρες του Δια/Ποσειδώνα. Θα μπορέσει η παγκόσμια ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τη συλλογική σκιά των ΗΠA; Ίσως όχι, όπως εχει προβλεφθεί. Αυτή η ματωμένη εκλειψη Σελήνης, ωστόσο, θα ρίξει το κοσμικό φως της στον κόσμο και εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι και ο Καναδάς, η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία. Καθώς οι παθιασμένοι ψηφοφόροι θα ρίχνουν τα ψηφοδέλτιά τους, η μοίρα του ελεύθερου κόσμου θα κρέμεται σε μεγάλο βαθμό για άλλη μια φορα από μια κλωστή.

Η Σεληνιακη εκλειψη σε ευθυγράμμιση με τις Πλειάδες στις 8 Νοεμβρίου του 2022 θα συνδεθεί με τον Ουρανό, τον μεγάλο απελευθερωτή, με σπάνιο τρόπο. Το ερμηνεύουμε αυτό ως ένα εξαιρετικά θετικό οιωνό με τον λαό της να ενδυναμώνει την θέση του , το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει την αποκατάσταση της Βουλής και της Γερουσίας από τους Ρεπουμπλικάνους. Η νίκη λογικά, θα είναι ιστορική, για τους Ρεπουμπλικάνους με ατζέντα την διάσωση του έθνους, και οχι μόνο. Το γεγονός ότι οι Πλειάδες βρίσκονται εκεί, σηματοδοτεί  ότι οι Μεσοεκλογες θα είναι επιζήμιες για τους Δημοκρατικούς.

Η μεταβίβαση της εξουσίας θα είναι ένα πολύ έντονο θέμα καθώς θα ενεργοποιήσει τον 8ο οίκο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο άξονας της έκλειψης 2/8ο οίκο που είναι οι πιο οικονομικά σημαντικοί οίκοι που διέπουν το ΑΕΠ, το εθνικό χρέος και το οικονομικό βιοτικό επίπεδο για τους Αμερικανούς πολίτες. Η έκλειψη θα έχει ισχυρές θετικές επιπτώσεις στον πληθωρισμό, τους μισθούς, την αξία του νομίσματος, το χρέος, τα επιτόκια, τη φορολογία και τους εθνικούς πόρους. Σημαντικο ,ότι το 2016 με την νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε ξανά στις Πλειάδες στον 8ο οίκο των ΗΠΑ, υπήρξε μια δραματική μεταβίβαση της πολιτικής εξουσίας στον Τραμπ.

Βέβαια, η απάντηση δεν βρίσκεται στον εθνικό χάρτη τον ΗΠΑ αλλα στον χάρτη ίδρυσης της πρώτης Ομοσπονδιακής κυβέρνησης, το 1789. Υπάρχει μια δυσλειτουργική κυβέρνησή με τον Ήλιο στις 14° Ιχθύων που συνδέεται με τα βάσανα, τις προδοσίες, θλίψη μέσω της θέσης του Κρόνου στις 13° Ιχθύων. μέσω του ματωμένου φεγγαριού, ο ομοσπονδιακός Άδης-Hades, στις 15° Σκορπιού, θα  είναι σε αντίθεση με την εκλειψη και τον Ουρανο, όπως επίσης και η συνοδος Ηλιου-Δια στους Ιχθείς, στον χάρτη ηλιακής επιστροφής της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης, που λογικά, ο Δίας έχει απήχηση στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα, οπότε πιστεύω ότι αυτή η συνοδος συνδεεται με ένα νέο Ρεπουμπλικανικό κογκρέσο. Οπως ειχα πει απο το 2020-1 οι Δημοκρατικοι, θα πατωσουν στις Μεσοεκλογες.

Όμως, η ατομική εσωτερική πνευματική διεργασία και αφύπνιση είναι κρίσιμη για τον καθένα μας. Ο Ερμής φαίνεται να αναδύει αναμνήσεις από το παρελθόν. Όπως είχαμε πει, αναφέρεται σε μια άλλη μια οικονομική κρίση, άλλο ένα κραχ στο χρηματιστήριο και εν συνεχεία βαθιά ύφεση. Όσο δύσκολη κι αν ήταν η μεγάλη κατάθλιψη, δεν αφορούσε ολόκληρο τον κόσμο. Το επόμενο χρονικό διάστημα προμηνύονται πολύ δυνατά γεγονότα παγκοσμίως. Θα εχει σχέση με το ψηφιακό νόμισμα και την εξάλειψη των μετρητών, ένα καθολικό σύστημα παρακολούθησης και ανίχνευσης και επίσης θα προσπαθήσουν να επιβάλουν ριζικά μια νέα άποψη για τι είναι ο «άνθρωπος».

O Ερμής στην η 15η του Σκορπιού, αναφέρεται σε αηδιαστικά γεγονότα της ημέρας, τα οποία υπεραπλοποιουνται από τα μιντια, θα μας κάνουν σκεπτικούς σχετικά με τα συμβατικά μεσα μαζικής ενημέρωσης και την πραγματικότητα και ότι τι πραγματικά συμβαίνει όσο αφορά τα γεγονότα αλλα και πιο πέρα από αυτά, που συνδέεται με την αντίληψη μας για τον ιδιο τον πλανήτη Γη.

Επίσης, η Αφροδίτη, αμφισβητεί την παράνομη εξουσία, θα υπάρξει προσπάθεια να ελεγχτούν οι όποιες εξωτερικές καταστάσεις με σκληρό τρόπο, σε αντίθεση με τους απλούς ανθρώπους που προσπαθούν να ελευθερωθούν από τα δεσμά ψεύτικων ιδεών, αυτό βέβαια θα συνεχίσει να ελέγχεται μέσω δικτατορικής νοοτροπίας, μέσω του φόβου, θα υπάρχουν κινητοποιήσεις αλλα και κινητοποίηση των δυνάμεων μας σε προσωπικό επίπεδο, το κατά ποσο θάρρος και κουράγιο έχουμε , θα δοκιμαστούν και αυτά.

Η Αφροδίτη, μοιάζει να φέρνει το φως της ελευθερίας στους καταπιεσμένους. Μπορεί να μας θυμίσει το «Το A Scanner Darkly», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1977 του Philip K. Dick . Η ταινία αφηγείται την ιστορία της ταυτότητας και της εξαπάτησης σε μια δυστοπία του εγγύς μέλλοντος υπό συνεχή επεμβατική αστυνομική επιτήρηση υψηλής τεχνολογίας εν μέσω μιας επιδημίας εθισμού στα ναρκωτικά. Ο χουλιγκανισμός επανέρχεται στο προσκήνιο, ο πλανήτης θα μοιάζει με ένα τρελοκομείο, το μίσος θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε τέρατα, υπάρχει μια καταθλιπτική μισανθρωπία. Όλα αυτά μοιάζουν σαν το Letters from the Earth,- Γράμματα από τη Γη, του Μαρκ Τουέιν, που εκφράζουν οργή, δυσφορία, και μπορεί να μας θυμίζει και το Robocop, ένα droid, επιβολής του νόμου που έχει σχεδιαστεί για να υποκαθιστά την αστυνομία.

Η Ολική σεληνιακή εκλειψη συνδέεται με μια «συμβολική μάχη μεταξύ Σπαθιών και Δάδων» οπότε μιλάει για έναν αγώνα μεταξύ πρακτικών αναγκών και των λόγων που υπογραμμίζονται, για την ύπαρξη αυτών των αναγκών. Διαπιστώνουμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε και δεν βλέπουμε το γιατί. Η «φώτιση» συχνά συναντά σκληρή αντίσταση στους ανθρώπους. Είμαστε μάρτυρες μιας στραγγαλιστικής ασφυξίας από τα μέσα ενημέρωσης. Αναφέρεται στις διαφωνίες για τα ιδανικά του ανθρώπου. Μήπως, θα πρέπει να θυμηθούμε, επαναλαμβάνω για τρίτη φορα, τι είναι άνθρωπος;  Η Σελήνη είναι σε συνοδο με τον Ουρανό, στις 16 μοιρες του Ταύρου, που είναι μαύρη τρυπα. Είναι μια πολύ δυνατή συνοδος ακριβείας και θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της καθώς δεν παραδίνεται εύκολα στην δίνη της αλλα και στην δίνη όλων αυτών που σκιάζουν τον πλανήτη Γη.

Η συνοδος ως πιο έντονη όψη, δίνει αυτή την λίγη ελευθερία στη Σελήνη να αποφύγει την ενέργεια της Μαύρης Τρύπας. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περιορισμένη ελευθερία που εχει, υπάρχει μεγάλο εύρος έκφρασης και εκδήλωσης των αποτελεσμάτων, και με την πάροδο του χρόνου, καθώς «μεγαλώνει» μεσα στα πλαίσια της συνόδου, εμφανίζεται μια μεγαλύτερη ικανότητα για έκφραση εντός των ορίων της. Από πολλές απόψεις, η σύνοδος, αν και καταναλώνει τεράστια ενέργεια, είναι πιο εύκολη στη διαχείριση, επειδή οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Ουρανός, επίσης, οπου εισβάλλει, καθιερώνει στην ζωή μας και αλλάζει την πραγματικότητα.

Βλεπουμε και πάλι τον Κρονο στην 18η του Υδροχόου, και πάλι καθώς την άνοιξη έγραφα τα εξής:

Ο Κρόνος εχει ήδη εισχωρήσει για τα καλα στον δεύτερο δεκανο του Υδροχόου στην 18 μοίρα και κανει καλα την δουλειά του μεσα από την μάχη που δίνει με σκοτεινές περιοριστικές δυνάμεις, ανάμεσα σε αυτούς τους άξονες αυξάνεται η αντίσταση, απελευθερώνει τα τραύματα, ακυρώνει συμφωνίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, εχει διαχωριστικές επιρροές, θέτει περιορισμούς, αυξάνει την σεισμική δραστηριότητα, φέρνει πείνα, φτώχεια, βιασμούς, ληστείες, λεηλασίες. Εχει γίνει τεράστια ζημιά σε αυτό που λέγεται Άνθρωπος. Αλλωστε η μοίρα αυτή του Υδροχόου, που βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Κρονο, δηλώνει μεσα από το Σαμπιαν σύμβολο της :

«μια δυσοίωνη σιωπή πέφτει καθώς ο απρόσκλητος καλεσμένος σε ένα πάρτι μεταμφιέσεων ετοιμάζεται να ξεσκεπαστεί. Από έξω ακούγεται βροντές».

Αυτό σημαίνει ότι με έναν τελείως άγριο τρόπο, θα εκτεθούν δυσάρεστες αλήθειες- που σχετίζονται με την Ελίτ και τα προνόμια τους. Ένα ποσοστό αλήθειας θα λάμψει και πάλι προς τα έξω, καταρρίπτοντας ψέματα που έχουν ειπωθεί, θα βγάλει την μάσκα από μια γιγαντιαία συγκάλυψη, που ίσως να αφορούν επιθέσεις -δολοφονίες από οργανωμένες εγκληματικές κυβερνήσεις- θρησκείες.

Τότε ήταν αν θυμάστε, σε συνοδο με τον Τάνταλο και την Νέμεσις, ενώ τώρα o αστεροειδής Siva, στις 16 μοιρες του Υδροχόου, που ανατέλλει στον χάρτη της έκλειψης, εχει επεισοδιακό χαρακτήρα. Συνδέεται με την καταστροφή πυκνότητας/σταθερών πεποιθήσεων (κρίση θανάτου (στασιμότητα) ή αναγέννηση. Η Άπω Ανατολή (Βιετνάμ, Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, Ιαπωνία;) περιοδική εμφάνιση. Ασκητής; Προσοχή στον ήχο.

Η Ολική σεληνιακή έκλειψη με τον Ουρανο στις 16 μοίρες του Ταύρου χτυπά ακριβως τον γενέθλιο Ζεύς, που κυβερνά τον 11 οίκο, του ιδρυτικού ωροσκοπίου της Ελλάδος, στον 12 οίκο, φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουμε ξεκάθαρα μια πολύ κακή κατάσταση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Η έκλειψη τετραγωνίζει τον Ήλιο, σε όψη κουινκαξ με τον Άρη, τετραγωνίζει τον Κρόνο. Επιπλέον, υπόψιν όπως έχω ξαναγράψει η έκλειψη, μοιάζει με την Ηλιακή του 1999, που έδωσε το σεισμό στην Πάρνηθα και το κραχ στο χρηματιστήριο, και το ΝΑΤΟ άρχισε να βομβαρδίζει τη Σερβία, ενώ το Φεβρουάριο του 2022 ο Πούτιν, εισβάλλει στην Ουκρανία.

Εχουμε ηδη πει πολλά, στις προηγούμενες εκλείψεις ,οι οποιες θα χτυπήσουν, τις βιομηχανίες ορυκτών καυσίμων και ακόμη περισσότερο την πράσινη ατζέντα τους και αλλα φούμαρα, γιατί οι τελευταίοι δεν έχουν σκεφτεί ή κατανοήσει πώς να «πουλήσουν» το όραμά τους στον κόσμο. Αυτοί, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, φταίνε για την αποτυχία στο να πείσουν τον κόσμο για τις πραγματικές τους ανησυχίες ντροπιάζοντας και κατηγορώντας τον Ανθρωπο.Δεν είναι τα ορυκτά καύσιμα που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η έκλυση αερίων του θερμοκηπίου. Διορθώστε τα ορυκτά καύσιμα.Μεταμορφώστε την πυρηνική βιομηχανία χρησιμοποιώντας μια νέα και πολύ πιο ασφαλή τεχνολογία που υπάρχει από το 1962.

Σταματήστε να ντροπιάζετε και να πιέζετε την ανθρωποτητα, με ατζέντες, που ακομη και αν εφαρμοστούν, δεν έχουν καμια λογική και επιτυχία στο μέλλον, όπως ηλιακά πάνελ και ανεμογεννητριες. Ο στόχος για τους πράσινους πρέπει να είναι αυτός: να βρουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας που να κάνει τα ορυκτά καύσιμα και φθηνά: να παρέχουν μια σταθερή και οικονομικά προσιτή ενέργεια για να τροφοδοτεί τον κόσμο. Γίνετε αληθινοί., πειτε την αλήθεια. Ο στόχος δεν είναι να καταστρέψετε μια ολόκληρη βιομηχανία πριν δημιουργήσετε τη νέα βιομηχανία ενέργειας, αυτό είναι απλώς αυτοκαταστροφικό Ηλίθιο! Πρόκειται για τη απομάκρυνση της ρύπανσης μακριά από την ατμόσφαιρα.

Ο Ήλιος της Ελλάδος, εκτίθεται στο τετράγωνο Ηλίου/ Κρόνου/Ουρανού που συνδέεται με ξαφνικές εξελίξεις και έντονο παρασκήνιο, εκρήξεις, εγκληματικότητα, που ενδυναμώνονται περισσότερο, και έχει πυροδοτηθεί εδώ και πολύ καιρό, ανατρέποντας τα σχέδια της κυβέρνησης, που αυτό σημαίνει ακόμα και εκλογές εν τω μέσω του χειμώνα Ιανουάριο -Φεβρουάριο. Αυτές τις πιθανές ημερομηνίες τις είχα αναφέρει, αναλυτικά, στην προηγουμένη σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2022. Δηλαδή, στις 27 Φεβρουαριου-28 Μαρτιου, στις 10 Απρίλιου ,13 Μαιου-30 Ιουνίου.  

Επικεντρωνόταν τότε σε θέματα 8ου οίκου (παρακολουθήσεις , μυστικά, σκάνδαλα, οικονομικά και επι το πλείστον την ενεργειακή κρίση κτλ.). Οι άξονες ουτωσι αλλως, παραπεμπουν σε δυσαρεστες εξελίξεις, εντασεις και οργή.

Η τωρινή εκλειψη συνδέεται από τις εξισώσεις έχουμε– Πολιτικά γεγονότα – με έκτακτες ενέργειες – Απροσδόκητα επίσημα μέτρα – Μεγάλη ένταση σε σχέση με επίσημα θέματα – Καταιγίδες- προβλήματα υγείας και περιορισμούς- τα μυστικά ή η ιδιωτική ζωή – τα ιατρικά ζητήματα – Ψυχολογική εξάντληση – παραίτηση – κατήφεια, λύπη, άγχος, ελλείψεις, ελαττώματα ή απώλειες – Σημαντικές ελλείψεις – Έκτακτη στέρηση – Απώλειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία  – Μεγάλες βλάβες λύπη – Επίσημες ελλείψεις – Κακή κυβέρνηση – Έλλειψη αυτοκυριαρχίας, σημασίας ή αξιοπρέπειας

Συνεχή ερεθίσματα – Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Συνεχείς εντάσεις – Διαταραχές -καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Στρες – Κρίσεις – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Αρχικά εξετάζουμε τη γραμμή Σελήνης-Ήλιου. Η γραμμή Σελήνης-Ήλιου διασχίζει τις χώρες της δυτικής ακτής της Νότιας Αμερικής, Κεντρικής Αμερικής, της Καραϊβικής, τις ΗΠΑ και την Ανατολική Ακτή του Καναδά, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τις Σκανδιναβικές Χώρες, τις βορειότερες της Ρωσίας, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας, Δυτική-Βορειοδυτική Κίνα, Ταϊβάν, Χώρες στο ανατολικό τμήμα της Νότιας Ασίας, Χώρες στο δυτικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Ασίας, Δυτική Ακτή της Αυστραλίας, Κεντρική Ευρώπη, Κεντρική Αφρική, Αλάσκα και Πολυνησία.

Οι γραμμές του Άρη

Ο Άρης είναι επι σεισμων, των καταιγίδων, της ξηρασίας και των ηφαιστειακών εκρήξεων, διαφωνίες, κάθε μορφής διαφωνίες, πολέμους, τρομοκρατικές επιθέσεις και περιστατικά που σχετίζονται με πυρκαγιές και εκρήξεις. Τα μέρη όπου περνούν οι γραμμές του Άρη είναι οι ΗΠΑ και ο Βορειοδυτικός Ειρηνικός, η Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, οι χώρες στο ανατολικό τμήμα της Νότιας Αμερικής, οι χώρες της Καραϊβικής, η Βορειοδυτική Αφρική, η Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, η Κίνα, η Ταϊβάν, η Κορέα, Ιαπωνία, Ανατολική Ακτή της Αυστραλίας, Δυτική Ακτή και Νότια Νέα Ζηλανδία, Χώρες στα δυτικά και νότια της Κασπίας Θάλασσας, το Ιράν, τις χώρες στα νοτιοανατολικά της Αραβικής χερσονήσου και τη Μαδαγασκάρη.

Οι Γραμμές του Ουρανού και η γωνιακή του τοποθέτηση και η σκληρή του διέλευση συνήθως εκδηλώνονται ως ξαφνικές βίαιες αντιδράσεις, καταιγίδες, σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις. Οι γραμμές του Ουρανού περνούν από τη δυτική ακτή της Νότιας Αμερικής, τις χώρες της νότιας Κεντρικής Αμερικής, τις χώρες της Καραϊβικής, τις ΗΠΑ και την Ανατολική Ακτή του Καναδά, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη βορειότερη Ρωσία, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας, τη Δυτική-Βορειοδυτική Κίνα, Ταϊβάν, Χώρες στο ανατολικό τμήμα της Νότιας Ασίας, Χώρες στο δυτικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Ασίας, Δυτική Ακτή της Αυστραλίας, Κεντρική Ευρώπη, Κεντρική Αφρική, Αλάσκα και Πολυνησία.

Γραμμές του Δία

Βλέπουμε τις γραμμές του να περνούν στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη μεξικανική Δυτική Ακτή, τη Γροιλανδία, τον Μέσο Ατλαντικό Ωκεανό, χώρες στη Δυτική και Νότια της Κασπίας Θάλασσας, το Ιράν, τις χώρες στα νοτιοανατολικά της Αραβικής χερσονήσου και τη Μαδαγασκάρη. Κεντρική Ρωσία, Ιράν, Χώρες της Νοτιοδυτικής Ασίας, Άπω Ανατολή της Ρωσίας, Παπούα Νέα Γουινέα, Μελανησία και η ανατολική ακτή της Αυστραλίας.

Σημεία ακραίου κινδύνου

Δυτική ακτή των ΗΠΑ και βορειοδυτικός Ειρηνικός, Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και του Καναδά, χώρες της Καραϊβικής, βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα της Νότιας Αμερικής και Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη.

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Απάντηση