ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ -RED BLOOD MOON ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ*16 ΜΑΙΟΥ 2022

στις

Ολική Σεληνιακή Ματωμένη Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 25η μοίρα του Σκορπιού, αρκετά έντονη, στον 6 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Agena στον αστερισμό του Κενταύρου, με 1 μοίρα διαφορά μεταξύ τους. Ο Ηλιος όμως στις 25 του Ταύρου περνάει από τους πιο επικίνδυνους σταθερούς αστέρες, Algol και Capulus, όπως και οι Δεσμοί. Η συγκεκριμένη κυβερνά θέματα 2 και 3ου οίκου ( διεθνης διπλωματία, διαπραγματεύσεις παγκόσμια γεγονότα, οικονομία, θρησκεια, εμβολιασμοί), αλλα θα επηρεαζει επισης θεματα 4ου οίκου (πατριδα, εδαφη, τα σπιτια, τα κτηρια, οι καλλιέργειες). Η Ολικη εκλειψη Σελήνης -πανσέληνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στον Κριό σε πτώση. Η έκλειψη θα είναι «σκοτεινή» με το βόρειο άκρο της Σελήνης να περνά από το κέντρο σκιάς της Γης. Αυτή είναι η πρώτη κεντρική έκλειψη της σειράς Saros 131. Είναι ένα ακόμη Supermoon.

Δεν θα ξαναδούμε τα Ματωμένα Φεγγάρια μέχρι την Ανοιξη του 2025 που είναι ορόσημα σε αυτή την διαδικασία εξελιξης της ανθρωπότητας, στον οικο του πόνου αλλα και της θεραπείας Η επιρροή τους είναι πολύ ισχυρή σε πνευματικό επίπεδο και δημιουργούν άνευ προηγουμένου τρομακτικές αλλαγές ειδικα σε εκείνους που έχουν χαμηλή συνείδηση αλλα κυριως με αρνητικές όψεις μπορεί να φέρει την σκοτεινή μας πλευρά στην επιφάνεια. Κατά τα άλλα μπορεί αυτές οι επιρροές και αλλαγές να είναι πολύ θετικές η αρνητικές ανάλογα τις όψεις.

Η γέννηση, η κάθαρση και η μεταμόρφωση συνεπάγονται συνήθως με τα βάσανα. Οι δoκιμασιες της ζωης ειναι ο 6ος οικος, ειναι οι ταλάιπωριες της καθημερινης ζωης– και επίσης της υπομονής και της αντοχής. Πανω απο ολα ειναι η ικανότητα να αντέχεις με ζωντανή και σταθερή πίστη οπου μια κρίση οδηγει σε νεες εμπειρίες και επομένως σε ένα είδος αναγέννησης ή επανένταξης, αλλα ομως ειναι και η βεβαιότητα επιτυχίας. Η πίστη αλλωστε ειναι αυτη που στην ουσία κάνει τον πόνο ή τις ψυχικές πιέσεις και το άγχος λιγότερο πραγματικό. Ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει σχεδόν το οτιδήποτεοταν αντιλαμβάνεται ότι η διδικασια έχει νόημα, εκτός αν οι δυνάμεις του σώματός του δεν το επιτρέπουν.

«Αν ήξερες πώς να υποφέρεις, θα είχες τη δύναμη να μην υποφέρεις.”

Αυτο που διδασκει στην ουσία μια τέτοια έκλειψη ειναι οτι η ταλαιπωρία είναι ο δρόμος προς την επαναπόλωση ή την αναγέννηση, γιατι οι κυβερνητες πλανητες ειναι ο Πλουτωνας και ο Άρης. Η Ανάσταση συνεπάγεται της Σταύρωσης.

Πρέπει να μάθει κανείς να αντιμετωπίζει την αποτυχία με θάρρος και καθαρή σκέψη – είτε πρόκειται για δική σας αποτυχία είτε για κοντινά άτομα ειτε προκειται για την κοινωνία στο σύνολό της. Πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει τα αίτια της αποτυχίας ή την απογοήτευση αντικειμενικά, από απόσταση, αλλά ταυτοχρονα με συμπόνια και χωρίς αίσθημα ενοχής. Αυτό λεγεται αποσύνδεση αλλά όμως δεν αρνείται την ενσυναίσθηση. Δημιουργεί απόσταση, που είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση του τι έχει συμβεί.

Παρόμοιες εκλείψεις είχαμε το 1914,1932,1950, 1968,1986,2004, τα χρονια αυτά τα χαρακτηρίζουν αναταραχές , πόλεμοι, πολιτικές δολοφονίες, τρομοκρατικά χτυπήματα και σεισμούς.

1914

  • 17 Μαΐου – Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, με το οποίο αναγνωρίζεται η πλήρης αυτονομία της Βορείου Ηπείρου υπό την αλβανική κυριαρχία.
  • 23 Ιουνίου – Μεξικανική Επανάσταση: Ο Πάντσο Βίγια καταλαμβάνει το Σακατέκας
  • 28 Ιουνίου- Δολοφονία του Αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάνδου της Αυστρίας. Ο 19χρονος Σέρβος εθνικιστής Γκαβρίλο Πρίντσιπ δολοφονεί τον αρχιδούκα Φραγκίσκο Φερδινάνδο της Αυστρίας και τη σύζυγό του, δούκισσα Σοφία, στο Σαράγεβο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, πυροδοτώντας την κρίση του Ιουλίου και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Η Σερβία αποδέχεται όλα τα αιτήματα εκτός από ένα και η Αυστρία θα κηρύξει τον πόλεμο στις 28 Ιουλίου.
  • Στο αποκορύφωμα της κρίσης του Ιουλίου, η Αυστροουγγαρία κηρύσσει τον πόλεμο στη Σερβία, πυροδοτώντας τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • 1 Αυγούστου – Η Γερμανική Αυτοκρατορία κηρύσσει τον πόλεμο στη Ρωσική Αυτοκρατορία, μετά τη στρατιωτική κινητοποίηση της Ρωσίας προς υποστήριξη της Σερβίας. Η Γερμανία αρχίζει επίσης την επιστράτευση.

https://el.wikipedia.org/wiki/1914

1932

  • Κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος στην Ονδούρα για να σταματήσει εξέγερση εργατών στις μπανανοφυτείες.
  • Δεύτερος Σινοϊαπωνικός Πόλεμος
  • Ο Αδόλφος Χίτλερ αποκτά τη γερμανική υπηκοότητα με πολιτογράφηση, γεγονός που του επιτρέπει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.
  • Παραιτείται η κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου.
  • Ταραχές σημειώνονται στο Αμβούργο μεταξύ των παραστρατιωτικών δυνάμεων του Ναζιστικού Κόμματος (των Σουτσστάφφελ και των Sturmabteilung) και του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
  • Ιαπωνία: Επεισόδιο 15ης Μαΐου. Πραγματοποιείται απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος κατά την οποία ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Τσουγιόσι Ινουκάι δολοφονείται από αξιωματικούς του ναυτικού.
  • Πρωσικό πραξικόπημα: Ο Γερμανός πρόεδρος Πάουλ φον Χίντενμπουργκ διαλύει την κυβέρνηση της Πρωσίας.
  • 25 Σεπτεμβρίου – Ελληνικές βουλευτικές εκλογές: Κανένα κόμμα δεν κερδίζει την αυτοδυναμία. Πρώτο αναδεικνύεται το Λαϊκό Κόμμα του Παναγή Τσαλδάρη με ποσοστό 33,80%. Το Κόμμα Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου έλαβε 33,42%. Και τα δύο κόμματα κερδίζουν από 84 έδρες.
  • Σεισμός με επίκεντρο τη Χαλκιδική προκαλεί τουλάχιστον 161 θανάτους
  • Σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών Ρίχτερ χτυπά την επαρχία Κανσού στην Κίνα.

https://el.wikipedia.org/wiki/1932

1950

  • Ιδρύεται η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (IPA) -ο μεγαλύτερος αστυνομικός οργανισμός στον κόσμο.
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
  • Τίθεται σε ισχύ το Σύνταγμα της Ινδίας, με το οποίο εγκαθιδρύεται η δημοκρατία. Η ημέρα αυτή θεωρείται ως Ημέρα της Δημοκρατίας στην Ινδία.
  • Ιδρύεται η Στάζι, η μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας.
  • Ελληνικές βουλευτικές εκλογές: το Λαϊκό Κόμμα του Κωνσταντίνου Τσαλδάρη βγαίνει πρώτο σε ψήφους με ποσοστό 18,80% και 62 έδρες.
  • Αρχίζει ο Πόλεμος της Κορέας με την εισβολή των βορειοκορεατικών δυνάμεων στη Νότια Κορέα.
  • Η Μητέρα Τερέζα ιδρύει τους Ιεραπόστολους της Φιλανθρωπίας.

https://el.wikipedia.org/wiki/1950

1968

  • Ο Αλεξάντερ Ντούμπτσεκ αναλαμβάνει την εξουσία στην Τσεχοσλοβακία. Αρχίζει η “Άνοιξη της Πράγας”.
  • Πόλεμος του Βιετνάμ
  • Έπειτα από έντονες διεθνείς πιέσεις, η χούντα χορηγεί στον Ανδρέα Παπανδρέου διαβατήριο για να αναχωρήσει στο εξωτερικό. Την επόμενη ημέρα, ο Έλληνας πολιτικός φτάνει στο αεροδρόμιο του Ορλί, στο Παρίσι, με την οικογένειά του, ως πολιτικός εξόριστος.
  • 20 Φεβρουαρίου – Σε σωρούς ερειπίων μετατρέπονται όλα σχεδόν τα σπίτια του Αγίου Ευστρατίου, ο οποίος ισοπεδώνεται από καταστρεπτικό σεισμό. Οι νεκροί φτάνουν τους 20 και οι τραυματίες τους 18, ενώ άστεγες μένουν και οι 220 οικογένειες του νησιού. Η εικόνα της ολοκληρωτικής καταστροφής συμπληρώνεται από τα 5.000 νεκρά αιγοπρόβατα και τα 400 βοοειδή, που επίσης θάβονται στα ερείπια.
  • Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δολοφονείται από τον Τζέημς Ερλ Ρέυ σε ένα μοτέλ στο Μέμφις (Τενεσσί).
  • Πρόγραμμα Απόλλων: Η NASA εκτοξεύει την αποστολή Απόλλων 6.
  • Ο Αμερικανός πρόεδρος Λύντον Τζόνσον υπογράφει το νόμο περί πολιτικών δικαιωμάτων, ο οποίος απαγορεύει τις διακρίσεις στην πώληση, ενοικίαση και χρηματοδότηση της στέγασης.
  • Δολοφονείται από όργανα της ασφάλειας της Χούντας ο Γιώργος Τσαρουχάς, επικεφαλής της οργάνωσης Πατριωτικό Αντιδικτατορικό Μέτωπο (ΠΑΜ) Θεσσαλονίκης, πρώην βουλευτής της Ε.Δ.Α. και στέλεχος του Κ.Κ.Ε..
  • Ο Σαρλ ντε Γκωλ επανεμφανίζεται δημόσια μετά την πτήση του προς το Μπάντεν-Μπάντεν της Γερμανίας και με ραδιοφωνικό του διάγγελμα ανακοινώνει τη διάλυση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης. Αμέσως μετά, λιγότερο από ένα εκατομμύριο υποστηρικτές του βαδίζουν στη λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι. Αυτό είναι το σημείο καμπής των γεγονότων του Μάη του ’68 στη Γαλλία.
  • Ο Αμερικανός υποψήφιος πρόεδρος Ρόμπερτ Κένεντι πυροβολείται σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες από τον Παλαιστίνιο Σιρχάν Σιρχάν. Ο Κένεντι πεθαίνει την επόμενη μέρα.
  • – Ψυχρός Πόλεμος: Τα στρατεύματα του ελεγχόμενου από τη Σοβιετική Ένωση Συμφώνου της Βαρσοβίας εισβάλουν στην Τσεχοσλοβακία, συντρίβοντας την Άνοιξη της Πράγας. Μόνο η Αλβανία και η Ρουμανία αρνούνται να συμμετάσχουν.
  • Ο Αλέξανδρος Παναγούλης αποπειράται να δολοφονήσει τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο στη Βάρκιζα Αττικής.
  • Πραγματοποιείται το δημοψήφισμα-παρωδία της χούντας για το σχέδιο Συντάγματος. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, το 92,21% των ψηφοφόρων ψηφίζει “ναι”, ενώ μόνο το 7,79% ψηφίζει “όχι”.
  • Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ζακλίν Κένεντι παντρεύεται τον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.
  • Ο Ρίτσαρντ Νίξον είναι ο νικητής των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, με μικρή διαφορά από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Χιούμπερτ Χάμφρεϊ. Αντιπρόεδρός του ο Σπύρο Άγκνιου από τους Γαργαλιάνους.
  • Τίθεται σε ισχύ το διαβόητο Σύνταγμα του Παπαδόπουλου. Το Δικτατορικό Σύνταγμα του 1968 ήταν ένα συνταγματικό κείμενο της Χούντας που ψηφίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1968 με νόθο δημοψήφισμα. Με αυτό διατηρούνταν το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Καταργήθηκε, όπως και αυτό του 1973, από την Καταστατική Συντακτική Πράξη της 1ης Αυγούστου 1974
  • Χάος για άλλη μια φορά στην Αθήνα και τα προάστια από πολύωρη νεροποντή, πρωτοφανούς έντασης. Τετραμελής οικογένεια Καναδών πνίγεται μέσα στο αυτοκίνητό της, που παρασύρεται από το χείμαρρο Καρίβαλη στον Κοκκιναρά. Επτά νεκροί κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τροχαία.
  • Ο Ζόντιακ σκοτώνει δύο άτομα στο Βαλέχο της Καλιφόρνιας.

https://el.wikipedia.org/wiki/1968

1986

  • Η Ισπανία και η Πορτογαλία εντάσσονται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.
  • Τραγωδία του Τσάλλεντζερ: Το διαστημικό λεωφορείο Τσάλλεντζερ αποσυντίθεται 73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σκοτώνοντας το πλήρωμα των 7 αστροναυτών, συμπεριλαμβανομένης και της δασκάλας Κρίστα Μακόλιφ.
  • Ο κομήτης του Χάλεϋ εμφανίζεται στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα.
  • Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Ούλωφ Πάλμε, επιστρέφοντας στο σπίτι του από έναν κινηματογράφο της Στοκχόλμης.
  • Ο Στηβ Τζομπς και ο Στηβ Βοσνιάκ παρουσιάζουν τον πρώτο υπολογιστή τους, τον Apple I.
  • Έκρηξη του πυρηνικού αντιδραστήρα στο Τσερνόμπιλ, στην Σοβιετική Ένωση. 31 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους αμέσως μετά την έκρηξη στον σταθμό και πολλές χιλιάδες άλλοι τα επόμενα χρόνια από καρκίνο. Το συγκεκριμένο πυρηνικό ατύχημα εξακολουθεί να είναι το χειρότερο της παγκόσμιας ιστορίας. Καταστρέφεται επίσης και το Πρίπιατ.
  • Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ χτυπά την Καλαμάτα, με απολογισμό 20 νεκρούς και 80 τραυματίες.
  • Έρχεται στην δημοσιότητα το σκάνδαλο της Υπόθεσης Ιράν-Κόντρα, σχετικά με κρυφή πώληση όπλων στο Ιράν από την κυβέρνηση Ρέιγκαν, παρά το σχετικό εμπάργκο που είχε επιβληθεί από την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ, με σκοπό τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν στην χρηματοδότηση των ανταρτών Κόντρας της Νικαράγουα.

https://el.wikipedia.org/wiki/1986

2004

  • Ελληνικές βουλευτικές εκλογές: Νικήτρια η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 45.36%.
  • 13 Αυγούστου-29 Αυγούστου, Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004. Έπειτα από 108 χρόνια οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες επιστρέφουν στην χώρα που τους γέννησε. 202 χώρες από όλον τον κόσμο σε σύνολο 11.099 αθλητών. Η Ελλάδα κατακτά 16 μετάλλια (6 χρυσά, 6 αργυρά, 4 χάλκινα). Πρώτες στον πίνακα των μεταλλίων οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 103 (35 χρυσά, 39 αργυρά, 29 χάλκινα).
  • Πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ στα ανοιχτά του Αγίου Όρους, όπου είχε ξεκινήσει από το στρατόπεδο Σακέτα του Καρέα Αττικής με προορισμό της Καρυές Χαλκιδικής. Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες, μεταξύ αυτών και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, Πέτρος Ζ΄.
  • Αθήνα, η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας επιχείρησε βομβιστική επίθεση με στόχο δύο λεωφορεία των ΜΑΤ στην αερογέφυρα της Π. Ράλλη.
  • Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης επιβεβαιώνει το θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ από άγνωστες αιτίες. Λίγα λεπτά αργότερα, εκλέγεται πρόεδρος ο Μαχμούντ Αμπάς.
  • Δύο ακόμα μαχητικά αεροσκάφη προσέκρουσαν στο Πήλιο παίρνοντας μαζί τους 4 πιλότους τους, που μέχρι αργά τη νύχτα αγνοούνταν.
  • Σεισμός 2004 Ινδικού ωκεανού. Μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην παγκόσμια ιστορία, καθώς τουλάχιστον 300.000 άτομα χάνουν τη ζωή τους έπειτα από ισχυρά κύματα τσουνάμι.

https://el.wikipedia.org/wiki/2004

Πίσω στην Ολική έκλειψη Σελήνης, η επιρροή της θα είναι παγκόσμια καθώς θα είναι «ορατή» από το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ανεβαίνει πάνω από τη Βορειοδυτική Βόρεια Αμερική και τον Ειρηνικό Ωκεανό και θα δύει πάνω από την Αφρική και την Ευρώπη. Θα εχει ιδιαιτερα πολυ δυνατη επιρροη πανω απο την Ουάσινγκτον D.C. Ο Αρης επίσης κυβερνά τον χάρτη της έκλειψης και η διάρκεια της θα είναι 5 μήνες. Ο Ερμής στους Διδύμους ειναι ηδη σε ανάδρομη πορεία, ιδιαίτερα προκλητικός στον χάρτη στην περιοχή του Mirfak θα συνδεθεί με την προπαγάνδα και την διαρροή ψέματων, την ανεντιμότητα και έλλειψη ειλικρίνειας για άλλη μια φορα αλλα και της Αλκυόνης που συνδέεται με πολλές απογοητεύσεις, απώλεια περιουσιακών στοιχείων, απώλειες από νομικές υποθέσεις, επιχειρηματική αποτυχία, προβλήματα μέσω των παιδιών αφού το επίκεντρο θα είναι ο Κρόνος. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Alpheratz γνωστή ως «αλυσοδεμένη γυναίκα» επιθυμεί περισσότερη ελευθερία καθώς θα παίξει τον ρόλο της σε κοινωνικό επίπεδο.

Σημαντικο οτι οι Δεσμοί και ο Ήλιος είναι σε συνοδο με τον Algol/Capulus που συνδεονται με θλιψη, απωλειες, τραγωδίες, κακοτυχία, βία, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό,ενω εχει τεραστιο δεικτη εγκληματικοτητας. Η πανσεληνος σε συνοδο με τον Agena-Σαρκασμός και πικρός λόγος, δυνατά πάθη.

Ο Δίας πλέον στις 0 μοίρες του Κριού στην περιοχή του Scheat δείχνει απώλειες, φυλακίσεις, καταστροφές από νερο, κινητοποιήσεις, αεροπορικά ατυχήματα, απεργίες, διαμαρτυρίες καθώς συνδέεται με τον Ουρανο και MC μέσω ημι-τετραγώνων αλλα επίσης σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη/Ποσειδώνα.Αυτα τα στοιχεια εχουν διαβρωτικο χαρακτηρα.

Δίας = Ερμής/Πλούτωνας +0 05′ Α δ-Ένας έξυπνος στρατηγός. Αποτελεσματική και πειστική επικοινωνία. Επηρεάζοντας με επιτυχία τη σκέψη των άλλων. Πρόοδος στη ζωή μέσω της εξειδίκευσης. Έντονη ορμή και αποφασιστικότητα. Παραπλανήσεις ή χειραγώγηση.

Δίας = Ουρανός/MC +0 42′ S d

Επιδεικνύοντας τη θέληση και την πεποίθηση να επιτύχουμε αυτό που επιθυμούμε στη ζωή. Επιδιώκοντας με αυτοπεποίθηση προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς και στόχους. Ταχεία επαγγελματική ανέλιξη. Επινοητικότητα. Εφευρετικότητα και προνοητικότητα. Παραμένοντας πιστός σε μια πορεία δράσης χωρίς να χάνουμε την αισιοδοξία μας. Επιτυχία σε τεχνολογικές σταδιοδρομίες.

Με τον Δία στον Κριό, η αλήθεια θα αγωνίζεται να αναδυθεί από την σκιά, στο φως. Συγκεντρώνει το θάρρος να βγει από το παρασκήνιο και να δείξει τι μπορεί να κάνει ο καθένας από μας αλλα στον οικο που είναι, ευνοεί ειδικά τις ομαδικές προσπάθειες (ώστε να ξεφύγουμε από την σκιά των γονιών ή του αφεντικού του η δυσάρεστων καταστάσεων που σκιάζουν την ζωή μας παγκοσμίως είτε αυτή είναι μια στρατιωτική, πολιτική ή πολιτιστική ηγεσία·). Ο Δίας στον Κριό θα εντείνει τις προσπάθειες για μια νέα ατζέντα και τη στρατολόγηση οπαδών για την εφαρμογή αυτής της ατζέντας· με αποφασιστικότητα; Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες από την μεριά κυβερνήσεων δεν πετυχαίνουν. Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη και πίστη στο μέλλον, ακολουθώντας κάποιο όραμα προς έναν μακρινό στόχο, γυρίζοντας την πλάτη στην παραπλάνηση και την προπαγάνδα, βαδίζοντας αδυσώπητα στο μονοπάτι που οδηγεί, προς την επιτυχία). Πολλές φορές ομως η αυταρχικότητα δημιουργεί εντάσεις και καυγάδες η και σφοδρές αντιδράσεις. Μπορεί να συμβούν πράγματα που θα μας εντυπωσιάσουν όσο αφορά την θέληση του κόσμου.

Ο Κρονος θα τετραγωνίζει τον Capulus προς τον 12ο οικο που σημαίνει ότι τα μη ρεαλιστικά και νοσηρά σχέδια των κυβερνήσεων αποτυγχάνουν και πέφτουν στο κενο. Ο Πλούτωνας από τις 29 Απριλίου διανύει ήδη τον ανάδρομο κύκλο του, στις 28 μοίρες του Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι αντί να παγιδευόμαστε στις νοσηρές μας σκέψεις και συνήθειες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μεσα μας τους φόβους και τις αμφιβολίες ηρεμώντας το μυαλό. Στην ουσία σκοπός είναι να πετύχουμε την  ψυχολογική ολοκλήρωση δουλεύοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά με διαφόρους θετικούς τρόπους.

Πλούτωνας = Σελήνη/Δίας -0 24′ A d

Ζήστε τη ζωή με πάθος και ενθουσιασμό σε ότι κάνετε. Θα υπάρχει έντονη επιθυμία για οικονομική ασφάλεια και προσωπική ικανοποίηση. Συσσώρευση πόρων. Μπορεί να δούμε εγχειρήματα και επενδύσεις μεγάλης κλίμακας. Γυναίκες με επιρροή και ισχυρές διασυνδέσεις να παίξουν ρόλο. Να δείξουμε απόλυτη αφοσίωση σε έναν σκοπό. Ισχυρές κοινωνικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Η ματωμένη έκλειψη Σελήνης συμμετέχει μεσα σε ένα δυνατό Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Δεσμών, Κρόνου, MC, Ηλιου και Ουρανού. Η εικόνα της θα εκπέμψει πολλά μηνύματα ταυτόχρονα, από εκεί και πέρα είναι θέμα αντίληψης πως θα την ερμηνεύσει ο καθένας. Πολύ έντονο χαρακτηριστικό της έκλειψης αυτής, η ανελέητη δράση της εξουσίας που κυριαρχεί στην κορυφή του χάρτη, Κρόνου/MC. Οι άξονες προβλέπουν μεγάλη δυσμένεια, διακοπή διαπραγματεύσεων, μεγάλες εντάσεις και διαμάχες, εξεγέρσεις, πείνα, απερίσκεπτες ενέργειες από πλευράς ηγετών, αλλα και ανταρσίες ενάντια σε κάθε περιορισμό ελευθερίας.

Το κάθε κράτος μεσα στην Ευρώπη θα κληθεί να πάρει αποφάσεις ανεξάρτητα, ο καθένας θα αποφασίζει για τον λαό του. Ασθένειες, ταλαιπωρία, επιθυμία για ανεξαρτησία, παραιτήσεις, ανατροπές. Η διάλυση της Ευρώπης προ των πυλών. Η πολύ στενή συνοδος Άρη/Πωσειδωνα κάνουν την εμφάνιση τους στους Ιχθείς στον 11 οικο ενώ ο Δίας πλέον ένα πολύ σημαντικο στοιχείο και πάλι ενεργοποιεί την Εαρινή Ισημερία, για δεύτερη φορα και μάλιστα μέσω μιας σεληνιακής έκλειψης. Οι κοντινότερες όψεις της Σεληνιακής έκλειψης, είναι το τετράγωνο προς τον Κρόνο (0,21 μοίρες) που θα μας απασχολήσει περισσότερο και επίσης η εκλειψη σχηματίζει θετικές όψεις προς τον Άρη και Πωσειδωνα. Υπάρχει διέξοδος από αυτή την τρέλα;

Το Part of fortune μεσα στον ιδιο οικο της έκλειψης σημαίνει στην ουσία ότι θα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τις φοβίες μας και τα προβληματα καθημερινα τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλα και συλλογικά. Θα απελευθερωθούμε η θα παραμείνουμε σκλάβοι;

Το μονοπάτι της θα είναι το εξής:

  • Ρώμη, Ιταλία
  • Βρυξέλλες, Βέλγιο
  • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Παρίσι, Γαλλία
  • Αβάνα, Κούβα
  • Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
  • Λάγος, Νιγηρία
  • Μαδρίτη, Ισπανία
  • Σαντιάγο, Χιλή
  • Washington DC, ΗΠΑ
  • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  • Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα
  • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
  • Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
  • Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ
  • Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
  • Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
  • Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
  • Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
  • Λισαβόνα, Πορτογαλία
EventUTC TimeTime in Athens*Visible in Athens
Penumbral Eclipse begins16 May, 01:32:0516 May, 04:32:05Yes
Partial Eclipse begins16 May, 02:27:5216 May, 05:27:52Yes
Full Eclipse begins16 May, 03:29:0316 May, 06:29:03No, below the horizon
Maximum Eclipse16 May, 04:11:2816 May, 07:11:28No, below the horizon
Full Eclipse ends16 May, 04:53:5516 May, 07:53:55No, below the horizon
Partial Eclipse ends16 May, 05:55:0716 May, 08:55:07No, below the horizon
Penumbral Eclipse ends16 May, 06:50:4916 May, 09:50:49No, below the horizon

Η έκλειψη Σελήνης στον τρίτο δεκανο του Σκορπιού δεν είναι θετική, σταζει δηλητήριο διπλα στον Agena,που πραγματοποιείται στον οικο των εχθρών κατά τους αρχαίους πολιτισμούς, στον οικο της παγκόσμιας υγείας, της σίτισης των λαών γιατι συνδεεται με την τροφοδοσία, τον στρατο, τα σωμάτα ασφαλείας, οι συνθήκες διαβίωσης, η εργατική τάξη. Υπάρχει απόλυτη δυσμένεια και πτώση. Ο Σκορπιός συνδέεται με την σπανιότητα των ειδών. Ονομάζεται “Flower Moon” η πανσέληνος των Λουλουδιών, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, στο ζώδιο του θανάτου και του μετασχηματισμού. Θεωρείται όμως ότι συμβολίζει τη σταδιακή ανάπτυξη. Τι καταφθάνει, τι θα ανθίσει. Θα αφυπνίσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα συνδεθεί με τις καταχρήσεις που έχουν γίνει στην οικονομία και στην εξουσία, με σκανδαλώδης διαμάχες αλλα και αποκαλύψεις. Ωστόσο, είχα πει το 2021, ότι η ολική έκλειψη Μάιου, 2022, η επισιστικη κρίση και ο πληθωρισμός θα χειροτερέψουν, ειδικά από την έκλειψη Μαΐου 2022, και ύστερα.

Το «κραχ» της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας στις ΗΠΑ ακομα και με ελλειψεις στο βρεφικο γαλα, καθως οι ΗΠΑ βιωνουν την Πλουτωνια επιστροφη τους,στον 2ο οικο τους αλλα και την συνοδος Κρονου/MC σε οψη κουινκαξ με τον διελαυνων Ερμη στον 6ο οικο τους,ενω και ο Αρης στον Υδροχόο χτυπησε αρκετα τον οικο αυτο.

Τρίτος δεκανος Σκορπιού [Αφροδίτη]. Φέρνει τις ίδιες, επίσης οξύτατες αρρώστιες, με πολλές αναταραχές, καυγάδες και σφαγές. [7 Κούπα ] Τρίτος δεκανος [Κρόνος]. Φέρνει λοιμό και πείνα. [7 Πεντακτινα]

Τα 7αρια αν θυμάστε που είχα πει το 2019 είναι η κάρτα του “multiple choice”. Όπως η Σελήνη, έτσι και το Επτά Κούπα μπορεί να δείχνει αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και η Δαμόκλειος Σπάθη.

Καταρχήν, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού – ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθειςείναι κλειδωμένος σε μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ίσως όμως θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας – ίσως θα μπορούσαμε να δούμε με διαφορετικούς τρόπους όλα οσα περνάμε αυτή την στιγμή. Η υπεκφυγή δεν είναι ότι καλύτερο. Το τραγούδι, ο χορός, η προσευχή, ο διαλογισμός και τα όνειρα, οι ελπίδες, θα πρεπει να είμαστε αισιόδοξοι, να χαμογελάμε και να πιστεύουμε στο μέλλον – όλα αυτά είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου. Οι εκλείψεις έχουν μια πολυ βαριά ενεργεια και πολλές φορές μας βυθίζουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το φως από τον Ήλιο – που συμβολίζει τη συνείδηση ​​- είναι κυριολεκτικά αποκλεισμένο. Έτσι, βυθιζόμαστε στο ασυνείδητό, κι αυτό διευκολύνει στο να βγουν στην επιφάνεια πολύ παλιά τραύματα και πληγές. Αυτή η διαδικασία ομως δείχνει αυτό που δεν έχουμε ακόμη θεραπεύσει, ή αυτό που κουβαλάμε μας επηρεάζει. Αυτό είναι συχνά ένα θέμα κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, επομένως μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν παρατηρήσουμε τι προκύπτει από αυτό.

Ο Αρης (που στους Ιχθεις συμβολιζει τον πνευματικό πολεμιστή) που τρέχει μπροστά από τον Πωσειδωνα, προσπαθεί να ξεφύγει,  αναζητώντας την αλήθεια έναντι σε μια θάλασσα εικασιών και αυτοεξυπηρετούμενης διαστρεβλωσης των γεγονότων. Ταυτοχρονα, προκαλεί τους ανθρώπους να υπερασπιστούν τις απόψεις τους και να διατηρήσουν την ειρήνη. Κοντά στον Πωσειδωνα ομως θα προσπαθεί να αποξενώσει και να απορρίψει κάθε άποψη δημιουργωντας το κατάλληλο εδάφος για επικοινωνία. Θα πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας και να πατάμε στη γη, επανεξετάζοντας αυτά που ακούμε.

Πρακτικά, η Έκλειψη συνδέεται άμεσα με τον Κρόνο μέσω ενός πολύ στενού τετραγώνου. Αυτό όμως υποδηλώνει αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις, όπως περιορισμούς, ευθύνες, κατάθλιψη, απομόνωση, παραίτηση από τα σχέδια μας,απωλειες, αρνητικότητα είτε σχετικά με τις σχέσεις μας, τις αξίες ή ακόμα και τις υλικές μας καταστάσεις. Υπάρχει λύση για απελευθέρωση, αλλά πρέπει να δούμε προσεκτικά τους φόβους και τις ανασφάλειες που μας κρατούν πίσω προτού προχωρήσουμε παρακάτω. Συνήθως τα δάκρυα είναι μια αντίδραση που παίζουν ρόλο ανακουφιστικό η και απελευθερωτικό πολλές φορές. Ο Κρόνος βάζει μπροστά ένα πολύ σκληρό «όχι» και μερικές φορές, απλά πρέπει να το αποδεχτούμε έτσι όπως είναι και το υπαγορεύει. Βέβαια αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα μπορεί να συμβαίνει επομένως και στην προσωπική ζωή του καθενός. Από μια άποψη, σε προσωπικό επίπεδο αυτό φέρνει ανάπτυξη, ωριμότητα και κατανόηση ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Ο Κρονος στον 10ο οικο κυβερνα και θεματα 8,9ου οικου. Οποτε θα υπαρξουν σοβαρα προβληματα οιξονομικης φυσεως και με την ενέργεια ενω ο δεικτης θνησιμοτητας θα αυξηθει κυριως στα παιδια.

Από την άλλη σημαντικο ρόλο όμως παίζει η εγγύτητα του Ουρανού – αν και εχει απόσταση 10 μοίρες από τον Ήλιο και τη Σελήνη, εξακολουθεί να έχει σημαντική επιρροή, διότι τετραγωνίζει το MC. Μια λέξη μόνο, αυτή η οψη μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει απερίσκεπτη συμπεριφορά, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές ανατροπές ή ντροπή για το πολιτικό σύστημα.

Ο Ουρανός είναι απελευθερωτικός ως βασική του αρχή, από τους εν λόγω περιορισμούς, είναι ο πλανήτης της εξέγερσης, της απελευθέρωσης και της απροσδόκητης αλλαγής. Έτσι, υπάρχει μια «διέξοδος» από τη θηλιά του Κρόνου, που είναι εδώ ιδιαίτερα σκληρός με τον Υδροχόο, μια ενέργεια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, και είναι δύσκολο να αποδεχθούμε, οπότε ίσως και η εμπιστοσύνη στο άγνωστο απελευθερώνει από μια δυσάρεστη κατάσταση. Συλλογικά, είμαστε εξαντλημένοι. Οι εκλείψεις στραγγίζουν την ενέργεια μας και γι αυτό συχνά γύρω από τις ημέρες αυτές μπορεί να αισθανόμαστε αδύναμοι, και αυτό πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας ηρεμούν, βοηθώντας μας να είμαστε έτοιμοι για όλα. Οι θετικές όψεις της έκλειψης, μπορούν να μας απελευθερώσουν από τις ψευδαισθήσεις που έχουμε, κυρίως τους πολιτικούς, για το τι πραγματικά συμβαίνει, που πολλές φορές γίνεται με βίαιο τρόπο.

Οι όψεις του Ουρανού στον χάρτη της έκλειψης μας καλεί να αναπτύξουμε τα προσωπικά μας ταλέντα σύμφωνα με τα εσωτερικά φώτα του ατόμου, δηλαδή στην αυτοεκπαίδευση, με σκοπο την υλοποίηση ενός εσωτερικού οράματος και την χρήση των τεχνών και το μοίρασμα αυτών με τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης συνδέεται με την ανακάλυψη και υπακοή στους νόμους της εσωτερικής μας φύσης, την απόκτηση αυτογνωσίας μέσα από τον προσωπικό μας προβληματισμό. Η πνευματική μας καλλιέργεια η’ βοηθώντας τους άλλους να αποκαλύψουν τα ατομικά τους ταλέντα.

Ο Δίας στον Κριό μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να εκφραζόμαστε αυθεντικά. Στις 24 Μαΐου, 2022, ο Αρης θα εισέλθει κι αυτός στον Κριό και θα ενωθεί με τον Δια, οπότε εκεί έχουμε ένα ξέσπασμα ενέργειας. Μπορει να γινονται για παραδειγμα, μεγαλες διαδηλωσεις.

Θυμηθείτε τι είχα γράψει το 2020:

Τα τρόφιμα θα περιοριστούν. Θα υπάρχει περιορισμένη προσφορά συγκεκριμένων τροφίμων, τα επόμενα 7 χρόνια. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ουρανό στον Ταύρο, ας μην ξεχνάμε, ότι ο κόσμος συμπλήρωνε κουπόνια κατά τη διάρκεια του πολέμου και μετα από αυτό, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 50, ο κόσμος σιτιζόταν με κουπόνια. Ετοιμάσου. Σκεφτείτε διαφορετικά για το τι τρώτε και από πού προέρχεται (πλαστικό φαγητό στα ράφια). Καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό! » οι παλιές αστρολογικές προβλέψεις αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Ο Ζούκερμπεργκ και ο Γκέιτς Θα συναντήσουν το Οικονομικό τους Κάρμα.

Η θα ενωθούμε ή πέφτουμε. Τα χρηματιστήρια θα βυθιστούν και θα καταρρεύσουν αλλα όμως πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας και να μετατρέψουμε σε κάτι θετικό. Οι αγορές και οι πολιτικοί όμως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να αποφύγουν την καταστροφή. Ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι, πρόκειται για μια περίοδο βαθιάς αναδιάρθρωσης και ανοικοδόμησης. Θα προκύψουν τεράστια ζητήματα για πολιτικά κόμματα και αντίπαλα έθνη τον Μάιο του 2020 και ύστερα. Δεν μπορεί να είναι ο παλιός κόσμος. Πρέπει να γεννηθεί ο νέος κόσμος με τον σωστό τρόπο, σε νέα και σταθερά θεμέλια. Θα δούμε μια καμπή στην γεωργία. Θα δούμε αλλαγές να συμβαίνουν στο μεταναστευτικό, τον τρόπο που ταξιδεύουμε και το περιβάλλον. Η Ευρώπη θα δεχτεί μεγάλη πίεση μέσα από την πανσέληνο στον Σκορπιο (και τις εκλείψεις). Μια διελκυστίνδα. Αυτό θα αφορά μια σύγκρουση αξιών. Η απληστία έναντι του καλού. Απληστία έναντι του πράσινου.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μας προετοιμάζει για αλλαγές όσον αφορά τη διατροφή. Τα έντομα γίνονται μια νέα τάση στη Δύση.

“Τα έντομα που καλλιεργούνται σε αγροκτήματα δεν είναι μόνο τρόφιμα για τα ζώα και τα ψάρια, μπορούμε να τα φάμε επίσης. Αυτό είναι φυσιολογικό, καλλιεργούνται φυσικά. 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι τρώνε έντομα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το μέλλον.»

Η σεληνιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον Κρόνο (0,21) και επίσης σχηματίζει θετικές όψεις προς τον Άρη και Πωσειδωνα είναι η οψη της πλάνης. Πρώτα απ ‘όλα, το ματωμένο φεγγάρι σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης εκδίκησης (Σκορπιός) για όλα τα δεινά που συνδέονται με τον COVID-19 και άλλων πολλών.O Αρης επειδή κυβερνάται από τον Σκορπιό και την Ολική εκλειψη, εχει φέρει στο παρελθόν τρομοκρατικά χτυπήματα, μεγάλες εντάσεις. Είναι αρκετά βίαιος. Ο Αρης σπέρνει τον πανικό, βία, πολέμους και πυρκαγιές και αλλού είδους καταστροφές. Ο Αρης κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού παραδοσιακά, είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την εκδήλωση της πρωτόγονης ζωώδους ενέργειας, είναι η μαχητικότητα και η πολεμική διάθεση, η ενστικτώδης θέληση και δράση και επιβολή, η δύναμη επιβίωσης μεσα στις αντιξοότητες και εξωτερικές συνθήκες. Εκφραστής της άποψης του Ηρακλείτου «πόλεμος πατήρ πάντων», θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα άνευ προηγουμένου όταν εισέλθει στον Κριό μετα την εκλειψη, ειδικά στην Ουκρανία, Μεση Ανατολή και Τουρκία και θα δείτε ότι επηρεάζει ιδιαίτερα το Ιράν και την γύρω περιοχή. Η ΝΤΠ χάνει την επιρροη της και τον πόλεμο τόσο στην Νότια Αμερική και Ουκρανία.

Κρόνος = Σελήνη/Βόρειος Δεσμος της Σελήνης -1 02′ A d

Πίστη και υποχρέωση απέναντι σε σχέσεις προσωπικής και συναισθηματικής φύσης. Οικογενειακές ευθύνες. Συνδέσεις που αντέχουν χρόνο και απόσταση. Η ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο. Μηχανισμοί αποστασιοποίησης. Δυσκολίες με ή μέσω των γυναικών, της οικογένειας ή του κοινού. Διαχωριστικές τάσεις.

Η εκλειψη, θα επηρεάσει τον Πρόεδρο Πούτιν και τις στρατιωτικές του δυνάμεις φέρνοντας στο φως πολύ «θαμμένα και απαγορευμένα» πράγματα, αν και δεν νομίζω ότι θα τελειώσει η εκστρατεία του στην Ουκρανία όπως είχα δηλώσει από τον Δεκέμβριο του 2021 και τον Ιανουάριο με την σύνοδο Ηλιου/Αφροδίτης. Γνωρίζουμε ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Ότι και να συμβεί, η αστρολογία οφείλει να προειδοποιήσει, διότι η Ρωσία με Σελήνη-Δια στην Παρθένο πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει χρήση πυρηνικών. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία!

Αντίθετα, η έκλειψη Σελήνης νομίζω ότι θα επικεντρωθεί εκ νέου σε υπόγειες σφαίρες που κυβερνά ο Σκορπιός. Είναι πιο πιθανό να δούμε μια μεγάλη ρωσική στρατιωτική απόσυρση σε συγχρονισμό με την ολική έκλειψη Ηλίου στις 29° Κριού στις 19 Απριλίου 2023, είναι απέναντι από την γενέθλια ευθυγράμμιση του Πούτιν στον Ζυγό. Μαζί με την σεληνιακή έκλειψη ο Δίας ήδη θα βρίσκεται στις 0 μοίρες του Κριού, από τις 11 Μαΐου, καθώς συνάδει με ένα νέο κύκλο πολέμου αλλά δεν θα υπάρξει μεγάλη αποκλιμάκωση μέχρι τον επόμενο Απρίλιο. Ο Πούτιν στο παρελθόν είχε αφήσει τη Συρία κάτω από μια ολική έκλειψη Ηλίου και νομίζω ότι τοτε θα δούμε να αποσύρετε σημαντικά από την Ουκρανία κάτω από την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Αν και εδω αρχιζει να μπαινει ο ιδιος σε μια φαση καταπτωσης, ωστόσο θα κατατροποσει τους εχθρούς του καθώς στις 9 Μαΐου απογοητευσε πολλους, σίγουρα θα αιφνιδιασει τους παντες σε ανύποπτο χρόνο.

Η Ολική Έκλειψη είναι αντίθετη προς τον Algol στις 25 μοίρες του Ταύρου (σε σύνοδο με τον Ήλιο). Δημιουργούν μαζί ένα σταθερό Τ-τετράγωνο με τον Κρόνο στις 24 μοίρες του Υδροχόου, στην ουσία ενα Μεγάλο Σταθερό Σταυρό με τον Πλούτωνα του Πούτιν στις 22 μοίρες του Λέοντα καθως ταυτοχρονα ενεργοποιείται και ο χαρτης, οταν ανεβηκε στην εξουσία. Μαζί με τον Δια στον Κριό συσσωρεύεται μια αρκετά  απρόβλεπτη δύναμη με δολοφονικές διαθέσεις. Αυτό ίσως να συνδεθεί με το γεγονός ότι αναμένονται ισχυρότερες μαζικές αντιδράσεις γενικότερα σε θέματα πολέμου αλλα και από γυναίκες καθώς ο Algol αντιπροσωπεύει εξαιρετικά ισχυρές γυναίκες και άντρες που αγωνιζονται για συγκεκριμενα θέματα (φυλετικές διακρίσεις, αμβλώσεις, εμβολιασμούς κτλ).

Η μια και μοναδική οψη που θα μας επηρεάζει είναι το μοναδικό και πολύ στενό τετράγωνο με τον Κρόνο στις 24 μοιρες του Υδροχόου. (1 μοίρα διαφορά).*

Στη μυθολογία ο Κρόνος απεικονιζόταν ως παιδοκτόνος, αλλά τι επιρροή έχει αυτή η μυθολογική αναπαράσταση στη σύγχρονη ζωή μας; το παρών περιβάλλον είναι αρκετά εχθρικό για τα παιδια. Θα ξεσκεπάστουν πολλά ακόμη σχετικά με το εμπόριο παιδιών σε βιομηχανική κλίμακα μέχρι τα σεξουαλικά εγκλήματα που έχουν σπάσει το ρεκόρ, τις κραυγαλέες και αποτρόπαιες δραστηριότητες τους, είναι σαφές, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν πιο επικίνδυνο να είσαι παιδί. Άρα ίσως ο Κρόνος εδώ αστρολογικά είναι μια τεράστια απειλή για τα παιδιά; ο οποίος είναι απέναντι από τον οίκο του Λέοντα, ο οίκος των παιδιών, απο την αρχη της διέλευσης αυτής. Ο Κρόνος είναι ο υψηλότερος παράγοντας κινδύνου για τα παιδιά, την διασκέδαση, τις ελευθερίες και όλα οσα συνδέονται με τον 5 οικο ( απώλειες, θλίψη, περιορισμοί). Όμως είναι και ο οίκος της αυτοδημιουργιας. Που εχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο Κρονος/MC στον Υδροχόο χτυπά ακριβως τον 4 οικο της ατζέντας 21 καθως ο γενεθλιος Κρονος ηδη εχει ενεργοποιηθεί στις 18 μοιρες του Υδροχόου. Ωστόσο και εδω επηρεάζει τον 8, 9 και 10 ο οικο της έκλειψης (ενέργεια, οικονομία, χρέη, παγκόσμια γεγονότα, κυβερνήσεις, εμβόλια. Αν και προσπαθουν να την επιβάλλουν με βίαιο τρόπο, χωρις οικτο, ειναι ενας αγωνας της εξουσίας για δύναμη, θα βρει και παλι εμπόδια.

Η έκλειψη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον γενέθλιο χάρτη του Facebook, καθώς προμηνύεται ακραία δυσμένεια για την λειτουργία του κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω της ολέθριας θέσης του Κρόνου πάνω από τον Ήλιο του Facebook. Ο Κρόνος κατά μια έννοια, ειναι ενας “επαγγελματίας δολοφόνος” και δεν νομίζω ότι ο Ζούκερμπεργκ μπορεί να επιβιώσει η’ ειδάλλως μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες καθώς η έκλειψη θα είναι σε αντίθεση προς τον γενέθλιο Κρόνο του, και θα βρίσκεται σε κίνδυνο (περιορισμός ελευθέριας, διαμάχες κτλ).

Ένα κουινκαξ ακριβείας στις 24 μοίρες μεταξύ επίσης διελαυνων Κρόνου/MC με τον γενέθλιο Ερμή των ΗΠΑ στον 8 οικο δημιουργεί εντάσεις, αποκαλύψεις για την εξουσία και απώλειες οικονομικές από ανοιχτούς εχθρούς. Επηρεαζεται η οικονομια της σε μεγαλο βαθμο που συνεπαγεται με απωλειες. και περιορισμούς. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, επηρεάζεται άμεσα από το Τ-τετράγωνο της Σεληνιακης έκλειψης που ειναι στο ζωδιο του, καθώς θα ρίξει την δημοτικότητα του, θα φερει στην επιφανεια πολυ κρυμμενα πραγματα, θα επηρεάσει την υγεία του, καθως η εκλειψη εχει χαρακτήρα ανατρεπτικό και καταστρεπτικό, οσο αφορα την ιδια την χωρα τού. Πάντως είναι αυτό που είπα πριν καιρό ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ αλλα η Αμερική κερδίζει στην προπαγάνδα ενώ ο Πούτιν σε έδαφος.

Ο λαός της Κίνας θα συνεχίσει δυστυχώς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και να βρίσκεται υπό περιορισμούς και καταπίεση, για να μην μιλησουμε για σπαραγμο, ζει και θα συνεχισει να ζει ενα μεγαλο μαρτυριο, μεγαλη αναστατωση ακομα και προκαταληψεις, βια και εξαναγκασμους σε τεραστιο βαθμο που εχει ξεπερασει καθε ανθρωπινη αντοχη και ορια. Ο χαρτης της ειναι απολυτα απεριγραπτος.

Αυτή η συνοδος Κρόνου/MC είναι μια αυστηρή εξουσία που καθυστερεί, εμποδίζει, καταπιέζει και διασπά κάθε εξέλιξη πάνω στον πλανήτη Γη με βιαιο τρόπο. Συμβολίζει το γεγονός ότι ο κόσμος λυγίζει στις δυσκολίες, στις ανισορροπίες, στην δυσλειτουργία και αποσυναρμολόγηση των πάντων, αλλά η ενότητα των λαών όμως, μπορει να γίνει σιωπηλά ακομα και υπό το βλέμμα, της αυστηρής του, αλλα χωρίς λογική, εξουσία. Αλλωστε ο σκοπός του Υδροχόου είναι να παραξει υψηλότερη αρμονία μεσα από σοβαρούς περιορισμούς, φοβίες, (όπως για παράδειγμα κάθε είδους ρατσισμού και διαχωρισμών). Το MC στις 18 μοίρες του Υδροχόου με ανελέητο τρόπο θα εκθέσει αλήθειες σχετικά με την ελίτ και την εξουσία, τους προνομιούχους, καθώς εκείνοι θα δείχνουν απρόθυμοι ότι σχετίζονται σε με ψεύτικες κατηγορίες, ενώ οι μάσκες θα πέφτουν συνεχως μεσα από εχθρικές και ανάρμοστες συμπεριφορές. Τα ψέματα θα καταρρέουν από μόνα τους. Είναι η εισβολή της αλήθειας ως απρόσκλητος επισκέπτης ακόμα και αν σκέφτεσαι ότι εξαιρείσαι, κάτι που πρόσφατα το είχαμε αναφέρει και πάλι.

Η Ολική εκλειψη θα μας αφυπνίσει από το μπερδεμένο ασυνείδητο ώστε να κατανοήσουμε ότι έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα αυτοενισχυόμενο σύστημα πεποιθήσεων.

Απο την αλλη, μπορεί να δούμε μεγάλα εγκαίνια μαγικών ταινιών, βιβλίων ή έργων τέχνης αλλα και υπερβολικές γελοιότητες. Ωστόσο ο Κρονος προσπαθεί να καταλύσει την εξέλιξη των άλλων ανθρώπων, τρυπώντας τους με ψέματα, στοχεύοντας στην διανοητική τους ανισορροπία. Ομως μια ματωμένη Έκλειψη στον Σκορπιό μπορεί εξίσου να τρυπήσει, με το κεντρί του, με την αλήθεια, δίνοντας μεγάλο πόνο.

Η εκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό θα φωτίσει τις καταχρήσεις, την κακοποίηση η’ την αμέλεια σχετικών θεμάτων και μάλιστα ο Σκορπιός δεν σέβεται τα ανθρωπινά όρια. Πάντα είναι δείκτης υψηλής εγκληματικότητας. Θα συνδεθεί με τις καταχρήσεις στην οικονομία και τα σκάνδαλα διεθνώς που θα έρθουν στην επιφάνεια αλλα και τις κακές πράξεις τις ελίτ, με σκανδαλώδης διαμάχες και αποκαλύψεις, τα ηθικά πρότυπα θα αμφισβητηθούν, στην πολιτική, την θρησκεία κτλ και βέβαια το φυλετικό και ο εθνικισμός θα αυξάνονται.

Η Ολικη Σεληνιακη έκλειψη στον Σκορπιό δυει πανω απο την Σκορπιό Ευρώπη και την επηρεάζει στο 52%. ***

Όπως είχα εξηγήσει πολύ καιρό τώρα, η Ευρώπη στην ουσία είναι η Ήπειρος που θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Η έκλειψη σελήνης στις 25 του Σκορπιού είναι σε στενή σύνοδο με τον Άρη και τον Πλουτωνα της στο ιδιο ζώδιο (1 μοίρα διαφορά), με τον Ερμή της, τετραγωνίζει τον Κρονο της στις 23 του Υδροχόου προς τον 7 οικο της (επιπλέον ο Κρονος στον Υδροχόο στις 23 μοίρες περνάει από τον ιδιο οικο ως διέλευση, δηλαδη στην ουσία έχουμε 2 φορές Κρονο) που σημαίνει απομόνωση, διάσπαση και σύγκρουση μεταξύ των κρατών -μελών της ΕΕ.

Ο διελαυνων Κρόνος στον Υδροχόο ομως ταυτόχρονα τετραγωνίζει τον Άρη/Πλουτωνα της και αντίστροφα. Κατα αυτον τον τροπο η ενεργεια είναι τελείως μπλοκαρισμένη χωρίς διαφυγή. Είναι σαν να αυτοπαγιδεύεται. Η Ευρώπη αυτοκτονεί και αυτο ειναι μια ιδιότητα του Σκορπιου. Ο Κρόνος πιέζει σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα με άλλες Δυνάμεις αλλα και με τα κρατη- μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Τα τετράγωνα είναι πολύ στενά που δυστυχως δεν αφήνουν περιθώρια. Είναι η πιο αρνητική επιρροή σε σχέση με τις διεθνείς υποθέσεις και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μακροχρόνιες και οδυνηρές δυσκολίες στις σχέσεις τις με άλλες χώρες και στους λαούς της.

Επιπλέον πάλλεται ανάμεσα σε στενές αρνητικές όψεις, όπως η αντίθεση Ηλιου/Άρη, το τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου, η αντίθεση Ηλιου/Πλούτωνα. Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ζευς στον 2 οικο της. Η Ευρώπη βυθίζεται στα σκοτάδια του Άδη. Την εχει πιάσει μια μανία αυτοκαταστροφής, οπου πρέπει να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες τις. Αν συμβει αυτο όμως θα τις πάρει πολλά χρονια για να συνέλθει. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στην συνεχεια, θα είναι μια άκρως προκλητική επιρροή, οπότε αν βυθιστεί ξανά σε έναν νέο Μεσαίωνα, θα κανει πολλά χρονια να βγει από αυτό, καθώς μιλάμε για μετα το 2069.

Μην ξεχνάμε οτι ο Ουρανος στον Ταυρο απο το 1934-1941 έφερε δικτατορικά καθεστώτα,
όπως ο ναζισμός στην Γερμανία (Χίτλερ), ο φασισμός σε Ρωσία (Στάλιν), Ιταλία (Μουσολίνι),
Ισπανία (Φράνκο), Κούβα (Μπατίστα), και Ελλάδα (Μεταξάς). Αυτή την φορά οπως και τοτε ίσως και παλι να δείξει πολέμους και αναδιανομή εδαφών (χωρών και συνόρων), αλλάζοντας έτσι τον παγκοσμιο χάρτη. Παράλληλα όμως, θα δείξει φυσικές καταστροφές, αλλά και νέες εφευρέσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την ζωή μας.

Αυτη θα ειναι μια περίοδος πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, επιφεροντας σοβαρα προβλήματα που θα επηρεάσει τις μεγάλες δυνάμεις, οπως βλεπαμε το 2020-21, που βιωσαν την αντιθεση Δια/Κρόνου, αυτο παραπεμπει σε μια δυσοιωνη προβλεψη, σε βαθος χρονου, μεχρι να εγκαταλειψει ο Ουρανος τον Ταυρο το 2026. Η Ε.Ε, η Ρωσία, η Κίνα και ΗΠΑ, φαίνεται να εμπλέκονται σε σύρραξη ακομα και αν ξανακυβερνήσει ο Τράμπ, αφου ειναι γεννημενος σε Ματωμενη έκλειψη, καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του. Θα φανερώσει και αυτος το αληθινό του πρόσωπο, καθώς βεβαια το πεπρωμενο του ειναι να αλλάξει τον πλανητη παντως σιγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Όταν ο πληθωρισμός ξεκίνησε, ηδη βρισκόμασταν στο τρίτο τετραγωνο Κρονου/Ουρανου μεταξυ Ταυρου/Υδροχοου…Στις αρχές του 2021 πρόβλεψα οτι τα κρυπτονομίσματα θα ειχαν προβλημα. Αν και δεν εχω ασχοληθεί, με τα λιγα που ειδα κατάλαβα και ειχα πει οτι αν πραγματικα επιβιώσει μετα το 2025 βλέπουμε. Το μόνο νομισμα που θα εμπιστευομουν ειναι αυτο που ειναι φτιαγμενο με χρυσό ή ασήμι. Διαφορετικά, το ψηφιακό νομισμα δεν είναι πραγματικος πλούτος. Αυτο θα πρεπει να το καταλαβετε.

Είναι σημαντική παρατήρηση το γεγονός οτι, καθως αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρυπτονομίσματα αρχισαν να καταρρέουν κατακορυφα μετά από μια Μερική έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο που πραγματοποιηθηκε στις 30 Απριλιου, 2022, στον οίκο που συνδεεται με τα νομίσματα. Αυτό είναι ενας κακος οιωνός για το τι πραγματικα κρύβεται πισω απο το κρυπτονομισμα. Το επομενο χρονικο διαστημα θα ειναι απογοητευτικό καθώς το ψηφιακο νομισμα θα οδηγηθει σε σημαντικη ασταθεια και η συνοδος Κρονου/Πωσειδωνα στον Υδροχοο, σημανει τελικα την διάλυση του. https://cryptonews.com/news/bitcoin-and-ethereum-struggle-luna-down-84-while-altcoins-show-signs-of-recovery.htm

Πριν μερες, σκεφτηκα να ψαξω το θεμα οτι ισως τελικα, για παραδειγμα το ψηφιακο νομισμα να μην επιβιωσει και άρχισα να ψαχνω για μια διαφορετική αποψη μεσω της αστρολογιας. Καποιοι λενε οτι η Δραχμή ειναι Ιχθείς. Η πρώτη φορά που νόμισμα με την ονομασία «δραχμή» προτάθηκε για το νέο Ελληνικό κράτος, ήταν στις 12 Ιουνίου 1822 από το Εκτελεστικόν.
Αυτό όμως έγινε πράξη λίγο μετά την ανάρρηση στο θρόνο του Όθωνα ως βασιλιά της Ελλάδας και την άφιξη του στο Ναύπλιο στις 25 Ιανουαρίου 1833. Με Βασιλικό διάταγμα της 8ης Φεβρουαρίου 1833 «περί ρυθμίσεως του νομισματικού συστήματος», η δραχμή αντικαθιστά τον φοίνικα, νόμισμα που επιχείρησε να καθιερώσει ο Ιωάννης Καποδίστριας το 1828.
Αρα η Δραχμη..ειναι Υδροχόος,υπο την συνοδο Ηλιου/Ουρανου στον Υδροχοο, Σεληνη στον Ζυγο και Κρονος στην Παρθενο που κυβερνα και τον 8ο οικο. Κατα τ άλλα οπως ολα τα νομισματα κατα καιρους ειχαν ασταθειες. Δεν υπαρχει νομισμα που να μην υπαρχει ασταθεια, απο κει και περα ολα ειναι θέμα διαχείρισης.
Ομως ειναι απο τα καλυτερα…οφείλω να πω.

Είχα πει πριν μήνες ότι ένα μεγάλο οικονομικό θαύμα πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Η συνοδος Δια/Ουρανού στις 21 μοίρες του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου του 2024-2026.
Πριν υιοθετήσουμε την αποψη για ψηφιακο χρημα, γιατι οι αστρολόγοι ειναι τελείως επικεντρωμενοι σ αυτο το σεναριο. Καλυτερα θα ηταν να παρατηρησουμε το εξής..

Ο άξονας λοιπον, Δια/Ουρανου, συνδέεται με έναν αναπάντεχο θετικό γεγονός, δείχνει έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία, μια τυχερή αλλαγή, μια ευτυχής πραγματοποίηση. Πριν απο οτιδηποτε αλλο, συνδεεται με νομισματικές αλλαγες. Αν θελήσουν τα κρατη της Ευρώπης να επιστρεψουν σε εθνικο – εγχωριο νομισμα (Ταύρος ) μεχρι το 2026 αυτη η επιλογη ειναι ανοιχτη, λόγω ζημιών και απωλειων με το ευρω.Η Ευρωπη εχει ηδη πληγει θανασιμα απο αυτο και ολα τα υπόλοιπα.
Πολύ πιθανο να εφαρμοστεί ένα διεθνές πρότυπο χρυσού νομίσματος; Μετα την Ρωσία, η Κίνα θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση σύντομα. Η Ρωσία υποστήριξέ το ρούβλι με χρυσό. Βλέπουμε ότι η βαρύτητα αυτής της απόφασης θα βυθίσει τελικά στη Δύση, η Κίνα θα ακολουθήσει στενά τα βήματα της Ρωσίας και θα κάνει το ίδιο.
Η στήριξη της Ρωσίας του νομίσματος της με χρυσό αντιπροσωπεύει μια από τις πιο δραστικές αλλαγές στην αγορά συναλλάγματος εδώ και δεκαετίες. Από το 2022, ακριβώς μηδενικές χώρες εξακολουθούν να τηρούν τον κανόνα του χρυσού, αν και πολλές χώρες θα εξακολουθούν να διατηρούν χρυσό σε αποθεματικό.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού αναφέρει ότι ο χρυσός παραδοσιακά αποτελεί το μόνο ασφαλές καταφύγιο σε περιπτώσεις κινδύνου. Αυτή είναι μεγάλη αλήθεια. Και η τιμή του χρυσού σε περιόδους κρίσεων ήταν ανοδική το 1974, 1979, 1982, 1985, 2002, 2006, 2009 και 2015 -οι Αμερικανοί προμηθεύονται χρυσό σε όποια μορφή βρουν γιατί ανησυχούν με τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στον Αραβικό κόσμο, κι έτσι η εμπορική ζήτηση αυξήθηκε πάνω από 200% το τρίτο τρίμηνο του 2015-.
Το χρήμα τελικά θα ψηφιοποιηθεί;

Η θα υπάρχουν δυο ειδών νομίσματα ταυτόχρονα παγκοσμίως; πολύ πιθανο κι αυτό, αλλα ειναι καταστροφικο σεναριο για την οικονομία. Η τελικά να έχουμε ένα νέο παγκοσμιο χρυσό νόμισμα;
Ο Ουρανός στον Ταύρο τριγωνίζει τον Δια στο γενέθλιο ωροσκόπιο του 1991, Ουρανο και Πωσειδωνα της Ρωσίας. Από τον Φεβρουάριο του 2022 ο Δίας στους Ιχθείς εξαγωνιζει τον Ουρανο της, τον Πωσειδωνα, Πλούτωνας και Αφροδίτη της ενώ από τον Ιούνιο και ύστερα ο Δίας θα εξαγωνιζει και τον Κρονο της.
Ο Ηλιος (χρυσό) κυβερνά την οικονομία της, μεσα από μια σύνοδο Ηλιου/Ουρανού/Βορείου Δεσμού στον Αιγόκερω. Αν κοιτάξουμε πίσω στο υδρυτικο ωροσκόπιο του 862, από την 1 Μαρτιου 2022, ο διελαυνων Δίας στους Ιχθείς τριγωνίζει τον Ουρανο στον 8ο οικο της. Ανάλογες κινήσεις θα ακολουθήσουν και το υπόλοιπο της χρονιάς μεταξύ Κρόνου/Δια/Πλουτωνα. Αν και η Κίνα θα εχει περισσότερα προβλήματα, διαφαίνεται να προχωρεί σε ανάλογες κινήσεις από τα τέλη Μαΐου έως το Φθινόπωρο του 2022.

Αν εξετάσουμε την 21 μοίρα του Ταύρου λέει το εξής “ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ“.
Αν και υπάρχει πρόβλημα παντού, μπορείτε να σηκωθείτε πάνω από αυτό και να βρείτε ασφαλές έδαφος.

Προφανώς η οικονομία, ο κόσμος θα οδηγηθεί στην ασφάλεια και τη σιγουριά. Προφητική αποστολή. Ειρήνη.

Τόσο η συνοδος Δια/Πωσειδωνα αλλα και Ουρανού μας δίνουν να καταλάβουμε ότι περιέχουν άπειρες δυνατότητες. Μεσα από τις συνόδους και άλλες που θα συμβούν αργότερα μεσα στην δεκαετία, καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες.
Αν και πιστεύετε το αντίθετο για την Ελλάδα,ότι έρχονται δύσκολες καταστάσεις για την χωρα μας, προς το παρόν όμως θα μπορούσε να γίνει εξίσου η ιδια κίνηση από τις 24 Ιουνίου-1 Σεπτεμβρίου 2022 και από τις 27 Οκτωβρίου 2022…

To κρίσιμο ερωτημα ειναι οτι δεν ξέρω αν αυτό γίνεται με το Ευρώ.. επειδή βρισκόμαστε μεσα στην Ευρωπαϊκή ένωση και Ευρωζώνη και οι οποιες αποφασεις παιρνονται απο κοινού.
Αν ειχαμε την Δραχμη για παραδειγμα, θα μπορουσε περισσοτερο να την στηρίξει η συνοδος Δια/Ουρανου στον Ταυρο απο το 2024.
Θα ηταν μια καλη ευκαιρια, αυτο ομως συναδει με την αποφαση να φύγουμε απο την ευρωζώνη και να επιστρεψουμε στην Δραχμη.

Όπως είχα πει, η επίθεση κατά την ανθρωπότητας θα αποκαλυφτεί. Ο Σκόρπιός όμως ως αρχέτυπο της κατασκοπείας και των μυστικών πληροφοριών, κρυφών συνεννοήσεων παίζει άγρια παιχνίδια καθώς διακυβεύονται σημαντικά θέματα όπως αυτό του COVID-19, αφού βρίσκεται στον οικο της παγκόσμιας υγείας που βεβαια αποσκοπούσε μόνο και μόνο στο κέρδος και στην ικανοποίησή συμφερόντων.

Μια ματωμένη έκλειψη στον Σκορπιο περιέχει πολύ έντονα συναισθήματα για παράδειγμα, τρόμου, ζήλιας, έντασης κ.α. Κάποιοι με θετικές όψεις μπορεί να το βιώσουν ως χαρά, ανακούφιση, ή ως αναλαμπή της ελπίδας. Έντονες εμπειρίες μπορεί να καταγράφουν. Το τετράγωνο προς τον Κρονο είναι αρκετά έντονο δεδομένου ότι η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Αγωνιζόμαστε ίσως να κρατήσουμε οτιδήποτε καλό από το παρελθόν, θετικές αναμνήσεις, δονήσεις, κατά τη διάρκεια της έκλειψης, για να μας βοηθήσουν, καθώς ο Κρόνος πιέζει να μας παρασύρει προς την αμφιβολία, το χάος, την απομόνωση και την κατάθλιψη!

Με το τετράγωνο προς τον Νότιο Δεσμό και τη Σελήνη, υπάρχει μια αίσθηση ότι πηγαίνουμε προς τα πίσω αναπόφευκτα σε άλλες εποχές, στο παρελθόν αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Με τον Κρόνο να μας προειδοποιεί ότι και να συμβεί θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Η δράση της έκλειψης όμως είναι ύπουλη και υπόγεια. Μπορεί απλά να είναι μια υπενθύμιση, ότι το παρελθόν μας επηρεάζει αναπόφευκτα, και ότι οι επιλογές που κάνουμε στο παρόν είναι σημαντικές για το μέλλον. Όμως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι αποτέλεσμα παρελθοντικών ενεργειών και αποφάσεων. Μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από τον Άρη, τον Δια και τον Ποσειδώνα που τριγωνίζουν στους Ιχθείς και τον Κριό και επίσης την Σελήνη διοχετεύοντας πάντα την ενέργεια μας σε δημιουργικά κανάλια.

Το Κάρμα, καθαρίζεται και επισκευάζεται μέσα από τον Κρόνο/Δια/Πλούτωνα.

Το παλιό σύστημα υποδομείται για να ετοιμάζουν την επανεκκίνηση για κάτι νέο, όχι όμως με τον τρόπο που σκέφτονται αυτοί. Αλήθειες θα αποκαλυφτούν και εμείς θα συνειδητοποιήσουμε περισσότερο την δύναμη μας. Τώρα ειμαστε σε ένα σημείο καμπής και παλι. Γίνεται αναβάθμιση του πλανήτη Γη. Μια μεγάλη αλλαγή και μετασχηματισμός μεσα από τραγικά γεγονότα που είναι πιθανο να συναντήσουμε στην συνέχεια και θα χαραχτούν στην μνήμη της ανθρωπότητας.

Παραδείγματα στην 25η του Σκορπιού

(Danny De Vito-Ruthless people -) Ο μεγιστάνας της μόδας του Μπέβερλι Χιλς , Σαμ Στόουν, μισεί τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα, που την παντρεύτηκε για τον οικογενειακό της πλούτο. Συνωμοτεί να τη δολοφονήσει για να μπορέσει να κληρονομήσει την περιουσία της 15 εκατομμύρια  δολάρια και να συνταξιοδοτηθεί με την ερωμένη του Κάρολ.

I shot Andy Warhol—Πωσειδωνας—Lilly Taylor Η ταινία ανοίγει αμέσως μετά τα γυρίσματα στο The Factory το 1968, και ακολουθεί η Valerie Solanas που τίθεται υπό κράτηση για τα γυρίσματα του Andy Warhol. Στη συνέχεια, η ταινία χρησιμοποιεί αναδρομές στο παρελθόν που η Valerie ζούσε στη Νέα Υόρκη ως εργαζόμενη του σεξ, μετά στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και μετά στην επιτυχία της στις σπουδές ψυχολογίας στο κολέγιο. Εδώ, η Valerie ανακαλύπτει ότι είναι λεσβία, ότι μπορεί να γράφει και ότι έχει μια ξεχωριστή άποψη για τον κόσμο. Αυτό την οδηγεί στη Νέα Υόρκη και τον υπόκοσμο του κέντρου της . Μέσω της φίλης της Stevie, γνωρίζει την Candy Darling , η οποία με τη σειρά της τη συστήνει στον Warhol.

Ted Bundyserial killer– Ερμής

Waynne Bobbitt-μετα από χρονια κακοποίησης της γυναίκας του εκείνη του έκοψε τα γεννητικά όργανα ενώ κοιμόταν

Al Gore ακτιβιστής κλιματικής αλλαγής -Χείρωνας

Το Τ-τετράγωνο της Ολικης Σεληνιακης έκλειψης διαταράσσει ομως τα σχέδια της ΝΤΠ και λειτουργεί ως ένα βαθμό, καθως απορριπεται, και αν δουμε τις οψεις που σχηματιζονται σε real-time, οπως και ο Διας στον Κριο εξηγουν οτι δεν υπαρχει λογικη, σε αυτο, καθως θα λειτουργησουν ενάντια του Great Reset, ωστε στην συνεχεια να γινει η επανεκκίνηση του πρεπει, μακρια απο την ενεργοποιηση της μοιρας του Γ Ραιχ, οταν γράφτηκε απο τον Κλάους Μάρτιν Σβαμπ.

Η πανσέληνος τροφοδοτεί και την ισχυρή διαίσθηση του Σκορπιού και τις ψυχικές ικανότητες, οπου θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια την σκοτεινή πλευρά πολλών ανθρώπων ,και να ακούμε στις ειδήσεις εγκλήματα πάθους η περίεργα νέα. Αυτή η πανσέληνος στον 3ο δεκανό του Σκορπιού, θα ανοίξει τα μάτια μας περισσότερο όσο αφορά τον εκφυλισμό στον κόσμο. Ωστόσο, έχει και μια προφητική χροιά.***

«Μάχη για την ελευθερία του λόγου και το τέλος της λογοκρισίας του Liberal Woke»Ο Έλον Μασκ πιέζει σκληρά, κανοντας προσφορά για να αγοράσει όλο το Twitter.

Ο διάχυτος φόβος στο εργατικό δυναμικό του Twitter ότι ο Έλον Μασκ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ή ακόμη και να τερματίσει το καθεστώς συστημικής λογοκρισίας δείχνει πόσο σημαντικη ειναι η λογοκρισία στο Διαδίκτυο για τον ριζοσπαστικό και ανόητο φιλελευθερισμό των ΗΠΑ.
Ο έλεγχος των πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας για την κοσμοθεωρία τους, αλλά όταν προσπαθούν να φιμώσουν τους άλλους, το μόνο που κάνουν είναι να τους γυριζει μπούμερανγκ.
Πραγματι η γενεθλια συνοδος του, στον Υδροχόο σε συνοδο με τον Βορειο Δεσμο θα ειναι σε μετωπικη σύγκρουση με την σκληρη εξουσια, στον 8ο οικο ενω ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω βρισκεται στον 7ο οικο των ανοιχτων εχθρων.

Φωτιά στο διαδίκτυο άναψε με μία αινιγματική ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε πιθανό θάνατό του. Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla έγραψε στο Twitter ότι μπορεί και να πεθάνει «υπό μυστηριώδεις συνθήκες». Ενώ ορισμένοι στο Twitter έσπευσαν να συμπεράνουν ότι μπορεί να φοβάται τους Κλίντον, ίσως ο Μασκ αναφερόταν σε μια πιθανή απειλή από τη Ρωσία.

Το τραπεζικο/οικονομικο συστημα θα κλυδωνιστεί και τα χρηματηστηρια, οι μετοχες, θα κάνουν συνεχως βουτιές. Θα μπορουσε ομως η συνοδος Δια/Ουρανου στον Ταυρο να σημαινει την ανανεωση του, απλα, η να σημανει την διάσωση του. Στα δε Βαλκάνια το κλίμα θα ειναι εκρηκτικό και δεν αποκλείεται τελικα να ξεκινήσουν τοπικές συρράξεις -όπως στο Αιγαίο, οι οποίες ενδέχεται να ενταθούν μέχρι τα τέλη του 2024 που τοτε τελικως θα εισελθει για τα καλα ο Πλούτωνας στον Υδροχόο οποτε εκει θα βρεθεί στην επικίνδυνη μοίρα του Β’ παγκοσμίου πολέμου,οπως ειχα γραψει στο κειμενο για την συνοδο Δια/Κρονου στον Υδροχοο.

«Ψηφιακή Δημοκρατία ή δικτατορία;».

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια νέα μορφή ιμπεριαλισμού, ψηφιακού, αν θέλεις να επικυριαρχήσεις σε μια χώρα σήμερα, δεν χρειάζεται να στείλεις τανκς, αρκεί να πάρεις στα χέρια σου τα κρίσιμα δεδομένα (data)». Το χακάρισμα των πολιτών, το να γνωρίζει «κάποιος» περισσότερα από όσα γνωρίζει ο καθένας για τον εαυτό του (από πολιτικές απόψεις έως σεξουαλικές προτιμήσεις), ο μεγαλύτερος εφιάλτης της βιοτεχνολογίας, ήταν παρών στον λόγο του Χαράρι: η χειραγώγηση. Η δυνατότητα να πατήσει ο «κάποιος» το κουμπί, το κουμπί του φόβου, του μίσους, του θυμού, που θα έχει επιρροή σε συναισθήματα και ανάγκες στον ανθρώπινο εγκέφαλο. «Ποτέ ξανά στην Ιστορία, δεν υπήρχε αυτός ο κίνδυνος, σε αυτό τον βαθμό. Η συγκεκριμένη παράμετρος υποβιβάζει πλείστες όσες παραδοσιακές αντιλήψεις, για τη Δημοκρατία, την ανοικτή κοινωνία, την ελεύθερη βούληση – τη βασικότερη ίσως προϋπόθεση για ένα δημοκρατικό καθεστώς», τόνισε μεταξύ άλλων ο συγγραφέας. Πηγή: Protagon.gr

https://www.protagon.gr/themata/mitsotakis-xarari-alitheies-kai-provlimatismoi-me-thea-tin-akropoli-44342134411

Ωστόσο, ο Ουρανός στον Ταύρο ειναι αντιθετος προς τα μελλοντικα σχεδια του, αν και εδω η μαχη ειναι μεγάλη γιατι υποστηρίζετε, απο τα γνωστα κεντρα εξουσιας, θα υποστει απωλειες και μεγαλες δυσκολιες.

Στην Ελλάδα η Ολική έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό επηρεάζει τον 7 οικο της, ακριβως πάνω στο DSc, (24-25 μοίρες του Σκορπιού) ενώ ο Ηλιος με τον Algol/Capulus πάνω στον ωροσκόπο της. Εκτός από έναν σεισμό μεγάλου μεγέθους, με Ηλιο-Ερμη-Βορειο Δεσμο-Ουρανό η μπορει να προκληθούν αλλα ακραία καιρικά φαινόμενα κτλ. τα εχουμε ξαναπει άλλωστε, η εκλειψη Σεληνης δειχνει αποκαλυψεις μυστικων και σκανδαλων που ερχονται στην επιφάνεια για εχθρους αλλα και πολιτικους αντιπάλους. Οι εντασεις με την Τουρκία θα γινουν πιο προκλητικες αλλα ο Σκορπιος παντα δρα με πολυ υπουλο τροπο εδώ.

Το τετραγωνο με τον γενεθλιο Ερμή της στον Υδροχόο συνεπαγεται με καπως κακά μαντάτα, που μπορει να τα ακουσουμε απο τα τελη Αυγουστου εως τον Σεπτέμβριο (σε χρονικο διαστημα 3μησι μηνων δηλαδή), καθως ερχεται μια πολυ πιο δυσκολη συγκυρια, με πιο δυνατες εκλειψεις στον αξονα Ταυρου-Σκορπιού, οπως ειχα πει στις ζωντανες εκπομπές.

Ο Διας στον Κριο θα δημιουργησει καποια προβληματα με το θεμα της ενεργειας και η χωρα θα πρεπει να ειναι ετοιμη να το αντιμετωπισει. Με τον Δια στον Κριο, στον ιδρυτικο χαρτη, δεν αποκλειεται να υπαρξουν προβληματα, καθως η διελευση του προυποθετει ενα πολυ θερμο καλοκαιρι (καυσωνες, προβληματα με το ηλεκτρικο ρεύμα, εμπρησμοί). Ο Κρονος στον Υδροχόο τριγωνίζει την Σελήνη της στους Διδύμους δημιουργώντας έναν προσωρινο δείκτη ασφαλείας. Αυτο σημαινει προφανως οτι ο τουρισμός θα παει αρεκτα καλα αφου τριγωνιζει και την Αφροδιτη της Ελλαδος στους Ιχθείς, σε οτι αφορα τα έσοδα. Μακαρι!

Αντιθετα, ο χαρτης Μεταπολιτευσης, ειναι ακομα πιο εντονος καθως ο Κρονος στον Υδροχοο δημιουργει περιορισμους και δυσκολίες στο ενεργειακο. Απο την στιγμη ειδικα που μιλαμε για ενα Τ-τετραγωνο, με την επιρροη του Κρονου στο επικεντρο, τοτε σημαινει οτι οποιαδηποτε στιγμη, περιορισμοι, απώλειες, δυσκολίες στην εφοδιαστικη αλυσιδα θα συνεχιζουν να υπαρχουν πανω απο τα κεφαλια μας υποθαλπτοντας μεγαλες αντιδρασεις. Θα πρεπει να λειτουργουμε με την σκεψη οτι το δευτερο εξαμηνο του 2022 θα ειναι ακομα πιο δύσκολο.

Αντίθετα, ο Δίας στις 0 μοίρες του Κριού, αρχίζει και σχηματίζει έναν νέο κύκλο συνόδου με τον γενέθλιο Πλουτωνα της Ελλαδος στην 6 μοίρα του Κριού, από τις 24 Ιουνίου 2022, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 5 Φεβρουαρίου 2023.

Την σύνοδο Δια/Πλουτωνα στον Κριο την βιωσαμε το 2010 οπου η χωρα μπηκε σε περίοδο μνημονιων. Τοτε ηταν διαφορετικα γιατι ηταν και ο Ουρανος σττον Κριο. Αν σκεφτουμε το πώς μπηκαμε στα μνημονια, και αν σκεφτουμε ότι Διας/Κρονος εφεραν αλλαγες στον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικο επίπεδο, ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναμπει η χωρα μας σε μια περιοδο μνημονιων (ισως με διαφορετικο τρόπο) από το 2023 και ύστερα. Η προσοχη πλεον στρεφεται προς τις γεωπολιτικες ανακαταταξεις και εδω θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι.Θα μπορουσαμε να μεταφρασουμε αυτη την πολυ δυνατη συνοδο διαφορετικα, και οχι αναμασωντας την κλασσικη της έννοια, οπως κανουν πολλοι, βλεπωντας τις δυνατοτητες που μας δινει.

Σαφως και αναδυκνυει τα προβληματα που υπαρχουν,πολιτικα προβληματα, προβληματα με συμμαχιες,τα οικονομικα,με παγκοσμιους οργανισμους που ανηκει η χωρα, τα οικονομικα χρέη. Η συνοδος Δια/Πλουτωνα σηματοδοτει την εναρξη μιας σημαντικης και πολυ ενδιαφερουσας περιοδου οπου κρυβει πολλες δυνατοητητες.

Καταρχην, για μενα ο Πλουτωνας στον Κριο ειναι οτι πιο δυνατο υπάρχει. Ομως συνδεεται και με την μεταναστευση.Οι πρωτοπόροι της εκτοξεύονται στο άγνωστο για μια ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους και να είναι πιο ολοκληρωμένοι.Ο Κριός είναι το ζώδιο του πρωτοπόρου, η αδάμαστη σπίθα της ατομικότητας αλλα και της δημιουργίας. Όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριο, η τύχη θα ευνοεί τους τολμηρούς και μιλαω για το Ελληνικο Κοινοβούλιο, οσο και περιεργο αν ακούγεται.

Είναι καιρός να διεκδικήσουμε, καθως θα αντιμετωπίζουμε δύσκολες και ακομα και απειλητικες περιστάσεις. Είναι καιρός να απεγκλωβιστουμε από κάθε οδυνηρη κατάσταση.Να αποδεχτουμε τις προκλήσεις, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε, ομως θα υπαρξουν ευκαιρίες. Με τον Δία στον Κριό μπορουμε να κανουμε πολλα καθως θα ακουμπαει τον γενεθλιο Πλουτωνα της στο ιδιο ζώδιο! Ακομα και τα τετραγωνα που σχηματιζονται μπορουν να δωσουν πρωτοποριακες ιδεες για θεματα 8ου οικου, βοηθωντας την χωρα να αναστηθεί, απο τις σταχτες τις.

Η χωρα μας θα χρειαστει να περασει σε μια περιοδο υποδηλώνοντας μια πιο δημοκρατική νομοθεσία και θα εχει την ευκαιρια να βελτιωσει τις υποθέσεις τις, που μεχρι στιγμης στους Ιχθεις βοηθησε αρκετα στην προωρη αποπληρωμή του. Μπορει ο Κρονος στον Υδροοχο να δημιουργησε προβληματα εντονα, ομως, στις αρχες, ειχα πει οτι θα βοηθουσε την Ελλαδα ταυτοχρονα να αναβαθμιστει καθως θα κληθει να παιξει ενα πιο κυριαρχο ρολο στη Μεσόγειο.

Θα πρεπει να σκεφτουμε ότι η συνοδος Δια/Πλουτωνα στον Κριο, κατευθύνεται προς την επίτευξη στόχων, ιδιαίτερα σε θεματα 8 οικου (χρεη, συνταξεις, ασφαλιση, ενέργεια) που ειναι και το πιο αδυνατο της σημείο, παρολο του οτι εχει ενα πολυ καλο συστημα υγειας, για παράδειγμα. Η δύναμη είναι λέξη κλειδί. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήθει αυτη η δύναμή, στο να επιδειξουμε δυναμισμο και αποφασιστικοτητα, με θετικό τρόπο και να αποφύγουμε την χειραγώγηση η να χειραγωγηθουμε. Η συνοδος μπορει να δημιουργησει εξεργεσεις αλλα και πιεσεις για μεγαλες αποφασεις εξισου το ιδιο. Ευθυνεται ομως και για γεωλογικες αναταραξεις (σεισμοι, ηφαίστεια).

Η εξουσια της θα πρεπει να γινει πιο δυνατη (όχι ως προς τον τροπο που ασκει την εξουσια, με την εννοια της επιβολης, ο Ελληνας δεν το χρειαζεται αυτο, του ειναι περιττο, να καταπιεζετε, αλλα πιο δυνατη στο να πετυχει στοχους απο το 2022 και ύστερα. Οι Υδροχοοι εχουν την σωστη αισθηση της ελευθεριας, οταν μπορουν και αναπνεουν και γινονται προσπαθειες για σωστα πραγματα. Η δυναμη πρεπει να χρησιμοποιειται με σύνεση, γιατι οι ενέργειες αυτής της διέλευσης μπορούν να βοηθήσουν ωστε να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές και ανάπτυξη. Να μετατοπιζει το πολιτικο σύστημα την προσοχη του εκει που πρεπει, να δειχνει δημιουργική ευελιξία, να μην διασκορπα τις δυναμεις του, οπου να ναι. Η συνοδος Δια/Πλουτωνα θα μπορουσε να ειναι εξαιρετική αν την διαχειριστουμε σωστα, ειναι μια πιο συγκεντρωτικη ενέργεια.

Απο την αλλη ειναι σημαντικό να ενωσουμε το πνευματικό και υλικο μας αποθεμα και στη συνεχεια να το εκμεταλλευτουμε σωστα. Να μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας, που μονο κακο μας κανει, με αποτελεσμα να διασκορπιζετε η ενεργεια και να αποτυγχανουμε στην συνέχεια. Θα μπορουμε ομως να δρασουμε καταλληλα όταν θα αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπως είναι στην πραγματικότητα, αγνοωντας τις ψευδείς παραστάσεις της άρχουσας ελίτ. Στην οποια βεβαια περιπτωση η συνοδος Δια/Πλουτωνα μπορει να ενεργοποιησει μεγαλες εξεργεσεις και πολλα παρομοια γεγονοτα, αν βάλλεται.

Η συνοδος επισημάνει οτι η χωρα πρεπει να αποκτησει μια δυνατη βιομηχανία, πρεπει να αυτοδημιουργησει.

Αν και ο πρωθυπουργος επικεντρωνεται σε θεματα 8ου οικου και λογικο ειναι, οι προσπαθειες μπορουν να πετυχουν θετικα αποτελέσματα,παρολο το αγχος, ομως απο τα τελη Μαιου ο Διας στον Κριο θα ευνοει ιδιαιτερα το προσωπικο του ωροσκόπιο, αφου προκειται για μια συνοδο Δια/Κρονου στον Κριο, στον 1ο του οικο και στο παιχνιδι εν συνεχεια μπαινει και ο Αρης στο ιδιο ζώδιο, σχηματιζοντας μια συνοδο στις 9 Ιουνίου,2022. Θα ειναι μια εντονη περιοδος που χρειαζεται υπομονη, αντοχη, στρατηγικη και αποφασιστικότητα.Θεωρω την πιο καταλληλη περίοδο για εθνικες εκλογες απο τις 27 Φεβρουαριου- 28 Μαρτίου 2023, και στις 10 Απριλιου 2023, απο 13 Μαιου-30 Ιουνιου 2023. Απορριπτω το Φθινοπωρο του 2022 απο καθε αποψη.

Η συναντηση στις ΗΠΑ στις 16 Μαιου, ημερα της εκλειψης θα ειναι θετικη.

Η άτυπη – δηθεν χρεωκοπία της χώρας μας στις 27 Απριλίου, 2010, η οποια σχεδιαστηκε εις βαρος της Ελλαδος, με σκοπο ισως να δεχτούμε τους μετανάστες, αλλαγή σύνορων (από την Μακεδονία και Θράκη μέχρι Λέσβο και Καστελόριζο), και τοσα αλλα, καταλήγωντας σε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους στο Αιγαίο. Ωμως, πιστευω οτι ο νεος κυκλος αυτος, δεν αποκλειεται να φέρει πολυ διαφωτιστικες αποκαλυψεις για την προηγουμενη περιοδο μνημονιων, που θα τρομαξουν και θα προκαλεσουν οργη.

Αντιθετα, ο Ουρανος στον Ταυρο θα μειωσει την δυναμη της Τουρκίας, ενώ η Ελλάδα εχει την δυνατοτητα να βγεί κερδισμένη από τις γεωπολιτικες ανακαταταξεις που θα συμβούν, ας μην βιαζομαστε ομως καθως αυτο θα εξαρτηθει και απο την ηγεσια της. Αν ολα πανε καλα, και αποφυγουμε τα λαθη και την αλαζονικη συμπεριφορά, ειδικα μεσα στην περιοδο 2023-24, τοτε πολυ νωρις θα μπορεσουμε να απαλλαχτούμε από την σκληρή λιτότητα και υπερφορολόγηση, και η χωρα μας να μπει σε τροχια αληθινης αναπτυξης.Τα χρονια του Ουρανου στον Ταυρο, θα ειναι πολυ σημαντικα για την Ελλαδα,που δεν υπαρχουν καθολου περιθωρια για πολιτικα λαθη.

Η εκλειψη Σεληνης συνδεεται αμεσα με τον Hades με οικονομικα ζητηματα. (Αντιπροσωπεύοντας πολλές από τις πιο δυσάρεστες πλευρές της ζωής, συνδέεται με τη σπατάλη, τη φθορά, την ασθένεια, τη θλίψη και την έλλειψη – καθώς και με οτιδήποτε είναι χυδαίο, που σχετίζεται με το έγκλημα ).* ζημιές απο πυρκαγιά ή καύση – Ξαφνικά ατυχήματα – Ένταση που σχετίζεται με καταστροφή

Σκοτεινά άτομα – Προσωπικές θυσίες – Το μέλλον της ανθρωπότητας

αποσταθεροποιημένες φυσικές συνθήκες – Ανεπαρκής σαφήνεια

Ημέρες ή χρόνια αβεβαιότητας, απογοήτευσης ή αστάθειας – Μυστικά άτομα – Απάτη

Ένταση στην οικογένεια -αναστατώσεις ή ανατροπές- Νεύρα
Συζητήσεις σχετικά με την εξουσία – Έντονες κινήσεις – Έντονα επιχειρήματα – Εκφοβισμός – Απειλές – Εκβιασμός
Αυξήσεις πυρκαγιών

Ατμός – Καπνός – Σύννεφο – Ομίχλη – Θολότητα

Ανασφάλεια ή αστάθεια – απώλειες – στερησεις

Απογοήτευση που σχετίζονται με ελλείψεις – Αδυναμίες που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Ελλείψεις νερού ή αέρα – Ζημιές από πλημμύρες – Ρύπανση νερού ή αέρα – Κίνδυνοι σχετικά με τα υγρά

Δόλος σχετικά με επισημα θέματα-Πίσω από κλειστές πόρτες – οριοθέτηση – Μικρά έθνη

Αδιέξοδα- Αναβολή, καθυστερήσεις ή επιβράδυνση – Θλίψη
Καθίζηση -Μόνιμες ή συνεχείς ελλείψεις -Μακροχρόνια δυσφορία – Σοβαρή ή χρόνια ασθένεια – Στέρηση

Ανησυχίες για την υποβάθμιση της περιουσίας

Συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας – Διαρκείς ανησυχίες ή φόβοι – Ευθραυστότητα σε ώριμα ή γερασμένα άτομα

Σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την τεχνολογία -Συζητήσεις σχετικά με κρίσεις – Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες

Εργασία για επίσημες μεταρρυθμίσεις – Πολιτικά γεγονότα – Σημαντικές ηλεκτρικές ενέργειες – Απροσδόκητα επίσημα μέτρα – Μεγάλη ένταση σε σχέση με επίσημα θέματα – Καταιγίδες

Διαρροή ενέργειας- Θέσπιση σημαντικών διακοπών – Βίαιοι θάνατοι***

Σκέψεις που σχετίζονται με κερδοφόρες αλλαγές ή αύξηση του πλούτου
Σημαντικά κέρδη – Εκτεταμένες αυξήσεις στην αξία – Αύξηση κερδών που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Τραπεζίτες – Αρχές για τα οικονομικά – Οικονομικοί εμπειρογνώμονες – Μείζονες επιχειρηματίες – Αξιωματούχοι

Απροσδόκητη καλή τύχη – Απροσδόκητη επιτυχία – Απροσδόκητα χρήματα -Ευχάριστες εκδηλώσεις – Ευεργετικές μεταρρυθμίσεις – Καλή αίσθηση του ρυθμού – Διαταραχές ή αναστατώσεις που σχετίζονται με νομικά θέματαΕνέργειες που σχετίζονται με νομικά προβλήματα ή συγκρούσεις.***

Απροσδόκητη επιτυχία στον κόσμο – Ξαφνική καλή τύχη – Απροσδόκητα κέρδη ή εισόδημα – Ευτυχή γεγονότα – Ευεργετικά φαινόμενα

Εποχή πολέμου – Αντιμαχόμενοι πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμός***

Καταπίεση σε επίσημες υποθέσεις – Τυραννία – Κρατική τρομοκρατία***

Λοιμώξεις – Λάθη – Αποτυχίες – Αδράνεια – Παθητικότητα – Απεργίες εργασίας – Χειραγώγηση – εξαπάτηση – Εξόντωση

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

photo credit:Ένας ψαράς μπροστά από το ματωμένο φεγγάρι στη Βενετία της Φλόριντα. (Diana Robinson Photography/Getty Image)

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Ευρυδίκη λέει:

    Καταπληκτικό άρθρο!!!!Συγχαρητήρια!!!

Απάντηση