Ουρανός, Πλουτωνας, Δίας, 2023,μια νέα ενέργεια και ένας νέος παλμός ζωής.

στις

Καθώς σήμερα διαβάζετε αυτό το μήνυμα, μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στους ουρανούς. Ο Δίας, μπαίνει στον Ταύρο και θα υπάρξει σύγκρουση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό σαφώς υπογράφει μια πεισματική προσκόλληση σε εξτρεμιστικές απόψεις και θα υπερτροφοδοτηθεί από τον Άρη που θα εισέλθει στον Λέοντα στις 20 Μαΐου. Επειδή αυτοί οι τρεις πλανήτες βρίσκονται ταυτόχρονα στο μεταίχμιο του Ταύρου, του Υδροχόου και του Λέοντα αντίστοιχα, όλα συμβαίνουν σε μια συνοριακή περιοχή. Είναι μια τεράστια μετάβαση με ακραίες εκδηλώσεις εξουσίας, στον πλανήτη.

Αν και αυτό θα επηρεάσει σαφώς την παγκόσμια πολιτική, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει και τη δική μας ζωή. Γι’ αυτό, να είστε προσεκτικοί και μην αποθαρρύνεστε από τα παιχνίδια εξουσίας. Εάν έχετε πλανήτες στο προσωπικό σας ωροσκόπιο στις 0 ή 1 μοίρα ενός ζωδίου – μπορείτε να περιμένετε ένα είδος ισχυρής μεταμόρφωσης στην περιοχή που έχει ορίσει αυτός ο πλανήτης. Από το 2020 που διεξαχθεί ακόμη ένα Μεγάλο πείραμα στον πλανήτη Γη για την μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA, και δεν είναι το πρώτο.

Σήμερα, θα μεταδώσω ένα πιο ουσιαστικό μήνυμα, καθώς ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, καθώς ταξιδεύω πίσω στην χρονιά όπου αποκωδικοποιήθηκε το ανθρώπινο DNA από τους Τζέιμς Γουάτσον (J. Watson), και Φράνσις Κρικ, (F. Crick), δύο ερευνητές που εργάζονταν στο Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ παρουσίασαν ένα «μοντέλο» της δομής του DNA, που ονομάσθηκε «μοντέλο της διπλής έλικας του DNA», βασισμένο στις παρατηρήσεις της Ρόζαλιντ Φράνκλιν. Αυτό έγινε με Δια στον Ταύρο και Πλουτωνα στον Λέοντα και Ουρανό στον Καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο Ουρανός εξέφρασε την ουσία μέσω του Κριού – μέσω της φωτιάς, γεννώντας αμέτρητες ριζοσπαστικές και πρωτότυπες προσεγγίσεις, πυροδοτώντας πρωτότυπες ιδέες, παρέχοντας τόνους δημιουργικών ανακαλύψεων και διαφωτιστικών γνώσεων. Από εδώ και στο εξής, μέχρι το 2026, ο Ουρανός, ο πλανήτης του παράξενου και ασυνήθιστου αλλά και ανακαλύψεων, εκφράζεται μέσω του επίμονου Ταύρου, που αντιπροσωπεύει μια εποχή φύτευσης σπόρων, με την υπομονή ενός κηπουρού.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο πολλαπλές προκλήσεις, για να βρει πρακτικές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα, τον καθαρισμό της ρύπανσης, τη θεραπεία του πλανήτη Γη, αλλά και μια εναλλακτική παραγωγή ενέργειας, δηλαδή αποκάλυψη, παραγωγή και ευρεία διανομή συσκευών ελεύθερης ενέργειας, αν έχουμε καταλάβει που εξουσία θα μεταφερθεί.

Επιπλέον, όταν γεννήθηκε ο Τέσλα, ο Πλούτωνας ήταν επίσης στον Ταύρο, σε στενή σύνοδο με τον Ωροσκόπο του, καθοδηγούμενος και εμπνευσμένος από τον Ποσειδώνα του στους Ιχθείς (πριν από 163 χρόνια, όταν γεννήθηκε ο Ποσειδώνας ήταν επίσης και πάλι στους Ιχθείς). Πιθανότατα το ζώδιο του Ταύρου ήταν ένας αστρολογικός παράγοντας όπου εκδήλωσε- αμέτρητες εφευρέσεις καθώς και ο Ουρανός βρισκόταν στον Ταύρο.

Κατά την άνοιξη του 2024 ο Ουρανός θα επιστρέψει ξανά στην 23η του Ταύρου, στη γενέθλια μοίρα του Τέσλα και μετα ξανά στην ίδια μοίρα κατά τα τέλη Νοεμβρίου -Δεκέμβριο 2024.

Ενα βιβλίο με ποιήματα ενός αρχαίου σοφού, με ένθετο το εξώφυλλό του με πολύτιμους λίθους

Πληροφορίες θα διοχετεύουν το πνευματικό φως, οργανώνοντας και αναπτύσσοντας όλα όσα μάθαμε, σκορπίζοντας πετράδια σοφίας, προσπαθώντας να συνδέσουμε τους ανθρώπους με τη δική τους έμφυτη σοφία. Ο Δίας στον Ταύρο συνδέεται με την επιστροφή του Ανθρώπου στην Φύση.

Μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, μέσα σ αυτή την δεκαετία οι συσκευές δωρεάν ενέργειας θα γίνουν πραγματικότητα καθώς μεταφερόμαστε σε μια ζώνη υψηλότερης συχνότητας, αυτά, τα επτά χρόνια θα φέρουν μια εντελώς νέα κατανόηση του πώς αλληλεπιδρούμε με τον υλικό κόσμο.

Η ευρεία διάδοσή τους θα φέρει επανάσταση σε αυτόν τον κόσμο από την αρχή. Όταν υπάρχει άφθονη ενέργεια – και όλα αυτά δωρεάν (ή με ελάχιστο κόστος) – όλα θα γίνουν δυνατά. Κυριολεκτικά, δεν θα υπάρχουν πλέον περιορισμοί! Υπάρχουν σημαντικά ουράνια γεγονότα, κάθε είδους απροσδόκητες ανατροπές, μετατοπίσεις και αποκαλύψεις (ανάδρομος Ερμής). Αλλά επίσης, λόγω των εξαιρετικά σφιχτών ευθυγραμμίσεων τίποτα δεν θα είναι αυτό που φαίνεται και υπάρχει δυσκολία στο να κατανοηθούν πολλά από αυτά που βλέπουμε.

Αυτά τα αξιοσημείωτα στελλιουμ η’ πλανητικές ευθυγραμμίσεις είναι αξιοθαύμαστα ουράνια κοκτέιλ με μεγάλη ισχύ, καθώς υποδεικνύουν την ποιότητα των συνεισφορών του Ουρανού για αυτά τα χρόνια μέχρι το 2026. Ο Ουρανός θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες, καθώς κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου, που θα έρθει στο φως της δημοσιότητας και θα αποκτήσει τεράστια επιρροή τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι το 2021, η Εποχή του Υδροχόου έφτασε. Όλα αυτό που είδαμε από το 2020 και μέχρι τώρα, είναι το προοίμιο. Μεγάλες ανακαλύψεις θα έρθουν με γρήγορους ρυθμούς, μετά την ιστορική σύνοδο Δία/Κρόνου στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, στο χειμερινό ηλιοστάσιο (!) του 2020 (εγκαινιάζοντας δύο αιώνες επανασύνδεσης στο στοιχείο του αέρα). Στη συνέχεια, μόλις δύο χρόνια αργότερα, μέχρι το 2023, η ενέργεια του Ουρανού θα μεγεθύνεται επιπλέον ξεκινώντας ένα 20ετές πέρασμα από το ζώδιο του Υδροχόου (2023-43) , 20 χρόνια πλήρους πλοήγησης στη Νέα Εποχή.

Η μεγαλύτερη επανάσταση στη γενιά μας θα είναι η ανακάλυψη ότι τα ανθρώπινα όντα, θα αλλάξουν τον εσωτερικό τρόπο σκέψη τούς, άρα μπορούν να αλλάξουν και την ζωής τους.

Προτού αρχίσει να εφαρμόζετε η ενέργεια επανασύνδεσης, θα είναι πολύ καλύτερο να μάθετε να την αναγνωρίζετε. Είναι μια ενέργεια αναγνωρίσιμη. Πώς μπορούμε να μάθουμε να αναγνωρίζουμε κάτι που δεν έχουμε νιώσει ποτέ πριν; είναι αρκετές οι περιγραφές των βιβλίων; Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που θα ανακαλύψετε όταν αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με αυτήν την ενέργεια είναι ότι, είναι ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση με τις παλαιότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις που βασίζονται σε παλαιότερες τεχνικές, αυτή η διαδικασία μας δίνει πολύ ξεκάθαρα σημάδια ότι υπάρχει και ότι εμπλεκόμαστε με αυτήν, κάτι που ήδη έχει συμβεί. Από αυτή την άποψη, δεν είναι μια λεπτή ενέργεια – ούτε είναι κάτι στο οποίο έχουμε ξοδέψει μια ζωή καλλιεργώντας μια ευαισθησία.

Η επανασυνδετική θεραπεία-ενέργεια δεν είναι απλώς κάτι που νιώθουμε ή κάτι που αισθανόμαστε – είναι κάτι που μπορούμε πραγματικά να το δούμε καθημερινά και δουλεύει, απλά δεν το κάνουμε συνειδητά. Η σύνδεσή σας με αυτή την ενέργεια αναπτύσσεται όλο το διάστημα που διαβάζετε αυτό το άρθρο. Τώρα είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Αυτο που ζούμε είναι μια κρίση Συνείδησης.

Οι ευθυγραμμίσεις και όλα αυτά δημιουργούν πάντα δυσκολίες στην αρχή, μετα απελευθερώνουν ενέργεια. Μια καταιγίδα φέρνει απελευθέρωση από την ένταση και όλα τα πράγματα αναπνέουν ξανά ελεύθερα».

Υπάρχει ανάγκη συμφιλίωσης θρησκείας και επιστήμης, εξίσου απαραίτητη για τη συμφιλίωση της διαίσθησης και της λογικής, της εμπειρίας και της γνώσης.

Θα υπάρξει επιβεβαίωση και απόδειξη μιας διαφορετικής ενέργειας. Η πραγματικότητα της ύπαρξής της έχει επίσης αποδειχθεί σαφώς στην πράξη στα εργαστήρια της επιστήμης. Αυτή η ενέργεια θα είναι η διαδικασία ομπρέλα της επανασύνδεσης με το σύμπαν που επιτρέπει την επανασυνδετική θεραπεία να λάβει χώρα.

Αυτές οι επαναστατικές συχνότητες έχουν ένα νέο εύρος ζώνης και εισάγονται μέσω ενός φάσματος φωτός και πληροφοριών που δεν υπήρχαν ποτέ πριν στη Γη. Μέχρι τώρα είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε κάποια ιδέα για το τι είναι αυτή η διαδικασία, από πού προέρχεται και πώς λειτουργεί.

Καλώς ήρθατε σε κάτι νέο. Αυτό είναι διαφορετικό. Θα είναι αληθινό και θα παρασύρεται μέσα σας. Θα υποστηριχθεί από τις τελευταίες θεωρίες για την πυρηνική και κβαντική φυσική, όπου όλα όσα εμείς οι άνθρωποι πάντα θεωρούσαμε αληθινά ανατρέπονται, ο χρόνος ρέει προς τα πίσω, η βαρύτητα δυναμώνει με την απόσταση και η ύλη και η ενέργεια διασπώνται σε δονούμενες χορδές δακτυλίων. Καθώς μεταβαίνουμε σε μια ζώνη υψηλότερης συχνότητας, αυτά τα επτά χρόνια θα φέρουν μια εντελώς νέα κατανόηση του πώς αλληλεπιδρούμε με τον υλικό κόσμο. Για τον Υδροχόο όλα περιστρέφονται γύρω από την ένταση μεταξύ της φύσης και των συνθηκών. Η Υδροχοιστικη εξατομίκευση μπορεί να συμβεί μόνο στο πλαίσιο κοινωνικών προσδοκιών, περιορισμών, κανόνων και απειλών και καταναγκασμών. Η λέξη ελεύθερος συνιστά μια νέα αρχή. Δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε επανάσταση, αν δεν έχει επέλθει ο περιορισμός. Δεν μπορούν να υπάρξουν εγκληματίες χωρίς νόμους. Δεν μπορούν να υπάρξουν πρωτοπόροι ευφυής άνθρωποι και ανακαλύψεις, αν δεν δημιουργηθούν ρωγμές προηγουμένως στο έδαφος. Δεν υπάρχει επανάσταση αν δεν προηγηθεί η εσωτερική αφύπνιση. Οι πολιτισμοί θα αλλάξουν.

Και θα τελειώσω με μια φράση – Dane Rudyhar, The Pulse of Life

Ο Υδροχόος μπορεί να δει την εποικοδομητική ανάπτυξη του κράτους και του πολιτισμού μέσα από εφευρέσεις, κοινωνικές βελτιώσεις και εξύμνηση ειδικών κοινωνικών αρετών. Μπορεί επίσης να σημαίνει επανάσταση και πλήρη ανατροπή του κράτους και του πολιτισμού με τη δύναμη ενός νέου τύπου ανθρώπου και νέων ιδανικών που το υπάρχον Κράτος αρνείται τυφλά να ανεχτεί ή εναντίον των οποίων πρέπει να πολεμήσει γιατί δεν μπορεί να το αφομοιώσει.

Απάντηση