ΟΨΕΙΣ ΑΡΗ/ΔΙΑ*

στις

Ηθική δράση. Ασύμμετρος θυμός. Ασύμμετρη ανταγωνιστική κίνηση. Χτυπώ τον ανταγωνισμό. Πιέζω ενάντια του ανταγωνισμού. Φυσικοί κωμικοί. Προβλήματα στο στεγαστικό και κτηματομεσιτικό τομέα.  Απερισκεψία. Ωμή συμπεριφορά. Αγενής συμπεριφορά. Ενθουσιασμός. Παλεύοντας για πεποιθήσεις. Πολεμώ ενάντια στην  θρησκεία. Θρησκευτικοί ζηλωτές. Πολεμώντας για λογαριασμό της θρησκείας. Ενεργή πίστη. Βάζοντας ενέργεια στην φιλοσοφία. Βάζοντας ενέργεια στη θρησκεία. Υπερβάλλοντας ζήλος. Φανατικός. Πάρα πολύ θυμό. Υπερφόρτωση ενέργειας. Κάψιμο. Υπερδραστήριος. Υπερκινητικός.

Ελπίδα στη μάχη. Πίστη στη μάχη. Ενεργώντας με την αίσθηση ότι έχετε δίκιο. Φαρισαϊκή δράση. Αλαζονεία. Ενεργώντας για την ανάγκη επέκτασης. Διευρυμένη όραση που επηρεάζει την ικανότητα δράσης,  θετικά ή αρνητικά. Πεποιθήσεις και φιλοσοφίες που επηρεάζουν την ικανότητα δράσης, θετικά ή  Αρνητικά. Η ικανότητα να συγχωνεύει την πίστη με τη δράση. Πιστεύοντας σε αυτό που κάνεις. Τάση για αυθόρμητη δράση. Ενθουσιασμός για επικίνδυνες δραστηριότητες. Πηδώντας μέσα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ειλικρινής ισχυρισμοί. Ωμοί ισχυρισμοί. Χαρούμενη δράση. Γίνομαι τυχερός. Ανόητη ενέργεια.

Αισιόδοξη ενέργεια. Πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύοντας στην ικανότητά σας να κάνετε πράγματα. Ενεργώντας με βάση αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αληθινό. Προθυμία να δοκιμάσετε οτιδήποτε μία φορά. Χρησιμοποιώντας δύναμη που είναι δυσανάλογη με την κατάσταση. Ευκαιρία για δράση. Η ικανότητα δράσης. Εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες. Κάνοντας τη δική σας τύχη. Συνεχομένη νίκη.

Παίκτες. Ηθική δράση. Βάζοντας ενέργεια στην εύρεση νοήματος. Διάδοση της ηθικής σας θέσης. Διάδοση της φιλοσοφίας σας. Ιεραπόστολοι. Πεποίθηση ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Ενθουσιασμός για τον ανταγωνισμό. Απόλαυση του ανταγωνισμού. Πίστη στην ανάληψη πρωτοβουλίας. Τεράστια κίνηση. Τεράστια ενίσχυση της γέννησης . Καθαρά και ξάστερα χωρίς να μασάω τα λόγια μου. Πίστη στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

Ο τρόπος με τον οποίο η πίστη στον εαυτό σας επηρεάζει την ικανότητά σας να αναλάβετε δράση.

Σοφή δύναμη. Κατανόηση της έννοιας της δύναμης. Η φιλοσοφία της δύναμης.

Φιλοσοφία πολεμικών τεχνών. Πιστεύοντας στη σωματική δύναμη. Η δύναμη κάνει το σωστό. Επιθυμία για την αλήθεια. Πάθος για την αλήθεια. Πάθος για βαθύτερο νόημα. Πάθος για γνώση. Η φυσική επιδίωξη της γνώσης. Ενεργοί εξερευνητές. Θαρραλέα ταξίδια.

Θυμός γύρω από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θυμός γύρω από τα ξένα ταξίδια και τον πολιτισμό. Θυμός που περιβάλλουν τα συστήματα θρησκείας και πεποιθήσεις. Ενεργώντας με συνείδηση. Ενεργώντας στο όνομα μίας ανωτέρας δύναμης. Επιθυμία για την καλή ζωή. Κάνοντας ό, τι είναι απαραίτητο για να έχετε μια ζωή με ευκολία. Επιθυμία για πλούτο. Ακολουθώντας την εύκολη διαδρομή. Έχοντας το θάρρος των πεποιθήσεών σας. Περιμένοντας ότι τα πράγματα θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Φιλανθρωπία.

Αλτρουισμός. Έχοντας την πίστη ότι μπορείτε να προχωρήσετε μέσα από εμφανείς αποτυχίες. Τεράστια ικανότητα αυτοεπιβεβαίωσης. Κατανόηση του τρόπου ανεξάρτητης δράσης. Χαράσσοντας το δικό σας μονοπάτι. Αίσθημα αυτοπεποίθησης στην ικανότητά σας να πετύχετε. Διατηρωντας το συναισθημα. Κοιτα πριν προχωρησεις.

Απάντηση