Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ & Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

στις

Ο Άρης, πλανήτης της επίθεσης, της σεξουαλικότητας και του πολέμου και τόσο άλλων σημαντικών συμβολισμών, έχει ήδη εισέλθει στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για 7 μήνες, όπως ανέφερα μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Θα κάνει επίσης τον ανάδρομο κύκλο του από τις 30/10/2022 μέχρι τις 12/01/2023, ενώ γνωρίζουμε ότι μένει σε ένα ζώδιο μόνο 2 μήνες.

Ο Άρης από αστρολογικής άποψης είναι σημαντικός, γιατί δείχνει πως επιβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας, πώς διεκδικούμε, την λίμπιντο, την αυτοπεποίθηση μας, τις ικανότητες μας και το πως κινούμαστε, στο ζώδιο των Διδύμων όμως μην ξεχνάμε ότι η επικοινωνία είναι η λέξη- κλειδί, καθώς ο Ερμής κυβερνά αυτό το μεταβλητό ζώδιο.

Έχει ισχυρούς δεσμούς με τον εγωισμό σας και τη συνολική αίσθηση υπερηφάνειας, καθιστώντας τον έναν από τους πρώτους πλανήτες που μπορεί να αισθάνεστε ότι απειλείστε ή σας επιτίθενται. Στον γενέθλιο χάρτη σας, ο Άρης περιγράφει τον τρόπο που εκφράζεις θυμό, πάθος και επιθυμία. Είναι ένα ζώδιο όπου γεννά νέες ιδέες, έχει διανοητική ένταση και διέπετε από πνευματικές ανησυχίες, διεγείρετε εγκεφαλικά, βαριέται εύκολα, αλλάζει γνώμες, του αρέσει η ποικιλία, είναι επιθετικός λεκτικά, μπορεί να διχαστεί, να διαιρεθεί. Επειδή ο Άρης είναι η ορμή και η φιλοδοξία μας, η παραγωγικότητά μας με αρνητικές όψεις επιβραδύνεται και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε σωστά τον εαυτό μας.

Ο Άρης στους Διδύμους, επιταχύνει τον ρυθμό της καθημερινή μας ζωής. Όπως η πείνα της φλόγας για οξυγόνο, η επιθυμία να ταυτιστείτε με τις πεποιθήσεις σας θα μπορούσε να είναι αδιάκοπη. Εάν παρατηρήσετε ότι θυμώνετε εύκολα, χρειάζεται ψυχραιμία. Στην αρχή, ο ανάδρομος Άρης μοιάζει με μωρό. Οι λέξεις θα επηρεαστούν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και είναι πιθανό να έχουμε πιο σκληρή ενέργεια όταν μιλάμε, γράφουμε κ.λπ. Επιπλέον, ίσως ο γραπτός και προφορικός λόγος να θολώνει λόγω της σύνδεσης του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, και αυτό μπορεί να δυσκολέψει την ολοκλήρωση των καθηκόντων μας.Ισως μεσω του Ουρανου στον ταυρο να μας τροφοδοτησει με νεα δεδομένα αφου ειναι το ζωδιο της πληροφοριας, τα ειπαμε και αναλυτικα ενω θα τα δουμε στην πορεια. Θα μας τροφοδοτησει με πολλες πληροφοριες καθως η αναδρομη πορεια του συμπιπτει με την ημερα του Halloween.

Αν θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό ή αν θέλουμε να μάθουμε κάτι εντελώς εκτός φάσματος, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να είναι εξαιρετικός για αυτό. Τολμήστε, είναι η ώρα να είστε πιο περιπετειώδεις από το συνηθισμένο και να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Αυτή η ενέργεια είναι η τέλεια ευκαιρία να αγκαλιάσετε ότι περίεργο ακόμα κι αν φαίνεται ότι είναι εκτός του πεδίου των δυνατοτήτων σας. Με αυτή τη διέλευση, τίποτα δεν αποκλείεται.

Θελει να ξεφύγει απο τα τετριμμένα, να βγάλει την σκουριά και να ακονιζει συνεχως τον εγκεφαλο του με νέα πράγματα. Θελει να βρει απαντησεις σε ερωτηματα σε θεματα που εχουν προκύψει καιρο τωρα (covid, πειράματα,) ενω και στην προσωπικη μας ζωη μπορεί να εχει ανάλογη επίδραση.Μπορουμε να κανουμε κατι για να διορθώσουμε τα λαθη μας; Οι ερωτήσεις του ομως μπορει να ειναι ιδιαίτερα περιπλοκες.

Α, και αν ψάχνετε για σύντροφο, ο Άρης στους Διδύμους πολύ πιθανο να προσφέρει ευκαιρία για άφθονα ραντεβού, φλερτ, πνευματικές συζητήσεις, γνωριμίες, παρέες, να συναντήσετε ανθρώπους που να μοιράζεστε τα ενδιαφέροντα σας. Επωφεληθείτε, προγραμματίστε ραντεβού σε εξωτερικούς χώρους και δείτε ποιο ταίρι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί και περίεργοι! Αν διοχετεύεται σε σωστά κανάλια την ενέργεια σας, αναμφίβολα θα πέτυχετε τους στόχους σας, αντίθετα αυτό το ζώδιο μπορεί να εχει σκόρπιο μυαλό, να βιάζετε, χωρίς να ολοκληρώσει τίποτα στην ουσία.

Ο Άρης εδώ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευφυής, οξυδερκής και συναρπαστικός, για να μην αναφέρουμε τις ερωτικες του αταξιες, αλλά και εκθαμβωτικά μπερδεμένος και ψυχικά εξουθενωτικός.
Αυτή είναι η καταληλη στιγμή για να γράψετε το βιβλίο σας(!!!), να εργαστείτε σε μια νέα διατριβή, να εξετάσετε, να αναλύσετε και να διαβάσετε – θα παρουσιαστούν νέα και έξυπνα βιβλία, τηλεόραση, μέσα ενημέρωσης και ταινίες.Η ενέργεια θα ενισχύσει τον προφορικό λόγο.

Οι Δίδυμοι κυβερνούν το νευρικό σύστημα, τους ώμους, τα χέρια, τους πνεύμονες, και κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου ο κορωνοϊός μπορεί να επανέλθει η’ επίσης να υπάρχουν ιώσεις που να αφορούν το αναπνευστικό σύστημα. Εξελίξεις και εντάσεις όπως ανέφερα και τον Αύγουστο, θα δούμε σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο παγκοσμίως. Οι Δίδυμοι είναι σημαντικό ζώδιο σε κοσμικό επίπεδο.

Ωστόσο, η εμπειρία σας με τον Άρη στους Διδύμους θα σας μείνει πιο αξέχαστη από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Όταν ο Άρης κινούνταν στον Ταύρο όλα πήγαιναν αργά και υπήρχε στασιμότητα, αναγκάζοντάς σας να κάνετε μια παύση. Τώρα θα ανοίξουμε τον διακόπτη για να εκμεταλλευτούμε πλήρως την εγκεφαλική μας δύναμη. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή γιατί ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να μοιάζει με μια απλή βόλτα με τρενάκι η να μετατραπεί σε τρενάκι του τρόμου! Σαφώς, είναι βέβαιο ότι θα ταράξει τον κόσμο μας, με αποκαλύψεις και πολλά άλλα. Θα εχει απο ολα ο μπαξές!

Η ανάδρομη πορεία του από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023 είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε στόχους, σχέσεις, την πορεία που έχουμε χαράξει, τον τρόπο που διεκδικούμε αλλα και να επαναπροσδιορίσουμε ιδέες και κίνητρα. Μπορεί να μας απροσανατολισει. Ένα από τα πιο προφανή είναι η αισθητή μείωση της ενέργειας, καθώς ο Άρης είναι ένας από τους πιο ισχυρούς πλανήτες σε ενέργεια. Μπορεί επίσης να μειώσει τη λίμπιντο, δημιουργώντας προβλήματα στην σεξουαλική ζωή μας. Μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού και απογοήτευση, όταν δεν υπάρχει υπομονή. Εξάλλου, η υπερβολική στασιμότητα μπορεί να μας κάνει να φρικάρουμε τελείως και να ενεργούμε με παρόρμηση. Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να αποτραβηχτούμε από την γραμμή του πυρός. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, αλλά για να εξετάσουμε το πώς θέλουμε να προχωρήσουμε και να επανασχεδιάσουμε τη στρατηγική μας.

Ο Άρης μέσω των Διδύμων -ένα ζώδιο που λατρεύει να μιλάει- μπορείτε να περιμένετε ότι οι άβολες παρεξηγήσεις θα οδηγήσουν σε θυμωμένες αντιπαραθέσεις και έντονες συζητήσεις στις οποίες ανταλλάσσονται αιχμηρά λόγια. Η πλήξη μπορεί επίσης να ενθαρρύνει όλους να αρχίσουν να μιλάνε πίσω από την πλάτη του άλλου και να διαδίδονται φήμες με ευκολία. Οι απειλές, τα αιχμηρά λόγια μπορεί να είναι εύκολα.

Η συμβολή του Άρη στους Διδύμους θα είναι σημαντική.

Θα τριγωνίσει δύο φορές τον Κρόνο, στις 1 Οκτωβρίου /27 Νοεμβρίου, όπως επίσης θα βοηθήσει και την Έρις και Ζευς μέσω θετικών σχηματισμών για θέματα δικαιοσύνης. Ωστόσο, θα βοηθήσει τα επιχειρηματικά μας σχέδια, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και για τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη δεν ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα, αλλά μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη.

Επίσης, θα συναντηθεί μέσω ενος τετραγώνου με τον Ποσειδώνα 3 φορές, στις 16 Οκτωβρίου, στις 13 Νοεμβρίου 2022 και στις 13 Μαρτίου 2023. Θα τετραγωνίζει την Juno. Θα μοιάζει με τα «κύματα παράνοιας» που περιέγραφα το καλοκαίρι του 2020. Μπορεί να μας αποπροσανατολίζει, να αποκτήσουμε εμμονές (Juno), να είμαστε ιδιαίτερα προσβλητικοί, βίαιοι, να ζηλεύουμε υπερβολικά, να κολλάμε σε αρνητικές σκέψεις, να είμαστε πιο εγωκεντρικοί, βίαιοι, υπάρχουν ξεσπάσματα, πολύ ψέμα, κακία, σκάνδαλα και fake news.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο οπως είναι κατανοητό, είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ο Μεταβλητός Σταυρός, δηλαδη στα ανάλογα περάσματα του απο τους τρεις δεκανους του. Αν εργάζεστε στον χώρο των ΜΜΕ, είστε συγγραφείς, ασχολείστε με τα social media, το διαδίκτυο γενικότερα, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το εμπόριο, την διδασκαλια, φαίνεται ότι μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη το επόμενο διάστημα, αναλογα τον γενέθλιο χαρτη σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους, θα επιταχύνει τον καθημερινό ρυθμό της ζωής σας. Όπως η πείνα της φλόγας για οξυγόνο, η επιθυμία να ταυτιστείτε με τις πεποιθήσεις σας θα μπορούσε να είναι αδιάκοπη. Ο κόκκινος πλανήτης είναι πιθανό να προσφέρει θετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή, όπως μια προαγωγή, για παράδειγμα. Μπορεί να έχετε κάποιες μικρές διαφωνίες με ηλικιωμένους η’ συγγενείς, αδέρφια. Οι σχέσεις σας με όμως με μέλη της οικογένειάς σας είναι πιθανό να παραμείνουν ειρηνικές. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο μια σχέση και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή. Επίσης, ο γάμος, ευνοείται, όπως και οι νέες γνωριμίες. Η διέλευση του Άρη είναι πιθανό να είναι ευεργετική όσο αφορά την υγεία και όχι μόνο. Θα βοηθήσει σε θέματα παιδείας και μάθησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η διέλευση δεν είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά θέματα, η’ θα πρέπει να κρατήσετε απέξω ότι επηρεάζει την εργασία σας, να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς θα είναι και πιο εύκολο να ανατραπούν τα σχέδια σας, τους επόμενους μήνες. Μπορεί να μην έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από συναδέλφους, φίλους ή δικούς σας ανθρώπους, γενικότερα το σύμπαν. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία σας, όπως το άγχος και την εσωτερική ένταση που είναι πιθανο να υπάρχουν. Μπορεί επίσης να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει όμως να δουλέψετε σκληρά, να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλα και γενικότερα της ζωή σας. Υπομονή θέλει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα φέρει θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Στο επαγγελματικό μέτωπο, οι σχέσεις σας με το προσωπικό ή τους ανώτερους σας είναι πιθανό να παραμείνουν μέτριες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί κατά καιρούς να είναι θετικές η’ να μετατρέπονται σε εφιάλτη. Μπορεί να μην λάβετε την επιθυμητή υποστήριξη από τους άλλους, όσο αφορά τα σχέδια και ιδέες σάς. Εάν σκέφτεστε αλλαγή εργασίας, τότε πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Όταν χειρίζεστε επαγγελματικά ζητήματα πρέπει να είστε πιο πρακτικοί. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε ειλικρινείς προσπάθειες να συγκρατήσετε το θυμό σας προτού ενεργήσετε η’ μιλήσετε, καθώς στις σχέσεις μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με το παραμικρό. Παλιά προβλήματα υγείας μπορεί να εμφανιστούν ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, η διέλευση του Άρη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει παρασκηνιακές καταστάσεις στην ζωή σας η’ γενικότερα τα σχέδια/ιδέες σας να χρειάζονται περισσότερη προετοιμασία και έρευνα. Εάν περιμένετε πραγματικές ευκαιρίες, οι πιθανότητές να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς θα αυξάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Πιθανόν, απροσδόκητα έξοδα να έχουν αντίκτυπο στην οικονομική σας διαχείριση. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του Άρη. Επιπλέον, θα είναι εύκολο να γίνετε νευρικοί, ευαίσθητοι. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας, και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Να κοιμάστε καλα, να κάνετε κάποια άσκηση και να κάνετε καλύτερη διατροφή.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα αποδειχθεί ευοίωνη. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας μπορεί να παραμείνουν ικανοποιητικές και να αποφέρουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, καθώς και η συλλογική εργασία ευνοείται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί επίσης να πραγματοποιήσετε κερδοφόρες συμφωνίες και να προχωρήσετε στην εργασία σας. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και σε νομικά θέματα ενδέχεται να υπάρξουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Η ερωτική ζωή θα είναι πιο ενθουσιώδης, θα ζωντανέψει και θα ανανεωθεί, θα φλερτάρετε περισσότερο, μπορεί να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και φιλίες αλλά και συνεργασίες. Η υγεία σας θα είναι πολύ καλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα είναι ευνοϊκή και ωφέλιμη αλλα και δύσκολη κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας του. Θα μπορούσατε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, να εργάζεστε περισσότερο, να προωθήσετε την καριέρα σας, την δουλειά σάς για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι επιχειρηματίες μπορεί να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευνοϊκή περίοδος για επέκταση της επιχείρησής σας. Θα μπορείτε να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή. Συνιστάται στους μαθητές να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια για να έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Ωστόσο, μπορεί να παραμείνετε σωματικά και ψυχικά σε καλή κατάσταση. Προσοχή στις εντάσεις, κινδυνεύετε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε κακή εντύπωση για τον εαυτό σας, ενώ ταυτόχρονα τα επίπεδα ενέργειας σας να εξαντληθούν τελείως.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, η διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα είναι θετική και αρνητική. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα στο χώρο εργασίας σας. Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε τυχόν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μπορεί να υπάρχει σταθερή ανάπτυξη στην επιχείρησή σας, ευνοεί όμως την προώθηση. Τα οικονομικά, μπορεί να σας αγχώσουν, όμως θα βελτιωθούν. Οι ανταγωνιστές σας μπορεί να σας βλάψουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να μην υπάρχει κατανόηση, ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη, οι ισορροπίες να είναι δύσκολες, καθώς μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για τους άλλους. Να προσέχετε την υγεία σας όταν ο Άρης διέρχεται στους Διδύμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό να είναι μια συναρπαστική και ίσως απίστευτα έντονη διαδρομή. Δεν είναι όμως η πιο ευνοϊκή περίοδος για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Στην επαγγελματική σας ζωή, μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να διατηρήσετε καλές σχέσεις με ανωτέρους ή τους συναδέλφους σας. Ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιά μπορεί να είναι πιο περίπλοκα όπως και η οικογενειακή ζωή. Αποφύγετε νομικές υποθέσεις, τα μακρινά ταξίδια, διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε την χρήση σκληρής γλώσσας κατά την επικοινωνία με κάποιον που αγαπάτε, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είναι μια έντονη σεξουαλική περίοδος. Να πρέπει να προσέχετε τις συζητήσεις που κάνετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Προσέξτε τυχόν επενδύσεις, τα οικονομικά ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, η διέλευση του Άρη στους Διδύμους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δυσμενής. Αυτή τη φορά μπορεί να μην υπάρξει σημαντική ανάπτυξη σταδιοδρομίας, ίσως χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να ελέγξετε την κυριαρχική και επιθετική σας συμπεριφορά, ειδικά στο χώρο εργασίας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις. Οι επιχειρηματικές αλλα και οι συναισθηματικές σχέσεις με τον σύντροφό σας μπορεί να παραμείνουν δύσκολες. Αυτή η διέλευση μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και σκαμπανεβάσματα στην ζωή σας. Η ώρα δεν είναι ευνοϊκή για να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματά σας. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε καινούργιο, τότε η διέλευση αυτή δεν είναι ευνοϊκή για εσάς. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, οπότε πρέπει να προσέχετε. Θα είναι δύσκολο να επιβληθείτε στους άλλους, θα απογοητεύεστε και θα εκνευρίζεστε εύκολα, ίσως υπάρξουν ξεκαθαρίσματα αλλα να έρθουν και νέα πράγματα στην ζωή σας. Μην πείτε λόγια και προχωρήσετε σε ενέργειες που θα μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να είναι αρκετά επωφελής για τους Αιγόκερους. Η απόδοσή σας μπορεί να αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οι επιχειρηματίες μπορούν να επιτύχουν τους αναμενόμενους στόχους τους με σκληρή δουλειά και την πλήρη αφοσίωσή τους. Μπορεί επίσης να λάβετε υποστήριξη από συνεργάτες η’ να υπάρχουν ανάλογες ευκαιρίες. Αναμένονται έξτρα έξοδα αυτή τη φορά αλλα θέλει και προσοχή η διαχείριση τούς. Οι προσωπικές σας σχέσεις σας είναι πιθανό να ανθίσουν. Μπορεί να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας και η υγεία σας μπορεί να παραμείνει καλή. Η καθημερινότητα της δουλειάς σας, θα την διέπουν η αρκετή κούραση προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους είναι πιθανό να φέρει ανάμεικτα αποτελέσματα στους Υδροχόους κατά την ανάδρομη πορεία του. Πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα από την προώθηση της δουλειάς τους. Αποφύγετε τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, δυσκολίες. Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Υπάρχουν πιθανότητες να έχετε κάποια απρόσμενα έξοδα. Προτείνεται λοιπόν να ετοιμαστεί ένας κατάλληλος οικονομικός προϋπολογισμός για να αποφευχθούν δυσκολίες στο μέλλον. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για οικονομικά και επιχειρηματικά ρίσκα. Προσπαθήστε να λύσετε οικογενειακά θέματα με σωστή επικοινωνία. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στις προσωπικές σας σχέσεις αν και γενικότερα η κινητικότητα αυξάνεται, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες, ακόμα θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε σχέσεις και νέες συνεργασίες. Οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να συγκεντρωθούν και να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή για να εφαρμόσουν τις δημιουργικές τους ιδέες ή προσεγγίσεις. Σε κάθε περίπτωση, η διέλευση αυτή θα κανει κάπως ευκολότερη την ζωή σας, και θα υποστηρίξει τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τις όποιες κινήσεις, αποφάσεις. Θα πρέπει να είστε πολύ πειθαρχημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την διέλευση του Άρη στους Διδύμους να θυμάστε ότι χωρίς σκληρή δουλειά, κανείς δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του. Σας προτείνεται λοιπόν να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας για να λάβετε προαγωγή, αναγνώριση και να έχετε εκτίμηση στον εργασιακό σας χώρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιχειρηματίες μπορούν να αγοράσουν νέα ακίνητα η να τα αξιοποιήσουν σωστά η να κάνουν μια ανακαίνιση. Οι διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας μπορεί να διαταράξουν το οικογενειακό σας περιβάλλον η να υπάρχει πίεση, μπορεί να προσανατολίζεστε σχετικά με το τι ακριβως θέλετε η’ για κάποιο λόγο να νιώθετε ανικανοποίητοι. Παράλληλα με την δικη σας υγεία, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και την υγεία της μητέρας σας, καθώς ενδείκνυνται κάποια μικροπροβλήματα υγείας. Ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη πορεία του, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις αντιδράσεις σας, μεσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Απάντηση