Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ZTF ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ

στις

Να είστε προσεκτικοί εάν ζείτε σε μια σεισμογενή περιοχή από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, καθώς το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου φαίνεται να είναι ένα ισχυρό χρονικό διάστημα με σεισμούς υψηλότερου από το κανονικό μεγέθους παγκοσμίως, ειδικά για έθνη και πληθυσμούς κατά μήκος του Δακτυλίου της Φωτιάς.

Τονίζεται στον χάρτη της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, το οποίο δείχνει ότι το κλίμα της παγκόσμιας ψύξης αυξάνεται με έναν νέο γύρο στρατοσφαιρικής δράσης, μιας άλλης πολικής δίνης στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη του βόρειου ημισφαιρίου στα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου για το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής.

Αρκετές εβδομάδες μετά τη χριστουγεννιάτικη έκρηξη στην Αρκτική, μεγάλο μέρος του βόρειου ημισφαιρίου και της Ευρώπης είχαν ζεστές θερμοκρασίες αφού η ψυχρή αέρια μάζα από τη Σιβηρία εξαπλώθηκε στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα διαλυόταν.

Μέχρι στιγμής, αυτό είναι σωστό, καθώς οι ζεστές εβδομάδες που πέρασαν άνω του μέσου όρου έχουν αποτρέψει μια ενεργειακή κρίση στο Βόρειο Ημισφαίριο.

Αλλά στη Σιβηρία, οι θερμοκρασίες βυθίζονται σε χαμηλά επίπεδα σχεδόν ρεκόρ. Και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η γιγαντιαία ψυχρή αέρια μάζα που στροβιλίζεται στον Βόρειο Πόλο να γίνει ασταθής, να καταρρεύσει και να αρχίσει να χύνεται στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Οι κινδυνολόγοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη που ζήτησαν μια επικείμενη κλιματική καταστροφή (ξανά) το περασμένο καλοκαίρι ξύνουν τώρα το κεφάλι τους καθώς η αγροτική πόλη Ζιλίντα της βόρειας  Σιβηρίας μόλις κατέγραψε θερμοκρασίες μείον 79,8 βαθμούς, σύμφωνα με τον κλιματολόγο Μαξιμιλιανό Ερέρα, ο οποίος παρακολουθεί τις ακραίες θερμοκρασίες σε όλο τον κόσμο.

Ο Herrera είπε στην The Washington Post ότι η πόλη της Σιβηρίας Ζιλίντα απείχε μόλις λίγους βαθμούς από το να σπάσει το χαμηλό ρεκόρ των μείον 82,3 βαθμών. Το χαμηλό όλων των εποχών για το Βόρειο Ημισφαίριο ορίστηκε στη Ρωσία το 1933 στους μείον-89,9 βαθμούς. Αυτός ο ψυχρός πολικός αέρας θα σαρώσει τα μεσαία γεωγραφικά πλάτη της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, στα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου.

Να είστε προετοιμασμένοι.

Πράγματι, τους τελευταίους μήνες ήταν μια πολυάσχολη περίοδος, αλλά εκείνοι με το πραγματικό ημερολόγιο – την πλανητική εφημερίς – θα πρέπει να κάνουν μια προσεκτική ανασκόπηση των διελεύσεων, υπό το φως της κίνησης ενός κομήτη που πρόκειται να αιωρείται από τη Γη σε δύο εβδομάδες και μέσα στον Φεβρουάριο.

«Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ZTF ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ»

Ο κομήτης, γνωστός ως C/2022 E3 (ZTF) θα περάσει πολύ σύντομα πέρα από τη Γη, πλησιάζοντας περίπου 26 εκατομμύρια μίλια στον πλανήτη μας την 1η Φεβρουαρίου, οπότε μπορεί να είναι σχεδόν ορατός με γυμνό μάτι. Από τις 18 -19 Ιανουαρίου, ο κομήτης ZTF μπορεί να παρατηρηθεί να ταξιδεύει μέσω του αστερισμού Boötes και τώρα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 55 εκατομμυρίων μιλίων από τη Γη.

Ο κομήτης ήταν προηγουμένως ορατός στον αστερισμό Corona Borealis και θα μετακινηθεί στον αστερισμό του Δράκοντα μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Ήταν στην περιοχή Corona Borealis,τις τελευταίες εβδομάδες, πριν αρχίσει να κατευθύνεται γρήγορα βόρεια στο περιήλιο προς τον Ήλιο και τώρα, είναι έτοιμος να περάσει από τη Γη και στη συνέχεια από τον Άρη.

«ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙ – CORONA BOREALIS»

Το Corona Borealis είναι ένας μικρός αλλά αναγνωρίσιμος αστερισμός στον βόρειο ουρανό.

Το όνομά του σημαίνει «το βόρειο στέμμα» στα λατινικά.

Ο αστερισμός έχει μόνο τέσσερα αστέρια φωτεινότερα από το μέγεθος 3,00.

Καταγράφηκε για πρώτη φορά από τον Έλληνα κοσμικό αστρολόγο Κλαύδιο Πτολεμαίο τον 2ο αιώνα μ.Χ.

Εκείνη την εποχή, ήταν γνωστό απλά ως «Corona».

Οι Έλληνες είδαν τον αστερισμό που αναπαριστά το νότιο στέμμα, Corona Australis, ως στεφάνι.

Το Corona Borealis βρίσκεται ανάμεσα στους αστερισμούς Βοωτη και Ηρακλή και αντιπροσωπεύει το στέμμα της Αριάδνης, κόρης του βασιλιά Μίνωα στην ελληνική μυθολογία, ο οποίος βοήθησε τον ήρωα Θησέα να νικήσει τον Μινώταυρο και να βρει το δρόμο του από τον λαβύρινθο στον οποίο ζούσε το πλάσμα.

Στο μύθο, η Αριάδνη παντρεύτηκε τον θεό Διόνυσο.

Ο κύκλος των αστεριών στον αστερισμό Corona Borealis αντιπροσωπεύει το στέμμα που έφτιαξε ο θεός Ήφαιστος που φορούσε την ημέρα του γάμου της. Ο Μινώταυρος ήταν στην πραγματικότητα ο ετεροθαλής αδελφός της Αριάδνης: σύμφωνα με το μύθο, η μητέρα της Πασιφάη γέννησε το πλάσμα αφού συνωστίστηκε με έναν από τους ταύρους του βασιλιά Μίνωα. Ο βασιλιάς έβαλε τον Μινώταυρο κλειδωμένο μέσα στον λαβύρινθο για να κρύψει το οικογενειακό μυστικό. Ο λαβύρινθος σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς, ούτε καν ο Μινώταυρος, να μην μπορεί να βρει διέξοδο.

Όταν ο Θησέας ήρθε στην Κρήτη, επιλέχθηκε να είναι ένας από τους ανθρώπους που έβαλαν στον λαβύρινθο για να βρει και να φάει ο Μινώταυρος. Η Αριάδνη ερωτεύτηκε τον Θησέα και, ακολουθώντας τη συμβουλή του Δαίδαλου, του έδωσε μια μπάλα κλωστή για να πάρει μαζί του στον λαβύρινθο αν υποσχόταν να την πάρει μαζί του μόλις δραπέτευσε.

Ο Θησέας συμφώνησε. Μόλις νίκησε τον Μινώταυρο με γυμνά χέρια, ο ήρωας ακολούθησε το ίχνος του νήματος και βρήκε το δρόμο του έξω από τον λαβύρινθο. Η Αριάδνη και ο Θησέας απέπλευσαν μαζί λίγο αργότερα, αλλά σύντομα την εγκατέλειψε στο νησί της Νάξου. Ο θεός Διόνυσος βρήκε την πριγκίπισσα να κλαίει, ερωτεύτηκε και οι δυο τους σύντομα παντρεύτηκαν.

Η Αριάδνη φόρεσε ένα στέμμα που έφτιαξε ο Ήφαιστος στο γάμο και, μόλις τελείωσε η τελετή, το πέταξε στον ουρανό, όπου τα κοσμήματα μετατράπηκαν σε αστέρια και το στέμμα έγινε ο αστερισμός του Corona Borealis.

Αλλά ο Απολλώνιος ο Ρόδιος γράφει στα Αργοναυτικά του:«Ακόμα το σήμαδι της φαίνεται στα ουράνιακι ανάμεσα στα ‘στραφτερά σύμβολα τ’ ουρανούτ’ αστροστόλιστο στέμμα της Αριάδνης γλιστρά»

Στην κελτική μυθολογία, η Corona Borealis είναι γνωστή ως «Caer Arianrhod», ή το Κάστρο του Arianrhod, ο τόπος όπου έζησε η μυθική Λαίδη Αριάνρχοντ.

Ο αστερισμός περιέχει το περίφημο Αστέρι του Blaze (T Coronae Borealis) που είναι ένα επαναλαμβανόμενο νόβα, και το Fade-Out Star (R Coronae Borealis) αλλά δεν έχει φωτεινά αντικείμενα βαθιού ουρανού.

Οι γειτονικοί αστερισμοί είναι ο Boötes, Hercules, and Serpens Caput.

Η ονομασία Βοώτης εμφανίζεται στην Οδύσσεια, και επομένως βρίσκεται σε χρήση για σχεδόν 3.000 χρόνια, αν και αρχικά σήμαινε μόνο το φωτεινότερο αστέρα του. Η ετυμολογία της προέρχεται κατά μία εκδοχή από το βους (βόδι) και το ωθείν (την καθοδήγηση, το σπρώξιμο), δηλαδή τον έβλεπαν ως τον οδηγό της ομηρικής `Αμαξας (Μεγάλη `Αρκτος).

Το λαμπρότερο αστέρι στον αστερισμό, η Gemma, πήρε το όνομά του από τη λατινική λέξη για το “κόσμημα”.

Οι Άραβες γνωρίζουν τον αστερισμό ως «το μπολ του φτωχού λαού» ή «Αλφέκα», που σημαίνει «διαλυμένος».Το όνομα Αλφέκα δόθηκε αργότερα στο λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού, το Άλφα Κορωναίο Βόρειο.

Οι Ινδιάνοι Cheyenne ονόμασαν τον αστερισμό «Κύκλο Στρατοπέδου» επειδή το σχήμα του ήταν παρόμοιο με τον τρόπο που οργάνωναν τα στρατόπεδά τους, σε ημικύκλιο.

Στην Αυστραλία, το Corona Borealis είναι γνωστό ως «Woomera, το Μπούμερανγκ» και οι Ουαλοί το συνέδεσαν με το κάστρο της Λαίδης Αριάνρχοντ, της ουαλικής θεάς που γέννησε δύο γιους με μαγικά μέσα.

Το Alpha Coronae Borealis είναι το λαμπρότερο από τα επτά αστέρια που απαρτίζουν το στέμμα της Αριάδνης. Είναι ένας εκλειπτικός δυαδικός αστέρας που ταξινομείται ως μεταβλητή EA, με περίοδο 17,36 ημερών. Ο αστέρας έχει φαινόμενο μέγεθος που κυμαίνεται μεταξύ 2,21 και 2,32. Απέχει περίπου 75 έτη φωτός.

Το κύριο συστατικό του συστήματος Alpha Coronae Borealis είναι ένας λευκός αστέρας κύριας ακολουθίας κατηγορίας A0V που εκπέμπει περίσσεια υπέρυθρης ακτινοβολίας και πιστεύεται ότι έχει ένα μεγάλο δίσκο σκόνης και υλικού γύρω του και πιθανώς ένα πλανητικό ή πρώτο-πλανητικό σύστημα στην τροχιά του.

Το αστρικό σύστημα πιστεύεται ότι είναι μέλος της Μεγάλης Κινούμενης Ομάδας Ursa, μιας ομάδας αστέρων που περιλαμβάνει μερικά από τα φωτεινότερα αστέρια στον αστερισμό Ursa Major που μοιράζονται μια κοινή κίνηση στο διάστημα.

Σε όλες τις εποχές ο Corona Borealis υπήρξε δημοφιλής αστερισμός, τόσο στη λογοτεχνία όσο και στη λαϊκή παράδοση. Στη μεσαιωνική Αγγλία συνήθως ο λαός απέδιδε το όνομα του ιδιοκτήτη του στεφανιού ως “Adrian” και “Adriane”. Οι αστρολόγοι επίσης θεωρούσαν τα άστρα του ευνοϊκά, όπως διαφαίνεται από στίχους του Μανιλίου.

Ο Έντμουντ Σπένσερ το αποκαλεί «χρυσό Διάδημα» (στο Shepheard’s Kalendar, 1579), καθώς μία από τις αρχαίες ονομασίες ήταν Diadema Coeli (= Διάδημα των Ουρανών).

Οι Αλφόνσειοι Πίνακες τον αναφέρουν ως ο Βρόχος του Στεφανιού, κατά τον Γερμανό φιλόλογο Philipp Karl Buttmann).

Οι Εβραίοι υποτίθεται ότι τον ονόμαζαν Ataroth, δηλαδή το Στέμμα. Οι αρχαίοι Κινέζοι διέφεραν, με την ονομασία Kwan Soo (= Χορδή).

Οι Ινδιάνοι Shawnee γνώριζαν τους αστέρες του ως τις «Ουράνιες Αδελφές», η ομορφότερη από τις οποίες παντρεύτηκε τον κυνηγό «Λευκό Γεράκι», τον δικό μας Αρκτούρο

Κατά τις ιουδαιοχριστιανικές αναπαραστάσεις των ουράνιων μορφών (κυρίως 17ος αιώνας) μετατράπηκε από τον Καίσιο στο στέμμα που τοποθετήθηκε στην κεφαλή της Εσθήρ, ή το χρυσό στέμμα του βασιλιά των Αμμωνιτών που ζύγιζε ένα τάλαντο. Επίσης, φυσιολογικά, στον Ακάνθινο Στέφανο του Ιησού Χριστού.

Ο κομήτης ZTF πέρασε αρκετές εβδομάδες στο Corona Borealis και τώρα, τον Ιανουάριο, κινείται γρήγορα προς βόρεια. Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, θα είναι τόσο κοντά όσο 26 εκατομμύρια μίλια στη Γη και μέχρι εκείνο το σημείο θα πρέπει να είναι σχεδόν ορατός με γυμνό μάτι.Ο πρασινωπός κομήτης εκτιμάται ότι έχει διάμετρο περίπου ενός χιλιομέτρου , περίπου το μέγεθος της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ και θα μοιάζει με ένα ασαφές αστέρι με πράσινη απόχρωση και όχι με μια φωτεινή μπάλα φωτός με μια ουρά που θα εκτείνεται στον νυχτερινό ουρανό.

Ωστόσο, ακόμη και στα πιο φωτεινά του, υπάρχει πιθανότητα να χρειαστείτε κιάλια ή τηλεσκόπιο για να το δείτε.

Στη συνέχεια, καθώς ο κομήτης περνά από τη Γη στις 2 Φεβρουαρίου, περίπου 8 ημέρες αργότερα, στις 10 Φεβρουαρίου θα κάνει μια σύζευξη, εμφανιζόμενος παρα πολύ κοντά στον πλανήτη Άρη, τώρα απευθείας στον Ταύρο και τους τροπικούς Διδύμους. Ο κομήτης C/2022 E3 (ZTF) ανακαλύφθηκε στις 2 Μαρτίου 2022 από τους αστρονόμους Frank Masci και Bryce Bolin που χρησιμοποίησαν την παροδική εγκατάσταση Zwicky (ZTF) στο Αστεροσκοπείο Palomar στην Καλιφόρνια. Εκείνη την εποχή, ο κομήτης βρισκόταν ακριβώς μέσα στην τροχιά του Δία περίπου 399 εκατομμύρια μίλια (643 εκατομμύρια χιλιόμετρα) από τον Ήλιο.

Στην Κοσμική Αστρολογία, οι κομήτες στην ιστορία αφθονούν με προκαταλήψεις, όπως αυτούς των λοιμών, των πολέμων, των ανατροπών κυβερνήσεων, των λιμών, των φρικιαστικών εγκλημάτων και των κατακλυσμών της φύσης που συνέπεσαν με τις εμφανίσεις τους.

Η Αγία Γραφή αναφέρει αλλαγές ή νέα ουράνια εμφάνιση στους ουρανούς που ήταν «προάγγελοι» ή είτε συμφορών είτε μιας νέας τάξης των καιρών ακριβώς μπροστά.

Στη γενέθλια αστρολογία, ο κομήτης και οι όψεις του σε προσωπικούς πλανήτες και αστέρια της γέννησης ενός ατόμου ή των δευτερογενών εξελίξεων, θα απαιτούσαν προσοχή στις θέσεις που κάνει σε προσωπικά πλανητικά σημεία. Αυτό είναι σημαντικό για το νέο ηλιακό έτος 2023 που ξεκινά επίσημα στα μέσα Μαρτίου.

3D Solar System Simulator

https://theskylive.com/3dsolarsystem?objs=c2022e3&date=2023-01-16&h=12&m=48&fbclid=IwAR2QdFXVq-FTwqzA_Waa1fv35ymcYtwI1losmRMFHb7VkSgImFcYWi40oTE

«ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΝΤΆΣΕΩΝ»

Εν τω μεταξύ, με όλες τις πλανητικές διελεύσεις να λαμβάνουν χώρα καθώς πλησιάζει ο κομήτης, κατά τη διάρκεια των ψεύτικων «ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών» μεταξύ «της ελίτ» στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τώρα στο Νταβός της Ελβετίας, δείχνει αυξημένες γεωπολιτικές εντάσεις, ειδικά μεταξύ του ΝΑΤΟ, της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Τα γεγονότα γύρω από τη συντριβή ελικοπτέρου που σκότωσε τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας και περίπου δώδεκα άλλους VIP λίγο έξω από την πρωτεύουσα, το Κίεβο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου είναι η τελευταία καταστροφική εξέλιξη στον πολυετή πόλεμο.

Η φονική συντριβή σημειώθηκε τέσσερις ημέρες αφότου ρωσικός πύραυλος έπληξε πολυκατοικία στη νοτιοανατολική πόλη Ντνίπρο της Ουκρανίας, σκοτώνοντας δεκάδες αμάχους – συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών. Εκείνη η επίθεση ήταν η πιο θανατηφόρα εναντίον αμάχων από την άνοιξη.

Από τη συντριβή σκοτώθηκαν και οι εννέα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο:

Ο υπουργός Εσωτερικών Ντενίς Μοναστίρσκι και άλλοι τέσσερις αξιωματούχοι του υπουργείου – συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή του Μοναστίρσκι, Γεβχέν Γένιν, και του υφυπουργού Εσωτερικών Γιούρι Λούμπκοβιτς. έναν αξιωματούχο της εθνικής αστυνομίας και τα τρία μέλη του πληρώματος. Οι αξιωματούχοι λέγεται ότι πετούσαν προς τη βορειοανατολική περιοχή του Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Το αεροσκάφος, που ανήκει στις κρατικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, έπληξε ένα νηπιαγωγείο στο προάστιο Brovary του ανατολικού Κιέβου. Ένα παιδί στο έδαφος σκοτώθηκε επίσης και τουλάχιστον 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν – συμπεριλαμβανομένων 11 παιδιών.

Ο Monastyrsky είναι ο πιο ανώτερος αξιωματούχος που σκοτώθηκε από τότε που η Ρωσία εισέβαλε πριν από σχεδόν 11 μήνες.

Ήταν υπεύθυνος για την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που αντιμετώπισαν τις συνέπειες των ρωσικών χτυπημάτων και της αποναρκοθέτησης, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Βολοντίμιρ Φεσένκο στο Associated Press.

Αυτή τη στιγμή, το AP ανέφερε ότι «η Ρωσία προετοιμάζεται για έναν παρατεταμένο πόλεμο, οπότε το ΝΑΤΟ πρέπει να ετοιμαστεί “για μεγάλες αποστάσεις” και να υποστηρίξει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί, δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ σε στρατιωτικούς αρχηγούς από όλη την Ευρώπη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Μιλώντας κατά την έναρξη της συνάντησης των αρχηγών των στρατιωτικών στις Βρυξέλλες, ο Mircea Geoana είπε ότι τα κράτη του ΝΑΤΟ πρέπει να επενδύσουν περισσότερο στην άμυνα, να αυξήσουν τη στρατιωτική βιομηχανική κατασκευή και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να προετοιμαστούν για μελλοντικούς πολέμους.

Καθώς ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία πλησιάζει το όριο του ενός έτους, οι επικεφαλής του ΝΑΤΟ αναμένεται να συζητήσουν πώς οι σύμμαχοι μπορούν να επεκτείνουν την παράδοση όπλων, την εκπαίδευση και την υποστήριξη στην Ουκρανία τους επόμενους μήνες και πώς μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τις δικές τους άμυνες.

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι οι στόχοι του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν αλλάξει», δήλωσε ο Γκεοάνα, σημειώνοντας ότι η Ρωσία έχει κινητοποιήσει περισσότερα από 200.000 επιπλέον στρατεύματα:

«Πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2023 θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να στηρίξουμε την Ουκρανία για όσο χρειαστεί».

Ξεχωριστά την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι δυτικοί υποστηρικτές της Ουκρανίας θα συγκεντρωθούν αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν τρόπους προμήθειας βαρύτερων και πιο προηγμένων όπλων για να βοηθήσουν τη ρημαγμένη από τον πόλεμο χώρα στον αγώνα της εναντίον της Ρωσίας.

Η λεγόμενη Ομάδα Επαφής για την Ουκρανία θα συνεδριάσει στην αεροπορική βάση Ράμσταϊν στη Γερμανία την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ.

Αποτελείται από περίπου 50 κορυφαίους αξιωματούχους άμυνας, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, οι οποίοι εργάζονται για τον συντονισμό των στρατιωτικών συνεισφορών στην Ουκρανία.

«Το κύριο μήνυμα θα είναι: περισσότερη υποστήριξη, πιο προηγμένη υποστήριξη, βαρύτερα όπλα και πιο σύγχρονα όπλα», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ την Τετάρτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Είπε: «Αυτός είναι ένας αγώνας για τις αξίες μας, αυτός είναι ένας αγώνας για τη δημοκρατία και πρέπει απλώς να αποδείξουμε ότι η δημοκρατία κερδίζει την τυραννία και την καταπίεση».

Εν τω μεταξύ, το Associated Press ανέφερε επίσης ότι ο στρατηγός του αμερικανικού στρατού Mark Milley, πρόεδρος του Κοινού Επιτελείου, συναντήθηκε ήσυχα την Τρίτη 17 Ιανουαρίου με τον επικεφαλής στρατιωτικό αξιωματικό της Ουκρανίας, στρατηγό Valerii Zaluzhnyi, σε άγνωστη τοποθεσία στη νοτιοανατολική Πολωνία, κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Και ότι αναμενόταν να μεταφέρει τις ανησυχίες του Zaluzhnyi στους άλλους στρατιωτικούς ηγέτες σε εκείνη τη συνάντηση.

Η συνάντηση του Milley με τον Zaluzhnyi κανονίστηκε γρήγορα όταν έγινε σαφές τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ότι ο Ουκρανός αρχηγός δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στις συνόδους του ΝΑΤΟ αυτοπροσώπως.

Αναμένεται να παραστεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Ο συνταγματάρχης του στρατού Ντέιβ Μπάτλερ, εκπρόσωπος του Μίλεϊ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος σχεδίαζε να περιγράψει στους αρχηγούς του ΝΑΤΟ «τις τακτικές και επιχειρησιακές συνθήκες στο πεδίο της μάχης και ποιες είναι οι στρατιωτικές ανάγκες για αυτό».

Ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, δήλωσε στη συγκέντρωση των αρχηγών την Τετάρτη ότι η συμμαχία πρέπει να συνεχίσει να μετασχηματίζεται για να αντιμετωπίσει μελλοντικές μάχες.

«Ο πόλεμος μας έδειξε επίσης ότι πρέπει να είστε σε θέση να πολεμήσετε τις μάχες του αύριο, καθώς και τις χθεσινές μάχες, σήμερα», δήλωσε ο Μπάουερ, ο οποίος είναι στο Βασιλικό Ολλανδικό Ναυτικό:

«Ο σύγχρονος πόλεμος έχει να κάνει τόσο με τα κομμάτια και τα bots όσο και με τη λάσπη και το αίμα».

Σημείωσε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας πραγματοποίησε την τελευταία του συνεδρίαση:

«Τότε ήμασταν ακόμα σε θέση να καθίσουμε γύρω από το ίδιο τραπέζι», είπε, προσθέτοντας ότι τώρα, μετά τη βάναυση εισβολή και τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, «ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος».

Το ΝΑΤΟ, είπε, έχει αποδείξει ότι μπορεί γρήγορα να αυξήσει και να μετατοπίσει τη στρατιωτική του παρουσία όταν και όπου χρειάζεται.

Και επανέλαβε τη δέσμευση ότι η συμμαχία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί.

Ο Πούτιν, είπε, «υποτίμησε την κλίμακα και τη γενναιότητα του ουκρανικού λαού, των ενόπλων δυνάμεων και της ηγεσίας και υποτίμησε την ενότητά μας και την αλληλεγγύη μας με την Ουκρανία».

Αυτή η υποστήριξη της συμμαχίας, είπε, έχει κάνει τη διαφορά στο πεδίο της μάχης και θα συνεχιστεί.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε στη διάσκεψη του Νταβός ότι είναι σημαντικό ο Πούτιν να μην κερδίσει τον πόλεμο και με την προμήθεια περισσότερου εξοπλισμού μακροπρόθεσμα η Δύση θα βοηθήσει να τον αναγκάσει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Είναι πολύ επικίνδυνο να υποτιμούμε τη Ρωσία», προειδοποίησε.

«Τα όπλα, είναι ο δρόμος προς την ειρήνη», είπε ο Στόλτενμπεργκ, αλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να έρθουν γρήγορα.

«Υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Ο χρόνος μετράει», είπε, λίγο αφότου ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο φόρουμ .

Σε αυτούς τους πιεστικούς καιρούς, καθώς μπαίνουμε στα μέσα της δεκαετίας του 2020, υπάρχει επίσης μια «πιεστική ανάγκη» για τους ανθρώπους να ξυπνήσουν στους καιρούς, γιατί είναι μια αλλαγή.

Θέσεις του κομήτη C/2022 E3 (ZTF) στον έναστρο ουρανό μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 16 Φεβρουαρίου 2023

‘ΟΙΩΝΟΙ, ΣΕΙΣΜΟΙ & ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ’

Λόγω των πλανητικών διελεύσεων που μεσολαβούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, όλο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023, οι διελεύσεις καλύπτουν μια σειρά από υπερπροσωπικά γεγονότα στην κοινωνία και προσωπικά γεγονότα που συνδέονται.

Θυμηθείτε, τα μέσα Ιανουαρίου έως τον Φεβρουάριο εισερχόμαστε σε έναν μάλλον ισχυρό πλανητικό κύκλο διέλευσης με ισχυρή γεωφυσική δραστηριότητα.

Όσοι ζουν σε σεισμογενείς περιοχές, καθώς και γύρω από τον Δακτύλιο της Φωτιάς θα πρέπει να ενημερώσουν και να ανανεώσουν τα σχέδιά τους για την προετοιμασία των σεισμών. Η προσοχή είναι έντονη σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου για αυτό το χρονικό διάστημα.

Μία από τις προεξοχές από τις διαμορφώσεις των πλανητικών διελεύσεων και το πέρασμα του κομήτη δείχνουν την ανάγκη απομάκρυνσης από τα πλήθη, καθώς και καθυστέρησης ή ακύρωσης εκτεταμένων ταξιδιών από αέρος, ξηράς και θάλασσας λόγω δυσμενών αστρολογικών διελεύσεων για τους επόμενους 2-3 μήνες.

Η Αστρολογία είναι η μητέρα όλης της Επιστήμης.

Γέννησε την αστρονομία (αστρική χαρτογραφία.)

Οι αστρολόγοι εφηύραν τα μαθηματικά, τη χημεία, τη βιολογία, την ιατρική και τη μετεωρολογία. μαζί με μια σειρά από φυσικές επιστήμες που θεωρούνται δεδομένες σήμερα.

Η αστρολογία δεν απαιτεί η «πίστη» σας να είναι πραγματική.

Ο Ήλιος, η Σελήνη, οι πλανήτες και τα αστέρια, οι πτυχές και οι διαμορφώσεις τους υπάρχουν χωρίς να χρειάζεται η γνώμη ή η πεποίθηση κανενός.

Έτσι δεν είναι;

Έχω ακούσει πολλές φορές ανθρώπους να λένε: «Δεν πιστεύω στην Αστρολογία».

Και πάντα απαντώ:

«Αυτό μπορεί να είναι, αλλά να ξέρετε ότι η Αστρολογία πιστεύει σε “εσάς”.

Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως έχω πει – ολόκληρος ο φυσικός κόσμος είναι Αστρολογία.

Εκείνοι που poo-poo Αστρολογία είναι πολύ περιορισμένοι στο μυαλό τους επειδή έχουν κάνει μια κρίση για κάτι που αγνοούν και ποτέ δεν μελέτησαν, ούτε παρατήρησαν.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τίποτα με μάτια και νου κλειστά στον φυσικό κόσμο που είναι το φυσικό σύμπαν που κατοικούμε.

Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο «μηχανισμός» που κάνει την Αστρολογία πραγματική, τότε διαβάστε παρακάτω…

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ;»

Τα κύτταρα του σώματός σας, τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, η ίδια η φυσική φύση των ματιών σας σχηματίζονται από την αστρική ηλεκτρομαγνητική και αιθερική φύση Αστρολογία και επηρεάζονται από αστρολογικές διελεύσεις και προόδους.

Όλοι ζούμε σε έναν πλανήτη που περιστρέφεται στον δικό του άξονα μαζί με άλλους πλανήτες γύρω από ένα μεταβλητό αστέρι που ονομάζεται Ήλιος.

Ο πλανήτης μας είναι μέλος αυτού που είναι γνωστό ως Ηλιακό Σύστημα».

Και, υπενθυμίζω στους ανθρώπους ότι είναι πράγματι ένα «σύστημα» που έχει τάξη και κανόνες που είναι αρκετά εμφανείς στη Γη για όσους έχουν μάτια να δουν και μυαλά να σκεφτούν.

Να γνωρίζετε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας και η Γη έχουν η καθεμία μια περιβάλλουσα διαδραστική σφαίρα.

Όλες αυτές οι σφαίρες έχουν μαγνητικούς πόλους.

Στους μαγνητικούς πόλους μπορεί να υπάρχουν οβάλ σέλας που παρατηρούνται από δορυφόρους και πλανητικά διαστημόπλοια.

Το ένα οβάλ του σέλας βρίσκεται πάνω από τον μαγνητικά αρνητικό πόλο έλξης και το άλλο πάνω από τον μαγνητικά θετικό πόλο εκφόρτισης.

Η σύγχρονη  κοινωνία  βασίζεται στα ηλεκτρικά ρεύματα. Μπορούμε να τα δημιουργήσουμε, να τα καθοδηγήσουμε από το ένα μέρος στο άλλο (συμπεριλαμβανομένων πολύ απομακρυσμένων τόπων) και να τα κάνουμε να λειτουργούν για εμάς.

Η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εξελίξεις στην ανθρωπότητα.

Αλλά τα ηλεκτρικά ρεύματα εμφανίζονται επίσης στη φύση από μόνα τους και “τρέχουν την παράσταση” στο διάστημα.

Το 1779, από τη Φιλαδέλφεια όπου ζούσε, ο Αμερικανός αστρομετεωρολόγος, εφευρέτης και διπλωμάτης, Βενιαμίν Φραγκλίνος, μίλησε για μια «ποσότητα ηλεκτρισμού» στην ατμόσφαιρα που προκαλεί το βόρειο σέλας.

Στη συνέχεια, το 1908, ο Νορβηγός πρωτοπόρος της διαστημικής φυσικής, Kristian Birkeland, παρουσίασε μια σύγχρονη θεωρία των ηλεκτρικών ρευμάτων που φτάνουν στο διάστημα.

Όλα αυτά συνέβησαν πολύ πριν από την έλευση της διαστημικής εποχής, όταν τα πρώτα επιτόπια στοιχεία για την ύπαρξη διαστημικών ρευμάτων ελήφθησαν – και επιβεβαιώθηκαν – χρησιμοποιώντας δορυφόρους τη δεκαετία του 1960.

Είναι πλέον κατανοητό ότι το διάστημα είναι θεμελιωδώς ηλεκτρικό στη φύση.

Τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος παρουσιάζουν ισχυρές αύρες κοντά στους πόλους τους και αυτό επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές συνδέσεις με τον Ήλιο που είναι παρόμοιες με αυτές με τη Γη.

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που έχουν τα ισχυρότερα μαγνητικά πεδία που έχουν μετρηθεί είναι ο Δίας και ο Κρόνος.

Ο Δίας έχει μαγνητικό πεδίο που είναι 19.519 φορές ισχυρότερο από το πεδίο της Γης.

Το μαγνητικό πεδίο του Κρόνου είναι 578 φορές ισχυρότερο από τη Γη.

Τα ηλεκτρικά ρεύματα οργανώνονται με παρόμοιο τρόπο γύρω από πλανήτες που έχουν ιονόσφαιρα και μαγνητόσφαιρα ενώ πλήττονται από τον ηλιακό άνεμο.

Σε σύγκριση με τη Γη, τα ρεύματα δακτυλίων στον Κρόνο και τον Δία είναι περίπου 10 και 90 MA, αντίστοιχα, ενώ τα ουρά ρεύματα είναι μεγαλύτερα από 10 και 70 MA, αντίστοιχα.

Τα μεγάλης κλίμακας ρεύματα ευθυγραμμισμένα με πεδίο μεταξύ ιονόσφαιρας και μαγνητόσφαιρας μπορούν να φτάσουν σε μεγέθη 6 και 60 MA στον Κρόνο και τον Δία, αντίστοιχα.

Αντίθετα, τα ηλεκτρικά ρεύματα του Ήλιου είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα. Για παράδειγμα, τα ρεύματα στην επιφάνεια του Ήλιου κοντά στις ηλιακές κηλίδες είναι συνήθως 100.000-1.000.000 MA.

Αυτές οι ηλεκτρομαγνητικές εκκενώσεις ταξιδεύουν σε όλο το διάστημα.

Ακολουθεί το μονοπάτι της μικρότερης αντίστασης και της μεγαλύτερης έλξης

να καλύψει τεράστιες αποστάσεις δημιουργώντας παράλληλα συνεχή κύματα στο σκοτεινό και ψυχρό μέσο του διαπλανητικού χώρου.

Η εκκενωμένη μαγνητική ενέργεια από έναν πλανήτη έλκεται από το μαγνητικό πεδίο της Γης και εισέρχεται στη Γη, καλύπτοντας κάθε τετραγωνικό πόδι ολόκληρου του πλανήτη μας.

Μέρος αυτής της ενέργειας θεωρείται ως ορατό φως.

Στα σπίτια μας και στις πόλεις, τα ηλεκτρικά ρεύματα καθοδηγούνται κατά μήκος λεπτών καλωδίων, αλλά αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση στο διάστημα.

Τα ηλεκτρικά ρεύματα απλώνονται σε μερικές εκατοντάδες μέτρα έως δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και τα αθροιστικά τους μεγέθη είναι πολύ μεγαλύτερα από οποιαδήποτε ρεύματα στη Γη.

Για παράδειγμα, το ρεύμα δακτυλίου, με ισχύ 2-4 εκατομμυρίων Αμπέρ (MA), ρέει σε κλειστούς βρόχους σε ένα φύλλο ισημερινού ρεύματος σε αποστάσεις 60.000 χιλιομέτρων και συγχωνεύεται στο ρεύμα μαγνητοταινίας στη νυχτερινή πλευρά πέρα από αυτή την απόσταση.

Η ισχύς του ρεύματος ουράς υπερβαίνει τα 10 MA και κλείνει την αυγή και το σούρουπο πλευρές της μαγνητο-ουράς από το σύστημα ρεύματος Chapman-Ferraro της μαγνητόπαυσης.

Ρεύματα ευθυγραμμισμένα με πεδίο ρέουν μεταξύ της ιονόσφαιρας και της μαγνητόσφαιρας κατά μήκος του μαγνητικού πεδίου υποβάθρου με μεγέθη 1-3 MA.

Άλλα μέρη αυτής της εκκενωμένης ενέργειας γίνονται κουάρκ, αδρόνια, νετρόνια και πρωτόνια με τα άτομα υδρογόνου να δρουν ως ένα συμπαντικό δομικό στοιχείο που αλληλοεπιδρά με τα πλούσια σε άζωτο άτομα στην ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της Γης.

Δέσμες ηλεκτρονίων από το διαπλανητικό διάστημα έρχονται σε επαφή με τη Γη κατά μήκος ενός δακτυλιοειδούς ωοειδούς όπου οι καθοδικές ακτίνες αλληλεπιδρούν με  ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας.

Αυτό δημιουργεί μια ηλεκτρική εκκένωση που τροφοδοτείται από τον ηλιακό άνεμο που αλληλοεπιδρά με τη μαγνητόσφαιρα.

Ο ηλιακός άνεμος και οι επιπτώσεις των εκκενώσεων του Ήλιου στον ίδιο τον ηλιακό άνεμο δημιουργούν έναν μηχανισμό πίεσης για τη συνεχή ροή του σέλας στον αρνητικό εισερχόμενο πόλο που περιέχει την ταξιδιωτική ύλη με μοναδικές υπογραφές από όλους τους διερχόμενους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα.

Οι ολοκληρωμένες πλανητικές εκκενώσεις φτάνουν εδώ στη Γη με ηλεκτρομαγνητικά μέσα και αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο συντονισμού της Γης και διασκορπίζονται σε όλη τη Γη σε γεωφυσικές και βιοφυσικές διεργασίες – επίσης σε ανθρώπινα όντα.

Αυτές είναι οι μαθηματικές πτυχές του Ήλιου, της Σελήνης και των πλανητών που επηρεάζουν τη ζωή στη Γη.

Αυτή είναι η Αστρολογία.

Εάν συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το μακρύ σεμινάριο. τότε θα μάθετε μερικά βασικά για το γιατί ολόκληρος ο κόσμος που κατοικείτε ήταν πάντα και παραμένει «Αστρολογία».

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΊΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΌΣ ΚΌΣΜΟΣ:

«Αστροφυσική έως Γεωφυσική είναι ο Κανόνας»

Η αστρολογία είναι μια «επιστήμη που βασίζεται σε priori».

Αυτό σημαίνει ότι είναι η υπέρτατη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη και την πρόβλεψη, καθώς πολλοί από τους πιο διάσημους επαγγελματίες της Αστρολογίας ανά τους αιώνες έχουν κάνει ακριβώς αυτό – πρόβλεψη με αστρολογικά μέσα.

Σπούδασα για πρώτη φορά αστρολογία  σε νεαρή ηλικία στην παιδική μου ηλικία από μια «γεωφυσική» προοπτική, δηλαδή τη Φυσική Αστρολογία, που είναι τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί ο φυσικός κόσμος υπό ηλιακές, σεληνιακές, πλανητικές και αστρικές επιρροές.

Η αρχική μου εστίαση ήταν στην Αστρομετεωρολογία, δηλαδή στην πρόγνωση του κλίματος και του καιρού.

Ήταν η άποψή μου ότι αν η Αστρολογία ήταν πράγματι αληθινή τότε έπρεπε να γίνω μάρτυρας των επιπτώσεων στον φυσικό κόσμο.

Και το έκανα: πολλές, πολλές, φορές επανειλημμένα.

Όλοι οι κλιματολόγοι και οι μετεωρολόγοι χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα την «αστρολογία» όταν προσπαθούν να προβλέψουν καθώς η Αστρολογία είναι η μητέρα της πρόγνωσης του κλίματος και του καιρού.

Αργότερα, προχώρησα στη Δικαστική Αστρολογία, η οποία περιλαμβάνει την πρόβλεψη του μέλλοντος των ατόμων που γεννήθηκαν στον κόσμο (Natal Astrology) και την αστρολογία του κόσμου γενικότερα, γνωστή ως Κοσμική Αστρολογία.

Η αστρομετεωρολογία μου έδωσε τη δυνατότητα να προβλέψω τον «εξωτερικό καιρό» στον γεωφυσικό κόσμο.

Με αυτόν τον τρόπο, είμαι σε θέση να προβλέψω επίσης τον «εσωτερικό καιρό» των ατόμων μέσω της Natal Astrology.

Οι νόμοι της πλανητικής κίνησης ανακαλύφθηκαν από τον αστρολόγο Johannes Kepler, έτσι γνωρίζουμε πού βρίσκονταν ο Ήλιος, η Σελήνη, οι πλανήτες και τα αστέρια σε οποιαδήποτε ημερομηνία του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.

Ο κανόνας για την πρόβλεψη με αστρονομικά ή αστρολογικά μέσα είναι αυτός ο κανόνας:

ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΉ = ΑΙΤΊΕΣ.

ΓΕΩΦΥΣΙΚΆ = ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ.

Ένας σεισμός είναι το ξαφνικό, γρήγορο τίναγμα της γης, που προκαλείται από το σπάσιμο και τη μετατόπιση των υπόγειων βράχων και υπάρχει ένα σμήνος από αυτά που λαμβάνουν χώρα τώρα.

Αυτό οφείλεται σε μια σειρά από αστροφυσικά αίτια που λαμβάνουν χώρα, όπως η επιβράδυνση στην περιστροφή της Γης, το Μεγάλο Ελάχιστο του Ήλιου, μαζί με τις πλανητικές και σεληνιακές διελεύσεις.

Για παράδειγμα, μόλις είχαμε ένα supermoon perigee που έλαβε χώρα στις 19 Φεβρουαρίου 2019 και λιγότερο από τρεις ημέρες αργότερα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, ένας ισχυρός σεισμός έπληξε τον ανατολικό Ισημερινό στέλνοντας δονήσεις για μίλια μέσα από μια αραιοκατοικημένη περιοχή και στο γειτονικό Περού και την Κολομβία.

Ο σεισμός χτύπησε σε ενδιάμεσο βάθος περίπου 82 μιλίων, σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 5:17 π.μ. τοπική ώρα. Το επίκεντρό του καταγράφηκε να είναι 71 μίλια ανατολικά-νοτιοανατολικά της Παλόρα, πολύ εσωτερικά και μακριά από τους κύριους αυτοκινητόδρομους του Ισημερινού που διατρέχουν τις οροσειρές του.

Για μια περιοχή που κυμαίνεται περίπου 50 έως 100 μίλια από το κέντρο του σεισμού, ο σεισμός έγινε αισθητός σε μέγεθος τουλάχιστον 5,5, ανέφερε το USGS.

Το επόμενο supermoon θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2019.

Οι μεγάλοι σεισμοί φαίνεται να συγχρονίζονται παγκοσμίως, με την έννοια ότι οργανώνονται εγκαίρως σύμφωνα με τις ιδιότητες ανανέωσής τους, και συμβαίνουν σε ομάδες ως απάντηση σε αλληλεπιδράσεις πολύ χαμηλού στρες.

Κατά την πρόβλεψη των χρονικών περιόδων όπου οι ηλιακές και πλανητικές διαμορφώσεις σε σχέση με τη Γη αντηχούν για να επηρεάσουν τη Γη, πολλοί συμβατικοί επιστήμονες συχνά poo-poo αστρολογία λόγω της άγνοιάς τους για το πώς λειτουργούν οι μηχανισμοί.

Αυτοί οι «μηχανισμοί» δεν είναι εκείνοι των περιορισμένων μυαλών των ορθολογιστών που αναζητούν «παξιμάδια και μπουλόνια» των φυσικών μηχανών, αλλά εκείνοι που είναι αόρατοι στο ανθρώπινο μάτι, αλλά που υπάρχουν παρ’ όλα αυτά.

Για παράδειγμα, είναι γεγονός ότι υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικές συνδέσεις μεταξύ των πλανητών Γη, Δία και Κρόνου, με τη δραστηριότητα του Ήλιου.

Έτσι λειτουργεί η «Αστρολογία».

Οι εκπομπές ακτινών γάμμα του Ήλιου κατά τη διάρκεια των ελάχιστων εκπομπών του δείχνουν ότι τα γεγονότα μεταφοράς ηλεκτρομαγνητικής ροής από τον Δία και τον Κρόνο συνδέονται και στην πραγματικότητα – ειδικά σε υψηλή ένταση κατά τη διάρκεια των ελάχιστων κύκλων του Ήλιου.

Η Γη έχει εισέλθει σε ένα χρονικό διάστημα το 2019 όπου οι ηλιακές, σεληνιακές και πλανητικές διελεύσεις γίνονται εξαιρετικά ισχυρότερες και θα επηρεάσουν τη ζωή και την ατμόσφαιρα, το κλίμα και τον καιρό γύρω από όλους.

Ένα Supermoon λαμβάνει χώρα όταν μια πανσέληνος συμπίπτει με το περίγειο της Σελήνης, δηλαδή το σημείο της ελλειπτικής τροχιάς της που βρίσκεται πιο κοντά στη Γη.

Αυτό κάνει τη Σελήνη να φαίνεται έως και 14 τοις εκατό μεγαλύτερη και 30 τοις εκατό φωτεινότερη από το συνηθισμένο.

Το πρώτο supermoon του 2019 που προηγήθηκε της άφιξης της παγκόσμιας πανδημίας COVID ήταν το Super Blood Wolf Moon στις 20-21 Ιανουαρίου, το οποίο συνέπεσε με μια ολική σεληνιακή έκλειψη, γνωστή και ως «ματωμένο φεγγάρι».

Το δεύτερο supermoon συνέβη στις 19 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Χιονιού, η οποία ήταν η πλησιέστερη πανσέληνος εκείνης της χρονιάς.

Στη συνέχεια, στις 21 Μαρτίου 2019 το «Worm Moon» έφτασε σε πλήρη σεληνιακή φάση περίπου 29 ώρες αφότου η Σελήνη φτάσει στο περίγειο σε σχέση με τη Γη.

Ως απάντηση στα αστροφυσικά αίτια, υπάρχουν γεωφυσικές επιδράσεις και είμαστε και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες συχνότερων ατμοσφαιρικών διαταραχών.

Οι γεωεπιστήμονες έχουν συνηθίσει στην ιδέα ότι οι μακροπρόθεσμες παγκόσμιες κλιματικές μετατοπίσεις είναι κυκλικές, όπως προέβλεψε ο Milutin Milanković.

Οι περίοδοι μετατοπίσεων στις τροχιακές και περιστροφικές παραμέτρους της Γης είναι της τάξης των δεκάδων έως εκατοντάδων χιλιάδων ετών.

Οι βαρυτικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνουν είναι γνωστοί από τη δεκαετία του 1920, όταν ο Milanković κατέληξε στην υπόθεσή του και επιβεβαιώθηκαν πενήντα χρόνια αργότερα.

Αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι κύκλοι με μικρότερες περιόδους. Τα τελευταία 115 χρόνια παγκόσμιων ρεκόρ για σεισμούς με μεγέθη μεγαλύτερα από 7 των οποίων η μεταβαλλόμενη ετήσια συχνότητα δείχνει μια σαφή κυκλική περίοδο περίπου 32 ετών.

Τα αρχεία δείχνουν κορυφές το 1910, το 1943, το 1970 και το 2011 (Bendick, R. &Bilham, R. 1917.)

Σε αντίθεση με τους κύκλους του Milanković , αυτές οι ταλαντώσεις δεν είχαν προβλεφθεί, αλλά κάτι σύγχρονο με αυτούς πρέπει να αναγκάζει αυτή τη συμπεριφορά: ένα είδος «διασταυρούμενης συζήτησης».

Είτε η παγκόσμια σεισμικότητα έχει την τάση τα γεγονότα να πυροδοτούν άλλα αλλού στη Γη είτε κάποια άλλη διαδικασία εμπλέκεται περιοδικά με σημαντική εύθραυστη παραμόρφωση για να της δώσει μια ώθηση.

Η Rebecca Bendick, του Πανεπιστημίου της Μοντάνα, Missoula, και ο Roger Bilham του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Boulder χρησιμοποίησαν μια πολύπλοκη στατιστική μέθοδο για να ελέγξουν τη συγχρονικότητα μεταξύ των σεισμικών κύκλων και άλλων επαναλαμβανόμενων φαινομένων.

Και διαπίστωσαν ότι υπάρχει πράγματι μια στενή αντιστοιχία με τα ιστορικά δεδομένα για τη διάρκεια της ημέρας, η οποία ποικίλλει κατά αρκετά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Εκ πρώτης όψεως αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, μέχρι να συνειδητοποιήσει κανείς ότι η διάρκεια της ημέρας διέπεται από την ταχύτητα περιστροφής της Γης (περίπου 460 m s-1 στον Ισημερινό).

Η συσχέτιση είναι μεταξύ των αυξήσεων τόσο στη μεγάλη σεισμικότητα όσο και στη διάρκεια της ημέρας. Δηλαδή οι σεισμοί αυξάνονται καθώς επιβραδύνεται η περιστροφή.

Η διάρκεια της ημέρας μπορεί να ποικίλει κατά ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου σε διάστημα ενός έτους περίπου κατά τη διάρκεια του Ελ Νίνιο, το οποίο περιλαμβάνει μετατοπίσεις τεράστιων μαζών νερού του Ειρηνικού Ωκεανού που επηρεάζουν την περιστροφή.

Τι γίνεται όμως με τις μεγαλύτερες αλλαγές σε έναν κύκλο 30 ετών;

Τα σεισμικά γεγονότα και οι δυνάμεις που απελευθερώνουν προκύπτουν από τη συσσώρευση πίεσης στη λιθόσφαιρα, οπότε τα επεισοδιακά μέγιστα σεισμού απαιτούν κάποιο είδος μεταφοράς ορμής μέσα στη Γη.

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο, όπως  δείχνει ο αστρονομικός εξαναγκασμός του κλίματος Milanković – απλά ένας κανονικός παλμός.

Μια πιθανότητα είναι ότι, καθώς η περιστροφή της Γης επιβραδύνεται, η αποσύνδεση μεταξύ του υγρού εξωτερικού πυρήνα και του στερεού μανδύα μπορεί να αλλάξει τη ροή του τηγμένου κράματος σιδήρου-νικελίου.

Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να μεταδώσει ορμή και έτσι τάση μέσω του πλαστικού μανδύα στην εύθραυστη λιθόσφαιρα, έτσι ώστε περιοχές υψηλής ελαστικής καταπόνησης να ωθούνται πέρα από την αντοχή των πετρωμάτων έτσι ώστε να αποτύχουν.

Υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα ότι το γεωμαγνητικό πεδίο αλλάζει επίσης με τη διάρκεια της ημέρας σε δεκαδική βάση (Voosen, P. 2017) με την απώλεια του πυρήνα της Γης να βοηθά στην αύξηση μεγάλων σεισμών.

Η περιστροφική επιβράδυνση της Γης ξεκίνησε το 2011 κατά τη διάρκεια μιας φάσης ENSO και μιας αντίθεσης Δία-Κρόνου.

Τώρα, οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα – ο Δίας και ο Κρόνος – έχουν ισχυρά μαγνητικά πεδία και έχουν

παρατηρήθηκε να συνδέεται ηλεκτρομαγνητικά με τον Ήλιο μέσω αυτού που είναι γνωστό ως σχοινιά ροής κατά τη διάρκεια συμβάντων μεταφοράς ροής (FTEs).

Είναι Αστρολογία.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις επηρεάζουν τα ήλιο-μαγνητικά πολικά πεδία του Ήλιου και τους κύκλους του Ήλιου.

Όσοι γελούν πρέπει επίσης να γνωρίζουν:

Αυτές οι παρατηρήσεις διαστημικών σκαφών επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά σχοινιά ροής που συνδέουν τον Ήλιο με πλανήτες με ισχυρά μαγνητικά πεδία.

Για παράδειγμα, η ηλεκτρική σύνδεση του Κρόνου με τον Ήλιο έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί από το διαστημικό σκάφος Cassini, το οποίο τράβηξε επίσης εκατοντάδες φωτογραφίες του στον βόρειο πόλο του Κρόνου.

Ο Cassini ανίχνευσε και κατέγραψε μια δομή στριμμένου μαγνητικού πεδίου (που δεν είχε ξαναδεί στον Κρόνο) χρησιμοποιώντας όργανα που κατασκευάστηκαν στο UCL και το Imperial College.

Τα στριμμένα ελικοδομημένα μαγνητικά πεδία ονομάζονται «σχοινιά ροής» ή «συμβάντα μεταφοράς ροής» (ΙΠΑ) και παρατηρούνται σε

Γη και ακόμη πιο συχνά στον πλανήτη Ερμή.

Απόσπασμα: «Αυτό όχι μόνο δείχνει ότι η μαγνητική επανασύνδεση συμβαίνει στον Κρόνο, αλλά και ότι το μαγνητικό πεδίο του Κρόνου μπορεί μερικές φορές να αλληλοεπιδράσει με τον Ήλιο με τον ίδιο τρόπο όπως στη Γη». (UCL, 2016.)

Η έρευνα για τις πρώιμες παρατηρήσεις μαγνητικού πεδίου στον Δία από τα διαστημόπλοια Pioneer-10 και Pioneer-11 καθώς και τα Voyager 1 και Voyager 2 ανακάλυψαν στοιχεία για 14 γεγονότα μεταφοράς ροής (R. Walker, C. Russell, Αύγουστος 1985.)

Μαγνητικά σχοινιά από τους πλανήτες συνδέονται πίσω στην πηγή μέσω του Διαπλανητικού Μαγνητικού Πεδίου (ΔΝΤ) και έτσι αυτό που συμβαίνει είναι ένα γεγονός επανασύνδεσης που είναι ένα είδος βραχυκυκλώματος, επιστρέφει την ενέργεια πίσω στον Ήλιο.

Συνειδητοποιήστε ότι η ενέργεια που εμπλέκεται είναι τεράστια.

Εκατομμύρια αμπέρ έχουν μετρηθεί κατά τη διάρκεια παρόμοιων γεγονότων που συνδέουν τη Γη με τον Ήλιο και ειδικά μεταξύ του Δία και του Ήλιου.

Η ηλεκτρική αλληλεπίδραση μεταξύ του Δία και των φεγγαριών του σημαίνει ότι είναι φορτισμένα σώματα και δεν είναι ηλεκτρικά ουδέτερα.

Ο Δίας έχει μια πολύ δυναμική ηλεκτρομαγνητική σχέση με τον Ήλιο και τη Γη.

Τώρα, όσοι σαστίζουν την Αστρολογία ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει «μηχανισμός» που να αποδεικνύει πώς λειτουργεί η Αστρολογία πρέπει να καταλάβουν ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε.

Ακόμη και μερικοί αστρολόγοι που ισχυρίζονται ότι η Αστρολογία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «συμβολική γλώσσα» αγνοούν οι ίδιοι τι λένε για την Αστρολογία.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Αστρολογία είναι πράγματι ολόκληρος ο φυσικός κόσμος και οι αποδείξεις είναι παντού γύρω τους μόνο αν προσπαθούν να παρατηρήσουν πώς λειτουργεί ο φυσικός κόσμος στον πραγματικό κόσμο.

«Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ»

Για να προβλέψω φυσικά και μεταφυσικά χρησιμοποιώ μεθοδολογία που ονομάζεται μέθοδος δυναμικού πεδίου GEM, η οποία επιβεβαίωσα ότι λειτουργεί ως παιδί στη δεκαετία του 1970, όταν άρχισα να προβλέπω το τοπικό κλίμα και τον καιρό μήνες και χρόνια νωρίτερα.

G = βαρύτητα.

E = Ηλεκτρικό.

M = Μαγνητική.

Λειτουργεί.

Πίσω στη δεκαετία του 1930 ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και αστρολόγος L. Edward Johndro (1882-1951) και ο παιδικός μου δάσκαλος, ο κοσμικός αστρολόγος Charles Jayne (1911-1985) συνέβαλαν και οι δύο στην ανάπτυξη της μεθοδολογίας GEM (Βαρύτητα-Ηλεκτρικός-Μαγνητισμός) ως βάση για το πώς λειτουργεί η Αστρολογία στον πραγματικό κόσμο.

Το 1929 ο Johndro παρουσίασε τη Θεωρία της Αστρολογίας ως εξής:

«Ο Τέσλα απέδειξε πριν από χρόνια ότι η γη βρίσκεται σε σχετικά σταθερό ηλεκτρικό δυναμικό ή φορτίο περίπου επτά εκατομμυρίων βολτ.

Μπορεί τώρα να γίνει αποδεκτό ότι όλα τα υλικά σώματα βρίσκονται σε κατάσταση σχετικής φόρτισης, αρνητικής ή θετικής, σε σχέση μεταξύ τους.

Ο άνθρωπος, τα άτομα, η Γη, οι πλανήτες και τα αστέρια, και ότι αυτό εκδηλώνεται ως αγάπη, συνοχή, μαγνητισμός ή βαρύτητα, ή το εντελώς απατηλό αντίθετό τους (απώθηση), σύμφωνα με το ότι ο νόμος εκδηλώνεται σε μια σειρά μεγεθών που κυμαίνονται από τον Μικρόκοσμο έως τον Μακρόκοσμο.

Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το γεγονός ότι η Γη είναι ένα φορτισμένο σώμα με δυναμικό εκατομμυρίων ή βολτ.

Ούτε μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε από το συμπέρασμα ότι οι άλλοι πλανήτες βρίσκονται σε κατάσταση υψηλού φορτίου.

Ενώ αυτός ο Άνθρωπος είναι ένα φορτισμένο σώμα, με ένα συνοδευτικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αποδεικνύεται εύκολα από αμέτρητα πειράματα.

Οι ήλιοι και τα αστέρια (όχι οι πλανήτες) είναι ραδιενεργοί.

Εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία, λόγω της εξαιρετικά υψηλής συχνότητάς τους, ονομάζουμε «φως».

Ο Ήλιος και τα αστέρια, οι πλανήτες, η Γη και ο Άνθρωπος πάνω στη γη είναι φορτισμένα σώματα και ότι όλα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που τα συνοδεύουν τέμνονται και αλληλεπιδρούν.

Οι πλανήτες αντανακλούν τα κύματα φωτός και ο καθένας, έχει διαφορετική φυσική συχνότητα ταλαντωτικής απόκρισης στα ηλιακά και αστρικά κύματα φωτός που τους βομβαρδίζουν συνεχώς.

Κατά συνέπεια, το ανακλώμενο φως τους είναι ποικιλοτρόπως χρωματισμένο και ότι οι γωνίες φάσης των συνδέσμων πεδίου τους, καθώς οι σχετικές κινήσεις τους στο χώρο τις αλλάζουν.

Αυτές είναι αλλαγές στον συντελεστή ισχύος σε αυτές τις συχνότητες. δέχονται επίσης το γεγονός ότι αυτές οι πλανητικές συχνότητες, είναι πολύ χαμηλότερης τάξης από εκείνες του Ήλιου και των άστρων.

Είναι μια απλή οκτάβα κατώτερων αρμονικών – δεδομένου ότι δεν εκπέμπουν δικό τους φως, βρίσκονται εντός του εύρους των ευαισθησιών του Ανθρώπου για να ανιχνεύσουν και να ανταποκριθούν υποσυνείδητα.

Τα ηλιακά κύματα βομβαρδίζουν συνεχώς άμεσα τη μισή Γη. Αντανακλώνται επίσης στη Γη από τη Σελήνη και τους πλανήτες.

Αυτά τα κύματα αλληλεπιδρούν συνεχώς με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης καθώς οι επαγωγικοί σύνδεσμοι της Γης, του ήλιου και των πλανητών αλλάζουν τις αμοιβαίες γωνιακές σχέσεις τους στο διάστημα».

Έτσι λειτουργεί η Αστρολογία και το GEM είναι ο μηχανισμός.

Εκείνοι που θέλουν να μάθουν «πώς λειτουργεί η Αστρολογία», τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία για να κάνουν poo-poo αυτό που δεν γνώριζαν και θα πρέπει να απορρίψουν τη δική τους προκατάληψη και άγνοια με βάση τη νοοτροπία της ποπ κουλτούρας τους.

Για να το επιβεβαιώσουμε αυτό, ας δούμε μια πρόσφατη επιστημονική εργασία του Ιανουαρίου 2019 από τον Gregory Glenn με τίτλο, «Μυστηριώδεις ακτίνες γάμμα υψηλής ενέργειας μπορεί να βοηθήσουν να εξηγήσουμε τι οδηγεί τους ηλιακούς κύκλους», αναφέρεται ότι:

«Πρόσφατες μετρήσεις από διάφορα διαστημόπλοια (Cassini, THEMIS, ESA Cluster, MMS κ.λπ.) έχουν ανιχνεύσει γεγονότα μεταφοράς ροής τεράστιων ποσοτήτων ρεύματος και τάσης που ρέουν μεταξύ του Ήλιου και ορισμένων από τους πλανήτες στο ηλιακό σύστημα.

Αυτά τα λεγόμενα «Ηλιακά Μαγνητικά Σχοινιά Ροής» (B. Filippov, et al., 12 Jan., 2015) που προέρχονται από τον Ήλιο συνδέονται πίσω στον Ήλιο με ένα συνδυασμό ηλεκτρικού ρεύματος και μαγνητικών πεδίων που κινούνται κατά μήκος των γραμμών του ηλιακού μαγνητικού πεδίου, επίσης γνωστή ως Parker Spiral.

Τα μαγνητικά σχοινιά αποτελούνται από ροές αντίθετης ροής ενεργητικών σωματιδίων.

Μπορούν να ρέουν σε μεγάλες αποστάσεις, τόσο μεγάλες όσο αυτές μεταξύ του Ήλιου και των πλανητών.

Τα σχοινιά μαγνητικής ροής έχουν ορισμένες ομοιότητες με τα πλανητικά

Ρεύματα Birkeland, τα οποία παράγονται από ηλιακό αιολικό ρεύμα που ρέει από τη μαγνητόσφαιρα ενός πλανήτη και συνδέεται με την ιονόσφαιρά του.

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο αμπέρ έχουν μετρηθεί στη Γη και πολλές φορές στον Δία.

Τα ρεύματα Birkeland έχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιδιότητες που τους επιτρέπουν να ρέουν συνεκτικά.

«Τα ρεύματα Birkeland είναι επίσης ένα από μια κατηγορία φαινομένων πλάσματος που ονομάζεται z-pinch, που ονομάστηκε έτσι επειδή τα αζιμουθιακά μαγνητικά πεδία που παράγονται από το ρεύμα καρφώνουν το ρεύμα σε ένα νηματοειδές καλώδιο.

Αυτό μπορεί επίσης να στρίψει, δημιουργώντας μια ελικοειδή πρέζα που σπειροειδείς σαν στριμμένα ή πλεκτά σχοινιά.

Ζεύγη παράλληλων ρευμάτων Birkeland θα αλληλεπιδρούν επίσης λόγω του νόμου δύναμης Amperes – με παράλληλα ρεύματα Birkeland που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που προσελκύουν το ένα το άλλο με μια ηλεκτρομαγνητική δύναμη που είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση μεταξύ τους.

Τα ηλεκτρόνια που κινούνται κατά μήκος ενός ρεύματος Birkeland μπορούν να επιταχυνθούν από ένα διπλό στρώμα πλάσματος.

Εάν τα ηλεκτρόνια που προκύπτουν πλησιάσουν την ταχύτητα του φωτός, μπορεί στη συνέχεια να παράγουν ένα Bennett Pinch, το οποίο σε ένα μαγνητικό πεδίο προκαλεί τα ηλεκτρόνια να σπείρουν και να εκπέμπουν ακτινοβολία που μπορεί να περιλαμβάνει ραδιόφωνο, ορατό φως, ακτίνες Χ και ακτίνες γάμμα».

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η κίνηση των ηλιακών κηλίδων από τον ισημερινό του Ήλιου στους πόλους και πίσω επηρεάζεται από τις τροχιές των πλανητών – κυρίως των τεράστιων πλανητών Δία και Κρόνου – με πρόσθετη επιρροή από τους λιγότερο μαζικούς εξωτερικούς πλανήτες όπως ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας.

Έτσι, εάν η τάση του περασμένου αιώνα ισχύει, τότε θα υπάρξουν τουλάχιστον 5-10 μεγάλοι σεισμοί μεγάλου μεγέθους από το 2019 έως το 2026 στον υπολογισμό μου χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία πρόβλεψης GEM.

Οι κλιματικές αλλαγές με τον καιρό της παγκόσμιας ψύξης κάτω από το Grand Minimum του Ήλιου θα δουν μεγαλύτερες πλημμύρες από συχνές έντονες βροχοπτώσεις.

Η ανωμαλία των εποχών, οι ριζικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας πρόκειται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες.

Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε πρέπει να αλλάξετε τους τρόπους σας και να πάρετε ένα σχέδιο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα επηρεαστεί η γεωγραφική σας θέση από το Μεγάλο Ελάχιστο του Ήλιου και τις ισχυρές πλανητικές διελεύσεις που έρχονται τη δεκαετία του 2020, επικοινωνήστε μαζί μου.

Είναι οι άνθρωποι έτοιμοι κατά μήκος του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς, από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό μέχρι τη Νότια Καλιφόρνια στη Βόρεια Αμερική;

Λέω όχι, δεν είναι.

Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι αυτάρεσκη και αντιδραστική.

Λίγοι άνθρωποι κάνουν προετοιμασίες για την πιθανότητα σεισμών μεγάλου μεγέθους, ηφαιστειακών εκρήξεων και ακόμη και ισχυρών ατμοσφαιρικών γεγονότων όπως καταιγίδες.

Το Μεγάλο Ελάχιστο του Ήλιου πρόκειται να προκαλέσει συχνές γεωφυσικές επιδράσεις εδώ στη Γη.

Η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση των πλανητών – ειδικά οι πτυχές και οι διαμορφώσεις του Άρη, του Δία και του Κρόνου – σε γεγονότα εδώ στη Γη κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 2020, του 2030 και του 2040 θα είναι σημαντική.

Όσο για εκείνους που λένε ότι δεν πιστεύουν στην Αστρολογία.

Θυμηθείτε, ενώ αυτό μπορεί να συμβαίνει,

Να ξέρεις ότι «η Αστρολογία πιστεύει σε Σένα».

Απάντηση