Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΕΤΗ 2015/2016/2017

στις

Για τα επόμενα 2μησι χρόνια ο Κρόνος θα κινείται μέσα από το ζώδιο του Τοξότη και η διέλευση αυτή θα έχει μεγάλη σημασία για όλους μας. Θα δούμε μερικά πράγματα τώρα κατά πρώτη φάση για την σημασία αυτής της διέλευσης και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 θα γραφτούν και άλλα, αν και τα περισσότερα βλέπω να γράφονται εδώ.

Ποιος είναι ο Τοξότης;Πρόκειται για ένα πολύ αισιόδοξο ζώδιο με κυβερνήτη πλανήτη τον Δια, που είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Ότι αγγίζει ο Δίας εδώ επεκτείνεται.O Τοξότης έχει την ικανότητα να ξεφεύγει από τις όποιες δύσκολες καταστάσεις με χαμόγελο και καλή διάθεση. Λατρεύει την ελευθέρια η οποία χαρακτηρίζει κάθε του κίνηση και κάθε του σκέψη. Έχει ανοικτούς ορίζοντες,προσαρμόζεται πολύ εύκολα,σε διαφορετικές συνθήκες,ενώ τις περισσότερες φορές είναι φιλικός και πρόσχαρος.Λατρεύει τα ταξίδια και επίσης μαθαίνει εύκολα τις ξένες γλώσσες.Όταν χάνει τον έλεγχο,παρασύρεται εύκολα, και δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων.

Έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να περατώσει μια δουλειά σοβαρή. Ζει ανέμελα, δύσκολα πειθαρχεί και δεν σταματά ποτέ να ψάχνει για την αλήθεια και να την αναζητά. Μέταλλο του ο Ψευδάργυρος.Ζώδιο μεταβλητό, αρσενικό της συνείδησης, ζώδιο της φωτιάς.Υπερασπιστής της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Αντιπροσωπεύει τα μεγάλα ταξίδια, την φιλοσοφία, την θρησκεία, τους ξένους πολιτισμούς, τα σπορ,την εξερεύνηση, δεν υπάρχουν όρια, ούτε σύνορα.

Οι Τοξότες από την φύση τους είναι εξερευνητές και δάσκαλοι του ζωδιακού, ο ζήλος τους υποστηρίζει την μάχη για επέκταση και διατήρηση του πολιτισμού. Ο Κένταυρος, συμβολίζει το δυναμικό της ένωσης του ζώου με τά πνευματικά συστατικά της ανθρωπότητας, φέρνοντας τα σε αρμονική ισορροπία, για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο άτομο. Οι Τοξότες όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν την ενότητα από την δυαδικότητα.

Στον ζωδιακό βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο των Διδύμων, και ο ανήσυχος πολεμιστής μοιράζεται ορισμένα χαρακτηριστικά από τον αεικίνητο Δίδυμο. Απεχθάνονται την ρουτίνα και μαγεύονται από τον κόσμο των ιδεών και τις πληροφορίες. Θέλουν να σπάνε τους στενούς περιορισμούς και να γίνουν κάτοικοι του κόσμου.Ο Τοξότης όμως, μπορεί να έχει και κατανόηση και ανεκτικότητα πριν την εγκαταλείψει εντελώς.

Επιθυμούν ποικιλία ανθρώπων, χωρών η πολιτισμών,αναζητούν εμπειρίες.Σημαντικό στη ζωή γι’ αυτούς είναι το “ταξίδι” και όχι ο προορισμός,η αναζήτηση αλλά όχι η ανακάλυψή.Οι Τοξότες θέλουν να ταξιδεύουν νοητικά και πρακτικά. Είναι ακούραστοι και αντιπροσωπεύουν την γνώση χωρίς όρια. Έχουν τάσεις εργασιομανίας.Η διδασκαλία είναι το χάρισμα του.Ο βηματισμός του Κένταυρου έχει το δικό του ελεύθερο ρυθμό.

Οι Τοξότες είναι νεωτεριστές, αλλά όχι επαναστάτες.Αν και ανήσυχοι,έχουν βαθιά ριζωμένο σεβασμό για το κατεστημένο και τα έθιμα. Αντιπροσωπεύουν επισης την υψηλή νοημοσύνη, τον ιδεαλισμό, την πνευματική ανάπτυξη, την ειλικρίνεια, την δικαιοσύνη, την θρησκεία, την έμπνευση, την ανοικτομυαλοσυνη, τα ταξίδια,την θετική ενέργεια. Μπορεί να παρομοιαστεί με τα αστέρια, χίλια αναμμένα κεριά, και οι φλόγες να σχηματίζουν μια πορεία. Όπως η φωτιά αλλάζει μορφές, έτσι και ο Τοξότης μπορεί να μεταλλάσσει τις αρνητικές καταστάσεις με την αντικειμενικότητα.Η Κενταυρισια φύση τους υποδεικνύει περίπλοκη φύση, είναι η ισορροπία του πνεύματος και σώματος.

Να πω δυο λόγια για όσους έχουν γενέθλιο Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη…

Ο Κρόνος μέσα στο σπίτι του Δια, κυβερνήτη του Τοξότη, έρχεται να περιορίσει την επιπολαιότητα σας, να σας συμμορφώσει και να σας βάλει σε μια τάξη, να θέσει όρια και κανόνες. Όμως, χρειάζεστε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στη σοφία και την ώριμη σκέψη.  Θέτετε υψηλούς στόχους σε τομείς, όπως η φιλοσοφία, θρησκεία και ανώτερες σπουδές κτλ. Όταν επικαλείστε τον πρακτικό νου και τον προγραμματισμό,τότε ακόμα και οι υψηλότερες φιλοδοξίες μπορούν να πραγματοποιηθούν.Μπορεί να είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς χωρίς να το επιδιώκετε, και τις περισσότερες φορές καταφέρνετε να δαμάζετε την υπερβολή.

Αν ο Κρόνος εδώ σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις,λειτουργεί αρνητικά μέσα στο σπίτι του Δια. Αυτό σημαίνει ότι ο Δίας, ο οποίος φιλοξενεί τον Κρόνο, θέτει ασήμαντους στόχους, ο Κρόνος μπορεί να βοηθήσει την υλοποίηση τους.Παράλληλα, στην επικοινωνία σας με τους άλλους σας λείπει το απαραίτητο τακτ και η ευγένεια.Πιθανό είναι, επίσης, να παρασύρεστε σε ανούσιες νουθεσίες τις οποίες ούτε εσείς οι ίδιοι δεν εφαρμόζετε.

Με την διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη λοιπόν, πολλοί από εμάς είναι πολύ πιθανό να βιώσουν μια πολύ βαθιά, επίμονη δυσφορία.Ουσιαστικά, θα είναι σαν να αισθανόμαστε ότι το έδαφος μετατοπίζεται κάτω από τα πόδια μας, στην ουσία δεν μιλάμε για σταθερότητα με αυτή την επιρροή και έτσι δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις ανησυχίες μας για το μέλλον.

Δεν θα είμαστε πλέον σίγουροι για το πώς λειτουργεί ο κόσμος,πλέον.Αυτή η αίσθηση προκαλείται εν μέρει από τον κύκλο του Κρόνου / Τοξότη.

Ο Τοξότης κυβερνά τις ιδέες, και ιδιαίτερα τις μεγάλες ιδέες, περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ιδεών – όπως και τα θρησκευτικά συστήματα πεποιθήσεων, φιλοσοφικών, θεολογικών και μεταφυσικών συστημάτων, καθώς και συστήματα πολιτικών ιδεών, ή ιδεολογίες.Μιλάμε επίσης για “νοοτροπίες” ή “συστήματα -πρότυπα νοοτροπίας”. Συστήματα Ιδεών είναι και τα προγράμματα λογισμικού που κάνουν τις ανθρώπινες ζωές και κοινωνίες να λειτουργούν. Όλοι χρησιμοποιούν συστήματα ιδεών για να παρέχουν δομή,την οργάνωση,να θέτουν στόχους για την μέτρηση της προόδου.

Στην πραγματικότητα, κάνουμε πολύ λίγα που δεν εξαρτιούνται σε μεγάλο βαθμό από ένα σύστημα /ιδέα κάποιου είδους. Η ανάγκη μας για ένα συνεκτικό και αξιόπιστο σύστημα ιδεών είναι τα πάντα, αλλά οργανικό. Αισθανόμαστε χαμένοι χωρίς κάποια τέτοια δέσμη ιδεών για να μας καθοδηγήσει.

Τα Συστήματα Ιδεών είναι ζωντανά συστήματα.Με την πάροδο του χρόνου, όμως κάποια προστίθενται και αφαιρούνται από τα συστήματα ιδέες και πράγματα. Οι υπάρχουσες ιδέες τροποποιούνται, και αλλάζουν. Οι αλλαγές αυτές όμως γίνονται συχνά σχετικά πρόχειρα από τους ανθρώπους.Τελικά, συνήθως γίνονται όμως αναπόφευκτα, ένα σύστημα ιδέα τείνει να γίνετε λιγότερο λογικό και εκτός συγχρονισμού με την πραγματικότητα.

Όταν τα συστήματα ιδέες επιδεινώνονται σε ένα ορισμένο σημείο,τότε προκαλούν εκτεταμένη ανησυχία και άγχος.Η αποσύνδεση μας από τα συστήματα ιδεών για τον κόσμο γίνεται ολοένα και πιο πολύ εμφανής.Αυτό, με τη σειρά του, προκαλεί πολύ στρες που ροκανίζει την ενέργεια μας.Νιώθουμε ανικανότητα να κατανοήσουμε αλλά και να βρούμε το δρόμο μας σε ένα κόσμο που δεν λειτουργεί η έχει ήδη αποτύχει.


Ο κύκλος του Κρόνου/Τοξότη κυβερνά τη γέννηση, την ανάπτυξη, την ωρίμανση, τη συντήρηση αλλά και τον αφανισμό των συστημάτων ιδεών. Στο παρελθόν, έχουμε βιώσει ξανά τον κύκλο του Κρόνου / Τοξότη.Ό Τοξότης και η απέραντη θάλασσα των ιδεών που τον διέπει χωρίς την απογοητευτική και άμεση επιρροή του Κρόνου,όλες οι ιδέες μας τείνουν να είναι λίγο τρελούτσικες. Υπάρχει άφθονη τρέλα σχεδόν σε ολες τις υποθέσεις μας.Πράγματι, όμως ότι φαίνεται τρελό μπορεί να φαίνεται και φυσιολογικό. Ιδέες και αμέτρητα πράγματα μας επηρεάζουν και που τελικά όμως οδηγούμαστε σε μια αναμφισβήτητα δυσλειτουργική κατεύθυνση. Άγχος και μέγιστη αβεβαιότητα.

Κάθε 28 χρόνια περίπου,ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη και αρχίζει την αποκατάσταση της τάξης στον κόσμο των ιδεών. Η τελευταία διέλευση του Κρόνου του Τοξότη ξεκίνησε το 1985.

Ο Κρόνος θα μπει ξανά στο ζώδιο του Τοξότη τον Δεκέμβριο του 2014,στις 6:36 το απόγευμα, στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου.Θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό όλο το καλοκαίρι του 2015, όπου θα διανύσει και τις πιο τελευταίες μοίρες του και θα εισέλθει εκ νέου στον Τοξότη για να συμπληρώσει την πλήρη διέλευση του, τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα παραμείνει μέχρι το 2017.

Όταν ο Κρόνος μπει στο Τοξότη, θα ξεκινήσει η διόρθωση των συστημάτων ιδεών, και θα ξανά-συγχρονίσει τις ιδέες με την πραγματικότητα.Με την πάροδο του χρόνου, μια επίφαση λογικής θα επιστρέψει.Η αβεβαιότητα και το άγχος από τον Κρόνο στον Σκορπιό τα προηγούμενα 2μησι χρόνια θα υποχωρήσουν.Στον Τοξότη, ο Κρόνος θα προκαλέσει πράγματα που αποκαλύπτουν όμως την τρέχουσα δυσλειτουργικότητα των συστημάτων ιδεών μας. 

Θα το κάνει με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και άμεσο που θα μας αναγκάζει να διορθώσουμε αυτά τα συστήματα ιδεών.Οι κακές και οι αρνητικές ιδέες θα μας κοστίσουν βεβαια χρόνο, χρήμα αλλά και τις σχέσεις μας. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι κακές ιδέες θα αποκαλυφθούν ως επίβουλες αντιλήψεις και θα μας παρακινήσει να τα διορθώσουμε όλα την ίδια στιγμή.Και ο Κρόνος θα απαιτήσει αυτό να γίνει προσεκτικά. Στην πραγματικότητα, όμως, κάθε αντικειμενικός παρατηρητής θα μπορούσε να δει ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν άφησαν μια σειρά από άλυτα θέματα.Με τον Κρόνο επικεφαλής στο Τοξότη, αυτά θα οδηγήσουν σίγουρα σε διαμαρτυρίες και αγωγές, ενδεχομένως το δικαστικό σύστημα να συντριβεί η να αλλάξει ριζικά με κάποιο τρόπο. Μπορούμε να αναμένουμε μια πλημμύρα από ενοχλητικές συνέπειες,και αυτό διότι οι άνθρωποι βασίζονται σε ιδέες που δεν έχουν εξετάσει πολύ προσεκτικά.

Καθώς ο Κρόνος θα διέρχεται στον Τοξότη μέσα στα επόμενα χρόνια,και μετά στον Αιγόκερω και αμέσως μετά στον Υδροχόο, τα συστήματα ιδεών του κόσμου τότε θα ξεκινήσουν να είναι πιο ορθά.Και έτσι στη συνέχεια θα είναι ο κόσμος και η ατομική μας ζωή.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα οδηγήσει πολλούς να βάλουν νέους στόχους,θα δώσει τιμιότητα και λογική στην πολιτική ζωή αλλά και στις οικονομικές συναλλαγές. θα συμβάλλει στις ιατρικές ανακαλύψεις και στην τεχνολογική πρόοδο περισσότερο, ενώ θα ορίσει μια νέα εποχή στην διεθνή πολιτική σκηνή και στον κλάδο της δικαστικής εξουσίας.Ο Κρόνος εδώ μπορεί (είπα ότι μπορεί όχι ότι θα το κάνει) να διορθώσει τα κακώς κείμενα, που έγιναν κατά την διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό τα προηγούμενα δυο χρόνια.Θα περιορίσει την άσκοπη δραστηριότητα και θα ενισχύσει την φιλομάθεια.

Ένα παράδειγμα ήταν ο Μαχάτμα Γκάντι είχε τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτός είναι ο Κρόνος που μάχεται για την εξουσία και για την ανεξαρτησία, η επίτευξη ενός Κρονίου στόχου που χρησιμοποιήθηκε με ωφέλιμο τρόπο από τον Δία, δηλαδή: μη-βία με βάση τις θρησκευτικές και πνευματικές πεποιθήσεις, νομικές και πολιτικές εκδόσεις και κάλυψη από τα ΜΜΕ της προεκλογικής του εκστρατείας και της πολιτικής νηστείας του. 

Οι στόχοι και φιλοδοξίες του ήταν τελικά επιτυχής,όπου διέδωσε δυνατά το μήνυμά του σε ολόκληρο τον κόσμο, άγγιξε και κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων. Άλλος ένας που είχε Κρόνο στον Τοξότη ήταν ο Τσε Γκεβάρα.

Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο περίπου κάθε δύο έτη και έξι μήνες, και κατά την διάρκεια της διέλευσης μέσα από τον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη αντιπροσωπεύει γενικά τις περιοχές που θα αντιμετωπίσουμε διάφορες προκλήσεις.Ωστόσο πρόκληση, μπορεί επίσης να αποτελεί και μερικούς από τους στόχους μας.Ο Κρόνος μας δίνει δομές και όρια στη ζωή μας.

Ο Κρόνος θα κινείται μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 μέσω του Σκορπιού, και στις 23 Δεκεμβρίου του 2014 θα μπει στον Τοξότη για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αφού η τελευταία του διέλευση μέσω του Τοξότη ήταν το 1985-1987.Θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 16 Ιουνίου του 2015 και μετά θα επιστρέψει στον Σκορπιό για ένα τελευταίο τρίμηνο, και θα εισέλθει πάλι στον Τοξότη στις 18 Σεπτεμβρίου, 2015 μέχρι τις 20,Δεκεμβρίου το 2017.

Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο σημαίνει «Σοφία μέσω εμπειρίας». Ο Κρόνος όμως ξαναπέρασε στο μακρινό παρελθόν από τον Τοξότη κατά τα έτη 1926-1929,1956-58. Αυτά τα χρόνια έφεραν περιόδους πυρετώδους διεθνούς δραστηριότητας με έμφαση την επέκταση πνευματικών και γεωγραφικών ορίων.

Ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο οίκο που αφορά την εκπαίδευση, τις εξωτερικές υποθέσεις και τις κοσμοθεωρίες.Πολλές απόψεις θα αλλάξουν με αυτή την τοποθέτηση του στον Κρόνο τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό επίπεδο.Αφορά τις ανώτερες σπουδές,τα μακρινά ταξίδια,τη σχέση μας με το εξωτερικό.Είναι επίσης η σχέση μας με το νόμο.Η φιλοσοφία μας στη ζωή και οι θρησκευτικές μας αντιλήψεις.Τα οράματα και η διαίσθησή μας.Οι ικανότητες που έχουμε για εκμάθηση ξένων γλωσσών.Ανώτερη γνώση και εκπαίδευση, σοφία, φιλοσοφία, επιστήμες, θρησκεία, πίστη, προσευχή, προσκυνήματα, τελετουργίες, οράματα.Εκδόσεις, αστρολογία.Ο κλήρος,ο πατριάρχης. Οι ανώτεροι κληρικοί. Τα σύμβολα.

Ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας, και ο Δίας αφορά τα χρήματα, τα ιδανικά, την εκπαίδευση, τον ιατρικό τομέα, τη θρησκεία,εκκλησίες,τους νέους άνδρες,τις κυβερνήσεις και τους νόμους. 

Ιδέες ίσως που θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν τις δικές μας ζωές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Κρόνου, σε συλλογική κλίμακα.Μπορούμε να δούμε αλλαγές στην εκπαίδευση, δυναμικά σκάνδαλα στις εκκλησίες και πολιτικά σκάνδαλα και θέματα που αφορούν τους νόμους,όρια και σύνορα.Ο Κρόνος στον 9ο οίκο σημαίνει «διανοητική εκγύμναση».

Η Θρησκεία και οι κυβερνητικές απόψεις, νόμοι, εκπαίδευση και οι απόψεις μας για τον κόσμο θα έρθουν στο προσκήνιο, και αυτή η διέλευση θα αντιπροσωπεύει την σύγκρουση μεταξύ εξτρεμιστικών θρησκευτικών απόψεων, καθώς και εκείνες των άλλων. Αυτή η σύγκρουση δεν θα περιορίζεται μόνο στο ISIS και το νόμο της σαρίας, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει εξαιρετικά συντηρητικές χριστιανικές ομάδες και άλλους όπου θα δούμε πολλές αλλαγές,τρομοκρατικά χτυπήματα και συγκρούσεις.

Καθώς ο Κρόνος θα κινείται στον Τοξότη θα αρχίσει να σχηματίζετε ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5 μοίρες των Ιχθύων.Τον Φεβρουάριο του 2015,ο Κρόνος θα κινηθεί στην 4η μοίρα κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου,σε στενή τροχιά με τον Ποσειδώνα,που θα αποτελέσει το πρώτο τετράγωνο με τον πλανήτη των ονείρων,ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων στις 4-7 μοίρες των Ιχθύων / Τοξότη.Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2015 ο Κρόνος θα σχηματίσει ένα ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 μοίρες του Τοξότη-Ιχθείς και οι συνθήκες στον κόσμο αλλά και η ζωή μας θα αρχίσει να αλλάζει και πάλι.

Το τετράγωνο αυτό μεταφράζεται από την αστρολογία,ως «Διάλυση της δομής» και είναι πολύ σημαντικό.Με αυτή την διέλευση δεν μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι αληθινό και τι είναι ψεύτικο.Τα αποτελέσματα θα είναι επώδυνα, γιατί μπορεί να συμβούν ανεπανόρθωτα λάθη. 

Με μια τέτοια διέλευση θα είναι δύσκολο να ξεκινήσουμε κάτι δικό μας η να κάνουμε αλλαγές που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον μας,σε προσωπικό επίπεδο.

Ενώ ο Κρόνος κυβερνά τη δομή ,οι διελεύσεις Ποσειδώνα τείνουν να διαλύσουν τις θολές καταστάσεις με την πάροδο του χρόνου.Δομές, καταστάσεις και ακόμα και σχέσεις μπορεί να αρχίσουν να εξελίσσονται και να εξελιχθούν νέες καταστάσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις,αν αυτό σχηματίζει όψη με τον χάρτη σας.Όπως ο Ποσειδώνας διαλύει αυτό που θεωρούμε εμείς δομή,μερικά πράγματα μπορούν να έρθουν σε ένα τέλος, ειδικά αν αυτό είναι σε όψη με κάποιους προσωπικούς πλανήτες στον χάρτη σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσαμε να βιώσουμε μια δυσάρεστη χρονική περίοδο όπου καταστάσεις,ιδέες ή ακόμα και άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας ενώ κάτι νέο δεν έχει ακόμη προκύψει.Το παλιό θα μαραζώσει για να κάνει χώρο στο νέο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί εν μία νυκτί.

Το τετράγωνο Κρόνου / Ποσειδώνα μπορεί να συνδέεται με την σύγχυση και έλλειψη σαφήνειας,ή τα ψέματα.Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση μπορεί να βοηθήσει στο να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να πάρουν μορφή μετά από ένα χρονικό διάστημα μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Μερικοί από αυτούς που πλήττονται περισσότερο από αυτή τη διέλευση αυτή θα είναι εκείνοι που έχουν γεννηθεί από τις 24 έως 28 Φεβρουάριου, 27-31 Μαΐου,29 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου και 28 Νοέμβριου- 2 Δεκεμβρίου. Άλλοι που θα επηρεαστούν είναι η γενιά που έχει γεννηθεί με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη,από το 1973-1974, ή κάποιος που έχει μεταβλητό ζώδιο σε προσωπικό του πλανήτη μεταξύ 5-9 μοιρών.

Σε συλλογικό επίπεδο πολλές θα είναι οι ιδέες που θα διαλυθούν ή θα αλλάξουν μορφή.Στην πολιτική,τις κυβερνήσεις,οι νόμοι, όλα θα επηρεαστούν και μπορεί να δούμε αλλαγές στο νομικό καθεστώς για την χρήση της μαριχουάνας για παράδειγμα, ελλείψεις και προβλήματα με το νερό και τους ωκεανούς, να υπάρξουν σκάνδαλα στην εκκλησία, καθώς και την εξάπλωση της νόσου Έμπολα,μεταξύ άλλων.

Στην Κοσμική Αστρολογία, ο Nicholas Champion είχε γράψει για το τετράγωνο Κρόνου/ Ποσειδώνα: 

«Ο Green είδε λοιπόν αυτή την όψη ως επωφελούμενη δημοκρατία, πολιτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.Ο Barbault θεωρεί ότι αυτός είναι ο πρωταρχικός κύκλος που διέπει την ανάπτυξη σοσιαλισμού-κομμουνισμού. Επισημαίνει ότι το 1846 κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής,ακολούθησε η δημοσίευση του Κομμουνιστικού Μανιφέστου,και οι κύριες φάσεις του κύκλου αυτού αφορούσε τον εντοπισμό της ανάπτυξης και της εγκατάστασης των κύριων Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων. 

Το 1882 και μετά τη Ρωσική Επανάσταση το 1917, αμέσως μετά την επόμενη το 1952 είδε το θάνατο του Στάλιν και την αρχή της επέκτασης της σοβιετικής κομμουνιστικής επιρροής έξω στην Αφρική και τον τρίτο κόσμο γενικότερα. 

Και συνεχίζει:

“Συνέπεσε με την επίσημη σύναψη συνθηκών ειρήνης μετά από το WW1,η έκρηξη της πρώτης βόμβας υδρογόνου,και το θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν.Συνέπεσε επίσης με το θάνατο του Γεωργίου VI της Αγγλίας και την άνοδο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, και η αρχή μιας σημαντικής νέας φάσης στην εξέλιξη της βρετανικής μοναρχίας. “Ο Κρόνος ήταν την τελευταία φορά στο ζώδιο του Τοξότη στην πιο πρόσφατη ιστορία, από τον Νοέμβριο του 1985 – Νοέμβριος 1988,αλλά δεν σχημάτιζε τότε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα λειτουργήσει καλύτερα για τον Λέων,Υδροχόο,Κριό,Ζυγό, και θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Τοξότη, Ιχθείς,Παρθένο,Δίδυμο ή κάποιος με μεταβλητό ζώδιο σε προσωπικούς πλανήτες.(Τοξότης,Παρθένος,Ιχθείς,Δίδυμοι).

Τον Ιούνιο,του 2016 ο Κρόνος θα τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και θα είναι σε αντίθεση με τον Δία,δημιουργώντας ένα Tαυ-τετράγωνο σε μεταβλητούς πλανήτες και αυτό είναι ένα μεγάλος πλανητικός σχηματισμός που θα αλλάξει πολλά πράγματα στον κόσμο και τη ζωή μας.Η ενέργεια ενός μεταβλητού τετράγωνου είναι ρευστή, λιγότερο σταθερή. Η μεταβλητή ενέργεια επίσης πιστεύεται ότι είναι διάσπαρτη,αόριστη και αποσπάται εύκολα.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς δείχνει τις μάζες και ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ότι δεν θα πάνε καλά.Ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνει τις αλλαγές στις κυβερνήσεις,τους νόμους και τις ιδέες και ο Δίας στην Παρθένο,κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και μετά,δείχνει έλεγχο (όταν ο Κρόνος ήταν στην Παρθένο οι τράπεζες ήταν το κεντρικό θέμα) και ο Δίας θα τετραγωνίζει τον Κρόνο κάτι το οποίο δεν είναι θετικό για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, θα υπάρχει έλλειψη συνοχής στην πολιτική, καθώς και εξάπλωση της νόσου Έμπολα η άλλων νόσων.

Ο αστρολόγος Mitch Lewis πιστεύει ότι η θεραπεία για τον Έμπολα θα βρεθεί, και έγραψε «Ο Έμπολα θα είναι το τέλος του κόσμου; Με μια λέξη.. – Όχι! Θα πρέπει να θεραπευτεί, φυσικά, όταν ο Κρόνος θα τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα.Η περιοριστικότητα του Κρόνου θα ελέγξει το ξέσπασμα και θα οδηγήσει σε μια θεραπεία. Θα υπάρξει ένα εμβόλιο που θα αναπτυχθεί και που θα αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Επίσης ο ιός μπορεί ενδεχομένως να είναι στο αποκορύφωμα του από την αρχή του έτους 2016. Θα εξακολουθούν να υπάρχουν διαλείμματα, αλλά μέχρι τότε δεν θα είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με το πρόβλημα.

Εκτός του ότι ο Έμπολα μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα και είναι αερομεταφερόμενος ένα εμβόλιο δεν θα μπορεί να παραχθεί και να διανεμηθεί εύκολα… και αυτό είναι πολύ απίθανο να συμβεί. Αλλά τουλάχιστον ψυχολογικά θα ρίξει πάρα πολύ τον κόσμο.Θυμηθείτε ότι η πανδημία γρίπης δεν θεραπεύτηκε το 1918-1919. Απλα έκαιγε τα πάντα μέσα σου. Ο Έμπολα τελικά θα κάνει το ίδιο. 

Δεν μπορείτε να βάλετε σε καραντίνα όλο τον κόσμο.Δεν μπορείτε να σταματήσετε τον  Έμπολα όπως επίσης και την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Θα πρέπει να το θεραπεύσετε πρώτα.Το έγκλημα εδώ είναι ότι ήξεραν τις δυνατότητές του για δεκαετίες.

Αλλά κανείς δεν δαπάνησε χρήματα για να βρεθεί μια θεραπεία, επειδή δουλεύουμε σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, και γιατί άλλωστε κάποιος να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για να θεραπεύσει μια ασθένεια που μπορεί ή δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μια πανδημία.Τι είδους φιλοσοφία είναι αυτό; Τι θα μπορούσε να είναι πιο πολύτιμο από την προστασία μας; “

Η εκπαίδευση και η οικονομική ύφεση θα έρθουν στο προσκήνιο – έχουμε ήδη δει πολλές δραματικές αλλαγές στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορες χώρες.Μια συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από τα πανεπιστήμια, τη χρηματοδότηση και τις μεταρρυθμίσεις, καθώς και μια σειρά από κανονισμούς που δεν θα ληφθούν σωστά από τις μάζες.Η πρόσβαση σε αυτό τον τομέα πιθανώς θα περιοριστεί και θα είναι πιο δύσκολο θα επιτευχθεί.Το (1985 – 1988) είδαμε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο σκέψης σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αν όχι μια μαζική αλλαγή στη δομή του.Η επίσκεψη του Κρόνου εκείνη τη στιγμή επικαλύφτηκε τόσο από τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.Θέματα σχετικά με τη δέσμευση, σε προσωπικό επιπεδο, θα εμφανιστούν επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κρόνου στο Τοξότη.

Θα σας ζητηθεί να επαναξιολογήσετε την αίσθηση της ελευθερίας και προσωπικών ορίων σας, έτσι ώστε η δέσμευση και η έλλειψη αυτής θα αμφισβητηθεί. Καθορίστε την σημασία της ελευθερίας.Τι σημαίνει το να είναι κάνεις ελεύθερος; Είμαστε πραγματικά απελευθερωμένοι, όπως νομίζουμε ότι είμαστε; Μήπως αποφεύγουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες;

Στο 2015-2016, με την επιρροή αυτή του Δία και του Κρόνου θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα στις οικονομίες πολλών εθνών και θα υπάρξει μια βαθύτερη Ύφεση – εικονική κατάθλιψη – καθώς και σημαντική κοινωνική παρακμή.Η ατμόσφαιρα τον Σεπτέμβριο του 2015 θα αλλάξει δραματικά.Η διέλευση του Δια στον Λέοντα ωστόσο φαίνεται να είναι απατηλή. Μέχρι το 2015,επίσης το ψέμα της  υπερθέρμανσης του πλανήτη θα πάρει ένα τέλος.

Μέχρι το τέλος του 2017, η παγκόσμια ψύξη θα αρχίσει επίσημα.

Ο Δίας στο Λέοντα μέχρι το καλοκαίρι θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γιορταστική αλλά το πάρτι θα τελειώσει σύντομα και απότομα από ότι φαίνεται αστρολογικά…σε σύνοδο με την Αφροδίτη (υπόψιν ότι η Αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη κίνηση το καλοκαίρι) και τον Άρη στον Λέοντα, βλέπουμε μια αυταρέσκεια όπου τελειώνει άσχημα κατά τα τέλη του καλοκαιριού του 2015, και αυτό οδηγεί κατ ‘ευθείαν σε μια βαθύτερη περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κατάθλιψης που θα διαρκέσει όλο το 2016.

Αυτό δείχνει μια διαφορετική σειρά από αδιέξοδα παγκοσμίως,σε πολλές χώρες, μεταξύ των κυβερνήσεων,των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και της κοινωνίας γενικότερα.Το πρώτο από αυτά είναι το τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο να συμβαίνει ήδη τώρα από τον το Οκτώβριο / Νοέμβριο 2014 στο δεύτερο δεκανό του Λέοντα για τον Δία και την διέλευση του Κρόνου στον τρίτο δεκανό του Σκορπιού.

Βγαίνοντας από το καλοκαίρι του 2014,το οποίο και πέρασε,μετά τον Μεγαλόσταυρο, το έτος 2015, θα υπάρχει μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα για ορισμένες χώρες οικονομικά,αλλά αυτό φαίνεται να είναι παραπλανητικό.Δεν είναι η πραγματικότητα.Ο Κρόνος μπαίνει σε Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 έως 14 Ιουνίου του 2015, τότε και πάλι από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2015 μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2017.

Η διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη που συνέβη στη δεκαετία του ’80, όταν είχε προβλεφθεί από τους τότε αστρολόγους, είχαμε την απαγόρευση του καπνίσματος σε μετρό και λεωφορεία.Αυτή τη φορά η απαγόρευση θα είναι σε όλο τον κόσμο,όπως και άλλες απαγορεύσεις.Αφορά επίσης το διεθνές ελεύθερο εμπόριο (ακριβώς όπως την τελευταία φορά που ήταν μεταξύ των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού).

Το χρηματιστηριακό κραχ του Οκτώβρη του 1929 έγινε κατά τις τελευταίες μοίρες του Κρόνου στον Τοξότη και το ίδιο πράγμα συνέβη τον Οκτώβρη του 1987,όπου είχε προβλεφθεί το 1986 όπως και είχαν επίσης προηγηθεί εκκλησιαστικά σκάνδαλα. Η λογική βασίστηκε στο γεγονός ότι ο Τοξότης αντανακλά τη χρηματιστηριακή αγορά (τυχερά παιχνίδια,κερδοσκοπια), αλλά και τη θρησκεία.Θυμηθείτε το κείμενο που σας είχα μεταφέρει, την μελέτη αναλυτικά, την αστρολογική εικόνα του κραχ και πριν από αυτό.

Το επόμενο κραχ του χρηματιστηρίου θα είναι τον Οκτώβριο του 2017,κατά το τέλος επίσης της διέλευσης του Κρόνου στον Τοξότη,εκεί περίπου. Η αγορά θα δείξει μια εικόνα ρεαλιστική ότι όλα θα είναι μια χαρά,καθώς και οι δείκτες θα είναι επίσης ψηλά σχετικά (ήδη από το τέλος του Δεκέμβρη 2014).

Η θρησκεία θα πρέπει να αναθεωρηθεί και τα αρνητικά στοιχεία να περικοπούν. 
Θα πρέπει να υπάρχουν και πάλι εκκλησιαστικά σκάνδαλα και φονταμενταλιστική αναβίωση πριν από την κατάρρευση της αγοράς. Θα υπάρξουν επίσης παραγωγικές ανακαλύψεις στους τομείς της εκπαίδευσης και της αστρονομίας.Τα ηλιακά αυτοκίνητα και άλλα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων του αέρα και του νερού που τροφοδοτούνται (χρησιμοποιώντας το υδρογόνο από το νερό) θα τελειοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2014,ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα στις 22 μοίρες.Αυτή η μοίρα είναι γνωστή στην κοσμική αστρολογία ως ο χειρότερος εχθρός, αρκετά δυσοίωνη, έτσι θα υπάρξουν σημάδια βαθιάς οικονομικής πτώσης,αλλά πολλοί άνθρωποι θα διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο και θα ξοδεύουν ασυλλόγιστα, ενώ τα χρέη θα ξεφύγουν.

Στα τέλη του 2014, ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα εισέλθει στις 23 του Δεκεμβρίου 2014, στον τροπικό Τοξότη όπως αναφέραμε.Ο Κρόνος θα συνεχίσει την διαδρομή του στον Τοξότη,τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2015,και στη συνέχεια, θα αρχίζει να επιβραδύνει, και από την 14 Μαρτίου,2015,θα είναι σε ανάδρομη στις 4-μοίρες του Τοξότη και τότε θα υπάρξουν ενδείξεις για σοβαρά προβλήματα. Όταν ξαναμπεί στον Σκορπιό στις 14-15 Ιουνίου το 2015,και στο τέλος του μήνα αυτού, ο Δίας θα είναι εντός των 8 μοιρών,σχηματίζοντας ένα σταθερό τετράγωνο με τον Κρόνο. 

Όλα αυτά δείχνουν ότι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τουλάχιστον ψυχολογικά. Το μεταβλητό τετράγωνο του Δία στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Τοξότη επίσης θα είναι σε δυσμενής όψη με τον Ποσειδώνα, από τους Ιχθύες.Ο Δίας στην Παρθένο θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δύο φορές:

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015- ΑΠΡΙΛΙΟΣ,ΜΑΙΟΣ,ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΔΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ

Το κύριο χαρακτηριστικό της αντίθεσης του Δία από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σημαίνει την διαστρέβλωση μιας κατάστασης όπου θα απαιτείται πρακτική πειθαρχία για να διατηρήσουμε την πραγματικότητα.Αυτή η μεταβλητή περίοδος δείχνει τάσεις φυγής μεταξύ των ανθρώπων.Υπάρχει, κατάχρηση ναρκωτικών,αφηρημάδα,και ονειροπολήματα.Υπάρχουν ψευδαισθήσεις μεγαλείου και συναισθηματική συνεξάρτηση,η οποία θα φανεί ευρέως στην κοινωνία. 

Είμαστε υπέρμετρα ρομαντικοί και ευκολόπιστοι πράγμα που οδηγεί σε τραγικά λάθη. Οι στόχοι μας αποδεικνύονται ουτοπίες και οι σκέψεις μας δεν χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό.Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης.Η γενική συνολική περίοδος θα είναι από τον Σεπτέμβριο του 2015, μέχρι τον Ιούνιο του 2016.Και να θυμάστε ότι οι διελαυνων Δεσμοί της Σελήνης θα είναι στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.Αυτό ενισχύει τις επιρροές των πλανητών στα μεταβλητά ζώδια.

Η ατμόσφαιρα θα είναι δυσμενής.Θα συμβαίνουν παράξενα γεγονότα,θα υπάρχει ανεξέλεγκτη φαντασία που μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους εκτός πορείας.Θα υπάρχει κάθε είδους και μορφή εξαπάτησης – από τους άλλους.Θα παρατηρήσετε κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 ότι κάποιοι θα εκφράζουν ένα υπερευαίσθητο συναισθηματισμό καθώς και μια άστοχη συμπάθεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,ο Δίας που θα διέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου (Αύγουστος 2015) κοντά στον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό και ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους  Ιχθείς κοντά στο Νότιο Σεληνιακό Δεσμό, θα υπάρχει μια διογκωμένη αίσθηση της πολιτιστικής και πνευματικής σημασίας κάποιου που τρέχει ανεξέλεγκτα σε δύσκολους καιρούς.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ

Ενώ ο Δίας θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ο διελαυνων Κρόνος στον Τοξότη θα τετραγωνίζει τον Δία και τον Ποσειδώνα.Αυτό το πλανητικό τετράγωνο έχει συνδεθεί από καιρό με ψυχολογικά προβλήματα και τις ψυχικές ασθένειες σε κοινωνικό επίπεδο, όπου πραγματικά επιδεινώνει τα προβλήματα στην κοινωνία.Τα περισσότερα από αυτά θα είναι αποτέλεσμα σοβαρών οικονομικών και νοητικών προβλημάτων όπου θα είναι αρκετά εμφανή στον κόσμο από τα μέσα της επομένης δεκαετίας.

Αυτό θα δημιουργηθεί από τον Κρόνο στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που μπορεί να παράγει θλιβερές καταστάσεις στις κοινωνίες πολλών χωρών.Ο Κρόνος δεν αισθάνεται άνετα σε στο ζώδιο της φωτιάς, όπως και ο Τοξότης. Η Κρονια επιρροή στον Τοξότη μπορεί να παράγει μια φαρισαϊκή συμπεριφορά, να προβάλει το σκληρό πρόσωπο μας με μια πουριτανική νοοτροπία.

Αυτά τα είδη των ανθρώπων στην κοινωνία μπορεί να δημιουργήσουν ένα σετ φιλοσοφιών και ιδεολογιών, οδηγώντας έτσι σε διάφορες μορφές φανατισμού. Ζημιές και απώλειες και αγωγές στα ανώτερα δικαστήρια επίσης προαναγγέλλονται

Θα υπάρχει μια παρατεταμένη περίοδος επαγγελματικής σύγχυσης,παρανοήσεις, νευρώσεις,κινδύνους από αλκοόλ και ναρκωτικά. θα υπάρχουν μυστικές συκοφαντίες, κρυμμένοι εχθροί, αλλά πάνω απ ‘όλα, μια σύγχυση και παράλογη ατμόσφαιρα που θα τείνει να κάνει τους ιδίους τους ανθρώπους ως τους χειρότερους εχθρούς μας. 
Οι άνθρωποι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την εκδήλωση ανορθολογικών τάσεων, που θα δημιουργήσουν μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα όπου θα είναι πιο εμφανής μέσα στο 2015-2016.

Παράλογοι φόβοι, και άγχη θα χαρακτηρίζουν την εν λόγω διέλευση.Θα υπάρχει συχνά μια επιθυμία για να αποφύγουμε τις πρακτικές ευθύνες και την εργασία.Τα ψυχολογικά προβλήματα στα μέλη μιας οικογένειας ενός ατόμου ή άλλους με τους οποίους πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει,είναι πιθανό να παρεμβαίνει στην επαγγελματική απόδοση, στην εργασία και την επιτυχία κάποιου.Η ψυχική ασθένεια συνδέεται επίσης με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα,στα μεταβλητά ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων,όπου θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα άτομα, θα εκδηλώσουν παράλογες τάσεις.

Η κατάθλιψη, και η παράνοια είναι αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και άλλες αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις.Το πρόσθετο πρόβλημα της κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών θα είναι ευρέως διαδεδομένο.Θα είναι μια πραγματικά λυπηρή, συγχυσμένη και παραπλανητική εποχή με επίκεντρο την οικονομική ύφεση και την κοινωνική παρακμή. 

Θα υπάρξουν κάποιες επιθετικές συμπεριφορές σε συνδυασμό με ψυχικές ασθένειες και παράλογες σκηνές που θα βλέπουμε στην κοινωνία.

ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΚΡΌΝΟΥ

Εν τω μεταξύ, το τετράγωνο μεταξύ του Δία στην Παρθένο και του Κρόνου στον Τοξότη,από το 2015 και το 2016 θα είναι ρευστό.Αυτό, μετά το σταθερό τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών στον Λέοντα και στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2014, και πάλι θα το δούμε, τον Ιούλιο και Αύγουστο του 2015.

Από το καλοκαίρι του 2015, το σταθερό τετράγωνο Δία-Κρόνου και που στη συνέχεια θα μεταφράζεται πλέον σε «μεταβλητό»,όταν ο Δίας θα μπει στην Παρθένο τον Αύγουστο του 2015, ακολουθούμενο από τον Κρόνο τον Σεπτέμβριο του 2015.Αυτό είναι ένα δυσμενές σημάδι για τα έτη 2015 & 2016.Οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να επιδεινώνονται.Τα πράγματα γενικά θα καταρρέουν καθώς επίσης η κυβέρνηση Ομπάμα θα πλησιάζει στα δύο τελευταία χρόνια της θητείας της.

Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ευνοϊκή για θετική επιχειρηματική, και οικονομική ανάπτυξη. Έχουμε ακούσει από τον Βρετανικό κοσμικό αστρολόγο Shane Ward σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα λιτότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο,η οποία υποφέρει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά όσο και την ευρωπαϊκή ήπειρο.Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αμερικανός ερευνητής αστρολογίας William Stickevers προειδοποιεί για τις επικείμενες συνέπειες της οικονομικής κρίσης,πολιτική ανικανότητα και οικονομική κατάρρευση που έρχονται.

Υπό την επιρροή τετραγώνου Δία/ Κρόνου, αυτό που έχουμε εδώ είναι μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις, αλλά επίσης επαγγελματικών και οικιακών δυσκολιών. Τα προβλήματα του 2007-2008 έχουν πλέον επιδεινωθεί και θα συνεχίσουν να αυξάνονται. 

Η τάση και η ατμόσφαιρα αυτών των μεσαίων χρόνων δείχνει μια αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο άκρα, μεταξύ της αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας.Αυτή η περίοδος δεν θα είναι καλή για να ξεκινήσουμε αλλαγές σε επιχειρηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Θα υπάρχουν δυσκολίες στο να πάρουμε υποστήριξη από επίσημους φορείς που θα είναι ήδη σε ύφεση αυτή τη φορά από το 2015 και το 2016.

Σας συμβουλεύω ,να είστε προσεχτικοί όταν πρόκειται για την επέκταση επιχειρήσεων το 2015 και το 2016, καθώς η παγκόσμια οικονομία θα έχει επιδεινωθεί από την διαφθορά των τραπεζών,οικονομολόγων,πολιτικών,τη Wall Street και τις ρυθμιστικές αρχές της κυβέρνησης.

Ο Δίας στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δείχνουν επίσης ότι θα υπάρξει μια ηθική κρίση στην παραγωγή πολιτιστικών,ηθικών και θρησκευτικών αποφάσεων.Η κατανομή και η μείωση που υπήρξε εμφανής από τη δεκαετία του 2000 γρήγορα επιταχύνεται από αυτή τη στιγμή.

Αυτές οι μακροπρόθεσμες κυκλικές κινήσεις αυτών των διαπροσωπικών πλανητών σχετίζονται άμεσα με το ρόλο που διαδραματίζει η ιστορία στο παρόν, καθώς και στο μέλλον.

Οι τρέχουσες παγκόσμιες διελεύσεις και εκείνες που θα έρθουν μου δείχνουν ότι όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα έρθει το τέλος τους.Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 η γενική τάση θα είναι να παραμελούνται σημαντικές ευθύνες / ή να συμβιβαστούμε με τις αρχές για λόγους σκοπιμότητας.Έχουμε δει αυτό να συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην ανθρώπινη ιστορία πριν και τώρα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μεταβλητά έτη 2015,2016 και 2017 θα είναι δύσκολα να πούμε το λιγότερο.Από τον Σεπτέμβριο του 2015 – Μάιος 2017,θα είναι δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να επιβιώσουν.Κάτω από τις δυσοίωνες επιρροές του Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα στα μεταβλητά ζώδια μπορείτε απλά να κάνετε αλλαγές για να προσαρμοστείτε.

Ο κύκλος Κρόνου-Δία έχει επίσης έχει συσχετιστεί με τις Προεδρικές δολοφονίες.

«Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΌΤΗ»

Αφού περιγράψαμε τις όψεις που θα γίνουν στα μεταβλητά ζώδια κατά τα επόμενα δυο έτη, θα ξαναέρθω λίγο στην επιρροή του Κρόνου μέσα από το ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2014,ο Κρόνος θα είναι έτοιμος να φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού. 

Στη συνέχεια,από το Δεκέμβριο του 2014 και μετά, ο Κρόνος θα έχει ήδη «ξυπνήσει» από την περιπλάνηση του μέσω του Σκορπιού κατά τα έτη 2013 και σίγουρα ακόμη πολύ περισσότερο από το τρέχων έτος 2014,μιας και διανύει τις τελευταίες του μοίρες όπου είναι πολύ δυνατές.

Ο Κρόνος θα είναι σύντομα στον Τοξότη στις 24 του Δεκεμβρίου 2014 σε πλήρη τροχιά,αλλά από την 14 Μαρτίου του 2015, θα γυρίσει ανάδρομος και στη συνέχεια εκ νέου θα ξαναμπεί στον Σκορπιό στις 14 Ιουνίου του 2015.

Ο Κρόνος θα τότε θα βρίσκεται στις 28 μοίρες του Σκορπιού και στις 2 Αυγούστου 2015 και από τις 18,Σεπτέμβρη πλέον του 2015 θα επανέλθει στον Τοξότη μόνιμα για τα επόμενα 2 έτη.

Τώρα, η διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη (2015-2017) δείχνει μια τάση της κοινωνίας να βλέπει την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων.Οι άνθρωποι θα αναζητούν την «ασφάλεια» και αυτό είναι ακριβώς που επιθυμεί η κρυσταλλική επιρροή του Κρόνου. Οι πλανητικές δονήσεις του Κρόνου,που λαμβάνονται από τις σκέψεις-κύτταρα είναι δύσκολες, σκυθρωπές και εγωκεντρικές.

Για τον Κρόνο είναι απαραίτητα,οι δομές, μορφές και λειτουργίες που συχνά εργάζονται για να μετριάσουν τους χαοτικούς παράγοντες που ενυπάρχουν στις διαπραγματεύσεις ενός ομίλου επιχειρήσεων η ομάδας.Συνδέεται με τα αντιπροσωπευτικά όργανα του νομικού συστήματος,της δημόσιας διοίκησης,καθώς και τη συγκράτηση / τον περιορισμό δυνάμεων στην κοινωνία,ο Κρόνος κυβερνά τις διαδικασίες και τις κατευθυντήριες γραμμές.

Επίσης, συνδέεται με την απονομή της Κρόνιας δικαιοσύνης και συνεργάζεται για την επιβολή του νόμου,καθώς και η συνταγματικότητα της στρατιωτικής ζωής και της πειθαρχίας.

Η στάση ενός έθνους προς το νόμο, την τάξη, τα ταμπού,παλιές πρακτικές,την πολιτική, κλπ. συνδέονται επίσης με τον Κρόνο.

H διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη δεν διαθέτει ευελιξία και προσδίδει μια αίσθηση στην κοινωνία που αναγκάζει τους ανθρώπους να προσελκύσουν το «θέλω», την «υπευθυνότητα» και «απώλεια».

Ο κοσμικός ένατος οίκος του Τοξότη διέπει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων καθώς και την εθνική και διεθνή νομοθεσία. Αυτό περιλαμβάνει τη ναυτιλία,τις διεθνείς διαδρομές του νερού,το ναυτικό δίκαιο, τα διαστημικά ταξίδια,τη θρησκεία, τα συστήματα πεποιθήσεων και της φιλοσοφίας.

Για να εξουδετερωθεί η τοποθέτηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να καλλιεργηθούν πολύ περισσότερο η θετική σκέψη,το θάρρος,η αποφασιστικότητα και η αντοχή.Η διασφάλιση των συμφερόντων μέσω της θετικής δράσης, και όχι με αρνητικό φόβο,είναι απαραίτητο κάτω από τα δεινά του Κρόνου.Δεν θα είναι σοφό να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς-οίκους της ζωής σας που επηρεάζονται από τη δυσμενή διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη.

Μάλλον, αυτό θα σημαίνει ότι θα αναγκάσετε τον εαυτό σας να βιώσει την επιρροή του Κρόνου στον Τοξότη,πηγαίνοντας κόντρα σε όλα, στην επιρροή του Δια και του Ποσειδώνα. 

Αυτό θα απαιτήσει μεγάλο σθένος, ακόμη και με την κοινωνικές και οικονομικές απώλειες να είναι σε εξέλιξη,εσείς θα πρέπει να είστε σε θέση να αναμειγνύεστε με τους ανθρώπους,να χορέψετε,να τραγουδήσετε,να πηγαίνετε σε σινεμά να βλέπετε ταινίες,να είστε χαρούμενοι και να παίρνετε χαρά από τις τέχνες,τις επιστήμες και τη μουσική. 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο άλλωστε διότι κατά αυτό τον τρόπο διώχνετε μακριά την επιρροή του Κρόνου γι αυτό εσείς θα πρέπει να προσθέσετε θετικά στοιχεία στην ατμόσφαιρα.

«Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΆ ΈΤΗ»

Και βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει για πολλά χρόνια σε αυτό το ζώδιο,που έχει ενεργοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2012 και θα συνεχίσει να υπάρχει εδώ μέχρι τον Ιανουάριο, του 2026.Η μακρά διέλευση του τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς απαιτεί προσοχή κατά τα μέσα μεταβλητά χρόνια όσο αφορά τη δημιουργικότητα, αλλά θα πρέπει να είστε πρακτικοί και συνετοί ταυτόχρονα.

Αυτή η διέλευση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες,μπορεί να είναι γενικά θετική σε βάθος 14 ετών αλλά στη συνέχεια και πάλι, υπάρχουν και οι αρνητικές επιρροές του, που ποτέ δεν πρέπει να αγνοηθούν. 

Ο πλανήτης Ποσειδώνας μαζί με τον Δία συγκυβερνούν το ζώδιο των Ιχθύων, έτσι ώστε τα θετικά οφέλη θα μπορούν να εφαρμοστούν στις τέχνες και τις επιστήμες, τη μουσική, τον κινηματογράφο, αλλά ακόμα στη συγγραφή επιστημονικής φαντασίας και θεατρικά έργα όλων των ειδών.

Μια οκτάβα του Ποσειδώνα, η οποία είναι η Αφροδίτη, επίσης, δείχνει ότι οι σκέψεις που σχετίζονται με τα συναισθήματα και τον έρωτα, όταν σχηματίζουν αρνητική όψη με πλανήτες όπως ο Δίας και ο Κρόνος, για παράδειγμα, μπορεί να δώσει ψυχοκινητική δύναμη που φέρνει απογοητευτικά γεγονότα στη ζωή.

Γενικά θα πρέπει να έχετε μια ψυχρή εκτίμηση της κάθε κατάστασης, χρησιμοποιώντας την λογική για να είστε σοβαροί και να πατάτε γερά στο έδαφος,κάνοντας ως εκ τούτου τον Ποσειδώνα να λειτουργήσει θετικά.Ωστόσο, κατά την διάρκεια των μεταβλητών χρονών,με το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα, αυτό σημαίνει ότι ο ορθολογισμός σας θα τείνει να /η θα μετατραπεί σε παράλογες σκέψεις.Πολλοί από εσάς θα δείτε και θα το βιώσετε αυτό κατά τη διάρκεια του 2015, 2016 και 2017.

Όσοι γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970 με τον γενέθλιο τον Ποσειδώνα στον Τοξότη θα γνωρίσετε το διελαυνων τετράγωνο Ποσειδώνα στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια γειωμένη και πρακτική άποψη που θα αναμιγνύεται με αυξημένη δημιουργικότητα και την ορθή χρήση της φαντασίας που φέρνει ο Ποσειδώνας στην παγκόσμια ατμόσφαιρα.

Η διέλευση του Ποσειδώνα μπορεί να υποκινήσει και να συρρικνώσει την ευαισθησία στην κοινωνία και την ονειροπόληση και οι δονήσεις αυτής της διέλευσης να ενθαρρύνει έντονα – ιδιαίτερα στην αρνητική οκτάβα του – η οποία προσελκύει διχόνοια μέσω των συστημάτων που διαιωνίζεται κάτω από ένα ομιχλώδες κάλυμμα. 

Αν και υπό την επιρροή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς φαίνεται όλα να είναι ελκυστικά στην επιφάνεια, αυτό που συνήθως μπορεί να προκύψει είναι η απώλεια. 
Εν τω μεταξύ, φανταστικοί κίνδυνοι θα τείνουν να παρενοχλούν όσους έχουν πληγεί.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν οι πλανήτες όπως ο Δίας και ο Κρόνος ταλαιπωρούν τον Ποσειδώνα από δυσμενή όψη και αυτό θα συμβεί σε ευρεία κλίμακα κατά τα μέσα του 2015, 2016 και 2017.

Έτσι,γνωρίζουμε ότι για να υπάρχει επιτυχία υπό την επιρροή των ισχυρών μεταβλητών ζωδίων στα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.Όλα μπορεί να γίνουν συνειδητά.Είναι επιτακτική ανάγκη να μην πιεστείτε μέσα στη σύγχυση και τον εφησυχασμό των καιρών,ειδικά το 2014 και το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Και πάλι, ένα από τα γενικά θέματα θα είναι ο παραλογισμός,τα διάφορα συστήματα που θα δημιουργηθούν,θα υπάρχει πολύ ενοχλητικός θόρυβος και σύγχυση μέχρι και αρκετά θολωμένες καταστάσεις.Και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν είναι καλό για την πρόοδο. 

Η προετοιμασία αυτή απαιτεί να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα. Μέχρι να τελειώσει η επιρροή των Μεταβλητών τον Μάιο του 2017,τότε η μετάβαση στην επόμενη δεκαετία θα είναι πολύ εύκολη η θα έχει γίνει αρκετά περίπλοκη για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Το πως θα βγείτε από αυτή την επιρροή εξαρτάται από εσάς.

Ένα από τα κυριότερα πράγματα που θα μπορούσαν συμβούν με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι η απώλεια η ο περιορισμός των ελευθεριών του ατόμου, μπορεί να έχουμε πραξικοπήματα,συρρίκνωση και αλλαγη των συνόρων όπως και των ανθρώπινων δικαιωμάτων παγκοσμίως ενώ τέλος ο Κρόνος στον Τοξοτη δημιουργεί και θρησκευτικούς πολέμους.

Απάντηση