Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς 31 Αυγούστου 2023,στις 7 μοίρες, ώρα 4:35:24 π.μ. στις 7 μοίρες των Ιχθύων ,στον πρώτο δεκανο. Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Γη στις 7 μοίρες. Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο που είναι ανάδρομος και κυβερνά αυτόν τον δεκανο. Επίσης σχηματίζει να πολύ στενό κουινκαξ ακριβείας με την Ήρα (Juno),που κάθεται στον ωροσκόπο της πανσελήνου και προηγείται της συνόδου με τον Κρόνο (3,51). Υπάρχει μετα ένα ημι-τετράγωνο με την Έριδα, ένα τετράγωνο με τον Άδμητο, μια αντίθεση με την Μαύρη Λιλιθ. Επίσης βρίσκεται στον Biham στον Πήγασο. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

πανσέληνος στους Ιχθείς

Ο αστερισμός προμηνύει γεγονότα σχετικά με πλοία και τον ωκεανό, καθώς και αλλαγές στον καιρό. Στους μεσαιωνικούς χρόνους λεγόταν ότι έδειχνε ματαιόδοξα άτομα με μεγάλη φιλοδοξία, αλλά με πολύ κακή κρίση. Ο Κρόνος βρίσκεται τον 8 οίκο, των μυστικών και της απώλειας. Φέρνει την θλίψη στις θρησκείες και τους οίκους της, τα ποτάμια στεγνώνουν, και κάνει τις ακτές πιο ατυχής.

Επίσης, σε δυσμένεια είναι τα χρέη κρατών, έχει άμεση σχέση με το τραπεζικό σύστημα, οι δολοφονίες, η θνησιμότητα, οι μεγάλες καταστροφές όπως οι σεισμοί.

Σαν σήμερα που γραφώ 20/6/2023 έγινε ο μεγάλος καταστροφικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη λίγο μετα τις 11 το βράδυ, με Πλουτωνα στον 8 οίκο.

Σήμερα, η θέση του Κρόνου στους Ιχθεις δεν είναι θετική επειδή κυβερνά τον οίκο της απώλειας. Ο Κρόνος , από την άλλη οι όψεις του είναι δραματικές ,σε αντίθεση με τον Ήλιο, ένα κουινκαξ με τον Άρη και συνομιλεί με τους ίδιους αστεροειδής και υποθετικούς πλανήτες της Σελήνης. Ο Ουρανός έχει ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στις 23 μοίρες του Ταύρου.

Ο Κρόνος, λοιπόν, θα αυξήσει την θνησιμότητα και πάλι, σε σημαντικούς ανθρώπους και ηλικιωμένους, και ανθρώπους σημαντικούς στην πολιτική.

Ο Ήλιος και η Μαύρη Λιλιθ, στον 2 οίκο, δεν είναι κάλος οιωνός για τους φόρους. Είναι η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία των τελευταίων χρόνων, που θα μοιάζει με επιδρομή βαρβάρων.

Υπάρχουν, άνθρωποι που θέλουν να ξυπνήσουν τους γύρω τους καθώς ξυπνούν και αυτοί ταυτόχρονα. Η κατάσταση βυθίζεται στην ορθολογική πολυπλοκότητα ακριβώς όταν όλοι πρέπει να συσπειρωθούν και να προχωρήσουν για έναν στόχο. Άνθρωποι θα αφυπνιστούν στην κλήση του Ουρανού/Δια μαζικά.

Η πανσέληνος μοιάζει σαν να είσαι μέσα σε μια μικρή εκκλησία κοντά στη φουρτουνιασμένη ακτή, συντονισμένη στον ιερό αριθμό 7.

Ο θόρυβος είναι μεγάλος, και ο κόσμος θέλει να βρει ειρήνη και συγχώρεση στα παγκόσμια προβλήματα. Η πανσέληνος θέλει να φωτίσει το φως της θεϊκής αγάπης, την συμπόνοια, να μιλήσει στις καρδίες σε αυτούς που την χρειάζονται, να δώσει σε όλους τους ανθρώπους της γης, θα εμφανιστεί κάποιος που θα κηρύξει την αλήθεια. Θα νομίζεις ότι είναι αυτός που βλέπεις αλλά είναι άνθρωπος φτιαγμένος του ιδίου καταπιεστικού συστήματος, που θέλει να χτίσει τα θεμέλια για ένα σύστημα νέας πίστης, γιατί η παραδοσιακή θρησκεία δεν συναντά τις ανάγκες της ανθρώπινης φυλής.

Θα είναι ο κανόνας, που θα ονομαστεί μια δεύτερη ευκαιρία για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, αν είναι δυνατόν, θα σου κάνουν και χάρη, που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Οι περισσότεροι θα είναι έτοιμοι να κυλήσουν μέσα στην ψευδαίσθηση, για άλλη μια φορά στην ιστορία, αντί να κάτσουν να σκεφτούν καθαρά.

Το 7 σου λέει ανέλυσε και σκέψου.

Ειναι ένα απο τα 7 που σου μιλούν.

Η πανσέληνος είναι η τραγωδία σου, η πνευματική σου πτώση σε αυτή την δεύτερη ευκαιρία.

Πρέπει να ακούσεις τον χάρτη της συνείδησης σου, επιτέλους, τους σοφούς της φυλής σου. Είναι η μοίρα του Μέχερ Μπάμπα, που οι διδασκαλίες του αφορούσαν τον σκοπό της ζωής. Δίδασκε ότι μόνο ο Θεός υπάρχει και κάθε ψυχή είναι Θεός που περνά μέσα από τη φαντασία για να συνειδητοποιήσει τη δική της θεϊκότητα. Ο Θεός μιλάει και μιλάει.

Τα άτομα που θέλουν να εισάγουν μια ψεύτικη θρησκεία, είναι ανάπηρα στα ανώτερα πνευματικά πεδία, υπάρχει παραλογισμός.

Θυμήσου, όμως και τον Βέρνερ Έρχαρτ, με Κρόνο στους Ιχθεις, που δίδαξε την αυτοβελτίωση με στόχο να καθιερώσει «το τέλος της πείνας ως ιδέα της οποίας ο χρόνος έχει έρθει, μέσα σε 25 χρόνια“. Επικρίθηκε και διασύρθηκε από το σύστημα γιατί υπάρχουν συμφέροντα από την πείνα και την δυστυχία του κόσμου.

Όμως αναφέρεται και στο subways are for sleeping που άπτεται στους φτωχούς περιπλανώμενους που κοιμούνται στους υπογείους σιδηροδρόμους.

Ο Κρόνος σου λέει όμως να δείξεις δυσπιστία, σε αυτό που έρχεται.

Δημιουργούνται φραγμοί. Θέλουν να σταματήσουν κάθε πιθανότητα πραγματικής ανθρώπινης αλλαγής για το καλύτερο. Κάνε βουτιά στα βαθύτερα νοήματα της ζωής, να κοιτάς τα γεγονότα με τετράγωνο μυαλό και όχι να λες και αυτό θα περάσει.

Σου μιλάω με μοίρες.

Θυμήσου και τον Ζαν-Πολ Σαρτρ

«οι άνθρωποι, ως άνθρωποι, είναι «καταδικασμένοι να είναι ελεύθεροι».

«Αυτό μπορεί να φαίνεται παράδοξο, διότι η καταδίκη είναι συνήθως μια εξωτερική κρίση που αποτελεί το συμπέρασμα μιας κρίσης. Εδώ, δεν είναι ο άνθρωπος που έχει επιλέξει να είναι έτσι. Υπάρχει ένα ενδεχομενικό της ανθρώπινης ύπαρξης. Είναι μια καταδίκη της ύπαρξής τους. Η ύπαρξή τους δεν είναι καθορισμένη, οπότε εναπόκειται στον καθένα να δημιουργήσει τη δική του ύπαρξη, για την οποία είναι τότε υπεύθυνος. Δεν μπορούν να μην είναι ελεύθεροι, υπάρχει μια μορφή ανάγκης για ελευθερία, η οποία δεν μπορεί ποτέ να εγκαταλειφθεί».

“Ο φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων, αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει.”

“Ο άνθρωπος είναι αυτό που θέλει ο ίδιος να είναι.”

“Μισώ τα θύματα που σέβονται τους δήμιους τους.”

Θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται, να απομακρυνθούν από τις ανάγκες τους και κάθε τους επιθυμία, ακόμα να έρχονται και σε επαφή με κάθε τρόπο με άλλους ανθρώπους. Να φοβούνται κάθε οικειότητα. Η σκοτεινή πλευρά των ηγετών είναι ακόμα ενεργή που αποσκοπούν στην εξαθλίωση σου σε κάθε επίπεδο και θα κάνουν οτιδήποτε γιατί ο χρόνος τους τελειώνει, αλλά ότι προλάβουν όλα θα γίνονται με μεγάλη ταχύτητα.

Όλοι καταπίνουν τα σκουπίδια που τους δίνονται, και πριν έρθει η αυγή, όλοι θα έχουν καταστραφεί, γιατί δεν έχουν υπομονή και δεν πιστεύουν. Ο Κρόνος αφαιρεί την πνευματικότητα και την πίστη σου, το σύμβολο του Χριστιανισμού, κάθε στοιχείο θεϊκότητας από πάνω σου. Καμία σχέση με τον Υδροχόο, μην μπερδεύεσαι, που θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα των θρησκειών. Αυτός δέχεται κάθε θρησκεία και διαφορετικότητα, κάθε ιδέα και πίστη από όπου και αν προέρχεται. Η θέση του Κρόνου και της Ήρας είναι προκλητικές για την ανθρωπότητα γεμάτη με «μαθήματα» και «εμπειρίες που αυξάνουν τη συνείδηση» με σκοπό να κάψουν τον εγωισμό σου.

Η πανσέληνος φωτίζει το νόημα του ιερού αριθμού 777.

Κοίταξε τα αστέρια, στον καλοκαιρινό ουρανό και αναρωτήσου

Ποιος είμαι και τι κάνω εδώ;

Σκέψου ότι ακόμα και ποιο ένδοξοι πολιτισμοί εξαλείφτηκαν και έγιναν σταχτή

Ο κάθε άνθρωπος αποτυπώνει το δικό του νόημα ζωής

Ακόμα και σαν ανθρώπινος πολιτισμός έχει υποσυνείδητα προβάλει διαφορετικούς αστερισμούς στους ουρανούς για να σκέφτεσαι και να θυμάσαι

Οι Πυραμίδες, η Ρώμη, ο Παρθενώνας, οι Ίνκας κ.α.

Όμως αυτοί σήμερα θέλουν να ιδρύσουν μια αιμομικτική δυναστεία για να κυβερνήσουν.

Είμαστε μια απο αυτές;

Ο κόσμος μας είναι γεμάτο τρελούς που θέλουν να οδηγήσουν σε ένα νέο μοντέρνο κόσμο αλλά όχι με τα πρότυπα μιας- δήθεν ψευδό- Υδροχοιστικης κουλτούρας, που εσύ συγκαταθέτεις σιωπηλά.

Θέλουν μόνο να κατακτούν και να κυβερνούν.

Θέλουν ακόμα και το πνεύμα σου να ελέγξουν.

Δεν έχει νόημα να σου ξαναπω προβλέψεις.

Ξέρεις

Οι κυβερνήσεις είναι φτωχές που εσύ ψηφίζεις,

Υπάρχει Έλλειψη αυτοκυριαρχίας, σημασίας ή αξιοπρέπειας

Θα το μετανιώσεις,

Θα υπάρξει στέρηση

Απώλειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία

Ένα ολόκληρο σύστημα καταρρέει

Θα υποστούμε ζημίες  και απώλειες

Υπάρχει ψυχική αδυναμία και απογοήτευση,

Τρομοκρατία, ανατροπή και πόλεμος

απάτη που στήνουν στα έθνη και τους λαούς είναι μεγάλη

Θα χάσουν την εύνοια τους, υπάρχει διάλυση

Οι καλοκαιρινοί οιωνοί δεν είναι καθόλου θετικοί

με τον αστεροειδή ΧΑΟΣ.

Ένα προγραμματισμένο χάος

Όμως κάποιοι που κατανοούν και αποχωρούν

Το βαθύ Κράτος αγαπά τις χαοτικές διαδικασίες,

όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο,

και εμείς οι άνθρωποι είμαστε είτε φοβισμένοι είτε τρελαμένοι.

Ο θυμός και ο φόβος, έχουν τη χαμηλότερη δόνηση.

Για να είσαι εντελώς ευάλωτος.

Τι μπορούμε να κάνουμε, υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το χάος, ή ακόμα καλύτερα, να το αξιοποιήσουμε προς όφελός μας;

Ο Δίας/Ουρανός θέλει να ενώσει τον κόσμο, να τον κάνει μια φωνή παγκόσμια

Μην τους αφήσεις να εγκαταλείψουν στο Κρύο ,στη Στασιμότητα  και την Αψυχία.

Πίστεψε.

Απάντηση