Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ-ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

στις

Για άλλη μια φορά, βρίσκουμε τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, να χορεύει ανάποδα. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά από τις άλλες φορές καθώς είναι η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω. Ωστόσο, αυτή η ανάδρομη ενέργεια, στις τελευταίες μοίρες, αναδιαμόρφωσε την πραγματικότητα. Ήταν επίσης πολύ σκληρή ενεργεια, σαν να παραμόνευε ένας αόρατος κίνδυνος 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμος να επιτεθεί σε όποιον είναι πιο ευάλωτος. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στις τελευταίες του μοίρες είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Υπάρχει πολύ σκοτάδι στον κόσμο μας, μπερδεύοντας το μυαλό μας, θολώνοντας την κρίση μας, πληγώνοντας τα συναισθήματά μας.

Ωστόσο, ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα η σκιά του θανάτου και όχι ο ίδιος ο θάνατος. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια ανισορροπία μεταξύ διαφορετικών δυνάμεων της φύσης. Όλοι αισθανόμαστε έναν κρυμμένο κίνδυνο, είναι σαν μια πανούκλα. Συνεπώς, η προσπάθεια να μείνουμε ενωμένοι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον δεν ήταν ποτέ πιο ουσιαστική. Πράγματι, οι σκοτεινές ενέργειες κυκλοφορούν τελείως ελεύθερα. Ταυτόχρονα, οι Φύλακες αυτού του Βασιλείου έχουν επίσης αφυπνιστεί, προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την ισορροπία που έχει διαταραχθεί. Ας ρίξουμε μια ματιά πως επηρέασε τα ζώδια ο τελευταίος ανάδρομος κύκλος του Πλουτωνα στον Αιγόκερω και πως ενδείκνυται να δράσουν στο υπόλοιπο του. Όλα θα είναι παρα μόνο σκοτεινές αναμνήσεις.

Κριός: τεράστια ενέργεια στην καριέρα σου

Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω το εμπλέκει ξανά την καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και επικεντρωμένοι, καθώς οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας ή ανωτέρους μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Επιπλέον, προσπαθήστε να αποφύγετε να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά -ειδικά κατά τη διάρκεια των εκλείψεων- καθώς αυτά τα εμπόδια μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα σημάδι από το σύμπαν που σας βοηθά να εξελιχθείτε περαιτέρω.

Ταύρος: Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας

Το πεπρωμένο σας υφίσταται μια περίεργη μεταμόρφωση. Έτσι, μπορεί να αναρωτιέστε τι πραγματικά σας λέει το σύμπαν να κάνετε. Ο Πλούτωνας είναι η σκιά του θανάτου. Όπως μπορείτε να καταλάβετε φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σας, έχει επηρεάσει πραγματικά τη διάθεσή σας. Στον ανάδρομο κύκλο του προσπαθούσε, να σας πει ότι πρέπει να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας δύναμη και να μην εξαρτάστε από εξωτερικά ερεθίσματα για να νιώσετε καλά. Τέλος, μια μεγάλη ευκαιρία μπορεί να σας περιμένει.

Δίδυμοι: Μεταμορφώνεστε σε κάτι νέο

Νιώθεις μια βαριά σκιά στην καρδιά σου, να μπερδεύει τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, να επηρεάζει τη διάθεσή σου, και να σε ωθεί να αλλάξεις. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρετε ακριβώς πώς πρέπει να αντιδράσετε σε αυτή την ακατάστατη σειρά γεγονότων. Ιδιαίτερα η επαγγελματική σας ζωή δέχεται βαριές αλλά πολύ ενδιαφέρουσες επιρροές,. Μέχρι τον Οκτώβριο μπορεί να πιεστείτε να εργαστείτε περισσότερες ώρες και να δείτε τα επίπεδα ενέργειάς σας να εξαντλούνται. Ευτυχώς, μια πολύ καλή ευκαιρία μπορεί να προκύψει από αυτή την ανησυχητική περίοδο.

Καρκίνος: Διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με προσοχή

Είστε από αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου του Πλούτωνα. Είναι ένας πλανήτης μεταμόρφωσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας, είστε αυτός που αισθάνεται τη μεγαλύτερη πίεση. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε αναταράξεις όσον αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Εάν είστε παντρεμένοι, παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας για τους επόμενους πέντε μήνες και ειδικά κατά τη διάρκεια των εκλείψεων. Τέλος, διαβάστε δύο φορές οτιδήποτε έχει να κάνει με νομικά θέματα και επίσημα έγγραφα, δάνεια και διαχείριση χρέους.

Λέων: Αλλάξτε τις συνήθειές σας

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, ο ανάδρομος Πλούτωνας προσπαθεί πραγματικά να σας δείξει έναν άλλο τρόπο ζωής. Με άλλα λόγια, θα προσπαθήσει να ρίξει περισσότερο φως στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζετε το σώμα σας. Συνιστάται να βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να κατευθύνετε την ενέργειά σας. Για παράδειγμα, ανανεώνοντας τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο ή υιοθετώντας έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής, ακόμη και αν αυτό περιορίζεται από την άσκηση στο σπίτι σας ή το περπάτημα στο πάρκο.

Παρθένος: Η ευτυχία καθυστερεί αλλά έρχεται

Έχοντας τη σκιά του θανάτου στον οίκο που υποτίθεται ότι θα έφερνε καλές δονήσεις στη ζωή σας, ικανοποίηση και εκπλήρωση, σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός. Αισθάνεστε ήδη ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι χωρίς προφανή λόγο (ή για πολλούς λογικούς), η θλίψη φλερτάρει μαζί σας. Δυστυχώς, μερικά από αυτά τα πράγματα που περιμένατε να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα καθυστερούν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από περιττά συναισθήματα εγκατάλειψης και αποτυχίας. Ακριβώς επειδή η ευτυχία καθυστερεί, δεν σημαίνει ότι αυτό που επιθυμείτε δεν πλησιάζει.

Ζυγός: Καλύτερη φροντίδα του σπιτιού σας

Η δύναμη του ανάδρομου Πλούτωνα, επικεντρώνεται στο κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένειά σου. Επομένως, για τους επόμενους μήνες μέχρι τον Οκτώβριο και ύστερα θα πρέπει να περιμένετε αναταράξεις και αρνητικά συναισθήματα που μερικές φορές μπορεί να εκφραστούν ως εκφράσεις θυμού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και να βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα πράγματα στο σπίτι και να ξοδέψετε περισσότερη ενέργεια μέσω εμπνευσμένων μεθόδων για να ανεβάσετε τα vibes.

Σκορπιός: οι φίλοι σου χρειάζονται την προσοχή σου

Ο ανάδρομος Πλούτωνας, επηρέασε τα μέρη της ζωής σου που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου ή τους πιο στενούς συγγενείς σου, αδέλφια κτλ.. Ως εκ τούτου, η σκιά του θανάτου μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας μαζί τους ή να φέρει μαύρα σύννεφα και ανησυχητικές σκέψεις γι ‘αυτούς. Επιπλέον, οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία και τις μεταφορές μαζί με τα ταξίδια επηρεάζεται επίσης.

Τοξότης: Είστε ανεξάρτητοι

Οι βαριές δυνάμεις του Πλούτωνα επικεντρώνονται στην οικονομική σας κατάσταση. Τούτου λεχθέντος, για τους επόμενους μήνες θα υπάρχει αβεβαιότητα, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να παρακολουθείτε εκπληκτικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Καθώς ο Πλούτωνας αλλάζει τους κανόνες στα οικονομικά σας, το σύμπαν προσπαθεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι πρέπει να εξαρτάστε από τον εαυτό σας και από τη δική σας δημιουργικότητα, καθώς η μητέρα φύση θα σας παρέχει πάντα και θα σας φροντίζει.

Αιγόκερως: ποιος έχεις γίνει;

Εάν μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στο ζώδιό σας σημαίνει στην πραγματικότητα ότι χρειάζεστε και ότι θα κάνετε ένα βήμα πίσω από αυτό που ζείτε τώρα. Πρέπει να το κάνετε αυτό, καθώς πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο που αντιδράτε στα καθημερινά ερεθίσματα. Επιπλέον, πρέπει να σκεφτείτε ποιες αλλαγές έχουν εφαρμοστεί στον χαρακτήρα σας τα τελευταία χρόνια. Ποιος έχεις γίνει; Είναι αυτό το νέο άτομο συμβατό με την ψυχή σας ή χρειάζεστε τρόπους για να δημιουργήσετε έναν καλύτερο εαυτό;

Υδροχόος: Η σκιά πριν από την επιτυχία

Υπάρχουν τόσοι πολλοί πλανήτες τοποθετημένοι αυτή τη στιγμή στον ηλιακό σας οίκο που έχουν να κάνουν με τις εσωτερικές σας σκέψεις, τα μυστικά σας συναισθήματα και τη γενική ψυχολογική σας κατάσταση. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι λόγω όλων αυτών των περίεργων συναισθημάτων, φαίνεται ότι το σύμπαν σας ωθεί να κάνετε κάποιες επιλογές. Ως εκ τούτου, αισθάνεστε συνεχώς ότι βρίσκεστε σε συναισθηματικό και πνευματικό σταυροδρόμι. Αν και αυτό μπορεί συχνά να σας προβληματίζει, είναι επίσης και απελευθερωτικό και ένα βήμα πριν από την επιτυχία σας.

Ιχθείς: Ανώμαλος δρόμος προς την κοινωνική επιτυχία

Ο δρόμος προς την επιτυχία σας είναι επί του παρόντος αρκετά ακατάστατος και λίγο ανησυχητικός. Αισθάνεστε ότι οι φίλοι σας δεν σας καταλαβαίνουν και όσο περισσότερο προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, τόσο πιο ακατάστατα γίνονται. Πιστεύω ότι πρέπει να σας πω δύο πράγματα σχετικά με αυτό. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι αντιδράσεις άλλων ανθρώπων είναι ανεξάρτητες από εσάς και δεν είστε υπεύθυνοι γι ‘αυτούς. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε αυτές τις αντιδράσεις είναι δικός σας και μόνο δικός σας!

Απάντηση