ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ-Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΗΛΙΟ -ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ DENEBOLA

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί, στις 9 Μαρτίου, 2020 στην 19η μοιρα της Παρθένου στον 12ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα 19:47:36 μμ. Η πανσέληνος στην Παρθένο, σχηματίζει όψη ακριβής αντίθεσης προς τον Ηλιο και τον Ποσειδώνα, στους Ιχθείς. Τριγωνίζει όμως τον Αρη, τον Δια και τον Πλούτωνα. Αποφύγετε να ταξιδεύετε σε ξένες χώρες λόγω εξάπλωσης Κοροναϊού αλλά είναι επίσης μοίρες που φέρνουν θλίψη, μπορεί να υπάρξουν σοβαρά ατυχήματα, προδοσία, πολιτικές ή θρησκευτικές συγκρούσεις και μυστικοί εχθροί κάνουν την εμφάνιση τους στην πολιτική σκηνή. Η πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με σταθερά αστέρια εντός των 2 μοιρών, και μάλιστα με τον Denebola, όμως η θέση της στον χάρτη είναι άκρως επικίνδυνη σε σύνοδο με τον αστεροειδή Nemesis 128.

Δεύτερος Δεκανός της Παρθένου [Αφροδίτη]. Βλάπτει τους συμβούλους και τους γραμματείς και τα συναφή. [Εννέα Πεντακτινα]

Η τελειότητα και η τάξη που απορρέει από την πανσέληνο στην Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με το χάος των Ιχθύων. Αυτη η αντίθεση υπογραμμίζει ακριβώς το τι συμβαίνει η τι θα συμβεί, από την θέση των πλανητών και την σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα (αβεβαιότητα, μεταπτώσεις, ασθένεια) απέναντι από την πανσέληνο. Στην πραγματικότητα, αναμφίβολα ο Ήλιος στους Ιχθείς είναι πιο ενισχυμένος με τον Ποσειδώνα δίπλα του, έχοντας τον ως σύμμαχο(1 μοιρα διαφορά, δηλαδή μια πολύ στενή σύνοδος), έναντι της πανσελήνου που στέκεται μόνη της στον 12ο οίκο. Αυτό σημαίνει όμως ότι θα είναι δύσκολο για την πανσέληνο στην Παρθένο, να διατηρήσει την τάξη, την καθαριότητα αλλά και συμμετρία. Περισσότερο χάος θα παρατηρηθεί στην καθημερινή μας ζωή, σε ζητήματα υγείας αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον και βεβαια την καθημερινή ζωή των ανθρώπων (να θυμίσω ότι εδώ έχει να κανει με την τροφοδοσία). Αυτό σημαίνει όμως ότι θα είναι δύσκολο να πετύχουμε τα όποια αποτελέσματα που επιθυμούμε σε αυτούς τους τομείς η ανάλογα που επηρεάζει τον καθένα στον προσωπικό του χάρτη. Θα επηρεασθούν  τα ζώδια των Ιχθύων, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες γύρω από τις 17-19 μοίρες.

Όλοι γνωρίζουμε σχεδόν ότι ο 12ος οίκος συνδέεται και επηρεάζει τους έγκλειστους χώρους, νοσοκομεία, φυλακές και άλλα ιδρύματα, όπως γηροκομεία, απομονωμένα μέρη και τοποθεσίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης, καραντίνα (κάτι το οποίο επανέρχεται ξανά με διαφορετικό τρόπο), κατασκοπία, κρυφοί εχθροί, Μυστική αστυνομία, ειδικές δυνάμεις, μυστικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των συμμοριών και των τρομοκρατών που λειτουργούν στα σύνορα των εθνών ·

Η εγκληματικότητα σε εθνικο επίπεδο και το ποσοστό της · Μεγάλα ζώα και κατοικίδια ζώα · Επιδημίες, εθισμοί και μολυσματικά (δηλητήρια) στο περιβάλλον. Οι κρυφοί εχθροί. Η Παρθένος επηρεάζει το εθνικο και παγκόσμιο σύστημα υγείας και την φροντίδα της υγείας, το ζωικό βασίλειο, τις υπηρεσίες ενός κράτους, το στάρι, τα εργατικά συνδικάτα, τα οπλα και τον στρατο.

Επηρεάζει χώρες όπως την Τουρκία, Ελβετία, Δυτικές Ινδίες, την Ασσυρία, τη Μεσοποταμία από τον Τίγρη και τον Ευφράτη, την Κρήτη, την Κροατία, Σιλεσία, Βαβυλωνία, το Μοριά, τη Θεσσαλία, Κουρδιστάν, Βιρτζίνια, Βραζιλία. Παρίσι, Λυών, Τουλούζ, Σεντ Ετιέν, Χαϊδελβέργη. Επίσης την Ιερουσαλήμ, Κάτω Σιλεσία, την Κροατία, Βαγδάτη, τη Θεσσαλία, την Κόρινθο, και το Μοριά

Η Σελήνη με αρνητικές όψεις, δηλώνει ασθένεια, αναταραχή και δυσαρέσκεια. Δεν είναι καλή θέση για τους λαούς διότι υπό αυτές τις αστρολογικές συνθήκες εγκλωβίζονται σε μια κατάσταση για τους λόγους που συντρέχουν  κατά την συγκεκριμένη περίοδο. Το άρθρο γράφεται πολύ νωρίτερα μέσα στον Φλεβάρη, ο Κορωναιος ξεφεύγει, η Ιταλία μπαίνει σε καραντίνα ενώ και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για την αντιμετώπιση του. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, σε πολλές χώρες κλείνουν σύνορα όπως Ιταλία και Βατικανό, Τουρκία, Ιράν, Ισραήλ, Αρμενία ενώ εχουμε και την ματαίωση του Καρναβαλιού της Βενετίας.

Θα υπάρχει γενικότερα μια έντονη ψευδαίσθηση, όπου κυρίως θα επηρεάσει τις ευάλωτες ομάδες και αδύναμους ανθρώπους η ευάλωτες πολιτικές και κοινωνικές ομάδες η διάφορους εθισμούς, αν έχουμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα φέρει αναταραχές καθώς ο Ποσειδώνας εδώ ευαισθητοποιείται όπου συνδέεται με συνωμοσίες, πολιτικές μηχανορραφίες ενώ ο Αρης, Δίας και ο Πλουτωνας σίγουρα υποστηρίζουν μια τέτοια εικόνα.

Παρόλη την ευαισθησία που υπάρχει στον χάρτη της πανσελήνου, αυτό, δεν σημαίνει πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σχέδια μας, ωστόσο, οι πρώτες προσπάθειες μας θα αποδειχθούν άκαρπες. Εξάλλου, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η Σελήνη πάντα εκφράζει το συναίσθημα και την ανάγκη μας, η τι είναι αυτό που θέλουμε και επιθυμούμε. Εάν δεν μπορούμε να συναντήσουμε και να πραγματοποιήσουμε αυτά που επιθυμούμε η εχουμε ανάγκη, αυτό σημαίνει ότι τότε τα αρνητικά συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης είναι πιο εύκολο να κατακλύζουν την ψυχή μας. Ταυτόχρονα, όμως αυτή την περίοδο κάποιοι αναμένεται να αφυπνιστούν περισσότερο μέσα από τα γεγονότα, ανακαλύπτοντας επίσης ότι τα πράγματα παγκοσμίως δεν πάνε καθόλου καλά.

Πάντοτε υπάρχει μια λύση σε όλα τα προβλήματα, για να γεμίσουμε το όποιο κενό, αλλά όμως η πανσέληνος δείχνει συνήθως ότι είναι δύσκολο να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και αλλαγές τώρα, και είναι δύσκολο να γεφυρώσουμε το χάσμα και τις διαφορές που υπάρχουν. Δεν συζητάω για την πολιτική όπου τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, αλλά ας φέρουμε ένα παράδειγμα στα πλαίσια μιας προσωπικής μας σχέσης. Ο ενας από τους δυο επιμένει το κάθε πράγμα να βρίσκεται στην θέση του στο σπίτι και να κάνει τους άλλους να αισθάνονται περιορισμένοι η ότι παρακολουθείται κάθε τους βήμα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πόλωση και απομάκρυνση ή, αντιστρόφως, όπου το προσωπικό χάος του ενός ή η έλλειψη ορίων αποτελεί φυσικό κίνδυνο ή απειλή για τον αλλο. Οπότε καλύτερα θα ήταν να βρούμε μια λύση, όπου θα υπάρχει ένα win-win σενάριο, αντί να δημιουργήσουμε και να μεγαλώσουμε το πρόβλημα ανάμεσα σε δυο αντίθετα.

Σαφώς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάτι ανάλογο σε μεγαλύτερη κλίμακα συμβαίνει παγκοσμίως. Η Παρθένος έρχεται να βάλει τάξη; όμως συνδέεται και με τα όπλα και την υγεια. Τα σχέδια για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας χούντας προχωρούν με ταχύτητα βάζοντας ολόκληρα κράτη σε καραντίνα.

Ρυθμίσεις υψηλής τεχνολογίας – Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση στον κόσμο – Δικτατορία-Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με την ανάπτυξη των ενεργειών – Νέα όπλα παντού

Όμως λύσεις φαίνεται να υπάρχουν στην ένταση, την αναταραχή και το πρόβλημα, καθώς η πανσέληνος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Αρη, Δια και Πλούτωνα στον Αιγόκερω (δίνοντας έμφαση στη συμμαχία καθώς βοηθούν τα σχέδια της ΝΤΠ) αλλά και την Αθηνά Παλλάς στο ιδιο ζώδιο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρχή, πρακτική δράση (σαφώς όλα γίνονται με στρατηγική γιατί στο παρελθόν οι εξεγέρσεις δεν τους βοήθησαν, όμως όπως είχα αναφέρει πιστεύω ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα απρόβλεπτος, ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει).

Όταν δυο δυνάμεις βρίσκονται σε αντίθεση, αυτό σημαίνει ότι η μάχη που δίνουμε είναι σκληρότερη σε κάθε περίπτωση για να κερδίσουμε αυτό που επιθυμούμε, για παράδειγμα, είτε είναι επαγγελματική αναγνώριση, είτε θέλουμε να κερδίσουμε την καρδιά κάποιου ακόμα βέβαια και τις ελευθερίες μας. Ωστόσο, η μεταβλητή φύση του άξονα Παρθένου -Ιχθύων δεν συμφωνεί με αυτό καθόλου.

Οι πλανήτες στον Αιγόκερω ευνοούν την ηγεσία καθώς η πανσέληνος κυβερνά τον 10ο οίκο. Αυτό ενισχύεται ιδιαίτερα από την παρουσία του Δία -παρόλο που αυτός ο πλανήτης μπορεί να φαίνεται λίγο περιορισμένος μέσα στα όρια ενός Αιγοκερισιου περιβάλλοντος. Ακόμα κι έτσι, ο Δίας μπορεί να βοηθήσει επισημαίνοντας επιλογές που τονίζουν την ευελιξία και τη μεγαλύτερη εικόνα. Η ιδιαίτερη δύναμη των τριγώνων μεταξύ Σελήνης- Άρη και Πλούτωνα θα μπορούσε να βοηθήσει στο να περιορίσει την ομίχλη ή ασάφεια που θα μπορούσε να προκύψει από την σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα, στους Ιχθείς, στον καθένα από μας. Ο Άρης τείνει να το κάνει αυτό με έναν εμφανή και άμεσο τρόπο, ενώ ο Πλούτωνας τείνει να ανιχνεύει την όποια κατάσταση κάτω από την επιφάνεια. Αλλα αφού ο κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε περισσότερο την συμπεριφορά του στον χάρτη. Έτσι ο Ερμής στον Υδροχοο, από ότι φαίνεται είναι ο μόνος που δεν επιθυμεί να ακολουθήσει απόλυτα αυτό που υπαγορεύει το στοιχείο του Αιγόκερω.

Η πανσέληνος δημιουργεί έντονες ψευδαισθήσεις, καταλαβαίνουμε ότι επίσης υπάρχει έλλειψη ρεαλισμού οπου φέρνει το χάος ενώ επηρεάζει έντονα και το υγρό στοιχείο. Υπομονεύει την ειρήνη και την ηρεμία καθώς δείχνει κριση, έλλειψη σταθερότητας και αδυναμία αντιμετώπισης προβλημάτων και ισως αυτό στην παρούσα κατάσταση να είναι ο Corona Virus αλλα και το μεταναστευτικό. Συνδέεται επίσης με την εκμετάλλευση, την προδοσία και τα κρυφά βρώμικα σχέδια των πολίτικων, την εξαπάτηση, τις ασθένειες, τις θρησκευτικές-πολιτικές συγκρούσεις που δείχνει δογματισμό, φέρνει το χάος στο μεταναστευτικό  αλλα και ατυχήματα στη θαλλασσα.

Η συνοδος Ηλιου-Πωσειδωνα, θα ενισχύσει και θα αυξήσει τα κρούσματα του Κοροναιου που πολύ πιθανο είναι να ξεφύγει η κατάσταση, αλλωστε η πανσέληνος περνά μέσα από την Κίνα. Η πανσέληνος δημιουργεί και φέρνει σκάνδαλα στην επιφάνεια, αύξηση της εγκληματικότητας, προβλήματα σε έγκλειστους χώρους, δείχνει μεγάλη ασθένεια μεταξύ του πληθυσμού (πανδημία που θα έχει διάρκεια όχι μονο από την παρούσα σύνοδο αλλα και από την σύνοδο Κρονου-Πλούτωνα που εύχομαι να βρεθεί το “εμβόλιο” έτσι λένε), δυσαρέσκεια, ανηθικότητα μεταξύ των κατώτερων τάξεων, σοσιαλιστική προπαγάνδα. Επίσης, επηρεάζει το Πολεμικό Ναυτικό με τον ίδιο τρόπο οδηγεί σε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των ναυτικών (είδαμε την εξάπλωση του ιού σε κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται σε καραντίνα και πολλά γεγονότα σε σύνδεση με πλοία και ναυτικούς τον τελευταίο καιρο). Επηρεάζει την υγεία μιας κοινότητας μέσω της αύξησης παράνομων συνηθειών, της λαθρομενασταυσης αλλα και την θαλασσα κ.λπ. Πιθανο να δούμε αύξηση σεισμικών δονήσεων το επόμενο χρονικό διάστημα (Η Τουρκία τις τελευταίες ωρες βιώνει σεισμούς). Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι άξονες, αλλωστε το μοναδικο και το πιο σημαντικο μεσοδιαστημα Σελήνης-Ηλιου-Ποσειδώνα δίνει απογοήτευση και χάος, απομόνωση.

Απο την άλλη η συνοδος Αφροδίτης -Ουρανού θα μπορούσε να δείχνει ξαφνικά κέρδη η αλλαγές στην οικονομία, όμως υποδηλώνει πολλούς αιφνίδιους θανάτους, έκρηξεις, επηρεάζει τον ηλεκτρισμό, τη θερμότητα, τις αυτοκτονίες με πολλούς περίεργους και ανυπόληπτους τρόπους όπως και την διαχείριση οικονομικών, χρεών και την ιδιοκτησία. Σαφώς βέβαια η ύπαρξη του Ουρανού στην Αφροδίτη δίπλα, δημιουργεί εντάσεις, και μια ελεγχόμενη ισως ανατροπή;

Τελευταία έγιναν και κάποιες δυσοίωνες προβλέψεις από την επικεφαλής του ΔΝΤ. Αυτό βέβαια θα μπορούσε  να εξηγήσει και την ολη εικόνα από αστρολογικής άποψης.

Η επιδημία του κοροναϊού μπορεί να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη αυτή την χρονιά, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά πιθανόν να ακολουθήσει μια ισχυρή και ταχεία ανάκαμψη.

“Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε γιατί δεν γνωρίζουμε ποια είναι η φύση αυτού του ιού. Δεν γνωρίζουμε πόσο γρήγορα η Κίνα θα μπορέσει να τον περιορίσει. Δεν γνωρίζουμε αν θα εξαπλωθεί στον υπόλοιπο κόσμο”, δήλωσε η Γκεοργκίεβα.

Mε άλλα λόγια, μεγάλη μείωση της οικονομικής δραστηριότητας στην Κίνα, στη συνέχεια μια γρήγορη ανάκαμψη, με αποτέλεσμα ο συνολικός αντίκτυπος να συγκρατηθεί και επομένως να μετριαστεί και ο αντίκτυπος στην παγκόσμια οικονομία.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του ΔΝΤ, η εμπορική συμφωνία ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κίνα–την πρώτη και δεύτερη παγκόσμια οικονομία–μείωσε τον αντίκτυπο της νόσου στη διεθνή οικονομία. Αλλά ο κόσμος θα πρέπει να ανησυχεί “για μια βραδεία ανάπτυξη”, η οποία έχει προκληθεί από την αβεβαιότητα.

Από αστρολογικής άποψης σκεφτείτε αυτο:

Η Κίνα παράγει σχεδόν τα πάντα για τις παγκόσμιες αγορές, πολύ σύντομα ο υπόλοιπος κόσμος θα ανακαλύψει ξαφνικά ότι ο εφοδιασμός της δεν ήταν τόσο καλή ιδέα. Πολύ σύντομα θα υπάρξει ένα μεγάλο εμπόδιο για τον εφοδιασμό της, πολλά αγαθά και υπηρεσίες είναι πιθανό να είναι λιγότερο διαθέσιμα και σύντομα η Αμερική και η Ευρώπη θα ανακαλύψουν γρήγορα πως η οικονομία εξαρτάται από την Κίνα, καθώς παράγει αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικά, ρούχα κλπ. Η προσεχής ευθυγράμμιση Δία-Κρόνου-Πλούτωνα προειδοποιεί ότι η παγκόσμια οικονομία θα γίνει πολύ διαφορετική, απλώς και μόνο λόγω του COVID-19.

Στις 29 Ιανουαρίου 2020 είχα γράψει στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

Με την αποκορύφωση της ευθυγράμμισης του Δία-Κρόνου-Πλούτωνα, θα εχουμε γεγονότα τύπου «μαύρου κύκνου» για την παγκόσμια οικονομία και αυτό πρέπει να τεθεί προς συζήτηση γύρω από το τραπέζι, επειδή η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες ανάπτυξης του κόσμου. Εάν για την επιδημία Coronavirus ή για οποιονδήποτε λόγο οι βιομηχανίες, καταναλωτές κτλ. είναι εκτός ελέγχου, αυτό θα δημιουργήσει έκρηξη, τον Μάρτιο του 2020, ένα τεράστιο σοκ που θα μπορούσε να οδηγήσει την παγκόσμια οικονομία σε κατάθλιψη και την οικονομία των ΗΠΑ σε ύφεση. Εάν οι Η.Π.Α. εισέλθουν σε ύφεση, η Ευρωζώνη απλά θα καταρρεύσει.

Ο Μαύρος Κύκνος είναι μια θεωρία που παρουσιάστηκε από τον μελετητή και δοκιμιογράφο Νασίμ Νίκολας Τάλεμπ (Nassim Nicholas Taleb) στα βιβλία του: Στην πλάνη του τυχαίου (2004) και Ο Μαύρος Κύκνος (2007 & επανέκδοση με προσθήκες το 2010). Ο «Μαύρος Κύκνος» του Τάλεμπ δεν πρέπει να συγχέεται με την αντίστοιχη φιλοσοφική έκφραση που αναφέρεται κυρίως από τον φιλόσοφο Καρλ Πόπερ και τη θεωρία του περί διαψευσιμότητας [1], αν και ως προς ορισμένα χαρακτηριστικά του ταιριάζει με αυτόν.

Ο «Μαύρος Κύκνος» εννοείται ως ένα ολιγοπίθανο και απρόβλεπτο γεγονός που λαμβάνει χώρα σε μια οποιαδήποτε σειρά πιθανών και συνηθισμένων γεγονότων σε κάθε δραστηριότητα μιας κοινωνίας, και ανατρέπει δραματικά προς το χειρότερο ή το καλύτερο τη δομή της.

Η εκδήλωση του γεγονότος είναι μια έκπληξη (για τον παρατηρητή). Αυτό σημαίνει πως για έναν άλλο παρατηρητή πιθανώς είναι προδιαγεγραμμένο το συμβάν. Για παράδειγμα ένας εκτροφέας πτηνών γνωρίζει ότι μετά από 1.000 ημέρες θα σφάξει μία γαλοπούλα. Για την ίδια την γαλοπούλα όμως η 1000οστή ημέρα είναι ένας μοιραίος μαύρος κύκνος που ακολουθεί μία απολαυστική ζωή 999 ημερών.

Η εκδήλωση έχει σημαντική επίδραση είτε αρνητική είτε θετική.

Μετά το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό του συμβάντος, σχεδόν πάντοτε υπάρχει εκ των υστέρων εξήγηση που αδυνατεί να προσεγγίσει το τυχαίο του γεγονότος ή την παντελή αδυναμία πρόβλεψης του. Έτσι η κοινωνία εξακολουθεί να αγνοεί την επικινδυνότητα και επιπολαιότητα των προβλέψεων του τύπου: «Τίποτε τόσο εξαιρετικά αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί», και εθελοτυφλεί παντελώς απροετοίμαστη για το επόμενο χτύπημα του Μαύρου Κύκνου.

Η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Nemesis128 ενώ ο Ποσειδώνας σε αντίθεση. Στη σύγχρονη χρήση του, ο “nemesis” εκπροσωπεί οποιονδήποτε αντίπαλο, οποιονδήποτε παρεμποδίζει τον στόχο μας, ή να εκδικηθεί για κακές πράξεις. Αστρολογικά, όμως η Νέμεσις αντιπροσωπεύει τις ιδιοτροπίες της μοίρας, την αυτοκαταστροφή, την ανατροπή της τύχης και κάθε πρόσωπο ή πράγμα που μας κρατά πίσω, αποτρέπει τη θέλησή μας, αρνείται στόχους ή τιμωρεί τις πράξεις μας. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με την απόδοση ευθυνών, αποδιοπομπαίου τράγου, ή εύρεσης σφάλματος.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι.. η πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση, ασθένεια, εξαπάτηση και σκάνδαλα. Αλλά υπάρχει και μια θετική όψη με τον Δία που φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, εμπιστοσύνη και πίστη που δημιουργείται απο το εξάγωνο Δια-Ποσειδώνα. Αυτή η ιδεαλιστική και πνευματική διαφωτιστική όψη είναι η θετικότερη επιρροή στον χάρτη. Σημαίνει επίσης ότι η ελπίδα, η πίστη και η ηθική ακεραιότητα του Δία μπορούν να ξεπεράσουν τυχόν φόβους, υποψίες ή μυστικά από τον Ποσειδώνα. Η πίστη και η θετική ενέργεια του καθενός μπορεί να δημιουργήσει θαύματα σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό δείχνει την ζωή σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο αλλά είναι και δύσκολο να επιτευχθεί.

ΕΞΑΓΩΝΟ ΔΙΑ –ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ  ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ

Σε μια κρίσιμη κατάσταση σίγουρα πάντα γίνονται προσπάθειες να δείξει τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα του το εξάγωνο μεταξύ των δυο η και να ανακουφίσει το χάος από τα προβλήματα σε θέματα υγείας. Ένας απεριόριστος αριθμός πιθανοτήτων είναι πάντοτε ανοικτός από το σύμπαν απλά οι άνθρωποι δεν ξέρουν να διαχειρίζονται τις ενέργειες και αυτό τους κάνει πολύ κατώτερους πνευματικά. Ας ελπίσουμε όμως στην δεύτερη πνευματική επανάσταση βέβαια. Το εξάγωνο Δια-Ποσειδώνα μέσα στην χρονιά αυτή θα το δούμε στις εξής ημερομηνίες..

 • 20 Φεβρουαρίου 2020
 • 25 Φεβρουαρίου 2020
 • 15 Αυγούστου 2020
 • 1 Σεπτεμβρίου 2020
 • 25 Σεπτεμβρίου 2020
 • 11 Οκτωβρίου 2020.

Το εξάγωνο Δια-Πωσειδωνα, έχει μια ιδιαίτερη ώθηση για γνώση και επικοινωνία σε πνευματικό επίπεδο. Καθώς οι πλανητες είναι βραδείς θα λέγαμε, η επιρροή τους φαίνεται περισσότερο σε συλλογικο επίπεδο. Η διανόηση, η κοινωνική επιρροή, η γνώση του καθενός είναι σημαντικά στη θρησκεία, στην πολιτική οπου γίνονται κηρύγματα. Είναι μια οψη που συνδέεται με οράματα για το μέλλον, περιέχει αλτρουιστικά ιδανικά.

Μπορεί να μας απασχολούν προβλήματα που συνδέονται με την φυση, όπως η χρήση πλαστικών, το πετρέλαιο, η θαλασσα, το νερό, η βιομηχανία του κινηματογράφου, η μουσική, οι τέχνες γενικότερα και οτιδήποτε άλλο ασκεί επιρροή σε συλλογικο επίπεδο. Αισιόδοξοι ναι αλλα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Μπορεί να βοηθήσει στην ψυχική ανάταση του κόσμου, αλλα όμως η ανθρωπότητα καταλαμβάνεται από μεγάλες ελπίδες για ένα είδος εξαδινεκευμενου.

To see a World in a Grain of Sand

And a Heaven in a Wild Flower,

Hold Infinity in the palm of your hand

And Eternity in an hour.

Για να δείτε έναν κόσμο σε έναν κόκκο άμμου και έναν ουρανό σε ένα άγριο λουλούδι, κρατήστε το Άπειρο στην παλάμη του χεριού σας και την αιωνιότητα σε μια ώρα.

Οι συν-κυβερνήτες των Ιχθύων μοιράζονται μια γεύση για το απεριόριστο. Όταν ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι σε όψη μεταξύ τους, η λαχτάρα να επεκτείνουμε τον εαυτό μας πέρα από τα υλικά και τα θνητά όρια μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Αλλά πρωτίστως είναι η υπογραφή του ονειροπόλου και του οραματιστή, ο οποίος διαθέτει τόσο μια ειλικρινή συνειδητοποίηση της ενότητας της ζωής όσο και μια ανόητη αφέλεια για τα όρια της.

Ακόμη και οι πιο σκοτεινές διαστάσεις του Δία-Ποσειδώνα δεν έχουν κακόβουλες επιρροές ή κακία σε αυτά. Αλλά μπορεί να αντανακλούν σε έναν ασυνείδητο ψυχικό πληθωρισμό τεράστιων αναλογιών και το άτομο μπορεί να ταυτιστεί με μια αίσθηση θεϊκής αποστολής, ότι τα συνηθισμένα σύνορα – τα δικά του ή αυτά των άλλων – αγνοούνται εντελώς. Ο Ebertin περιγράφει το συνδυασμό Δία- Ποσειδώνα ως ” φαινομενική ευτυχία” αναφέροντας επίσης τον ιδεαλισμό, την αγάπη της ανθρωπότητας, τον μυστικισμό και το ενδιαφέρον για την τέχνη. Ανάμεσα στις αρνητικές ιδιότητές του αναφέρει ότι «ένα πρόσωπο παρασύρεται εύκολα» και «μια τάση για κερδοσκοπία και σπατάλη». Μεταξύ των καλύτερων χαρακτηριστικών του είναι η «ειλικρινής και συμπονετική φύση» και «το κέρδος χωρίς προσπάθεια». Ο Δίας-Ποσειδώνας είναι ο λαμπερός και αθώος απόγονος των θεών, που ποτέ δεν επιθυμεί κάποιον να είναι άρρωστος, αλλά που μπορεί να περιμένει πολλά από τη ζωή. Ο Δίας συνδέεται παραδοσιακά με θρησκευτικές κλίσεις και συχνά ορίζεται ως “πίστη”. Συμβολίζει την ανάγκη μας να βιώνουμε τη ζωή ως ουσιαστική και καλοπροαίρετη. Παρακολουθούμαστε απο Κάτι ή Κάποιον και, ακόμη και αν επέλθουν επώδυνες ή ατυχείς εμπειρίες, μπορούμε να επωφεληθούμε, διότι είμαστε «έτοιμοι» να μάθουμε και να μεγαλώσουμε.

Σε θρησκευτικά θέματα, η όψη Δία-Ποσειδώνα είναι μια θεότητα που συνδυάζει τη συμπόνια και την αγάπη του Χριστού με την ευθυμία και τη γενναιοδωρία των Χριστουγέννων. Ο Δίας-Ποσειδώνας είναι μια βαθιά μυστικιστική διαμόρφωση, αν και μπορεί να λειτουργήσει άνετα στον χάρτη ενός πεπειραμένου αγνωστικιστή ή αθεϊστή, ο οποίος ασυνείδητα μεταφέρει τον μυστικισμό σε ένα είδος μαγικής ενέργειας στον κόσμο της μορφής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν η διέλευση των δυο έγινε μέσα από τον Τοξότη, που έγινε κατά μια εννοια “μόδα” στην Αμερική, που διακυρρητε ψαλμωδίες από μάντρας ενώ κάποιος οραματιζόταν τους στόχους του. Η σχολή της “θετικής σκέψης”, τόσο δημοφιλής στην Αμερική, το οφείλει πολύ στον Δία-Ποσειδώνα, γιατί, όπως δηλώνει ο Άμλετ του Σαίξπηρ, “Δεν υπάρχει τίποτα ούτε καλό ούτε κακό, αλλά η σκέψη το κάνει έτσι.” Ήταν η πρώτη πνευματικη επανάσταση στον 20ο αιώνα. Οι γεννημένοι με τον Πωσειδωνα στον Τοξότη και ειδικά αυτοι που μεταφέρουν στον χάρτη τους μια σύνοδο, με τον Ηλιο τους για παράδειγμα, έχουν την δυναμη της θετικής σκέψης αρκετά έντονα αλλα και την πραγματοποίηση των ονείρων τους και ολων οσων οραματίζονται.

Μυστικισμός χωρίς μαζοχισμό, ο Δίας-Ποσειδώνα δεν έχει την τάση να ασκεί τον πόνο ως μέσο λύτρωσης. Ο Δίας-Ποσειδώνας, όπως και όλες οι άλλες όψεις, πρέπει να ληφθεί στο πλαίσιο ολόκληρου του χάρτη και των άλλων πλανητών με τους οποίους συνδέεται. Μπορεί να συμβάλει στο καθολικό όραμά και στον απεριόριστο πόθο της αγάπης, της δημιουργικότητας, των υλικών επιτευγμάτων, της ανθρωπιστικής εργασίας ή των πνευματικών αναζητήσεων. Ομοίως, μπορεί να συμβάλει στην αξιοσημείωτη ικανότητα αυταπάτης και υποαπασχόλησης, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο απώλειες, βαθιές απογοητεύσεις και τραγικές πράξεις αυτοεπιδιόρθωσης. Όπως συνηθίζεται με οποιαδήποτε όψη του Ποσειδώνα, όλα εξαρτώνται από την ικανότητα του ατόμου να χτίσει και να ταξιδέψει πάνω σε μια κιβωτό.

Πισω στην πανσέληνο…

Η πανσέληνος απέναντι από τον Ποσειδώνα σε προσωπικό επίπεδο είναι σίγουρα αρκετά ευαίσθητη τόσο πολύ που θα μπορούσατε να μπερδέψετε τα δικά σας συναισθήματα και να παρεξηγήσετε τους άλλους. Θα μπορούσατε επίσης να δώσετε λάθος εντύπωση. Υπάρχει η έντονη τάση για εξιδανίκευση αγνοώντας τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Η παρανόηση, η θυματοποίηση ή η απόρριψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε φόβο, απογοήτευση, απομόνωση και τύψεις. Γι ‘αυτό, να είστε πολύ σαφής και ειλικρινής για τις προθέσεις σας και να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Η διαίσθησή σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από τους υποσυνείδητους φόβους σας και να μην είναι αναξιόπιστη. Θα μπορούσατε να φανταστείτε πράγματα που δεν είναι πραγματικά, να βιώνετε παράξενα συναισθήματα ή να έχετε εφιάλτες.

Η παράνοια, η υποχώρηση, η αδυναμία, η ενοχή και η ντροπή είναι δυνατά στοιχεία στον χάρτη. Βέβαια το τρίγωνο με τον Δια και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να προσπαθήσουν να μειώσουν την αρνητική ενέργεια της πανσελήνου που μας συμβουλεύει στην όποια περίπτωση να είμαστε πιο αισιόδοξοι και θα το πω απλά να προσευχόμαστε περισσότερο. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης Σελήνης δεν μπορούμε απόλυτα να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε, περισσότερη ξεκούραση χρειάζεται και να προστατεύουμε τον εαυτό μας.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Το σταθερό αστέρι Denebola στις 21 ° 54 ‘ της Παρθένου είναι 2 ° 16’ μακριά από την πανσέληνο. Αυτό πλησιάζει το όριο της σφαίρας επιρροής της. Ωστόσο, δείχνει ότι άλλα δύο αστέρια στον αστερισμό του Λέοντα είναι πολύ πιο κοντά. Η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Denebola φέρνει πιθανές μείζονες καταστροφές, δολοφονίες, εξεγέρσεις, σφαγές, βασιλικά γεγονότα και εκλογές ή θάνατο αρχηγών κρατών.

Ονομάζεται 93 Leonis 太子 (Tàizǐ), που σημαίνει ο Πρίγκηπας (της αυτοκρατορικής Κίνας),  (Sigma) σ Leonis ονομάζεται 西 上將 (Shang Tseang), που σημαίνει ο ανώτερος στρατηγός.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο αστερισμός του Λέοντα συνδέεται με βασιλικά γεγονότα, ειδικά την ανάληψη ή το θάνατο βασιλιάδων και βασίλισσών και την εκλογή ή το θάνατο αρχηγών κρατών. Επίσης συνδέεται με δολοφονίες, εξεγέρσεις και σφαγές, το νόμισμα και χρηματιστήριο, το Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Ebertin είπε ότι οι μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν ειδικότερα από τον Denebola.

Ο Robson είπε ότι ο Denebola κάνει τους ανθρώπους ευγενείς, τολμηρούς, με αυτοέλεγχο, γενναιόδωρους και απασχολημένους με τις υποθέσεις άλλων ανθρώπων. Αλλά δίνει επίσης γρήγορη κρίση, απελπισία, λύπη, δημόσια ατιμία, ατυχία από τα στοιχεία της φύσης και η ευτυχία που γίνεται θυμός. [3]

Ο Μορς λέει ότι ο Denebola συμβολίζει τη δύναμη του Λιονταριού, μαζί με την ικανότητα και την ανάγκη να το χρησιμοποιήσει με σύνεση και εποικοδομητικό τρόπο. Δίνει το ταλέντο για ελπίδα στο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα είναι σε θέση να αντλήσει από την εμπειρία του παρελθόντος.

Πανσέληνος σε σύνοδο με Denebola: Τιμή και προτίμηση μεταξύ των χυδαίων αλλά τελική ντροπή και καταστροφή, η βίαιη ασθένεια των ζωτικών οργάνων, η τύφλωση και οι τραυματισμοί στα μάτια, ατυχήματα, η απώλεια των υπηρετών, εγχώριες εντάσεις, προσωρινός χωρισμός από το σύντροφο γάμου. [3] Ο Denebola ενισχύει τον ιο και η κατάσταση κορυφώνεται.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ Quartz & Καρνεόλη

Η Καρνεόλη είναι μια αδιαφανής πέτρα (στην πραγματικότητα μια μικροκρυσταλλική δομή που σχετίζεται με χαλαζία) που μπορεί να υπερηφανεύεται το κόκκινο ή κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα και επομένως είναι πολύ ευθυγραμμισμένη και υποστηρικτική στα χαμηλότερα τσάκρα. Αυτά τα ψυχικά κέντρα δίνουν έμφαση στην ικανότητά μας να παραμείνουμε γειωμένοι και να συνδέονται με τη γήινη ενέργεια που εμφανίζεται στη ζωή μας ως το πώς αισθανόμαστε καλύτερα ασφαλείς και τι είναι θεμελιώδες για μας. Η χρήση της καρνεϊκής πέτρας μας βοηθά να κατευθύνουμε την επιθυμία μας, να οργανώσουμε και να φέρουμε τάξη σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα ενεργειακο καθαρισμό στο σπίτι μας, να πετάξουμε τα άχρηστα αντικείμενα, ή ακόμα και να μετακομίσουμε.

Η Καρνεόλη που εργάζεται με τις δυνάμεις της Παρθένου μας βοηθάει πραγματικά όμως να συνδεθούμε βαθιά με το τι σημαίνει “σπίτι” για μας και να μας βοηθήσει να το βγάλουμε προς τα εμπρός με έναν τρόπο που αισθανόμαστε πολύ ριζωμένοι και γειωμένοι. Είναι ο συντονισμός γερών βάσεων και πάνω στα οποία θα μπορεί να αναπτυχθεί η ζωή μας και τα πράγματα που αγαπάμε με μεγαλύτερη σιγουριά και εγγύηση.

 • Η Καρνεόλη μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει / εμπνεύσει τη δημιουργικότητα
 • Δίνει ώθηση
 • σεξουαλική υποστήριξη
 • ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη / την αυτοπεποίθηση
 • διευκρινίσει το σκοπό
 • προστατεύει & καθαρίζει την αρνητικότητα, θυμό / οργή
 • βοήθα στην απελευθέρωση άσχημων αναμνήσεων & την κακομεταχείριση
 • υποστήριξη της γονιμότητας του σώματος και ιδέες
 • Βελτίωση ψυχικών ικανοτήτων
 • Υποστήριξη του δεύτερου τσάκρα και καθαρισμός του Τσάκρα

Όταν μπαίνουμε στο ζώδιο της Παρθένου που αγαπάει την τελειότητα, υπάρχει κάτι μέσα μας που μας ωθεί να δράσουμε ώστε να μας βοηθήσει να κάνουμε τη ζωή μας πιο ευθυγραμμισμένη με την αλήθεια του ποιοι είμαστε. Μπορεί να είναι τόσο απλο όσο η οργάνωση ενός συρταριού ή τόσο περίπλοκο όσο η απελευθέρωση κάποιου από τη ζωή μας, αλλά όπως και να έχει, αν συντονιστούμε με την δόνηση του χαλαζία μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο ψύχραιμοι οσο αφορά κρίσιμες επιλογές, αλλα και να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο τι θέλουμε πραγματικά να έχουμε στη ζωή μας.

Χρησιμοποιώντας τον καθαρο χαλαζία με την δόνηση της Παρθένου είναι ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός. Ο καθαρός χαλαζίας χρησιμοποιείται συχνά επίσης για τον προγραμματισμό και την αποθήκευση πληροφοριών καθώς η ίδια η πέτρα περιέχει πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος που έχει χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές. Κρατώντας τον και τοποθετώντας σε αυτό τις ιδέες ή τα οράματά μας στη συνέχεια μπορούμε να φορέσουμε την πέτρα ως φυλαχτό που σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα είδος τάξης στη ζωή μας επιδιώκοντας κατι εξαιρετικά ισχυρό. Η δόνηση της Παρθένου σε συνδυασμό πολύ καλά με τη δύναμη του χαλαζία ώστε να μας βοηθήσει να μας τελειοποιήσει πνευματικά, συναισθηματικά. Ο συνδυασμός επίσης βοηθά στην ολοκλήρωση και την πρόοδο εργασιών.

Το Quartz μπορεί να βοηθήσει …

 • επούλωση
 • υψηλότερη καθοδήγηση
 • ενίσχυση πρόθεση σαφήνεια της όρασης
 • καθαρίστε τα συναισθήματα συγχρονίστε τις σκέψεις /
 • τα συναισθήματα ξυπνήστε το τσάκρα των τρίτων ματιών
 • καθαρίστε την ενέργεια στο σώμα βελτιώστε τη γλώσσα / την κατανόηση

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 9 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Η κάρτα ταρώ που συνδέεται είναι μια εξαιρετικά θετική και επιτυχημένη κάρτα και πραγματικά βοηθά στην εξουδετέρωση οποιωνδήποτε σκοτεινών στοιχείων που απορρέουν από αυτή την πανσέληνο. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτή η κάρτα θα μπορούσε να είναι σαν ένας θετικός Πλούτωνας. Πλούτος! Αυτή η κάρτα όμως αφορά στη σκληρή δουλειά και ευημερία.

Το να λέτε ότι έχετε κάνει μεγαλη επιτυχία είναι καπως υποτιμητικό, αλλά και εσείς και εγώ γνωρίζουμε ότι ήταν δύσκολο αυτό να κερδηθεί. Παρεμπιπτόντως, οτι κάνατε και πετύχατε σχεδόν αυτόνομα, με ελάχιστη βοήθεια από άλλους. Αυτή η κάρτα μπορεί να σας υποδείξει ότι έχετε κάνει πολλές θυσίες ή έχετε αρνηθεί την ελευθερία και τον αυθορμητισμό σας για να πετύχετε το στόχο ή το όνειρό σας. Δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά ακόμα κι αν μπορεί να χάσετε τη διασκέδαση στη ζωή σας. “~

Είναι ένα πολύ θετικο χαρτί μέσα σε αυτή την εικόνα που δίνει η πανσέληνος. Μπορεί να πυροδοτήσει, να επηρεάσει καθώς συνδέεται με θέματα όπως Επιτυχία, Επιτυχία αναπαραγωγής , Κέρδη, καλύτερα από αναμενόμενα, Ευημερία, Πλούτος, Οικονομική Σταθερότητα, Οικονομική Αντοχή, Γίγαντας Επιχειρήσεων, Εξασφάλιση του μέλλοντος σας, Συγκομιδή, Ανθίζοντας, Αφθονία, Μεγιστοποίηση Κέρδους, Πολυτέλεια, Ποιότητα, Ακρίβεια, Ιδιοκτησία, γη, ύπαιθρος, κατοχή, επενδύσεις, επιχειρηματική δραστηριότητα, χρηματοοικονομική ασφάλεια, επαγγελματική, φήμη, υψηλό καθεστώς, υψηλές προσδοκίες, αυτοπειθαρχία, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση, Σκληρή δουλειά που πληρώνει, σκληρός εργάτης, δημιουργώντας θρησκείες, αποτελέσματα, επιτεύγματα, ανταμοιβές, ελευθερία, απελευθέρωση, παίρνοντας τον εύκολο δρόμο, ωριμότητα, σοφία, ώριμη γυναίκα, Ομορφιά, Φροντίδα, Απολαμβάνοντας, Εγκυμοσύνη, Γέννηση, Εμμηνόπαυση, Διακοπές, Συνταξιοδότηση, Αναψυχή, Χόμπι, Προστασία, Ασφάλεια.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Αφροδίτη-Κρόνος-Ηλιος-Πωσειδωνας- διαταραχές, δύσκολη γέννα, ασθένεια, απογοήτευση, ασθενής δυναμη, πάγωμα.

Κρόνος-Ουρανος-Ηλιος-Πωσειδωνας-ανταρσία, ενας ξαφνικός χωρισμός, δυνάμεις αντίστασης, ισχυρές δοκιμασίες, έκθεση σε κίνδυνο, λύπη, στεναχώρια, εντάσεις, ψευτιά, κακοβουλία, το αναπόφευκτο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τον 5ο οίκο της , όπου επηρεάζει τους νέους, την επιχειρηματικότητα, την κτηματική περιουσία ενός λαού, ο τρόπος που διασκεδάζει, ο κόσμος του θεάματος. Απέναντι, το κοινοβούλιο, οι νομοθεσίες και ο πρωθυπουργός της χώρας, ακριβώς σε σύνοδο με τον Bόρειο δεσμό της Ελλάδος στην 19η της Παρθένου, αλλά είναι σε αντίθεση με την γενέθλια επίσης Αφροδίτη στους Ιχθείς και Νότιο Δεσμό. Τριγωνίζει τον Ποσειδώνα της προς τον 9ο οίκο. Όμως επηρεάζει και τον 6,8 και 1,κυριως θέματα οικονομικά, τρόπος διαβίωσης, υγεια και τον στρατό. Τετραγωνίζει τον Αρη της στον 7ο οικο ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει οψη κουινκαξ με Κρόνο οπου θα υπάρξουν εντάσεις και εκρήξεις, εμπόδια, εχθρότητα, θυμός, επιθέσεις.

Συνδέεται με προβλήματα αλλά και σκάνδαλα ενώ θα υπάρξει και αύξηση της εγκληματικότητας κυρίως στα παιδιά και η λαθρομετανάστευση θα αυξηθεί. Τα προβλήματα με την Τουρκία συνεχίζονται και υπάρχει κλιμάκωση. Η πανσέληνος δείχνει τον αντιπρόεδρο; κάποιοι που θέλουν τη δυστυχία, προκαλεί μεγάλη ασθένεια η προβλήματα (η πανσέληνος ακριβώς σε σύνοδο ενδέχεται να χτυπήσει την Ελλάδα ισως περισσότερο τον νεαρό πληθυσμό της, με αντίκτυπο στην οικονομία της), σκάνδαλα οικονομικής φύσεως. Όπως και να χει, η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη στην υπερευαισθησία, φόβο, υπάρχουν τάσεις φυγής, εσωστρέφεια. Δείχνει πολιτικές συγκρούσεις και να σκεφτώ την επιρροή των σταθερών αστέρων μάλλον δεν προοιωνίζονται καλά πράγματα. Ότι συμβεί σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Εχουμε αποφασίσει για την μοιρα μας εδώ και πολύ καιρο.

Οσο αφορά τον Κοροναϊο, βλέπω ότι επηρεάζονται οι γειτονικές χώρες μεν αλλα και οι οίκοι εξωτερικής πολιτικής και λαθρομετανάστευσης. Αν κλείσουν τα σύνορα άλλων χωρών, σκέφτηκε κάνεις τι πρέπει να κάνουμε εμείς;;;

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης η πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Δια της, στον άξονα 3/9ου οίκου. Ομως τετραγωνίζει και τους Δεσμούς στον άξονα 6/12 ου. Προφανώς, κρούσματα Κοροναϊού θα εχουμε και εδώ συν όλα τα υπόλοιπα. Καθόλου θετικό για την εξωτερική πολιτική.

Ωστόσο, αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επικίνδυνο, δύσκολο και προκλητικό για τον πρωθυπουργό της χωρας. Η πανσέληνος επηρεάζει τον 7ο οικο του,(οίκος των εχθρών, σχεσεις με ξένες χώρες, διαμάχες, τον πόλεμο, τις διεθνείς υποθέσεις και όλα τα θέματα που προκύπτουν στις συναλλαγές μιας χώρας με μια άλλη.) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (ξαφνικές και αυθόρμητες πράξεις η αποφάσεις, ωστόσο δείχνει μετασχηματισμό, αλλαγές η μεταβολές). Δείχνει προβλήματα στις διεθνείς σχεσεις και εχθρικές ενέργειες η ακόμα και μέσα από πολιτικές συνεργασίες. Η πανσέληνος σχηματίζει όψεις χιαστί με τους Δεσμούς του (εντάσεις και μια κριση που εξελίσσεται σε πολλά επίπεδα), και τετραγωνίζει το ζενίθ του (προκλήσεις, εμπόδια).

Η πανσέληνος σε αντίθεση με τον Ηλιο και τον ωροσκόπο του ενώ ο διελαυνων Ηλιος είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του. (μια ισχυρή δοκιμασία, κινδύνος; η απλα το γεγονός οτι αλλάζει η συμπεριφορά του αλλάζει και γίνεται πιο σκληρή κατι που βλέπαμε και στην προηγουμένη κυβέρνηση).Πάντως με τέτοιους ισχυρούς σταθερούς αστέρες δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο. Βλέπουμε να φέρνει αλλαγές στον βιομηχανικό και τεχνολογικό τομέα και το περιβάλλον αλλά ο χάρτης του συνεχίζει να είναι έντονος μέσα από προκλήσεις και δυσκολίες…


*Αρης-Κρονος-Δίας -Πλούτωνας- η ικανότητα να καταστρέφει η να περιορίζει πλήρως, αποκλεισμός, διάλυση, κινδύνος, ο θάνατος μεγάλου αριθμού ατόμων, τραυματισμός, καταστροφή.

Για να επιτευχθούν τα πράγματα – Έναρξη των εργασιών

Ημέρες ή χρόνια οριοθετήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις – Αντίσταση ή αντίθεση

θλίψη ή κατάθλιψη – Θάνατοι

Επιχειρήσεις – Εργασία με το κοινό – Χρήση του χρόνου αποτελεσματικά – Συναισθηματικά φορτισμένες διαφορές

Ζωή σε περιοριστικές συνθήκες – Αντίσταση ή εμπόδια που αφορούν ειδικά τις γυναίκες – – Υπερβολική επιβάρυνση / Μέρες ή χρόνια αυστηρών οικονομικών

οικονομικά προβλήματα – Προβλήματα με το νόμο – οικονομική ανευθυνότητα

Προβλήματα που σχετίζονται με τη φωτιά ή την ανάφλεξη – Εγκατάλειψη στόχων

Βαθιά ενοχλητικά γεγονότα – Απρόσμενη καταστροφή

Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί σχετικά με την επέκταση

Απόρριψη σε σχέση με τις σκέψεις των άλλων – Περιορισμένη κινητικότητα

Μεταβολές σχετικά με τα λαϊκά θέματα – Ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή – Χρόνοι υποχρεωτικών αλλαγών

Διαταραχές ή διακοπές που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές – – Αυξήσεις που σχετίζονται με την ένταση ή το άγχος – Ξαφνικές ανατροπές

Απάντηση