ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ MIZAR* ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ/ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ, Ο ΚΡΟΝΟΣ & ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ.

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 16 μοίρες της Παρθένου, στις 7 Μαρτίου, ώρα 14:40:09 μμ. στον 2 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ωστόσο, κυβερνά τον 12 και 8 οίκο που συνδέονται με απώλειες, μυστικά, παρασκήνιο, ενέργεια κτλ. Θα είναι σε απόλυτη ευθυγράμμισή με την Γη. Η πανσέληνος τετραγωνίζει τον Άρη και σχηματίζει μια όψη αντίθεσης προς τον Πωσειδωνα, που έχουν μεγάλη επιρροή, αλλά και σημαντική ερμηνεία. Η επιρροή της Αφροδίτης και του Κρόνου, είναι σημαντική, γιατί προκαλεί ζημιές.  Πείνα, λοιμός, αναταραχή θα συνεχιστούν!

Πολύ σημαντικό το τρίτο , πολύ στενό και τελευταίο τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα κατά την διάρκεια της πανσελήνου ενώ γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο κατά την διάρκεια του τρίτου τετάρτου Σελήνης στις 15 Μαρτίου, 2023, στις 25 μοίρες των Ιχθύων!

Αν θυμάστε τότε είχα γράψει τα εξής:

Σημαντικά τα 3 τετράγωνα Άρη/Πωσειδωνα, στα Μεταβλητά, μέχρι τον Μάρτιο, του 2023 που συμπεριλαμβάνουν ανικανότητα να προσδιορίσουμε όρια και σύνορα, δείχνει ακινησία, παράλυση, ανικανότητα να πράξουμε κατάλληλα, προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, κλεψιά, σαμποτάζ, τοξίνες, χημικά, ναρκωτικά, μόλυνση του νερού, ρύπανση, δηλητήρια, συνεργική τοξικότητα, χακάρισμα, ψέματα, σκουπίδια, παραβίαση δεδομένων, διαστρέβλωση, εθισμός, απόδραση, άρνηση, υπομόνευση, απογοήτευση, μούχλα, παράσιτα, λαθρο-επιθεσεις, αποφυγή, παραβίαση απορρήτου, σύγχυση, πυρηνικά.

Κατά αυτόν τον τρόπο, το παρών τετράγωνο μεταξύ 10-7ου οίκου, δεν είναι θετικό τις σχέσεις μεταξύ εθνών, συνδέεται με έντονη στρατιωτική δραστηριότητα, συνομωσίες, προδοσίες, διπλές συμφωνίες, μυστικές επιθέσεις, σκάνδαλα, πολιτικά διαζύγια, εγκληματικότητα.

Για την Ελλάδα είχα πει στο ίδιο κείμενο:

Έχει όμως ιδιαίτερη επιρροή στην περιοχή της Βαλτικής. Το κουινκαξ ακριβείας στην 21η Διδύμων -Αιγόκερω, στον Ελληνικό ιδρυτικό χάρτη είναι αρκετά ισχυρό. Είδαμε το σαμποτάζ με τους αγωγούς, τις υποκλοπές, που μπορεί να έχει το ίδιο θέμα και εδώ και πιθανόν να το ξαναδούμε, όπως στο πρώτο τετράγωνο, Άρη/Πωσειδωνα (δολιοφθορά). Κορυφώνεται η κατάσταση. Η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους, θα αρχίσει να γίνεται πιο επικίνδυνη επιρροή, κυριολεκτικά, ανάβοντας φωτιές, με απεργίες, ταραχές, δυσαρέσκεια, έντονα καιρικά φαινόμενα, έντονη στρατιωτική δραστηριότητα και ας μην τα βλέπουμε, ακόμα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Λίγο πριν, την ολική έκλειψη σελήνης στον Ταύρο, είχαμε και την παράνομη κράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα από τις τουρκικές αρχές που εννοείται ότι ισοδυναμεί με αιχμαλωσία Έλληνα. Ο χάρτης, συνεχίζει να έχει ακόμα πιο απειλητικό χαρακτήρα, ενώ και η εσωτερική ασφάλεια της χώρας τίθεται σε κίνδυνο, από πολιτικούς ταραξίες που δημιουργούν, διχασμό, προβλήματά, εντός και εκτός της χώρας.

Πολιτικοί πού δήθεν παρουσιάζονται ως “ήρωες εργατικής τάξης” και “μελλοντικοί σωτήρες” ενώ στην ουσία πρόκειται για δημαγωγούς. Από την άλλη, ο χάρτης δείχνει σκάνδαλα που συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια, οι μάσκες πέφτουν, ταυτόχρονα, υπό την ένταση προεκλογικής περιόδου, δημιουργούνται καταστάσεις δυσάρεστες, οδηγώντας την χώρα σε πολιτική αναταραχή και απρόβλεπτές ραγδαίες εξελίξεις, που το ίδιο το σοσιαλιστικό κόμμα + δημιουργεί αυτές τις μυστικές πλοκές.

Από την άλλη θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί καθώς η Ελλάδα δέχεται από την Βαλκανική χερσόνησο την επιρροή του Aldebaran, με το Μακεδονικό να είναι στο προσκήνιο και πάλι. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια ρεαλιστική προσέγγιση. Οι επιπτώσεις αυτής της διέλευσης γίνονται αρκετά αισθητές στην πολιτική αρένα, που εκδηλώνονται ως διακομματικές συμμαχίες, έκπληξη, όπου περίεργα ζευγάρια μεταξύ της παλιάς φρουράς και της νέας σχηματίζονται. Εκτός του ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με θέματα εξωτερικής πολιτικής για στημένες καταστάσεις (στενή σύνοδος Κρόνος- αστεροειδής Arachne, πάνω από την κυβέρνηση), πολιτικά, όχι μόνο τρέχουμε πίσω από τα φαντάσματα, αλλά προκαλούμε και μια μάχη μαζί τους!

Είναι μια περίοδος όπου οι Μάσκες πέφτουν, ίσως πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, η αντίθεσή προς τον Πωσειδωνα σηματοδοτεί το ξύπνημα του ! Η επόμενη περίοδος θα είναι ακόμη πιο έντονη και ίσως πιο ενδιαφέρουσα. Τα είχαμε πει και πάλι, όσοι δεν θυμούνται με το φαινόμενο απόκρυψης του Ουρανού, όπου τεράστια «πυροτεχνήματα» θα ξεσπούν, όταν θα υπάρχει ο πλήρης συγχρονισμός στους ουρανούς, σχεδόν παντού ταυτόχρονα, και αυτή δεν είναι άλλη από την περίοδο των Ιχθύων, όπου όλα ξαφνικά θα καταρρέουν, σε πολύ σοβαρό βαθμό, καθώς, θα μπαίνουμε προς την Άνοιξη. Αυτή είναι η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης. Η αφαίρεση του πέπλου, όπως ανέφερα τον Φεβρουάριο, οι κουρτίνες πέφτουν. Παντού ταυτόχρονα.

Το μοναδικό τρίγωνο προς τον Ουρανό, είναι και η πιο στενή όψη που υπάρχει, σχετίζεται και αυτό με την αφύπνιση, χρειάζεται προσοχή, καθώς επηρεάζει κυβερνήσεις αλλά και πολιτικούς, η διαχείριση θα είναι δύσκολη, όπου η ήττα και η παραίτηση θα ακολουθήσουν. Συνδέεται με επιθέσεις εναντίον βασιλιάδων, ηγετών, και δημιουργεί δυσκολίες, δείχνει η αγανάκτηση να κορυφώνεται.

Ο Πλούτωνας και λίγο αργότερα κατά τα μέσα του Μαρτίου, και η σύνοδος Αφροδίτης/Δια, με την δεύτερη σε αναιρετική μοίρα γίνονται, θα είναι αιτία προβλημάτων και οικονομικής κρίσης αλλά και πιθανότατα το ξέσπασμα πολέμου. Ο αστεροειδής Υγεία στην 1η μοίρα του Υδροχόου δίπλα στον Πλουτωνα είναι επίσης σε δύσκολες όψεις, στον 6ο οίκο. Θα μπορούσε να σημαίνει την απόδραση από μια φαινομενικά απελπιστική κατάσταση την 11η ώρα;;; Πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις όταν τα γρανάζια του κοσμικού ρολογιού είναι όλα σε ευθυγράμμιση. Θα βρούμε το θάρρος να ξεφύγουμε; Η θα εγκλωβιστούμε πάλι σε μια απελπιστική κατάσταση, με φόντο άλλη μια υγειονομική κρίση;

Θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε καταστροφικές λανθασμένες εκτιμήσεις η ενέργειες; Καθώς προμηνύεται άλλη μια καταιγίδα στο μέλλον; ο αστεροειδής Υγεία σε σύνοδο με το part of fortune στον Υδροχόο, δεν συμμορφώνετε με κανόνες, που αποβλέπουν σε εγωιστικά κίνητρα. (μια δήθεν υγειονομική κρίση).

Η Σελήνη κινείται σε όψη τετραγώνου προς τον Άρη δείχνει την στρατιωτική δραστηριότητα να συνεχίζεται.

Η πανσέληνος συμμετέχει σε ένα Τ-τετράγωνο μεταξύ Ηλιου-Αρη/Πωσειδωνα και Σελήνης.(κανονικά μέσα σ αυτό το Τ-τετράγωνο αναμιγνύεται και ο αστεροειδής Υγεία και το part of fortune)

Την ίδια ημέρα ο Κρόνος εισέρχεται στις 0 μοίρες των Ιχθύων.

Η πανσέληνος στην 16η της Παρθένου είναι σαν ένα Ηφαίστειο σε έκρηξη.

Απεικονίζει μια κατάσταση κάθαρσης. Πολλά θα αναγκαστούν να βγουν προς την επιφάνεια, προς τα έξω. Αυτό θα μπορούσε να έχει τη μορφή θυμού, αλλά και την εκρηκτική μορφή ιδεών. Καθαρτική απελευθέρωση. Υπερβολική καταστολή της ενέργειας σε σημείο εκρηκτικής καταστροφής. Νεύρα.

Οι χρηματοπιστωτικές αγορές κινούνται ψηλά με αισιοδοξία. Οι επενδυτές στοιχηματίζουν όλο και περισσότερο ότι ο πληθωρισμός, το μεγαλύτερο πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας, θα εξαφανιστεί χωρίς πολλή φασαρία. Ο αμερικανικός δείκτης S&P 500 ήταν ανοδικός φέτος, μέχρι στιγμής, οι ευρωπαϊκές μετοχές και πολλά χρήματα έχουν χυθεί στις αναδυόμενες οικονομίες.

Τι γίνεται όμως αν οι επενδυτές κάνουν λάθος που είναι τόσο χαρούμενοι;

Αν και είχα πει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να το τελειώσουν, οι πλανήτες δεν δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Όλα πάνε αργά.

Η μάχη με τον πληθωρισμό απέχει πολύ από το να τελειώσει. Έξι από τις μεγάλες, πλούσιες χώρες της G7 απολαμβάνουν ενα υψηλό ποσοστό ανεργίας ή χαμηλό που έχει παρατηρηθεί αυτόν τον αιώνα. Είναι δύσκολο να δούμε πώς ο υποκείμενος πληθωρισμός μπορεί να εκτονωθεί ενώ οι αγορές εργασίας παραμένουν τόσο σφιχτές. Πολλές οικονομίες βρίσκονται σε τροχιά πληθωρισμού που δεν πέφτει κάτω από το 3-5%. Αυτό όμως θα ήταν λιγότερο τρομακτικό από τις αναταράξεις των δύο τελευταίων ετών, αλλά και θα ήταν πρόβλημα για τους κεντρικούς τραπεζίτες, οι οποίοι κρίνονται με βάση τους στόχους τους.

Θα σκάσει μια φούσκα στο αισιόδοξο όραμα των επενδυτών. Όλα φούσκες είναι γι αυτό πρέπει κανείς να προσέχει όταν επενδύει σε τέτοιους καιρούς, ακόμα και η πράσινη ενέργεια, είναι μια τεράστια φούσκα, Great Reset κτλ. που θα σκάσει.

Σίγουρα, η διέλευση του Δια από τον Μάϊο, δεν προλέγει θετικές εξελίξεις, καθώς αυτή την φορά είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο και αρνητικές όψεις προς τον Πωσειδωνα. Δημιουργεί ύφεση και επιβράδυνση της οικονομίας, καθώς ο Κρόνος θα ξεκινήσει να σταθεροποιεί την κατάσταση, μετα το 2025.

Μέχρι στιγμής η σύνοδος Αφροδίτης/Δια δεν είναι θετική για θέματα εξωτερικής πολιτικής και συμμαχιών, καθώς η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία και γίνεται η αιτία για μια κρίση αλλά και προβλήματα (υγεία και αγορές). Με την πανσέληνο αυτή δημιουργείται χάσμα, στην επικοινωνία, ανάμεσα σε ανθρώπους, τα δυο φύλλα, φυλές, εθνικότητες, την πολιτική.

Ο Κρόνος επίσης διέρχεται στον 8ο οίκο του Bitcoin, στις 7 Μαρτίου, 2023(μια παραμονή 2,5 ετών) σηματοδοτώντας έναν αργό αιμορραγικό κρυπτοχειμώνα; Ισως, όμως και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα δημιουργήσει προβλήματα στην αξία του, τα επόμενα 2μησι χρόνια.

Η κοντινότερη όψη είναι ένα τρίγωνο προς τον Ουρανό, και θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Mizar στην ουρά της Μεγάλης Άρκτου. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σταθερά αστέρια στην περιοχή. H αντίθεση προς τον Achernar προμηνύει κίνδυνο ατυχημάτων ειδικά στη θάλασσα και πνιγμούς, ένα κουινκαξ προς τον Sualocin που συνδέεται με ναυάγια. Οι περισσότεροι  πλανήτες συνδέονται με τους αστεροειδής Eris, Chaos, Sedna. Βύθιση; Διαρροή; χάος; σεισμοί; δικτατορικές μεθόδους που οδηγούν σε αυξανόμενη δυσαρέσκεια, ακόμη και ανταρσία (ανατρεπτικές δυνάμεις κατά του κατεστημένου);

Ηλιος/Αρης/Σελήνη/Πωσειδωνας- επίθεση με χημικά η πυρηνικά;

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθεις πραγματοποιείται  την ίδια ημέρα, κατά την διάρκεια της πανσελήνου, αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι η πανσέληνος θα έχει άμεσα αποτελέσματα (κλιμάκωση).Το πέπλο της ψευδαίσθησης, θα πέσει, θα είναι σύντομο αλλά δυνατό αρκετά για να μας ξυπνήσει. Ταυτόχρονα το τρίγωνο του Ουρανού. Βέβαια ο βαθμός της ψευδαίσθησης διαφέρει από άτομο σε άτομο. Η τρύπα του κουνελιού είναι βαθιά, οπότε δώστε προσοχή τις επόμενες ώρες.

Δίας/Ουρανός/Πλούτωνας– μια ξαφνική αλλαγή στις οικονομικές συνθήκες.

Αρης/Πλούτωνας/Πωσειδωνας/Δίας/Ουρανός– μεγάλες καταστροφές, θεομηνίες, απάτη, δολιότητα, συμφορά, πλήγματα με μεγάλες συνέπειες

Κρόνος/Πλούτωνας/ Ουρανός- δύσκολες συνθήκες, βία, μεγάλος κίνδυνος

Αρης/Βόρειος Δεσμος /Κρόνος- ομαδικοί θάνατοι

Στον ελληνικό χάρτη επαναλαμβάνεται το κουινκαξ Άρη/Πωσειδωνα μεταξύ 1-9ου οίκου, όπως τον Νοέμβριο του 2022.

Γύρω εκείνες τις ημέρες είδαμε τα εξής: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ *Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ANTARES-ALDEBARAN ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ-ΚΟΥΙΝΚΑΞ &ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ -ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ*

  • Η διαρκώς αυξανόμενη ένταση στα ελληνοτουρκικά, ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ακόμα μήνα του 2022. Στις 5 Νοεμβρίου σημειώθηκε σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο στη Σμύρνη. Οι Αρχές της Τουρκίας απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα στον Έλληνα περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Οι Τούρκοι κρατούσαν επί ώρες σε ένα γραφείο τον κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος παρότι εν τέλει του δόθηκε η άδεια αποχώρησε από τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Μάλιστα, τον παρέλαβε με κυβερνητικό αεροσκάφος ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έσπευσε στη Σμύρνη αμέσως μετά το περιστατικό.
  • Δύο ημέρες αργότερα, στις 7 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες από την Exxon Mobile. Η περιοχή των ερευνών οριοθετήθηκε νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Σύμφωνα με ειδικούς σε περίπτωση που καρποφορήσουν οι έρευνες μπορεί να προκύψει για την Ελλάδα «θησαυρός» που ενδεχομένως να φτάσει σε αξία τα 500 δισ. δολάρια.
  • Το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη συγκεντρώθηκε στις ΗΠΑ, όπου στις 8 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι «ενδιάμεσες» εκλογές. Το αποτέλεσμα θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την πολιτική της χώρας όσο και για μελλοντικές εξελίξεις. Στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Δημοκρατικοί κατάφεραν να διατηρήσουν την πλειοψηφία τους. Οι Ρεπουμπλικανοί κατάφεραν να αποκτήσουν την πλειοψηφία και τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό, λίγα 24ωρα αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
  • Η Τουρκία «παγώνει» στις 13 Νοεμβρίου, από την έκρηξη στη λεωφόρο Ιστικλάλ στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης που σφύζουν από ζωή και τουρισμό. Από την έκρηξη σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι, ενώ 81 τραυματίστηκαν. Μεταξύ των τραυματιών και μια Ελληνίδα τουρίστρια, η οποία μετά από πολυήμερη ταλαιπωρία και περιπέτεια, επέστρεψε για να ολοκληρωθεί η νοσηλεία και η θεραπεία της στην πατρίδα.
  • Η Ελλάδα θα «πέσει από τα σύννεφα» για ακόμα μια φορά, μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου στις 17 Νοεμβρίου. Ένας 19χρονος είναι αυτός που κάνει τις καταγγελίες στις Αρχές και ξεκινά η έρευνα η οποία φέρνει σε δεινή θέση τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα του και στελέχη της ΜΚΟ. Η δικαιοσύνη διενεργεί ελέγχους για οικονομικά εγκλήματα αλλά και κακοποίηση ανηλίκων στις δομές, σε μια υπόθεση που είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα απασχολήσει και το 2023.
  • Στις 20 Νοεμβρίου τα βλέμματα όλου του πλανήτη στρέφονται στο Κατάρ. Εκεί, διεξάγεται η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
  • Η παγκόσμια μουσική σκηνή, στις 25 Νοεμβρίου θρηνεί την απώλεια της Αϊρίν Κάρα. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός (“Fame”, “Flashdance…What a feeling” ) «έφυγε» σε ηλικία 63 ετών.
  • Στις 28 Νοεμβρίου ο πλανήτης τρομάζει από την έκρηξη του ηφαιστείου Μάουνα Λόα. Το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο στον κόσμο είχε να εκραγεί από το 1984 και αυτή η δραστηριότητα κινητοποίησε την επιστημονική κοινότητα, αλλά και τις Αρχές ασφαλείας. Μάλιστα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, σήμανε συναγερμός για τέφρα στο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης.
  • Μία ημέρα αργότερα, ανάλογες στιγμές φόβου βίωσαν και οι κάτοικοι της Εύβοιας, της Αττικής και άλλων περιοχών στις οποίες έγινε αισθητός ο σεισμός 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Το επίκεντρο ήταν στο χωριό Ζάρακες στη Νότια Εύβοια. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πλούσια σεισμική δραστηριότητα, μεταξύ αυτής και μια πιο ισχυρή δόνηση 5 Ρίχτερ που προκάλεσε ανησυχία.

Σημαντικά τα 3 τετράγωνα Άρη/Πωσειδωνα, δεν είναι θετικό για τις σχέσεις μεταξύ εθνών, την προηγούμενη είδαμε την επιρροή του επιρροή στην περιοχή της Βαλτικής. Ο Μιζάρ, βρίσκεται στη Μεγάλη Άρκτο, βρίσκεται στην «ουρά της Μεγάλης Άρκτου». θα συνδεθεί με καταστροφές, είναι πολεμικής φύσεως μπορεί να δώσει θάρρος και ανδρεία ή βία και επιθετικότητα.

Το τρίτο τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11-9ου οίκου με 3 μοίρες διαφορά (21η διδυμων-24η ιχθύων).

Οι πολεμοκάπηλοι προσπαθούν να μας παρασύρουν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος μπορεί να τελειώσει μόνο με έναν τρόπο: τον πυρηνικό αφανισμό και τον πόνο και τον θάνατο όλων των αγαπημένων μας. Ο Ζελένσκι, ο Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ, οι νεοσυντηρητές του Κογκρέσου και των μέσων ενημέρωσης είναι τρελοί. Και είμαστε τρελοί αν τους επιτρέψουμε παθητικά να μας οδηγήσουν σε αυτό το ολοκαύτωμα σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Βρίσκουμε ελπίδα στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών είναι υγιής, αλλά η λογική δεν αρκεί. Χρειαζόμαστε και κουράγιο. Το θάρρος να σταθείς απέναντι στους ισχυρούς πολεμοκάπηλους και από κοινού να δηλώσεις: «Όχι! δεν θα σας επιτρέψουμε να καταστρέψετε τις οικογένειες, τις κοινότητες, το περιβάλλον, τη χώρα και τον κόσμο μας!».

9 Ιουλίου 1945: Ολική έκλειψη Ηλίου-Σύνοδος του Κρόνου στον Καρκίνο

6 Αυγούστου 1945: Ατομική βόμβα της Χιροσίμα

20 Ιουλίου 2020: Νέα Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο

4 Αυγούστου 2020: Έκρηξη στη Βηρυτό

Εαρινή Ισημερία στις 29 μοίρες Πλουτωνα στον Αιγόκερω

20 Απρίλιου 2023-Ηλιακη έκλειψη σε αναιρετική μοίρα, θα τετραγωνίζει τον Δια του ΝΑΤΟ, σε σύνοδο με τον Δια της Ιαπωνίας, θα τετραγωνίζει τον Άρη του Ζελένσκι. Ο Κρόνος, στη σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Ν. Δεσμό, το τετράγωνο του Πλουτωνα, σηματοδότησε την έναρξη του Β παγκοσμίου πολέμου. (ενα ακόμη σημείο)

Απάντηση