ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 11:11-3 IΟΥΛΙΟΥ 2023

στις

Η πανσέληνος στην 11η μοίρα του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στον 7 οίκο, στις 3 Ιουλίου, 2023, στον δεύτερο δεκανο του. Θα επηρεάσει τις κυβερνήσεις, (πολιτικοί αρχηγοί, πρόεδρος, διάσημες προσωπικότητες μιας χώρας) σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Nunki. Κυβερνάται από τον Άρη, και συνδέεται με αιχμαλωσίες, συχνές εισβολές και επιθέσεις στρατιωτών, επιπλέον είναι σε αντίθεση με τον Alhena. Μια ίδια πανσέληνο, είδαμε, λίγους μήνες πριν την εισβολή στην Ουκρανία και μάλιστα είναι σε σύνοδο με την Γη στις 11:11 μοίρες. Μέχρι στιγμής, βλέπαμε φεγγάρια στον Αιγόκερω που συνδεόταν με τον φασισμό κυρίως.

Κατά κανόνα, είναι ένας τυχερός και γόνιμος αστερισμός αλλά δείχνει γεγονότα που σχετίζονται με βασιλιάδες, με σημαντικούς ηγέτες ή ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας.

Επειδή κείται μόλις 3,45 μοίρες νότια της εκλειπτικής, ο σίγμα Τοξότης υφίσταται επιπροσθήσεις. Επιπρόσθηση ή αλλιώς απόκρυψη από τη Σελήνη και σπανίως από κάποιον πλανήτη. Στις οποίες ένα ουράνιο σώμα (για παράδειγμα η Σελήνη) αποκρύπτει κάποιο άλλο ουράνιο σώμα. Η τελευταία επιπρόσθηση του αστέρα από πλανήτη συνέβη στις 17 Νοεμβρίου 1981, όταν αποκρύφθηκε από την Αφροδίτη. (ακολούθησε ο πόλεμος των Φώκλαντ, διαπραγμάτευση στη Γενεύη για τη μείωση των πυρηνικών όπλων μεσαίου βεληνεκούς, Αραβοϊσραηλινή σύγκρουση).Άλλωστε αυτά τα είπαμε και πρόσφατα στις εκλείψεις του Φθινοπώρου που πέρασε.

 Ο σ Τοξότη είναι ο φωτεινότερος (όπως φαίνεται από τη Γη) αστέρας που μπορεί να υποστεί επιπρόσθηση από εξωτερικό πλανήτη μεταξύ του 5000 π.Χ. και του 5000 μ.Χ.. Η ταχεία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που προκλήθηκε από τη Νεολιθική Επανάσταση, πιστεύεται ότι επιβραδύνθηκε και έγινε αρκετά σταθερή. Έχει υπολογιστεί ότι υπήρχαν περίπου σαράντα εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως μέχρι το 5000 π.Χ., που αυξήθηκαν σε 100 εκατομμύρια μέχρι τη Μέση Εποχή του Χαλκού περίπου το 1600 π.Χ.

Συγκεκριμένα όμως, μόνο ο Άρης μπορεί να το κάνει, και εξαιρετικά σπάνια: η τελευταία φορά που έγινε ορατή από τη Γη μια τέτοια επιπρόσθηση ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου του έτους 423 μ.Χ.. https://en.wikipedia.org/wiki/423

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι σε αντίθεση προς τον Ερμή αλλά τριγωνίζει τον Δια. Το τρίγωνο του Δια πιθανόν να αυξήσει την συμμαχία έναντι του εχθρού, προς την Ανατολή.

Δίνει όμως και υπερβολική βαρύτητα στις ανάγκες της κοινωνίας και στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

Συνδέεται με την πραγματική Πράσινη πολιτική.

Ωστόσο, από την άλλη υπάρχουν – ριζοσπαστικές μη ανθρωπιστικές απόψεις και παρουσιάζει Διανοητική αυταρέσκεια. Όμως συνεχίζει να φέρνει στο φως γεγονότα και μυστικές πληροφορίες που συνδέονται με την διαφθορά στην πολιτική και τις κυβερνήσεις.

Μοιάζει κάπως σαν το μουσικό θέμα της ταινίας Eyes wide shut!; Είναι ανατριχιαστικό!; Θα είναι.. οι αντιδράσεις καταστροφικές.

Έχουμε την συμμετοχή  αστεροειδών όπως την στενή σύνοδο Παλλάς-Αρη στον Λέοντα. Η ενέργεια της Παλλάδας είναι αρκετά βίαιη και αποδιοργανωτική, ακόμη και ολέθρια.

Ο Δίας σχετίζεται με την πολιτική εδώ και ίσως και θέματα δικαιοσύνης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όλα γίνονται πιο επιθετικά.

Ο Πλούτωνας στην 29η του Αιγόκερω, επηρεάζεται ακόμη από τον Υδροχόο, τετραγωνίζοντας τους Δεσμούς και κυβερνά την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

Οι πόλεις, τα χωράφια, κινδυνεύουν.

Ο Ουρανός δείχνει ανατροπές, το απροσδόκητο, κυβερνά και καιρικές συνθήκες, γεγονότα που συνδέονται με το περιβάλλον.

Θάνατος και λιτότητα (Vesta-Άδμητος στον 8 οίκο)

Θέτει σε συζήτηση έντονα περιβαλλοντολογικά θέματα, αφού ο αστεροειδής Υγεία, στον Υδροχόο από τον 4 οίκο είναι σε αντίθεση προς την σύνοδο Άρη/Αφροδίτης στον Λέοντα και τετραγωνίζει τον Ουρανό που συνδέεται με την απερίσκεπτη δράση αλλά και τον πολεμική δραστηριότητα. Αυτό προφανώς σημαίνει μια ακόμη προληπτική περίοδο ετοιμασίας η’ μεγάλες πρωτοβουλίες παίρνονται για τη δημόσια υγεία.

Το Τ- τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη/Αφροδίτη/Ουρανό και Υγεία.

Ο Ουρανός στον Ταύρο βρίσκεται στην 21η μοίρα του επιτρέποντας μια κρίση να ξεσπάσει προβλέποντας σαρωτικά γεγονότα να έρχονται, συνειδητοποιώντας ότι έχουμε κάνει πολύ λίγα, και σίγουρα δεν είναι αρκετά για να σταματήσει τη γενική παραμέληση και τη φθορά ενός μεγάλου πτωτικού κύκλου. Να υπενθυμίσω ότι ο Ουρανός στην 21 μοίρα, ήταν ακριβώς στην ίδια μοίρα όταν ξέσπασε ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος. Τότε, τετραγώνιζε τον Ερμή, αλλά σήμερα τετραγωνίζει την Αφροδίτη, τον Άρη και τον αστεροειδή Υγεία, που σημαίνει ότι αν ξεσπάσει θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Ο Άρης και η Αφροδίτη σήμερα, αυτή την στιγμή, κυβερνούν τον 7 οίκο, των ανοιχτών εχθρών, όπως και τότε, έχοντας μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσει πόλεμος; Μια πολύ μεγάλη πιθανότητα. Αυξάνεται κατά πολύ περισσότερο η πιθανότητα βιολογικού- πυρηνικού πολέμου. Επιπλέον ένα κουινκαξ Άρη/Πωσειδωνα και πάλι, σηματοδοτεί τους ιδίους κινδύνους.

Η Σελήνη απέναντι από την σύνοδο Ηλίου/Ερμή πάντα θα υπάρχουν φωνές προσπαθώντας να σε αφυπνίσουν.

Σύνοδος Ερμή-Σείριου – Φιλοδοξία, υπερηφάνεια, συναισθηματικότητα, φήμη, ηγεσία, πλούτος, πυρκαγιές, ξηρασία, κίνδυνος μέσω βίας, τελετές γονιμότητας, ανθρωποθυσίες, ένας θεός που πεθαίνει, πολλά άλλα σύμβολα και πρακτικές κατακλύζουν τον 21ο αιώνα.

Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθεις- χάος, προστάτεψε το παιδί, τη μητρότητα, την δημιουργικότητα, την Γη σου που σου δίνει να φας, την περιουσία σου , την επιχείρηση σου, την τέχνη σου, τη μουσική, τα σχολεία, την διασκέδαση. Αυτό που κληρονόμησες. Την κληρονομιά σου, τις ρίζες σου. Όχι σαν Έλληνας.

Σαν άνθρωπος.

Ξύπνα!

Θα σε φυλακίσουν!

Θα τα χάσεις όλα.

Θα μείνεις γυμνός.

Ο Πωσειδωνας- μην πουλάς το παιδί σου, μην το βιάζεις, σταματά!

Μια γενιά άρρωστη.

Ο αποκρυφισμός, τα μυστικά , τα ναρκωτικά, δεν σώνουν.

Πέφτουμε σε κώμα. Μια παραίσθηση.

Όμως μπορείς.

Η μάχη δυο εξουσιών είναι έντονη. Είμαστε στις 29 μοίρες, ότι συμβεί δεν είναι ρεαλιστικό, οι αποφάσεις τους επηρεάζουν αυτούς, εκμεταλλεύονται εσένα και τα πάντα. Όλα σκοτεινιάζουν ξανα…

Η μάχη του Φωτός με το Σκοτάδι θα μάχονται για πολύ καιρό.

Αυτός ο Κρόνος όμως είναι η υπόσχεση σε όλους τους ανθρώπους ότι ο Θεός μπορεί να γεννήσει μέσα στις ψυχές τους.

Σε ένα χορό με μάσκες, μια γυναίκα κατεβάζει τη φτερωτή μάσκα από το πρόσωπό της, βαδίζει τολμηρά προς έναν άντρα και σηκώνει τη μάσκα της στα μάτια ενός άνδρα

Απάντηση