ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ FACIES* 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3η μοίρα του Αιγόκερω, (πολιτικοί αρχηγοί, πρόεδρος, διάσημες προσωπικότητες μιας χωρας) στον πρώτο δεκανο, του ζωδίου στις 24 Ιουνιου,2021 ώρα 9:39:31 μμ. Η πανσέληνος από τον 12 οικο, που κυβερνά και τον 7ο οίκο, εξαγωνιζει τον ανάδρομο πλέον Δια στους Ιχθείς στον,2 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Αυτός ο δεκανος βρίσκεται στον αδίστακτο σταθερό αστέρα Facies.Πρόκειται για έναν από τους πιο αδίστακτους και σκληρούς σταθερούς αστέρες ενώ η πανσέληνος βρίσκεται ξανά στον 12ο οικο. Σημαντική η θέση του στον Λέοντα στον 7 οικο, που θα είναι απέναντι από τον Κρονο στον Υδροχόο, που δεν θα είναι ακριβείας αλλά όμως η Αφροδίτη από τον ίδιο οικο, θα είναι απέναντι από τον Πλουτωνα σε απόσταση 1 μοίρας διαφοράς. Ο Αρης θα τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο ενώ θα σχηματίζει αντίθεση προς τον Κρόνο.

Οι αντιθέσεις αυτές μπορεί να δείχνουν μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις αλλα και περιβαντολογικες καταστροφές, καθώς η επιρροή της είναι πολύ ισχυρή, που δείχνει δύσκολές καταστάσεις, απώλειες και μάχες στην εξουσία αλλα και προβλήματα προσαρμογής.

Πρώτος δεκανος Αιγόκερω [Δίας]. Προκαλεί συνωμοσίες μεταξύ ανδρών και δείχνει τη θλιβερή δολοφονία κάποιου εξαιρετικού άνδρα. [Δύο Πεντακτινα]

Η σελήνη στον 1ο δεκανό του Αιγόκερω περιλαμβάνουν τον Αδόλφο Χίτλερ, Γιόζεφ Γκέμπελς, τη Μελάνια Τραμπ, τον Μαρκ Τσάπμαν (δολοφόνος του Τζον Λένον). Στην πραγματικότητα η συμπεριφορά του 1 δεκανού στο ζώδιο αυτό, είναι αρκετά παρόμοια με τη φασιστική νοοτροπία, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ωστόσο, η κακή φήμη της ταιριάζει υπέροχα, αφού ο Αιγόκερως του πρώτου δεκανού χρησιμοποιείται για να πούμε ότι κάποιος είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας ενώ σήμερα θα μπορούσε να είναι οι «αρνητές» των εμβολιασμών. Η Σελήνη εδώ συχνά δείχνει ιδιαίτερη σκληρότητα, και γι ‘αυτό, δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη. Ο φασισμός προέρχεται από μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπου τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που ένας αυταρχικός ηγέτης είναι απαραίτητος για να συγκρατήσει το χάος. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Brady λέει ότι ο Facies μπορεί να είναι ανθρωπιστές ή σαδιστές.

Ο 1 δεκανος του Αιγόκερω είναι ο τέλειος «γονέας» για να κάνει τη «δουλειά» όταν τα «παιδιά» του κράτους προκαλούν αναρχία. «Ο φασισμός απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η βία είναι αυτομάτως αρνητική και βλέπει την πολιτική βία, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό ως μέσο που μπορεί να επιτύχει την εθνική ανανέωση». Το Fascismo είναι ένας ιταλικός όρος και προέρχεται από το Fascio που σημαίνει «δέσμη ράβδων». Αυτό υποδηλώνει δύναμη μέσω της ενότητας, καθώς μια ενιαία ράβδος είναι πραγματικά δύσκολο να σπάσει. Η Σελήνη γενικά σημαίνει την οικογενειακή μονάδα και μια ισχυρή οικογένεια είναι επίσης δύσκολο για το κράτος να κυριαρχεί. Έτσι, ο 1ος δεκανος του ζωδίου, συνδυάζει τη φιλοδοξία και την εξουσία του Αιγόκερω με τον ζήλο οπου διαθέτει ο Τοξότης. Έχουν μια ισχυρή και τιμητική εργασιακή ηθική και είναι τόσο θρησκευτικά αφοσιωμένοι σε όποιο δρόμο και αν επιλέξουν στη ζωή, ώστε κάθε επιχειρηματική συμφωνία που κάνουν είναι ιερή. Όλα στη ζωή τους είναι μια σταυροφορία.

Ο Austin Coppock αποκαλεί αυτόν τον δεκανο ως «ακέφαλο σώμα » εξαιτίας του τραύματος που βιώνει η αιθέρια ψυχή από την κάθοδο του στο χαμηλότερο σημείο του υλικού κόσμου. Δεδομένου ότι ο Ήλιος αντιπροσωπεύει αρχηγούς κρατών ή εταιρειών, αυτό δεν είναι καθόλου παρήγορο! Ο άνθρωπος αναμιγνύεται με τα θηρία και αυτό τοποθετείτε πάνω του.

Facies 8º ~ «Μια εμμονική αφοσίωση στους στόχους. Δουλεύουμε με την πιο σκληρότερη, πιο αγχωτική, ή την πιο ασυνήθιστη πλευρά της ζωής. Έχουμε προφητικό όραμα. Μια εποχή τρομοκρατίας. ” Το νεφέλωμα στο πρόσωπο του τοξότη είναι της φύσης του Ήλιου και του Άρη και προκαλεί τύφλωση, ελαττωματική όραση (όλα τα νεφελώματα μπορούν να προκαλέσουν τύφλωση), ασθένεια, ατυχήματα και βίαιο θάνατο. ατυχήματα και σπασμένα άκρα και ούτω καθεξής.

2 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

«Ο άντρας κρατα της δύο πεντάλφα οπου πρέπει να βρει την ισορροπία και μετριοπάθεια στη ζωή του.Αν δεν αφήνει χρόνο για χαλάρωση ή διασκέδαση, είναι πιθανό να κουραστεί και να είναι τεταμένη η κατάσταση και μπορεί να βρει τη διάθεσή του να κυμαίνεται σαν τα κύματα πίσω του, μια μέρα και κάτω και την επόμενη πάνω. “

Ο υλισμός και η «ύλη» είναι σημαντικά για αυτό τον δεκανο, αλλά και για τον κύκλο χρόνου.Εδώ προέρχεται η προφητική τους ικανότητα, η έμφυτη γνώση του φυσικού νόμου.«Το ένα Πεντακτινο είναι υψηλότερο από το άλλο ,ειναι στην ουσια το σύμβολο του απείρου… Όλη η ενέργεια ανακυκλώνεται είτε είναι καλή είτε κακή, για την ενέργεια είναι απλά ενέργεια και δεν μπορεί να καταστραφεί .. »

Η Πανσέληνος του Αιγόκερω θα μας φέρει μνήμες από τις δυσκολίες του Χειμώνα η θα είναι μια υπενθύμιση των γεγονότων του χειμώνα που πέρασε. Καθώς η σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω παραδοσιακά είναι σε αδυναμία. Αυτό σημαίνει κάτι πολύ απλό, ότι δηλαδή ενδέχεται να κάνουμε λάθη η να πάρουμε λάθος αποφάσεις και η ζωή μας να πάρει λάθος στροφή. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες δυσκολίες, ίσως χρειαστεί να μάθουμε πολλά, και γρήγορα.

Οι όψεις της πανσέληνού, που δεν είναι και πολλές όπως βλέπετε, παρα ένα τυπικό εξάγωνο προς τον Δία, ίσως να δείχνει μεν ότι χαμηλώνουν οι αντιστάσεις για λίγο για να ξεκουραστούμε, ωστόσο ταυτόχρονα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω -Καρκίνου, συνήθως συνδέεται με βασικές ανάγκες και ανέσεις – αισθάνεται άβολα διότι είναι σε ξένο έδαφος. Καθώς όμως ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, εμείς μπορεί να είμαστε υπό πίεση καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται τώρα με κανόνες, περιορισμούς, και πρωτοκολλά τα οποία πρέπει να τηρούν και σαφώς η πανσέληνος, ασχολείται με θέματα βασικού καθήκοντος, πρακτικής επιβίωσης και ακόμη μπορεί να παρουσιάσει και ελλείψεις.

Δεδομένου ότι η Πανσέληνος μεγεθύνει συναισθήματα και καταστάσεις, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το άγχος και την πίεση με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να σκάψουμε βαθιά μεσα μας για να βγάλουμε στην επιφάνεια τις κατάλληλες δυνάμεις ώστε να αντέξουμε. Μερικές φορές, μπορεί να βρούμε τις κατάλληλες απαντήσεις πιο εύκολα μέσα στο πλαίσιο μιας ομάδας. Ωστόσο, εάν λειτουργούμε μεμονωμένα, να θυμάστε ότι λίγα θα καταφέρουμε.

Στην πραγματικότητα, το στοιχείο του αέρινου Υδροχόου μας θυμίζει αυτή η σύνδεση εξ αποστάσεως είναι δυνατή – για παράδειγμα, μέσω του Διαδικτύου, ραδιοκυμάτων, ψυχικής θεραπείας, ή ακόμα και μιας αγγελικής επαφής. Το δυναμικό για την πνευματική επέκταση μας  εμφανίζεται μέσω του εξάγωνου με τον Δια στους Ιχθείς που βρίσκεται σε ένα από τα σπίτια του, παρέχοντας γενναιόδωρα τον καλύτερο εαυτό του. Ο Δίας στους Ιχθείς χαίρεται να συνδέεται πνευματικά μέσω συμβολισμών, μέσω του ονειρικού κόσμου ή δουλεύοντας με συμπτώσεις, συγχρονισμους και θετικά συναισθήματα. Ο Δίας είναι εδώ πρόθυμος να πιστέψει ότι το κάλεσμα μιας εξωτερικής θεϊκής οντότητας κατά τη διάρκεια μιας άυπνης νύχτας μπορεί να φέρει ανακούφιση, ανεξάρτητα από την πηγή.

Για να μπείτε στο βασίλειο της πίστης, φτάστε προς μια θετική (θεραπευτική, προστατευτική) δύναμη, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μερικές φορές πρέπει να ζητάμε ενεργά βοήθεια. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κάποιοι πέρα από εμάς έχουν τις ίδιες προθέσεις η κοινούς στόχους και σκέψεις με εμάς η ακόμα και τα ιδια άγχη.

Ο Δίας είναι επίσης σε ανάδρομη πορεία και αυτό μάλλον σημαίνει ότι, εάν δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για βοήθεια, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, αλλά θα έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο εξάσκησης διατήρησης της πίστης μας! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε πολλαπλές επιλογές η και δυνατότητες ως προς πνευματικά θέματα. Σε ιατρικά θέματα ίσως η ομοιοπαθητική ιατρική, θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο, ενώ θεραπείες με αλάτι μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή θεραπείας, θα μπορούσαμε επίσης να διερευνήσουμε τις θεραπείες με τα λουλούδια η τα χρώματα και κρυστάλλους – μιας και μιλάμε για Κρόνο στον Υδροχόο, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, με στα όρια δοσολογίας και τον ισχύοντα χρόνο.

Έτσι λοιπόν, μετά από την έντονη περίοδο των εκλείψεων, η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα είναι το αποκορύφωμα των προσπαθειών που κάνουμε από τα μέσα Ιανουαρίου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους επαγγελματικούς και υλικούς μας στόχους και θα μπορούμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, προς το καλύτερο ή το χειρότερο, ανάλογα τις όψεις του καθενός στο ωροσκόπιο του. Μπορεί να προκύψει δυσκολία και απογοήτευση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και καλούμαστε να βρούμε τις κατάλληλες ισορροπίες, μεταξύ του τι είναι σωστό και αυτό που επιθυμούμε προσωπικά για τον εαυτό μας.

Όπως συμβαίνει με ολες τις πανσελήνους, είναι καλή στιγμή να διορθώσετε και να ρίξετε μια ματιά ποιοι ήταν οι στόχοι που μας εξυπηρέτησαν και ποιοι όχι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναθεωρήσετε τους επαγγελματικούς στόχους. Ο Αιγόκερως κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την εργασία και η πανσέληνος μας εξυπηρετεί καλύτερα όταν εστιαζόμαστε στα σχέδια μας. Φυσικά, με τον Ερμή να βρίσκεται ακόμη στη φάση σκιάς μετά την ανάδρομη πορεία του έως τις 6 Ιουλίου, αυτή η διαδικασία αναθεώρησης υπάρχει και συνεχίζει ακόμα για λίγο καιρό.

Το χρήσιμο τρίγωνο μεταξύ Ερμή/Κρόνου, αυτών των δύο πλανητών δείχνει ότι είμαστε σε θέση να σκεφτόμαστε με ώριμο τρόπο, σοβαρά και λογικά, και ότι τα σχέδια που κάνουμε έχουν πιθανότητα σταθερότητας και διαρκείας. Σκεφτόμαστε και στρέφουμε το μυαλό μας προς το μέλλον είναι σημαντικο αυτό που γίνεται τώρα. Μας προτρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και οργανωθούμε, να είμαστε επιμελής και υπομονετικοί.

Βέβαια το δεύτερο τετράγωνο μεταξύ Κρόνου/Ουρανού, ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουνίου, με μια 1 μοίρα διαφορά, και οι αναστατώσεις που θα προκύψουν θα είναι αισθητές. Υπάρχουν ακόμη απροσδόκητες αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή μας, καθώς και μια ακραία πολικότητα μεταξύ τους σημαίνει ότι θέλουμε να διατηρήσουμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι έναντι στην απελευθέρωση νέων πραγμάτων, όταν πρόκειται για τις επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να σκεφτούμε υπεύθυνα για ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάμε.

Ένα από τα ισχυρότερα θέματα αυτής της πανσελήνου είναι επίσης η αντίθεση μεταξύ Κρόνου και Άρη.

Η απογοήτευση και η ένταση αυξάνονται μέσα μας, και αισθανόμαστε σαν να αντιμετωπίζουμε περιορισμούς και εμπόδια. Μπορεί να απογοητευτούμε, και θα είναι δελεαστικό να προσπαθήσουμε να επαναστατήσουμε. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, να προχωρήσουμε με σύνεση και να βρούμε έναν τρόπο συμβιβασμού. Μερικές φορές, πρέπει απλώς να αποδεχτούμε ορισμένους περιορισμούς και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι πρόκειται για μια εμπειρία ανάπτυξης και επέκτασης και όχι κάτι που υποκινεί θυμό μέσα μας.

Μια καλή ιδέα για αυτήν την Πανσέληνο είναι να βγούμε έξω, να γίνουμε ένα με την φύση, να γειωθούμε, δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας για να σκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να απελευθερώσουμε την ένταση και τις απογοητεύσεις με τρόπο που να μας κάνει να νιώθουμε καλά, ίσως με πεζοπορία σε ένα βουνό ή σε μια βόλτα στη φύση. Τα συναισθήματα μπορεί να μην είναι θετικά τώρα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με αυτό που κάνουμε με τον τρόπο που μόνο ένας Αιγόκερως ξέρει πώς.

Από κοσμικής άποψης, αφού το πείραμα πετυχαίνει, όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτό, τώρα κάθονται κάπου απομονωμένοι, για να συζητήσουν τα ευρήματα τους και να καταγράψουν τα συμπεράσματα τους όσο αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά σε ένα παγκόσμιο πείραμα. Κάνοντας μια μελέτη για το ανθρώπινο κίνητρο και την επιθυμία, θα έπρεπε να εστιαζόμαστε στα προβλήματα και τις αποτυχίες των ανθρώπων που μπορεί να οδηγήσουν σε μισανθρωπία, απαισιοδοξία και κατάθλιψη. Κάποιοι από μας θα είναι σε θέση να διαβάζουν την σκέψη άλλων ανθρώπων «σαν ένα ανοιχτό βιβλίο». Θα έπρεπε να γίνει πραγματική περιγραφή των κοινωνικών προβλημάτων και πώς μπορεί κανείς να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά · εκπαίδευση του εαυτού μας σε θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος (· τέχνη και λογοτεχνία ως τρόπος να κατανοήσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα κάποιου.)

Οι άξονες Άρη/Κρόνου, η συνοδος Άρη/Αφροδίτης και το τετράγωνο Άρη /Ουρανού δεν δίνουν την αίσθηση ηρεμίας αλλα το αντίθετο. Είναι άξονες επέμβασης, καταστολής και εμπλοκής, άξονες μιας ισχυρής δοκιμασίας και τεστ αντοχής για τους λαούς.

Ηλιος/Πωσειδωνας/Ουρανός– ξαφνικές αναστατώσεις και εκνευρισμοί, ξαφνική εμφάνιση κάποιας ασθένειας, η σωματική αδυναμία και εξάντληση, μια κρίση, λύπη και πένθος.

Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός/Ηλιος– προσπάθεια για ειρήνη και ισορροπία

Σελήνη/Ποσειδώνας/Κρονος– ταλαιπωρία, απαισιοδοξία, επηρεαζόμενοι από τις τωρινές καταστάσεις, η ταλαιπωρία της ψυχής, κατάπτωση, παθολογικές καταστάσεις, η παράλυση της θέλησης

Κρονος/Ποσειδώνας/Δίας– ασθένειες του ήπατος η των πνευμόνων, η αύξηση βάρους, καταπίεση η καταστολή, ευαισθησία, φτώχεια, σύγχυση.

Σχετικά με τον Ελληνικό χάρτη, η πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν αναμένεται να δώσει αρκετά, είτε αρνητικά είτε θετικά όπως άλλες φορές, δεν σχηματίζει όψεις με κάποιον γενέθλιο πλανήτη του ωροσκοπίου της, αν και κοιτάει μεσα σε θέματα 8ου οίκου, ωστόσο σηματοδοτεί προβλήματα και αδυναμία σε σχέση με φόρους, θλίψη σε σχέση με ζητήματα 8ου οίκου (θνησιμότητα, Διεθνή χρηματοοικονομικά, Συμβούλιο Επικρατείας. Αντιπροσωπεύει τις και τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, την αποκλαυψη σκανδαλων και μυστικων, τα δημόσια χρέη, το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις) .

Ισως να υπάρξουν πιέσεις και μια έντονη δύσκολη περίοδος σε εξωτερικά ζητήματα που θα σημειωθούν προβλήματα με γειτονικές χώρες ενώ δεν αποκλείεται και ένα ατύχημα η εμπλοκή στην θάλασσα, οπότε παραμένει στα ίδια. Το γεγονός ότι δεν συναντάει κάποιο πλανήτη σημαίνει ότι από οικονομικής άποψης θα είναι δύσκολο να βοηθηθεί η οικονομία της χωρας στο να συναντήσει τους δημοσιονομικούς στόχους της.

Όμως, η σύνοδος Δια/Κρόνου κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα, και μάλλον πρόκειται για μια περίοδος συνεχούς προσαρμογής σε νέα δεδομένα οπου συνεχώς δημιουργούνται αιφνίδιες αλλαγές και δυσαρέσκεια, προκαλωντας λαικη οργή,καθως προκυπτουν ζητηματα εθνικης ασφάλειας. Ωστόσο, το μικρο τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού στην πανσέληνο πάντα προμηνύει ανατροπές και αλλαγές στην εξουσία με επικεντρο την γεωπολιτικη και την οικονομία. Το ίδιο ισχύει και για τον πρωθυπουργό, που συναντά το τετράγωνο με τον Ουρανό/Πλουτωνα από τον 7 οικο που σημαίνει δυσκολία και πίεση,  σε πολιτικές συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συναντήσεις.

Παράξενες και δύσκολες θα θεωρήσω τις επόμενες ημέρες,μετα την πανσέληνο καθώς ο Αρης στον Λέοντα θα πλησιάζει τον γενέθλιο Κρονο της στο ιδιο ζώδιο, με μεγάλη πιθανότητα εντάσεων, ατυχημάτων, εμπρησμούς και υψηλη εγκληματικότητα, σεισμούς. Οι αξονες ομως αυτοι μπορει να σημαινουν οτι θα ζησουμε ακραιες καταστασεις ενω προοιωνιζουν και ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις!

Ουρανός/Ωροσκόπος/Ηλιος– συνεργασία στον χώρο της τεχνολογίας και βιομηχανίας

Πωσειδωνας/Πλούτωνας/ωροσκόπος– μυστικές και κρυφές συναντήσεις

Αρης/Ουρανός/Σελήνη– ένα ατύχημα η τραυματισμός, ξαφνική προσαρμογή σε νέες περιστάσεις και συνθήκες στην ζωή.

δυσλειτουργίες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Λυπηρό ή θλιβερό ωράριο

Ημέρες γεμάτες υποχρεωτικές αλλαγές

Νέα — Δημόσιες συγκοινωνίες – Οχήματα

Ενέργειες που σχετίζονται με φυσικά εμφανείς αλλαγές ή μεταβάσεις

Ζωή σε περιοριστικές περιστάσεις

Απάντηση