ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020*

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον 1ο δεκανο του Καρκίνου, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 5:28:03 μμ. στον 7ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου,λιγο πριν αφησει το δυσαρεστο 2020 οπου ολα τεθηκαν σε ακινησια. Έχουμε την κλασσική αντίθεση Ηλιου-Σελήνης και την  αντίθεση της με τον Ερμή, ενώ στην συνέχεια εξαγωνιζει και τον Ουρανό.

Η πανσέληνος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Alhena στο δεξί πόδι στον αστερισμό των Διδύμων, στον Pollux, αλλα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Facies, εχει αδυσώπητο, σκληρό και επιθετικό χαρακτήρα (άνοδος φασισμού). Η σελήνη εχει την αποστολή να προστατεύσει ενώ ο Ήλιος θα παρουσιάσει τα σκληρά του χαρακτηριστικά. Από την άλλη προσβλέπει στον ξεσηκωμό τόσο ευγενών αλλα και απλών ανθρώπων για οικονομικούς λόγους. Σημαντικο ότι ο δεκανος αυτός κυβερνάται από την Αφροδίτη η οποία τετραγωνίζει του Δεσμούς και τον Πωσειδωνα, που λειτουργεί μεσα σε αν Ταυ-τετράγωνο, που το είδαμε ξανά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.H αληθεια ειναι οτι η χρονια αυτη μας αφηνει αρκετα μελαγχολικους…

Πρώτος δεκανος Καρκίνου: [Αφροδίτη] Διεγείρει και προκαλεί πολέμους. [Δύο Κούπα]

Η αντίθεση Ηλιου/Σελήνη σημειώνει τις αντίπαλες δυνάμεις, τις εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις, που ασκούνται από δυο αντίθετες μεριές, πράγμα που οδηγεί σε συγκρούσεις και κρίσεις. Πάντα συναισθήματα και ένστικτα φθάνουν στο αποκορύφωμα τους.

Σε αυτή την πανσέληνο οι οικογενειακές αξίες είναι πραγματικά υψηλές, καλούμαστε να τις προστατέψουμε και να υποστηρίξουμε ότι πολυτιμότερο υπάρχει, είτε είναι ο σύντροφος, τα παιδιά ή οι γονείς, το σπίτι μας, την πατρίδα, τις ρίζες μας και τους προγονούς, την εξασφάλιση στέγασης και τροφής και νερού, είναι θέματα που τονίζονται ιδιαίτερα εδώ αλλα θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε την ευτυχία στη ζωή μας το επόμενο χρονικό διάστημα η είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν από τις αρχές του χρόνου, δηλαδή, η εξασφάλιση όλων αυτών. Εκείνοι που επηρεάζονται από αυτήν την πανσέληνο, 6-10 μοίρες του Καρκίνου, το πολύ, δεν θα αισθάνονται ιδιαίτερα φιλόδοξοι αλλα εάν ψάχνετε για δουλειά, η κάποια ευκαιρία είναι πιθανόν να βρεθεί. Είναι πολύ θετικός για κοινωνικές/οικογενειακές συγκεντρώσεις μάλλον το δεύτερο, κατά κάποιο τρόπο, υπό τα πλαίσια γενικού εγκλεισμού. Υπάρχει και η αρνητική πλευρά, και αφορά την σκληρή ή αδίστακτη συμπεριφορά των άλλων σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Και αυτό γιατί ίσως κάποιοι από μας να αισθανθούμε εξαιρετικά ευαίσθητοι και θα χρειαζόμαστε πραγματικά μια αγκαλιά!

Έτσι λοιπόν η πανσέληνος σε αντίθεση με Ήλιο και τον Ερμή, τονίζει τις αντιθέσεις που θα συναντήσουμε στις σχέσεις μας με τους άλλους, θα υπάρχει ένταση όμως μην ξεχνάμε ότι στις αντιθέσεις, τονίζονται και οι ανάγκες μας. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, αντί να λέμε ότι θα υπάρξουν εντάσεις, λεκτικές επιθέσεις, παρεξηγήσεις η οτιδήποτε άλλο, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε και να δούμε πίσω από αυτό, μεσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο κάποιοι έχουν την ανάγκη για συζήτηση και επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό, να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις, να περιμένετε δάκρυα και ξεσπάσματα καθώς θα φεύγει το 2020 που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ. Η ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλής είναι πολύ σημαντική, καθώς είμαστε ευαίσθητοι στη δόνηση των όσων συμβαίνουν και συνειδητοποιούμε γύρω μας. Οι περισσότεροι όμως ίσως να προτιμήσουν την πλήρη ησυχία και ηρεμία, από μια μικρή οικογενειακή συγκέντρωση έστω και 5 -9 ατόμων.

Εντός των τειχών του σπιτιού μας, λοιπόν, η πανσέληνος είναι θετική, για να χορέψουμε, να ακούσουμε μουσική, η να παίξουμε μουσική αν έχουμε κάποιο μουσικό όργανό, σπίτι μας, να συναντηθούμε με την οικογένεια, υπάρχει  έντονη διαίσθηση, η ανάγκη για επικοινωνία και να μας ακούσουν οι άλλοι, για πνευματική δραστηριότητα και για μαγειρική. Η πανσέληνος αντίθετα, δείχνει ότι πιθανόν να υπάρξουν ταραχές, αδίστακτη συμπεριφορά, ακαμψία, πείσμα, τάση για απομόνωση. Η αντίθεση προς τον Ερμή δείχνει τις διακυμάνσεις στην οικονομία, το χρηματιστήριο, και τις μετοχές.

Η πανσέληνος, ωστόσο δίνει ένα μήνυμα προσδοκίας καθώς στην συνέχεια εξαγωνιζει τον Ουρανό. Έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο η πανσέληνος σχετίζεται με την ευπρόσδεκτη αλλαγή, την ελευθερία, τη διαίσθηση και τον ενθουσιασμό, την ολοκλήρωση μιας αλλαγής στις συνθήκες, αλλαγές που συνδέονται με κοινωνικές μεταβολές 5ου οίκου. Ωστόσο, πάντα ο Ουρανός εχει μια δόση ανησυχίας μεσα του, διότι εχει βαθιά επιθυμία για ελευθερία. Η πανσέληνος βρίσκεται επίσης υπό την επιρροή ενός πνευματικού και καλλιτεχνικού σταθερού αστέρα που φέρνει καλή υγεία, τιμή, πλούτο και ευχαρίστηση, τον Alhena, ωστόσο εχει μια αποστολή να εκτελέσει, σε αντίθεση με τον αδυσώπητο Facies, ώστε να μην υπάρξει θύμα των ορέξεων του. Είναι ένας θετικός οιωνός για τη χαλάρωση των περιορισμών μετά την απελευθέρωση των εμβολίων κοροναϊού, άσχετα από τα σχέδια του Ηλιου.

Οσο αφορά το τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα/Δεσμών  το οποίο είχα επαναλάβει το καλοκαίρι και έγραφα τα εξής. Βέβαια στον χάρτη η Αφροδίτη κυβερνά τον 6 οικο της υγείας, ενώ βρίσκεται στον 1 οικο, και αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν θα έχουν αποτέλεσμα σε μια μοίρα κάπως αρκετά επικίνδυνη (18 του Τοξότη, μοίρα της αιχμαλωσίας που σίγουρα η θα πρέπει να θα βρει τρόπο η ανθρωπότητα να ξεφύγει.) και αυτό διότι αντιπροσωπεύει μια καταστροφή μια ευκαιρία για μια ζωή με μεγάλες συνέπειες στο πεπρωμένο. Ανεξάρτητα από τη φύση των δοκιμασιών, και παρά τις απώλειες, εάν κάποιος δείξει θάρρος, καθότι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν και οι εχθροί, να νικηθούν. Σε αυτό ίσως να κολλάει κάτι καθότι η 8η της Καρκίνου, στην πανσέληνο, δείχνει κίνδυνο ατυχημάτων από όπλο ή εργαλείο εργασίας.

Τέλος, τόσο ο Ελληνικός ιδρυτικός χάρτης όσο και της Μεταπολίτευσης, δείχνουν ακόμη τον Ελληνικό λαό υπό περιορισμό.

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Αφροδίτης και αυτό βέβαια είναι, όχι τόσο προσωπική επιρροή αλλά μια πολύ ισχυρή συλλογική επιρροή που θα έχει διάρκεια για αρκετό καιρό οδηγώντας σε μια πολύ επικίνδυνη και κρίσιμη κατάσταση παγκοσμίως. Η Αφροδίτη καθώς θα τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα είναι πιθανό να προκαλέσει ένα είδος αποστροφής, έτσι καλούμαστε να επαναφέρουμε την ισορροπία ανάμεσα στον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο. Σημαντικό όμως να είμαστε ειλικρινής και σαφής στο τι ζητάμε από τους άλλους αλλα πρώτα με τον εαυτό μας.

Όμως, η Αφροδίτη συναντά τους Δεσμούς αργότερα και αυτό προκαλεί δυσαρμονίες, έλλειψη προσαρμοστικότητας με την πραγματικότητα, αντιπάθειες και δυσαρέσκειες. Τα τετράγωνα Αφροδίτης/Πωσειδωνα συνδέονται στην  κοσμική αστρολογία με την μολυσμένη γη η αέρα. Υπάρχει ένα μείγμα αέρα και βροχών. Είναι τα πυρηνικοχημικα. Ένα πολύ έντονο παράδειγμα, ήταν το καλοκαίρι του 1967 όταν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας τετραγώνιζαν τους Δεσμούς της Αφροδίτης, όμως η ενέργεια αυτή εξακολούθησε να επηρεάζει για πολύ καιρό μέχρι το καλοκαίρι του Woodstock. Με τον Ποσειδώνα να εμπλέκεται σήμερα με τους Δεσμούς της Αφροδίτης, υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι εύκολο να παγιδευτεί κάποιος στην τελευταία τρέλα –μόδα – που αφορούν την πνευματικότητα και την αγάπη. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε την ψυχρή και σκληρή πραγματικότητα και έντονη δραματικότητα από σχέσεις, μέχρι κινήματα και την πολιτική οπου οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά ικανοί να ανταποκριθούν στον ιδεαλισμό του Ποσειδώνα. Και ενώ είναι μερικές φορές καλό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεφύγει, μια υγιής δόση ευθυκρισίας είναι ότι πρέπει.

Κάποιοι όμως στον πλανήτη θα αφυπνιστούν, κάποιοι θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα της κατάστασης. Λέτε να γίνει της μόδας οι μάσκες και τα γάντια, μέσα από την τρέλα του Κοροναϊού; Η όλη κατάσταση ίσως να προοιωνίζει μια πυρηνική επίθεση η πόλεμο ανάμεσα σε δυο ηπείρους;. Τα νέα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν σαφώς είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότης και Ιχθείς. Θα έχετε την τάση να είστε πιο ευέλικτοι από ό, τι τα άλλα ζώδια και θα έρθετε σε επαφή με το τι πραγματικά συμβαίνει και ποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν στις σχέσεις σας η τα οικονομικά σας.

Αλλά με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει σε μεταβλητά τετράγωνα σημαίνει μια πραγματικότητα που υφίσταται τώρα όπως είναι, που μπορεί να μεταβληθεί στην συνέχεια και ίσως χρειαστεί να παραμείνετε σταθεροί και να σεβαστείτε τα όρια σε μια κατάσταση η σχέση, διότι ως γνωστόν θα είναι δύσκολο για κάποιους να αναγνωρίσουν αυτά τα όρια λόγω της διάθεσης του Πωσειδωνα. Πρέπει να ξεδιαλύνετε την πραγματικότητα ποια είναι, μεταξύ του ιδανικού και του πραγματικού. Μην περιμένετε θαύματα, αλλά μην τα εγκαταλείπετε κιόλας.

*Συνδέεται με το ξέσπασμα πολέμων και διάφορων πολίτικων ανωμαλιών αλλα επηρεάζει και την οικονομία και την ειρήνη.

https://astroephimerides.com/2020/04/27/%e2%9c%a8%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85/

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Πανσέληνος σε σύνοδο με AlhenaΚαλή υγεία, τιμή, πλούτος, ευχαρίστηση και κοινωνικά, οικιακά οφέλη. [Robson *, σελ.127.] Ο Πτολεμαίος κάνει τις ακόλουθες παρατηρήσεις. Τα αστέρια στα πόδια των Διδύμων έχουν επιρροή παρόμοια με εκείνη του Ερμή και μέτρια με εκείνη της Αφροδίτης. Λέγεται ότι προκαλεί προβλήματα και ντροπή, ασθένεια, απώλεια τύχης, ταλαιπωρία και κίνδυνο στα γόνατα.

Ο Ρόμπσον έγραψε “Ένα λαμπρό λευκό αστέρι στο αριστερό πόδι του Νότιου Δίδυμου, συχνά αποκαλούμενο το Φωτεινό Πόδι των Δίδυμων. Σύμφωνα με τον Bullinger σημαίνει «πληγωμένος, τραυματισμένος ή πληγμένος», και έχει ονομαστεί «πληγή στον τένοντα του Αχιλλέα». [Robson *, σελ. 126.]

Όμως, συνδέεται με τις Καλλιτεχνικές δεξιότητες, ειδικά με τη γραπτή ή προφορική λέξη και την ικανότητα διαπραγμάτευσης μιας ειρηνικής διευθέτησης διαφορών. Ο Alhena με τον Tegat Posterior και τον Propus (Tegat Prior) εισήλθαν στον Καρκίνο 1349, 1621 και 1755 μ.Χ. αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες, αυτές ήταν σημαντικές στην άνοδο της ευρωπαϊκής σκέψης και λογοτεχνίας, από την Αναγέννηση και μετά. [The Living Stars, Dr. Eric Morse, σελ. 44]

Έτσι λοιπόν, η πανσέληνος της 29ης Δεκεμβρίου θα εχει διάρκεια δύο εβδομάδες έως τη νέα σελήνη της 13ης Ιανουαρίου 2021. Λειτουργεί σε συνδυασμό με την έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου, 2020. Αυτή η έκλειψη δίνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία για να θέσουμε νέους στόχους στην ζωή μας και να ενεργήσουμε με αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, ήδη στην 1-2 μοίρες αντίστοιχα στου ζωδίου αυτού, επισημάνει την ανοικοδόμηση της οικονομίας ξεκίνα, ότι και να σημαίνει αυτό, στον 2ο οικο θα δώσει τα πρώτα αρνητικά σημάδια βαθιάς ύφεσης στην οικονομία. Αυτά είναι δείκτες πανικού και αποτυχίας του τραπεζικού συστήματος και καθόλου θετικός δείκτης για τις οικονομικές υποθέσεις. Ο Κρόνος θα αρχίσει να συγκρούεται με τον Ουρανό που υποδηλώνει χαμηλά έσοδα, μείωση εισπράξεων, οικονομική στασιμότητα, κατάθλιψη και την γενική ανάγκη δραστηριότητας της οικονομίας. Ισως να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά, όπως βαριά υποτίμηση.

Αυτά περιλαμβάνουν ασφαλώς τις συνέπειες από τον covid-19, και θα επηρεαστούν επιχειρήσεις, ανεργία, χαμηλότερες τιμές, χαμηλές εισπράξεις κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο, καταιγίδες, πλημμύρες, τράπεζες, εμπόριο, δικαστήρια, νόμοι, ναυτιλία και θρησκεία, εφημερίδες, δημοσιογράφοι, φοιτητές, εκπαίδευση, επιστημονικός τομέας, συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, διαμάχες, βία, όπλα, αστυνομία, ομάδες, μαζικοί πυροβολισμοί, εξαναγκασμός, παρενόχληση, ύπουλο έγκλημα, οργανωμένο έγκλημα, σεξουαλικά εγκλήματα, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και Διαδίκτυο.

Η Μεγάλη Σύζευξη που συμβαίνει κατά μέσο όρο κάθε 19 χρόνια έχει συνδεθεί με την άνοδο και την πτώση των ηγετών και μεγάλων σημαντικών ανθρώπων στην ιστορία. Το βιβλικό «Αστέρι της Βηθλεέμ» ήταν η μεγάλη σύζευξη του 7 π.Χ.  που όταν συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός έτους εκλογών ή εγκαινίων, ο πρόεδρος είναι πιθανό να πεθάνει στο αξίωμα. Αναμένουμε την μεγάλη συνάντηση είναι στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Πρόεδροι που δολοφονηθήκαν ενώ κάποιοι την γλύτωσαν υπό την επιρροή της συνόδου γιατί ήξεραν ίσως, όπως ο Ρήγκαν. Και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε κερδίσει την προεδρία στις ΗΠΑ το 2020. Πάντως σε κάθε περίπτωση η κατάρα του Tecumseh ισχύει. Ο Tecumseh ήταν ο πρωταρχικός ηγέτης μιας μεγάλης ομοσπονδίας ιθαγενών στις αρχές του 19ου αιώνα.

«Και μετά από αυτόν κάθε Μεγάλος (Λευκός) Αρχηγός που θα επιλέγεται κάθε 20 χρόνια(υπό την επιρροή της συνόδου Δια/Κρόνου) μετά θα πεθαίνει. Και όταν ο καθένας από αυτούς θα πεθαίνει, ας θυμόμαστε όλοι τον θάνατο του λαού μου. »Tecumseh 1813

1840 William Henry Harrison -4 Απριλίου 1841 Πνευμονία
1860 Abraham Lincoln- 15 Απριλίου 1865 Δολοφονία
1880 James A. Garfield -19 Σεπτεμβρίου 1881 Δολοφονία
1900 William McKinley – 14 Σεπτεμβρίου 1901 Δολοφονία
1920 Warren G. Harding Ναι 2 Αυγούστου 1923 Καρδιακή προσβολή
1940 Franklin D. Roosevelt Ναι 12 Απριλίου 1945 Εγκεφαλική αιμορραγία
1960 John F. Kennedy 22 Νοεμβρίου 1963 δολοφονία
1980 Ronald Reagan 30 Μαρτίου 1981 πυροβοληθηκε αλλά επέζησε.
2000 Τζορτζ Μπους 10 Μαΐου 2005 του έριξαν μια χειροβομβίδα που δεν πυροδοτηθηκε.

Συνοδος Δια/Κρόνου

  • 18 Φεβρουαρίου 1961
  • 31 Δεκεμβρίου 1980
  • 4 Μαρτίου 1981
  • 24 Ιουλίου 1981
  • 28 Μαΐου 2000
  • 21 Δεκεμβρίου 2020
  • 31 Οκτωβρίου 2040
  • 7Απριλιου 2060

Καθώς θα πραγματοποιείται όμως η συνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου, 2020, το Σταθερό αστέρι Altair θα βρίσκεται στο λαιμό του Aquila the Eagle, στον αστερισμό του Αετού. Ο αστερισμός Aquila είναι φύσεως Άρη και του Δία (μεγάλη υπερηφάνεια, εξαιρετικά φιλελεύθερη, επιβλητική, κοσμοπολίτικη). Δίνει μεγάλη φαντασία, έντονα πάθη, αδικαιολόγητη θέληση, κυρίαρχο χαρακτήρα, επιρροή σε άλλους, διόραση, έντονο διεισδυτικό μυαλό και ικανότητα χημικής έρευνας. Ο Aquila απεικονίζει τις αλλαγές στον καιρό. Στην κοσμική αστρολογία, κυβερνά τις ΗΠΑ, την εξερεύνηση του διαστήματος, τις βόμβες και τους πυραύλους.

Το σταθερό αστέρι Altair στην πανσέληνο και αφορά το ωροσκόπιο των ΗΠΑ προσδίδει έναν τολμηρό, σίγουρο, γενναίο, ανυπόφορο, φιλόδοξο και φιλελεύθερο χαρακτήρα, μεγάλο και ξαφνικό αλλά εφήμερο πλούτο και μια θέση διοίκησης, καθιστά τους ντόπιους του ένοχους για αιματοχυσία και δίνει κίνδυνο από ερπετά.

Όμως ο Altair δίνει την αντοχή, το θάρρος και τη γενναιοδωρία. Το Altair είναι καλό για την προώθηση δικηγόρων και στρατιωτικών.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Άρης/MC/Σελήνη -υπερνικώντας τα εμπόδια, ικανότητα και δύναμη, η επιθυμία να πέτυχουμε σημαντικά πράγματα, ισχυρές συγκινήσεις και εκνευρισμοί αλλα και έλλειψη περίσκεψης, μελέτης και σκέψης.

Αφροδίτη/Κρόνος/Ήλιος– δυσκολίες στις σχέσεις, δυσκολίες στην τεκνοποίηση, δύσκολες γέννες, οργανικά προβλήματα, ασθενής δύναμη, αναστολές στην σεξουαλική έκφραση. Αλλα ο Δίας στον Υδροχόο με την Αφροδίτη και Ήλιο είναι πιθανό να δώσει την λύση , να απελευθερώσει και να βοηθήσει το σώμα να μείνει υγιής.

Ήλιος/Πλούτωνας/Ερμής/Δίας– υπερένταση, ισχυροί ρήτορες, ομιλητές που επηρεάζουν τις μάζες.

Αφροδίτη/Πωσειδωνας/Κρόνος/Δίας–  χωρισμοί, αρρώστια, παγερότητα

Κρόνος/Ουρανός/Πωσειδωνας– εντάσεις, απώλειες, ψευτιά, λύπη ,στεναχώρια, αλλά και Δίας που δείχνει μια πιο τυχερή στροφή των πράγματων μετα από αυτό.

Στερημένοι πληθυσμοί ή έθνη – Στομαχικές ασθένειες – Συναισθηματικές δυσλειτουργίες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Διαταραχές, βλάβες ή τραυματισμοί – Δυστυχισμένες ή λυπηρές ώρες- Φυσικές δυσπλασίες

αναχωρήσεις ή αποστάσεις που κάνουν αίσθηση – Προβλήματα μεγάλης κλίμακας με το κοινό – Υποχρεωτικές δραστηριότητες υπό απαιτητικές συνθήκες

ενέργειες που σχετίζονται με νευρικότητα ή εσωτερική ένταση – Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν το κοινό (Άρης/Ουρανός)

Μεγάλη αντίσταση – Πτώση από ψηλά – Επίσημα εμπόδια ή αντίσταση – Μεγάλο κρύο (Αθήνα/Θεσσαλονίκη)

Μεγάλες πόλεις – Απομόνωση που σχετίζεται με επίσημα θέματα – Συγκράτηση σε σχέση με επίσημα θέματα – Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – μεγάλη αντίσταση – Απόρριψη σχετικά με επίσημα θέματα – Πτώσεις από ψηλά

Συνεχής ένταση σε σχέση με επίσημα θέματα – Εξέγερση που σχετίζεται με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις

Απροσδόκητη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνική σύγχυση – Εσωτερικό χάος

Προβλήματα σχετικά με τα κέρδη κάτω από το τραπέζι – Ατυχία σχετικά με τα κτίρια – Προβλήματα σχετικά με την έλλειψη χρημάτων – Στέρηση

Διαταραχές του ήπατος – Ασθένειες των πνευμόνων

Αυξήσεις που σχετίζονται με τη ρύπανση του αέρα ή των υδάτων

Ιατρικά προβλήματα που υπονομεύουν το εισόδημα

Διαδεδομένη ένταση – ανήσυχοι ή ταραγμένοι καιροί- νευρικότητα στον κόσμο – δημόσια αναταραχή – αστραπες-φλασιες -λάμψεις

Δημοφιλείς εξεγέρσεις – Δημόσιες εξεγέρσεις (Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ)

Ανισότητες σχετικά με το χρήμα – Νομική σύγχυση ή διαφωνίες

Έναρξη δημόσιας ταραχής – Αρχές που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εξαφανίσεις

Απάντηση