ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ*

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου, στην 27η του Καρκίνου, μια πολύ δυνατή πανσέληνος στον τρίτο δεκανο του ζωδίου, ώρα 1:48:15 π.μ. και μάλιστα ξανά στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου που θα συνδεθεί με τα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις. Η πλησιέστερη οψη με μεγαλύτερη επιρροή είναι η αντίθεση της Πανσελήνου προς τον Πλουτωνα, με 1.21 μοίρες διαφορά ενώ μετα σχηματίζει μια οψη τριγώνου προς τον Πωσειδωνα (6,48 d.) και μια οψη εξάγωνου προς τον Βόρειο Δεσμό (2,18 d.). Η Σελήνη είναι σε απολυτή σύνοδο με τον πλανήτη Γη, θα μπορούσε να είναι ένα άλλο supermoon και θα εχει τεράστια επιρροή εδώ. Όμως υπάρχει ακόμα μια πολύ στενότερη οψη με πολύ πιο άμεση επιρροή, το εξάγωνο προς την Ceres, μόνο 0,09 μοίρες σε απόσταση, προς τον στον 7ο οικο.

O αστεροειδής Υγεία, κάθετε στον ωροσκόπο του χάρτη με αρνητικές όψεις, με 2 μοίρες διαφορές από τον ωροσκόπο σηματοδοτώντας το γεγονός ότι ο κόσμος οδηγείται και πάλι σε μία επικίνδυνη κατάσταση που συνδέεται με θέματα υγείας. Άλλη μια ασθένεια κανει την εμφάνιση της; Ισως. Σίγουρα δεν δείχνει να αφορά τον covid-19 καθώς βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού, Πλουτώνιας φύσεως, καθώς ο Σκορπιός συνδέεται με τις ορμόνες, το αίμα, το λεμφικό σύστημά, την σεξουαλικότητα, τα γεννητικά όργανα. Το δεύτερο είναι ότι ίσως ο Πλούτωνας κανει την κατάσταση πιο περίπλοκη από ότι είναι, καθότι είναι στον Αιγόκερω θα μπορούσε να συνδεθεί και με ασθένειες του δέρματος η του νευρικού συστήματος. Η απλά να είναι ψυχολογικής φύσεως που εμφανίζεται σε παγκόσμια κλίμακα. Και αυτό διότι ο αστεροειδής Υγεία είναι σε αντίθεση προς τον Ουρανό και τετραγωνίζει τον Ερμή. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να μας δίνει μια θεραπεία, όμως, σίγουρα αναφέρεται σε φυσικές/εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας, ομοιοπαθητική και φυσικά βότανα η απλά μας επισημάνει ότι η θεραπεία έρχεται από την φύση.

Η Σελήνη είναι αρκετά δυνατή, στον τρίτο δεκανο, οπου τα συναισθήματα αλλάζουν χρώματα διαρκώς, μπορεί να είναι πολύ φωτεινά η πολύ σκοτεινά, γι αυτό και πολύ καλλιτέχνες είναι γεννημένοι εδώ.

Παρατηρούμε ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Κρόνου/MC/Ουρανού, με τον Δία να συνεχίζει να τετραγωνίζει τους Δεσμούς και Ερμής/Κρόνος/Ουρανός/Ωροσκόπος μαζί με ένα ένα Μυστικιστικό Ορθογώνιο ανάμεσα στους Δεσμούς, τον Ήλιο και την Σελήνη. Όλα αυτά δείχνουν να προκαλούν εκνευρισμό, μια κρίση, σοκ, ταραχή, πόνο και πένθος, αυξάνοντας την θνησιμότητα σε μεγάλο βαθμό. Ο κοντινότερος σταθερός αστέρας είναι ο Procyon. Το πιο επικίνδυνο σημείο του χάρτη είναι το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο οικο που τριγωνίζει την Αφροδίτη ενώ τετραγωνίζει τον Κρονο, Ερμή και Ωροσκόπο. Ο Αρης στον Τοξότη επίσης στον 2ο οικο είναι κακή κατάσταση.

Τρίτος δεκανος [Σελήνη]. Φέρνει θάνατο στο γυναικείο φύλο. Ξαφνική καταστροφή και δυστυχία. [4 Κούπα ] Τρίτο δεκανος [Σελήνη]. Αναταραχή, λοιμός και πολλές ασθένειες. [4 Κούπα ]

Η πολύ στενή οψη εξάγωνου της Ceres με την Σελήνη είναι ένα πολύ καλό σημάδι με την έννοια ότι θα συνεχίσει να κανει προσπάθειες για να προστατεύσει την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, μεσα από την Δικαιοσύνη υπηρετώντας την παγκόσμια οικογένεια, οδηγώντας σε μια Νυρεμβέργη Νο2 που όπως είχα πει θα ενδυναμώνεται και θα τραβήξει για χρονια σε σύνοδο με την Sedna από τον 7 οικο. Μην ξεχνάμε ότι είναι θηλυκή η επιρροή της και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό μπορεί να συνδεθεί με την προστασία της γυναίκας από την κακοποίηση της και αλλα δεινά. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά, το υποσυνείδητο, συνήθειες, αναμνήσεις, διαθέσεις, τη μητέρα, τα μητρικά ένστικτα, τη φροντίδα, το σπίτι και την ανάγκη για ασφάλεια.

Ο μικρός πλανήτης Δήμητρα κυβερνά τη μητρική αγάπη, τα γυναικεία αναπαραγωγικά ζητήματα, τους οικογενειακούς δεσμούς και τις σχέσεις, τις ανεξάρτητες ανύπαντρες γυναίκες. Ως θεά των σιτηρών, η Ceres κυβερνά την καλλιέργεια φυτών και καλλιεργειών τροφίμων, τη συγκομιδή, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Η Σελήνη κυβερνά την παραδοσιακή μητρότητα, όπου η μαμά μένει σπίτι για να τη φροντίσει. Η Ceres κυβερνά τη σύγχρονη μητρότητα όπως τη γνωρίζουμε.

Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός παντρεμένων γυναικών και μητέρων επιθυμούν περισσότερη ελευθερία για να κερδίζουν τον δικό τους μισθό. Μερικές φορές τα ανθρώπινα δικαιώματά τους αρνούνται από τους συζύγους, τους γονείς, τα πεθερικά και τις θρησκείες που ελέγχουν.

Μερικές γυναίκες φοβούνται να φύγουν ή να γίνουν ανύπαντρες μητέρες λόγω του κοινωνικού στιγματισμού ή της έλλειψης κοινωνικής ασφάλισης. Σε ορισμένες συντηρητικές θρησκευτικές κουλτούρες και χώρες, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν βασανιστήρια και δολοφονίες επειδή ήθελαν να χωρίσουν ή επειδή συμπαθούν τον «λάθος» άντρα. Οπότε φαινεται οτι οι θετικές τις όψεις είναι ότι καλύτερο επειδή σχηματίζει ένα εξάγωνο/τρίγωνο προς τον Ήλιο ακριβως στην 27η μοίρα.

«Βάρβαροι έφιπποι πέφτουν σε ένα οχυρό στην ερημιά, μια βίαιη καταιγίδα κεραυνών ακολουθεί από πίσω τους»

Η 27η του Καρκίνου, αναφέρεται στις αδάμαστες «δυνάμεις της φύσης», αλλα επίσης θα δοκιμάσει το θάρρος και τις ικανότητες μας, αναφέρεται στην συντριβή του εχθρού με μεγάλη δύναμη κατά την διάρκεια του πολέμου, στον βίαιο παροξυσμό, ωστόσο η Σελήνη εδώ υπακούει στα πρωτόγονα ένστικτα της προσπαθώντας να διατηρήσει παράλληλα την ψυχική της ισορροπία.

Συνδέεται με την αποσταθεροποίηση διευθετημένων καταστάσεων έναντι μιας ισχυρής εξωγήινης ενέργειας;;*** (που μπορεί να είναι καταστροφική).

“Υπάρχει μια αυξανόμενη πιθανότητα μια καταστροφή να αφανίσει τη Γη. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ενημερώσω και να ευαισθητοποιήσω το κοινό σχετικά με τις διαστημικές περιπέτειες”. Στίβεν Χόκινγκ

Αυτό μια ίσως μια πρόβλεψη- έκπληξη καθώς ο 9ος οίκος αναφέρετε στην ατμόσφαιρα της γης που προέρχεται από τον αστερισμό του Μικρού Κυνός -Προκυων- https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%89%CE%BD

Στην αστρολογία ο Προκύων, όπως και ολόκληρος ο αστερισμός του, προμήνυε πλούτο, δόξα και καλή τύχη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως σε αντίθεση με τον Πλουτωνα, που είναι η στενότερη οψη, που σχηματίζει η Σελήνη, στον άξονα επικοινωνίας παραπέμπει σε μάχες και καυγάδες, εντάσεις, εκρήξεις, εχθρότητα πάνω στην Γη. Γνωρίζουμε ότι αναφέρεται προς ασυνήθιστες εμπειρίες που γίνονται με αιφνιδιαστικό τρόπο με αποτέλεσμα να αλλάξει ότι ξέραμε μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε μια εξωγήινη εισβολή να είναι εχθρική; Ισως ναι. Ωστόσο, ο Προκυων είναι αρκετά μεταβλητός και απρόβλεπτος, και μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε μεγάλα ύψη και μετα να τους κρασαρει τελείως.

Η Σελήνη απελευθερώνει εδώ τα ανθρώπινα πάθη σε συλλογικό επίπεδο. Δείχνει εχθρότητα προς την αστική κοινωνία και προς τον πλανήτη Γη· σε κάθε περίπτωση η ανθρωπότητα μάλλον οδηγείτε σε δυσμενή μονοπάτια και επικίνδυνες περιπέτειες. Αναφέρεται και στην ατρόμητη σεξουαλική ή σωματική αντιπαράθεση. Είναι μια γυμνή δύναμη.

Ωστόσο, οι θετικές όψεις της Δήμητρας, διαφυλάττουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη, ιδιαίτερα της γυναίκας αναγνωρίζοντας την αξίας της. Αναγνωρίζει τις κακές προθέσεις από τις καλές αλλά και φίλους και εχθρούς. Απορρίπτει όμως την τυραννία και την εξουσία πάνω στην γυναίκα αλλα και την Μητέρα Γη.

Εξαγωνιζει τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους που είναι δίπλα στην Δήμητρα. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει θόρυβο ώστε να προστατευτούν τα δικαιώματα της και σίγουρα στο μέλλον θα υπάρξουν θετικές μεταρρυθμίσεις-αλλαγές για την προστασία της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα γίνουν αποκαλύψεις περισσότερες τώρα.

Ένα είδος πολιτιστικού πραξικοπήματος από κοινωνικές ομάδες.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως να μπορέσουμε να αποφύγουμε, μέσω έντονων προσπαθειών, τα ολέθρια αποτελέσματα ενός παγκόσμιου λοιμού.* Και αν αυτό όντως συμβεί τότε θα οφείλεται στην αφύπνιση, την άνευ όρων αγάπη που είναι ένα ουσιαστικό θεμέλιο για ισότιμη λειτουργία. Ισως να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους αδύναμους, ομοίως και τον πλανήτη Γη από οποιαδήποτε απειλή ακόμα και αν αυτή είναι εξωτερική η αλλιώς εξωγήινη.

Ο Δίας τετραγωνίζει τους Δεσμούς στον 4 οικο που σηματοδοτεί μεγάλους σεισμούς και καταστροφές στο έδαφος, στην 4 μοίρα των Ιχθύων που θα κοστίσει στην οικονομία και την γεωργία. Σίγουρα όλα αυτά θα έχουν απειλητικό και διαβρωτικό χαρακτήρα πάνω στη μαζική συνείδηση των ανθρώπων. Όμως ο Δίας κυβερνά και τις μάζες ανθρώπων εξαγωνιζει τον Ουρανό, τριγωνίζει τον Ωροσκόπο της πανσελήνου, και τετραγωνίζει τους Δεσμούς. Ο συνδυασμός βοηθάει τις μαζικές προσπάθειες των ανθρώπων να αγωνιστούν αλλα και να δουν το μέλλον με νέα προοπτική και νέο τρόπο, βοηθά όμως και στο να ενώσουν τις τελίτσες για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Όμως η θέση του Ουρανού στον 7ο οικο είναι από τις πιο δύσκολες θέσεις καθώς δείχνει μεγάλη ανησυχία για τις εξωτερικές υποθέσεις κρατών που προκαλεί άβολες και απροσδόκητες επιπλοκές σοβαρής φύσεως. Τετραγωνίζει τον Κρονο και τον Ερμή. Προκαλεί επίσης μεγάλη αναταραχή ιδιαίτερα αν πληγεί από την Αφροδίτη, που φέρνει μια σειρά από δυσάρεστα σκάνδαλα, πολίτικά διαζύγια και μηνύσεις η πόλεμο.

Ωστόσο, το τρίγωνο προς την Αφροδίτη στον άξονα διπλωματίας κάτι ίσως να σώσει από αυτά, αλλα όμως ακόμα διανύει τον ανάδρομο κύκλο της και ακόμα η εκτίμηση εδώ είναι δύσκολη να γίνει, καθώς και κατά την διάρκεια τρίτου τετάρτου σελήνης, στις 25 Ιανουαρίου, αλλα και τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη είναι ακόμα ανάδρομη μέσω του τριγώνου με τον Ουρανό και με την Σελήνη θα είναι σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Οι διεθνείς σχέσεις θα δεχτούν τεράστια πίεση και θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί το μοιραίο (Ουρανός σε σύνοδο με το Part of Fortune) στην 10 μοίρα του Ταύρου.

Στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι στον «ἀπὸ μηχανῆς θεός» εννοώντας την απρόσμενη παρέμβαση ενός παράγοντα (γεγονός, πρόσωπο, ή αντικείμενο) που προσφέρει λύση σε μία δύσκολη κατάσταση. Θα μπορούσε να είναι και μια τεχνολογια;ισως..

Όλα μπορεί να συμβούν αλλα και να σταματήσουν εντελώς ξαφνικά. Θέλω να ελπίζω στην Αφροδίτη καθώς δείχνει προς το παρόν μια μεσολάβηση και ευαισθησία για χάριν της ειρήνης, είτε ακόμα αφορά και την κάθε είδους βία που ασκείται στην γυναίκα, που ξυλοκοπείται σαδιστικά από τον κάθε νταή, στο σπίτι. Η οψη τριγώνου ενθαρρύνει την επούλωση συναισθηματικών πληγών μέσω της συγχώρεσης όμως δεν είναι ακριβείας, ο ένας από τον άλλον απέχει μόλις 3 μοίρες διαφορά, σε απόσταση. Εχει την δυνατότητα να δείξει επίγνωση όμως των πραγμάτων. Όλα διαβάζονται στις καρδιές των ανθρώπων (υπάρχει ψυχικός αναβρασμός η’ συντονισμός, ανάλογα, όμως η πληγή σχετίζεται με τη μεγάλη κόκκινη κηλίδα του Δία).

Επηρεάζει τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Κίνα και τα  Στενά του Βοσπόρου (Πόλεμος στην Μαύρη Θάλασσα), τον Ειρηνικό Ωκεανό, τα σύνορα Ρωσίας/Ουκρανίας συγκεκριμένα.*

Ερμής/ Κρονος/ Ηλιος/Αφροδίτη και Πλούτωνας στον 3 οικο, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές, και όλοι αυτοί υπόκεινται επίσης σε περιορισμούς και δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο Αρης στην 25η του Τοξότη με επιρροή στον 6 και 4 οικο ημι-τετραγωνίζει τον Ερμή και τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα. Το τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου θετική ενεργεια ούτε για την οικονομία, 2ος οίκος, ούτε για εδάφη, ούτε για τον 6 οικο, υγεία, στρατός, υπηρεσίες, ζώα. Συμφωνίες σπάνε. Μόνο η Αφροδίτη και ο Δίας μπορούν να παρέμβουν αλλα δεν συνδέονται θετικά  αυτή την στιγμή, που θα μπορούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Αρης πυροδοτεί ακραίες αλλαγές και καταστάσεις ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Άρης παρουσιάζει απώλειες στο Χρηματιστήριο, πανικούς, χρεοκοπίες τραπεζών αν και δεν υποδηλώνει μείωση των εθνικών εσόδων, υποδηλώνει τεράστια δαπάνη και σπατάλη δημοσίου χρήματος. Οι στρατιωτικές υποθέσεις θα απαιτήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά και τα έσοδα θα επηρεαστούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο.

Ο Ερμής στην 9 του Υδροχόου από την άλλη παρουσιάζει μια ιδιαίτερα επιθετική και σκληρή πολιτική από τον 3 οικο, η ιδια μοίρα που δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τον Μαλκομ Χ, ο Πλούτωνας του Σιμόν Μπολιβαρ και έβγαλε το Φιλμ The Day the Earth Stood Still σε σκηνοθεσία Scott Derrickson και με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves ως Klaatu, αυτή η έκδοση αντικαθιστά το θέμα του Ψυχρού Πολέμου με το πυρηνικό πόλεμο με το σύγχρονο ζήτημα της περιβαλλοντικής ζημιάς της ανθρωπότητας στον πλανήτη. Ακολουθεί τον Klaatu, έναν εξωγήινο που στάλθηκε για να προσπαθήσει να αλλάξει την ανθρώπινη συμπεριφορά ή να εξαφανίσει τους ανθρώπους από τη Γη.

Ο Ερμής αναφέρεται στην χρήση σκληρών απειλών, τελεσιγραφων ή ακόμα και βία, πόλεμος blitzkrieg, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι η αλαζονική πολιτική εξουσία είνα επικίνδυνη από την προοπτική πυρηνικού πολέμου, παίζοντας παιχνίδια άμυνας και επίθεσης. Ομως θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά ότι ένας πυρηνικός πόλεμος θα άλλαζε τελείως ριζικά τον τρόπο ζωής και το περιβάλλον του πλανήτη. Αλλωστε ότι γίνετε τώρα θα είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα, εφόσον το Τσερνομπιλ ήταν όντως ένα πείραμα.

Η πολύ ορατή αντιπολιτευτική στάση επίσης, υπόψιν ότι μπορεί να τους κάνει στόχους ισχυρών εχθρών. Ο Ερμής όμως συνεχίζει να μάχεται υπερ της ελεύθερης σκέψης και δράσης σε κάθε περίπτωση. Ο Κρονος θα συμφωνήσει στο γεγονός  ότι στο μέλλον, η Γη θα κατοικείται από ανθρώπους και άλλους πολιτισμούς, κάτι που ήδη συγκαταλέγεται στις πιο τρανταχτές πρόσφατες εξελίξεις και αποκαλύψεις του Γήινου πολιτισμού και ιστορίας, συνθέτοντας μια νέα και ακριβή εικόνα πραγματικότητας, ανεξάρτητα από το πού ζει ο καθένας από μας. Η είδηση αυτή δεν μπορεί να μένει κρυμμένη και να υπάρχει πλέον στο περιθώριο.

Το θέμα εξωγήινης ζωής ιδιαίτερα από το περιστατικό του Ρόσγουελ και ύστερα οι πληροφορίες είναι ελλιπής ή παραμορφωμένες (στατική ως άσχετη πληροφορία ή «θόρυβος»).Τα προηγούμενα 60 χρονια δικτύωσε με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, έφερε την τεχνολογία πληροφοριών (αυτούς που ξέρουν αριστως την χρήση του διαδικτύου)· και αυτούς που αμφισβήτησαν την «επίσημη ανθρώπινη ιστορία και προέλευση της» φαίνεται ότι σύντομα θα δικαιωθούν στην ιστορία! Φιγούρες που ανήκουν στον κόσμο των μιντια θα βγάλουν περισσότερες πληροφορίες, θα ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση ανοίγοντας τον φάκελο ώστε να ξεφύγουν και να αποκαλυφτούν τα απαραίτητα. Αυτό θα εχει ως αποτέλεσμα στο να πέσουν κεφάλια σε θέσεις κλειδιά.

O Ιανουάριος είναι ένας δυνατός μήνας με το εξαγραμμο Chun-μας δίνει το μήνυμα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολος. Το όνομα του εξαγράμμου, Chun, πραγματικά υποδηλώνει «Δυσκολία στην αρχή». Το εξάγραμμα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο ουρανός και η γη γεννούν ξεχωριστά όντα. Είναι η πρώτη τους συνάντηση, η οποία συνοδεύεται από δυσκολίες. Φανερώνει Διέγερση, βροντή, το επικίνδυνο, η βροχή, η χαοτική αφθονία. Βροντές και βροχές γεμίζουν τον αέρα. Όμως το χάος ξεκαθαρίζει. Τελικά περνά πέρα από τον κίνδυνο. Μια καταιγίδα φέρνει απελευθέρωση από την ένταση, και όλα τα πράγματα αναπνέουν ξανά ελεύθερα. Αριθμολογική ανήκει στον αριθμό 9, ένας δυσαρμονικός μήνας οπου όλα βγαίνουν εκτός ισορροπίας. Πολλοί άνθρωποι θα αφήσουν τις δουλειές τους, θα υπάρξουν απώλειες, αρκετοί θα έχουν έντονα όνειρα, θα τους είναι απαραίτητη η αλήθεια, άλλοι θα θέλουν την έντονη μοναξιά, θα χρειαστούν μια νέα κατεύθυνση στην ζωή τους, θα σημάνει όμως και το τέλος μια κατάστασης.

Το 2022 μας δίνει την καρτα Θάνατος-στην Ταρώ-Το παιδί των μεγάλων μετασχηματιστών-Ο Άρχοντας της Πύλης του Θανάτου. Στον Άμλετ, ο Μαρκέλλος λέει στον Οράτιο, «Κάτι είναι σάπιο στο κράτος της Δανίας». *Όμως θα μπορούσε να ειπωθεί και η φράση πολύ εύκολα «Κάτι μυρίζει σαν ψάρι». *Και οι δύο δηλώσεις είναι ασυνήθιστα κατάλληλες όταν το θέμα είναι ο θάνατος. Το εβραϊκό γράμμα που ανατέθηκε στον θάνατο είναι το Nun, που σημαίνει «ψάρι».

Το ψάρι είναι ένα από τα πιο σεβαστά σύμβολα της επίμονης ζωής και της ανάστασης. Τα νεκρά ψάρια αποσυντίθενται γρήγορα και μυρίζουν απαίσια (στη Δανία και οπουδήποτε αλλού!), αλλά το μυστικό της ζωής βρίσκεται σε αυτά τα βρωμερά πράγματα.

Στην αλχημεία, **Αυτό αντιπροσωπεύει τη σήψη στη χαμηλότερη μορφή της ή αλλιώς μια απελπιστική κατάσταση. Η πίεση του περιβάλλοντος έχει γίνει αφόρητη, και το επιτιθέμενο στοιχείο υποβάλλεται πρόθυμα σε αλλαγή. Αναφέρεται στον άκαμπτο ζοφερό θεριστή που στέκεται στη Γη, θερίζοντας αδιάκριτα ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, ταπεινούς και μεγαλόψυχους.

Φοράει το στέμμα του Όσιρι και χορεύει τρελά στο βυθό της θάλασσας. «Η φόρμουλα της συνέχισης της ζωής είναι ο θάνατος ή η σήψη”. Ο θάνατος είναι, έτσι, στην πραγματικότητα, «ο αρχικός μυστικός αρσενικός δημιουργικός Θεός». Αντί να θερίζεις τους ζωντανούς, χρησιμοποίει το δρεπάνι του για να ξεσηκώσει φυσαλίδες νέων ζωών από το φαινομενικά νεκρό και αποσυντιθέμενο ίζημα.

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τον 3ο οικο της χωρας μας, δημιουργεί οικονομική κρίση και προβλήματα, σκάνδαλα, δυσαρέσκεια και αναταράξεις στις διπλωματικές σχέσεις με γειτονικές χώρες, όπως επίσης και ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς εχει ανατρεπτικό χαρακτήρα για την κυβέρνηση. Η αντίθεση Κρόνου στον Υδροχόο σε αντίθεση προς τον γενέθλιο Κρονο της στον Λέοντα είναι σε απόσταση 1 μοίρας και αυτό δείχνει ένα κύκλο κυβερνητικών προβλημάτων και κρίσης. Δημιουργεί προβλήματα που στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο της χωρας και τον μελλοντικό της σχεδιασμό. Ταυτόχρονα ξεκινάει ένας νέος κύκλος Ηλιου/Κρόνου που θα αναλύσουμε στην γενέθλια επιστροφή της που σηματοδοτεί νομικές δυσκολίες, περιορισμούς και πάσης φύσεως απώλειες.

Μικρά δωμάτια – Πίσω από κλειστές πόρτες – Δημόσια οριοθέτηση – Μικρά έθνη – Περιοριστικές συνθήκες – Δημόσια ή συναισθηματική αντίσταση – κατάθλιψη – Ώρες θανάτου

Γεωργικές εργασίες – Εργασία με τη γη – Επιβράδυνση – σωματικοί περιορισμοί

Άρνηση ή μπλοκάρισμα που σχετίζονται με δραστηριότητες – με την εργασία – Θάνατοι που σχετίζονται με πυρκαγιά, πυροβολισμούς, αθλητισμό

σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Πληθυσμοί ή έθνη που καταπολεμούν τη φτώχεια

Ώρες ανεπαρκούς ενέργειας – Μοχθηρές ενέργειες – Εσκεμμένες ζημίες

Έλλειψη ωφέλιμων ιδεών – Ημέρες κακών ειδήσεων ή επιχειρηματικών απωλειών – Παραπλανητικές ιδέες – Απώλειες που σχετίζονται με τη σωματική κινητικότητα – Σωματική παράλυση

Κίνδυνοι, ή βλάβες που σχετίζονται με μόλυνση – Ημέρες αβεβαιότητας, ανασφάλειας, αστάθειας ή εξάντλησης που σχετίζονται με ελλείψεις – Μολυσμένος αέρας ή υγρά

Περιορισμοί – ωρίμανση – Προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την ανθρωπότητα – Αποστασιοποίηση ή αποχωρήσεις ατόμων – Απαιτητικές ή προβληματικές ημέρες – Φυσικοί περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολοι καιροί

Ξαφνική κατανόηση σχετικά με τον περιορισμούς – Συνεχής διαφώτιση – Προβλήματα που σχετίζονται με μεταρρυθμιστικές ιδέες – Κρίσεις που σχετίζονται με γεγονότα ή αλήθεια – Διαταραχές που σχετίζονται με την εκπαίδευση

Στασιμότητα – Σταδιακός εγκλωβισμός

Έντονη απόγνωση – Διαρκής εχθρότητα

Ψυχολογική σύγχυση ή διαταραχή

Ερμής = Άρης/Ποσειδώνας -έλλειψης εστίασης, κινήτρων και κινήτρων. Μη πρακτικά σχέδια και ιδέες. Ανεύθυνη και παράλογη συμπεριφορά. Εθιστικές τάσεις. Μυστική σκέψη και δράση, υπόγεια δράση. Η πράξη της εξαπάτησης.

Ηλιος/Πλούτωνας/Ερμής/Αφροδίτη -υπερένταση, αναταραχές και σκαμπανεβάσματα, δημοσιότητα και τραγικά γεγονότα.

Αφροδίτη/Κρονος/Ηλιος/Σελήνη/Πλούτωνας– δύσκολες συνθήκες, προσωρινές χαώδεις καταστάσεις αλλά κάτι νέο γεννιέται

Ουρανός/Ωροσκόπος/Αρης/Πωσειδωνας- απειλές και εκβιασμοί, τραυματισμός η ατύχημα, ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα, αναστάτωση, ξαφνικές επαφές και αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσης.

Πωσειδωνας/Πλούτωνας /Βόρειος Δεσμος– η πραγματοποίηση μιας επι9τυχιας μεσα στις κοινωνίες μέσω ενός ψέματος η εξαπάτησης, ατυχίες και απώλειες, το τέλος μιας απάτης η ενός ψέματος.

Αφροδίτη/Κρονος/Σελήνη/Ηλιος– ασθένεια , ατυχίες και δύσκολες συνθήκες, χαώδεις καταστάσεις, διαταραχές, δύσκολη γέννα

Αρης/Πωσειδωνας-Ερμής/Κρονος- μόνιμη αδυναμία, ασθένεια, ασθένειες του δέρματος, αδύναμα κόκκαλα, τοξίνες στο αίμα, μια επιδημία****

Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμος/Πωσειδωνας- εσωστρέφεια, κραιπάλη η ερωτικές ορέξεις η θέματα που συνδέονται με την σεξουαλική παρενόχλησή η κακοποίηση, διαστροφές, η απελπιστική κατάσταση, ψευτιά, ανακρίβεια η απογοήτευση.

Ουρανός/Ωροσκόπος-Αρης/Πωσειδωνας– εκβιασμοί και απειλές, τραυματισμοί η ατύχημα, στον τεχνολογικό η βιομηχανικό χώρο, αναστάτωση η δυσαρέσκεια.

Απάντηση