ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ* Η ΕΡΙΣ* Ο ΟΥΡΑΝΟΣ & Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ -ΑΡΗ*

Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27η του Κριού, στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 20 Οκτωβρίου 2021, στις 5:56:30 μμ. Έχουμε την αντίθεση 1-7ου οίκου, μια αντίθεση Σελήνης-Έρις- Ηλιου-Άρη- και μετα σχηματίζει ένα τετράγωνο προς τον Πλουτωνα. Θα μου φαινόταν δύσκολο να σταματήσει ο κύκλος βίας/αστάθειας που ξεκινά από την νέα σελήνη εφόσον τελικά ο Πλούτωνας τετραγωνίζει την πανσέληνο. Ο Πλούτωνας ίσως θα μπορούσε να τερματίσει ότι εχει ξεκινήσει με την νέα σελήνη, αφού εχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, αλλα όμως τετραγωνίζει τον Ήλιο /Άρη που σημαίνει ότι οι δοκιμασίες και οι εντάσεις συνεχίζονται, και μαλιστα πανω στον άξονα επέμβασης/συγκρούσεων/πολέμου.

Έχουμε τον σχηματισμό ενός πολυ δύσκολου και επικυνδυνου Ταυ- τετραγώνου μεταξύ Ηλιου/Άρη/Πλουτωνα και Σελήνης που ειναι πιθανο να συνδεθεί με την διάλυση συμμαχιών, ρήξεις και σπάσιμο τω σχέσεων, καταστροφή, βία και πόλεμο η να βρεθούμε στα πρόθυρα και να ειμαστε σε επιφυλακή. Οι θετικές όψεις του Ερμή σε ορθη πορεία με τον Δια και τον Άρη θα μπορούσαν επίσης να καταλαγιάσουν τις όποιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργηθούν.

Το θέμα όμως όπως και να εχει βλέπουμε στον γεωδεσικο χάρτη τις γραμμές Ηλιου/Άρη/Πλουτωνα να διασχίζουν την περιοχή της Μέσης Ανατολής-Μαύρη Θάλασσα (Ιράκ, Συρία, Τουρκία).

Αλλωστε και η πανσέληνος μαζί με την Έρις στον Κριό στον 1ο οικο, όπως παρατηρούμε στον χάρτη, βρίσκεται μεσα σε ένα αρκετά επικίνδυνο περιβάλλον-άξονα Ουρανού/Ωροσκόπου (ξαφνικά  κρίσιμα η ανατρεπτικά γεγονότα) οπου είναι μια άλλη αρνητική επιρροή υποδηλώνοντας απεργίες, βία, αναρχία, αναταραχές μεταξύ των ανθρώπων και οργή κατά της εξουσίας παγκοσμίως. Συνήθως συνδέεται επίσης με δολοφονίες, εξεγέρσεις κατά της εξουσίας και κάθε είδους εξέγερση και βίαιες διαταραχές της ειρήνης και της διπλωματίας. Ο Ουρανός σχηματίζει μια οψη κουινκαξ προς την Αφροδίτη στον Τοξότη που φέρνει και μεγαλες αναταράξεις στα χρηματιστήρια, το είδαμε ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο χρηματιστήριο της Κίνας. Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλα με την οικονομία για πολύ καιρό ακόμα με επίκεντρο ακόμα μια μεγάλη κρίση στις τράπεζες το 2022.

Η νεα σεληνη θα συνδεθει με την γυμνή αλήθεια; εξαναγκάζοντας τους ανθρώπους να εξετάσουν θέματα που θα αγνοούσαν (και όχι μόνο το σεξ, αλλά και την κοινωνική, πολιτική και επιστημονική πραγματικότητα).Συνδεεται με μια εξέγερση ενάντια στην κοινωνική καταστολή και συμπεριφορά. Με την εισαγωγή σύγχρονων ιδεών, μόδων και συμπεριφορών σε μη προοδευτικα άτομα (προωθήστε την κοινωνική αλλαγή συμφωνα με αυτο που είναι). Συνδεεται με την εγκαθίδρυση σε μια νέα κατάσταση χωρίς να προδίδει τις πεποιθήσεις του κάποιος ή τις ευαισθησίες του.

Συμβολιζει την «ανάσα φρέσκου αέρα». Η φυσικότητα στην αυτοέκφραση. Η σιδερένια θέληση.Η πανσεληνος συμβολιζει την απόκτηση προσβασης σε μυστικες γνωσεις η την αποκάλυψη μυστικων, μιας ιντργκας, η ενος επιστημονικου μυστηρίου με το να ξεσκεπάσουμε διάφορες ενδείξεις (αποκρυπτογράφηση σημάτων ή ενδείξεων. Η αναδιατύπωση της ανάλυσής τους.Νεες πληροφοριες.Εξετάζοντας πιθανές λύσεις μέχρι να βρει κάποιος αυτο που του “κάνει κλικ”. Παίζοντας για τη νίκη (επικίνδυνοι, αδίστακτοι ελιγμοί, μην παίζετε με τους κανόνες).Οξυδερκής πονηριά στις παγίδες που αντιμετωπίζουν.Ισχυρα επιθετικα παιχνιδια στην πολιτική . Ολα μπορει να βγουν εκτος ισσοροπιας μιλώντας ανοιχτά.

Η Νέα Σελήνη από την πρώτη μέρα Οκτωβρίου και η Πανσέληνος θα επηρεάσουν τα κράτη της Μέσης Ανατολής, Ιράν, Ιράκ, Τουρκία, αλλά και την περιοχή της Κίνας, Κορέας, Ρωσία, Αγγλία αλλά και τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας/Τουρκίας. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν συγκρούσεις με πολλές χώρες σε εμπλοκή αργότερα.

Τρίτος δεκανος Κριού [Αφροδίτη]. Προκαλεί αμβλώσεις (ίσως και απώλειες γενικότερα), δυσκολίες στους συμβιβασμούς και κινδύνους για τις γυναίκες. [4 ράβδοι] Θλίψη και πένθος στους θνητούς, θάνατος κάποιας σημαντικής γυναίκας και καταστροφή βοοειδών.

Δεν θα πω πολλά, στην παρούσα φάση σελήνης διότι μοιάζει αρκετά με την νέα σελήνη. Είναι μια πολύ ισχυρή επιρροή. Δείχνει σοβαρό κίνδυνο διεθνών διαφορών, διαφωνία με άλλες δυνάμεις, μη ικανοποιητική κατάσταση των εξωτερικών σχέσεων και κίνδυνο πολέμου. Σε όλες τις περιπτώσεις όπου ο πόλεμος υποδηλώνεται από αυτή τη θέση, η κατεύθυνση από την Ανατολή για άλλη μια φορα. Σαφώς, η όλη εικόνα παραπέμπει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, εκρήξεις, ηφαίστεια, σεισμούς, εσωτερικη τρομοκρατία, επιθέσεις, αιολική ενέργεια).***

Μεσα σε όλα αυτά το σταθερό αστέρι Alpherg βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με την Πανσέληνο στον Κριό, και είναι φύσεως Κρόνου/Δια Δίνει ετοιμότητα, σταθερότητα, αποφασιστικότητα και τελική επιτυχία. Τίποτα όμως που συμβαίνει υπό την επιρροή της συνόδου Δια/Κρόνου δεν είναι σε μικρή κλίμακα, ούτε απλά  μια διαφωτιστική αποκάλυψη, ούτε όμως και μια παθολογική εμμονή με το παρελθόν. Ακόμα λέγεται ότι τα κάποια μυστήρια μας αποκαλύπτονται, κάποιοι στα ωροσκοπία τους λέγεται ότι κατανοούν τα μυστήρια πιο εύκολα από κάποιους άλλους, «Τα Μυστήρια» αφορούν και την Εκκλησία (αλλά διστάζει να μας το αποκαλύψει, αν τα γνωρίζει η ίδια). Ας προσέχουν εκείνοι που κακώς υποτιμούν τον Al Pherg.

Βρίσκεται στους Κάτω Ιχθείς, και προμηνύουν γεγονότα που αφορούν τη θάλασσα, ειδικά εκείνα που επηρεάζουν το πεπρωμένο των βασιλιάδων και μεγάλου αριθμού ανθρωπότητας. Προέρχεται από το Αραβικό تدفق المياه (Al Fargh) που σημαίνει εκροή νερού. Ο ναυτικός πόλεμος είναι επίσης το δώρο τους, οι μάχες στη ζωή και τα αιματοβαμμένα κύματα στη θάλασσα. Κατά την ανακάλυψη του Πωσειδωνα το 1846, περνούσε ακριβως πάνω από αυτό το σταθεροί αστέρι.

Ο μύθος λέει ότι η  Αφροδίτη και ο γιος της Έρως, καθισμένοι στην όχθη του Ευφράτη, είδαν ξαφνικά τον Τυφώνα, τον εχθρό των Θεών, να τους πλησιάζει. Πήδηξαν στο ποτάμι και σώθηκαν από τον πνιγμό, από δύο ψάρια, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στον ουρανό από την Αφροδίτη ως ευγνωμοσύνη για τη βοήθειά τους.

Σαφώς και δεν πρέπει να υποτιμούμε τους εχθρούς μας καθώς και ο Ηλιος/Άρης βρίσκεται σε συνοδό με τον Izar- στον αστερισμό του Βοωτη- Η έννοια σίγουρα έχει ριζώσει πολύ μέσα μας, ενώ το όνομα Izar είναι απλώς αραβικό, η λέξη συχνά συνδέεται με τον τσάρο, τον σάχη και άλλους τέτοιους όρους για πατρικές -φιγούρες. Το θέμα βέβαια είναι ο εχθρός σε αυτή την περίπτωση εκδηλώνεται.

Οι 4 Ράβδοι, που ανήκουν σε αυτόν τον δεκανο του Κριού, «Υποδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να καθιερώσει τη δουλειά του χωρίς τακτ και ευγένεια”. Στην πραγματικότητα αρχίζει και γίνετε ορατή η εκδήλωση των αόρατων αρχικών δυνάμεων που δημιούργησαν τον θεό η αλλιώς τον Δημιουργό του Κόσμου. Παρ ‘όλα αυτά, φέρνει την τάξη και το κράτος δικαίου στο σύμπαν.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Δίας/Βόρειος Δεσμος/Ωροσκόπος– επιτάχυνση γεγονότων, μεγάλες οργανώσεις, μεγάλες συγκεντρώσεις, κοινότητες ανθρώπων, μεγάλες ομάδες ανθρώπων

Ουρανός/Ωροσκόπος/Σελήνη-Ηλιος/Αρης– ανησυχία, κινητικότητα, συνεχής δράση, υψηλές εντάσεις, βία, απειλές και εκβιασμοί, ατυχήματα, ξαφνικά γεγονότα, αναστατώσεις, αναταραχές, ομαδικό σοκ.

Αρης/Ποσειδώνας/MC– απελπισία, δυσαρέσκεια,, απελπιστική κατάσταση, αδυναμία, ασθένεια, ελλείψεις.

Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Δίας– οι αιρετικοί

Ερμής/Βόρειος Δεσμος/Κρονος– αναταραχές, ταλαιπωρία, αναστολές, περιορισμοί, βάσανα, λύπη.

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τον 12ο οικο της χωρας μας, που σημαίνει προβλήματα με έγκλειστους χώρους οπου εκεί ίσως προκληθούν και κάποιες αλλαγές, αυτή είναι η κλασική του έννοια, από κει και ύστερα πάντα πυροδοτείτε ένα έντονο πολιτικό παρασκήνιο και δυσκολίες, όπως κάποια σχετική αστάθεια και προβληματα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Από την άλλη εξαγωνιζει την γενέθλια Σελήνη της χωρας μας και τον Ερμή της και πάλι θα συνδεθούν με έντονη κινητικότητα, εξελίξεις, προφανώς αλλα σίγουρα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια. Ηλιος /Ερμής αλλα και η συνοδος Αφροδίτης/ Άρη στο Ελληνικό ωροσκόπιο μάλλον μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα αίματα θα ανάψουν με τους γείτονες, σηματοδοτουν τις εδαφικες διαφορες και προβληματα με την οικονομία.

Ασφαλώς στον χάρτη της Μεταπολίτευσης η πανσέληνος τριγωνίζει τον Άρη της, οπότε ευνοούνται θέματα που συνδέονται με διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες κτλ. Η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν μια θετική ημέρα, αλλά ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτο έντονες προκλήσεις και εντάσεις σχετικά με διμερείς συνεργασίες, συναντησεις κτλ.. που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Το όλο σκηνικό αφορά ρήξεις, εντάσεις και επιπλοκές που συνδέονται με συμφωνίες όσο αφορά την γείτονα χωρα Τουρκία από τις αρχές έως τα μεσα του μηνα. Χρειάζετε ψυχραιμία, σωστές κινήσεις και αποφάσεις ακομα και σε εσωκομματικο επίπεδο.

Ρήξεις που σχετίζονται με τις επικοινωνίες — Θάνατοι που αφορούν τη νεολαία

Σημαντικές αντιφάσεις – Εξαιρετική θλίψη ή κατάθλιψη – Δημόσια αντίθεση σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικός περιορισμός – εμπόδια που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Συγκρούσεις με άλλους

Έναρξη δημόσιας αναταραχής – ξεκινήματα που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Παραβίαση υποσχέσεων Ενεργός επιχειρηματικός δόλος

Ανάφλεξη ή πυρκαγιά – Πυροβολισμός – Στρατιωτικές ενέργειες

Επιδημίες – χειραγώγηση – ίντριγκα

Πόλεμος –  Εμπρησμός -Εκτεταμένες πυρκαγιές – Εκτεταμένος πόλεμος

Αγώνες που σχετίζονται με την ελευθερία της σκέψης –

Αναγκαστικές περιβαλλοντικές αλλαγές

Εξαιρετικά μολυσμένος αέρας – Μεγάλη ρύπανση των υδάτων

Οικονομολόγοι – Τραπεζίτες-Οικονομικά προβλήματα λόγω πληθυσμών ή εθνών

Απάντηση