ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Πανσεληνος αναμενεται να πραγματοποιηθει στην 9η μοιρα του Κριου, δηλαδη στον 1ο δεκανο του ζωδίου, στις 1 και 2 Οκτωβριου, 2020 ωρα 0:05:15 π.μ. Ωρα Ελλαδος. Η 9η μοιρα κατα κανονα ειναι επαναληπτικη, και το lockdown, δεν το γλυτώνουμε, και παλι, οπως ειχα ξαναπει το καλοκαιρι, περιεχει όμως ιδιότητες οπως το θαρρος, κουραγιο, τολμη, ρίσκο, μεγαλο βαθμο επικινδυνοτητας και εχει συνδεθεί με θανατους και καταστροφες. Ειναι μια πολυ απλη πανσεληνος χωρίς πολυπλοκες αστρολογικες όψεις, όμως έχουμε ξαναδει ότι τέτοιου είδους φεγγαρια, έχουν δείξει πολυ αμεσα αποτελεσματα.

Έχουμε δηλαδη την κλασσικη αντιθεση Ηλιου/ Σελήνης, οπως παντα σε μια πανσεληνο, με τη Σελήνη στον Κριο, να βρισκεται στον 10ο οικο, (που κυβερνα τον λαο και την οικονομια) τετραγωνιζει την συνοδο Δια/ Κρονου/ Πλουτωνα στον Αιγόκερω, προς τον 7ο οικο του χαρτη και ενα τετραγωνο ακριβειας με τον ωροσκοπο της πανσεληνου στην 9η μοιρα του Καρκινου. Οποτε η Σελήνη τετραγωνιζει τον ωροσκοπο, ο Ηλιος επισης στην 9η μοιρα του Ζυγού, σχηματιζει ακριβως μια οψη κουινκαξ, με τον Ουρανο στον Ταυρο, που βρισκεται επισης στην 9η μοιρα (απωλειες), και επιπλεον τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του χαρτη στην ιδια μοιρα.

Έχουμε ενα σημαντικο κουινκαξ Ηλιου/Ουρανου που θα ειναι πρωταγωνιστης το επομενο χρονικό διαστημα. Ο Αρης με την Έρις τετραγωνιζουν τον Κρονο/ Πλουτωνα/Δια στον Αιγόκερω στον 7ο οικο, όψεις που θα παιξουν σημαντικο ρολο μεσα στον Οκτωβριο. Σελήνη και Ηλιος σε αντιθεση με το Αραβικο σημείο της Ασθενειας ενώ βρισκονται σε συνοδο με τον Diadem, στον αστερισμο της Παρθενου, που προφανως κανει λογο για μια θυσια.

Αρα το ημερολόγιο των Μαγια αυτο που έδειχνε στην ουσια, το ηλιοστασιο της 21ης Δεκεμβριου, 2012,προφανως ηταν μια εισαγωγη σε μια σκοτεινή περιοδο; Πιθανον ναι.Στις αστρολογικες μου ανάλυσεις πριν χρονια συνηθιζα να μιλαω για την Κριση στα παρορμητικα ζωδια, οπου και αναφερομουν στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιωνα, ότι δηλαδη, θα ήταν μια εποχή ιστορικής μετάβασης για τον κόσμο.

Οι προκλήσεις που υπάρχουν για δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως είναι σημαντικές, δεδομένης της πλήρους και συστημικής αποτυχίας στην επιμέλεια μιας ολιγαρχικής γενιάς που πεθαίνει και την γενια των αποδιοργανωτικων baby boomers. Λόγω της πλήρους διαφθοράς, της απληστίας, της κλοπής, των ψεμάτων, της ιδεολογίας, της ψυχικής ασθένειας και της κενής πνευματικότητας της εξερχόμενης ολιγαρχίας και του κατεστημενου, ο μεταμοντέρνος κόσμος έχει χάσει μεγάλες ευκαιρίες και τώρα βρικεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι. Βρισκόμαστε τώρα μεσα σε αυτη την κριση, στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστοριας,οπου είτε θα βυθιστουμε στο σκοταδι είτε θα βγουμε στο φως.

Η εκτίμησή μου ηταν ότι τα έτη από το 2012 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2020 θα είναι ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα με μεγαλες προκλήσεις και αλλαγές που θα μπορούσαν εύκολα να εμποδιστουν αν όχι για την ψυχική ασθένεια και την απόλυτη ηλιθιότητα αυτής της πεθαμένης ολιγαρχίας και ηλικιωμένης ελίτ των baby-boomers.

1.Οι Μπέιμπι μπούμερ (αγγλικά: Baby boomers, γνωστοί και ως μπούμερ) είναι η δημογραφική ομάδα η οποία ακολουθεί τηνΉσυχη Γενιά και προηγείται της Γενιάς Χ. Η γενιά των μπέιμπι μπούμερ ορίζεται συνήθως ως τα άτομα που έχουν γεννηθεί ανάμεσα στο 1946 και το 1962.Ως ομάδα, οι μπέιμπι μπούμερ ήταν πλουσιότεροι, πιο ενεργοί και πιο γυμνασμένοι από οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά. Ήταν η πρώτη γενιά που είδε την κατάσταση του κόσμου να βελτιώνεται όσο μεγάλωνε.Ωστόσο, αυτή η γενιά έχει επίσης επικριθεί για τον υπερκαταναλωτισμό της, γεγονός το οποίο θεωρείται από άλλους ως υπερβολικός.

Στη δεκαετία του 1960 και του 1970, ένα σχετικά μεγάλος αριθμός ατόμων ενηλικιώθηκαν. Οι μεγαλύτεροι έκλεισαν τα 18 το 1964. Αυτοί, και εκείνοι γύρω τους, δημιούργησαν μια πολύ συγκεκριμένη ρητορική γύρω από την ομάδα τους και τις αλλαγές που επέφερε αριθμητικά το μέγεθος τους.Αυτή η ρητορική είχε σημαντικό αντίκτυπο στην αυτοαντίληψη των μπούμερ, καθώς και την τάση τους να ορίζουν τον κόσμο με βάση τις γενεές, το οποίο ήταν ένα σχετικά νέο φαινόμενο. Ο όρος μπέιμπι μπούμερ έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως.

Αξιοσημείωτα γεγονότα της εποχής που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό των μπέιμπι μπούμερ της εποχής εκείνης είναι ο Ψυχρός Πόλεμος, διάφορα κινήματα (π.χ. περιβαλλοντικό – οικολογικό, αντιπολεμικό κλπ.) και άλλα. Μια γνωστή φράση για την απόρριψη ή διακωμώδηση συμπεριφορών που οι νέοι αποδίδουν στερεοτυπικά στους μπέιμπι μπούμερ είναι η OK Boomer.

Δεν είμαι οπαδός των γενεών που γεννήθηκαν στις δεκαετίες του 1920 και του 1940.Αυτές οι γενιές οδηγήσαν τον κόσμο σε πιο ένα περίπλοκο κοσμο και χαος που θα απαιτήσει σημαντικούς πόρους και πολύτιμο χρόνο για την επισκευή, τη μεταρρύθμιση και τον καθαρισμό της. Με την πάροδο του χρόνου, η ιστορία αναμφίβολα θα τους καταδικάσει . Οι διαμορφώσεις των πλανητικών σωμάτων και αστεριών σε σχέση με τη Γη τα επόμενα 9-10 χρόνια περιειχαν ένα επικίνδυνο μεταβατικό μείγμα: οικονομική κρίση, συγκρούσεις, κοινωνικές αναταραχές, βία, επαναστατικά συναισθήματα, αστικές αναταραχές μαζί με φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Αυτά διαμορφώνονται από πλανητικές και αστρικές θέσεις και εκλείψεις.

Το έτος 2012 και οι φόβοι που περιβάλλουν το «τέλος του κόσμου», εδώ και χρόνια, αποτελούν ένα μέρος για την αχαλίνωτη κερδοσκοπία σε μια μονοήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται από τους φοβιστές και τους απροσδιόριστους να πουλήσουν τη λαϊκή κουλτούρα χρησιμοποιώντας το αστρολογικό ημερολόγιο των Μάγια.

Το ημερολόγιο των Μάγια αφορά πραγματικά τμια μεγαλη σοβαρη κρίση- μια δεκαετία που περιγράφω ως μια ιστορική μεταβατική εποχή με μια ποικιλία γενεών-κοινωνικοοικονομικών-γεωπολιτικών αλλαγών που οδηγούν σε μια νέα παγκόσμια εποχή – την εποχή της γνώσης.

Θα συνεχισω με την πανσεληνο στον 1ο δεκανο του Κριου..

Πρώτος δεκανος Κριου [Άρης]. Πυρετοί, εμπρησμοι, καυση ξύλων και δασών και ξηρότητα του αέρα. [Δύο Ραβδοι.

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ: ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτό το συμβολο υποδηλωνει, ότι υπαρχουν ιδέες η ενα μηνυμα που πρεπει να εξαπλωθει,αλλα μπορει να σας κραταει πισω γιατι σκέφτεστε οτι αυτο εχει ξανασυμβει,ωστοσο,τα πραγματα γινονται με τον καλυτερο τροπο.Βγαλτε προς τα εξω τον καλυτερο εαυτο σας, μια νεα εικονα, ενα νέο στυλ, που θα ανανεωσει τις σχέσεις σας με τους αλλους.Μπορει να σηαινει επισης,οτι βλεπω τα πραγματα με αλλο ματι,προσπαθω να βρω νέες λύσεις σε παλιες ιδεες,θα μπορουσατε να φερεται την επανασταση σε κατι.Η Κβαντικη φυσική, καποιος που ειναι μπροστα απο την εποχη του, προσπαθωντας να βρω νέες εμπνευσεις.

Προσοχη:Απορριπτω παλιες ιδεες γιατι απλα και μονο ειναι παλιες,αντι να κανω μεταρρυθμισεις, απλα κολλαω με τα παλια και ξεπερασμενα, ετσι τιποτα δεν αλλαζει στο μελλον.

Τα φεγγαρια στον Κριο, παντα θεωρουνται επικυνδυνα, καθοτι ο χαρτης κυβερναται απο τον Αρη. Έχουμε πολυ καιρο να τα δουμε ,απο το 2014 και 2016 που πυροδοτηθηκαν δυσαρεστα γεγνοτα όχι μονο στην χωρα μας,αλλα και παγκοσμιως.Η πανσέληνος Οκτωβρίου στον άξονα Κριου-Ζυγου θα επηρεάσει για άλλη μια φορά τα ζώδια του Ζυγού, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του 1ου και 3ου δεκανου. Στο φαινόμενο αυτό θα έχουμε την συμμέτοχή του Ουρανού, Αρη και Πλούτωνα και η επίδραση τους θα φέρει “θύελλες”, βια και εκρηκτικές καταστάσεις. Θα επηρεάσει την διεθνή οικονομία, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα δυσάρεστα περιστατικά, τα ατυχήματα, τις ασθένειες και την εγκληματικότητα. Αυτό γίνεται εξαιτίας της άμεσης επιρροής του Αρη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ιδιο ζώδιο. Συνίσταται απολυτη ψυχραιμία. Ο αξονας Κριου/Ζυγού αφορα τις σχέσεις πασης φύσεως, το εγω/εμείς, την ειρήνη/πολεμο.

Τετοια φεγγαρια ειναι παντα βιαια. Ο Κριός και με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, σχετίζονται με τη θερμότητα, τη φωτιά, πόλεμο, πυρετούς, λοιμό, ασθένειες, ατυχήματα, όπλα, εγκληματικότητα, συγκρούσεις και αναταραχές. Η Αμερικη θα ειναι η χωρα που θα βιωσει σε υπερβολικο βαθμο τα φεγγαρια Οκτωβριου, εν οψει εκλογων. Σαφως, βεβαια απο τις 13 Σεπτεμβριου,ο Διας ξαναθυμιζω ευνοει τον Τραμπ, σε καθε περιπτωση, που οι εκλογες πραγματοποιηθουν, διοτι ειχα πει οτι υπαρχει πιθανοτητα να αναβληθουν, και απο το 2015 εχω μλησει για πολλα, ακομα κια για ενα πραξικοπημα η την επιβολη στρατιωτικου νομου,αυτα τα φανομενα ηταν εντονα τοτε, στις προβλεψεις μου, αν και ο Τραμπ ειναι ενας ανθρωπος πολυ εξυπνος με Ηλιο/Ουρανο, που θα εξαντλησει ολα τα μεσα προκειμενου να κερδισει τις εκλογες.

Αντιθετα,ομως ο Μπαιντεν,με τον Πωσειδωνα απεναντι απο το MC του,δεν ευνοειται καθολου..no chance..θα λεγαμε!Το θεμα ειναι οτι με τις επερχομενες εκλειψεις,ειτε γινουν εκλογες ειτε οχι, μετα αλλα και πριν η Αμερικη θα βιωσει μεγαλες κοινωνικες αναταραχες. Αρης/Πωσειδωνας, εκλειψεις και ολα τα αστρολογικα φαινομενα, εδειξαν οτι ολα τα σεναρια ειναι στο τραπεζι.Αν ριξει κανεις μια ματια, στον χαρτη ορκομωσιας, τον Ιανουαριο του 2021, Αρης/Ουρανος και η συνοδος Δια/Κρονου, προκειται για εναν απο τους πιο προκλητικους και εκρηκτικους χαρτες, που μοιαζει με “κοκτειλ μολοτοβ”. Ως τοτε θα ξαναμιλησουμε γι αυτο,αλλωστε η εν λογω συνοδος, συνδεεται με δολοφονιες προεδρων στις ΗΠΑ, ενω θα μπορουσε να αποδειχθει η τελεια συνοδος για το πολιτικο συστημα στην Ελλαδα.

Η πανσεληνος αυτη περιεχει μια οψη χιαστι μεταξυ Ηλιου/Ουρανου σημαινει την μεγαλη συσσωρευση αρνητικης ενεργειας,που θα ειναι δυσκολο να την διαχειριστουμε διοτι δημιουργει μεγαλες εντασεις και κρισεις τοσο σε κοσμικο επιπεδο αλλα και προσωπικο. Θα ειναι μια αντιδραση εναντια στους περιορισμους που εχουν δημιουργηθει, λογω του Κωρονοιου, καθως τωρα θα αναζηταμε περισσοτερη ελευθερια ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση τους τελευταιους μηνες, εναντια λοιπον, στους παραλογους κανονες απο αυτους που ασκουν εξουσια. Η οψη αυτη εχει να κανει με την συνεχη ανακαλυψη του εαυτου μας, και τον συνεχη επαναπροσδιορισμο μας ως προσωπικοτητες.

Η οψη δημιουργει απροσδόκητα γεγονοτα και περισσοτερη αφυπνιση, (αλλαγη συνειδησης) ατύχηματα ή δυσαρεστες αλλαγες στο εργασιακο και οικογενειακο περιβαλλον,μεχρι να αφυπνιστουν ολοι και να δουν την πραγματικοτητα, στην καθημερινη ζωη, και συνδεεται με την προσαρμογη μας στους κανονες, αλλα αυτο ειναι δυσκολο, με το κουινκαξ Ηλιου//Ουρανου. Ο Ερμης σε αντιθεση με τον Ουρανο δινει περισσοτερη ενταση και αντιδραση, διοτι η ενταση που απορρεει δημιουργειται στην παιδεια, επηρεαζει τους νεους, τα σχολεια,τα ΜΜΜ,ΜΜΕ κτλ. Σε προσωπικο επιπεδο, οχι μονο αναγκαζει, αλλα εξαναγκαζει να αλλαξουμε συμπεριφορες και σχεδια. Είναι σημαντικό να είμαστε ευέλικτοι και να προσαρμόζομαστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, τουλαχιστον οτι αφορα τι προσωπικες μας σχεσεις.

Το εν λογω κουικαξ ειναι μια επανασταση εναντια στην εξουσια και κανονες που σοκαρουν. Συμφωνιες ειρηνης που υπογραφτηκαν προσφατα η οποιες αλλες συμφωνιες, ναι μεν θετικες, αλλα δεν θα ειναι σταθερες, αυτες σηματοδοτουν πολεμο, καθως η οψη χιαστι μονο “μπαρουτι” μυριζει, με αναδρομο Αρη στον Κριο. Συνωνυμες λεξεις εδω ειναι το αποκοβω, ανατροπη, η απομονωση και η διακοπη. Αργοτερα,θα φανουν χρησιμες.

Επι το πλειστον το κουινκαξ Ηλιου/Ουρανου, για παραδειγμα σε ενα ατομο, εχει την εξης συμπεριφορα..θα πρεπει να τους ενημερωνετε για τις κινησεις σας, για τις αποφασεις σας, για παραδειγμα, διοτι ουτωσι αλλως θα κανουν το αντιθετο, αν ανακαλυψουν οτι το εμαθαν τελευταιοι!Δεν είναι ότι σκόπιμα θέλουν να είναι αντίθετοι, είναι ακριβώς μια ακόμη ένδειξη της συναίσθησης ότι δεν έχουν τον έλεγχο της μοίρας τους. Στο μυαλό τους,παντα υπαρχει η εξης εικονα, οτι.. εσεις κρατάτε ένα μεγάλο δρεπάνι στο χέρι σας,πανω απο το κεφαλι τους!…ωστοσο θα βρουν τροπο να ξεφύγουν από το δρόμο τους για να υπερασπιστουν εναν αουτσάιντερ η αυτο που πιστευουν.Ειναι επαναστατες με αιτια! Οι αρνητικες οψεις Ηλιου /Ουρανου γενικοτερα, συνδεονται με τους γεννημενους επαναστατες, τους αντιδραστικους, ονομαζουμε καποιον ως “μαυρο προβατο”, απαιτουμε απολυτη ελευθερια, ειναι ο μη συμβατικός και μποέμ,οι πειραματιστες,..αλλα και ο εγωκεντρικος ηγετης-τυραννος,που δινει ρεσιταλ τρελας!

Το θεμα εδω με την κατασταση που επικρατει και τα κυματα παρανοιας, που θα συνεχιστουν, αυτοι που θα αντιδρουν, θα τεινουν να περιθωριοποιουνται απο την υπολοιπη κοινωνια. Ενας αλλος τομεας που επηρεαζεται ειναι το διαδυκτυο, οι υπολογιστες. Η οψη κουινκαξ δεν εχει καλους τροπους, ειδικα οταν προκειται για Ηλιο/Ουρανο.Οι ανθρωποι γινονται περισσοτερο επαναστατικοι και αντιδραστικοι.Αποτελεσμα αυτης της οψης επσιης ειναι οι οροι, «Gay» ή «Lesbian», που κατεληξε στον ορισμό LGBTQ.

Το προβλημα ισως εδω ειναι οτι οι ιδέες και ενέργειες μπορούν να «στρεβλωθούν» ή να απορρεουν κανονες και ενεργειες απο πολυ διεστραμμενα μυαλα. Η αντιθεση Ερμη/Ουρανου κανει λογο για μεγαλες αντιδρασεις στον τομεα της παιδειας που ηδη εχουν δημιουργηθει,επηρεαζει νομοθεσιες σε σχεση με την διασκεδαση, τα σχολεια, τους νεους,τα κεντρα διασκεδασης, θεατατρα,κτλ..ολα αυτα ανατρεπονται με σοκαριστικο τροπο και αυτο ηδη συμβαινει. Ειναι η ελευθερια του λογου. Το θεμα δεν ειναι ο Κωροναιος, το θεμα ειναι αν μπορειτε να ζησετε σε ενα κοσμο χωρις πολιτισμο η χωρις ελευθεριες! Αντιπροσωπευει επισης τις φωνες που λενε την αληθεια, τα εντονα ξεσπασματα, ο ακραιος λογος, η ακανονιστη εκπαιδευση, οι επαναστατικες σκεψεις και ιδεες,ο λογος για ελευθερια,η εναλλακτικη παιδεια,η επανασταση εναντίον καθιερωμένων τρόπων σκέψης, ομιλίας ή γραφής, αλλα και το ανωμαλο μυαλο.

Επηρεαζει, ολο το νοτιο μερος του χαρτη, με επιρροη στον θεσμο της οικογενειας, το εθνος, τις επιστημες, τα ανωτερα εκπαιδευτικα ιδρυματα, την θρησκεια.Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα επηρεαζονται δυσμενως σε επικυνδυνο βαθμο. Σεληνη, Αρης και Ερις κουβαλουν θυμο και οργη, ενεργοποιωντας τα δυο ακρα του χαρτη κατα τον ιδιο τροπο.Η πανσεληνος δοκιμαζει τις κυβερνησεις αλλα και τους λαους. Δειχνει “πολεμο”, εντος και εκτος εισαγωγικων αλλα και εντονη στρατιωτικη δραστηριοτητα που θα χρησιμοποιηθει για καταστολη σε καθε περιπτωση, αλλα ακομη μπορει να γινει και μια επιστρατευση, οποια και να ειναι η σημασια της, για οποιοδηποτε λογο, αν κατσεις να παιξεις με τις σημασιες των λεξεων.. Αν και ο Αρης αυτη την φορα δεν θα ειναι μονος του, συνθηκολογει εν αρχη, με την Αφροδιτη μεσω ενος τριγωνου, αργοτερα ομως, στην Παρθενο, αυτο δεν θα ισχυει.

Απο την αλλη το εξαγωνο Δια/Πωσειδωνα, δειχνει ευκαιριες στην ζωη μας, αλλα ελπιδα και πιστη, εννοιες αρκετα παραξηγημενες, την στροφη του κοσμου προς τον πνευματικο κοσμο, την θρησκεια, ως καταφυγιο, την τεχνη, τον ιδεαλισμο, ωστοσο σε συνοδο με το MC, δειχνει και την ψυχωση του κοσμου για αλλη μια φορα να ξεπερνα καθε οριο. Οχι στροφη προς το πενυματικο στοιχειο,για αποχαυνωση αλλα για περισσοτερη αφυπνιση…

Ειμαστε στην μεση μιας μαζικής διαδικασίας,μιας συλλογικής ψυχολογικο- πνευματικής αναγέννησης.Ειμαστε στο χείλος μεγαλων ανακαλυψεων,μεσα απο μια καταρρευση.

Βεβαια εχουμε σημαντικοτερες αστρολογικες επιρροες αργοτερα,που θα συνατησουμε,οπως η Βασιλικη Συνοδος η Μεγαλη συνοδος Δια/Κρονου στον Υδροχοου.Από την Έκλειψη της 20ής Ιουνίου, υπάρχει μια ατμόσφαιρα προσδοκίας οτι στο βαθος θα δουμε την οικοδόμηση μιας νέας εποχής, ενώ ταυτόχρονα ανεπίλυτα ζητήματα θα επανεμφανιζονται που χρειάζονται επίλυση.

Από το 1802 οι συνοδοι Κρόνου/Δία εμφανίστηκαν σε ζωδια της γης, με την τελευταία να πραγματοποιειταιι στις 28 Μαΐου 2000 στον Ταύρο. Μετά τη μεγαλη συνοδο του Δία/Κρόνου στον Υδροχόο το 2020, θα συνεχίσει να υπάρχουν μόνο σύζευξεις μεταξύ Δία/Κρόνου σε ζωδια του αέρα μέχρι το 2159. Τελειώνοντας έτσι μια 200ετή εποχή ευθυγράμμισης Δία/Κρόνου σε γήινα ζωδια που αυξάνουν μια δραματική μετάβαση και την επαναφορά του πολιτισμού που θα προκαλέσει διαταραχή στην καθιερωμένη «παλιά» τάξη και δραματικές συλλογικές αλλαγές.

Η συνοδος Δια/Κρονου και το τετραγωνο Κρονου/Ουρανου,το 2021,προσφέρουν ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων δομών συλλογικα, καθώς βλέπουμε την ισχυρή σύγκλιση Τιτανικών δυνάμεων που θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας του 21ου αιώνα και ποια μέτρα μπορούμε να κάνουμε για να περιηγηθούμε στην επερχόμενη παγκόσμια επαναφορά.

 • Γεωπολιτικός αντίκτυπος της ευθυγράμμισης του Δία-Κρόνου του γεωδαιτικού παγκόσμιου χάρτη θα ειναι σημαντικος.
 • Αφθονία επικοινωνιών
 • Αυξήση εφυίας
 • Αυξημένη μακροζωία
 • Κεφαλαιακή αφθονία
 • Έξυπνες συσκευές
 • Επανάσταση που συνδεεται με το ρευμα-μπαταριες
 • Ψηφιακή ταυτότητα
 • Διακυβέρνηση Διαδικτύου
 • Τεχνητή Νοημοσύνη και Πληροφορική
 • Ευέλικτη διακυβέρνηση
 • Καθολικό βασικό εισόδημα
 • 3D εκτύπωση
 • Νανοτεχνολογία
 • Παγκόσμια φορολογία
 • Η ψηφιακή οικονομία
 • Η τέταρτη βιομηχανική-επιστημονική επανάσταση
 • Αλληλουχία DNA: CRISPR
 • Αποθήκευση ενέργειας
 • Ρομποτική: Συνεργατικά ρομπότ
 • Τεχνητή Νοημοσύνη – Βαθιά Μάθηση
 • AR / VR
 • Αυτόνομα οχήματα
 • Cloud Computing
 • Ευφυείς εφαρμογές
 • Διαστημική βιομηχανία
 • Άνοδος των έξυπνων πόλεων
 • Κλωνοποιημένο κρέας κτλ
 • Υδροπονικά προϊόντα
 • Κυτταρική γεωργία
 • Διαστημικός Τουρισμός
 • Ποσοτική υγειονομική περίθαλψη
 • Τεχνολογία ΗΠΑ-Κίνας και οικονομικός πόλεμος για παγκόσμια κυριαρχία
 • Η Απειλή της Αμερικής από μια Ευρασιατική Ήπειρο
 • Διαστημικός πολεμος ΗΠΑ-Κίνας / Ρωσίας για πληρη κυριαρχία

Οι άνθρωποι του Ουρανού έχουν το καθήκον να εκφράσουν πλήρως την ατομικότητά τους ως μαρτυρία για τη μοναδικότητα και την αξία κάθε ατόμου. ~ Stephen Arroyo, Astrology, Karma and Transformation

Ηλιος/Σεληνη/Κρονος/Βορειος Δεσμος- δυσκολιες, μοναξια, παραιτηση,καταπτωση,καταπιεση, συγκεντρωσεις με αλλα ατομα

Σεληνη/Ουρανος/Αρης- ελλειψη αυτοελεγχου, απερισκεψια,βιαιες και παρατολμες ενεργειες, ανατροπη, αναστατωση τραυματισμοι.

Αφροδιτη/Ουρανος/Πλουτωνας- αφυπνιση

Σεληνη/Ερμης/Πλουτωνας- τραγικα γεγονοτα, δυσαρεστα περιστατικα, δυσαρεστες καταστασεις, ιδιαιτερα γεγονοτα

Διας/Κρονος/Πλουτωνας– γρηγορες και βιαιες αλλαγες

Αφροδίτη/Κρονος/Βόρειος Δεσμος- ενα ξαφνικο ξυπνημα

Ηλιος/Ουρανος/Κρονος-ενα ξαφνικο ξυπνημα, μια μεγαλη απερισκεψια, ενα προωρο αντιο

Ηλιος/Αφροδίτη/Πωσειδωνας-εξαπατηση, ψεύτικες ελπιδες

Αρης/Κρονος/Ωροσκοπος- διαταραγμενες καταστασεις, δυσαρεστες συνθηκες

Σελήνη/Ωροσκοπος/Κρονος– εξαναγκασμος των λαων, περιορισμοι, ταλαιπωριες, βασανα.

Οσο αφορα την επιρροη της πανσελήνου ως προς τον Ελληνικο χαρτη,τα ιδια γεγονοτα θα συνεχιστούν με την ιδια ενταση οπως και το προηγουμενο διαστημα.Αρης, Ουρανος και Σελήνη δημιουργούν ακραιες εντασεις, εγκληματικοτητα, ακραια καιρικα φαινομενα, σκαναδαλα, εμπρησμούς και ανυποταξία. Στην ουσια, όμως ο Μεταπολιτευτικος της χαρτης ειναι αυτος που επηρεαζεται αμεσα με τον Αρη/Σελήνη και Ουρανο στον 10/11 οικο της. Πυροδοτεί εκλογες..για αλλη μια φορα, σκανδαλα, πολεμο. Όμως μην ξεχναμε ότι ο 11ος οίκος κυβερνά τις μάζες, την κοινωνία στο σύνολό της και τις ομάδες.

Ζητήματα σωματικής υγείας – Ανατροπές που επηρεάζουν τις συνεργασίες – δυσφορία – δυσπιστία – Θλιβερές ώρες – Ημέρες ή χρόνια απωλειών – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες ή τραυματισμοί -Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν το κοινό

Συνεργασία σχετικά με πλούσιους πληθυσμούς ή έθνη

Τεχνολογία που σχετίζεται με μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη – Προβληματικά γεγονότα – Καταστάσεις που σχετίζονται με συγκρούσεις – Ξαφνική θλίψη ή κατάθλιψη – Συνεχής ένταση σχετικά με τον πληθυσμό

Υποχρεωτικές αλλαγές ή αστάθεια

Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται ειδικά με την οικογένεια -Δημόσια αντιδραση

Δημιουργία σαφήνειας – Υπεράσπιση της αλήθειας ή των γεγονότων – Δημόσια απαίτηση σχετικά με άνοιγμα – Διανοητικές συζητήσεις – Ιδεολογικές μάχες

αναστατωση – Δράσεις που συμβάλλουν στην ένταση – Ατυχήματα – Επιθέσεις – Ημέρες ή χρόνια ζημιών ή τραυματισμών

Αδιέξοδα που σχετίζονται με κοινωνικά ή οργανωτικά ζητήματα – ρήξεις που σχετίζονται με οργανισμούς – Λήξεις που σχετίζονται με οικογενειακές σχέσεις – Θάνατοι στην οικογένεια

Αναζήτηση αλήθειας – Αδιαμφισβήτητες προσωπικές απόψεις – Δράσεις καθοδηγούμενες από την ηθική – Υπεράσπιση των απόψεων κάποιου

Ημέρες ή χρόνια διορατικών πνευματικών ή πνευματικών δραστηριοτήτων – Είσοδος του πνεύματος στο σώμα – Αρχές ενσαρκώσεων – Πνευματικοί πολεμιστές – Ιδεολογικός πόλεμος

Δράσεις που συμβάλλουν σε διαταραχές στο περιβάλλον – Δημιουργία αναταραχών – Τραυματισμοί

Απάντηση