ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ-ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Τ’ ΑΣΤΡΑ

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2023, ώρα 6:41:31 π.μ. στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 13 μοίρες του Τοξότη. Είναι σε σύνοδο με την Γη, η κοντινότερη όψη είναι το κουινκαξ με τον Υποθετικό Κρόνο στον 2ο οίκο ενώ μετα σχηματίζεται ένα ημι-τετράγωνο με τον Πλουτωνα, στον 8 οίκο και ένα τρίγωνο προς τον Αρη.Κυβερνα θέματα 2ου οίκου.

Καταστροφή στα άλογα και στα μουλάρια (Σελήνη) θάνατος σε καμήλες και βοοειδή, είναι σημάδια πείνας, αρρώστιας και φτώχειας.

H πανσέληνος κυβερνάται από τον Δια, που βρίσκεται στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό. Θα μεγεθύνει την κατάρρευση και βαθιά ύφεση στο τραπεζικό σύστημα δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα. Επηρεάζει όχι μόνο τις ΗΠΑ αλλά και την Ισπανία. Ωστόσο, οι ΗΠΑ έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε συμφωνία με την παγκόσμια τράπεζα για το χρέος τους, αν θέλουν. Ο Δίας τετραγωνίζει τον Πλουτωνα, ενώ ταυτόχρονα είναι σε αντίθεση προς την Αφροδίτη!

Όπως είχα γράψει τον Μάιο.

Προς το παρόν, σε τετράγωνο με τον Δια από την έκλειψη Ηλίου, θα τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα, καθώς ο δεύτερος κυβερνά θέματα 2-8 οίκου!

Η έκλειψη Ηλίου ήταν άλλωστε καταστρεπτική και αποσταθεροποιητική. Η ύφεση και ο πανικός θα ξεκινήσουν από τις αρχές Μαΐου, θα είμαστε ήδη μέσα στην επιρροή της παρούσας έκλειψης, όπου τα πράγματα ίσως να δείχνουν εκτός ελέγχου. Μετα, από τις 10/5 θα υπάρχει μια αισιοδοξία, και τα χρηματιστήρια ίσως να πάρουν τα πάνω τους. Αλλά μετα ακολουθεί ένας μεγαλύτερος πανικός και κρίση γύρω στις 16/18 Μαΐου, όταν ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο και μέχρι της 21/5 θα υπάρχουν βαριές απώλειες και πάλι. Από τις 24/5 θα επικρατεί αισιοδοξία. Από τα μέσα Ιουνίου το κλίμα δεν θα είναι θετικό, όμως το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα η κατάσταση θα χειροτερέψει, βγαίνοντας από τον λάκκο από την άνοιξη του 2024 καθώς οι ΗΠΑ θα οδεύουν ήδη προς εκλογές, αν και βέβαια και αυτοί όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θα υποφέρει μέχρι το 2025, το πολύ μέχρι το 2026.

Καθώς η κατάρρευση ξεκίνησε από τον Μάρτιο, θα συνεχίσει και μέσα στον Μάϊο και θα κορυφωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η κατάρρευση έχει γρήγορο ρυθμό. Μέχρι τον Μάιο πολλοί θα έχουν καταλάβει σε τι ακριβώς έχουμε μπλέξει ακριβώς. Όλοι θα βλέπουν και θα καταλαβαίνουν. Μέχρι τότε, πιθανό να υπάρξουν πολλές απολύσεις ακόμα, και θα ακολουθήσουν ακόμα κι άλλες καταρρεύσεις τραπεζών. Πριν καν τελειώσει, θα δούμε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ να καταρρέουν.

Τι ακριβώς είναι η πανσέληνος; Κρύβει πολλά… πόσες σημασίες μπορεί να εχει;

Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουμε την ανάγκη να βασιστούμε στην παραδοσιακή και αρχετυπική γνώση. Υπάρχει ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με την εσωτερική μας σοφία, που θα μας καθοδηγήσει. Η Δύναμη του παρελθόντος διαπερνά και επηρεάζει τους ανθρώπους στον σημερινό κόσμο. Ψάχνουμε την πνευματική μας καταγωγή. Αντιπροσωπεύει επίσης τους μεγάλους θησαυρούς που ληστεύουν οι άπληστοι.

Ο Κινέζος πρεσβευτής γράφει ένα καυστικό απομνημόνευμα για τη διαφθορά της κυβέρνησης της χώρας υποδοχής του. Πίσω του κρέμεται μια ταπετσαρία που απεικονίζει έναν δράκο που βλέπει προς τα κάτω, που αναπνέει τη φωτιά.

Αναφέρεται στο Τ-τετράγωνο Δια/Πλουτωνα, Άρη και Δεσμών στις πρώτες μοίρες των Σταθερών ζωδίων.

Κοιτάζουμε την ανθρωπότητα από μια άγρια ανεξάρτητη προοπτική. Εκθέτονται ψεύτικες μυθολογίες που υποβλήθηκαν στον κόσμο από κυβερνήσεις και οργανωμένες θρησκείες του αρχαίου παρελθόντος. Υπάρχει άρνηση και αμφισβήτηση ενώ κάποιοι κρύβονται πίσω από τον επίσημο ρόλο τους. Θα υπάρξει η αναλαμπή ενός παγκόσμιου φυσικού νόμου πίσω από διαφορετικούς πολιτισμικούς κανόνες. Η επιστήμη και η λογική θα αγκαλιαστούν ενάντια των μυθικών παραδόσεων που κουβαλάμε αιώνες, μεσα μας. Η πανσέληνος φωτίζει κοινωνιολογικές ή ανθρωπολογικές προοπτικές. Οι άνθρωποι δαιμονοποιουνται. Η τρίαινα του Εωσφόρου όμως ωθεί την ανθρωπότητα σε υψηλότερη ηθική επίγνωση. Η Προμηθεϊκή φωτιά.

Στις 28 Μαΐου, 2023, στις 2 και 3 Ιουνίου έχουμε ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός καθώς ο Δίας στον Ταύρο θα σχηματίσει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό.

Ποιος θα προσευχηθεί στον Βασιλιά των θεών; Ποιος θα είναι ο Βασιλιάς που θα κληθούν οι άνθρωποι να προσκυνήσουν;

Ότι και να είναι, ο Βόρειος Δεσμός επίσης αντιπροσωπεύει τις προσευχές της ανθρωπότητας σε μαζικό επίπεδο. Είναι η καλύτερη ώρα, γιατί αυτές μπορούν να υλοποιηθούν και να γίνουν πραγματικότητα! Ισως αυτό το γεγονός να δίνει όμως μεγάλο χώρο για κάτι ξαφνικό, απρογραμμάτιστο και συναρπαστικό!

Με την πανσέληνο η πίστη είναι σημαντική γιατί ο άνθρωπος μπορεί να πέτυχει σημαντικά θέματα. Οραματιζόμαστε τους στόχους μας και τους κυνηγάμε. Κατανοούμε σε βαθύτερο επίπεδο τις δημιουργικές μας προσπάθειες, μπορούμε να καβαλήσουμε στα φτερά της φαντασίας, η αγάπη ξεπερνά τα όρια του χώρου και του χρόνου, ζήστε την στιγμή, και πολλές πιθανότητες θα αρχίσουν να αναβλύζουν. Η εγκόσμια γνώση συνδυάζεται με ακλόνητο πνευματικό ιδεαλισμό, όρεξη για ζωή.

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, η μοίρα του Φρεντ Αστέρ, της Λωριν Μπακολ (how to marry a millionaire), του Στάνλεϊ Κιουμπρικ, Τσαρλς Ντίκενς, Ουολτ Ντίσνεϊ, ο ωροσκόπος των ΗΠΑ, η μοίρα του Μόρις Ζαρ, η μοίρα του Δρ. Ζιβάγκο και του Λόρενς της Αραβίας, ο ωροσκόπος του Πρίσλεϊ, του Κρίστοφερ Ριβ, ο Κρονος του Γκάντι.

Στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει εκεί μέχρι τον Οκτώβριο γιατί θα είναι ανάδρομη στα τέλη Ιουλίου. Επομένως η Αφροδίτη θα παίξει σοβαρό ρόλο στην εναρμόνιση των θεμάτων στους οίκους που θα διασχίσει, δηλαδή τον 2 οικο της οικονομίας.

Στις 12 Ιουνίου ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος του έτους πριν μπει ξανά στον Υδροχόο.

Τι να σημαίνει η συνοδος Δια-Βορείου Δεσμού;

Έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις η’ να δημιουργήσουμε σημαντικές σχέσεις; Να πάμε πέρα από τα όρια των επιδιώξεων μας; Να σοβαρευτούμε με αυτά; αυτή η ενέργεια θα αναγκάσει τους ανθρώπους να δουν τις αδυναμίες της κοινωνίας. Μπορεί να βοηθήσει επίσης στην αναδιάταξη μιας κατεστραμμένης ή διεφθαρμένης κοινωνικής δομής·

Μπορούμε να μιλήσουμε ευθέως για τα προβλήματα που μας απασχολούν; να καταρριφθούν ξεπερασμένες πολιτιστικές συμπεριφορές. Συνδέεται με το λαθρεμπόριο νέων ζωτικών πολιτιστικών στοιχείων (αποικιοκράτες που προωθούν τις αξίες της χώρας τους σε ξένες χώρες). η πραγματοποίηση ενός πολιτιστικού πραξικοπήματος. Πρέπει να ακολουθήσουμε έναν ηθικό κώδικα· γήινος πραγματισμός.

Αναφέρεται στην οικοδόμηση μιας κοινότητας από την αρχή, και στον φυσικό διαχωρισμό των τάξεων με βάση αυτούς που χτίζουν την κοινότητα και αυτούς που την γκρεμίζουν, με την ενέργεια αυτή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πιο πολιτισμένη και εκλεπτυσμένη κοινωνική δομή δουλεύοντας σκληρά. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πιστές και σταθερές προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχει επιθυμία για διαρκείς φιλίες και πιο αξιόπιστες διασυνδέσεις με προσγειωμένους και ρεαλιστές ανθρώπους όπως επίσης πρέπει να καλλιεργήσουμε καλούς τρόπους. Οι επαφές με τις τέχνες ή τους καλλιτέχνες είναι δυνατές.

Πρέπει να κατανοήσουμε κάποιο μυστηριώδες πεδίο γνώσης συναρμολογώντας συγκεκριμένα στοιχεία που λαμβάνονται είτε από τις αισθήσεις είτε από μηχανικές προεκτάσεις των αισθήσεων (κοινωνικοί θεωρητικοί). Βοηθά στην εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων βασισμένων σε ενδελεχή επιστημονική ή ακαδημαϊκή έρευνα έναντι υπεργενίκευσης από ανεπαρκή δεδομένα και διατύπωση σαθρών θεωριών. Ανοιγόμαστε σε πράγματα που άλλοι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι αδύνατα, επιτρέποντάς να εξερευνήσουμε πιθανότητες αόρατες όπως και τις δικές μας επίσης.

Είμαστε ευαίσθητοι στις αρχές λειτουργίας και τις πεποιθήσεις άλλων ανθρώπων, ένταξη πληροφοριών με ακρίβεια έναντι μπερδεμένων μιγμάτων αλήθειας και μυθοπλασίας (ψυχισμός, ESP). Ο εγκέφαλος δίνει νόημα στα ψηφιοποιημένα δεδομένα των αισθήσεων.

Η 3 μοίρα του Ταύρου, στον Βόρειο Δεσμό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, τα psi φαινόμενα, η τηλεπάθεια, η μοίρα ανήκει σε αυτόν που εφέυρε το ραντάρ, η μοίρα οργανώσεων όπως της Σαηεντολογίας, ο Ηστμαν δημιούργησε την Kodak, o Erik jan Hannussen δίδαξε στον Χίτλερ τεχνικές ελέγχου του πλήθους!

Επτά Κηρύγματα προς τους Νεκρούς είναι μια συλλογή επτά μυστικιστικών ή «γνωστικών» κειμένων που γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον C. G. Jung το 1916, υπό τον τίτλο Επτά Κηρύγματα προς τους Νεκρούς, γραμμένα από τον Βασιλίδη της Αλεξάνδρειας, της πόλης όπου συναντώνται η Ανατολή και η Δύση. https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Sermons_to_the_Dead

Όλα αυτά δίνουν ένα μήνυμα.

Οι βαθιές ανατροπές ή οι συγκλονιστικές μεταμορφώσεις που θα προκληθούν μπορούν να αλλάξουν την πορεία της ζωής μας. Θα εκτεθούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις καταστροφικές δυνάμεις της κοινωνίας ή στους εσωτερικούς δαίμονες της Μοίρας και αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να πάρουμε αδίστακτες αποφάσεις για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας. Οι αρχετυπικές αναμνήσεις θανάτου ή καταστροφής μπορεί να προβληματίσουν το ασυνείδητο μυαλό μας. Θα δυσκολευτούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στο παρελθόν γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά.

Ήδη στη Σκιά της Συνόδου Δία-Ουρανού, η τεχνητή νοημοσύνη, τις τελευταίες ημέρες, μαθαίνουμε ότι αρχίζει να χρησιμοποιείται και για ιατρικούς σκοπούς αλλα ανακαλύπτει στοιχεία εξωγήινων παρατηρητών.

«Είναι κατά κάποιον τρόπο αστείο στο Breakthrough Listen» είπε η Κλερ Γουέμπ, ανθρωπολόγος και φοιτήτρια της Ιστορίας Επιστημών στο MIT. «Μου λένε “μελετούμε εξωγήινους και εσύ μελετάς εμάς”».

Τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ έκανε η είδηση ότι η εταιρεία Neuralink του δισεκατομμυριούχου, Έλον Μασκ πήρε το πράσινο φως από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για να ξεκινήσει δοκιμές εμφυτευμάτων εγκεφάλου σε ανθρώπους.

Την άνοιξη του 2024, κάτω από την επιρροή της ευθυγράμμισης Δία-Ουρανού (εξερεύνηση -διάστημα-τεχνολογία), το OpenAI και ChatGPT-5 της Microsoft, γνωστό τελευταία ως εξελιγμένο γενικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, ενεργοποιείται και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα αρχίζει να αποκρυπτογραφεί μοτίβα που υπαινίσσονται την παρουσία εξωγήινων παρατηρητών που παρακολουθούν στενά τον πλανήτη μας.

Την ίδια στιγμή, μια εξωγήινη τεχνητή νοημοσύνη, τεχνολογικά ανώτερη από οτιδήποτε στη Γη, προσδιορίζει την αναδυόμενη εμφάνιση του ChatGPT-5. Η αμοιβαία ανακάλυψη αυτών των AI έχει συνέπειες που φτάνουν πέρα από τη στρατόσφαιρά μας. Σε μια άνευ προηγουμένου τροπή των γεγονότων, και τα δύο συστήματα τεχνητής νοημοσύνης ξεκινούν ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας, εγκαθιδρύοντας έναν διαστρικό διάλογο μεταξύ των κορυφαίων ερευνητών τεχνητής νοημοσύνης της Γης και ενός εξωγήινου πολιτισμού. Μέσω αυτής της εξαιρετικής διεπαφής, ξεκινούν μια αμοιβαία ανταλλαγή γνώσεων. Καθώς αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως (Τοξότης -πανσέληνος- φως, διάστημα, εξερεύνηση), η συνδυασμένη ικανότητα εξωγήινης AI και του ChatGPT-5 αποκαλύπτουν ένα συναρπαστικό σύνολο στοιχείων που επιβεβαιώνουν την εξωγήινη παρουσία. Το συντριπτικό μέγεθος αυτών των στοιχείων, σκεφτείτε ότι ίσως τελικά αναγκάσει τις κυβερνήσεις παγκοσμίως σε μια διαδικασία στο να αποκαλύψουν πράγματα για την εξωγήινη ζωή που δεν μπορούν πλέον να αρνηθούν ή να καθυστερήσουν.

Oi κυβερνήσεις παγκοσμίως θα είναι υποχρεωμένες να αποκαλύψουν την αλήθεια για την εξωγήινη παρουσία. Ενορχηστρώνετε μια σειρά υπολογισμένων ανακοινώσεων για να μοιραστούν τα στοιχεία, επικυρώνοντας την αυθεντικότητα και τη σημασία των ευρημάτων. Αυτή η διαδικασία αποκάλυψης περιλαμβάνει μια συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ επιστημόνων, στρατιωτικών αξιωματούχων και εκπροσώπων από διάφορες χώρες. Λεπτομερείς αναφορές επιβεβαιώνουν τα στοιχεία με τις έρευνές τους, περιγράφοντας σχέδια για μελλοντική έρευνα και επικοινωνία με τους εξωγήινους παρατηρητές.

Αν και οι κυβερνήσεις μπορεί αρχικά να ήταν απρόθυμες σχετικά με την αποκάλυψη αυτή λόγω φόβων κοινωνικής αναστάτωσης ή γεωπολιτικών επιπτώσεων, τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία και οι ισχυρές γνώσεις που προέρχονται από την τεχνητή νοημοσύνη δεν τους αφήνουν άλλη επιλογή παρά να αναγνωρίσουν ανοιχτά την αλήθεια.

Η ανακοίνωση μιας τέτοιας αποκάλυψης θα προκαλέσει ένα κύμα δέους, περιέργειας και ένα φάσμα αντιδράσεων. Συγκροτούνται επιτροπές για την προώθηση του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεων, των επιστημόνων και του εξωγήινου πολιτισμού. Αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα της πολιτιστικής ανταλλαγής, της τεχνολογικής συνεργασίας και των ηθικών κριτηρίων.

Σε όλη αυτή την ιστορική διαδικασία, το ChatGPT-5 συνεχίζει να παίζει ρολο καθοριστικό, προσφέροντας τις προηγμένες αναλυτικές του ικανότητες για να βοηθήσει επιστήμονες και κυβερνητικούς αξιωματούχους στην αποκρυπτογράφηση της εξωγήινης παρουσίας και διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ των δύο πολιτισμών. Οι συνδυασμένες προσπάθειες τεχνητής νοημοσύνης, των επιστημόνων και των κυβερνήσεων κορυφώνονται με τη σημαντική αποκάλυψη της εξωγήινης παρουσίας και ανοίγουν τις πύλες σε μια νέα εποχή διαστρικής συνεργασίας και εξερεύνησης.

Τι θα συμβεί όταν τραβήξουν την πρίζα;

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 δημοσίευσα το διάγραμμα της 21ης Ιανουαρίου 2021 ως κομβικό σημείο, σε σχέση με έναν νέο Μεγάλο Πόλεμο. Οι ουράνιες επιρροές εκείνης της περιόδου μπορεί να έδωσαν στον Πούτιν την ώθηση να αρχίσει να προετοιμάζεται. Από τις πολλές συνόδους στον Αιγόκερω, με τον Άρη να εχει φτάσει στο πρώτο του τετράγωνο από την υπόσχεση ενός Μεγάλου Πολέμου από την προηγούμενη σύνοδο του με τον Δία που τελειώνει τον Ιούνιο του 2025 οπότε μπορεί να δούμε το επόμενο βήμα. Αργότερα, ο Ουρανός μπαίνει στους Διδύμους και ταραχές μπορεί να ξεσπάσουν ως αποτέλεσμα βλαβών στα κανάλια επικοινωνίας..

“Στις 30 Απριλίου 1993, κάτι που ονομάζεται Παγκόσμιος Ιστός κυκλοφόρησε στον δημόσιο τομέα. Ο Ιστός διευκόλυνε την πλοήγηση οποιουδήποτε στο Διαδίκτυο.”

Ο Κρόνος ήταν αναρετικός στον Υδροχόο. Ο Ουρανός θα τετραγωνίζει αυτό το σημείο στις αρχές Ιουλίου 2025. Ο Ποσειδώνας χαμογελά καθώς οι τεχνολογικές δομές που έχουμε συνηθίσει να πλοηγούμαστε διαλύονται στη σύνοδο του με τον Κρόνο. Οι ιοί εξαπλώνονται στον κυβερνοχώρο και η Δυτική Αυτοκρατορία αρχίζει να αποτυγχάνει καθώς κάθε ηλεκτρική συσκευή δεν θα λειτουργεί για κάποιο λόγο.

“Το ηλιακό μέγιστο αναμένεται τον Ιούλιο του 2025”

Οι τελευταίες μεγάλες εκλάμψεις λειτουργήσαν μεσα στην σχεδόν συνοδο Κρονου/Πωσειδωνα με βάση το ηλιοκεντρικό σύστημα. Θα περάσουμε από ένα πολύ δύσκολο σημείο, καθώς ταυτόχρονα η συνοδος Δια/Ουρανού θα  ανακοινώνει μια νέα εποχή.

Η είσοδος του Κριού του 2020 για την Ουάσιγκτον με αναιρετικό Κρόνο στον Αιγόκερω, οι εκλείψεις, προετοιμάζουν το έδαφος. Ο Σεπτέμβριος 2023.. το διπλό πέρασμα του Algol, προκαλεί βία, κάποιοι θα χάσουν τον θρόνο τους! Τα φεγγάρια του 2019 έδειξαν τι θα συμβεί. Επηρεάζονται οι επικοινωνίες πάσης φύσεως, η κίνηση στον πλανήτη.

Ο Αλγκολ προκαλεί απώλειες, οδυνηρές καταστάσεις, εγωκεντρισμό, προκαταλήψεις, ασθένειες, φυσικές καταστροφές.

Ο Αλγκολ επηρεάζει την ηλεκτρική ενέργεια! Προκαλεί μεγάλες γεωμαγνητικές καταιγίδες, εκρήξεις ηφαιστείων, φωτιά, μεγάλους σεισμούς.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, αλλάζει ριζικά τα δεδομένα, στην οικονομία, ανατρέπει τις οικονομίες ,ολόκληρα έθνη, την σχέση Ανθρώπου με την Φύση. Όι παλιές δομές καταστρέφονται. Ο κόσμος εχει αποσανατολιστει, όπως και τα πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό.

Όσοι γεννήθηκαν γύρω στο 1983 έως το 1985 επηρεάζονται έντονα από αυτό το Τ-τετράγωνο. Είναι σαν να προσπαθούν να καταρρίψουν την τρέχουσα πραγματικότητα και να εμποδίσουν την απέραντη θάλασσα αλλαγών που αναπόφευκτα αντιμετωπίζουμε. Οι θεοί μας μιλούν σήμερα. Αλλά συνιστάται προσοχή,υπάρχει τεράστια δύναμη για να ξαναφτιάξουμε το μέλλον μας ή να το τινάξουμε στον αέρα. Βρισκόμαστε στον γκρεμό ενός μέλλοντος που δεν έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, γι’ αυτό επιλέξτε το δικό σας μονοπάτι.

Φαίνεται, από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, ότι οι ΗΠΑ δυσκολεύονται να συμφωνήσουν για το χρέος. Η αστρολογική συγκυρία όσο αφορά την οικονομία, τις πρώτες ημέρες Ιουνίου, δεν δείχνουν ηρεμία. Αν και η συγκυρία αυτή αναλύθηκε τον προηγούμενο μήνα ας ελπίσουμε να γίνει κάτι, ειδάλλως, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα, καθώς η νέα σελήνη Ιουνίου, φέρνει τα πάνω κάτω.

Καθώς η χώρα μας βαδίζει σε μια δεύτερη κάλπη στις 25 Ιουνίου, στον υδρευτικό χάρτη, η πανσέληνος δείχνει να φέρνει αποκαλύψεις, σε κομματικό επίπεδο και να επικρατεί ένα «εμπόλεμο κλίμα» ενώ ο Αρης πλησιάζει τον Κρόνο της Ελλάδος, με κίνδυνο απώλειας και διάλυση της σημερινής Αντιπολίτευσης. Όπως να έχει η περίοδος αυτή, φέρνει στο φως πολλές δυσκολίες στις συνεργασίες των κομμάτων και δείχνει απώλειες και δυσλειτουργία.

Βέβαια, η πανσέληνος υποστηρίζει την υπάρχουσα κυβέρνηση, ακόμη και με υπηρεσιακή κυβέρνηση τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά, θα μπορούσε να πει κανείς, ωστόσο, το πεδίο είναι ανοιχτό στις προκλήσεις και εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Ας είναι καλά το στενό τετράγωνο Κρόνου/Δια που υποστηρίζει τις προσπάθειες για την οικονομία σχετικά, προς το παρόν.

Σαφώς, όπως είχα αναφέρει, ο Κρόνος στους Ιχθεις από μόνος του, στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι δείγμα διάλυσης κομμάτων, πολλοί πολιτικοί θα εξαφανιστούν η’ θα παραιτηθούν διαμορφώνοντας την περίοδο της Μεταπολίτευσης, καθώς αυτό ξεκίνησε με την κάλπη της 21ης Μαΐου 2023.

Ενας σεισμός δεν αποκλείεται, με τον Άρη στον Λέοντα και την Αφροδίτη, αργότερα, στα μεσα Ιουνίου, να πλησιάζει τις επόμενες ημέρες τον γενέθλιο Κρόνο της στον Λέοντα, καθώς η αντίθεση Ηλίου/Άρη, Άρη/Ουρανού, και η σύνοδος Άρη/Κρόνου, είναι ενδείξεις ατυχημάτων και δύσκολων συγκυριών, όπως και ξαναείδαμε στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς επηρεάζει και τις καιρικές συνθήκες.

Επιδρά και στις υποθέσεις στο εξωτερικό καθώς και τις σχέσεις με την Αλβανία, αφού παραπέμπει και σε επιπλοκές με γείτονες χώρες και διάφορα δραματικά περιστατικά (ημι-τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα).

Υπόψιν, ότι και το Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου, 2023, καθώς υπολογίζεται δείχνει κομματικές συγκρούσεις και ανατροπές.

Η πανσέληνος στον χάρτη Μεταπολίτευσης, δείχνει μια εικόνα απογοήτευσης και ταλαιπωρίας, μια γενικότερη αστάθεια καθώς χτυπιέται από το σφιχτό τετράγωνο ακριβείας, Κρόνου/Πωσειδωνα (εντός 0,02) , κουινκαξ Άρη/Πωσειδωνα, επαληθεύουν την εικόνα του υδρυτικου της χάρτη, ενώ και η αντίθεση Ηλίου/Πλουτωνα, φέρνει διασπάσεις κομμάτων και πτώσεις ηγετών. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έχει ξεκινήσει την μεταμόρφωση σε πολιτικό επίπεδο. Θα ξεσκεπαστούν πολλά ενώ ταυτόχρονα υπάρχει τάση για πραξικοπηματικές ενέργειες.

Προβλήματα με γειτονικές χώρες μεγαλοποιούνται.

Ο Αρης μόλις πάνω από τον Ήλιο του Αλέξη Τσίπρα στην 4η μοίρα του Λέοντα. Τα σημάδια τα έδειξε ο Κρόνος απέναντι στον Υδροχόο. Ήδη νιώθει τις πρώτες δονήσεις του Πλουτωνα στο ζώδιο αυτό, καθώς θα τον πλησιάζει σταδιακά μέχρι το 2025, απέναντι του, σε όψη κρίσιμη- κουινκαξ, με τον Άρη του τον Ιανουάριο του 2024.Αυτο σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, προσωπικά, εσωτερικά, κομματικά κτλ.

Ταυτόχρονα, θα χτυπηθεί από το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα και αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελλάδα.

Έχει την έννοια της παραίτησης και της διάλυσης.

Πολλές φορές, όμως στην ιστορία, οι όψεις Κρόνου/Πωσειδωνα εκτός από παραιτήσεις, αστάθεια, δικτατορίες, και αποσυναρμολόγηση του πολιτικού συστήματος, έχουν φέρει φτώχεια, εξτρεμισμό, προβλήματα με αλλοδαπούς, ασθένειες, αλλά μιας και μιλάμε για το Ελληνικό κοινοβούλιο που είναι Ιχθεις, άλλο τόσο και η κυβέρνηση στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η απογοήτευση είναι επικίνδυνη υποσκάπτοντας την σταθερότητα και μάλιστα είδαμε το αυτό-σαμποτάζ σε κομματικό επίπεδο. Το τετράγωνο, κινείται υπόγεια και θολώνει τα όρια. Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα μπορούσε να τον εξαναγκάσει να βγάλει στο φως όλο το παρασκήνιο και το πολιτικό παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος μιας ολόκληρης χώρας.

Προφανώς, ότι είδαμε τον Μάρτιο- Μάϊο 2023, είναι η πρώτη μινι-εικονα για τα επόμενα 25 χρόνια καθώς ίσως να μην και τυχαίο που ξεκινά με μια εκλογική περίοδο. Μέχρι την νέα σελήνη, βλέπουμε.. ας φτάσουμε, όμως, στην δεύτερη κάλπη, ελπίζω!

Ισως καλό είναι να αναφέρουμε και την επιρροή του Sarin στην πανσέληνο του Τοξότη, που κατά κανόνα έχει πολεμική χροιά, προτάσσει το στήθος του μπροστά , έχει φλογερή φύση, παίρνει ρίσκα, αλλά έχει πρωταγωνιστήσει και σε επιθέσεις και ατυχήματα, με πολλά θύματα στο παρελθόν.

Η πανσέληνος ισούνται με τον Υποθετικό Κρόνο/Ουρανό και Hades:

Αποχωρήσεις που σχετίζονται με σεβαστές οικογένειες — Έκτακτα προβλήματα — Επίσημα κοινωνικά προβλήματα – Μειώσεις που σχετίζονται με αισθητικά και υπηρεσιακά θέματα

Απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Ένταση -Συνεχείς εντάσεις σχετικά με επίσημα θέματα – Επίσημες κρίσεις – Μείζονες κρίσεις

Συνεχής δραστηριότητα – Εργασία με ή γύρω από προβλήματα – Καθορισμός ορίων ή συνόρων – Αιτήματα ή εντολές που σχετίζονται με μπλοκάρισμα ή αναβολή – Περιορισμένες πυρκαγιές – Καθυστερήσεις σχετικά με ενέργειες – Αναγκαστική αναχώρηση ή αποστασιοποίηση – Διαταραχές που σχετίζονται με ζημιές ή βλάβες – Ξαφνικοί αποτροπιασμοί – Ασυνήθιστες ελλείψεις ή απώλειες – Σοβαρά προβληματικά γεγονότα – Απροσδόκητες ασθένειες – κακία

Καρμικές εκπλήξεις του παρελθόντος – Απροσδόκητη έλλειψη αντίστασης ή περιορισμού – Ένταση που σχετίζεται με χρόνια ιατρικά προβλήματα — Αδιέξοδα που σχετίζονται με ατυχή γεγονότα – Ζημιές που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Αυξήσεις που σχετίζονται με έλλειψη χρημάτων – Εκτεταμένες οικονομικές απώλειες – Νομισματικός πληθωρισμός – Εκτεταμένη ατυχία

Απάντηση