ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ & ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ*

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 23 μοίρες του Τοξότη στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου στις 14 Ιουνίου, ώρα 14:51:34 μμ. Κυβερνά τον 10 και 11 οικο. Η σελήνη εξαγωνιζει τον Κρονο, τετραγωνίζει εν συνέχεια τον Πωσειδωνα και σχηματίζεται ένα κουινκαξ με τον Βόρειο δεσμό. Η πανσέληνος είναι σε οψη κουινκαξ με τον Pollux και σε σύνοδο με τον Ras Alhague. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αλκυόνη. Ο Αρης/Δίας σε σύνοδο με τον Alpheratz,ο Ουρανός εξαγωνιζει τον Menkar/Canopus. Υπάρχει όμως ένα πλήθος σταθερών αστέρων γενικότερα που περικυκλώνουν τους πλανήτες την συγκεκριμένη περίοδο. Η Αφροδίτη και ο Αρης δεν σχηματίζουν θετικές όψεις, υπάρχει ένα ημι-τετράγωνο προς τον Δια, τον Άρη, ένα τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου. Η κατάσταση είναι αρκετά δυστοπική. Η ευθυγράμμιση στον Ταύρο, που βρίσκεται στον 8ο οικο, κυριαρχεί.

Επίσης, όλοι αυτοί συμμετέχουν μέσα σε δύσκολους σχηματισμούς. Σελήνη/Ηλιος/Πωσειδωνας/Δεσμοί/Κρόνος/Αφροδίτη συμμετέχουν σε ένα Τ-τετράγωνο. Αυτό συνδέεται με ασθένεια, δυσκολίες στις σχέσεις, παραίτηση από την ζωή, διάλυση, κατάπτωση, παρεξηγήσεις, πάθη, εσφαλμένη αντίληψη, ψευδαισθήσεις και αποκαλύψεις για θέματα που μας απάσχουν παγκοσμίως την παρούσα κατάσταση. Δείχνει μια αλλαγή των περιστάσεων προς το χειρότερο.

Ένα τετράγωνο Κλειδί μεταξύ Ηλίου/Νοτίου Δεσμού/Κρόνου/Πωσειδωνα. Δείχνει αναστάτωση, διακοπή, δυσμένεια, απογοήτευση, και τα δυο συνδέονται με δυσκολίες, διλλήματα, ακαμψία και πείσμα.

Η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα δείχνει περισσότερες δυσκολίες, η ενέργεια διοχετεύεται σε λάθος κατεύθυνση λόγω αυτής της ακαμψίας που υπάρχει στην εξουσία.

Τρίτος δεκανος Τοξότη [Κρόνος]. Προκαλεί λοιμό και πολλά κακά στην ανθρωπότητα. [Δέκα Ράβδοι] Επηρεάζει τα άλογά και στρατούς.

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δια ( 9ος οίκος) και επηρεάζει την θρησκεία, την εκκλησία, τα μακρινά ταξίδια, το διάστημα, το μεταναστευτικό, τον έλεγχο και την αλλαγη συνόρων, τις εκδόσεις, τη φιλανθρωπία, την προπαγάνδα και την ανώτερη εκπαίδευση, την ατμόσφαιρα, τον εναέριο χώρο.

Ο Δίας κυβερνά τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ , τους κληρικούς, το δικαστικό σύστημα, ταξιδιώτες, τις διεθνείς σχέσεις και πολιτική, τον αθλητισμό, το διεθνές εμπόριο, καθηγητές και βιομηχάνους, την Θρησκεία, την φιλοσοφία, τις ανακαλύψεις, τα ταξίδια στο διάστημα. Ο Δίας υποστηρίζει την τάξη, την ειρήνη και την ευημερία. Συνδέεται με την επέκταση, το μεγάλο όραμα και είναι καλοπροαίρετος από τη φύση του, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικός και γνωστός για τις «υπερπαραγωγές» του.

 Είναι φανερό ότι θα σημειωθούν διπλωματικά περιστατικά, θα υπάρξουν ισχυρές πολιτικές διαμάχες, συναισθήματα ανασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να εμποδίσουν κάθε είδους συνεργασίες, να παρουσιαστούν προκλήσεις και αρκετες δυσκολίες στην οικονομία, τον τουρισμό, την κοινωνική μας ζωή, τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τον επιχειρηματικό κόσμο γενικότερα ενώ οι στόχοι μας για το μέλλον παραμένουν σε σχετική αστάθεια και ακινησία. Η σύνοδος Αρη/Δια δημιουργεί καθε ειδους επιθέσεις.

Δεν θα ερμηνεύσω τις όψεις.

Είναι η τάξη και το χάος. Η πανσέληνος εχει συγκεκριμένες επιθυμίες όπως το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συντονιστούν περισσότερο με τη φύση. Αποζητά περισσότερη ευθυμία, αισιοδοξία στη ζωή. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την φωτεινή πλευρά της ζωής. Συνδέεται με το γεγονός ότι κάποιος παραμερίζει τις φροντίδες του και αφήνει το πνεύμα του να δραπετεύει, που δεν είναι σωστό, αλλα είναι μια διέξοδος, γιατί ο Τοξότης ακόμα και φυλακισμένος το πνεύμα του ταξιδεύει τον πλανήτη, πέρα από κάθε όριο. Θα πρέπει να δώσουμε σημασία στα απλά πράγματα, τα καθημερινά, αυτά που μας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτή την περίοδο μπορεί να βλέπουμε στις προσωπικές μας σχέσεις ,το καλό στους άλλους, ανεξάρτητα από το πόσο δύστροποι οι άλλοι μπορεί να είναι, ενώ αυτό στην συνέχεια φέρνει απογοήτευση. Δείχνει έμφαση στην ανάγκη για κοινωνικότητα, ζεστασιά και φιλοξενία. Είναι ο Δίας εδώ.Κάποιοι ίσως ψάχνουν την αδελφή ψυχή.

Οι γάμοι που γίνονται τωρα νομίζουμε ότι είναι παραδεισένιοι, κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να είναι μονοί με τον εαυτό τους στο σπίτι τους. Θα χρειαστεί υπομονή για να βάλουμε τα πράγματά σε τάξη, συμπεριλαμβανομένου του μυαλού μας που μπορεί να είναι «σκόρπιο», έναντι των εκνευριστικών περισπασμών ή μπορεί να είμαστε απρόσεχτοι, άτσαλοι και να παραμελούμε σημαντικά πράγματα. Συνηθώς μπορεί να παριστάνουμε τους «κωφούς » απέναντι στην κριτική των άλλων ακολουθώντας το δικό μας ταξίδι.

Η πανσέληνος είναι σε οψη κουινκαξ με τον Pollux και σε σύνοδο με τον Ras Alhague. Οι σταθεροί αστέρες δημιουργούν, μίσος, βίαιους θανάτους, προβάλλουν θρησκευτικά θέματα η την διαφθορά στην θρησκεία, τα προβλήματα με τους πρόσφυγες. Η πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα συγκεκριμένα θέματα, να εκθέσει αλήθειες για να τα θεραπεύσει, ασχέτως αν δεν συμβεί αυτό σε μεγαλο βαθμό, η επιθυμία είναι αρκετά έντονη.

Το σταθερό αστέρι Pollux είναι φύσεως Άρη και συνδέεται με τα δηλητήρια.

Πλειάδες με τον Ερμή: Πολλές απογοητεύσεις, απώλεια περιουσιακών στοιχείων, πολλές απώλειες από νομικές υποθέσεις, επιχειρηματική αποτυχία, προβλήματα μέσω των παιδιών. Οι πλανήτες είναι σε σύνοδο με αστέρες που σηματοδοτούν απώλειες, δυσκολίες μέσω εχθρών, αποξένωση και βία.

Είναι πιθανό να βιώσουμε αλλαγές όσο αφορά την καθημερινές μας μετακινήσεις, και ότι συνεπάγεται με θέματα 3 οίκου. Ο καθένας μπορεί να νιώσει ασφάλεια κοντά στους οικείους του ανθρώπους. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, δυσκολίες. Σίγουρα μπορεί να είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι ως προς αυτές τις αλλαγές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα συνεχίζει να αποκαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες, δημιουργεί όμως δυσκολίες στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον 8ο οικο, όπως στο εμπόριο, το χρήμα, την ειρήνη, το ενεργειακό, κανείς δεν πρόκειται να κανει πίσω στις αποφάσεις του, σκάνδαλα, εγκληματικότητα στις γυναίκες η τα κορίτσια, χωρισμοί, απώλειες, αδιαφορία. Ο Ουρανός είναι στον ιδιο οικο, εχει ήδη εισχωρήσει στην 16η του Ταύρου που είναι Μαύρη Τρυπα, πολλές σχέσεις θα ξεκινούν με αυθόρμητο τρόπο, μπορεί να δημιουργούμε ασυνήθιστες σχέσεις η κάποια πράγματά να γίνονται με ασυνήθιστο τρόπο.

Οι όποιες αλλαγές γίνονται με ξαφνικό τρόπο που ίσως προκαλούν άγχος και σοκ. Εκφράζει πολύ έντονα την επιθυμία, να απελευθερωθεί από μια συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς πάντα αποφασίζει για το πεπρωμένο του αλλα και της ανθρωπότητας οδηγώντας την σε νέα μονοπάτια. Η συνοδος εισβάλλει και αλλάζει την πραγματικότητα στη ζωή και τουλάχιστον μέχρι εδώ εμείς οι άνθρωποι ως κάποιο βαθμό μπορούμε να ελέγχουμε τις επιπτώσεις. Έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί αντιμετώπισης που βοηθούν στην αντιστάθμιση των χειρότερων επιπτώσεων; (εφευρέσεις, νέες πήγες ενέργειας)

Οι 10 Ράβδοι που αντιπρωσωπευουν την πανσεληνο, είναι ένα πολύ δύσκολο χαρτί, λες και κάποιος προσθέτει ένα βάρος πάνω στην πλάτη μας, «με σκοπό να σας οδηγήσει στην κόλαση.Η καρτα συνδεεται με τους περιορισμούς. Συμβολίζει την σκληρή εργασία, το φορτίο, τις ευθύνες που προστίθενται, ένα εισόδημα για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και τίποτα παραπάνω. Ωστοσο, είναι ένα σκληρό και δύσκολο χαρτί που δεν αφήνει περιθώρια.

Αφροδίτη = Ποσειδώνας/MC -0 34′ A d

Δείχνει προσκόλληση σε κάτι η’ καταστάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Κίνδυνος να τυφλωθείτε από την αγάπη. Απογοητεύσεις. Ανεκπλήρωτες ρομαντικές προσδοκίες και σεξουαλικές επιθυμίες. Δυσπιστία και εξαπάτηση.

Έχουμε πολλούς δύσκολους άξονες, ο Ουρανός στον 8ο οικο δεν είναι κάλος οιωνός, ενεργοποιεί τις εκλείψεις στον άξονα Τοξότη, Διδύμων. Ετοιμαστείτε, για διακοπές ρεύματος κτλ. προβλήματα με την κυκλοφορία…κτλ η πανσέληνος είναι πολύ δυσοίωνη. Ετοιμαζόμαστε για περιορισμούς σε νέο επίπεδο.

Κρόνος/Ουρανός/Πωσειδωνας– στεναχώρια, αδυναμία, αυτά που θα συμβούν είναι αναπόφευκτα, εντάσεις, το επισιστικο εντείνετε, θα έχουμε πρόβλημα με την ενέργεια. Στέρηση της ελευθερίας, βία, εκβιασμοί, διαμάχες. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους να προσαρμοστούμε μεσα σε αυτές τις αλλαγές. Ουρανός/Πλούτωνας και Πωσειδωνας έχουν κουράσει τα νεύρα μας, δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Η πανσέληνος κοιτά μεσα στον 8ο οικο της χώρας μας, επικρατεί αισιοδοξία αλλα θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις καθώς η πανσέληνος σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο προς τον Ουρανο, ένα τετράγωνο προς την Αφροδίτη, τετραγωνίζει τους Δεσμούς.Θα ειναι μια περιοδος έντασης, το Αιγαίο, θα γίνει το επίκεντρο των εξελίξεων, όπως είχα πει απο το 2016, οπως και η Μ.Ανατολή. Βλεπουμε την γραμμή του Άρη (επιθέσεις) να περνα μεσα απο την Κω, αν και βεβαια ολοκληρη η ακτογραμμη θα πρεπει να ειναι σε επιφυλακη, απο την Λεσβο μεχρι την Ροδο και την Κρητη, δια θαλασσης και αερος. Η πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με το MC του πρωθυπουργου, που βρισκεται στην 23η του Τοξοτη, ειναι σε αρμονια θα τα καταφερει το επομενο χρονικο διαστημα να ανταπεξελθει, αν και δειχνει συγκρούσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις και ασταθεια τα οποια καλειται να ισορροπήσει τις δυναμεις του.

Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί –

Προβλήματα που σχετίζονται με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια ή την αστάθεια – Ασθένειες – Κακή διατροφή – Εξασθενημένη ζωτικότητα – Ημέρες ή χρόνια προβληματικής ανάπτυξης πιθανών ή αναποτελεσματικών αλλαγών – Αυτοαναγεννόμενη μόλυνση

Απροσδόκητες απώλειες σχετικά με την απασχόληση – ζημιές από πυρκαγιά ή καύση – Ξαφνικά ατυχήματα ή τραυματισμοί – Ένταση λόγω καταστροφής

Προβλήματα που σχετίζονται με μεγάλες ελλείψεις – Αδιέξοδα που σχετίζονται με ατυχή γεγονότα – Ζημιές που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Απάντηση