ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ- Σελήνη και Γη στην ίδια συχνότητα.

στις

Άλλη μια δύσκολη πανσέληνος πραγματοποιείται στις 1 Αυγούστου, 2023, στις 9 μοίρες του Υδροχόου, στον πρώτο δεκανό, στον 12 οίκο, ώρα 9:31:26 μμ. Αυτή η φάση φεγγαριού δεν έχει στενές όψεις που να επηρεάζουν.

Συνδέεται με την αρρώστια ενός βασιλιά. Μερικοί θα πουν ότι τριγωνίζει την Ceres, άλλοι ότι είναι σε αντίθεση με τον Δια. Όμως θα έχει άμεση επιρροή στην Γη, σαν καθαυτού πανσέληνος. Το έχουμε δει ξανά δυο φορές στο παρελθόν, γιατί αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που μεταφέρεται από κάθε πλανήτη, δεν φιλτράρεται, η’ δεν κάνει διάλογο με άλλον πλανήτη. Η ενέργεια τότε είναι άμεση. Έχω μια αίσθηση ότι αυτούς τους καιρούς φωτίζονται θέματα που αφορούν τον πλανήτη μας γενικότερα.

Φωτίζει σαφώς θέματα 12 οίκου, συνδέεται με την αύξηση της εγκληματικότητας ιδιαίτερα στην χώρα μας, την κατασκοπεία, φέρνει περισσότερες αποκαλύψεις και σκάνδαλα, δείχνει ασθένειες, έχει σχέση με έγκλειστους χώρους, όπως ιδρύματα, νοσοκομεία κτλ όπως και παρατηρήσαμε, δυστυχώς στους προηγουμένους μήνες. Περισσότερα εγκληματικότητα-κακοποίηση σε σχέση με το παιδί και την γυναίκα, σε μεγάλο βαθμό.

Υπο την επιρροή του Υδροχόου, οι συμμορίες (άνθρωποι σε ομάδες είναι συχνό φαινόμενο) Συνδέεται με τα απομακρυσμένα μέρη και επίσης με το υπερπέραν η’ κάτω από την γη. Τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα; Το παρασκήνιο. Κάτω από την γη; πίσω απο την κλειστές πόρτες ενός σπιτιού; πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε απλα κρυφοί παρατηρητές.

Όσοι αγόρασαν την εργασία ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ.

Η τύχη ανατρέπεται. Επίσης υπάρχει προσκόλληση σε ψεύτικα συναισθήματα η’ πράγματα. Κυρίως, είναι ο οίκος της σκλαβιάς (κάθε είδους) και η Σελήνη είναι εκεί που υπενθυμίζει ότι η τεχνολογία δεν πρέπει να σκλαβώνει τον άνθρωπο. Όμως, πολλοί άνθρωποι είναι σκλαβωμένοι σε χαμηλότερες δονήσεις του Πλούτωνα (υπόκοσμος).

Καθώς ένας κεραυνός διαπερνά τον ουρανό, ένας αετός βουτάει πάνω σε ένα φίδι στο κρυμμένο γρασίδι.

Η πανσέληνος αναφέρεται σε αυτούς που μάχονται για τα ιδανικά και τα πιστεύω τους, ενάντια σε απειλές και την βία. Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα αρκετοί που προσπαθούν να φέρουν την αλήθεια στο φως με διάφορους τροπους.Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια νέα μορφή πολέμου. Παίρνουμε μια γεύση αλήθειας, όχι ίσως ολόκληρη την αλήθεια, κάποιοι θέλουν να την φωνάξουν ολόκληρη, καταστρέφοντας μυστικισμούς και συγκαλύψεις αιώνων μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως, όπως είχα αναφέρει ξανα το 2020-1. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν το κάνετε αυτό γίνεστε άμεσος στόχος δυνατών εχθρών και επίθεσης.

Ο Υδροχόος εδώ, μάχεται για την ελευθερία του, για την ελεύθερη σκέψη και δράση, καθώς αρνείται να υποδουλωθεί.

Πολλά είναι αυτά που υπόκεινται στην 9η του Υδροχόου, που είναι επαναληπτική μοίρα.

Η Φάρμα των Ζώων. Ξέρουμε ότι αναφέρεται με αλληγορικό τρόπο σε μία δυστοπική ιστορία κατά την οποία τα ζώα μιας φάρμας, μη ανεχόμενα τη σκληρή αντιμετώπιση του ανθρώπου-αφέντη, επαναστατούν. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στα τεκταινόμενα μετά την Επανάσταση και τη διαμόρφωση της κοινωνίας των ζώων της φάρμας κατά την ανεξαρτησία τους από τους ανθρώπους.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δολοφονήθηκε.

Ο Μαλκομ Χ

Η μοίρα του Σίμον Μπολιβαρ.

Candid Camera! Την θυμάστε αυτή την εκπομπή;.  Ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα. (Πωσειδωνας στους Ιχθύς-κάμερα-φωτογραφίες)

The day the earth stood still

Είχα αναφερθεί στο τελευταίο ξανά to 2020. Τοποθετημένη στον Ψυχρό Πόλεμο κατά τα πρώτα στάδια της κούρσας των πυρηνικών εξοπλισμών, η ιστορία περιλαμβάνει έναν ανθρωποειδή εξωγήινο επισκέπτη που έρχεται στη Γη, συνοδευόμενος από ένα ισχυρό ρομπότ, για να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα που θα επηρεάσει ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή. Αυτές τις μέρες υποτίθεται ότι UFO επεμβαίνουν ανατρέποντας προς το παρόν έναν πυρηνικό πόλεμο.

Το 1995, η ταινία επιλέχθηκε για διατήρηση στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών ως «πολιτιστικά, ιστορικά ή αισθητικά σημαντική».  Αναρωτιέμαι από ιστορικής άποψης τι λόγος υπάρχει η’ πολιτισμικής!

Η αληθινή εναλλακτική πραγματικότητα έχει ως εξής!

Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει με ένα UFO με έναν στόλο από εξωγήινους, στη γη και ιδρύοντας μια παγκόσμια κυβέρνηση με πρωτεύουσα τη Νέα Ιερουσαλήμ ως μια εξωγήινη πόλη, και το ανθρώπινο DNA να τροποποιείται. Ο Αντίχριστος νικιέται από τον επιστρεφόμενο Χριστό, όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη 19. Ο Χριστός που επέστρεψε (πιθανόν το 2022-2030, όπως έχουμε υπολογίσει) με τους στρατούς του (εξωγήινοι και UFO) που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια εισβολή στη γη από εξωγήινους σε UFO το 2023 – 2030.

Και η Νέα Ιερουσαλήμ της Αποκάλυψης 21 θα μπορούσε να είναι μια γιγάντια εξωγήινη πόλη που κατεβαίνει στη γη μετά την εισβολή εξωγήινων. Η Αποκάλυψη 21 και 22 φαίνεται να περιγράφουν την αναδιοργάνωση της γης από εξωγήινους.

Και σημείωση: Ένα γιγάντιο γκρίζο εξωγήινο διαστημόπλοιο εμφανίζεται πάνω από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του πολέμου για την κατάληψη της γης από εξωγήινους. Προσφέρει μια συνθήκη ειρήνης και ο πόλεμος τελειώνει.

Σελήνη και Γη είναι στην ίδια συχνότητα.

Ο αστεροειδής Υγεία στον ίδιο οίκο αν και με μεγάλη διαφορά σε μοίρες από την Γη-Σελήνη, συνδέεται με σύμβολα – αντικείμενα που εμφανίζονται μέσα από την ομίχλη η’ την προσγείωση τους σε γη.

Υπάρχει να Τ-τετράγωνο, ανάμεσα Σελήνη-Δια,-Ήλιο, Υγεία, Ουρανό και Αφροδίτη; Θα μπορούσε να εμποδίζει μια καταστροφή στον πλανήτη Γη;

Ένα Yod- Αφροδίτη/Πωσειδωνας- νότιος δεσμός- το χέρι του θεού; Ποιο «χέρι του θεού»; Κατευθυνόμενη δύναμη;

Σφυρί του Θώρ- Πλούτωνας- Αρης- βόρειος δεσμός- ένας σημαντικός κίνδυνος;

Ροζέτα- Πλούτωνας -Ουρανός- Αφροδίτη- Νότιος Δεσμος; Ένα ξαφνικό ξύπνημα; Ασυνήθιστη εμπειρία;

Λέγεται ότι ένας λόγος για τον οποίο δεν έχει συμβεί μεγάλος σεισμός στη Νότια Καλιφόρνια είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια βάση εξωγήινων UFO στα ανοικτά των ακτών του Λος Άντζελες και οι εξωγήινοι μπορεί να αποτρέπουν έναν σεισμό στο ρήγμα San Andreas που θα μπορούσε να καταστρέψει την υποβρύχια βάση τους. Μπορεί να απελευθερώνουν αργά το άγχος της γης για να αποτρέψουν έναν σεισμό εκεί και αλλού. Πολλά UFO έχουν δει να μπαίνουν και να βγαίνουν από τα βαθιά νερά στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια οπότε είναι πολύ πιθανό να έχουν μια υποβρύχια βάση εκεί. Επομένως, σύμφωνα με αυτή την θεωρία, είναι απίθανο να υπάρξει μεγάλος σεισμός στη Νότια Καλιφόρνια τα επόμενα χρόνια. Ο έλεγχος των σεισμών είναι εύκολος για αυτούς.

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για επανάληψη προβλέψεων, ξαναβλέπουμε ίδιο φεγγάρι, όπως το 2021 όπου συνδέεται με τον πόλεμο Blitzkrieg, όπου γίνεται πιο επιθετικός. Το Blitzkrieg, όπως είχα εξηγήσει, χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια μέθοδο επιθετικού πολέμου για να χτυπήσει ένα γρήγορα, τον εχθρό.

Τόσο η πανσέληνος αλλά και ο Άρης στην Παρθένο επηρεάζει την χώρα μας αρνητικά, την ελληνική κυβέρνηση, όποια και να είναι, θα πρέπει να ορκιστεί και να προσαρμοστεί με γρήγορο ρυθμό, μέχρι τα μέσα Ιουλίου το πολύ, του 2023, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, από τα μέσα του Ιουλίου εώς τον Αύγουστο, όπως μια πιθανή επίθεση της Τουρκίας, (μεταβλητό τετράγωνο Άρη), επίσης, Κρόνος και Πωσειδωνας δείχνει ότι θα έχουμε προβλήματα με πρόσφυγες, λαθρομετανάστες κτλ., προβλήματα και με όμορα κράτη, το κλίμα που φουντώνει άγρια (επίσης απροσανατολισμος, είναι μία μέθοδος).

Επηρεάζονται αρνητικά επίσης θέματα 5 οίκου (θέρετρα διακοπών, νησιά, νέοι και τα παιδιά, πρωθυπουργός, κέντρα διασκέδασης). Κατά τον ίδιο τρόπο, Αρης, Αφροδίτη και Ερμής δημιουργούν εντάσεις, επεισόδια, φωτιές και ατυχήματα. Επηρεάζεται το Χρηματιστήριο, οι πρέσβεις.

Απάντηση