ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ* Η “ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΑΞΗ” ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΡΗ-ΓΗΣ.

στις

Πανσέληνος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2022, στην 16η των Διδύμων, στον 7 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η πολύ στενή σύνοδος Σελήνης/Άρη στους Δίδυμους θα αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνη σε αντίθεσή με τον Ήλιο, την επόμενη περίοδο. Αν και το τρίγωνο προς τον Κρόνο μας συμβουλεύει να λογικευτούμε, το τετράγωνο προς τον Πωσειδωνα δεν αποδεικνύεται και τόσο ήσυχο, καθώς εμπλέκεται ενεργά στο μεσοδιάστημα Πωσειδωνα/MC που συνεπάγεται με υποσκάπτουσες και προκλητικές καταστάσεις στον οίκο των ανοιχτών εχθρών. Η πανσέληνος κυβερνά ξανά θέματα 8 και 9 οίκου. Εκεί που η νέα σελήνη Νοεμβρίου προσφέρει ένα χέρι πίστης, προστασίας και ειρήνης, ξαφνικά μπορεί να δούμε το αντίθετο, γύρω από τις ημέρες πανσελήνου, απο τις αρχές Δεκεμβρίου. Ερμής, Κρόνος και Πλούτωνας στον χάρτη, μαρτυρούν τα βρώμικα σχέδια που καθορίζουν την τύχη του κόσμου και όχι μόνο καθώς πολλά σκάνδαλα βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως είχαμε περιγράψει τα προηγούμενα δυο χρόνια. Αφροδίτη = Ποσειδώνας/MC -0 34′ A d

Μπορεί να δείχνει προσκόλληση σε κάτι η’ σε συγκεκριμένες καταστάσεις σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Κίνδυνος να τυφλωθούμε από την αγάπη. Απογοητεύσεις. Ανεκπλήρωτες ρομαντικές προσδοκίες και σεξουαλικές επιθυμίες. Δυσπιστία και εξαπάτηση, είναι τα στοιχεία που θα επικρατήσουν.

Είναι μια έντονη περίοδος, ο άξονας απο την νέα σελήνη Νοεμβρίου, από την μια μεριά μπορεί να εμψυχώνει τους ανθρώπους, ήταν θετική, αλλά απο την άλλη ενθαρρύνει τις αιματοχυσίες και τους πολέμους. Επίσης, ότι δημοσιεύεται στα μίντια παίρνει μεγάλες διαστάσεις και τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι αρχαίοι αστρολόγοι, έλεγαν πως όταν η Σελήνη βρίσκετε κοντά στα βασιλικά αστέρια, ετοιμαστείτε για πόλεμο και το έχουμε δει αυτό τα τελευταία χρόνια, αρκετές φορές που συνδέονται με τιμωρίες και την εκδίκηση, τα βασανιστήρια και τους περιορισμούς αλλά και τους χωρισμούς. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τοξότης συνδέεται με τον Ιερό πόλεμο.

Ο Αντάρης και ο Aldebaran, όχι μόνο ενισχύουν πολέμους πάσης φύσεως αλλά έχουν ανατρεπτική φύση και επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, με τα ατυχήματα και με την όραση. Έχουμε πολλούς δύσκολους άξονες, ο Ουρανός στην θέση που βρίσκεται δεν είναι κάλος οιωνός. Ετοιμαστείτε, για διακοπές ρεύματος, προβλήματα, ελλείψεις, εξεγέρσεις, εκρήξεις ακόμα και στη θάλασσα περίεργα περιστατικά, σοκαριστικες αποκαλύψεις κτλ. προβλήματα με την κυκλοφορία…κτλ. η πανσέληνος είναι πολύ δύσκολη. Ετοιμαζόμαστε ίσως για περιορισμούς σε νέο επίπεδο. Τα έχουμε πει πολλές φορές απο το 2020.

Υπάρχει ένα Τ-τετράγωνο μεταξύ Σελήνης/Ηλίου/Άρη/MC/Γης.

Η σημερινή πανσέληνος έχει μια ιδιαιτερότητα καθώς η Σελήνη και ο Άρης σε ανάδρομη πορεία βρίσκονται σε απόλυτη σύνοδο με τον πλανήτη Γη. Είναι σε σύνοδο με τον Rigel στα πόδια του Ωρίωνα. Ο Rigel μπορεί να είναι το μέρος του Ωρίωνα που τσιμπήθηκε από τον Σκορπιό. Ο Ωρίων καυχήθηκε ότι θα εξοντώσει όλα τα ζώα στη Γη και τιμωρήθηκε για την θρασύτητα του από τη Θεά της Γης, τη Γαία, η οποία έστειλε έναν γιγάντιο σκορπιό και τον διέταξε να τσιμπήσει τον Ωρίωνα. Όσο ισχυρός ήταν ο Ωρίωνας, μετά από μια σύντομη μάχη, ο σκορπιός κατάφερε να δώσει στον κυνηγό ένα θανατηφόρο τσίμπημα στη φτέρνα. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι φύσεως Δία/Κρόνου. Λέγεται ότι δίνει μια ισχυρή και αξιοπρεπή φύση, αυτοπεποίθηση, αλλα ασυνέπεια, αλαζονεία, βία, ασέβεια, ευημερία στο εμπόριο και ιδιαίτερα με ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά κίνδυνο προδοσίας και δηλητηρίων. Θεωρήθηκε από τους Ρωμαίους ότι ήταν πολύ επιβλαβές για τα βοοειδή και δυνατές καταιγίδες.

Η επιτυχία και η επίτευξη του καθορισμένου στόχου μπορούν να εξασφαλιστούν. Αν όμως δεν είμαστε προσεκτικοί ή δείχνουμε αδυναμία, θα υπάρξει αποτυχία και απογοήτευση, θα ακολουθήσει πτώση από την επιτυχία. Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, την εποχή των πρώτων υπερατλαντικών πτήσεων, η Elsbeth Ebertin σημείωσε μια σύνδεση του Rigel με τον Ήλιο και τη Σελήνη, σε χάρτες αρκετών πιλότων παγκόσμιου ρεκόρ, οδηγώντας σε ξαφνικές δυσκολίες στην εκτέλεση προγραμματισμένων επιχειρήσεων με αποτέλεσμα την αποτυχία επίτευξης του καθορισμένου στόχου. Η Σελήνη δείχνει πολλή ανησυχία και απογοήτευση, τραυματισμοί και απώλεια περιουσίας, ασθένεια, κακή υγεία ή θάνατος στη σύζυγο ή τη μητέρα.

Στην Νέα Σελήνη Νοεμβρίου είχα πει: Κατά την επερχόμενη σύνοδο Γης -Άρη, που θα ξεκινήσει η επιρροή της, από της 30 Νοεμβρίου, θα είναι ακριβείας, κατα τη περίοδο της Νέας Σελήνης, ενώ στις 8 Δεκεμβρίου, 2022, και μετα το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο τους προηγουμένους μήνες και στους Διδύμους τώρα, συνεχίζω να προειδοποιώ, για στρατιωτικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην Ευρώπη και Ασία. Απαιτείται σύνεση, όλους να αφιερώσουν χρόνο για να φροντίσουν με ασφάλεια τα βασικά όταν πρόκειται να προετοιμαστούν για το εγγύς μέλλον, καθώς τα γεγονότα θα ξεσπούν προφανώς με ξαφνικό τρόπο, πυροδοτώντας ένα κύμα καταστροφής, συμπεριλαμβάνοντας και την ενεργειακή κρίση.

Είχαμε επίσης και το κραχ στο κρυπτονομισμα κατά τα μέσα Νοεμβρίου, μετα την Ολική έκλειψη Σελήνης, κάτι που αυστηρά είχα προειδοποιήσει 3 φορές μέσα στο 2022.Τωρα, θα πυροδοτηθεί το επόμενο μεγάλο κραχ. Ήδη αρκετοί επενδυτές τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο, μακριά από τα κρυπτονομίσματα.Το κρυπτονομισμα μπαίνει σε σπιράλ θανάτου!

Μπορεί η βιομηχανία των crypto να συνέλθει από το σφοδρό πλήγμα; Οι αναλυτές είναι διχασμένοι. Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για τη στιγμή Lehman των κρυπτονομισμάτων, αναφερόμενοι βεβαίως στην κατάρρευση του επενδυτικού κολοσσού το 2008, που προκάλεσε ισχυρές αναταράξεις ανά την υφήλιο, λύγισε τραπεζικούς γίγαντες και βύθισε την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση. Πολλοί θεωρούν τη σύγκριση άκρως υπερβολική. Για την ίδια των αγορά των κρυπτονομισμάτων, ωστόσο, είναι ένα καίριο πλήγμα αξιοπιστίας, σε μία περίοδο που πάλευε να αποδείξει ότι έχει μπει στο mainstream και αξίζει να μείνει εκεί. Ακόμη και πρωτοβουλίες για να κάνει πιο «πράσινο» το mining είχε αρχίσει να λαμβάνει. Αλλά της έλειπε ακόμη κάτι βασικό: η ρύθμιση. Το επόμενο μεγάλο σορτάρισμα, όπως ονομάζεται, ίσως έχει ήδη αρχίσει, προειδοποιεί τώρα μερίδα ειδικών. Η αλήθεια είναι ότι στις προηγούμενες αναλύσεις, οι αστρολόγοι που έχουν καταπιαστεί με τις ημερήσιες /μηνιαίες προβλέψεις του κρυπτονομισμάτων, θα έπρεπε να το είχαν δει. Η οικονομική Ύφεση & Πληθωρισμός 2022-2025*

Επαναλαμβάνω αυτά που είχα πει  τα προηγούμενα δυο χρόνια: «Δεν βλέπω κάποια ουσιαστική ευημερία σύντομα, όσο αφορά την παγκόσμια οικονομία και αγορές, όποιος είχε ακούσει τι έλεγα και για το κρυπτονομισμα. Έρχεται ένα μεγαλύτερο χτύπημα στο #crypto. Ελπίζω η ύφεση να μην μετατραπεί σε κατάθλιψη. Ο χρόνος τελειώνει. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε επιλογές. Οι ηγέτες έχουν επιλογές. Η εστίαση πρέπει να είναι στην κυκλοφορία όλης της πραγματικής πράσινης τεχνολογίας και ενέργειας όσο πιο γρήγορα γίνεται, πριν είναι αργά και βρεθούμε αντιμέτωποι με κάτι πολύ χειρότερο. Πιστεύω ότι ουσιαστική βελτίωση θα δούμε όταν η σύνοδος Κρόνου/Πωσειδωνα εισέλθει στον Κριο-21 Φεβρουαρίου 2026.Την τελευταία φορά ήταν στις 7 Ιουλίου 4362 π.Χ Φαίνεται, ότι το 2026 και μετα θα έχουμε μια πραγματική επανεκκίνηση, όχι κάποιας ατζέντας. Τότε είχα πει ξεκινά και νέος κύκλος θεραπείας του πλανήτη. Ο Ποσειδώνας είναι η «ανώτερη οκτάβα» της Αφροδίτης, ο πλανήτης του πολιτισμού.. Ο Κριός ξεκινά.. Κρόνος, είναι ο χρόνος.»

Αυτό το ΝΑΤΟ εκτός από την ευθυγράμμιση στον Κριό, που ενεργοποιήθηκε ακριβώς με την νέα σελήνη τον Απρίλιο, 2022, τώρα ο Άρης ανάδρομος, στους Διδύμους, κάθετε πάνω στην Σελήνη και από την Παλλάς ακριβώς στις 24 μοίρες των Διδύμων, τις επόμενες 2 ημέρες ενεργοποιείται ο χάρτης του ΝΑΤΟ για δεύτερη φορά.

Εν τω μεταξύ, με σύνοδο Ηλίου/Άρη στους Διδύμους και τον Ζευς στον Ζυγό ακριβώς στις 22-23 μοίρες, ο Τραμπ βάζει υποψηφιότητα για τις Αμερικάνικες εκλογές του 2024.

Τώρα πρέπει να συμβούν αλλά:

Μια και μοναδική πρόβλεψη θα αφήσω για το 2023***

2023: Είσοδος Κριού (αναιρετικός Πλούτωνας)****

Τελευταίες τρεις φορές:

1939: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος

1914: Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος

1884: Οικονομική ύφεση των ΗΠΑ

2022-23: Πλουτώνια επιστροφή των ΗΠΑ

2023: Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου-ΗΠΑ

2024: Ολική έκλειψη Ηλίου ΗΠΑ

«Το πυραυλικό πλήγμα σε πολωνικό έδαφος δείχνει πως η Δύση πλησιάζει περισσότερο σε άλλον ένα Παγκόσμιο Πόλεμο»: αυτό δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σήμερα, 16 Νοεμβρίου. Αν θυμούνται οι αναγνώστες στις αρχές του 2022 έκανα λόγο για την ανάμειξη της Πολωνίας. Αυτός φυσικά θα είναι ο χάρτης πρωιμιο του Γ παγκοσμίου πολέμου, σε κάθε περίπτωση.

Ο Άρης στον χάρτη της πανσελήνου, δείχνει πόλεμο και επιθέσεις στον 7 οίκο, ισχυρή επιρροή όπως και το πέρασμα του Ουρανού, με επίκεντρο το Πεκίνο και το Χονγκ-Κονγκ, την Μέση Ανατολή.

Η στενή σύνοδος Πωσειδωνα με την Νέμεσις ξανά, δημιουργεί προβλήματα σε θέματα 4 οίκου σε ότι συνδέεται με την αξία της γης, αγωγούς, το νερό, χημικά, χρήση πυρηνικών, προκαλεί καταστροφές που συνδέονται με το νερό και τις καλλιέργειες, χημικά, μια σύνοδος που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά το 2022, που ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο συνδέεται με την καλπη και τις εκλογικές αναμετρήσεις. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι υπάρχει μόλυνση σε μεγάλο βαθμό από τις εξορύξεις πετρελαίου όσο και του φυσικού αερίου.

Το μέλλον θα μας δείξει έντονα μέσω της συνόδου Κρόνου/Πωσειδωνα, τον κίνδυνο για το Νερό, τη δηλητηρίαση των υδάτων και τον περιορισμό του, αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα, τότε τα επακόλουθα απο τις εξορύξεις και την χρόνια χρήση τους θα πλήξουν σοβαρά την υγεία του γήινου πολιτισμού. Η κοινωνία μας νοσεί ψυχικά, θα είναι το ιστορικότερο ξεκαθάρισμα στην ανθρώπινη ιστορία μετα τον κατακλυσμό του Νώε η του Δευκαλίωνα. Απλά συνεχίζουμε να ακούμε και να μας λένε αυτά που χρειαζόμαστε και όχι αυτά που πρέπει. Είμαστε μεθυσμένοι από τους πολιτικούς μας, η σχέση μας είναι τοξική και η συνεννόηση μεταξύ ανθρώπων μοιάζει, σαν την Βαβέλ. Περισσότερο χάος, σκάνδαλα με φόντο το σεξ, το πάθος, η επιθυμία ,η απογοήτευση, οι προδοσίες, μέσα στην ίδια την οικογένεια και την πολιτική. Έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο και σε λίγο καιρό θα μπούμε στην τελική μάχη με Κρόνο στους Ιχθείς, κλείνοντας τον κύκλο.

Η 16η των Διδύμων περιέχει επιθέσεις, παρερμηνείες και ψέματα αιώνων που θα συνεχίσουν να καταρρέουν, στον κόσμο αυτό που ζούμε; επισημαίνοντας τα παραγνωρισμένα γεγονότα που ανοίγουν τη συμβατική κοσμοθεωρία της σκέψης εκτός κουτιού, θα ενισχύσει νέες φρέσκες απόψεις και θεωρίες. Πολλοί υποστηρίζουν νέες αλήθειες άσχετα από τις συνέπειες, όπως, για παράδειγμα, μπορεί να υποστούν διώξεις, για τα πιστεύω και θεωρίες τους. Πρόσφατα είδαμε να απαγορεύετε η είσοδος στην Ευρώπη, στον David Icke.

Η Γη, γερνά, επίσημα πλέον φτάσαμε τα 8 δις και θα τριπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια, και έχει χάσει την αθωότητα και ενέργεια της καθώς κρέμεται από τις ψευδαισθήσεις της παιδικής της ηλικίας.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό καθώς άλλα χειροτέρα σενάρια εμπλέκονται, με τον Άρη στους Δίδυμους. Έχουμε γεμίσει με δήθεν χαρισματικούς ηγέτες και δικτάτορες, προπαγανδιστές, δήθεν ρήτορες και influencers που παρενοχλούν τα πλήθη, κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν στενές επαφές τρίτου τύπου, γίνονται πολιτιστικά πραξικοπήματα, οι άνθρωποι αναζητούν τη φήμη ακόμα και αν πρόκειται για κακή φήμη, όλα παραμορφώνονται, ως αποτέλεσμα αυτού που προβάλλει το μυαλό, όλα γύρω μας ανακατεύονται. Για να αυξηθεί ο πληθυσμός του πλανήτη μας τα επόμενα 30 χρόνια, που θα τριπλασιαστεί, σύμφωνα με τις μελέτες, αυτό σημαίνει μάλλον ότι τα σχέδια τους θα αποτύχουν, για μείωση του πληθυσμού, στον γνωστό νούμερο που καταγράφετε.

Πολλοί κόσμοι ταυτόχρονα είναι σε σύγκρουση, διότι οι κοντινές προσεγγίσεις Άρη/Γης θα προκαλέσουν ίσως ένα νέο γύρο αναταραχών και καταστροφών. Καθιερώνεται μια παράξενη «ουράνια τάξη» που θα αλλάξει τον άξονα και την τροχιά της, στο σύμπαν. Μοιάζει με το βιβλίο των πολέμων «Οι Κόσμοι σε Σύγκρουση» που έλαβαν χώρα στην ουράνια σφαίρα κατα τους ιστορικούς χρόνους. Αναφέρεται στους πολέμους που συμμετείχε και ο πλανήτης Γη.

Σημάδια βίαιων ρήξεων, που θα είναι αποτελέσματα ενός συμπαντικού παροξυσμού, εμφανίζονται ως υπαινιγμοί συντελεσμένων αλλαγών αλλά και επικείμενων μεταβολών, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε, και θα ξαναβρεθεί, ο πλανήτης. Η ιστορικό-κοσμολογική ιστορία αυτού του βιβλίου, του Βελικόφσκι, βασίζεται σε τεκμήρια ιστορικών κειμένων πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, στην κλασική λογοτεχνία, σε έπη των βόρειων φυλών, σε ιερά βιβλία των λαών της Ανατολής και της Δύσης, σε παραδόσεις και λαογραφία πρωτόγονων λαών, σε παλιές αστρονομικές επιγραφές και χάρτες, σε αρχαιολογικά ευρήματα, καθώς και σε γεωλογικό και παλαιοντολογικό υλικό.

Όσο αφορά τον ιδρυτικό χάρτη της χώρας μας η σύνοδος Σελήνη/Άρη βρίσκεται απέναντι από τον Άρη της Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι οι εντάσεις θα συνεχίσουν σε μεγαλύτερο βαθμό, όπως και οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα, σχετικά με αυτά που έλεγα τα δυο προηγούμενα χρονιά. Πολλά θα δουν το φως της αλήθειας.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς σε λίγο καιρό, φέρνει τεράστιες αποκαλύψεις στο φως καθώς κυβερνά τον 12ο οίκο, αποκαλύπτοντας τα ψέματα για χαμένους κόσμους και πολιτισμούς, το σύμπαν, τους Ωκεανούς, Αλκοόλ, Νερό, Πετρέλαιο, Φυσικό αέριο, Ναρκωτικά, το Διάστημα, την 7η τέχνη, ότι έγκλειστος χώρος και ίδρυμα υπάρχει, απο ορφανοτροφεία μέχρι νοσοκομεία, μοναστήρια, φύλακες κτλ., τις “φιλανθρωπίες”, τους ψευτοσωτηρες και τους ψευτοπροφητες,ο ψευτο-Μεσσσιας, την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο, τις προφητείες ο Μυστικισμός. Η επαφή με άλλους κόσμους και διαστάσεις. Την Εθνική ευημερία και πόση έμφαση δίνεται στην ευημερία του πληθυσμού ενός έθνους. Ο Χριστιανισμός. Αυτά είναι μερικά απο τα πολλά που θα πούμε την Άνοιξη του 2023. Θα είναι η σημαντικότερη περίοδος, πριν την γέννηση μιας εντελώς νέας εποχής.

Συνεχής ένταση – Απροσδόκητα εμπόδια – Στρες – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Απογοήτευση με τους εταίρους – Απώλειες που σχετίζονται με συνεργασίες – Απόρριψη – Αδυναμίες άλλων – Ανασφάλεια – απώλειες – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια

Τρέχοντα γεγονότα – Αυξανόμενες εντάσεις – Αύξηση του άγχους

Απρόσεκτη συμπεριφορά

Επιτυχία με κόπο -Νομικές οριοθετήσεις – Ελαχιστοποίηση του ποσοστού γεννήσεων – Αποβολές – Άγονες συγκομιδές

Καταστολή ή καταπίεση – Τρομοκρατία – Ανθρωποκτονία

Εφαρμογή επίσημων συμφωνιών – Συζητήσεις σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικές εντολές – Σημαντικές συζητήσεις – Σημαντικές εντάσεις και διαφωνίες

Απάντηση