ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ & Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

στις

Θα μπορούσαν να υπάρξουν καλα νέα για τον Σεπτέμβριο; Όλοι θα έχουν επιστρέψει, τα σχολεία ανοίγουν, πιθανόν να έχουμε πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 10 Σεπτεμβρίου, ακριβως στις 12:58 μμ. στον 4ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 17η των Ιχθύων. Οι ανάδρομοι πλανήτες βρίσκονται στο μάξιμουμ και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικο η Ευρωπαϊκή ένωση να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της. Την ιδια ημέρα ξεκινάει και ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή, καθόλου τυχαίο. Η Σελήνη βρίσκεται σε συνοδο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται πλέον στην 24η των Ιχθύων, και τον αστεροειδή Juno. Ο Πωσειδωνας στον 4 οικο εχει μια αμφίβολη επιρροή, όσο αφορά τις κυβερνήσεις και τρόπο διακυβέρνησης τους, τα κόμματα αντιπολίτευσης, καθώς εχει σκοτεινο, ομιχλώδης, σκανδαλώδη και προδοτικό χαρακτήρα, αλλά σίγουρα προειδοποιεί για σοβαρά προβλήματα σε θέματα 4ου οίκου, γιατί αναφέρεται στις καλλιέργειες, στην υπερ-φορολόγηση και αξία της γης και ακίνητης περιουσίας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικός και γωνιακός οίκος (συνδέεται με τις ρίζες, την πατρίδα, την οικογένεια, ανατροφή, γονείς, τα χωράφια, κήποι, σπίτια, πόλεις, δήμοι, την αντιπολίτευση) Προφανώς θα υπάρξει καθυστέρηση στα θέματα που έχουν προκύψει από το καλοκαιρι καθώς ο Πωσειδωνας θα παίζει ένα άκρως παραπλανητικό, καθώς Σελήνη και Ερμής κυβερνούν θέματα 8ου οίκου. Σίγουρα, οι αποφάσεις- κυρώσεις για την ενεργεια θα πρέπει να αναθεωρηθούν και να εγκαταλειφθούν. Το ιδιο θα συμβεί και στην οικονομία οπου η κατάσταση  θα ξεφύγει.

H πανσέληνος μας πλημμυρίζει από έντονα συναισθήματα, καθώς τώρα, ο κόσμος ανακαλύπτει όλο και περισσότερο ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και αφυπνίζεται περισσότερο. Τίποτα δεν γίνεται δίκαια, δημιουργείται μια κατάσταση υστερίας, στην νέα Ουτοπία που χτίζεται, όπως έγραφα το 2016. Όμως η φύση επεμβαίνει. Η ψυχική ευαισθησία και ο ιδεαλισμός στις σχέσεις θα επικρατούν, ωστόσο ένας δυνατός Πωσειδωνας κρύβει απογοητεύσεις, μη ρεαλιστικές αντιλήψεις και προσδοκίες, εξαπάτηση, αυτοθυσία ή θυματοποίηση. Όμως αναφέρεται και στην ανάδυση η’ αποκάλυψη μυστικιστικών τοποθεσιών- κοινωνιών, μεγάλα σκάνδαλα σε ποιητικούς ή καλλιτεχνικούς κύκλους.

«Αφού η φάρμα του καταστράφηκε από μια πλημμύρα, ο αγρότης χτίζει ένα νέο σπίτι κοντά στο ποτάμι, αλλα επίσης φτιάχνει ένα φράγμα, για να ρυθμίσει την στάθμη του νερού.»

Η πανσέληνος σχηματίζει οψη εξάγωνου προς τον Ουρανό, που βρίσκεται στον 6ο οικο, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό, και τον αστεροειδή Υγεία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Ουρανός προσφέρει μια διαφορετική λύση σε θέματα υγείας συνήθως μέσω πειραματικής τεχνολογίας, και ο τριγωνισμός με τον αστεροειδή Υγεία, μπορεί όπως φαίνεται εδώ, να μας απαλλάξει από μάσκες και εγκλεισμούς, για παράδειγμα, αλλα το σκοτάδι του απλώνεται με διαφορετικό τρόπο στις πόλεις που ζούμε και τα σπίτια μας. Η πανσέληνος στους Ιχθείς, σε συνοδο με τον Archenar προειδοποιεί για θλίψη και μεγάλη εγκληματικότητα- υποθέσεις θρίλερ, τύπου Μαντλιν, υπό το μειωμένο φως των πόλεων, ατυχήματα αλλα και καταστροφές σχετικά με το στοιχείο του νερού, ενώ το μυστικιστικό στοιχείο θα είναι έντονο αλλα και η αιτία πολλών γεγονότων.

Μας μιλάει για απώλεια και ανατροπή, ενός σπιτιού για παράδειγμα, ενός δικού μας ανθρώπου, της δουλειάς μας, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με τους κλέφτες και διαρρήξεις, λόγω του Άρη στους Διδύμους. Ψέματα και σκάνδαλα αποκαλύπτονται, η προπαγάνδα πολύ έντονη, οι άνθρωποι θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους πάνω από την γη που τους ανήκει, περισσότερα κινήματα θα ιδρυθούν, έναντι παρασκηνιακών προετοιμασιών (γνωστά ως κρυφές ατζέντες ή κρυφά κέντρα εξουσίας).

Καθώς μιλάμε για ανάδρομους πλανήτες, υπάρχει ένα αίσθημα ανάγκης επανεξέτασης της ηθικής. Ο Πωσειδωνας μας παρακινεί, να απαλλαγούμε από ηγέτες- ανθρώπους ή ιδανικά που εμποδίζουν την επίτευξη πνευματικών στόχων. Έχουμε χάσει την κατεύθυνση μας ενώ ετοιμάζονται να δώσουν ένα ισχυρότερο πλήγμα στην μεσαία τάξη, κι αυτό γιατί πρέπει να υπάρχουν μόνο πολύ φτωχοί άνθρωποι η πολύ πλούσιοι.

Συνοδεύεται ωστόσο από το ζευγάρι αστεροειδών Nessus-Juno που προσπαθούν να βοηθήσουν την πολύ δύσκολη κατάσταση που αναδύεται με ύπουλο και αργό τρόπο. Η Juno αμφισβητεί τα δικαιώματα των ανθρώπων στην Γη, αν όχι την ιδια την ύπαρξη τους.  Το δίδυμο Nessus-Juno, στον ιδιο οίκο, αψηφά τους κοινωνικούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς λογοκριτές προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, και αυτό γιατί η πανσέληνος κυβερνά θέματα 8ου οίκου (μυστικά, χρέη, ενέργεια). Κάποιοι ηγέτες θα αρνηθούν να πάρουν εντολές, καθώς έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Η Νέμεσις, δίπλα από τον Πωσειδωνα, αναγνωρίζει τον εχθρό, που είναι τα ιδια τα σχέδια του Πλουτωνα/Αιγόκερω, με αντίχτυπο την οικονομία (2-4ος στεγαστικό), όπου θα βυθιστούν στο τέλος σαν την Ατλαντίδα. Η Ceres/Vesta δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο, όπως είχαμε πει ήδη από τα τέλη Αυγούστου, καθώς αντιμετωπίζουν την σκληρότητα του Κρόνου, μεσα από περιορισμούς. Ότι έχουμε σπείρει θα θερίσουμε. Πρέπει να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε αυτά που χάνουμε η πρόκειται να χάσουμε (οικογένεια, ρίζες, πατρίδα, περιουσίες, ιστορία κτλ). Παραμελήσαμε σημαντικές αξίες, όλα έχασαν το νόημα τους, γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι η εμφάνιση και η αφθονία.

Η Νέμεσις δίπλα στον Πωσειδωνα, είναι σημαντική και δυνατή σε επιρροή. Ο Πωσειδωνας θα δείξει το πολύ κακό του πρόσωπο, ενώ η Νέμεσις προσπαθεί να καθαρίσει το ανήθικο στοιχείο, για να αποτρέψει τις κακές ιδέες και σχέδια του ή επιρροή. Πρέπει να εξισορροπηθεί η αξία του χρήματος για να εξυπηρετεί την ανθρωπότητα, έτσι δημιουργεί μια αναμέτρηση όπου οι ανήθικοι άνθρωποι αναγκάζονται να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα, μέχρι να απογυμνωθούν τελείως.

Σηματοδοτεί ίσως την αναβολή μιας μετωπικής επίθεσης των λαών με την εξουσία, έως ότου αποκτηθεί όχι μόνο αρκετή δύναμη αλλα και γνώση, για να κερδίσει και να επαναξιολογήσει, αξίες και πεποιθήσεις στην καθημερινή ζωή·

Η ανθρωπότητα θα περάσει μεσα από το σκοτεινότερο μονοπάτι της ιστορίας, τα βαθύτερα και σκοτεινότερα νερά των Ιχθύων, καθώς διανύει τις τελευταίες του μοίρες.

Η πλοήγηση σε επικίνδυνο έδαφος, φέρνει απρόβλεπτα εμπόδια που ίσως μάς αναγκάζουν να αλλάξουμε σχέδια, θα υπάρχουν απρόβλεπτες ανατροπές, αστάθεια, ενώ εμείς θα προσπαθούμε να παραμείνουμε στην πορεία. Ο Πωσειδωνας μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό όραμα της πραγματικότητας, οπου συμβαίνουν και δραματικές αποκαλύψεις, όμως ξέρει πότε να κρυφτεί και πότε να αποκαλύψει, δεν είναι εύκολος εχθρός. Οι κυβερνήσεις προωθούν τον φόβο, το χάος και τις αναταραχές, με σκοπό τον απολυτο έλεγχο, μεσα από μια δήθεν προπαγάνδα και μάλιστα της κακιάς ώρας, για δήθεν αρρώστιες, πείνα, ξηρασίες, ενώ το τελευταίο στενό τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, πιέζει για αλλαγές. Ο Κρόνος προσπαθεί να ελέγξει τις τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες του ατόμου(πρόσβαση), με την βοήθεια του αστεροειδούς Αράχνη, παγιδεύοντας τους πληθυσμούς μέσω τεχνολογίας και νέου τύπου γκετοποιησης-ελέγχου (QR codes). Ο Αρης στους Διδύμους στον 7ο οίκο δημιουργεί αστάθεια αναμεσά στα κράτη Δύσης και Ανατολής.

Ο Ήλιος, τις τελευταίες ημέρες Αυγούστου, 28-29, παρήγαγε έξι μεγάλες εκλάμψεις κατηγορίας Μ – όλες προέρχονται από την ηλιακή κηλίδα #3088, που βρίσκεται σε 86° Δυτικού Ηλιακού γεωγραφικού μήκους, κοντά στο δυτικό άκρο του Ήλιου.29 AUG 11:07 AM UT, M8.6 Ηλιακή έκλαμψη. Η συνοδος Ηλιου-Thereus, δείχνει ακριβως τα Μακιαβελικά σχέδια τους έναντι θεμάτων 4ου οίκου, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στον άξονα της παγκόσμιας συνείδησης δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτή την ισχυρή αντίθεση (με επίκεντρο το Βερολίνο- Κεντρική Ευρώπη). Πρόκειται για μια διαδικασία ωρίμανσης μεσα από ισχυρά γεγονότα.

Αυτό όμως αντικατοπτρίζει ένα γερό ξύπνημα, ένα ισχυρό σημάδι ότι η ανθρωπότητα έρχεται και πρέπει να έρθει στα συγκαλά της. Αυτή η διαδικασία όμως γίνεται με ταχύτητα και απότομα. Πιστεύω ότι ο Οκτώβριος -Νοέμβριος θα είναι οι πιο ισχυροί μήνες, η κορύφωση της μάχης. Έτσι μέχρι τον Ιανουάριο η μάχη δεν θα κερδηθεί – αλλά μέχρι τότε το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο, πέρα από κάθε αμφιβολία. Αυτό μπορει να συνδέεται και με τα γεγονότα στην Ουκρανία (Ήλιος), την Κωνσταντινούπολη, τις αναταράξεις στα Βαλκάνια (Ουρανός από την Ρωσία), τις ΗΠΑ-Καναδάς -Αυστραλία -Ινδία. (χαρτες ανεβηκαν στις αρχες του 2022 για εισβολη μεσα στην Τσεχια, Μολδαβια, Κωσταντινουπολη κτλ)

Όλα δεν είναι θέμα μεγέθους ή δύναμης, είναι θέμα θάρρους. Αυτός είναι ο λόγος που μας τρέφουν φόβο μέρα με τη μέρα, γιατί δεν θέλουν να βρούμε το κουράγιο να κάνουμε ακριβώς αυτό. Αρκεί να φοβόμαστε ότι μπορούν να μας ελέγξουν. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν, τόσο περισσότερο θα εντείνουν τον φόβο. Προετοιμαστείτε για δύσκολες στιγμές που έρχονται. Θα είναι ιοί, ελλείψεις τροφίμων, διακοπές ρεύματος, θα υπάρξουν θέματα με τις μεταφορές και επικοινωνία, περιορισμοί ενέργειας, πανικός για την δήθεν κλιματική αλλαγή, πολιτικές δολοφονίες και πτώσεις κυβερνήσεων! Και με λίγη τύχη μπορεί ακόμη να δούμε και μια εισβολή κακών εξωγήινων που θέλουν να μας επιτεθούν! Ξέρουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους, τελειώνει.

Ξέρουν ότι πρέπει να μας κάνουν να είμαστε πραγματικά απελπισμένοι για να αποδεχθούμε όλοι τη δυστοπική τους ατζέντα. Πρέπει να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι ο πλανήτης μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ότι δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια και δεν υπάρχει αρκετό φαγητό, εν ολίγοις, πρέπει να δημιουργήσουν χάος για να φέρουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους. Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερο εντείνουν τις ενέργειές τους, τόσο περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν, τόσο λιγότερες πιθανότητες θα έχουν ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα για την ανθρωπότητα. Προετοιμαστείτε διανοητικά για μια πολύ δύσκολη διαδρομή, με Άρη στους Διδύμους, οπου πνευματικά μπορεί να εξαντληθούμε, γι αυτό είναι πολύ σημαντικο να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε και τι να κάνουμε στο μέλλον. Ο Ουρανός στον Ταύρο ουτωσι αλλως θα μας απελευθερώσει από πολλά, όπως η ελεύθερη ενεργεια, που έρχεται τα επομενα χρόνια. Οσο αφορά, την χωρα μας φαίνεται ότι προχωρά σε πολιτική αστάθεια, με τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί (υποκλοπές κτλ) αφού η πανσέληνος φέρνει αποκαλύψεις, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που περιγράψαμε, χτυπά και τον Ήλιο του πρωθυπουργού.

Μια φορά κι έναν καιρό- στις αρχές αυτής της χιλιετίας- η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε δώσει μια μεγάλη υπόσχεση στους πολίτες της: η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας θα απελευθερωθεί και όλοι θα επωφεληθούν από την πτώση της τιμής. Έτσι, το ρεύμα θα γίνονταν όλο και πιο φθηνό.

Η Βρετανία ήταν τότε το μοντέλο. Οι άνθρωποι έλεγαν: Οι Βρετανοί είχαν πρώτοι απελευθερώσει την αγορά και οι τιμές είχαν πέσει. Ηταν η εποχή που η φιλελευθεροποίηση ήταν της μόδας στην Ευρώπη. Και φυσικά, ουδείς περίμενε ότι ένας πόλεμος στις παρυφές της Γηραιάς Ηπείρου θα οδηγούσε σε ακραία κρίση στον ενεργειακό εφοδιασμού.Αποτέλεσμα; Οι ίδιοι οι Βρετανοί σήμερα, ζητούν την άμεση κρατικοποίηση των εταιρειών ενέργειας για την αναχαίτιση των υψηλών τιμών. Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλα της Μάργκαρετ Θάτσερ…https://www.naftemporiki.gr/story/1898966/trizoun-apo-to-ilektriko-ta-kokkala-tis-thatser

Απάντηση